Panáček v reality show

Česko Slovensko má Talent 2013: Kdo by měl doplnit semifinále podle DJ Vlada?

16. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=7935 w=420]
Už zítra se dozvíme, jak bude vypadat druhá polovina semifinalistů, kde vybere porota. Jak jsem vám však slíbil na konci minulého rekapu, tak ještě před tím vám nabídnu svůj tip, kým bych semifinále doplnil já. Vedle svých devíti tipů bonusově přidávám i dva žolíky, kterými bych nahradil dva ze stávajících semifinalistů. Jak by tedy vypadalo ideální semifinále podle DJ Vlada?

Vladimír Novotný

Když někdo přijde s kovbojským kloboukem na hlavě a podráždí Jara Slávika kostkovanou košilí, tak to je můj člověk. A když je navíc ve svém oboru výborný, je to pro mě jasný adept na semifinále. Vladimír předvedl parádní silovou akrobacii a jako „jednočlenný Dae Men“ byl rozhodně neměl v nejlepší osmnáctce chybět.

Aquabella

Synchronizované plavání jsme zatím v Talentu neměli a tato partička jej předvedla na špičkové úrovni. Aby taky ne, když se účastnily i Olympiády v Sydney. Pokud budou mít dámy i větší akvárium, mohly by své číslo hodně upgradovat.

Walkings

Merťas by se mnou sice nesouhlasil, ale aspoň jeden (no dobře, spolu s Tumar Kr dva) zahraniční soutěžící by v nejužším výběru neměl chybět. Po prvním Talentu, kde se s trampolínovou akrobacií představila formace Trampolíny Praha, jsem tuto disciplínu za příliš perspektivní nepovažoval, ale tato partička svým svěžím vystoupením můj názor změnila.

Lucie Šimková

A ještě jedna soutěžící dokázala jindy spíše „tělocvičnou“ disciplínu povýšit na umění. Lucie u tyče tančí opravdu krásně a myslím, že nejeden bernardýnek si při jejím vystoupení rád zaslintá.

Moving Lights

Čísla, která si hrála se světlem, minulý ročník Talentu absolutně ovládla. Stačí si připomenout fenomenálního Alexe Dowise, dechberoucí stínové divadlo Teulis či lehce nedoceněného Lasermana. Letos se z této kategorie objevila v castingu dvě čísla a já jsem dal této formaci přednost před lehce odschoolovými Illusias, protože kombinace tance a světelné show se nevidí příliš často.

Pavel Helan

Bez zastoupení v semifinále nemůže zůstat ani humor a jednoznačně nejlepším zástupcem této kategorie je tento písničkář, jehož humor je navíc i velmi inteligentní a lehce cimrmanovský. Píseň iBůh, kterou Pavel nazpíval společně s Petrem Bendem, se už dočkala i videoklipu, v němž hostoval i známý český herec Jiří Pecha, a já doufám, že Pavel má v zásobě ještě pár neméně vtipných songů.

Magic Alex

Mezi všemi kouzelníky, kteří letos prošli castingem, jsem váhal mezi dvěma. A tento starý známý z Talentmanie u mě nakonec těsně vyhrál nad Tomasianem, jelikož jeho iluzionismus je mnohem monumentálnější. Pokud Slávik opět nedostane záchvat kouzelníkobijství, tak si myslím, že Alex už je teď jednou nohou v semifinále.

Magic Free Group

Jednoznačně nejlepší taneční skupina (nepočítám-li Ataiovy žáky), jakou jsme letos mohli vidět. A navíc je tato skupina plná pěkných holek, což je rozhodně nezanedbatelné plus.

Alena Smolíková a Jerry

Jednoznačně největší favoriti mezi těmi, kteří nepostoupili. Myslím, že už minule této dvojici musel postup utéct jen těsně (a především z důvodu zařazení ze začátku dílu). Alena už v Talentmanii dokázala, jaké obdivuhodné kousky se psy dokáže, a ve svém castingovém čísle to jen potvrdila. Toto číslo prostě nesmí v semifinále chybět.

Žolíky DJ Vlada:

Adam Druga

Adam je podle mě mnohem lepší bubeník než postoupivší Mika Ronos, jelikož si s bicí soupravou vystačí sám a nepotřebuje podklad. Má ovšem smůlu, že se tolik jako Mika nezalíbil Lucii Bílé, takže nebyl zařazen jako zlatý hřeb večera, a proto nepostoupil. Kdybych to měl ve své moci tak Michala Adamem nahradím.

Aneta Tokárová

Společně s Betty z Forsomeone je Aneta majitelkou nejzajímavější barvy hlasu ze všech zpěvaček, které se letos v Talentu objevily. Kdybych mohl, vybral bych ji do semifinále místo Elišky Lüftnerové.

Tak to by bylo devět semifinalistů (a dva žolíky), který bych vybral já. Na to, kdo nakonec doplní semifinálovou osmnáctku, si však musíme počkat do zítřka.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
haha
Reagovat

Sidney? No tvl

Přidat komentář