Panáček v reality show

Vyvolení Dom snov – XI. týždeň (29.10.): Dnes Vyvolení volia stavbyvedúceho i nového kuchára

29. Říjen 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení Dom snov

[singlepic id=7328 w=615]
Igor nazve Martinu zmijou a tá sa teší z toho že je Igor neštastný. Mirka sa tajne spoji s Martinou, ale v súkromí však tvrdí že je to iba hra. Dnes sa dozvieme aj meno nového stavbyvedúceho a nového kuchára. VyVolení – Dom snov dnes o 23:30 na JOJke, ak nezaspíte :).

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

VyVolení Dom snov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
limbora
Reagovat

Jak u mne Igor ztrácí… Zaslepen láskou, nechctěla bych být u toho – a ani nebudu… – když se podívá zpětnbě na odvysílané díly a zjistí, co byla Kika zač. Vypadla poprávu. A co to Igor mele, že Marcel ho měl podpořit? Vždyť tam nešli uzavírat celoživotní přátelství, dovoleno je přece vše. A Marcel se, anvíc ani nezachoval nefér. Marcel a Ivan jsou mí favorité i když počítá s tím, že čas, stres, rostoucí šance na výhru i z nich občas udělá něco, co by venku nebyli. Jsem ráda, že tv opakuje pobyt Martiny u Oka po vítězství – to patří do Zlatého fondu.

2
makak
Reagovat

Já se na to dívám od začátku ale divím se že je tam pořád ta Martina odpornější a zlomyslnějšího člověka neznám. Ale kdyby mohli rozhodovat diváci si myslím že by tam už nebyla .Podle mě by si ten dům zasloužil Igor nebo Marcel nejvíc se tam nadřeli jako koně. A Ivan taktizuje to se mi nelíbí už by chtěl poslat domu Igora
Dělá si zásluhy na tom baráku, ale stejně se nejvíc nadřeli
ti první misionáři přišli téměř k hotovému základu to je asi vše jinak fandím Marcelovi nebo Igorovi

3
pifpaf
Reagovat

Mně Martinka v jedné věci připomíná slavného Vladka Dobrovodského, a to v tom, že je to osoba v kolektivu svých spolusoutěžících velmi neoblíbená. Kdyby Vladko byl v takovéto vyřazovací reality show, určitě by jej velmi brzo vyhodili a nikdy by nevyhrál. Martinka je úžasná v tom, jak se jí daří dostat se dál a dál, navzdory tomu, že ji tam snad nikdo nemá ani trochu rád :-D Tento týden opět předpovídám její vypadnutí v souboji s Monikou, ale u Martinky člověk nikdy neví

4
BlaBla
Reagovat

teda Martina je hnusná v tomto, jak se raduje, že Igor je v háji…jako chápu, že někdo někoho nemá rád, já mám taky pár takových fanoušků, které nemusím, ale rozhodně jsem se nikdy neradovala z toho, když jim bylo zle. Holka by si měla uvědomit, že se tak za chvíli může cítit sama. Navíc by měla být asi politička….bo slibuje zase hory doly :))

5
Lorinka
Reagovat

Vážení, Vy jste ještě nepochopili, že vše je v režii nějakého šíleného Borise a ten určuje, kdo vypadne. S tím Žolíkem. Poslali tam línou trubku, která ví o stavbě hovno, ale ví přesně, koho vyhodí. Když štáb pochopil, že může vypadnout debilní Martina, tak nasadil Žolíka s dvěma hlasy. A bylo to. Je to tak průhledné, aby tam Martina zůstala co nejdéle. Martinu mohli vyhodit již dříve. A jestli si vezme kuchař do souboje Martinu, tak uvidíte , co štáb zase vymyslí. Ten ji tam potřebuje co nejdéle. Nejvíce se mi líbí Ivan, Igor to hodně přešpekuloval a také brzy vypadne.

6
pifpaf
Reagovat

Já třeba nechápu, proč řada lidí považuje Ivana za takového taktika. Zajímali by mě argumenty třeba od vypadnuté Kiky. Ivan byl první, kdo porušil dohodu misionárov, a to proto že Kiku neměl rád a nepřišla mu tak pracovitá – to mi nepřijde jako taktická volba, výhodnější pro něj by určitě bylo tak Kiku nechat a ne nepředvídatelnou Martinku.

7
pifpaf
Reagovat

A jééé, vypadá to
a) že Monika si do souboje vybere Igora – dle upoutávky na další díl,
b) že Monika v tomto souboji vypadne – dle rozhovoru s vypadnutou Kikou, kde mluví o Igorovi tak, že je ještě stále v Domě

9
pifpaf
Reagovat

No podle mě by při výběru Igora Monika dostala hlasy od Mareka, Martinky a asi i Mirky. Jenže pokud VyVolení vědí o Moničiných zdravotních problémech a úvahách o odchodu ze soutěže, může třeba takový Marek hlasovat za její odchod…Kdo jste viděl rozhovor s vypadnutou Kikou tak tam mluví tak, že Igor je stále v Domě a přeje mu výhru a ta soutěž je min. o 2 týdny předtočená, takže proto si myslím, že Igor tento týden nevypadne. Pak mě ještě napadlo, že Igor bude sice v souboji poslán domů, ale po oznámení jak souboj dopadl, Monika odstoupí a přenechá mu své místo.

Přidat komentář