Panáček v reality show

Vyvolení Dom snov – X. týždeň (5.11.): Marcel zvádza Martinku, volí sa stavbyvedúci i kuchár

5. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení Dom snov

[singlepic id=7328 w=615]
VyVolení budú dnes smútiť a spomínať na ex – VyVolenú Moniku. Bude sa voliť nový stavbyvedúci, a nový kuchár a Marcel prejaví svoje sympatie k Martinke. Myslíte si že to je jeho taktika, alebo ju naozaj zvádza? Vyvolení Dom snov dnes o 23:30 na Jojke.

okkvp & Elko

Sledujem RS z obou stran hranice, spolupracujem bez ohledu na věk či pohlaví, píšeme česky i slovensky, a někdy i československy. Snad nám to odpustíte. Větrem ošlehaná smesviň a pohledný, nadějný mladý muž komentují HP, když Bazinga nemůže

VyVolení Dom snov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
okkvp
Reagovat

Zapnula jsem dnes zase až pozdě, a teď tumpachově koukám na fialový hajzlík s koupelkou (vizošku)

2
okkvp
Reagovat

ono je to tedy jedno, na přijatelném řešení sanity pro všechny se stejně nejsou schopni dohodnout. (na parcele už byla hnědobéžová)

3
limbora
Reagovat

Mně je teda líto štábu – podle mne odvádí perfektní práci ( včera se mi líbil dokonce i Sajfa, jak mu došla slova a trochu zbrunátněl), ale takové harakiri, co se děje s reklam. brejky jsem ještě nezažila. Chápu,že byznys je byznys, ale pro tvůrce to musí být k vzteku – stejně jako pro nás, diváky:
-pořad je vysílán v nenormálním půlnočním čase
– i v tomto nekoukatelném čase mívá začátek obrovské zpoždění – včera přes 15 minut!!!
Opravdu pár minut, ale fakt neuvěřitelné minimum po začátku – šup reklama. Protože ji nedali mezi filmem a začátkem Vv. Velká megaprasárna.
Milí tvůrci, je mi líto, že takto někdo kazí vaši práci. Protože ta vaše je fakt dobrá . Narozdíl od amatérismu a chaotismu štábu českých vv.

4
okkvp
Reagovat

3 – akorát, že díky té reklamě to štáb vůbec může točit a výsledek jejich práce se dostane na sklo.
Samozřejmě mě jak vysílací čas i počet a délka reklam štve a rozčiluje, ale to už je holt zákon komerční tv.
Zaplať bůh, nám to neutrhli a snad už to budeme moci dokoukat, taky se mi to líbí a baví.

5
Lorinka
Reagovat

Vážení, každá reality shou se dělá kvůli reklamě. Já si to nahraji a druhý den se kouknu. Líbí se mi tato shou více než blbá česká shou Vyvolení z Vladem. Tak jsem si jednou, když jsem to pustil, spočítal minuty reklamy. Bylo jí více než samostatného pořadu. A vo vo vo tom to je. Dělají z lidí blbečky a cpou jim jen reklamu. Z dvou hodinového pořadu je hodina reklam. Ale pořád stejné. Obdivuji člověka, který na to kouká on-line. Ale jinak se mi shou líbí. Čeští Vyvalení by tady nepřežili ani týden, včele z Vladem.

6
okkvp
Reagovat

Dokoukala jsem začátek a opět se náramně pobavila – Marek + sekera + pavouk ve vaně :-))))

7
Alžběta
Reagovat

souhlasín,slovenský vyvolení mají štavu,ne ty české vidět jak se tam válí,intrikují,žerou no prostě mají luxus dovolenou,kdyby byla česká šou že by měli stavět nebo jinou makací šou tak určitě tam jsou obyčejní lidé né taková verbeš a povaleči……český vyvolení hnus…

8
Daniel
Reagovat

aktuálne prebieha 12. týždeň, čiže XII. a nie desiaty, ako to máte napísané v nadpise.

Přidat komentář