Panáček v reality show

Karanténa vo Vyvolených: Pohlavná choroba po nechránenom sexe (video)

27. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení Dom snov

Nechránený sex medzi zamilovaným stavbárom Tomášom Patákom a Zuzanou Dzvoníkovou má prvé následky. Tomášovi sa na krku objavili krvavé ranky a tak išiel k lekárovi, ten skonštatoval nakazenie vysoko infekčným vírusom. Prvé informácie hovoria o pohlavnej chorobe. Medzi súťažiacimi okamžite zavládla panika a strach o zdravie. Ak chcete vidieť ako zaľúbenci pri radovánkach skoro zničili nábytok, tak si pozrite priložené video.

Za všetko môže Zuzana?

Všetko dôležité sa dozvieme už na budúci týždeň. Vyvolení zo všetkého obviňovali sexuchtivú Zuzanu. Tá totiž nielen v súťaži, ale aj v súkromí dokazuje, že je poriadna divoška. Topky.sk a Nový Čas svojich čitateľov informovali o tom, že v minulosti vyhrala titul Miss Erotica. Dokonca bulvárne média tvrdia, že tmavovláska má okrem skúseností tanca pri tyči, skúsenosti aj so sexom za peniaze.

Strach ostatných Vyvolených

Finalistov situácia skutočne zasiahla, o hygienu sa starali viac ako kedykoľvek predtým. „Ruky si umývali pri každej možnej príležitosti. No podaktorí to psychicky nezvládli. Jedna súťažiaca sa dokonca srdcervúco rozplakala zo strachu, že chytí nejakú chorobu,“ dodal zdroj Topiek. Tomáš musel brať niekoľko dní antibiotiká, aby sa z toho vyliečil.

Ako si Tomáš so Zuzanou užívali…

Upozornenie: Video je nevhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov!

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

VyVolení Dom snov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Radim
Reagovat

Ty vole :-DDD

Reagovat

Sranda musí být :))

3
galadriel
Reagovat

:D s tou pohlavnou chorobou to bude kačica :D Zuza je jednoduchá, ale zas až taká sprostá nie.
Inak oni fičia už od asi druhého dňa čo sa spoznali…no prostre….keď ju miluješ, nie je čo riešiť :D

Reagovat

Boha jeho, oni tuna jebú :-D

Přidat komentář