Panáček v reality show

Vyvolení – Dom snov: Peklo pre súťažiacich, dráma, krik a útek Vyvoleného (video)

5. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení Dom snov

[singlepic id=6951 w=420]
Vyvolený Martin Boháčik si tento týždeň prežil v Dome snov ťažký týždeň, ktorý vyvrcholil obrovským návalom zlosti – rozkopanie nábytku, krik, vyhrážanie či dokonca útek z pozemku. Vo vnútri článku video.

Ako to celé začalo?

Martin je momentálne v podmienke, snaží sa zmeniť svoj život, je otcom a do show prišiel vyhrať dom, aby sa mali lepšie. V „Dome snov“ sa rozhodol zbierať aj rôzne zámky či kábliky, aby si prilepšil rozpočet, podľa jeho odhadov za igelitky, ktoré si nazbieral na pozemku (kde bude sídliť „Dom snov“) by utŕžil 100 až 200 euro, čo preňho znamená v momentálnej životnej situácií 1000 euro, ako on sám hovorí.

1.
Vlado s Norom mu jednu igelitku skryli, táto udalosť ho zlomila, rozplakal sa a v zlosti opustil areál Vyvolených. Neskôr sa vrátil, problém si so súťažiacimi vyriešil.

2.
Druhá rana, ktorá ho definitívne emočne zložila bol včerajší „Kruh pravdy“, v ktorom Vyvolení prideľujú palce – smerom dole a smerom hore. Martin Boháčik prosil Vyvolených, aby získal pozitívne hlasy, pretože Vyvolení s najvyšším počtom hlasom dostáva od štábu darček podľa vlastného výberu – jeho darčekom mal byť telefonát so synom, ktorý na druhý deň oslavoval narodeniny.

Vyvolení zvolili za Vyvoleného týždňa pracanta Marcela a to Martina rozčúlilo natoľko, že Vyvoleným spravil na pozemku „Domu snov“ peklo a nakoniec ušiel. Viac uvidíme už dnes o 21:45 na Jojke.

Martinov skrat – video




Viac z emočného výbuchu nájdete na tomto odkaze.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

VyVolení Dom snov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
okkvp
Reagovat

Tito VV mě stále baví, ale potřebovala bych lepší kooperaci s občas partnerskou primou a našimi vv. Slovenské psycho si budu muset nechat až z archivu. (ale 4 krátké reklamy jsou plusem)

2
upc ž
Reagovat

Taky se mi tito Vyvolení líbí.

Okkvp: Zajímalo by mě, co říkáš na Martinu a Vlada.
A komu fandíš? (Když se Ti bude chtít a budeš mít čas). Předem díky :)

3
okkvp
Reagovat

2- psala jsem to teď u rekapového článku

4
Radim
Reagovat

Toto bude asi vyhazov :), jsem zvědavý kdo nastoupí namísto Martina.

5
okkvp
Reagovat

4 – náhradník se volil už před týdnem

6
cathy
Reagovat

Okkvp – teda ty máš přehled! Já to teda fakt nestíhám v tom houfu reality a tak aspoň díky za postřehy a info :-)

7
Elko
Reagovat

Tak ako píše okkvp, nový Vyvolený je už vybraný a je to teda poriadny úlet, myslím si, že Vyvolení budú v šoku :-)

8
okkvp
Reagovat

6 – šak jsem na to taky s Elkem nasazená :-))))

9
okkvp
Reagovat

tak už koukám. Dobrý psycho.

10
okkvp
Reagovat

a po psychu pohádkový konec (tedy pokud pominu upotávku)
Jsem ráda, že se mi zatím můj žebříček nijak zásadně nemění, jen Maja mi lehce podklesává a její dřívější pozice dobývá Zuza.
K tomu samotnému zkratu Martina – neobhajuju ani jednu stranu, taky je to jiné než v normálním životě, a hlavně o tom, jak to skutečně na tom place vypadá prdlajs víme. Nicméně ze sestřihů mi vylezl člověk, kterému bych měla chuť dát druhou šanci i za cenu hlídání si svých reakcí a člověk, kterému budu přát, aby v dalším životě opět neuklouzl. Pohádky já rád ;-)
(a zejtra umřu)

Přidat komentář