Panáček v reality show

Vyvolení Dom snov – XI. týždeň (9.11.): Sexuálne orgie a potom ostrý súboj!

9. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení Dom snov

[singlepic id=7328 w=615]
Martina to má naklonené, opäť porušila pravidlá? Večer si Vyvolení doprajú zábavu v podaní sexuálnych gay hrátok Marcela a Igora. Martinka opäť raz vytasí svoje éčka! Súboj vraj bude nerozhodný a niekto bude musieť zmeniť svoje rozhodnutie. Ako to všetko dnes dopadne, uvidíme už dnes po 23:00 na Jojke!

okkvp & Elko

Sledujem RS z obou stran hranice, spolupracujem bez ohledu na věk či pohlaví, píšeme česky i slovensky, a někdy i československy. Snad nám to odpustíte. Větrem ošlehaná smesviň a pohledný, nadějný mladý muž komentují HP, když Bazinga nemůže

VyVolení Dom snov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
okkvp
Reagovat

já tedy teprv doháním čtvrtek, ale právě jsem upadla u proslovu Mirky o tom, zda se jí oplatí jít do roboty … ntw

2
okkvp
Reagovat

tedy Sajfááá (štábe) toto sa nerobí, takhle ovlivňovat rozhodnutí :((

3
BlaBla
Reagovat

no právě se na to dívám a je to teda mega hnusné od toho moderátora takto ovlivňovat rozhodnutí…jak mega tlačí na Ivana…a okatě!!!! Jak si zaslouží dům víc??? Dyť tam prd dělá!!!

4
okkvp
Reagovat

3 – mě to fakt namíchlo a i když nevím jak to poběží dál, tak mám chuť napsat, že je to podraz na všechny. Pokud je umetána cesta Mirce k finále a nevyhraje, tak bude defacto štábem docela hnusně zneužita. Pokud neztratila podporu soucitných (jsem přesvědčená že valná část z nich na tuhle RS vlastně ani pořádně nekoukala), tak zneužití se budou právem cítit ostatní. Férovější by byla její účast v Modrém z neba.

5
BlaBla
Reagovat

Teď jsem četla pod videem, že tam zase přijde Noro, jako žolík…ale nevím, jestli je to pravda…a že Mirce dvě děti soud svěřil otci (což nevím, jak když je v base), a třetí má někde v náhradní rodině…že prý jí jde jen o sebe.

Mareček papá…:-( sakva :(

6
BlaBla
Reagovat

4 – já se považuji celkem za kliďase, ale toto kuní ksicht /sajfa/ podělal…no nadzvedlo mě to taky. A přesně věděl, na koho to má zkusit. Trapné mega. Ne že bych extra fandila Martině, ale je pořád lepší než MV, která tam jen pořád brečí, hubu plnou děcek, ale kašle na ně. Makat nehodlá, protože se jí to neoplatí!?!?!?!? co to sakva je za přístup, se nedivím, že jí ty děti sebrali. Jako namíchlo mě to dost teda…

8
okkvp
Reagovat

6 – Martina vypadá, že nebude vzor ctností ani venku, ale tak jako u našich VV, před tím, jak dlouho tam dokázala probruslit a nevypadnout, je třeba skoro až smeknout. Je také pravda, že i ona využila štábní benevolence, protože to napadnutí Žanety bylo za čárou a kdyby se hrálo na férovku, tak měla být sbalena a odejita už tenkrát. Navrátilku Mirku bych byla lépe zkousla, kdyby tam byla vsunuta mnohem dřív, takhle mi to zavánělo a po včerejšku ještě mnohem víc.

9
limbora
Reagovat

Jsem maximálně zklamaná! Tak nechutné a nechytré ovlivňování si nedovolili zatím ani v českých Vv 4! Neuvěřitelné, znechucující! Předpokládám, že to nebyl Sajfů výmysl, že to chtěl štáb – ale tak se tomu neměl moderátor propůčit. Nebo je pouhý služebníček? Trapné ubohé! Nejdřív ten dopis Mire jakože z basy od exmilého – pak, když Sajfa „ukecával“ Ivana nebo kdy zase řekl – že tan Alan už může být venku z basy…. Nestydím se napsat “ K zblití“. Pořád pomlouvají intrikaření Martiny – ale ta má právo, ta hraje!!! A dělá to chytřeji, než hloupý štáb a špatný moderátor… Mo žná se někdy na to podívám ještě, ale zatímco jsem to dosud doporučovala, teď tomu bude naopak.

10
okkvp
Reagovat

9 tak tedy iluzemi o způsobu ovlivňování u našich netrpím, imho to dělají mnohem horším způsobem, akorát se to neděje před kamerou

11
BlaBla
Reagovat

8 – no nemám o Martině taky valné mínění…je fakt jednoduchá, ale je to hra a ona hraje…

Mirka mi přijde trochu chytřejší. Bohužel vychcaná, jak mraky, chápu, že hraje taky, ale prostě ji nevěřím a nemám jí ráda. Holka hodí ten svůj vražedný pohled a já se schovávám pomalu pod peřinu :DDD
A to, jak ovlivnili Ivana, tak něco vypovídá a o Ivanovi taky.

9 – no nedivila bych se, kdyby tam toho jejího mlátiče přivedli a udělali happy end :-))

12
okkvp
Reagovat

11 – rozdíl mezi Martinou a Mirkou je hlavně v tom, že Maťa se tam sice snaží seč může udržet, ale v té její proměnnosti od zářím štěstím k nenávidím je tak jak je ukazována, pořád nějaká nadsázka a hravost. Z Mirky stříká zarputilá urputnost a cosi jako „já mám na to nejsvatější právo ospravedlňující vše“ Na takový přístup jsem strašně citlivá, protože přestože má blbej osud a pomoc si její děti zaslouží, tak ona jako kdyby všechnu zodpovědnost házela na jiné a tak to zcela jistě není.

13
limbora
Reagovat

Souhlasím. Jen mám, po včerejšku vážné obavy ze scénáře: Mirka se momentálně zachránila, příště také. (Sajfa ale naznačoval změnu v pravidlech -při volbě vyvoleného týdne…). Když zbydou tři – možná se bude hlasovat v živých přenosech a to Mirka upustí pár litrů slz, do studia budou přivedeni její nevinní synové ( to ale nemyslím jízlivě, děti jsou opravdu v tom nevinně), nebo bude natočena dojáková reportáž o tom, jak strádají a jak její exAlan slibuje a zaštiťuje se Bohem, ovlivnění spoluobčané budou chtít udělat před Vánoci dobrý skutek a svými sms hlasy přiklepnou Mirce dům. Ta si pak děti nevezme, otěhotní s dalším Alanem a přihlásí se do jiné reality show. Ale – to je jen moje vize.

14
W - ten správny
Reagovat

Mareka som nemusel, ale nikdy by som nepovedal, ze jeho odchod mi bude prekazat.
Kazdopadne moja top3 sa nemeni, hoci je vazne ohrozena.
Ivan, Igor a Marcel.

A co sa tyka Sajfu a stabu – vidno, ze to nerobia ludia, ktori maju reality show radi ako zaner.

15
BlaBla
Reagovat

12 – svatá pravda velebnosti! Nenapsala bych to lépe!

13- doufám, že se Tvoje vize nevyplní! Faktem je, že Mirka vyhrála hlasování u lidí, ale snad nejsou tak hloupí! Okkvp má v 11 naprostou pravdu. Mirka si hraje na ubohou chuderku, ale myslím, že si za to z velké části může sama a hlavně to používá jako velký argument, bohužel mi to už leze na nervy. Jako děckám dá ten nejmenší pokoj, protože jsou malé :-) já nevím, ale co znám všechny kolem sebe, tak rodiče dycky mají tu nejmenší ložnici, nebo spí v obyváku, aby děti měly prostor. Ale tak matka nejsem, takže mluvím jen z toho, co vidím kolem.

14 – snad půjdou nejdřív ven holky…doufám…nejdřív masový vrah a pak Martinka…

Přidat komentář