Panáček v reality show

Vyvolení Dom snov – XIII. týždeň (19.až 28. 11.): Prodloužený týždeň plný prekvapení!

28. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení Dom snov

[singlepic id=7328 w=615]

Mirku navštívia jej rodičia a dvaja starší synovia. Deň pred finále odhalená! Ukáže sa pravda o Mirkinom živote!

Finálová zostava je známa, keďže až do finále nikto nevypadne, Sajfa prichádza upresniť pravidlá, ktorými sa budú najbližšie dva týždne riadiť. Imunita je od tohto týždňa minulosťou a stavbyvedúceho bude určovať Sajfa. Dom bude mať okrem iného každý deň svojho domáceho pána, ktorému bude dom celý čas deň patriť. Do domu prídu postupne rodinní príslušníci každého finalistu v Dome snov! Sledujte Vyvolených na Jojke o Dnes až o 00.05!
Úterý 26.11. – Marcelova rodina na stavbě

Sobota 23.11. Kruh pravdy a súboj – Upoutávka

Vážení, podle programu tv JOJ ještě nejsme ve finále, vydržte, s VyVolenými a Domem snů nás čeká ještě týden!

čtvrtek – Dům snů na den Ivanově rodině

Úterý – na stavbě Igorova rodina – upoutávka

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

VyVolení Dom snov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 60
1
okkvp
Reagovat

Tak mi koukám posledně uteklo, že za trest za nesplnění plánu výhra ořezána o „dodatek“ -auto (koukala jsem on-line a nijak moc se mi to nesekalo – jsem byla indisponovaná bo co?)

„Každá rodina bude musieť vybrať jedného súťažiaceho, ktorý by podľa nich dom nemal vyhrať a toto ich rozhodnutia zaváži vo finále“ ….

2
okkvp
Reagovat

tak kapesníčky třeba nejen na finále – juj,pohádky pro plačky – tak slovenský poslední vyvolený týden je zatím oproti českým balzám na rozbolavělé dušičky ;-)

3
limbora
Reagovat

Snad nebude poslední příchozí rodina právě od Mirky. Aby se diváci dojali a Dům pak darovali Mirce. To by byla podpásovka. Doufám, že rodiny těch tří chlapů jí napíši a lísteček. Mirka včera při nakupování, to ale byl humus. Je mimořádne protivná až hnusná. A ty její řeči o tom, jak má připravený plán co a jak stihnout na stavbě do pátku. Přitom , když kluci makali, měla ruce v kapsách. Potkala jsem už životě různé typy, ale ješte nikoho jako je ona, naštěstí

4
cathy
Reagovat

Teda Mirka je mimořádně odpudivý vychcánek, kterej si myslí, že si vybrečí barák…. A jak je jí smutno po dětičkách…nikdy by nich nebyla….kecy v kleci. Kdyby chtěla, tak někde maká a minimálně mají kde bydlet. Matek samoživitelek je dost ale tohle je jen vychcaná ludra (dámy prominou).

5
BlaBla
Reagovat

Jaj, tu Mirku nemůžu ani vidět :D jak včera hleděla do domu přes sklo a zase ten maniakální výraz v obličeji :-)) no hrůza…a ty kecy, jak tu píše 4, že bez dětí nikdy nebyla…přesné…jen kecy…děcka jí odebraly, ale ona si jede svou…:-)

Ivan má sympatickou rodinu, ale ta jeho taky mohla ostatním nachystat něco k snídani :-) by ukrojila o pár chlebů víc…takové lidi nemám ráda, co myslí jen na sebe, ale zároveň jim trochu závidím :-)

6
okkvp
Reagovat

doháním čtvrtek …no nevím, jestli si Ivan nezadělává na pěkný problém, tím jak před dětmi s manželkou dokola mluví o DS jako o svém … co kdyby … to bych nechtěla pak vysvětlovat

7
gabi
Reagovat

ja uz ten dom snov neprajem nikomu a ze neprajem, to dokazala tv joj

8
okkvp
Reagovat

tak s tím, že bych neměla komu DS přát problém nemám. Pravda, mám dvě veliké srdcovky, které by si jej podle mého nejvíce zasloužily a třetího přežiju a čtvrtá osoba ve hře ať se s ním v klídku třeba udáví.
Kapesníčky už mám na sobotu nakoupené a těšim.

9
Jabberwock
Reagovat

Ivanova manželka na mě vůbec příjemně nezapůsobila, jestli už se vidí v DS, tak mohla těm dělníkům na jejich domě aspoň udělat snídani :)

10
BlaBla
Reagovat

ono to nakonec vypadá, že si to snad ten barák odhlasují mezi sebou :)) Nebo kdy to má končit???

http://vyvoleni.joj.sk/vyvoleni-dom-snov-novinky/tak-toto-vas-dostane-mirka-odhalila-ze-trpi-vaznym-ochorenim.html

bo tak poslední věta, že kdo bude mít nejvíc véček bude mít asi nějakou nevýhodu, bo co jsem z toho pochopila… A hlavně hlasují i rodiny těch lidí…a nepřekvapilo by mě, kdyby tam Ivanova takticky napsala Igora nebo Marcela :-)

No a v tom článku, jak píšou o Mirce, no to jsem zvědavá, jestli mě masová vražedkyně konečně dojme :D

11
lysbeth
Reagovat

Ivan mně byl sympatický do té doby, než za ním přišla žena s dětmi. Sobecká, sebestředná, zcela ovládající manžela, který dělá všecko podle jejího přání. Navíc bydlet kde mají, tak bych to přála Igorovi nebo Marcelovi. Ale spíš Igorovi. O Mirce ani nepíšu, jde z ní hrůza, ten její pohled….do horroru.

12
okkvp
Reagovat

Kolega z lépe informované slovenské sekce je momentálně kdesi v povětří, tak info alespoň podle programu. Kdo měl tuhle dojem, že finále by mohlo být již dnes, tak se mýlí. Finále je v programu až v sobotu 30.11. !
Nervíky si tedy budeme drásat ještě i v úterý a čtvrtek příští týden

13
limbora
Reagovat

Také jsem velmi nepříjemně zaskočena Ivanovou manželkou, v konečném důsledku tím ztrácí body i on. Ona je orpavdu sobecká, namyšlená, sebevědomá. A asi i líná – protože nepřipravit snídani těm,co makají možná i na jejím domě- prasárna. To Igorovi nejbližší byli úplně jiné – už ten příchod – taška s řízečky, bramorovým salátem, domácími buchtami. A tahle princeznička – k večeři ohřát klobásu. Samozřejmě štáb neriskuje, že b nám ukázal oříliš z toho, co kdo napíše do obálky, ale jsem přesvědčena, že ona napsala Igora. Že jemu ten dům nepřeje. Ivane, Ivane, dost ti uškodilo, že za tebou ta rodina přišla. Děti krásné, manželka protivná a asi dominantní.

14
okkvp
Reagovat

13 – na té Ivanově rodince bylo nejzábavnější jak se rozčiloval, že Mirka se tváří jako by ten dům byl už automaticky její, a on s manželkou se chovali zcela stejně :-)

15
BlaBla
Reagovat

14 – pravdu díš :-) no už koukám na dnešní díl a zatím je to sranda :¨) hlavně vzpomínky na Marcela a jeho zvířátka :-)

16
okkvp
Reagovat

jj připomínky dnů dávno minulých jsou pěkné

17
BlaBla
Reagovat

Tak už to asi začíná být i nepříjemné…je mi Igora celkem aj líto…I když na druhou stranu, za jeho chování k Martině si to aj zaslouží…Martině jsem pak už přišla na chuť a Igorovo i Marcelovo chování k ní se mi fakt nelíbilo pak…i když co já vím, co se tam děje celou dobu…

18
okkvp
Reagovat

ty reklamy v „přímáku“ jsou ale strašlivost naprosto šílená, jsem myslela, že se bude něco závažnějšího dít, a ono asi prd a ještě hodinu …

19
BlaBla
Reagovat

dnes má být souboj ne? tak čekám, že Miruna jde dom…Včera jsem prolítla chat s Martinou a psala, že je doma už dva týdny a přišlo mi, že už aj ví, kdo to vyhrál…takže to bude asi všechno předtočené…což mi připadá blbé…by měli rozhodnout nakonec diváci ne? Nebo je aspoň nějak zakomponovat do konečného hlasování…

20
okkvp
Reagovat

celou dobu to běží s 14 denním zpožděním. Alespoň podle informací na začátku. Jak to bude ve finále je otázka, může to být jako u Farmy – finále na živo (i když tedy taky je v programu někdy až kolem půl jedenácté večer)

21
BlaBla
Reagovat

aha, tak to jsem úplně netušila…naskočila jsem do toho až někdy v průběhu…

Jaj…Miruna je v sektě :-)) škoda, že jí to modlení v životě nepomáhá k práci a ke starostlivosti a péči o děti :-/

22
okkvp
Reagovat

jaj, ale dobre na Miru štáb nastříhal ;-)

23
BlaBla
Reagovat

chacháááá :DDDD chlapi hodili parádní ksichty :DDDD

24
BlaBla
Reagovat

to nastříhal…ale měla tam mnohem horší momenty :-) ale toto byl velmi dobrý tah :-)

25
okkvp
Reagovat

Ivan se uculuje a Banda vypadá jak když naslouchá mimozemským civilizacím :-D

26
BlaBla
Reagovat

a už jí začínají dávat :-) a hele…frajerka hraje na city a doma chlapa má :D bydlí u něho a je s ním půl roku a tvrdí, že nemá chlapa :DDD bože, tak to jsem se fakt smála :D

27
okkvp
Reagovat

ještě podle ofika vytáhne roztroušenou sklerozu

28
BlaBla
Reagovat

před chvílí měla vyrvané srdce a vypadalo to, že se tam zhroutí brekem a najednou, jako by nic :-) sedí a usmívá se….teď asi vytáhne chorobu :D

29
BlaBla
Reagovat

jaj…ano…možná vymáčkne aj slzu….:D

30
okkvp
Reagovat

a už je to tu

31
BlaBla
Reagovat

ano, ano…snaží se tlačit slzičku…a chlapi, ti o ničem neví, ale Mirka jim to tam dávkovala :-ú a Marcel vypadá, že se za ni modlí :D

32
okkvp
Reagovat

citové vydírání se tomu, Ivane, říká

33
okkvp
Reagovat

Hm, Marcel má bonus do nerozhodného stavu v superfinále. Z toho by se dalo usuzovat, že i superfinále bude podobné jako u té farmy. šiš

34
BlaBla
Reagovat

a myslíš, že to bude fakt přímák? když je to tak pozdě, tak asi nee, co?

35
BlaBla
Reagovat

no nevím…Mirce to fakt nevěřím, ani tu nemoc nic…jako kdyby neměla na léky a myslím, že říkala, že jí to diagnostikovali v roce 2004??? Bez léčby by snad už ani nechodila ne? Já teda nejsem doktorka, ale toto je celkem dost závažné onemocnění ne?

36
BlaBla
Reagovat

přijde Maja, ne??? :-)

37
okkvp
Reagovat

Jak jsem ráda, za tu Marcelovu radost z ledničky, tak zas mrazí z té Mirky, bože to je divná ženská.

34 – no s tím finálem nevím, uvidíme. My ale budeme stejně ze hry (ovlivňování), bo jsme to zahraničí

(a eště mi teď utrhnou upoutávku na buduce, grr)

38
okkvp
Reagovat

35 – tak ony jsou právě různé průběhy, nicméně, nějakou vstupní prohlídku zcela určitě absolvovali a dost bych se divila, kdyby bez problémů prošla. A jestli zatajila, tak co to teď vytahuje. Za to, že nemají kolegové ani mnozí diváci důvěru v to co říká si může sama. Nic špatného jí nepřeju, život má polepenej, ale ten přístup který předvádí, je odpudivej. Na to jak kafrala, že se jí neoplatí jít do práce, bo z toho co vydělá jí po zaplacení bydlení a živobytí nic moc nezůstane, jsem ještě nezapomněla.

39
limbora
Reagovat

Vím, jak zachránit Mirku – může být herečkou. Tak zlý pohled nevykouzlí žádná jiná. Mirko -myslím to vážně, vás to zlo sálá i přes obrazovku. Zkuste to, jste bezkonkurční, vás nikdo nebude moct obvinit z toho, že jste zlá herečka, vy jste zlá. Jen se nekde zamýšlím, kde se to v člověku bere, jak byl vychován, kde se stala chyba.

40
dada
Reagovat

kurna čo ta mira nema rodičov surodencov rodinu ,?a vobec čo je to za matku ked da take male deti cudzim ludom stažuje sa na všetko a kurna hlavne že vpapuli ma v kuse cigaretu na to peniaze ma to čo tam hra na ludi tak ta ma drzost ta nemala mat nikdy deti ani jedna poriadna mama neopusti deti

41
BlaBla
Reagovat

40 – No jsem taky zvědavá, jestli přijde i Mirčina rodina do domu snů na jeden den :)) Nebo ji do té doby stihnou vyhodit, či bude štáb nějak držet při Mirce….

Nicméně děkuji okkpv, že jsme si to tak dobře v průběhu zakomentovaly :-) díky Tobě jsem se nasmála ještě víc :-)

39 – Mirka mi normálně z některých úhlů připomíná Lídu Baarovou…:-0 asi jsem divná…ale ty lícní kosti a vysoké čelo…nicméně pro Baarovou to jistě není kompliment :-(

42
okkvp
Reagovat

Mirčina rodina asi dorazí a jak to vypadá bude útočit na city diváků jako poslední. Možná, že jí to nepomůže (těšetník smesviník)

41 – jj, při komentování u on-line je větší psina, jenže ty strašlivý reklamy jsou na zabití, trvá to polovinu déle než záznam. Ale mohly bychom si smluvit nějakou hodinu společného sjíždění archivu na středu :-D

43
Slámka
Reagovat

Nevěřím, že má Mirka RS (roztroušenou sklerozu), dg od roku 2004, jistě by jí lékaři třetí těhotenství rozmlouvali. Je to chronické onemocnění, postihuje centrální nervovou soustavu. Důležitá je dieta, zdravý životní styl a NEKOUŘIT. Je to šílená hérečka, s tak zlým pohledem, a zlomyslná – jak ji potěšilo, že Kika se ošklivě zachovala k Igorovi a ten se to teď dozvěděl. Čúza nezodpovědná.

44
cathy
Reagovat

Lidi už vím co chci pod stromeček – nějaký mladý po Bandovi a Růženě z českých VV :-D – to by byl pekelnej mix!

45
okkvp
Reagovat

Dneska je Bandovo – jdu si užívat :-)))

46
okkvp
Reagovat

Jak došli Bandovci – ta Mira tam na ně zas tak divně zízala

47
okkvp
Reagovat

tedy ale zuby maj Bandovci pro slovenské RS typické :-))))

48
okkvp
Reagovat

ve čtvrtek obrnit

49
BlaBla
Reagovat

jaj…tak já koukám až dneska :-( Igor jaký potěšený z Bandovců – splnili jeho představy :-)

47 – ale kdyby ty zuby dali dohromady, tak by měli určitě jeden chrup komplet :-))

zítra to bude asi trochu mazec…kluk se ale moc netvářil, že je happy, bo vidí mamku…

50
limbora
Reagovat

Bandovci jsou okouzlující – jen ta matinka kdyby toho tolik nevykecala, ještěže nehlasují diváci. Jinak by těžko zkousli, že mají větší dům, že mají tři lednice a tak jednu budou muset darovat, atd. Tatínek suprovej, spíše vypadá jako maďarský husár. byli moc sympatičtí. A havně jsem ráda, že Igor pochopil, co v Marcelovi má. Jen nevím, co ta Majka, jak k tomu přistupuje ona – zda jde o zviditelnění, nebo trochu i opravdový cit. Ale dokáží spolu vytvářet skvělý humor. No a víte, co je na celých slovenských Vv nejsmutnější – děti Mirky. Není dobře, že je uvidíme, poznáme. Protože za svoji maminku nemohou.

51
W - ten správny
Reagovat

Vieme isto, ze to bude bez divackeho hlasovania?

52
ffox
Reagovat

Doufam, ze markiza takhle nezabije konec farmy.

53
okkvp
Reagovat

51 – nevíme pořád ještě nic, ale já na to koukám jen přeshraničně, tzn slovenský bulvár a jojkárské zákulisní info nezkoumám

54
okkvp
Reagovat

Tak co dnes – kouká někdo na premieru?

55
okkvp
Reagovat

uíííí … kto si nezaslouží …. kdo je největší soupeř…
ona je poněkud divná celá rodina

no a tedy do luxusního má ten dům imho poněkud dost daleko.

na sobotu koukám nejen baterii kapesníčků, ale i něco tvrdšího moku na nerv a těžké a nebezpečné předměty uklidit dále od tv (Pc v mém případě)

56
limbora
Reagovat

Já jsem včera viděla premiéru od chvíle, co dorazili rodiče Mirky. evidentně vůbec netuší,že jejich dcera „Má roztroušnou sklerózu“, jak se své koelgy a nás pokoušela přesvědčit. Jsou to bodří normální lidé (pána si hodně dominantní), bli dojemní, jak nakoupili i flašku a lampio štěstí (a tak se zařadili k nejbližším Igora, kteří také něco přinesli). Synové Mirky jsou zlatí ten větší, skoro už puberťák bude po dědovi, malý Adámek je docela zlatej. Ovšem trio I.M.I. působí jako Chalupáři, prostě chlapi, co si teď rozumí a je s nimi legrace. A mile mne překvapil Igor, který si Mirku v závěru i docela podal. Po zásluze. Budu moc zvědavá, koho kteří rodič napsali do obálky. tedy tipuji jméno Ivan.

57
okkvp
Reagovat

56 – Taky jsem zvědavá, i Mirčiných si tipnout nedokážu už vůbec – sice mi rodiče přišli dost dlouho celkem normální, tak tam bylo několik momentů, kdy mi překvapovali i přes to, že fandění vlastní krvi beru jako samozřejmost. Možná si to kvůli tomu i z archivu zopáknu.

58
W - ten správny
Reagovat

tak ja len skusim taku malu uvahu okolo toho hlasovania:

Marcelovi a Igorovi pribuzni – tipujem to na Mirku
Ivanovi a Mirkini pribuzni – netusim, ale snad sa v hlasoch nezhodli. Stacilo by, aby dali Ivana a hlasy budu 2:1:1 (za predpokladu, ze Ivanova rodina nedala Mirku)
Ale zase, ak by Ivanova manzelka dala na Ivana, tak to snad bude jednoznacne 3:1

Inak, Mirka je asi prvi sutaziaci v akejkolvek RS, o ktorom neviem, co si mam mysliet. Boli sutaziaci, co mi nesedeli, ale respektoval som ich. Boli sutaziaci, ktorych by som v zivote nechcel stretnut, nie to este ich spoznat osobne. Ale z Mirky neviem vyjst – riadim sa tym, ze nikto nie je 100% zly alebo dobry a jej vykreslenie v TV je teda asi ze z 99% je zla :D a tomu obrazu nedokazem uverit. Fakt by som chcel vediet, aky je to clovek. Kedy hra hru, kedy je sama sebou a kedy sa na nieco hra.

59
gabi
Reagovat

Mam obavy, ze Mirka bola a mozno aj je fetacka, to by vysvetlovalo aj vztah rodicov k nej, aj jej chovanie. Rodicia sa dokonca vyhovaraju na nedostatok priestoru…ak by nevyhrala dom snov, ju domov neberu…Starsi syn jasne povedal, ze by k nej chodili, nie ze by na stalo s nou byvali, asi vie preco a na zaciatku sa aj ten mladsi od nej odtahoval. Toto vsetko napoveda nielen o jej povahe, ale najma o jej zavislosti na niecom…

60
BlaBla
Reagovat

no já koukám zase až dnes…no koukám jak vejr :D Zrovna jedou vozem nakupovat…no mazec…Kluci říkají, co jim Mirka napovídala…no až se na to rodiče mrknout, tak asi budou koukat…

Přidat komentář