Panáček v reality show

Vyvolení Dom snov – IX. týždeň (2.11.): Striptíz Martinky a Marcela, najdramatickejší súboj!

3. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení Dom snov

[singlepic id=7751 w=615]

Dom snov mal opustiť IGOR! Zo zdravotných dôvodov odstúpila MONIKA, ktorá darovala život Igorovi.

Maťa uzavrie s Marcelom dohodu – ak latino tesár vybaví hudbu a zoženie fľašu a korzet, urobí striptíz. Nočné orgie odštartuje Martinka v dráždivom korzete, Marcel tancoval v tangáčoch. Súboj vraj bude dnes najdramatickejší v histórii, vypadne jeden z veľkých favoritov celej show! “VyVolení – Dom snov dnes po 23:00 hod. na JOJke.

Ako prebiehal súboj?

Monika vyzvala do súboja Igora.

Martinka dala svoj hlas Igorovi – vie čo môže od neho očakávať, Monika je pre ňu nevyspytateľná a neverí jej.
Mirka na adresu Moniky povedala, že je krásny človek, z ktorého vyžaruje nevinnosť a Igor jej chýbať nebude, jeho prácu zastane hravo Ivan a preto dala svoj hlas Monike.
Stavbyvedúci Marek, vie, že Igor je nahraditeľný a mrzí ho, že si nedá od nikoho povedať, on si nevie stavbu predstaviť bez Moniky, ktorej dal svoj hlas.
Marcel je stále Igorov najlepší priateľ. Verí Igorovi, má ho rád a ak by vyhral dom určite by mu ho daroval a nechal by si len auto. Za Igora by proste dal život a verí, že by to urobil aj on pre neho a jednoznačne dáva hla Igorovi.
Taktikom pri voľbe sa ukázal Ivan, ktorý vie, že Igor im bude chýbať, ale vie, že to zvládnu aj bez Igora a jeho veľkého ega a preto svoj hlas dal Monike. Vyvolení rozhodli, že v Dome snov zostane prekvapivo Monika. Igor dostal hlasy dva a Monika tri. Marcel nechápal, polícach mu tiekli slzy.

2 hlasy získal Igor, 3 hlasy získala Monika.

Monika odstúpila zo show

„Veľmi pekne vám ďakujem za hlasy, za všetko a za to, že ste stáli vždy za mnou. Teba Igor si vážim. Vážim si tvoju prácu, ktorú si tu urobil. Hrozne som si vás obľúbila. S vami by som chcela pokračovať ďalej, ale tu je ten dôvod prečo som si zvolila Igora. Igor, dala som ti malú výstrahu, aby si nebol tvrdohlavý a počúval názory aj ostatných ľudí.“

Monika má už dva týždne mám zdravotné problémy. Vo svojom príhovore hovorila aj tom, že nespáva a nezaberajú jej lieky a chce to okamžite riešiť. Rozhodla sa darovať život Igorovi, ktorý podľa nej patrí do finále.

okkvp & Elko

Sledujem RS z obou stran hranice, spolupracujem bez ohledu na věk či pohlaví, píšeme česky i slovensky, a někdy i československy. Snad nám to odpustíte. Větrem ošlehaná smesviň a pohledný, nadějný mladý muž komentují HP, když Bazinga nemůže

VyVolení Dom snov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
okkvp
Reagovat

jaj, a já mám tenhle týden zcela nenakoukáno

2
limbora
Reagovat

Tak jsem si ten včerejší závěru užila naplno. Včetně slz. Igor byl v průběhu celého dílu na ránu pěstí a obdivuji Marcela, že to vše ustál. Možná se mnou nebudete souhlasit, ale svým způsobem , a to už jsem psala, obdivuji i Martinu. Že to nevzdává, že dodrží slovo i když jde o tak šílenou věc jako její striptýz. Ale až to vše uvidí na obrazovce,asi jí bude hodně smutno z Marcela. A teď tedy ten závěr – Jojko, lépe to dopadnout nemohlo, viď? Monika neztratila v prběhu celé soutěže glanc a včera to potvrdila. Úžasný závěr a tak má Igor nad čím (a čím?) přemýšlet. Jen si myslím,že štáb by všem vv měl uspořádat výlet – jen na několik hodin, klidně někam na stavbu, ale aby přišel čerstvý vítr, aby dostali nové impulsy. Nebo jede večer že by tam přišel profibarman a udělal jim mejdan…

3
BlaBla
Reagovat

2 – JJ Martinu obdivuji taky v tom, že to nevzdává…jen nevím, jestli nemá soudnost, nebo ji naopak má :-)) zatím to nemůžu nějak rozklíčovat :-)

No Igor mě štval taky…a hodně…Marcel to vydržel, doufám, že z toho důvodu, že je kámoš…ale já bych to nedala. Nicméně bylo na Igorovi vidět, že mele z posledního.

Marcelovy vtipy někdy taky nedávám. Je mi chvilkami té Martiny aj líto…

4
W - ten správny
Reagovat

Inak, som asi rad, ze sme z tej nocnej akcie videli len par sekund :D

Igor je sice tento tyzden dost „na ranu“, ale riadne ma prekvapilo, ze vliezol k Marekovi :D To len tak na margo vselijakych stereotypov.

A dufal som, ze ostane Monika (fandim aj Igorovi, ale ak by vypadol, bol by to naozaj „game change“).

Tym padom je vsak moja top3 jasna – Ivan, Igor a Marcel.

Marekovi neviem odpustit Maju, ktora tam chyba, Mati detto a Mirka – nemal som proti nej nic, mam rad taktikov ale nie je mi teda 2krat sympaticka jej prejavmi na kameru.

A inak som ozaj zvedavy, ako to je vyriesene s tym ubudajucim poctom stavbarov. Ze ci im tam budu chodit teraz firmy alebo tam vratia exVV (uz nie ako hracov).

5
okkvp
Reagovat

Vzhledem k jinému vytížení doháním najednou celý minulý týden. Ještě mi půla soboty chybí, ale musím si ulevit. Igor je sice na facku, ale z pána Chytrého se měním na pařez a brzo budu v noci světélkovat. Hlavně že má oběť, na kterou může všecku špatnost hodit. Popřemýšlet, co by za tím asi všechno mohlo být se nehodí do krámu (do taktiky).
Jsem to tušila už co se vrátil z mise, že Ivan mi půjde hodně na nerv.
Takže už tam máme dva, co se cítí, že dům je zákonitě jejich.
(zajímalo by mi, jestli v reálu Ivan řekně své stížnosti napřed dotyčnému a je to vystřižené nebo ke kritice přistupuje tak jak je to vysíláni)

6
okkvp
Reagovat

Zaplať bůh, že mi to v neděli celé upadlo, bo s tím, že jsem věděla, jsem brečela už jen decentě a neplnila slzami kýble ;-)
Na Moniku jsem začala měnit názor už v týdnu, kdy byla stavbyvedoucí a teď se mi to potvrdilo.
Do finále to ale bude pro mé oblíbence těžké.

Přidat komentář