Panáček v reality show

VyVolení 4 online kamery (28.8.), sledujte a debatujte

28. Srpen 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=6827 w=420]
Začíná nám šestý den ve vile VyVolených 2013, den který nese datum 28. srpna 2013 a ve vile se poprvé probouzejí dva nováčci Mirek a Romana. I ta v noci posloužila jako vrba pro Niki, která si uvědomila, že její noční výstup s kobercem z jedné z předešlých nocí je veřejným tajemstvím. Tedy hlavně pro televizní diváky.

Přidejte ruku k dílu, děkujeme

Zapojte se do dění i vy, alespoň zde na Panáčkovi v reality show. Sledujete online kamery VyVolených a ještě jste nepřispěli do naší ankety, kolik vám je let a jakého jste pohlaví? Utíkejte to napravit. Rovněž nám můžete pomoci po jednotlivých střípcích skládat pravidla VyVolených. Tedy seznam věcí, které jsou jim zakázána a které musí dodržovat. Již máme 18 bodů, které ovlivňují život ve vile VyVolených. Víte o dalších? Napište nám je u daného článku do komentářů.

Zajímavost z oficiální FB page

Skrývají se nahé fotky, aby snad nepoškodily dětství dětí na Facebooku :)

Ostatní VyVolení se chystají spát a tak přejeme dobrou noc i vám. A protože tu ránou budou děti, tak fotky, jak Romana cupitá nahoře bez koupelnou, vám budeme muset zase schovat:)

Kamery zpoza zdí vrní a vy jistě stále sledujete a máte stále co říci. Komentáře k tomuto dni a dění na online kamerách jsou tu pro vás.




SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1 309
1
haha bimbi
Reagovat

Děcka mě už pámbu potrestal za šmírování, včera mi zkrouhli mobilní internet, protože jsem vyčerpala nějakej objem :-D, to se mi ještě v životě předtím nestalo. Následně jsem taky moc ocenila online komentíky, fakt se to moc hodí :-)). Doufám, že navýšení objemu těch dat bude chvilková záležitost. Je to jen o málo horší, než kdyby sebrali Tomíkovi cigára :-DD
Pokud budete vypisovat nějaký služby, hlásím se, jakmile to technicky pude. Je to důležitý, pomoct svejm stejně postiženejm bližním :-D

2
rejpal
Reagovat

haha bimbi
To je špatný, mně zase hrozí v pátrek celý den a pak ještě skoro celý víkend pobyt mimo bez internetu. A asi z toho nevykličkuji. Aspoň se vyspím do zásoby, doufám.

3
rejpal
Reagovat

Překvapilo, že lichým nocležníkem bez postele se stal Vlado. Taková příležitost lacino nabrat kladné body. Ta situace byla nejspíš vytvořena právě proto, aby se někdo projevil. A Vlado opět předvedl, jak pestrou směskou povahových vlastností je. Dneska zase udělá několik výstupů, pozuráží půlku osazenstva – a pak udělá nějakou podobnou věc.
Už se těším, až pronese samozvaný gentleman nějaký projev na svou povahu, Vlado mu to klidně vpálí a deklasuje ho do role kapitána Žvanilkina.

4
koment
Reagovat

Odkaz: „do naší ankety, kolik vám je let a jakého jste pohlaví“ máte špatně, vede na pravidla ve vile…

5
Hooper
Reagovat

2 – a safra. Budeš mít aspoň cíga?

6
Frodo
Reagovat

Co říkala včera byčí šíje o těch romech, prosím?
/Zajímá mě to v kontextu s tím, že pokud si pamatuju, tak se loučil ve studiu s echt romama, když odcházel/

7
haha bimbi
Reagovat

rejpale a v tom je Vlado nepřekonatelnej. Občas přemýšlím, čím je tak strašně přitažlivej, jednak asi tím, že je to velice pohlednej chlap, vypadá mužně a hlavně chová se mužně. Narozdíl od kasteláka, kterej pořád hledá vhodnou pózu a pořád je trapnej. A jeho výstupy si vždy vychutnám, protože valnou většinou jsou namířený proti mě taktéž nesympatickejm osobám.
P.S. objem dat navýšen do původní hodnoty, byla to fakt chvilka, taky aby ne, když si za to řekli o 450,- káčé :-DD

8
rejpal
Reagovat

Hooper
-:)) Budu. My jsme oba kuřáci, tak se podržíme. Neměl jsem je ale včera od pozdního odpoledne a zvítězila závislost na kamerách. Ještěže ráno všichni spí a nic se neděje. Ale zato mám dneska volno a můžu čučet od božího rána

9
Marka
Reagovat

3 – nakonec snad Vlado zůstal v posteli a domovnice na zemi na těch velých polštářích, protože Romana tvrdil, že je když je vedoucí tábora (úkol), tak ti prý spí na zemi. Ale jako jedinej, Vlado nabízel několikrát, že jí přenechá svoje místo a že stačí říct. Ochránce žen a pravdy velkej buldok ani nepíp

10
Marka
Reagovat

6 – že proti cikánům (prý sami chtějí, aby jim tak říkal) nic nemá, má mezi nima kamarády a jeho přítelkyně je napůl romka…. to když novej budok Mirek vpyrávěl, že je sice napůl rom, ale vychovanej slušně v bílé rodině a že teda nemá s romama nic společnýho, že je vyučenej a práce a tak

11
Frodo
Reagovat

Tam jsou bezvadný situace vůči byčí šíji /kouzlem nechtěného, co on pěti slovy řekne, to ihned deseti slovy nebo patnácti činy vyvrátí/…kpt. Žvanilkin

12
Frodo
Reagovat

10 – dík moc /Bodejď by tedy měl něco proti, že?/

13
rejpal
Reagovat

haha bimbi
Ten D Artagnanský zjev hraje určitě roli, ale asi víc právě ta schopnost vyvolávat protikladné emoce s velkou amplitudou. Ale ono je to i ve vztahu k ostatním. Pro každého je dobré mít ho na své straně. Ale dotyčný musí být hodně opatrný, aby se nespálil. On klidně snese, když mu někdo při debatě řekne něco nepříjemného , strašně důležitý je timing. Ten člověk proto musí být i splachovací, neřešit situaci, když vznikne, ale třeba po pár hodinách u houpacího křesla. Tím může naopak i zabodovat.
Mně ta situace dost zajímá kvůli Lucii. Nevím, jestli tohle přiblížení je strategie, nebo je pod vlivem (nejspíš to bude kus od obého). Ale v tuto chvíli je to pro ni obrovská výhoda, a když bude šikovná, nemusí se dlouho ničeho bát, protože lidé venku nedopustí, aby Vlado zůstal zase sám. Kdyby šla do duelu s Tomášem, jako protežé Vlada má slušnou šanci se vrátit, jinak bych dost pochyboval. A tenhle duel je docela reálný.Ona by Tomáše nejspíš vyzvala a on je takový trouba, že by to asi udělal taky, protože na Vlada si přímo netroufne, bude ho chtít zasáhnout nepřímo, a ona mu navíc dost pije krev. Přinejmenším proto, že ho veřejně označila za manipulátora. Což vyvolává další otázku – koho by vzal Martin. Ten půjde nastopro po nejslabším a Ládíka asi nevezme, to by mu připadalo riskantní. Ale tam si myslím, že by spíš šel po někom novém, mám pocit, že Lucky se bojí.

14
rejpal
Reagovat

Frodo
Musím říct, že když nechám stranou techniku (ten zvuk mi krev pije, ne že ne), tak tenkrát mi štáb přinejmenším od VV2 přijde na vyšší úrovni. Víc reaguje na konkrétní situace a vytváří prudké změny atmosféry. Včera mě dostal tím puštěním Skákal pes – na fake úkol, který mohl klidně potrestat za braní božího jména nadarmo. Snad mu to vydrží a nepřestane ho to bavit.

15
Jerremy
Reagovat

Ja nevim, me osobne Vlado leze na nervy … prave diky az nesmyselnym hysterickými zachvaty, samolitosti …
Na druhou stranu jako postavička v RS je idealny …

16
Frodo
Reagovat

….a fanoušci Vlada – vy byste v reálu snesli takhle nevyzpytatelnou osobnost ve své blízkosti? Mě celkem fascinuje, ta fascinace tímto vrtkavým tvorem, který si co chvíli dělá z úst sráč, protože v naprosto nepředvídatelném výbuchu emocí pronese spoustu toho, co vzápětí po zklidnění musí nějakým způsobem řešit /buďto chodí a omlouvá se, nebo něco někomu v naprosto nejnevhodnější okamžik vmete/, nebo v návalu emocí někoho úplně vynese do nebe, aby ho vzápětí svým opět naprosto nepředvídatelným záchvatem skopal do kuličky a nedal mu ani malou šanci se bránit, protože pro něj jsou v tu chvíli jen jeho emoce a nic kolem neexistuje…Pro tohle všechno u mě ten člověk je v sekci „vyhnout se mu obloukem“ a žádné sympatie k němu nechovám a to ani přestože má náznaky nějakých těch kladnějších stránek, což ale beru v reálu jen jakožto projev jakési elementární slušnosti nebo tak něco a rozhodně bych tedy z něho na zadek nepadala :-D

17
Frodo
Reagovat

14 – jj, to bylo bezvadný a od srdce jsem se zasmála :-D

18
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

potvrzuji, že v ostravskem kraji se i mladým říká: „stary“ :-))) pokud by zaznělo z našeho kraje něco,čemu byste nerozuměli, ráda přeložím :-))

19
Frodo
Reagovat

bo Ostrava je region rázovitý

20
cathy
Reagovat

Lidi díky moc za noční službu a hodnotné postřehy. Já zatím z nových zaregistrovala jen to, že Romana je opravdu otřesná. Nedá se to poslouchat a být obyvatelem vily, tak ji určitě fyzicky ublížím…

21
rejpal
Reagovat

Jerremy
Myslím, že občas leze na nervy i těm, kteří mu fandí. On je hysterik, navíc asi trochu maniodepresivní a hodně egocentrický – a přitom zároveň empatický. A taky umí mluvit kultivovaně, pracoval na sobě ohledně vzdělání, má na účastníka RS dost nečekané zájmy a o svých temných stránkách mluví a nemaskuje je.
Bydlet s ním naštěstí nemusíme.

22
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

19 – je to tak

23
Frodo
Reagovat

21 – typickej znak psychopata :-D /šílenej a zároveň empatickej a charismatickej dohromady/

24
Frodo
Reagovat

oni budou dnes celej den spát?

25
Hooper
Reagovat

Rejpal tu rozvedl zajímavou úvahu na téma „koho by Martin a Tomáš vyzvali, kdyby byli zúčtovaní“. Martin by mohl vyzvat Zdeňku, a to i přesto, že se včera docela skamarádili – palec nezapomene. Tomáš? Nikola by nepřekvapila, bo má k Vladovi blízko a mohl by jí do tváře veřejně vmést vyčurání na koberec. Souhlasím, že Vlada by nevyzvali, čili Lucka taky připadá v úvahu.

26
Jirik
Reagovat

Láďa šel do zpovědnice.

27
Jirik
Reagovat

Všechny vzbudil a asi dostal rozcvičku.

28
okkvp
Reagovat

čauky šmíráci :-)
Přemýšlím co mě na Vladkovi tak baví a myslím že kromě příjemného vzhledu je to jeho tisíc poloh – nepředvídatelnost. On sám „uhraje“ 10 zajímavých lidí,

29
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

23 – to bych úplně neřekla: (psychopati) Vyznačují se jedním podstatným rysem: úplná nevšímavost k právům a pocitům druhých lidí. Nemají svědomí. Mají silnou touhu po moci a kontrole – jejich charakter se projevuje jako prohřešky proti právům a pocitům ostatních lidí kolem

30
rejpal
Reagovat

Frodo
Jo, a nejde ho zařadit mezi klaďasy ani mezi záporáky. Osciluje. A změny přicházejí řádově ve vteřinách. Což je mementum pro všechny jeho blízké, je to pro ně tanec mezi vejci. Dodnes nevím, co mu tehdy udělal Michal Fraš, kterého prohlásil za zrádce.

31
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

okkvp – souhlas, já se na něj nemožu vynadívat :-) nevím proč,ale moc se mi líbí…

32
okkvp
Reagovat

Nástup na rozcvičku celkem briskní

33
Dáša
Reagovat

Rejpal – povedal si to aj za mňa, dík. S Vladom alebo vedľa neho by som žiť nechcela, ale zato je to prvý prípad v mojom dlhom živote, že ma niekto dokáže očariť svojím zjavom a šarmom takto z obrazovky. Ani sebekrásnejší herec u mňa v tomto ohľade nemal nikdy šancu a zamilovanosť do filmových hviezd som nikdy nechápala. Vladko je asi iné kafe, dokáže divy. :)) Inak čo sa formátu RS týka, začínam mať dojem, že vlastne vôbec nie je televízny, ale čisto internetový. Títo VV ma veľmi ľahko odtrhli od slovenských s „domom snov“ práve preto, že tam nemajú kamery a celý TV-výsledok je iba zlepeninou rôznych umelých výpovedí na požiadanie a občasnej ukážky z ich reálneho života. K tomu ešte aj veľký časový posun – no ďakujem, neprosím. Pri týchto kamerách je len jeden problém, že ma od nich nemá kto odohnať a dúfam, že aspoň cez online-obchody stihnem nakúpiť vianočné darčeky.

34
Frodo
Reagovat

29 – to ano, ale dokážou být ohromně charismatičtí a okouzlující, pokud o něco usilují a to Vlado dokáže, stejně tak, jako dokáže být naprosto nevšímavý k pravům nebo alespoň rozhodně k pocitům druhých lidí…

35
okkvp
Reagovat

budou hrát fotbal

36
XY2
Reagovat

7 – s Vladem to mám stejně…
Včera byl z těch „chlapů a džentlasů“ jedinej, kterej by se vzdal postele, takový Mireček, byť nový, se naprdelkoval k Martinovi a ani necekl.
Další jeho postřeh jogurt versus jogurtový mlíko, úžasná reakce, když to psal, ani nemrkl, ale v noci, nebo večer naprosto přesně použil a měl pravdu, i když tím socialistická nějak nevím, co myslel, ale jinak tu holku vystihl:-)

37
okkvp
Reagovat

Vlado nefotbalí, jde vyměnit baterky
Fotbalení je vlažné, teď baterkují

38
okkvp
Reagovat

Romana má pěkně vychlastaný a vyhulený hlas

39
Mab
Reagovat

Ládík hraje výborně fotbal. Ládíka miluju. :DDD

40
XY2
Reagovat

Žít vedle Vlada musí být psycho, protože tam člověk nikdy neví, co se stane, ale má dar člověka, na kterého se nedá jen tak hned zapomenout, ať v dobré, či špatném a je to moc pěknej chlap:-) Já se na něj ráda dívám:-) teplej, neteplej:-)

A jen tak na okraj, nezdá se vám, že Martin je taky přihřátej? Jak se včera se zalíbením koukal na Mirečka, měla jsem pocit, že mu vleze pod deku…

41
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

XY – mně se zdal přihřátý už v medailonku :D

42
rejpal
Reagovat

Čekám, kdy rozbijí první okno

43
Frodo
Reagovat

40 – mám pocit, že je malej budlok přihřátej a že kdyby ho Vlado chtěl, tak by šel, protože včera mu říkal Vlado něco v tom smyslu a co si myslíš jako, že by se stalo, kdyby jsi spal vedle chlapa? Vedle mě? A malej buldok řekl, že asi nic, protože Vladovi smrdí…

44
iR.
Reagovat

16 – to je zvláštní, tys to popsala přesně, ovšem s tím, že naopak právě pro tohle všechno se mi jako postava v RS líbí a proto právě mě baví. Vůbec by mě nenapadlo přemýšlet jestli bych toho člověka v reálu jakkoliv snesla – ostatně to asi skoro nikoho z těch exponátů. Na druhé straně jsi popsala právě ještě jeden důležitej aspekt – tu elemntární slušnost, která je v něm a tu nehraje. Což u těch dalších „rádobyosobností“ prostě nevidím, na případné gentlemany si prostě jen účelově hrajou. A to mě připadá mnohem zásadnější, než všechny šílený spravedlivý či nespravedlivý hysterický Vladkovy výlevy dohromady. Tak asi tak.

45
Hooper
Reagovat

Mladej buldok je, stejně jako Láda, nejspíš podobojí.

46
XY2
Reagovat

41, 43 A tak to jsem ráda, že tomu malýmu neubližuju, je přihřátej, je to jasný:-D

47
Frodo
Reagovat

44 – jako postavičku do RS si rozhodně snad ani nic „lepšího“ přát nemůžeme /snad jen kromě Reginy Holáskové, která tam přifrčí, doufám, v pátek/ :-D

48
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

souhlas s 44 iR – beru ho jako postavu TAM…co by bylo TADY těžko říct…

49
radek
Reagovat

vladko je sice rapl, ale clovek vi, na cem s nim je. Kdezto ta pochcana mistryne sveta si hraje na damu a je to obycejnej ksindl a lidskej povl. Ja bych radi na ostrov bral hysterickyho vlada, nez podrazaka, kterej mne navic muze nachcat do spacaku.

50
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

tak s Nikol bych nešla vyhodit ani smetí :D

51
rejpal
Reagovat

Frodo
Taky doufám (i když takové štěstí, že bych měl ve vile favoritky hned dvě, mě asi nepotká)

52
Hooper
Reagovat

Ale tak to já si zase docela umím představit, že v širším okruhu kamarádů a kamarádek bych některé z nich měl. Ale opravdu blízký kámoš? Láďa jo, jinak by mi stačilo vidět je jednou za tři tejdny.

53
Juchna
Reagovat

Nemyslím si, že by byl Vlado nevšímavý vůči právům a pocitům jiných, myslím si přesný opak, že on je v tomto mimořádně citlivý a empatický a všimněte si, že je to právě on, kdo okamžitě a bez řečí dokáže těm, co jsou ve srabu ulevit. Jeho hodně nepříjemnou vlastností je, že on nedokáže své pocity udržet v sobě, takže se na něm okamžitě zrcadlí i sebemenší změna nálady nebo dojmy, které zrovna prožívá a tím může jiným ublížit – viz jeho arogantní reakce na Lucku u bazénu. V té chvíli k ní cítil odpor a nedokázal to zamaskovat. Jeho obrovským plusem ale je právě jeho schopnost empatie a sebereflexe. Já si nemyslím, že by byl psychopat, myslím, že ho opravdu výstižně popsal Rejpal v komentáři 21.

54
okkvp
Reagovat

prohraní čutálisti umejou okna, ti ale až po snídani, Nika s Lucou za včerejší čtení dopisu (porušení pravidel) cídí bez snídaně (ihned)

55
Frodo
Reagovat

53 – ale ta empatie a sebereflexe nefunguje jakožto poučení pro něj, ale vždy jen ve chvíli, kdy na něj přijde „slabá chvilka“, jiank je schopnej zase až ho Lucka něčím vytočí hodit empatii za hlavu a rozdrtit ji…

56
Pavel
Reagovat

Nemáte někdo nočního Martínka ve sprše? Sháním pro kamarádku co ho chce mít komplet. :-D :-D :-D

57
okkvp
Reagovat

OT – link do ankety opraven

58
okkvp
Reagovat

Jinak se dobrovolně přiznávám, že po začátku kamer jsem odbourala téměř veškeré ostatní netové prolejzání, žádné zprávy apod a dělá mi to dost dobře ;-)

59
rejpal
Reagovat

Frodo
To je přesně to nebezpečí. A vlastně se nenašel ještě nikdo, kdo by našel protizbraň. Možná nechat ho vyšumět a za pár hodin přijít a říct mu na rovinu, co provedl. Na to by možná slyšel, mohl by udělat projev o tom, jakou má povahu a ocenit upřímnost toho druhého. Jenže to zatím nikdo nezkusil, tak nevím. Jen analogie podle toho, že Lucka vlastně Vlada načala tím, že mu řekla, že je hulvát. Myslím, že podobná situace nastane, a jsem zvědav, jak to bude Lucka řešit.

60
okkvp
Reagovat

Lúca šuruje skla na terase, Ládík důkladně zpracoval (vyškrabal) jogurtík. Zdena si naložila makový závin a trůní na terase, Bulda3 tam plení zásoby džusu, Marťas s nakrčeným nosem přenesl přes terasu kýbl s oblečky (vyprané?/nevyprane?)

61
Hooper
Reagovat

Ta růžová trička jsou snad erární – dnes ho má velký buldok.

62
okkvp
Reagovat

Buldí nápoj na letmý pohled vypadá jak vyčpělé pivo – tzn asi jablko, Zdéňa kroutí vlasem a má svůj oblíbený jogurtový (rajče). Tomík má vodu a taky závin

63
okkvp
Reagovat

Tomík potřebuje cítit bolest svalů ze cvičení. Už se domlouvá že po snídani = odpolko

64
XY2
Reagovat

Zdena už nemá štrůdl, konečně:-)

65
rejpal
Reagovat

Tomášovi je fyzicky a psychicky dvacet pět, ještě mohl dodat, že verbálně čtrnáct.

66
okkvp
Reagovat

Tom provádí výslech Buldíka Míry. děti nemá. je mu 24. Tom se cítí na 25. Romča dorazila ve včerejším nočním nenočním hábitu, voda, dva toustíky s rajčatem, 2 záviny

67
cathy
Reagovat

Všimli jste si, že domovnice chodí v té zapařené haleně, ve které včera celý den chodila? To bude po malém buldokovi další smraďoch.

68
cathy
Reagovat

65 – bingo!

69
okkvp
Reagovat

Zdeničku hodně bolelo bříško, protože jedla moc zeleniny – vyvracejí jí to, Tom vnucuje svůj oblíbený žlučník

70
Juchna
Reagovat

55 V tomto s tebou Frodo souhlasím, on je schopen i nejlepšího přítele rozsekat v hádce na kousky. Vlado je člověk ovládáný emocemi. Ale pořád mám pocit, že to dobro v něm zásadně převažuje. Vlado není křivák, jako ti dva buldoci, nemá radost z ubližování, nevozí se po slabších…

71
okkvp
Reagovat

Romana tahá z buldíka úkosáka, zda je pořád tak málomluvný
Závin jim nejede
Zdeni nemá na jogurový nápoj chuť – je rozmazlená? Asi ano, že?

72
Mab
Reagovat

Ti tři vařbuchtové jsou tak spokojení sami se sebou, až to hezký není. A Zdenička už zase řeší sebe. Ze zeleniny ji bolí bříško a za chvíli tu bude jizva, štrůdl, jogurtový nápoj.

73
Frodo
Reagovat

70 – s tou poslední větou souhlasím bez námitek :-D

74
okkvp
Reagovat

na terase už zas podávání ruk s Jardou

75
rejpal
Reagovat

Mab
Tady je vidět, že i zdravá strava může jednomu udělat špatně. Z točeňáku by jí blbě nebylo.

76
Adéla
Reagovat

Vlado se občas chová jako žena, když má své dny nebo je čeká atd. S ním prostě ty emoce cloumají jako s náma celý měsíc. A proto má tolik fanynek. Plus je teda pohledný a není hloupý a na rozdíl od chlapů hetero chápe ženskou duši…. Takže tak. Jestli to vyhraje znovu nebudu se divit.
Nikola se mi zprotivila v HP, kde jak tvrdí hrála na kamery, což tady rozhodně nevydrží moc dlouho, taková osobnost zase není. Počůraný koberec mě dost rozesmál, nepřeju jí to, ale její image dostala na frak.
Výběr tupounů byl skvělý, jen čekám, kdy někoho zmlátí. Stačilo by jim sebrat cigarety. Teď by to teda chtělo trošku vyrovnat síly a poslat do vily něco inteligentního……

77
Hooper
Reagovat

U Zdenky mám dojem, že má imunitu rozhozenou nějak celkově.

78
okkvp
Reagovat

Jogurtová nápoj – objednala nemá chu´t už 3krát

79
okkvp
Reagovat

Tom leští! 8 tahů a dost

80
rejpal
Reagovat

Mab
Tady je vidět, že i zdravá strava může jednomu udělat špatně. Z točeňáku by jí blbě nebylo.
Jinak láhev s nápisem Jogurtový nápoj (nic proti jogurtům, jím je taky) vyvolává různá temná podezření.

81
okkvp
Reagovat

Tomovi se zdálo, že mu shořel barák

82
okkvp
Reagovat

doufá, že mu to tam nikdo nezapálil – normálně telepatie

83
okkvp
Reagovat

Buldatři mluví ze spaní

84
rejpal
Reagovat

Ta Zdeňka je taky zajímavá. Je zjevné, že chce hrát nějakou hru, ale jakoby sama nevěděla, jakou.

85
okkvp
Reagovat

a díky Buldotři máme ve vile kokosy

86
Dáša
Reagovat

S príchodom Romany zosilnela shakespearovská inšpirácia: mnoho kriku pre nič

87
XY2
Reagovat

84 – Já bych ji až tak z nějaké promyšlené hry nepodezřívala, vím, že máš úžasné postřehy a taky intuici, ale mně ta děvenka připadá pouze trochu hloupá, nic ve zlém, ale ty její řeči jsou na úrovni rozmazlený holky, ale třeba se moc pletu.

88
okkvp
Reagovat

84 – no nejlíp jí jde hra „já jsem Zdenička, roztomiloučká královna, všichni mě budete milovat, a jestli ne, tak uvidíte

89
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

85 na sněhu? :-))))

90
haha bimbi
Reagovat

Ještě k tomu našemu Vladkovi :-) on prostě ty emoce neumí zkrotit, hlavně ty záporné, nedovede se ovládnout. Jakožto člověk, který při rozčilení řve, mám pro něj plné, oprvdu plné pochopení :-)). A právě to, že nic nehraje je jeho velký plus. Jakákoliv póza se dřív nebo pozdějc (většinou ale ihned) prokoukne a dotyčnej je za vola. Mrkněte na Mr. Propra, ten svojí pózu ještě nenašel, nemá na kloudný hraní ani mozkovou kapacitu a jak vypadá a působí: Jako trotl…

91
okkvp
Reagovat

k 88 – čímž mi došlo, proč jí Vlado řekl, že je socialistická – asi ale myslel na komunistické heslo každému podle jeho potřeb

92
XY2
Reagovat

Teď trpí, nemá svoje cíga…
Já bych je nechala den bez cigaret, chlastu a zaměstnala na plný úvazek, to, že včera Martin neuklidil po sobě kuchyň, tak to by měl být taky nějaký trest…

93
Hooper
Reagovat

87 – tak Zdeňka určitou rozmazlenost nepopírá

94
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

92: XY2 obávám se,že štáb je tentokrát opět mrkev

95
XY2
Reagovat

93 – ona si tu rozmazlenost užívá a má to jako přednost…
teda kromě silikonů:-D

96
Hooper
Reagovat

xy2 – nebuď zbytečně hodná. Týden bez cíg. Akorát se modlím, aby potom nedocházelo k situacím, kdy se bude za krabičku cigaret stínat hlava (viz vv2 na Slovensku a pozdějším vítězem Erikem popravená slepice Ginger).

97
okkvp
Reagovat

Buldoci jsou tak pozitivní člověci, že už mám dost. Chtěj švihadlo
Romča rozdává cíga …. na to brzo dojede imho

98
XY2
Reagovat

94 – nebo to ještě možná přijde, třeba pod dohledem vydrbat všechny hajzlíky…to by byla potupa:-)

99
rejpal
Reagovat

XY2
Vycházím z toho, co sama párkrát nahodila, takže nějak hru řeší, ve skutečnosti to asi bude spíš tak, že vítězí momentální rozpoložení. Asi ještě přijdou zajímavé zvraty.

100
XY2
Reagovat

96 – tak dobře, dva dny:-) i to by byl trest jako prase

A na Erika si už vůbec nepamatuju…

101
cathy
Reagovat

88 – přesně!! Nicméně pokud jde o mě, tak moje sympatie začínají kolísat mezi Mirkem a domovnicí. Ta baba je otřesná a hlavně furt řve. Jak já takový pavlačový typy nesnáším!!

102
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

98 – doufejme :-)

103
XY2
Reagovat

Nikol má hlas jako Bydžovská

104
woczko
Reagovat

Když tak poslouchám ty „kratke zobaky“, tak je mi až líto, že se do vily nedostal někdo z Čech, kdo ty slova pěkně protahuje. Už jen pro ten kontrast bych si to přál.

105
cathy
Reagovat

99 – nebo zvratky!
Jo a domovnice prej byla na operaco a nemůže mít děti.
Lůca několikrát podvedla partnera a žere antikoncepci jak lentilky.

106
woczko
Reagovat

Jinak Lucka bere antikoncepci „jak lentilky“, ale chtěla by 3 děti.

107
XY2
Reagovat

99 – na zvraty se čeká, čím víc, tím líp:-)

101 – to je strašný, zlatá Simona z Ulice…

108
cathy
Reagovat

Domovnice prej byla se všema :-D

109
Kapi
Reagovat

Zdenka ma umely zub, hele…

110
woczko
Reagovat

Romana zas říkala, že má plno známejch a že byla (spala) se všema.

111
woczko
Reagovat

na snídani docela vydatná debata :)

112
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

Dávám na vědomí, že se mnou Romana nic neměla!

113
Hooper
Reagovat

Ajéje, Lucka je s těmi svými nevěrami taky otravná. Nakonec bude nočku zásobovat nejvíc, rejpal si po vzoru Reginy z jedničky vybral dobře:-))

114
okkvp
Reagovat

Romana po snídani postupně nabírá na intenzitě

115
Hooper
Reagovat

109 – zřejmě to vzala najednou, když jí spravovali pusu. Ale tak mít zubní implantát není výjimečné.

116
cathy
Reagovat

Prej Niki – Patrasová , tu mám ráda a domovnice nato „chytila jsem na pasece molýlka“…:-D
Jsem stará a Patraska to fakt pěla, nebo si domovnice plete Patrasku s Vondráčkovou?

117
okkvp
Reagovat

jak se ten svět mění – za nás znal kanastu snad každej a známka osvícenosti i protřelosti byl mariáš. Dnes poker.

118
Hooper
Reagovat

Písničku o žížale zpívanou Patraskou si pamatuju.

119
Péťa
Reagovat

Patraska pěla Chytila sem na pasece žížalu.

120
okkvp
Reagovat

Tak konstatují, že Vladko je až překvapivě vysoký – čiliže údaje na ofiku jsou poněkud mimozní

121
rejpal
Reagovat

haha bimbi
to je přesně ono a Vlado by měl být inspirací pro každého, kdo jde do vily hrát a ne na výlet. Nemyslím kopírováním chování, ale pečlivým postavením role na vlastní povaze. Nemalovat jiný obraz, ale sem tam kolorovat. Jinak člověk nutně vypadne z role. Což je myslím problém Tomáše. Vypadá to, že chtěl hrát něco jako Dana ve trojce, ale je to úplně jiný typ. On žádný drsňák není, vůdce smečky už vůbec ne. Myslím, že i Martin si o tomhle myslí své.
A taky by mě zajímalo, kde je hranice přirozenosti a hry u Ládíka. Je dost inteligentní, umí pozorovat, dovede překvapit něčím, co by člověk nečekal, takže ho tak trochu podezírám, že tu roli ňoumy taky přibarvil, a že není až takový stydlín, jakého hraje. Ale základ tam bude a ty hranice se dají těžko rozeznat. Snad tam bude dost dlouho, aby měl člověk víc informací.

122
XY2
Reagovat

Romana si plete motýlka s žížalou:-)

Strašně řve, to není normální, ona asi něco bere…

123
Jirik
Reagovat

Vlado někdy v sobotu sám říkal výšku 1,9m.

124
cathy
Reagovat

Já bych domovnici taky ráda ublížila!

125
koment
Reagovat

122 – Asi neznáš konec té písničky ;-)

126
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

Chci Vlada domů!!! :-D

127
okkvp
Reagovat

Úkol – sestavit nákup, pít ze skleniček (loga nevidět), vařič Tomáš, pomocnice nevim, bude čína

128
cathy
Reagovat

A maj po kartách!

129
cathy
Reagovat

Pomocnice Zdenka.
Mirek vysvětluje novýmu co se lidem líbí!! – blbeček – už je tam 4 dny!

130
Lovelessss
Reagovat

pomocnice Tomase je Zdenka

131
okkvp
Reagovat

čínu Tom zvládne za hoďku dvě. Pomocnice je Zdéňa. Tomova čína = rýže. Zdena je v opozici, chce brambor

132
Lovelessss
Reagovat

ty woe.. Zdenka chce delat cinu s bramborem a horcici..

133
cathy
Reagovat

Zdenka propaguje k číně brambory a hořčici – tak to bude teda ňamka!

134
Péťa
Reagovat

Zbavili sme se štrůdlu a budeme mít brambory.

135
okkvp
Reagovat

Vladko meje okna v ložnici

136
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

Martin se včera probudil a myslel si,že je eskymák…

137
rejpal
Reagovat

Hooper
ad Lucka – mně osobně to nevadí, vztahy druhých nikdy nesoudím, pokud nejsem těm lidem hodně blízko. Ale z hlediska hry je to totální hloupost. Možná, že v téhle generaci jsou jiné pohledy na věc a diskrétnost je out, ale třeba tím odradí i starší generaci, která by ji – třeba kvůli zviřátkům – mohla poslat hlas. Ona je jedna z těch, kteří tam hrát šli (třeba sama sebe, ale vědomě) a podobnými výlevy tu přidanou hodnotu snižuje. A tak výrazná osobnost (jako Regina), kterou by nikdo z tohoto pohledu neřešil, zase není.
A pak se mi zdá, že do vily vůbec nemůže proniknout člověk, který nemá nějak rozhárané vztahy. Pokud se vůbec nějaký takový přihlásí do castingu.

138
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

Zdenka: maso, vajca, škrob, kečup a z toho udláme jako tu omáčku,jo

139
okkvp
Reagovat

Tom čínu zvládne – On udělá rejži a čínu udělá Zdena

140
cathy
Reagovat

Ano Zdenko – karí je typicky čínské koření
Zdenka vyhlašuje, že si všichni dnes pochutnají.Já myslím, že spíš bude nával na záchodě..

141
XY2
Reagovat

Tomáš čínu smíchá s rýží…

Teď si upřesňuje postup, no nevím, ale když jim včera chutnal ten maglajz, tak tohle sežerou taky…

Mišmaš, maso, rejže, pak dohromady, proč nedělají rizoto?

No nic, musím chvíli pryč, doufám, že si počtu:-)

142
woczko
Reagovat

Martin si myslí, že si na něho štáb zasedl, když neměl při vaření asistentku :)

143
XY2
Reagovat

Tomáš by se rád za něco pověsil, napadly mě koule:-D to je vůl…

144
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

tywoe, ten domovničin smích, to je kruťárna

145
okkvp
Reagovat

141 – já ti moc nepomůžu, už jsem těma řečma akosi uondaná. Melou už kolikátý den víceméně to samé.

146
rejpal
Reagovat

Teda já nevím, ale ten smích Romany mi vybavuje jednoho Vodňanského a Skoumala – směje se, jako když ji někdo fotografuje a lechtá na promoci. Tohle mít doma, tak se snad uteču do vily.

147
okkvp
Reagovat

Vladko čučí do lednice, Ládík si cosi maže a krájí

148
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

Nikol: Vladko když spí,tak vypadá jako by byl vzhůru.

149
rejpal
Reagovat

okkvp
Musíme věřit štábu, že je zase nějak poštengruje.

150
okkvp
Reagovat

Vladko pokračuje plněním myčky. Ládík odšuměl ven

151
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

Velký buldog vyzvídá kdo s kým byl ve volbě

152
haha bimbi
Reagovat

Už opět zasáhla vyšší moc: díky domovnici, pro kterou jsem já trouba taky hlasovala, teď prakticky není možný mít puštěnej pořád zvuk. To se nedá, a je tam teprve první den. Ve dvaatřiceti se směje a vypadá jak vychlastaná hodně zasloužilá čtyřicítka a je to ten typ, co musí být úplně u všeho a do všeho kecat…

153
okkvp
Reagovat

už mi zas střihli na terasu – Luca spí na lehátku … má můj obdiv, u těhle řečí a Romanině smíchu bych musela hodně požít

154
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

Romana mi silně připomíná René…

155
Frodo
Reagovat

…ale on to fakt všechno oddře a vy se tam flákáte, ty bejku!

156
cathy
Reagovat

Vladkova taktika je prej uklízet! To jsou volové

157
okkvp
Reagovat

Zdena jde dráždit Vlada

158
Wanna be your monster
Reagovat

Tak mi přijde, že ačkoliv negativní postavičky byly všude, tak lidi výrazně nižší inteligence se vyskytli až ve trojce (takový jeden páreček) a tady jich fakt není pomálu.

Radši bych teda koukala na Jalovce, než na Thomase.

159
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

buldog s klóbrcem má fakt šmrnc…

160
Wanna be your monster
Reagovat

Cože, jí je 32?

161
cathy
Reagovat

Domovnice – chovejte se jako normální manželský pár – pohádejte se, dejte si facku…

162
Prochor
Reagovat

Tomas je tak odpornej týpek, že ho řadím hned za Hranáče a to už je teda síla. Doufejme, že mu Vladko brzo ukáže, kde nechal tesař ve vile díru.

163
Lovelessss
Reagovat

Tomas: hele, loupu to takhle dobre, ze jo? (cibuli)

164
okkvp
Reagovat

160 – tys myslela, že 20?

165
Mab
Reagovat

Bezmála čtyřicetiletej vařbuchta v růžovým tričku, bílých teplákách a bílým kloboučku právě jde vařit, pomáhá mu zákeřná Zdena, která se pěkně začíná vybarvovat.

166
haha bimbi
Reagovat

Kastelák má zkrátka takový vrozený cit pro estetično. Barva oděvu bílá nebo růžová, na vaření apartní klobouček a samozřejmě vrcholem nenucené elegance je ta prořídlá čupřina na čele, jež má (nepochopila jsem jak) maskovat jeho vysoké čelo. Nebo placaté čelo, ono to u něj vyjde nastejno.

167
okkvp
Reagovat

Polívka nebude. Tom myslel nějakou speciální oblohu.

168
Zuzana
Reagovat

154- mne zas prijde jako krizenec Rene a Ruzeny…a ten smich, ten smich…to se fakt neda vydrzet :-)

169
FandaVV
Reagovat

Lovelessss
163
to je hroznej výtvor přírody

170
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

168 – jo, i tak bych to viděla :-))

171
okkvp
Reagovat

Kolik těch cibulí uděláš? Kolik jich mám udělat?

172
Hooper
Reagovat

monster – ale vždyť se to tu hejtuje už den, že Romana ve 32 vypadá na čtyřicátnici. Mlho…

cathy – tak jestli si Zdena plete jen Indii a Čínu, tak je to dobré. Ale kdybych opravdu chtěl být hnusný a narážet na její iq, tak pouze napíšu „budoucí policistka, co chceš“.

173
FandaVV
Reagovat

166
souhlas! přesně moje řeč!

174
okkvp
Reagovat

Švihák lázeňský bude plakat, už kašle. Cibule jsou 4 střední

175
Mab
Reagovat

Zdena si opět stěžuje, že se nenamalovala a dodává, že u vaření to snad nevadí. Buldok v růžovým tričku namítá, že by se ale mohla namalovat, aby byla v kuchyni krásná, že on tam chce krásnou ženskou. Tohle říká gentleman? :DDD

176
Lovelessss
Reagovat

krajeni cibule se NEDA popsat, to se proste musi videt :-)))

169 FandaVV
ale vytvor nam place :-)))

177
cathy
Reagovat

172 – tak to sedlo!

178
Péťa
Reagovat

Tu cibuli kostel krájí jak čtyřletý děcko :o)))

179
haha bimbi
Reagovat

Ta čína na cibuli bude mít dost gulášovou příchuť, ale s bramborama a hořčicí se to asi nějak chuťově vyrovná :-DD. No už podle řezu cibule, postoje při krájení a typu nože (pilka) je vidět, že pro našeho všestranného hrdinu je zkrátka cokoliv hračkou :-DDD

180
W
Reagovat

Ja si nemyslim, zeby bol Ladik nejak inteligentny. Po tych par dnoch mi pride, ze proste len mal dobre spraveny medailon a to sa s nim nesie. Jedine, co sa potvrdilo, ze je introvert.

Kamery nemam zapnute, ale mrzi ma, ze Mirek je zjavne Thomasov partak a nie ako to hovoril vcera v studiu. Za to by som ho pokojne vylucil.

181
cathy
Reagovat

Já jen teď musím vidět tu speciální Tomovu oblohu. To si dneska nesmím nechat ujít.

182
okkvp
Reagovat

Zdena v makeupárně

183
cathy
Reagovat

Zdenka se přece jen k vaření jde namalovat .

184
FandaVV
Reagovat

Péťa
178
Bodejt né jako čtyřletý dětsko, on přeci věk neřeší! Jak sám říká, je hodně mladeeeej.
je ještě mladší než si myslí

185
okkvp
Reagovat

Chudák Tomík zasvinil wecko a musí jej umýt. Prej štětka je teď celá žlutá. Má očistit papriky

186
FandaVV
Reagovat

Zdenka se přece jen k vaření jde namalovat .

Tak to jsme štastný!!!

187
Wanna be your monster
Reagovat

Kamera 1 je vždy vyhrazena pro Thomase, že?

188
okkvp
Reagovat

cibul je na proužky, asi tak nějak

189
rejpal
Reagovat

Mab
Nejsem si úplně jist, zda Tomáš ví, co to slovo gentleman znamená. Z jeho chování se zdá, že tím rozumí sexuální loudil. A ještě se na to musí napít.

190
okkvp
Reagovat

Papriku zužitkujeme tak, že jí kus odkrojíme- první cca 10%, třetí 25%.

191
FandaVV
Reagovat

189
On si tím pěstuje svou skupinu krasotinek, které mu budou oporou v jeho cestě pro ten balík na léčení (včera říkal, že se dá vyléčit)

192
cathy
Reagovat

Prosím, vysvětlete mi někdo, co si to Zdenka dělá s vlasama?

193
okkvp
Reagovat

Zdeni rozpustila chemlonový chlup aplikuje tužidlo či co, aby chemlon vypadal jako řácky promaštěný chemlon

194
Mab
Reagovat

189 rejpal – To asi máš pravdu, vždyť on ani neví, co to znamená extrovert. Ale rád to používá. :)

195
okkvp
Reagovat

Čína = kuřecí prs na proužky.

196
koment
Reagovat

off topic… vlastně… on topic… :-)
– Jde se tu nějak registrovat? Koukám, že někteří mají avatary, a vpravo nahoře je přihlášení, ale už nikoliv registrace. Ti registrovaní jsou tedy jen jako kamarádi majitele blogu či co? Prosím o alespoň stručné vysvětlení :-)

197
FandaVV
Reagovat

okkvp
193

jo, padám smíchy…

198
Ela
Reagovat

Koukám na kameru 1, protože není slyšet Romana :)

199
kozlík matěj
Reagovat

Zdenička je zpět, krásnější, o kilo makeupu těžší, ouška zkrášlená náušničkama. To ten oběd prostě musí chutnat už při pohledu na kuchařku.

200
okkvp
Reagovat

proužky = plátky krájené na příč

201
Wanna be your monster
Reagovat

Vladěnko je v bazénu!

202
FandaVV
Reagovat

koment
196
všeci jsme karádi

203
Dáša
Reagovat

Kedy bude prvé palcovanie? Myslíte si, že pred ním im ešte dajú zostrih odpornej akcie T a M nad tvrdo spiacou N v posteli? Mne je totiž vždy na zvracanie z toho, že N sa necháva tým hajzľom oblapkávať a utešovať, pričom nič netuší. Zostrih by možno mohol začať Vladkom, ako ju uložil do postele, aby to malo ten správny kontrast. A nemá, prosím, niekto záber na ten plán spálne s dopísanou „legendou“? Dík

204
kozlík matěj
Reagovat

Nejmoudřejší z moudrých promluvil: nechápu co tady v tý kuchyni všichni celý den dělají. Udělám tohle a tohle a jsme hned hotový.

205
okkvp
Reagovat

196 – avatara můžeš mít asi i bez přihlášení. Registrovaní jsou autoři a admini

206
cathy
Reagovat

Ano – na vaření je ideální si rozpustit a zamatlat vlasy. Třeba si do nich bude aplikovat strouhanku jako ta šílenkyně z MOM.

207
Wanna be your monster
Reagovat

Lucie si myslí, že je jedno s kým půjde Romana do duelu, vždycky se vrátí.

208
okkvp
Reagovat

Zdenina máma je kuchařka

209
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

Zdena: mně i když přítel odjel na 2 měsíce pryč,tak jsem mu vařila a rozdávala to…

210
rejpal
Reagovat

W
Mně zatím přijde hodně těžké si nějaký žebř IQ dělat. Dojem ovlivňují a překrývají i jiné projevy – různé emoce, mindráky, rychlost ve schopnosti aklimatizace na poměry, které nikdo nezažil a podobně. Zatím čistě předběžně mi přijde jako nejinteligentnější čtyřka (bez přesného pořadí) Vlado, Lucka, Martin a Ládík, trochu váhám, zda tam přihodit Nicol nebo ji nechat samostatně kousek za nimi. Pak vidím určitou mezeru, ale že je někdo hloupý, to bych asi ještě počkal, nějací kandidáti se mlhavě rýsují.

211
cathy
Reagovat

Tomovi by měl někdo říct, že je dobrý některý věci před vařením a krájením umýt

212
okkvp
Reagovat

V číně samozřejmě nesmí chybět kdo? – Pórek
Švihákovi je už vedro. Nakrájené maso důkladně propláchnout, je ať je zcela bez chuti

213
Lovelessss
Reagovat

aaa Zdenka nam jde varit v kloubuku.. Tomas: to bude stylovy

214
okkvp
Reagovat

Klobouk nezůstane bez užitku – krášlí Zdeni

215
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

Nyní v klóbrcu vaří Zdena.

216
okkvp
Reagovat

Předpokládám, že až jej použije majitel, tak se mu na tu pleš přilepí

217
cathy
Reagovat

Oni to maso promývají?

218
rejpal
Reagovat

Mab
No právě.

219
kozlík matěj
Reagovat

203 Myslím si, že včera udělala Niky osudovou chybu, že se buldokovi svěřila s tím počůráním. To neměla dělat. Pak ho prosila, ať o tom ale dál nemluví, ale on hned nahlas začal situaci rozebírat, znova ho prosila, furt mlel. A ještě hodněkrát to připomene. Nevím, jestli o té příhodě předtím nevěděl, vypadalo to, že ne. A ona se mu sama přizná a chce od něj utěšit….. chybka.

220
Lovelessss
Reagovat

jinak si pestuju docela zavislost.. tyden dovolene, z bakalarky nemam ani carku a ted uz jsem dosla tak daleko, ze na jednom notasu bezi vareni live a na druhem se jdu pokusit neco napsat.. jak to budu zvladat pristi tyden v praci, to nevim teda..

221
okkvp
Reagovat

Cibule potřebuje revizi … píše někdo, co je venku nebo jsme všichni potměšilí masochisté?

222
Wanna be your monster
Reagovat

Tak Thomas je blbý stoprocentně, a hlavně se to nebojí projevit. U introvertů typu Láďa by se to tak rychle nepoznalo.

223
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

takže: mokré maso, čestnek, cebula – ta se musí ještě dodizajnovat

224
okkvp
Reagovat

217 – jako špinavý brambor

225
Wanna be your monster
Reagovat

Venku se hraje v bazénku podivná hra, kde se snaží hrát pouze hlavou…do kuchyně nekoukám. :)

Jdou hrát ještě naposledy.

226
Lovelessss
Reagovat

aaa, Tomas nechal na kureti blany, tak se jich Zdenka rucne zbavuje..

227
okkvp
Reagovat

Přidat cukr a sůl, blány blééé. Vypadám u toho dobře?

228
okkvp
Reagovat

Vidim kečup a sojovku

229
Klára
Reagovat

Venku vodní hrátky v bazénu, strkaj hlavama míč z jedné strany na druhou, kraj bazénu je zjevně branka

230
Lovelessss
Reagovat

pridame skrob, hooooodne kecupu.. Tomas: hele, nedavas tam toho trochu moc??

231
Wanna be your monster
Reagovat

Jdou hrát horkou bramboru.

232
cathy
Reagovat

No tak to bude teda ňamka – obzvlášť s tou super oblohou od kostela…

233
iR.
Reagovat

Vzkaz pro štáb: prosím vás, už to motorovou pilu někdo vypněte.

234
rejpal
Reagovat

vodní pólo kolorované Divným smíchem a debatou o prdění do vody

235
okkvp
Reagovat

To bude mňamka, celý pytel jakéhosi koření, a druhého, třetího o něco méně, čtvrté, páté (paprika sl i pálivá)… týwoe, pytlíků je asi 8. A magi

236
Lovelessss
Reagovat

a hodne koreni.. urco kari, paliva a sladka paprika (ty si teda popletla a prohodila), ale s komentarem: To bude dobry ti rikam!!!!

237
Rena
Reagovat

Romana na Martina v bazénu – co je, je ti špatně ? Ten na ni hodil pohled – proč jako? Ona – no, že se tak stále tváříš… no, ta to trefila, teda… doufám, že mu to ještě párkrát řekne

238
Lovelessss
Reagovat

vejce pridame!

239
okkvp
Reagovat

šmankote, imho jestli se dneska nezeserou všichni, tak už nevim. Lup tam 3 vejce

240
Mab
Reagovat

219 kozlík matěj – Thomas o tom věděl u den předtím, jen předstíral, že to neví.

241
rejpal
Reagovat

Ale Vladovi se ve vodě nějak zalíbilo.

242
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

zbytek hraje v bazénu jakousik verzi vodního póla – strkají balón proti sobě hubama: Vlado, nikol, ten nový, Ládík, RůžoRené, Martin. A zdá se, že je tam velká bžunda, bo Růžorené chrochtá smíchy. A jódluje. Mění se hra na vybijku. S nohama.

243
Lovelessss
Reagovat

pro Lucku budou vyrabet jen zeleninovou cinu, protoze ta neji kureci maso

244
okkvp
Reagovat

Ani Lucinka nebude ušetřena záplavy koření

245
rejpal
Reagovat

okkvp
Napdá mě jedna strašná škodolibost štábu, ale psát ji raději nebudu.

246
Lovelessss
Reagovat

Tomas kraji zurive papriku, ta lita vsude!!

247
Wanna be your monster
Reagovat

Romana se při té hře v bazénu i zapotila. Ptá se:zapotili jste se někdy v bazénu?

Nevím, jestli tenhle komentář až tak stojí za to, když mi nejde odeslat ani na podesáté…

248
Rena
Reagovat

tak Romana se prý bude snát tak dlouho, dokud ji někdo nezabije… že by výzva?
Dlouho ji poslouchat nevydržím…

249
rejpal
Reagovat

Rena
Tak brutální přímost jí zřejmě chybět nebude. Což může vyvolat zajímavé situace.

250
Lovelessss
Reagovat

Tomas: ty jsi takova sefova..
Zdenka: neee, ja jsem ve vztahu takova pokorna..
Zdenka: uz chapes, proc jsem sama?
Tomas: takze nejsi pokorna?
Zdenka: Neeeee

a opet nakydame hoooodne kecupu

251
okkvp
Reagovat

Zdeninka není pokorná, chce trošku šéfovat – jejku láska pučí

252
Homie
Reagovat

Kečup do „číny“??

253
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
Komentář je klíčový – Romana je mimozemšťan

254
Wanna be your monster
Reagovat

Jé, jdou hrát hutututu, to může být sranda.

255
XY2
Reagovat

Super vás číst, díky, jako bych to viděla:-)

210 – rejpal
Mám taky svůj číselný žebřík:
1. Vlado, nemá tam mezi těma trotlama konkurenci, tak to prostě je, že tam nevybrali nic lepšího, není jeho chyba
2. Ládík, myslím, že má skryté možnosti, nebudu ho určitě podceňovat, uvidíme
3. Lucka, sice kecanda, ale aspoň mluví občas k věci
4. Nikol, nějak mi přijde, že jí to kapku víc než ostatním pálí
5. všechno ostatní, možná časem vyměknu a někoho posunu vejš

Žebříček nejblbějších mám taky… to značí ti pod odkazem 5

256
okkvp
Reagovat

Tomík nezapomíná házet diblíky pohledy do kamery

257
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

Monster – mám stejný problém.

v bazénu se hraje hra s hutututututututututtutututu

258
okkvp
Reagovat

252 – Čína = pejsek s kočičou pekli dort

259
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

Růžorené se rozeply plavky

260
Lovelessss
Reagovat

Tomasuv a Zdenky rozhovor ohledne vareni je teda fakt neco..

a pozor, Zdenka zjistuje, ze nema horcici..

261
okkvp
Reagovat

Kristepane, neni hořčice

262
Wanna be your monster
Reagovat

Pro Růženu je to tam taková dovča, neví co ostatním může vadit.

263
rejpal
Reagovat

XY2
Jsem rád, že mi dost potvrzuješ můj postřeh (kromě Martina, ale tam si osobně myslím, že jeho IQ je hodně překryto podivínstvím).
Možná si taky udělám žebříček exotů. Tam bude zase na prvních místech tlačenice.

264
okkvp
Reagovat

Zdenina babička voní jako mycí prostředek

265
Wanna be your monster
Reagovat

Čekají na Ladíka, než se vrátí ze záchoda, Romana myslí, že šel kadit.

266
Lovelessss
Reagovat

Zdenka: ja bych chtela tak do 35 byt sama, pak si nekoho najit a s tim uz bych zustala cely zivot

267
Pablo
Reagovat

Zdeňka: „Stejně se lidi podváděj..“ to říká ta pravá :D

268
Wanna be your monster
Reagovat

Ládík plave pod vodou v protiproudu stále na mísě :)

269
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

Růžorené je tam na dovolené a diví se, že to ostatní neberou stejně…zvloášť,když nevidět kamery

270
Wanna be your monster
Reagovat

Zděnka do zpovědnice.

271
okkvp
Reagovat

Zdena do zpovědnice

272
Hooper
Reagovat

okkvp – Láska? ale ne..

dáša – palcovačka by měla být v úterý

273
Lovelessss
Reagovat

Zdenka do zpovednice

274
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

Zdena do zpovědnice

275
Wanna be your monster
Reagovat

Kamera 3 -jde slyšet Zděnka ve zpovědnici. O tom, co dělali s Tomášem v posteli. Mazal jí nohy.

276
okkvp
Reagovat

o blaho, kamera přešla na rochňu,

277
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

neslyšela jsem na co se ptali – nějaké natírání (asi krémem) od někoho – prý potřebovala kontakt s někým

278
okkvp
Reagovat

aha, taky bych asi měla vyrazit k plotně

279
Hooper
Reagovat

Když tak na kostela koukám, tak doufám, že se neřízne. Má k tomu blízko, ale aspoň by ho mohla Zdeňka ošetřit a mohli by lehce cukrovat:-)

280
Hooper
Reagovat

Nikola má v plavkách menší zadek, než jsem čekal. Ale bude hůř.

281
XY2
Reagovat

278 – ano, už to mám za sebou, je to honička, tohle vydržet 3 měsíce, na to asi nemám:-))))

282
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

bohužel k tomu všemu hroznému domovnice zpívá. Hrozně. Fakt nedík.

283
okkvp
Reagovat

281 – pokud některé kusy budou setrvávat, tak se budu u plotny asi zdržovat čím dál častěji. Bože Bulda tři je ve slipech?

284
Wanna be your monster
Reagovat

Zase všechny tři zvukové kamery na bazénu.

285
Klára
Reagovat

283: V trenkách, plavky mu přece včera zabavili. Naštěstí jsou vepředu zdvojené :)

286
Lady XL
Reagovat

Díky všem za on-line komentování!!! Nemohu na kamery v PP a doma net nemám… A to odjíždím pryč a budu mít jen mobilní net, tak snad zvládnu číst aspoň vás :-D.
Vladko do toho….

287
Wanna be your monster
Reagovat

Romana i Mirek jsou z Hrabůvky.

To jsem ani nevěděla, kolik budu mít kolem sélebrit.

288
Prochor
Reagovat

Tak když Zdeně chybí do číny hořtice stačí přeci přidat majonézu nebo marmeládu- ono už je to teď stejně jedno:-)) Dobrou chuť pro všechny fajnšmekry.
P.S. čokolády taky není nikdy dost…

289
Wanna be your monster
Reagovat

Romana se diví, že Vladovi ty vlasy narostly tak brzo za 8 let :D

290
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

288 – asi byla na kurzu u Babicy…

291
Hooper
Reagovat

Á, na jedničce jedna ze standardních situací. A Romana je taky evidentně výkvět inteligence.

292
Wanna be your monster
Reagovat

Vladovi krátké vlasy nesluší, má vzadu zploštělou hlavu.

293
rejpal
Reagovat

Prochor
Pléduji pro marmeládu. A trochu jogurtového mléka.

294
Crazy lady
Reagovat

210 rejpal – Martin v první čtyřce ? mně přijde jen o prsa před Tomášem, ale fakt jen těsně předposlední.

295
Wanna be your monster
Reagovat

Vladěnko se pěkně mračí a houpe se na křesle.

296
Wanna be your monster
Reagovat

Romana říká Mirkovi, že si neměl tu ruku namáčet, že dostane infekci, otravu krve a má po soutěži, umře a prohraje.

297
XY2
Reagovat

288 – a snad zbylo jogurtový mlíčko, nechutnalo:-)

298
Rena
Reagovat

Ládík Luce – máš pěkně načepejřený vlasy!!!

299
XY2
Reagovat

293 rejpal – neopisuju, jedu od shora, ale dobrý:-D

300
Hooper
Reagovat

Ale změna – křeslo vyneseno ven!

301
rejpal
Reagovat

Crazy lady
Jeho je těžké dešifrovat. Ale párkrát se trochu projevil bez toto odéru okolo a přijde mi, že uvažuje dost racionálně. Když je střízlivý a nechá se trochu vyhecovat. On třeba stejně jako Lucka prokoukl Tomáše. Asi jako první dva. Jenže je pro něj výhodné s ním táhnout.
Ale uvidíme, je stále dost brzy.

302
Rena
Reagovat

294 – měl by jít první ven Martin, jen mlčí a čučí… k čemu tu je? Pak by mě nechyběl Tomas, Zdenka, pak Romana – víc jak tejden, nevím, zda ji vydržím poslouchat, a uvidíme co ukáže ten novej buldoček…

303
rejpal
Reagovat

Tohle jsem měl na Farmě s Antou. Často něco napsala, já se s tím dobýval do systému a obráceně nemlich totéž.

304
rejpal
Reagovat

Řeší vosu. Soucítím. Minulý týden jsem upíjel cosi z plechovky a jedna mě vzala zevnitř do rtu. Naštěstí nemám alergie, takže to jen pálilo a pa mě trochu brněl ret, ale spolknout bych nechtěl. To snad ten jogurový nápoj raději.

305
Wanna be your monster
Reagovat

Úkol. Nabírání vody ústy z hrnce, obíhání bazénu a plivání vody do skleničky.

306
Lovelessss
Reagovat

ryze se nam vari, Zdenka se pta, jestli maji radsi tvrdsi nebo mekci ryzi.. odpoved: akorat :-))

a pta se Tomase: osolil jsi tu vodu?
Tomas: jeste nee

307
Lovelessss
Reagovat

Niki navrhuje, aby si pred ukolem kazdy sel vyplachnout pusu ustni vodou, ze jinak je to nechutne.. Domovnice nehnute sedi a kouri si svou cigaretu..

308
Prochor
Reagovat

302 – Souhlas. Jen bych prohodil pořadí a nejdřív bych vyhodil Tomase. Martin totiž alespoň nemluví. Kromě toho by bylo zajímavý, co by si počal buldoček bez páníčka.

309
Hooper
Reagovat

308 – a Zdena bez páníčka taky, ano.

310
Lovelessss
Reagovat

domovnice se hihna i s plnou pusou vody

311
rejpal
Reagovat

Zajímavé – jakmile se hraje jakákoli hra, vždy je problém s pravidly

312
Wanna be your monster
Reagovat

Domovnice už vyprskla vodu.

313
Lovelessss
Reagovat

musim rict, ze fandim tymu Vladko, Niki, Lada

314
Wanna be your monster
Reagovat

Vladka natáhlo a ublinkl si.

315
rejpal
Reagovat

První oběť. A to ještě neobědvali

316
Hooper
Reagovat

Vlado se jde houpat na křesle, takže kamera na něj zazoomuje. Proč mě to nepřekvapuje?

317
Wanna be your monster
Reagovat

Nojo Vladkovi bylo blbě jako kdyby si dal ještě to kokosový.

318
okkvp
Reagovat

315 já taky ne !!

319
cathy
Reagovat

Díky za komenty. Jinak teda doufám, že mě tohle šmírování časem přejde. Takhle fakt nic neudělám…

320
Wanna be your monster
Reagovat

Zase na všech kamerách to samé…ale je dobré mít pocit výběru. :D

321
Lovelessss
Reagovat

319 je nas vic :(

322
cathy
Reagovat

Nikdo z rodin šmíráků zřejmě nebude obědvat :-D

323
rejpal
Reagovat

okkvp
Já obědval při tom. Naštěstí to nebyla zdravá strava

324
Wanna be your monster
Reagovat

Vladko má strie na zadku z toho, jak přibral na 115 kg. To bude mít na celý život.

325
cathy
Reagovat

Vladko prej když má stres, tak buď jí nebo nejí. Dnes bych radila variantu nejíst.

326
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: jak se někdo rozblije, já se tež rozbliju.

327
okkvp
Reagovat

dvojka kuchyň ale hluchá

328
Lovelessss
Reagovat

ja prestavam jist po pohledu na domovnici…

329
okkvp
Reagovat

Zdeňa ochutnává, Tom zřejme inteligentně hovoří

330
cathy
Reagovat

Romana v plavkách je luxusní.

331
okkvp
Reagovat

u toho Romana s luxus tělem, a nejspíš hutně vypráví

332
okkvp
Reagovat

Martin už opět vyhlíží žvanec

333
cathy
Reagovat

Lucky maminka je ředitelka kulturního centra a jezdí prý po celé Evropě. Zase řeší partnery(Lucka)

334
Lovelessss
Reagovat

ja chci kuchyn se zvukem..

335
okkvp
Reagovat

Romaně budu říkat Růža, bo úplně je stejná postava – typ česká machna na koupáku

336
XY2
Reagovat

jsem musela restartovat, nějak se mi to pomíchalo:-)a nahodit zase 4 kamerky…

děcka, na tohle nemám nervy, víš co…

337
Lovelessss
Reagovat

byla jsem vyslysena :-D

338
okkvp
Reagovat

kuchyň se zvukem na 1 – tfuj to je blembda

339
Lovelessss
Reagovat

hej, to je slichta…

340
Wanna be your monster
Reagovat

Teď zase všechny tři kamery na kuchyň, řekněte, že to enní shcválně. :) Dvojku neotvírám, ta je pořád bez zvuku.

341
cathy
Reagovat

Ta směs vypadá jak psí blití a asi tak bude i chutnat FUJ

342
okkvp
Reagovat

Co nezapli? – sporák?, vždyť to buble ( že by to kvasilo?)

343
Hooper
Reagovat

Á, na jedničce vábný detail Číny. Ale jo, dal bych si, leč jsem již najezen.

344
XY2
Reagovat

335 – jako normál baba na pláži i jiných destinací než Macháč, ale ne 32 let :-) hlavně, ať občas drží hubu

Růža byla lepší…

345
Lovelessss
Reagovat

myslim, ze nezapnuli mycku a proto nemaji talire…

346
XY2
Reagovat

Mně ten maglajz přijde jako lečo, ale asi se napapaj, včera to taky vypadalo divně a jak chutnalo…:-)

347
okkvp
Reagovat

jojo, brambory talíř vylepší. Zdena chce bazalku. Rejže vypadá rozvařená.

348
Lovelessss
Reagovat

cina se nam bude zdobit bazalkou :-))))

a nebo teda to venku zeleny… nejak nevedi presny nazev..

349
Lovelessss
Reagovat

joooo, tak pazitku chteli :-)))))))

350
Hooper
Reagovat

Vizuálně to vypadá slušně, každý jeden velký kopeček rýže a talíře taky sehnány. Láďa fotbalistou rovnou na dvou kamerách.

351
XY2
Reagovat

A drbou Martina, serou si do vlastní řady

352
bobina
Reagovat

A Tomík dá brambůrky a oblohu. Nějak je málo rejže. To je pablb.

353
XY2
Reagovat

Su bramborová, ty bych mohla:-D

354
okkvp
Reagovat

Vlado je úplně vypatlanej, jedou včerejší přímák

355
jenka
Reagovat

To mám za to, že jsem zvědavá :-( koukla jsem na kameru č.1. Brrrr na jídlo se prý neříká fuj, ale to neviděli tu dnešní jakože čínu

356
okkvp
Reagovat

Tomíkovi se ve vile ale už pěkně prohloubily ty vrásky na čele

357
rejpal
Reagovat

Mám smůlu. Ať zkusím zapnout kteroukoli kameru, vždycky střihnou avypadnou z ní Tomášova moudra. To je fakt řešitel profesionál.

358
karla31
Reagovat

Teda číst vaše komenty je síla a do toho mít puštěný kamerky – smrtelná kombinace :-D

359
jenka
Reagovat

356 okkvp Zanedbává večerní krémování.

360
Péťa
Reagovat
361
okkvp
Reagovat

detail na to ve woku mi nedělá dobře. Zdena to chce připečený

362
cathy
Reagovat

Tak to je fakt břečka a pravdu dí okkvp – určitě to kvasí!
Domovnice říká, že to vypadá luxusně – asi má takový jiný vkus…

363
karla31
Reagovat

Velebnosti, du blejt :-D Co to je za šlichtu odpornou :-(

364
okkvp
Reagovat

Nikina to hodnotí jako luxusní výzor. Zdena se zřejmě shání po tatarce.

365
Wanna be your monster
Reagovat

Nikola vybírá z jídla ozdobnou pažitku :D

366
Scalex
Reagovat

Zdena chce k číně tatarku. Myslím, že některým VyVoleným by se mohlo vařit podle pana Creosota (znalci Monty Pythona vědí).

367
cathy
Reagovat

A kde je ta luxusní obloha? Asi se maj kouknout z okna, že…

368
Wanna be your monster
Reagovat

Mirek se ptá, jestli se před jídlem modlí.
To by snad mohl vědět, když je sledoval každý den do tří do rána.

369
karla31
Reagovat

Prej .. modlí se před jídlem? :-D
Ode dneška by měli začít :-D

370
cathy
Reagovat

Zdeni, máš pravdu, tatarka tam snad jediná ještě není

371
Wanna be your monster
Reagovat

Niki se zamračila: Vy jste tam dávali kari nebo co?
Vlado: Je to výborný.

372
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

360 – vypadá spíš jak Jerry s bolavým zubem

373
okkvp
Reagovat

Romaně to aasi moc nejede

374
cathy
Reagovat

To není možný – ty lidi fakt sežerou všechno.
Zdeni má super nápad, že si to dají večer na topinky.

375
okkvp
Reagovat

a pětidenní salát – já upadnu

376
Kapi
Reagovat

Zdenka s Tomasem sedi v cele jako novomanzele a svatebcani okolo stolu…

377
okkvp
Reagovat

Při těhle hromadnejch stravováních v rs mi vždycky fascinuje, kolik lidí jí pouze vidličkou

378
Lovelessss
Reagovat

aaaa, ted nam to Zdenka bude porad nabizet

379
Wanna be your monster
Reagovat

Tak a u Zdeňky mi už asi vadí cokoliv, co řekne.

380
Scalex
Reagovat

A Pohlreich s Vaňkem už se tolik let snaží a pořád je jim to prd platný.

381
Lovelessss
Reagovat

Tomas na Zdenku: ty jsi tomu dala ten mozek a ja ty ruce

382
Wanna be your monster
Reagovat

Tak Zdeňka říká, že by měl po vaření každý uklidit. Takže jak včera Martin říkal, že se mu to nechce uklízet, tak to byl asi konec. Vždyť tam nechal i ty špagety osychat na sporáku.

383
PetraV
Reagovat

379 – jsem na tom stejně, Zdena je nesnesitelná.

384
XY2
Reagovat

Babicu na ně, luxusní šlichta jakobyže lečo:-) udělejte si to doma:-)

385
Wanna be your monster
Reagovat

V Lidlu mají jen jednu značku cigaret, Nikol se vyzná, žádné práskačky ani čokoládové nebudou.

386
Hooper
Reagovat

No a chutná. To je hlavní.

387
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

To víš, Scalexi, Babica přece vaří pro normální lidi…

388
Wanna be your monster
Reagovat

Mirek: Já chodím na Stodolní.
Romana: To bys ale neměl říkat.
Mirek: To je název ulice…

389
PetraV
Reagovat

A Láďa si opět okusuje prsty. Aby mu z nich taky něco zbylo.. :-)

390
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

377 – pokud to pokrm dovolí, jím jako můj děda a mamka pouze lžící :-))) ale pouze doma, ve společnosti ne

391
Wanna be your monster
Reagovat

Podle Romany vypadá Láďa jako Smolík.

392
Wanna be your monster
Reagovat

Ale Ládínek Smolík…mně spíš připomíná taťku.

393
Hooper
Reagovat

A to má Romana pravdu, s tím Smolíkem. Btw facebook Sabiny, Thomasovy partnerky – facebook.com/bejbinka.janicova

394
XY2
Reagovat

Nic proti Babicovi, každý podle svého, ale ty jejich šlichty podle názvu jsou opravdu šlichty, hlavně, že baští, Romaně to hodilo energii a hezky se směje…

395
Zorro
Reagovat

Zebricek oblibenosti:
Fandim: Nikole, Zdence, Ladovi
Nevadi mi: Tomas, Lucka
Nesnasim: Vladka a Martina

396
Mab
Reagovat

To už se nedá poslouchat. Romana je k nezastavení, Tomáš a Zdena taky melou nesmysly, a ještě ten Romanin smích. To se vážně nedá vydržet. Asi mi zbudou jen komenty tady, jinak mi z těch keců naživo hrábne.

397
Wanna be your monster
Reagovat

393: No vypadá, že bude na rozumové úrovni Castella. Ale u ní se to ještě vyvine, castello bude „mladý duchem“ asi napořád.

398
Pierre
Reagovat

Velký buldog se zastává Malého Buldoka před Zdenkou. Že prý „je to náš člověk“ :)

399
rejpal
Reagovat

Já řvu. Tomáš a Zdena – Martin je náš. Kdo to měl plamenné projevy, aby šel Martin domů. Ale aspoň sama potvrdila, že je členem Thomasovy grupy, ne jen hostem.

400
bobina
Reagovat

S Vladkem jsem se setkala, když mu předavali výhru. Auto toyotu RAV. Mám s ním i fotku a musím říct, že jsem měla pocit jako by jsme se znali dávno. A vyzařuje z něj neskutečný charisma. Jinak tuhle jsem četla rozhovor s odbornicí na řeč těla a ta říkala, že lidé co mají zátylek úplně rovný, jsou totálně bez socálního cítění. Mají to vyhazovači a bodyguardi. Tak jem si na to vzpoměla, když koukám na Tomíka.

401
Wanna be your monster
Reagovat

Zdeňka chce zbytky jídla vnutit už i štábu :D už ji vidím u okna – Nechcete štrůdl?

402
Hooper
Reagovat

No ten vztah Zdeňka-Martin bude ještě zajímavý, mohla by ho v úterý opalcovat, byla by sranda.

403
Wanna be your monster
Reagovat

Já jsem Vladka kdysi nějak extrémně nemusela – vadilo mi, jak se vždycky na každého vyřval, ale když mu chtěl člověk odpovědět, tak Vladko odešel a nechtěl slyšet nic.

V téhle sestavě ale fandím: Vladovi, Nikole, Láďovi
Neutrál:Lucka
Lezou mi na nervy: VB, MB, zdena

Dva nové zatím nehodnotím.

404
rejpal
Reagovat

Co že si to Romana zpívá, že je nejlepší? Rozumím dobře?

405
Valča
Reagovat

Velký buldog se zastává Malého Buldoka před Zdenkou. Že prý „je to náš člověk“ :)
Srpen 28th, 2013 at 14.10 398

Lidičky díky že tu jste, to se člověk válí smíchy!
Ta Zdena to je exot-ty se hledali až se našli s buldočkama.
Vladek to je fakt charisma.

406
rejpal
Reagovat

Hooper
Já si zase bohužel myslím, že se nechá od Thomase ukecat, aby se rozkmotřila s Luckou a Láďou a definitvně se odstřihla. Protože dokud s nimi kamárádí, může zběhnout. On jí snad opravdu imponuje.

407
Valča
Reagovat

Wanna be your monster
401
Zdeňka chce zbytky jídla vnutit už i štábu :D už ji vidím u okna – Nechcete štrůdl?

>>>>>>>>>>>>>>>
štrůbl bez vrásek a chemlonu

408
Frodo
Reagovat

…já to po včerejšku nedávám, protože tajfun, ale díky za komenty :-D

Po včerejším příchodu a následném kvokání té matrony se byčí šíje může považovat po právu za elitu…a bude hůř?

409
okkvp
Reagovat

395 – velmi zvláštní žebříček

410
cathy
Reagovat

Tam se teda sešel spolek zoufalců.

411
cathy
Reagovat

Zdenka si nechala prodloužit vlasy aby byla krásná do vily – říka. Ach jo.

412
Lovelessss
Reagovat

domovnice je na tecku mezi oci.. to se neda poslouchat :( a do toho ten jeji smich.. neco rekne a hned se tomu smeje..

413
Lovelessss
Reagovat

aaaa, mame tu historky z USA a lekci anglictiny od kostela

414
Wanna be your monster
Reagovat

Castello se naučil mluvit, ale nerozuměl slovům here, or ani go. Teď už asi ví.

415
okkvp
Reagovat

jsem přesvědčená, že Zdena s Tomem je spojení pouze účelové a navrch má Zdéni.

416
Valča
Reagovat

Srpen 28th, 2013 at 14.06 395

Jo a my fandíme Vladkovi!
Tomáš nám teda vadí.

417
Lovelessss
Reagovat

ted domovnice a jeji anglictina

418
Ela
Reagovat

Proboha, ať mluví, jak jí zobák narost – a neplete do toho angličtinu. A nemohl by jí štáb trochu ztlumit mikrofon? Takhle z toho fakt bolí uši.

Nemohla by vůbec jít už domů? Stačilo, ne?

419
eirin
Reagovat

Ušaté prase :D

420
Valča
Reagovat

Lovelessss
Srpen 28th, 2013 at 14.27 413

Chceme lekci! štábe -vzdělání neškodí!

421
cathy
Reagovat

Růžena se buď směje nebo zpívá. Je to hrozné!
Tomáš zase vykládá zážitky z Ameriky. Růžena taky.
To teda máme venku reprezentanty.

422
Lovelessss
Reagovat

me jen zarazi, ze by se ptali: „here or to go?“ bezne se totiz pouziva take away.. ale budiz, on byl v USA a vi to asi nejlip :-))))

423
Frodo
Reagovat

Teď už to může „zachránit“ jen Regina! :-DD

424
Wanna be your monster
Reagovat

Vyvolení jdou psát dopisy. Jedné osobě – co ti na ní vadí. Druhý dopis – lichotící.
Dopisy jsou anonymní. To miluju, tam se projeví věci. Zděnka určitě napíše velmi vyčítavý dopis osobě, která to nečeká.

425
cathy
Reagovat

Kostel hází při psaní ksichty jako by dělal nějakou velmi těžkou práci ( a pro něho to asi velmi těžké je)

426
Wanna be your monster
Reagovat

Všichni píšou u jednoho stolu, malý buldok kontroluje a kouká, asi jestli někdo nepíše jemu.

427
Lovelessss
Reagovat

ha chvilku bude klid a ticho (snad)… teda urco si jeste nekdo bude chtit zopaknout zadani.. :))

428
Hooper
Reagovat

424 – zdeny kritický dopis – Martine, vadí mi, že neuklízíš? Tipnul bych si tak.

429
cathy
Reagovat

Ticho není, domovnice mele furt. Nepochopila pravidla

430
Wanna be your monster
Reagovat

Být štábem, tak ty dopisy vyberu a podstrčím adresovaným jiné a pěkně hnusné, aby se zamysleli. :D

431
okkvp
Reagovat

Ládík to podle pohybů píše hieroglyfama

432
Frodo
Reagovat

Byčí šíje: „mám se podepsat?

433
cathy
Reagovat

Někdo se tam ptá jestli má ten anonymní dopis podepsat :-D

434
okkvp
Reagovat

Ládík píše někomu kdo ryje a sám to jiným vyčítá

435
cathy
Reagovat

Zdence došel v autě benzín a to auto se zastavilo!

436
okkvp
Reagovat

Druhý dopis Ladíka je asi pro Lucku

437
Valča
Reagovat

cathy
425
o tom nepochybuji
Co to dělal v emerice?

438
okkvp
Reagovat

Ano, Zdena bohem nadaný řidič – nechce se jí platit za přezutí, tak jezdí celoročně na zimákách.

439
Valča
Reagovat

okkvp
438
Jasně, jak by jí asi jinak zbylo na chemlon? Víš co to stojí ta krása.

440
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado uklízí kuchyň.
Zdena: Proč to uklízíš, když jsme řekli, že to uklidíme my?
Vlado: Já to dělám proto, že se nudím. A říkej mi jménem, když to říkáš takovým tónem.

441
cathy
Reagovat

Vlado začíná být startovací. Zdenka ho má oslovovat jménem – je to prý slušné.

442
rejpal
Reagovat

Lovelessss
Go away. To mi v jistých souvislostech zní docela mile.

443
PetraV
Reagovat

Kolik je té přítelkyni Kostela? Vypadá na 16..

444
Hooper
Reagovat

PetraV – 20

445
Rena
Reagovat

to mají asi ti obyčejní vesničtí rodiče z jejich Zdeničky radost… ta se jim tedy povedla – a ted to vidí na vesnici každý … to se budou bát za chvílu vyjít z domu,
ty děti, jak říká,by ještě dloooouho mít neměla, je na UP a přitom na co všechno má….
ton má občas pěkně panovačný a občas klukům rozkatuje (podej, dones), stále ji někdo musí obsluhovat.
Dá se říci, že po ksichtech, co háže Roman mi je Zdena nejvíce nesympatická – celá její osobnost, asi tak jako smích Růži…
Nikola se vrátila na zem a začala být docela fain, asi tam díky příjemmnému vzhledu i hlasu zustane dlouho

446
Lovelessss
Reagovat

rejpal
nejen tobe :-)) akorat se obavam, ze Mr. Kostel by si to asi prelozit neumel.. a pripadne kdyby jo, tak by to stejne nepochopil :-))

447
Wanna be your monster
Reagovat

Vladko chce dělat divadlo, a proto šel do téhle soutěže. S přítelem se 11 měsíců nenavštívili.

448
Valča
Reagovat

444
******************no ono taky starší by se nechytla,
ta má rozum

449
okkvp
Reagovat

čím dýl poslouchám upoutávky na další volbu, tím víc se začínám bát, že další žulda bude ta Vladenečka holubička nebo jak si to stvoření nadává.

450
Hooper
Reagovat

Ad Nikola – furt čekám, kdy se vžije do role řešičky. Zatím dobrý, že se mírní, ale nechci ji tam jako jednu z davu. Uvidíme, zda si sedne s Reginou a těma, co přijdou zítra.

451
Valča
Reagovat

to mají asi ti obyčejní vesničtí rodiče z jejich Zdeničky radost… Rena
Srpen 28th, 2013 at 14.57 445

>>
Jo to věřím, můžou být pyšní. I na jiné lze být pyšný.

452
Wanna be your monster
Reagovat

já už dala hlas Nikole a´t to mám za sebou.

453
Capri
Reagovat

Jen taková věcná… Kralice na Hané je městys (cca 1500 obyvatel) nikoli ves (vesnice).

454
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado říká, že tahle vila je proti té první obrovská.

455
rejpal
Reagovat

Hooper
Když jí zatrhli Hotel Paradise, tak asi nic moc řešit nebude. Každopádně hlas má nejpříjemnější ve vile a za střízliva i hezky artikuluje.

456
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado si s mladšíma moc nerozumí.

457
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

456 – se nedivím,když nemají přehled na jeho úrovni

458
okkvp
Reagovat

klasika – Romana umí korejské jídlo aniž by použila patřičné suroviny

459
rejpal
Reagovat

okkvp
Vím tam o jednom, který by to uměl bez jakýchkoli surovin

460
Rena
Reagovat

capri – jestli to patřilo na Zdenku, tak jsem reagovala na to, jak před pul hodkou mluvila, že rodiče nechtěli, aby šla do Vyvolených, aby jim na vesnici nedeulala ostudu…
a ji to naštvalo a odešla bydlet do auta – tedy k přátelům ( o aute mluvila zpočátku, asi aby byla zajímavá, co vše pro učast musela udelat.. že se z ní stal bezdomovec )

461
Wanna be your monster
Reagovat

Romaně utíká ve vile čas rychle, Vlado měl po 4 dnech pocit, že už tam je týden.

462
Jimmy
Reagovat

Ty woe Zdeno nech ty vlasy. Kdo kouka online, vidíte, že nic jinýho nedělá než se tahá za vlasy a prohlíží si je? To už mě normálně irituje. Furt pracky ve vlasech.

463
katynka
Reagovat

Ahojky všichni, kdo sem píšete postřehy z kamer. Nemůžu být online na kamerách, s malým dítětem to nejde a večer se nekoukám, protože jsem u našich a otec to nesnese. Takže se těším k sobě domů, kde budu teda asi jedna z mála sledovat tv rekapy.

Jinak se dost divím, že tu nadáváte na tu Romanu, vždyť ji lidi volili, tak co.
A dle všeho jsem moc ráda, že je tam Vladko, ten chlap je naprosto úžasný. Nikdo mě nerozesmívá tak, jak on. A jak už tu bylo několikrát řečeno, je slušný, gentleman, je fešák a hezky se na něj kouká a to je fuk, že je homo. Já vím, že to nemůže vyhrát, ale z těch lidí si to pořád nejvíce zaslouží on. A doufám, že ho tam Prima nechá co nejdéle a že jeho případné vyloučení neudělá trapným a ponižujícím způsobem, protože to si Vladko nezaslouží.
A k té sledovanosti – nemůžeme čekat, že bude tak velká, jak před osmi lety, kdy nebylo spousta možností jako dnes. Před osmi lety byla sledovanost tv vyšší obecně.

464
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: Já ji tady cítím tu pozitivní energii, ty ne?
Vlado: Ne.

465
Andy
Reagovat

To mě irituje pohled na býčí šíji, jak stále ohmatává svůj nosík. Asi tam něco má a neví, jak to nenápadně vyndat.
Nedělá to jen teď, všímám si toho už delší dobu.

466
Rena
Reagovat

Ruža (Romana) prej má ve vile pocit štěstí – je to normální?

467
okkvp
Reagovat

Romanu tipuju na potenciální zákaznici Volejte věstce

468
Wanna be your monster
Reagovat

463: Proč by nemohl vyhrát? Prima ho nemůže vyloučit. Bouček řekl doslova, že jde znovu bojovat o 5 milionů.

469
okkvp
Reagovat

šmíráci pohotovost – Romana přej pujde za hodinu cvičit do ložnice.

470
cathy
Reagovat

Romana má záchvat smíchu z toho, že nesehnala boty z koupelny do ložnice.
Je ve vile štastná!

471
Lovelessss
Reagovat

pokud domovnice bude cvicit a nebude se smat, tak to zvladnu.. ale ten smich uz neeeeeeeeee, prosim :(

472
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

466 – píchá si marihuanu intravenózně, takže asi je

473
Wanna be your monster
Reagovat

Podle Martina jsou všichni dementi nebo co, protože neví, kde je Šumperk.

474
rejpal
Reagovat

cathy 470
Takových už bylo. Z toho brzy vyroste

475
karla31
Reagovat

Co ta domovnice bere? Mi neříkejte, že normální člověk vydrží celej den ze sebe vyrážet takovej příšernej smích – se tlemí sama svejm rádobyvtipům

476
Rena
Reagovat

Luca se prý půjde s Romanou milovat…. čeho se ještě dočkáme

477
Janko
Reagovat

chudák Láďa, ten novej mu říká magor :/

478
Rena
Reagovat

Prej ty pipinko malá Roma na Nikolu – prej to chce hodit mezi nohy, ted zase je kráva…

479
Wanna be your monster
Reagovat

Niki: Neházej mi to až do krku.
Nějaký z kluků: Proč?
Romana: Protože to chce hodit mezi nohy ne. Záchvat smíchu.

480
Lovelessss
Reagovat

Lucka se snazi prosadit nejakou jeji hru, ale nedari se.. absolutne ji nevnimaji

481
Andy
Reagovat

O Ládíkovi si myslím, že to sehrál chytře. Nepřijde mi, že by byl na kluky, jen si svým přiznáním zajistil možnost, aby si ho ženský pustily víc k tělu.

482
Rena
Reagovat

ten novej na Romu, že je retard… není daleko , ale v jeho věku a veřejně to říkat nemusí..

483
okkvp
Reagovat

Romana ve vile taky asi soutěží o odzak sto podzimních kilometrů

484
Lovelessss
Reagovat

domovnice je fakt strasnaaaaaa.. Martin ji hrabne na bradu a ona: Nech toho, nebo te kousnu do riti. a nasleduje zase jeji dalsi zachvat smichu..

uz me z ni zacina bolet hlava.. a to jsem rada, ze to nemusim mit na sluchatkach

485
cathy
Reagovat

Obyvatelé vily chtějí tlačítko na ztlumení Růženy.(já taky)

486
Jerremy
Reagovat

Andy: to bych bral, kdyby to pak priznal ve zpovednici … kdyby to hral na lidi ve vile…
Bohuzel si myslim, ze to nehraje a skutecne je to takovy nouma …

487
Wanna be your monster
Reagovat

Spíš mi vadí na zdeně to drsně namalované obočí.

488
Valča
Reagovat

Srpen 28th, 2013 at 15.38 480
to by nevymyslel

489
Pierre
Reagovat

Velký buldok zase nenápadně vytáhnul před všemi loužičku Nikoly.

490
okkvp
Reagovat

486 – já začínám přemýšlet, co mi Zdeně nevadí. Růžu vypnout a vygumovat

491
Rena
Reagovat

Bože, jestli tam Roma ještě zustane měsíc, či déle, nevím, kolik lidí to bude v té době ještě sledovat a co ti chudáci ve vile…
V 16.15 prý jdou cvičit

492
Pablo
Reagovat

Headshot!!!! Martin trefil Růžu míčem do hlavy :D

493
Pierre
Reagovat

Ládík je klasický tip „Fabio“ ze Survivoru. Podle mě plno věcí přehrává a není takový dement. Jeho cílem je transformace ze absolutního neschopného dementa na sympatického kluka co se ve vile totálně změnil a naučil všemu možnému. A čeká,že to lidi ocení.

494
Wanna be your monster
Reagovat

A to mi byla zezačátku sympatická tím svým zasněným „Mohli jsme ho vyhodit“ ještě půl dne po hlasování o vyhození Martina.

495
Frodo
Reagovat

Díííky bohu /či Bohu/ za Růžu! Já jsem ještě včera odpoledne řešila, jak to zvládnu sledovat non stop do prosince a díky Růži je vše vyřešeno, protože se to prostě sledovat nedá :-D Takže pro mě osobně je ta naprosto nesnesitelná ženská požehnáním v tomto směru :-D

496
okkvp
Reagovat

jak ti svalovci nutně potřebujou cvičit, ale až dohulej, právě rozhulený desátý dvacátý retko

497
Wanna be your monster
Reagovat

Pošta

498
Andy
Reagovat

Pierre – souhlas. Tato taktika má hodně velkou naději na úspěch.

499
Lovelessss
Reagovat

huraaaa, budou se cist dopisy..

500
okkvp
Reagovat

jsem zrovna přepínala, co maj za úkol?

501
Wanna be your monster
Reagovat

Polovina dopisů byla vyřazena, protože nebyly dostatečně upřímné. Doufám, že dostanou falešné dopisy. :)

502
Wanna be your monster
Reagovat

Zdena se válí po Thomasovi.

503
Lovelessss
Reagovat

hmm, a neprekvapili.. jejich uprimnost je na bode mrazu, pry jsou mnohem uprimnejsi, kdyz mluvi o druhych za jejimi zady a tak stab pulku dopisu vyradil..

505
okkvp
Reagovat

půlka dopisů štábem vyřazena pro neupřímnost

506
Lovelessss
Reagovat

keeeez by jim tam dali jejich komentare, kdyz pomlouvaji

507
Wanna be your monster
Reagovat

Zdena má kritiku, že se stará jen o zevnějšek. Taková je a ráda ty věci řeší.

508
Wanna be your monster
Reagovat

Kritika Nikol – Je odtažitá, nepřipouští si je k tělu.

509
okkvp
Reagovat

503 – to už tu bylo asi 6x

510
Wanna be your monster
Reagovat

kritika Zdeny- všímá si jen thomase.

511
okkvp
Reagovat

zabijte tu Romanu někdo

512
Wanna be your monster
Reagovat

kritika Vlada: Pokus se poučit z každé situace. Udržet své emoce na uzdě.

513
Rena
Reagovat

ta Ruža stále ječí, jako by tam měli kozu

514
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado – Je arogantní, málo společenský.

515
Scalex
Reagovat

Ta věta o pomlouvání za zády byla od štábu docela dobře vymyšlená – oni to sice vědí, že se vzájemně pomlouvají, ale teď to mají potvrzené shora.

516
Wanna be your monster
Reagovat

Thomas tam není, aby vyhrál, ale aby svým úsměvem pobavil, chce to všem zpříjemnit.

517
Rena
Reagovat

Lada jak kdyby tam nebyl, i Lucka nejak ztichla..

518
rejpal
Reagovat

Jak to mohou vědět? Ten dopis Tomáškovi jsem psal já.

519
cathy
Reagovat

Martin tam není aby vyhrál ale aby bavil lidi.
Vladko se nemá tvářit tak znechuceně.

520
Baruš
Reagovat

Nikol: Martine, na tebe tam nebylo nic špatnýho.
Martin: A co by tam na mě mělo bejt?
:)))

521
rejpal
Reagovat

Jinak ale dobrý. Všichni se mají rádi. Co muselo být v těch, co vyřadili.

522
kafičko
Reagovat

kdo psal ten dopis mARTINOVI????

523
okkvp
Reagovat

holubičky mají drobné neshody

524
rejpal
Reagovat

Rena
Měla strach, myslela, že její dopis vyřadí. Ale řekl bych, že to byl ten Tomášovi (ne ten sluníčkovej)

525
upc
Reagovat

Ta Zdenička má tak jednoduchej, slabomyslnej způsob, jak si omtat chlapy kolem prstu, že to nedávám.

Na to OPRAVDU slyší někdo jinej než tupec ve vile? Normální kluk. Je tady takovej?

526
Jerremy
Reagovat

521: ten „kazes vodu, piješ vino“psal Lada … to bylo vidno, když to psal …

527
Homie
Reagovat

A Tomáš zase vyzvídá, kdo to psal.

528
Wanna be your monster
Reagovat

Tyvole Thomas vyzvídá, kdo psal ten dopis. Mělo to snad být anonymní, ne?

529
okkvp
Reagovat

Tomášek už se vyptává kdo to psal

530
Wanna be your monster
Reagovat

Jo, Láďa se mu „přiznal“.

531
Jerremy
Reagovat

525 – oprava … to bylo pro Tomase …:(

532
kafičko
Reagovat

524 no mě někdy samotnou zarazí , jak i inteigentní chlap se neinteligentně nechá sbalit

533
rejpal
Reagovat

Jerremy
Láďa to byl. Tak to je dobrej. Takže Lucka psala asi Vladovi. Ten o tom poučení.

534
Pierre
Reagovat

Romana svou misi splnila a mohla by vypadnout. Předtím jsem to měl puštěné 16 hodin denně ,ale od vstupu Romany na mě třikrát bouchali sousedi.

535
Scalex
Reagovat

I kdyby Nikol začala řešit jako v HP a řešila od rána do večera, Thomase nemá šanci trumfnout. Větší řešič ve vile nebyl a není.

536
okkvp
Reagovat

Zdenička si samozřejmě všímá, že na ní Tomášek nachází chybičky a jak je jeho přirozeností, dává jí to v každé druhé větě. Že to dělá všem je naprosto ok. Zakázána jen kritika královničky

537
Frodo
Reagovat

534 – a nebude! amen :-D

538
Wanna be your monster
Reagovat

Všichni hrají a Vlado sedí na kameře 1. :D

539
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol se marně snaží vysvětlit pravidla.

540
okkvp
Reagovat

prosili bychom štáb aby na nás myslel a vždyalespoň jedna kamera parkovala buď na Vladkovi nebo v prázdné koupelce/wc bez zvuku

541
Rena
Reagovat

přidávám se k prosbě okkvp.
Pokud to Prima čte – udelejte neco s Romanou, její hlučností a smíchem, jinak vás většina diváků přestane sledovat! Já pro dnes asi také končím, mám jí dosti!
Ještě jeden návrh – až tam budou všici, dejte jim jen omezené množství cigaret – at si je rozdelí, třeba balíček na tejden na jednoho, bude zajímavé, co to s nima udelá…
je mi docela zle se na ně dívat jak celý den hulí, hlavně ta dvacetiletá Zdenka

542
Frodo
Reagovat

takže, abychom to shrnuli: „štábe, pls, vypakuj tu Růženu z vily!“ dík

543
Lovelessss
Reagovat

mam Vladka a uzivam si, ze je chvilku klid..

544
cathy
Reagovat

To se nedá poslouchat. Pro dnešek jsem uřvaná domovnicí.

545
Wanna be your monster
Reagovat

To jsou dementi ti dva buldoci, asi ty pravidla ještě furt nepochopili, že ji tahají zpoza čáry.

546
Lovelessss
Reagovat

super, jdu poslouchat Vladka a Lucku.. u nich bych mohla zvladnout i neco delat..

Lucku boli hrozne hlava

547
kafičko
Reagovat

prosím něco udělejte s tím online zpravodajstvím, působí poněkud trapně, že poslední koment je
16:12 Lucka si lehla a spí. a v reálu je 16.22 a klábosí s vladkem vložnici

548
Homie
Reagovat

Martin kontroluje co dělají Vlado s Luckoou.

549
okkvp
Reagovat

Tak na prášky už pomalu dochází – chtěla Luca na hlavu

kafraj s Vladkem v ložnici – masakr (L), Vladko lituje, že tam vlezl

550
Wanna be your monster
Reagovat

Lucka prokecla Vladovi, že se MB VB a Zděna domluvili, že se s ním nebudou bavit.

551
okkvp
Reagovat

že se Vladko vyčlenil sám i jej vyčlenili
Luca včera venku jen hrála, že spí

552
kafičko
Reagovat

a heleme se, lucinka je fikaná, dělá, že spí a ostatní si před ní nedávají pozor na pusu, to je hustýýýýýýýýýýýýýýý

palec nahoru!

553
okkvp
Reagovat

Vladko se Zdeně vlísávat lichotkami na vlásky nebude

554
Valča
Reagovat

Srpen 28th, 2013 at 16.05 524
těžko si někoho omotala

555
okkvp
Reagovat

Legraci odkládají na zítra, Vladko je zničen

556
okkvp
Reagovat

553 OT – jestli chceš odpovídat, tak prosím bez času – jen číslo postu/nick – to tvoje je maglajzoidní a mě osobně to značně irituje

557
Lovelessss
Reagovat

Romana tu podprsenku!!!! nekdo by ji mel rict, ze ma uplne spatnou velikost.. a pak ji jeste poslat k doktorce Katerine a Havlickovi..

558
kafičko
Reagovat

555 prosím pěkně, co znamená OT?

559
Frodo
Reagovat

556 – a hlavně ji poslat pryč z vily :-DDDD

560
okkvp
Reagovat

Růža dělá první krok k cvičení – převléká se. Marťas se navlékl do mikiny

561
Valča
Reagovat

okkvp
555
promiň, nejsi kámoška Toma, ten má taky cizí slova na repertošu

562
okkvp
Reagovat

OT = od/mimo tématu

563
Honzad
Reagovat

Ahojte vespolek :)
Chtěl bych jen zdejší partě závisláků poděkovat za pravidelné komenty, protože jen díky vám jsem na dovolené (s pomalým internetem a nemožností zapnout kamery) byl stále v obraze a vím, co se ve vile dělo. Fakt palec nahoru a díky! :-)

A jinak jsem právě zapnul posilující buldoky a Tomášovo neustálé řešení, proč Láďa cosi napsal, opravdu suverénně trumfne Trojančino řešení v HP :D to je hrůza, tenhle člověk.

564
okkvp
Reagovat

560 – brzdi

565
Homie
Reagovat

Tomáš „dře“ na terase.
http://tinypic.com/r/qo9lvs/5

566
Valča
Reagovat

kafičko
557
asi myslí Otrava s velkým T
no já to přežiju

567
kafičko
Reagovat

561 díky moc, předpokládám, že je to z angličtiny

568
okkvp
Reagovat

Lúca s Vladkem probírají Romanu, že z prvoplánového buldozeru dokáže ztlumit

569
okkvp
Reagovat

Vladko je jak praštěnej po palici, vyflusanej

570
kafičko
Reagovat

tý foe na trojce VB posiluje s Ládinkem na lehátku

571
okkvp
Reagovat

Vladko se orošuje jak zahlédne úkol psychohru.

572
rejpal
Reagovat

Ta debata L a V mi osobně přijde dost zajímavá.

573
Lovelessss
Reagovat

566 – ano je to z anglictiny, jinak Off Topic ;-) proto ve zkratce jen OT :)

574
Wanna be your monster
Reagovat

Ta naivní Lůca.
A proč bych dávala palec někomu, koho bych si oblíbila?

Může se postavit proti tobě, můžete se rozhádat.

A proč by Láďa šel proti mně?

Vlado: No Láďa asi ne, ten mi připomíná Jindříška.

575
okkvp
Reagovat

Lucka si myslí, že zážitky dokáže po chvíli vytěsnit a že jí to nepoznamená do budoucna. Baví se, jak to bude až dojde na palcování – Vladko se jí snaží vysvětlit, že bude časem palcovat i lidi, které měla dřív ráda

576
Lovelessss
Reagovat

571 rejpal
taky tak.. ;-) cviceni a funeni ostatnich radsi nezapinam :)

577
kafičko
Reagovat

571 jo taky mám puštěnou 1 a 4, na ostatní jen občas juknu

578
kafičko
Reagovat

ale ta 3 je taky zajímavá – ládinek si to evidentně užívá ;o)))

579
okkvp
Reagovat

Lucka že chtěla jít taky s taktikou, ale že jí máma radila aby byla jaká je. Lúca Vladka zas burcuje

580
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado už Z + T ani nechce řešit.

581
okkvp
Reagovat

Vladko nemá rád, když z něj ostatní tahají informace.
Chce působit stejně jako tenkrát i když ví, že dnes není to samé co před lety.
Lúca si dřív neuvědomila, že jde všechno ven a teď dumá, zda jí to neublíží

582
okkvp
Reagovat

579 – máš to o kus rychlejší než já °° :-)))

583
Lovelessss
Reagovat

hele, jak se Kostel u toho posilovani sklebi :-)))))

584
Wanna be your monster
Reagovat

Vladi: I když jsem tady jako.. no…

Jako co?

585
Honzad
Reagovat

A Vladko už lituje toho, že do vily podruhé vstoupil… přesto chce, aby byla show co nejúspěšnější.

586
Wanna be your monster
Reagovat

581 – Jsem na čtyřce. 1 je možná opožděná. :)

587
Hugo
Reagovat

Pro Vlada by bylo dobrý,kdyby ten pořad byl úspěšnej? Může se to chápat tak,že čím víc lidí se bude dívat,tím víc za to Vlado dostane?

588
okkvp
Reagovat

583 – jako vábnička na lidi přece :-)))

589
anja
Reagovat

čauteee! koukám včil jak Thomas cvičí – na to jak je velký svalama tak teda je slabý, sílu nemá nic moc. Párkrát vzepře Ládíka na lehátku a je z toho odvařený.. Ty svaly má leda vyžrané

590
okkvp
Reagovat

586 – to asi ne, štábníci odpovídali, že za pobyt bude mít obdobný honorář jako ostatní – 20 tis/mes
(edit – omlouvám se za opakované dodatečné úpravy, píšu jak tatar)

591
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: Ten, nebudu jmenovat, se furt dívá, pod vším něco hledá.

Že by MB? :D

592
Valča
Reagovat

anja
588
Tož to má ze solamilu.

593
kafičko
Reagovat

no to je hnus, ta 3 bez zvuku – na to se fakt nedá koukat

594
rejpal
Reagovat

Ta Lucka se toho Vlada fakt snaží vychovávat.

595
Evik
Reagovat

Moc moc dekuji za on-line zpravodajstvi…

Jeste i ja, jako posledni, uzasnu nad vekem domovnice…

Taky se nedivim, ze ma VB jenom slecny skolou povinne a o malinko starsi. Divky uz kolem petadvaceti let, ho nevydrzi… Takze ma svoje „bejbinky prinzecnicky“… (To neni preklep…) No, a ted ma prinzecnicku Zdenicku…

Vydesila mne predstava intimnosti mezi Luckou a domovnici…

Jo, a mam obavu, aby VV RS neposlala jeste vice do haje nas HDP… Protoze ty mraky lidi prilepenych na monitorech budou urcite znat… :o)

596
rejpal
Reagovat

Lucka – František B. na toho nezapomenu. Lítala sem tady jak siréna.

597
kafičko
Reagovat

594 to je opravdu oprávněná obava ;o) … a k tomu ty volby….

598
Lovelessss
Reagovat

Martin cvici – nechapu, jak nekdo muze posilovat v dzinach a svetru? a hlavne uplne spatny postoj..

599
okkvp
Reagovat

Vladko povídal, že počítá 12-15 lidí, podle toho co slyšel

600
okkvp
Reagovat

Mirek má grogy triko

601
Wanna be your monster
Reagovat

pošta!!

602
rejpal
Reagovat

Tak Lucka je předvědčená, že frajeři místo Vlada opalcují ji. Je to dost možné -. bude se chtít pomstít Vladovi tím, že mu seberou vrbu. V tom případě věřím, že problém Tomáš se vyřeší v první duelu, protože ona ho vezme.

603
Wanna be your monster
Reagovat

Vyvolení, kdo je podle vás ve vile taktik a manipulátor?

604
okkvp
Reagovat

Vladko počítá, že bude první palcovaný on nebo Martin. Luca si myslí, že bude ona

605
Scalex
Reagovat

Na ten zvuk pošty si nemůžu zvyknout. Dřívější „lepší zůstanou“ se mi líbilo víc.

606
Wanna be your monster
Reagovat

To je těžko přemýšlet, kdo bude vypalcovaný, když tam ještě nejsou všichni.

607
Bazinga
Reagovat

čaute šmíráci :-)
Připojuji se ke zpravodajství z kamery č.1

Zdenin pes má dnes narozeniny. Už 6 let. Romanin kamarád bude mít 30, ale neví kdy.

608
kafičko
Reagovat

604 – ale tenhle zvuk se zas hůř přeslechne

609
Valča
Reagovat

rejpal
601
A je vůbec někdo kdo VB pošle hlas, když má tolik fanoušů…
bude mít hlasy z emeriky, předpokládám

610
Hooper
Reagovat

608 valča – a od MT, nezapomeň

611
okkvp
Reagovat

606 – tys nám tu chyběla

612
Wanna be your monster
Reagovat

Podle Nikol je taktik Tomáš a Martin. Teď to bude určitě Tomáš 2 dny řešit.

613
kafičko
Reagovat

á online zpravodajství zas pokulhává….

614
Wanna be your monster
Reagovat

Podle Vlada je to tomáš, ale nechce to znovu vysvětlovat.

615
okkvp
Reagovat

hezky se handrkujou :-)))

616
Wanna be your monster
Reagovat

Romana manipuluje lidi pro zábavu.

617
Wanna be your monster
Reagovat

Podle Martina je manipulátor zdena, protože oblbla Tomáše a brzo ho odkopne.

618
Rena
Reagovat

nakouknu a Zdena zase hulí ! Je mi z ní zle, ona bez cigarety nevydrží snad ani půl hodiny.
I ten „sportovec“ Tomas
Omezte jim ty cigarety!

619
okkvp
Reagovat

koukám, že o pojmu manipulátor mají přesné představy:-)))

620
Frodo
Reagovat

Žárlící MB řekl, že manipulátor je Zdenička, protože oblbla Byčí šíji a pak ji odkopne. Byčí šíje řekla, že je citlivej člověk a rád se objímá a proto potřebuje Zdeničku /zdravíme jeho přítelkyni Sabču/

621
okkvp
Reagovat

Martin překvapil s manipulátorkou Zdeničkou

622
Wanna be your monster
Reagovat

A taky prý Nikol, protože přecházi ze skupinky do skupinky.

623
Hooper
Reagovat

616 – buldoka2 nemusím, ale za tohle bod.

624
Wanna be your monster
Reagovat

Podle Tomáše je to Vladko, protože chce v lidech vzbudit strach, je na ně hnusný, poté si je udobří a oni jsou šťastní.

625
Bazinga
Reagovat

Thomas je šťastný, že je tam Zdenička, protože nebýt tam ona, tak se za celý den neusměje.

Vladko vypadá, že jednoho po druhém pozvrací.

626
kafičko
Reagovat

tak ted když zdenu jen slyším, tak ten její smích je fakt zlej – když tomáš říká, že je rád, že ona tam je…

627
Wanna be your monster
Reagovat

Podle Romany je největší manipulátor Ládík. Záchvat smíchu.

628
rejpal
Reagovat

okkvp
Taky mě to zaujalo.

629
Wanna be your monster
Reagovat

Mirek neví, nemá názor, baví se dobře.

630
kafičko
Reagovat

štábe, prosím ztlumte Romaně port! tenjejí smích je fakt vražednej!

631
Evik
Reagovat

Joooo, za kazde cigo dvacet drepu… To by meli brzo meteority ve stehnech! Kamery by nestihaly, protoze by furt nekdo pumpoval…

632
Sabi
Reagovat

na chvíli jsem to zapla a ten smích je tam pořád, spala vůbec? :))

633
rejpal
Reagovat

Ládík je dobrej.

634
kafičko
Reagovat

631 evidentně ne

635
okkvp
Reagovat

Ládík je náš

636
Sabi
Reagovat

souhlas s Luckou to věčný rozebírání, kdo je taktik mě neba, hrajou snad všichni ne, minimálně o 5 mega :))

637
Evik
Reagovat

Nechapu, proc se obvinuji, ze jsou druzi taktici a manipulatori… Vzdyt jsou tam vsichni kvuli zabave, ne??? Tedy temer vsichni… :o)

638
Hooper
Reagovat

Sabi – tady jde o frekvenci těchto her. Patří do kontejnerovky, jistě, je v pořádku, že jsou hrány, ale je to moc často. Debatám o výhře se nevyhnou.

639
Péťa
Reagovat

Kuní xicht na Ládička-To mně mrzí že si to myslíš.
Bože to je debil.

640
Ivory
Reagovat

Ahojte, zapínám on line, která kamera je teď nejlepší?

641
rejpal
Reagovat

Sabi
Navíc ona si své řekne, až bude palcovat a bude mít konkrétní důvod, v tomhle jsem si dost jistý.

642
Rena
Reagovat

souhlas s Evik –
„za kazde cigo dvacet drepu… Kamery by nestihaly, protoze by furt nekdo pumpoval…“
Štábe, aspon na tři dny jim udelejte tenhle režim..

643
okkvp
Reagovat

Luca má depku

644
Rena
Reagovat

Na 1 žádá štáb Vladko, aby mohl odejít ze soutěže …

645
Bazinga
Reagovat

Lucie pláče, a Vladko se zbláznil – chce odejít ze soutěže.

646
Ivory
Reagovat

Vlado chce odejít? :-O

647
okkvp
Reagovat

Vladko !

648
Homie
Reagovat

Vladko dělá velkej tah. :-O

649
Rena
Reagovat

tak, pokud mu dovolí odejít, tak byl asi opravdu nasazenej, co si o tom myslíte?
Dokonce i Ruža se přestala smát!!

650
Péťa
Reagovat

Kostel drteček zadrhává.

651
kafičko
Reagovat

v každém případě taktik i manipulátor musí mít nějakou minimální inteligenci aby byl schpen nějakých hlubších myšlenkových pochodů

652
Wanna be your monster
Reagovat

Vladko by chtěl odejít ze soutěže bez finančních následků.

Co se stalo za deset minut, co jsem tu nebyla?

653
Klára
Reagovat

WTF!

654
rejpal
Reagovat

To se štábu zase povedlo něco rozpoutat

655
Marka
Reagovat

Hustý Vladko – chce odejít ze soutěže, aby byl Tomáš blbec, s tím jak si myslí, že je V taktik – logiku to moc nemá (říká Tomáš)

656
XY2
Reagovat

Co se stalo, já se starám o plotnu a uniklo mi to!!!

657
Ivory
Reagovat

Tak sem ty kamery zapla v pravý čas :-)

658
okkvp
Reagovat

a Romana

659
Marka
Reagovat

Vladko asi zešílí

660
Wanna be your monster
Reagovat

Už ho pustte do te zpovedky ne.

661
Lovelessss
Reagovat

ale dobry, ja se tu bavim :-)))))

662
Klára
Reagovat

Vladko má naprosto šílenej pohled

663
kafičko
Reagovat

tak jsem se zvědavá, jestli daj obraz ze zpovědnice

Romana je ale dobrá…. a VB je fakt trapák.. sabinko máš na víc, uteč

664
okkvp
Reagovat

Já nemám komplexní kameru, Vladkova mimika je na národní:-)

665
koc
Reagovat

ani stare komenyt nemohu cist co se to tam djee za komedii :D

666
Marka
Reagovat

Hustý !!! Vladko si kleknul na zem a prosí Tomáše aby na něj nemluvil (připomíná to scénu jak s tím slovákem, jak na něj jen koukal a Vlado se samovytočil)

667
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: Každý den tyhlety píčoviny.

668
okkvp
Reagovat

se omlouvám asi i za ostatní – to se nedá psát

669
Rena
Reagovat

no, vzhledem k tomu, že Vlado chce být hercem, třeba to má ve scénáři… bylo někde, že do soutěže poslali někoho kdo už dříve vyhrál? Je to dle pravidel možné?

670
Bazinga
Reagovat

Vladko je u té zpovědnice jak datel Woody :-)

671
Klára
Reagovat

Tomáš se fakt chová jak kretén, ale štáb imho dobře hraje mrtvýho brouka, taky bych ho nechala…

672
Ivory
Reagovat

Na jedničce vladko sedi na posteli a asi buli

673
Marka
Reagovat

Vlada do zpovědnice nepustili, odešel do ložnice a znovu zopakoval, ať o tom rozhodne štáb, že odejde, že mu to fakt nevadí.

674
Marka
Reagovat

Znovu jde V bušit na zpovědnici

675
okkvp
Reagovat

Vladko v ložnici nebo kde – prosí o rozhodnutí, že jako na to nemá

676
Wlcak
Reagovat

Mohli by ho teď pustit a v pátek vrátit s Reginou. :-D :-D

677
Rena
Reagovat

Vlado asi rozbije dveře – tluče a tluče, že chce pryč – do zpovednice a neotvíraj !!

678
koc
Reagovat

669 – nazdar ty taky zijes ? :) a sledujes ? ty brdo :)

679
Sabi
Reagovat

chápu, že občasný debaty o taktizování jsou třeba, ale tady je to 2x denně a to jsou tam 3 dny, nebo kolik. I když aspoň jsme si teď užili Vladka jako za starých časů. on je podle mého názoru manipulátor par excellence….))

680
rejpal
Reagovat

Tak, a teď ať někdo řekne, co je v tom výstupu reál a co přidaná hodnota. Já to nevím. Ale scéna je to velká.

681
Wanna be your monster
Reagovat

Ale Thomas se mu smál normálně nahlas a ne jen očima, takže to Vladka vytáčelo.

682
Ivory
Reagovat

A už se V zavrtal do pelechu

683
Sabi
Reagovat

na 3 je slyšet Vladko ve zpovědnici

684
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: vy jste slyšeli, co jsem řekl, žejo. Jestli to jde a nebudu mít finanční následky, tak bych šel. Už ty píčoviny, mám toho dost, ta protekce. Jestli to jde, mě to nevadí.

Ale nerad bych měl naky postih, protoze tolik penez nemam.

To je furt, já blbec…brekot.

Já jsem udělal chybu. brečí.

685
Janko
Reagovat

Vlado brečí ve zpovědnici!

686
koc
Reagovat

Vladko place ve zpovednici :(

687
okkvp
Reagovat

679 – taky nevim, ale baví mi to

688
Pavel
Reagovat

Vladko brutálně brečí ve zpovědnici. :-/

689
kafičko
Reagovat

xy2 řekl, že odejde a VB ho provokuje

Romana má docela dobrý postřehy

690
koc
Reagovat

dobrej hysterak nebo cena za herecky vykon

691
Wanna be your monster
Reagovat

Ne, já nechci hrát tu hru, já nechci. brečí, že toho jít neměl.
Já nechci tohle, já na tohle nemám nervy, furt poslouchat dokola, kurva.
něco…kokoty.
Já jsem chtěl, jel jsme do španělska, že chci být herec, toužím po tom, myslel jsme že když budu vidět, bude to pro mě plus.

692
Hooper
Reagovat

675 – přesně tohle jsem před chvíli psal na fb

693
Bazinga
Reagovat

677 :-), musím říct, že neplánovaně, Vladko mne přitáhl k VV 2013 a až včera příchod ostravské tsunami se zvonivým smíchem, který dělá dírky do hlavy, mně trochu přibrzdil.

694
Wanna be your monster
Reagovat

Ale já neumím držet emoce, u nás se doma strašně lhalo, vy to nevíte, u nás se strašně lhalo, proto mám pojebanou celou rodinu.

695
Honzad
Reagovat

„Pět dní, nevím, jak dlouho to ještě má trvat…“ potvrzení, že podepsal smlouvy pouze na dočasnou dobu? Asi, ale je mi ho líto, amerického buldoka bych taky nevydýchal, stačí mi pár desítek minut na kameře.

696
Capri
Reagovat

Já jen doufám, že na tu bezpáteřní Zdeničku taky dojde…

697
Ivory
Reagovat

Na 1 zase maly buldok resi ty spagety vcerejsi

698
okkvp
Reagovat

Za vyjetej zvuk ze zpovědky bude průser

699
Wanna be your monster
Reagovat

Nejde rozumět jen: zabiju!

700
koc
Reagovat

poslední slova než vypadl mikrák ve zpovědnici – Vlado – já ho zabiju

701
Klára
Reagovat

Na terase Zdenka řeší popadesátý že nejí jogurty ale jogurtové nápoje, ta je fakt děsná

702
Wlcak
Reagovat

691
Já tam na to reagoval a tak se mi to zalíbilo že jsem to napsal i sem :-D

703
Pierre
Reagovat

Kamera 4, někdo ze štábu zjistil,že tam jde zvuk ze zpovědnice a pěkně tam sprostě nadával zvukaři.

704
Wanna be your monster
Reagovat

694: Spíš, že tam je pět dní.

705
kafičko
Reagovat

štábe, ale to je nefér…. my chceme slyšet vlada, a ne ty tři ubožáky tam

706
okkvp
Reagovat

teď máme zákulisí

707
rejpal
Reagovat

Sranda je, že ta trojka se domlouvala, že ho vytočí. Jen ta příčina byla asi náhodná.

708
anja
Reagovat

doufám, že toho Vlada v té zpovedce uklidnili, bo bez něho jim na to řpestane koukat dvě třetiny lidí

709
XY2
Reagovat

Chvíli byl slyšet zvuk ze zpovědnice, ten je hotovej….

Romana malinko boduje.

710
Pierre
Reagovat

Láďa absolutně v klidu a konečně s inteligentním výrazem. Prostě má svou taktiku podřízenou své introvertní povaze a jede podle plánu.

711
Marka
Reagovat

694 – 5 dní myslel Vlado, že to teprve trvá 5 dní (ve vile) a už je to tak hrozný a že neví jak dlouho to bude trvat

712
XY2
Reagovat

707 – bez Vlada konec RS, neznám ve svém okolí nikoho, kdo by na Tomáše čuměl bez Vlada…

713
rejpal
Reagovat

Ale zase je fakt, že Romana zbabělec není. V pozici nováčka se ho zastat.

714
rejpal
Reagovat

XY2
Já neopisuju -:))

715
XY2
Reagovat

Ať to vydrží, vypalcujou Tomáše, půjde s Vladem /páč on jen silnýho, že?/ a je vymalováno…

716
kafičko
Reagovat

707 jeden velký souhlas

ten martin je takový prase!!!! pije ze společnýho!! ježkovy voči, já bych tam na něj furt řvala!!!

717
koc
Reagovat

zvukare asi rejza zabill, protoze mi nejde zvuk u zadne kamery :(

718
XY2
Reagovat

713 rejpal – já vím, že se občas drcnem:-)

719
Honzad
Reagovat

Romana si svou image vytvořenou šíleným smíchem dost vylepšuje…

720
Juchna
Reagovat

Romana prostě ví, jak lidi Vladka žerou a snaží se nabrat body za to, že se přidá na Vladkovu stranu. Si myslím.

721
Klára
Reagovat

Domovnice je zhnusená z Tomáše (myslím)

722
XY2
Reagovat

Romana boduje, zítra se může smát a a ani neceknu….

723
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado je zpět.

724
Klára
Reagovat

Vlado je venku ze zpovědky

725
XY2
Reagovat

719 – ale jde do toho nebojácně, má bodíky…

726
Klára
Reagovat

A nevypadá, že by odcházel

727
rejpal
Reagovat

Lucka k Romaně: vítej ve vile.
Juchna
To je možné. Ale srab by se ostatním nepostavil. To jsem měl na mysli.

728
+-
Reagovat

Mě jde zvuk jen na jedničce…
Vladko asi dostal prášky na uklidnění

729
fanny vladkova
Reagovat

Ve zpovědnici je psycholog? Nevíte to někdo? Vladko vypydá ,že je docela dobrej,na to jakej měl záchvat.

730
Péťa
Reagovat

Na 1 je slyšet střižna

731
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado:Já ho tak nenávidím. A upíjí vodu.

732
kafičko
Reagovat

teda mi stoupnul ale tlak…

VB sebude divit až půjde ven, jak ho všichni „milujou“

733
Wanna be your monster
Reagovat

varuje Niky, že tenhle člověk jí hodí klacky pod nohy až bude moct.

734
rejpal
Reagovat

Co myslíte – dá Tomáš palec Vladovi?

735
XY2
Reagovat

To je celej Vlado, hysterák jako prase a za 1/2 hodiny vypadá normálně, upíjí vodu….a to je to, co mě na něm děsí, ale taky baví…

736
Hooper
Reagovat

733 – momentálně asi jo. Opalcují se vzájemně.

737
Rena
Reagovat

Vlado Tomase nenávidí a dle Toma je Vlado psychopat… si ted řekli

738
Wanna be your monster
Reagovat

733 – Spíš nebude do poslední chvíle věřit, že Vladko s nima hraje a palcuje.

739
koc
Reagovat

Vladko je pohlcen a Kastelán hledá něoc i pod Vladkem .. možná houby

740
Péťa
Reagovat

Proč všichni tihle machírci musej mít na hlavě jen pás vlasů?To je nějaká značka nebo co.

741
+-
Reagovat

Na kameře 3 Zdenička stříhá Martina na Thomase 2 :)

742
kafičko
Reagovat

721 souhlas

743
Juchna
Reagovat

726 Romana se nebojí ničeho, nebojí se ztrapnit, nedovedu si u ní představit, že by vůbec měla nějaký pocit studu, takže klidně se jim všem postaví, a já se nemůžu zbavit dojmu, že tahle ženská je prostě jenom vypočítavý primitiv. Možná se ale pletu, je to prostě můj dojem.

744
Monika
Reagovat

Bude-li Vlado regulerni soutezici, tak ho Tom urcite oznaci, nemuze jinak za teto situace.

745
rejpal
Reagovat

Zdena stříhá Martina

746
EvkaD
Reagovat

Tak já ve svém okolí též neznám nikoho, kdo by ty týpky sledoval, kdyby Vlado odešel…Krom bezmozku Tomáše a Zdeničky, ostatní mlčí…radši budou s Vladem, nikdo by s ním nerad do duelu…
Můj přítel tvrdí, že je tam Vlado nasazen, že vyhrát ho nenechají, ale nechají ho tam dlouho….Pochybuju, že by ho dnes pustili!

747
PetraV
Reagovat

Já mám Vladka hrozně ráda. Ani se na to drama nemůžu koukat, stačí mi sledovat vaše komentáře.

748
okkvp
Reagovat

Nějak to ještě nemůžu sama pro sebe dozpracovat, ale jako divadlo to bylo mocné a divácky přitažlivé

749
psice
Reagovat

Doufám, že to nezní moc morbidně ale nemáte někde to video jak vladko šílí, klečí atp., zrovna jsem nebyla u pc a už se něco událo…

750
anja
Reagovat

733 no to si právě nejsem jistá, jestli Thomas by dal Vladovi přímo palec. Při palcování nanečisto si vymyslel lucku a nějaký zástupný důvod kolem ní… už tehdy mohl dát palec Vladovi, sral ho tam nejvíc

751
kafičko
Reagovat

743 jenže už v minulých řadách když došlo na lámání chleba, tak každý vycouval a vzal si slabšího soupeře

752
Juchna
Reagovat

739 ten pás vlasů na hlavě – speciálně u Kastela mi silně připomíná chomáč pubického ochlupení. Prostě kok.ot…

753
rejpal
Reagovat

okkvp
Lepší než seriál. A zase se dneska nevyspím. Ke všemu mi dochází kuřivo a budu muset ven

754
Hugo
Reagovat

Vlado musí být natuty regulérní soutěžící,i když je magor tak pochybuju že by takhle vybouchl, když by věděl,že jde brzo domů ,nejpozději nejspíš před prvním palcováním,což bude snad příští nebo další týden

755
kafičko
Reagovat

:-DDD vlado prý to mě pak musíš přeřvat ;o))

756
okkvp
Reagovat

fór by byl, kdyby si tom myslel, že Vladko odejde ve studiu a že se tedy s klídkem vrátí on a oni sice Vladka vyndali, ale klusal by dom i Tomík a přišel třeba někdo jinej

757
Marka
Reagovat

Tomáš si může vmyslet že palec nedá Vladovi, aby ho nerozčílil – třeba :-) nebo protože ho nepovažuje za regulérného soutěžícího ? nebo řekne, že je konzistentní v názoru a dá zas Lucku

758
okkvp
Reagovat

752 – o spotřebě nikotinu mi ani nemluv :-)))

759
koc
Reagovat

752 – pozadej stab ;-)

760
kafičko
Reagovat

tak už nejde ani 4

761
Pierre
Reagovat

Kamera 3, debata ve videomístnosti (tech.štáb) podle těch jejich zmatených keců se ani nedivím,že situace s kamerami je jaká je. Amatéři.

762
okkvp
Reagovat

Nicméně nutno uznat, že Vladko je skutečně hlavním manipulátorem dění je vile

763
Scalex
Reagovat

752 – já tu mám sedm kilo všelijakých fajfkových tabáků (cigarety nekouřím) a v humidoru asi čtyřicet doutníků. Na mě si štáb nepřijde. 8^)

764
kafičko
Reagovat

takže zůstala jen jednička

765
rejpal
Reagovat

anja
Jestli chce jít s Vladem do duelu (a on by si ho vzal), pak mu ho dá. Měl by to udělat. Jenže on žádný hrdina není, to už tady předvedl. Myslím, že to dá Lucce. S komentářem, že Vlado stejně není hráč a odejde tak jako tak, ona je ovce a blabla. On ví, že když zbaví Vlada všech, kteří nejsou proti němu, posílí si pozici. Ale neví, že kdyby náhodou vypalcovali ji, že by si ho vzala (a myslím, že jako spojenec Vlada by ho poslala domů).

766
okkvp
Reagovat

760 – jo a před časem se ještě uklidňovali navzájem, že šéfka či kdo tam běsnil se vyběsní a bude klídek

767
Capri
Reagovat

760 Pierre – taky je poslouchám… vypadá to na styl pravá ruka neví co dělá levá…

768
upc
Reagovat

Vladko má fakt nervy, chudák. Ale já se nedivíám, ono být zavřenej s totálním dementem a k tomu být emotivní cholerik, to je dost záběr na psychiku. Navíc kastelán si kolem sebe namotává další méně rozumově obdařené a kdyby do mě šil někdo jako Zdenička a spol, tak to taky moc nedávám.

769
Wanna be your monster
Reagovat

Kamera 3 :D Rozhodují se, co dají na kamery…“tady jsou naky koueplny, zachody…dame tam treba bazen“.

770
Igor
Reagovat

vladko ted hraje tenkrat na zapade.

771
kafičko
Reagovat

762 a prosím tě vidíš vůbec na monitor přes ten kouř??? ;o)))

760 mnojo. fakt, ale musela jsem na to vzít sluchátka

772
rejpal
Reagovat

okkvp
To každopádně. Kartami míchá jak eskamotér. Skoro by mohl jít štáb na výlet. Kolik různých příběhů tam paralelně běží. Bez něj by jich v tuto dobu byl jen zlomek.

773
kafičko
Reagovat

vlado vypadá, že se asi rozbrečí znovu – zažila jsem něco podobného, brečela jsem v kuse 2 hodiny a nešlo to zastavit, i když jsem se snažila a uklidńovala se a věděla, že se minic neděje

774
Hugo
Reagovat

Za týden v úterý je první zůčtování,takže jich asi víc jak 12 nebude

775
kafičko
Reagovat

to je fakt sranda, poslouchat, jak se v tom štáb topí… halooo štábe, to není o vás!

776
Wanna be your monster
Reagovat

Někdo, kdo obstarává online kamery, by měl radši číst panáčka :)

777
Capri
Reagovat

Prý ze štábu: „Tak jsem vychcanej… Něco se děje?“ :D

778
okkvp
Reagovat

771 – už v jedničce jsem to měla, ted mnohem víc – chtěla bych vědět, nakolik si je toho Vladko vědom a nakolik toho využívá.

779
Bazinga
Reagovat

:-), oni tam v tom štábu mají zřejmě brigádníky, kteří ty čudlíky vidí poprvé v životě :-). mmch. ten co furt popotahuje tu techniku právě pochopil :-)))

780
Jerremy
Reagovat

Na te kamere 3 nekoho zaucuji :)

781
Wanna be your monster
Reagovat
782
iR.
Reagovat

To by ho čék snad obejmul. :-) Ten se z toho tam asi regulérně zblázní.

783
XY2
Reagovat

775 – a jít nám trochu na ruku:-)

784
kafičko
Reagovat

775 to rozhodně

scalex prosím tě nemůžeš využít svých kontaktů a kontaktovat primu? za tohle by fakt měly padat hlavy!!
dyt jim to kazí pověst,kasaj se, jaký jsou profíci a pak předváděj přímý přenos z koridoru a ne z vily ;o)))

785
okkvp
Reagovat

uf, už jsem si říkala, že se budu muset někam přesunout, bo detailu Vladka bolo dosti

786
koc
Reagovat

de mi spousta kamer ale ani na jedne stab ani na jedne zvuk :(

787
Monika
Reagovat

Tom se snazi byt za hrdinu ve vile, kdyby oznacil kohokoliv jineho nez Vlada strasne by se shodil a ostatni by mu to dali sezrat, vcetne Zdeny. Jsem presvedcena, za Vlada 100% oznaci se slovy, kazdej se te tu boji, ja ne i kdyz vim, ze proti tobe nemam sanci, beru si te i do duelu. Potom bude 100x denne opakovat, ze je frajer, ze si ho bere, prestoze sam vypadne…

788
Hug
Reagovat

To Mirkovo nevyholený podpaží,humus

789
kafičko
Reagovat

785 na trojce jsou slyšet, obraz j z ložnice, ale slyšímje jen se sluchátkama, z repráku ne

790
Bazinga
Reagovat

785 – zkus trojku a hodit si to do sluchátek, já slyším furt popotahovat toho nováčka a pak mi přijde vtipné, že lidi ze štábu si ještě nestačili zapamatovat jak se který VyVolený jmenuje :-)

791
Péťa
Reagovat

785 na 3 je štáb ale musíš to vybombit na max

792
Capri
Reagovat

Ale to zvukové studio a zvukaři to je mazec teda… Amatéři je slabé slovo.

793
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Zatím to vidím takto:

Thomas: – vepřová hlava, primitiv, násilník, póvl… Tyhle typy vysloveně nesnáším, doufám, že asap vypadne Martin: – zajímavý, ještě nevím, co si o něm myslet. Sympatické mi je, že má evidentně nějaký plán a taktizuje, což se ovšem mnohým nebude líbit. Pamatuju doby, kdy se taktizování v soutěži soutěžícím dokonce vytýkalo mnohými diskutéry, viz. Tony Jalovec… Nicol: – i když udělala trapas, tak je mi opravdu sympatický, přijde mi komunikativní, příjemná, šel bych s ní klidně do baru na drink… Vladko: – naprostá katastrofa, měl jsem na něj totálně negativní názor už ondá v první řadě. Negativistický, místy hysterický,arogantní a přitom hloupý. Chtěl by být za vzdělaného na úrovni, ale nemá na to ani vzdělání, ani společenskou úroveň, pro mě je dost primitivní… Ta hezký černovláska: – celkem sympatická, zatím nic bližšího Ta co si nechtěla obléknout šaty: – co je to proboha za holku, která si nechce obléknout krásné oblečení a velebí radši tepláky??? Láďa: – zatím sympatický element, jiný než ostatní, takový roztomilý nekňuba…Jsem zvědav, v co se vyvine…

794
okkvp
Reagovat

By mi zajímalo, kam ty kamery jedou, „jo teď je pěkná dvacítka, vyjeď trojku atd a nikde nic

795
kafičko
Reagovat

791 to teda jo…. to fakt nikdo z primy nekouká online???

796
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Ještě k pochanému koberci: Štáb nepochopitelně promarnil emočně neskutečně vyhraněný moment toho pochcaného koberce. To vzbudilo zdaleka největší emoce ve vile. U Nicol, ale i o ostatních. Při správném přístupu se z toho dalo vytěžit opravdu hodně. Nechápu, že si takovou příležitost nechali projít mezi prsty…

797
Péťa
Reagovat

Se divim že nemaj někoho třeba placenýho doma u internetu aby jim hlásil takovýhle faily.Dyžtak se hlásim.:o)))

798
Bazinga
Reagovat

:-) jsou to amatéři, ale taky jenom lidi. Info ze štábu „tyvole, mi toho Vladka bylo ale fakt líto“ :-)

799
Wanna be your monster
Reagovat

To není možné, co v tom štábu řeší za hovadiny, ale že nikde nejede zvuk (kromě toho jejich), na to nepřijdou po dvaceti minutách.

800
kafičko
Reagovat

maj tamhroznou srandu… ted se tam smějou

801
okkvp
Reagovat

Tak prej je nechaj povraždit :-)))

802
Wanna be your monster
Reagovat

Baví se o Vladkovi. Škoda, že to není více nahlas.

803
+-
Reagovat

Až ten zvuk pak naskočí, tak se všichni, co to mají na Max. aby slyšeli štáb, pos… :oD

804
haha bimbi
Reagovat

Ani jsem tu scénku s Vladkem u zpovědky nemohla dokoukat, ten bezkrk je fakticky dutá a nízká sviňka. Jak tu někdo psal, že bezkrkové jsou typy vyhazovačů apod. bez emocí, nabízím jednoho mediálněji známějšího bezkrkého a hnusného týpka. Jistý Ivo Rittig :-(. Prostě tyhlety typy to jsou…

805
Péťa
Reagovat

802 mi to urve uši :o)))

806
Jerremy
Reagovat

Hlavne pokud se ozve jako první Romana :)

807
koc
Reagovat

:) poslouchani stabu je taky dobrý :) urco lepsi nez dutohlav

808
kafičko
Reagovat

tak jsem nevydržela a zavolala na primu, snad jim to vyřídí

809
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado jde do kuchyně. No škoda, že to nevidíme.

810
Valča
Reagovat

792
795
Doktore, my Nikol ten prohřešek odpustíme -koberec uschne! Zas to nevidím jako takovou děsnou grotesku.
???Ta hezký černovláska: ??? Jako myslí chemlon? Až jí vyřadí můžeš jí nabídnout ubykaci, jistě to vezme.

811
Janko
Reagovat

807: co říkali? :D

812
EvkaD
Reagovat

792, až na Thomase a Ládíka mám naprosto opačný názor. I co se posudků inteligence týče, každý to vidí jinak:-))

813
rejpal
Reagovat

koc
Mohli dát na čtyřku štáb a zbytek nějak oživit. Že by Vlado odboural i je?

814
Wanna be your monster
Reagovat

Tak čekám, až přijde další běsnění, až jim to vyřídí. :)

815
iR.
Reagovat

792, 795 JUDr. – tak, zajímavý názor, víš jako.

816
koc
Reagovat

812 – sak jsou taky ve vile :) myslim ze tam je podobný psycho jako u VV

817
Valča
Reagovat

EvkaD
811
Souhlasím s tebou.

818
Bazinga
Reagovat

kafíčko, nemohla bys tam ještě brnknout ať teď vypnou Vladka, on strašně hlasitě žvýká a mě to ruší v odposlouchávání štábu :-)

819
Lovelessss
Reagovat

a pozooor, 4 ma zvuk

820
okkvp
Reagovat

já se těším a napjatě čekám, až tam ten vzkaz dojde, někdo rozrazí dveře a seřve je na dvě doby

821
Wanna be your monster
Reagovat

Už to řekl – Co tam máš na tý 4 puštěný? Nic. Já jsem všechno vypl. :D

822
koc
Reagovat

refresh ;-)

823
koc
Reagovat

817 :D prave si me zabila Bazi

824
Capri
Reagovat

795 – Tak si u kamery 1 vypni zvuk :)

825
koc
Reagovat

refresh podruhe

826
okkvp
Reagovat

nejede

827
Bazinga
Reagovat

štáb „trojka nejede“ … vzkaz pro štáb “ ale jede!“ :-D

828
Valča
Reagovat

814
Názor, a ty výrazy ten doktor? „pochcaný“-no ?
asi z emeriky

829
Prochor
Reagovat

792: Judře, na Thomasovi se shodnem. Už se na něj nemůžu ani podívat jak se mi hnusí. Jak jsem napsal, tak se stává kvalifikací pro vilu být kriminálník, zavřený za násilný delikt. Začal to Dan Holovský a teď se s asociály roztrhl pytel. Letos jich je ve vile opravdu hodně.

830
koc
Reagovat

3 jede .. tedy zvuk stabe ;-)

831
Wanna be your monster
Reagovat

Ale né, trojka jede, asi to máte ztlumené :D

832
okkvp
Reagovat

Ládík vypadá jak postiženej:-))

833
koc
Reagovat

to asi nedaj do rekapu co .. mozna jeste nocni show :)

834
rejpal
Reagovat

koc
Něco vypípají, něco střihnou a dají.

835
Péťa
Reagovat

Připravujou novej úkol.

836
okkvp
Reagovat

si představte jak bysme šíleli, kdyby se to stalo pár minut před tím a o Vladkův výstup jsme přišli

837
Capri
Reagovat

Jak se zdá tak štáb právě vymýšlí úkol…

838
Bazinga
Reagovat

jááááj a oni tam teď formulují nový dopis, který vypustí v 18:59? je to tak? Slyší to ještě někdo? „Sami ohodnoťte nejlepší scénku, která…“ a dál jsem to neslyšela.

839
+-
Reagovat

832 – No v jednom rekapu byly snad i ukázky už bez zvuku, tak jako na online kamerách, tak proč ne i tohle. Ale to je pomalu profesionalita jak u HP. Nedělá tady Tran pro změnu zvukaře?

840
koc
Reagovat

833 – ja chci refresh potreti

841
Wanna be your monster
Reagovat

Bude dopis? Předvádění cviků?

842
Valča
Reagovat

a o Vladkův výstup jsme přišli
835

>>>tak to by bylo velká škoda!

843
kafičko
Reagovat

817 ;o)
tos mě teda rozesmál!
hele tady máš číslo 266 700 888 je to na zpravodajství a požádala jsem je, aby jim to vyřídili. myslím, že když tam zavoláte postupně všichni, tak třeba s tím už něco udělají ;o))

tak si vypni u jedničky zvuk, to jde

844
rejpal
Reagovat

okkvp
Máš naprostou pravdu, vždycky může být hůř. Mně ráno vypadl proud a pak nešel internet. Naštěstí ve vile ještě spali…

845
Hooper
Reagovat

To vymýšlejí pyramidu? Čtyřka jediná mi jde se zvukem normálně, slabě trojka.

846
Bazinga
Reagovat

:-)), oni ani neví, co znamenají ty popisky, co si je tam před začátkem popsali :-) :-D :-D já se picnu!

847
okkvp
Reagovat

nojo – když oni maj ty kamery taky blbě popsaný

848
kafičko
Reagovat

ROFL lidi já vás baštím od 817 jsem se fakt řehtala

a všichni povinně voláme na 266 700 888! ;o)))
to bude mít vedení primy radost –

už jsem napsala i na kontaktní formulář

to je fakt bomba romana je slyšet i přes ten štáb

849
Jerremy
Reagovat

845: vzdyt to na ostro jede jenom paty den :)

850
kafičko
Reagovat

a dvojka stále hluchá

851
koc
Reagovat

jeste by to chtelo obraz stabu :) jak se dva mladici sklani nad pulem a nevi co jak :) ten zvukar tam snad masturbuje ne ?

852
Lovelessss
Reagovat

843 rejpal
ze ty budes soused… :-))) byla jsem na tom uplne stejne :-))

853
Péťa
Reagovat

Tak a máme po štábu.

854
Valča
Reagovat

A co tak chyba se vloudí. Ale mají to pěkně udělaný. Já je chválím.

855
okkvp
Reagovat

pěkně funí :))))))

856
Homie
Reagovat

850 Taky mi příjde. :))

857
Hug
Reagovat

copak tam teď asi dělá? nebo to už není ze štábu ale martin cvičí?

858
Wanna be your monster
Reagovat

Tak teď nevím, žvýká Vlado nebo někdo ve štábu?

859
rejpal
Reagovat

No, zase jsme načerpali energii na hurónský smích. Už vesele zní
Lovelessss
Praha Vinohrady

860
kafičko
Reagovat

tak na trojce je už slyšet jak vlado žvýká ;o)) asi dorazily moje vzkazy

:-DDDD

861
okkvp
Reagovat

857 – a hele

862
Homie
Reagovat

Možná to byl port Lucky, který „nefungoval“. Nebo i štáb nosí porty? :))

863
Lovelessss
Reagovat

Rejpal
nj, temer :)) Praha Michle :-)

864
Péťa
Reagovat

857 Vlado žvejká, nikdo si nic nehoní.

865
kafičko
Reagovat

850 ty seš kůůůůůůůůůůůůůň to je vlado a žvýkýá žvýkačku

:-DDDD

866
okkvp
Reagovat

aha maj míč na střeše

867
Bazinga
Reagovat

a mám po prdeli, teď už jenom slyším, jak Vladkovi pracují slinné žlázy :-(. Na to jak se prsil, že nejí, tak po tom jablku je to už asi čtvrtá sušenka… :-)

868
koc
Reagovat

vylepseni pro VV5 – kamery nainszalujte i do technickych mistnosti a prosim vyclenit jeden stream i z techto prostor .. zvuk je fajn ale s obrazkama to bude lepsi

869
upc
Reagovat

Lidi, kteří používají tituly v diskuzích mi vždycky přišli jako blbci. No, potvrzuje se mi to.

870
Lovelessss
Reagovat

866
to vis, sladke na nervy :-))

871
Jana1
Reagovat

Když Vladko nastupoval do vily,byl ve studiu, tak dali záběr do vily,kde čekali,kdo přijde. Tomáš prohlásil, že ať to není hlavně Vladko,že nesnáší šílence a teplouše.Slyšel to Vladko i ve studiu. Když Vladko přišel, tak ho Tomáš objímal. Ta averze vznikla již tam.

872
Frodo
Reagovat

…ještě tu Růžu nevypakovali z té vily?

873
Wanna be your monster
Reagovat

Podle mě Vlado žvýká jen žvýkačky. Přece nechce přibrat.

874
Lovelessss
Reagovat

871 Frodo
domovnice se nam prevleka a Vladko mel peci, aby nenastydla na spodek ;-)

875
okkvp
Reagovat

kamera 4 opět téměř bez zvuku … tak jen chvilku

876
kafičko
Reagovat

867 ty fakt dnes perlíš,

to zas půjdu pozdě domůůůůůů

877
Bazinga
Reagovat

869 :-) já ho chápu.

mmch. tuší někdo, proč Thomas staví u bazénu tu improvizovanou oprátku??

878
Wanna be your monster
Reagovat

Na trojce je zvuk. A pak taky u Vlada. :D

879
Hooper
Reagovat

bazinga – míč na střeše

880
Pablo
Reagovat

876 – Bazinga – Maj na střeše míč

881
okkvp
Reagovat

Bazi, maj na střeše míč

882
Lovelessss
Reagovat

876 maji mic na strese a snazi se ho snad sundat

883
rejpal
Reagovat

Já jsem jen uvědav, kdy si vjede do vlasů i s tím Mirem. A to přijde určitě. Buď přímo, nebo nějakou ochmatikou (spíš).

884
Bazinga
Reagovat

všem díky. :-)
S netrpělivostí čekám, jestli ten dopis fakt pustí v 18:59, mmch. právě mi vypadl zvuk

885
okkvp
Reagovat

Mě tedy dost udivuje, že buldoci ještě nemají hlad

886
Wanna be your monster
Reagovat

už nemáme poslance… Ale to jde teď mimo mě. :D

887
kafičko
Reagovat

884 to víš takový rozruch to zapomeneš i na smrt snad ;o)))

888
okkvp
Reagovat

je ale Pravda, že buldoky vlastně nevdim, jen buldu3 a třešeň – asi to lepidlo bylo výživný

889
kafičko
Reagovat

vlado prý klidně se převlíkej předemnou mě to nevadí

hahaha

890
Bazinga
Reagovat

Ládík ještě furt splývá, nebo už to prostě jen dál psychicky nezvládl a uprostřed toho křepčícího davu se utopil?

891
okkvp
Reagovat

á mají – růžoprase vidím u sporáku

892
Hooper
Reagovat

Bulda2 zpět v bazénu

893
kafičko
Reagovat

885 a jo, na tohle jsem úplně zapomněla

894
Hooper
Reagovat

889-vířivka

895
okkvp
Reagovat

Růžobulda cosi zběsile hledá, vypadá, že by si chtěl dát lepidlo nášupem (sůl to byla)

896
okkvp
Reagovat

úkol na scéně

897
okkvp
Reagovat

1,2 se zvukem

898
kafičko
Reagovat

vypadá to, že ale bulda1 vaří jen pro sebe

899
kafičko
Reagovat

hele to vypadá to, že ládinkovi rostou fousy

900
okkvp
Reagovat

897 – na Zdeni určitě zbude

901
okkvp
Reagovat

růžová se tam pro pravé muže asi fasuje, ne?
to doma budu muset zakázat

902
kafičko
Reagovat

no ale počkej, aby tam nebylo moc zeleninky, to by ji pak moc bolelo bříško

903
Crazy lady
Reagovat

Tak chvíli tu nejsem, a mezitím se čas vrátil o osmdesát let zpátky – do éry němého filmu. Ještě tomu chybí černobílej obraz.

904
Bazinga
Reagovat

900 :-), třeba to dostali výměnou za svá „no name trička Tommy Hilfiger“ :-)

905
kafičko
Reagovat

900 ale některým chlapům fakt sluší a nevypadaj vtom nějak úchylně

906
Hug
Reagovat

Tak mě teď napadlo,jak Vlado vyšel ze zpovědnice jak vyměněnej,jestli mu nedali tu možnost odejít bez sankcí,jen o tom nesmí mluvit.. Byla by to škoda

907
Bazinga
Reagovat

:-D, cha! Ví ten nový buldoček, že jim to vozí z Lidlu a proto už ten džus nemusí ředit vodou? Že už je to namíchané z obchodu?

908
Hooper
Reagovat

Nikola na jedničce nahoře bez, leč ruce na hrudníku.

909
Hug
Reagovat

Bazinga nevím jestli to v Lídlu ředí,ale ty jejich „džusy“ jsou fakt hnusně sladký

910
cathy
Reagovat

Kristepane tapnu kamery po x hodinách a přivítá mě řev domovnice.
A o to nej jsem přišla:(

911
okkvp
Reagovat

Nikola je taky pravý muž :-)))

912
cathy
Reagovat

zapnu

913
Hug
Reagovat

To je děs když někdo něco řekne a jen on sám se tomu tlačeně směje jak ta Pomana… Pravda,Menšík to dělal taky :-)

914
Bazinga
Reagovat

910 – po VV4 dozajista vyjde nový bestseller … Sto odstínů růžové… :-)

915
cathy
Reagovat

Domovnice má na scénku dobře nakročeno – má botky jak děva z Perlovky.
A teda taky ví, jak to chodí v bordelu.

916
okkvp
Reagovat

jak valej do Romany, že je Martin panic :-)))

917
kafičko
Reagovat

913 ROFL to nepotřebuje komentář!

918
Pablo
Reagovat

Zdeňka: „Hej, takhle ale nevypadá prostitutka“
Romana: „Tak mi něco pujčte“
:D

919
okkvp
Reagovat

Tak Tomík zahlásil, že večeře je vlastně nadplán

920
Scalex
Reagovat

Ad zvuky štábu – to, co bylo slyšet, byla nejspíš režie. To je ta místnost s padesáti obrazovkami ze všech kamer. U nich sedí spousta lidí a mimo jiné stříhači a režisér a další lidi, kteří si zapisují, kdy se co zajímavého stalo, aby to kdyžtak vyhledali na záznamech. Kromě toho se už rovnou vyrábí hrubý sestříhaný materiál, tj. režisér určuje, která z těch padesáti nebo kolika kamer bude ukládaná na jeden z hlavních streamů. Ve starých VV byly tyhle streamy čtyři a režisér se snažil do nich narvat maximum nejpoužitelnějších záběrů, aby pokud možno mohli stříhat finální materiál jen z těch čtyř streamů a na další záznamy sahat jen v nejnutnějších případech. Ale je taky možné, že nic než ty čtyři streamy se neukládá, to teď přesně nevím.

Na webu VV se pouští jeden z těchto streamů, to je kamera č.1 – proto na ní jsou většinou nejlepší záběry a nejlepší zvuk… protože je to kvalitní záznam pro potřeby sestřihů.

Teď vycházím z toho, co jsem vídal ve VV2 a VV3, takže je možné, že něco je technicky jinak. Ale plus mínus to tak v obecné rovině bude.

Další tři kamery na webu VV už pravděpodobně neovládá nikdo z režie, ale je to nějaký tým lidí, co se stará o web VV a mají nějaké mixovací zařízení, kterým si navolí obraz a zvuk určitých kamer. A v tom, zdá se, je nějaký problém, protože oni musejí vzít nějakou z těch padesáti kamer a přiřadit k ní zvuk z jednoho ze streamů (v nichž je smixovaný zvuk z více zdrojů) nebo z nějakého konkrétního portu nebo konkrétního mikrofonu. Asi to není úplně triviální, když jim to dělá takové potíže a je taky možné, že se stalo, že něčí nefunkční nebo polofunkční port někdo odnesl do režie, zůstal puštěný a ten webař pak zvuk z toho portu omylem poslal k webové kameře. O tom svědčí právě fakt, že jste zjevně slyšeli zvuk z režie. Ta čísla, která tam byla jmenována, to jsou čísla kamer. Představte si to tak, že nahoře na zdi visí čtyři velké obrazovky – to jsou ty hlavní streamy a pod nimi je těch padesát malejch obrazovek, kde jsou výstupy všech kamer. A režisér určuje, která kamera má jít na jaký stream, aby měli třeba zajímavou situaci pokrytou z více úhlů. Do toho navíc úkoluje kameramany v koridoru vysílačkou, aby zabírali to, co se mu hodí. Takže když řekne třeba „pošlete mi dvacítku do jedničky a patnáctku do trojky“, tak tím myslí, že chce obraz z kamery č.20 na tu první velkou obrazovku a obraz z kamery č.15 na třetí obrazovku.

Střihač denního rekapu pak dostane čtyři 24hodinové záznamy ze všeho, co režiséři poslali během dne na ty velké obrazovky. K tomu dostane nějaké poznámky s tím, v kolik hodin a na kterém streamu se co dělo, aby to mohl snadno vyhledat a rychle sestříhat.

Je možné, že je to dnes řešeno trochu líp, kdysi to šlo všechno na kazety, je možné, že dneska je to už digitál a že si tedy můžou dovolit ukládat i záznamy z dalších kamer a ne jen ty čtyři hlavní streamy. Ve VV2 se ukládaly jen čtyři streamy a co režisér nestihl hodit na velkou obrazovku, to se prostě nenahrálo a bylo ztraceno.

Jinak říkám režisér a střihač, ve skutečnosti jsou to docela velké týmy lidí, kteří sedí v režii a které režisér úkoluje a oni ovládají joystickem ty kamery ve Vile nebo pomáhají řídit koridorové kameramany, ovládají zvuk a podobně. Ale samozřejmě oni to všechno dělají s ohledem na záznam pro televizi. Ten webový přenos je tak trochu vedlejší produkt a asi musí dost často brát, co je a ne co by chtěli. A jestli je to navíc tak, jak to bylo ve VV2 a VV3, tedy že webový team nesedí v režii, ale ve vlastním kanclu, tak o to je to technicky složitější.

921
okkvp
Reagovat

920 dík

922
Péťa
Reagovat

Scalex dobrá práce díkyza info.

923
Capri
Reagovat

Scalex – Parádní a dost objasňující příspěvek… díky.

924
kafičko
Reagovat

tak takhle to zní jako velká věda,
ale na druhou stranu, věděli, do čeho jdou a měli odhadnout, co sedá zvládnout
a dělali tomu velkou reklamu, takže lidi čekají hodně…
klidně mohlo být míň kamer, třeba ty na stolech jsou dle mě úplně zbytečné

a dvojka stále hluchá

925
Péťa
Reagovat

Tvl ta Růžena je tragická.To je snad nějaká nemoc ne?

926
rejpal
Reagovat

Scalex
Díky.

927
cathy
Reagovat

925 – jo – šílených krav

928
bobina
Reagovat

Ježišimarjá drijáčnice ten trbletkavý top. Vůbec ty modely jsou docela nářez. A ty barevný pruhy na hlavě, to ted frčí asi v Ostravě. Tak snad to co nevidět dorazí do Prahy.

929
Capri
Reagovat

No teda fuj… Ládiček se teď dloubal prstem v nose a pak šup s ním do pusy a použil ho místo párátka. :D

930
Scalex
Reagovat

Romana netuší, že když se jí příborem, tak se nůž používá k nahrnování potravy na vidličku?

931
kafičko
Reagovat

928 joooooooooooo, já si to taky pak nechám udělat

932
okkvp
Reagovat

Zdena má blond příčešek?

933
cathy
Reagovat

930 – zřejmě bohužel ne… Taky jsem to zaslechla a zůstala mi viset huba

934
JanaH
Reagovat

Ahojte děcka!
Tak co, je u VV něco nového? :-D

935
Wanna be your monster
Reagovat

Jaké bylo zadání těch scének? Nějak jsem to tu promeškala.

936
okkvp
Reagovat

934 některé kamery funguji

937
JanaH
Reagovat

936 okkvp : a to je dobře nebo špatně? :-DDD

938
okkvp
Reagovat

Taky nevím všechno, jen Romanu s Marinem – protřelá prostitutka a nezkušený panic, Třešeň s peckou je blbá blondýna v autoškole asi, Nikola s buldotři taky něco s prostitutkou

939
cathy
Reagovat

Zdenka a Kostel jsou opravdu hodně jednoduší, to je opravdu síla…

940
kafičko
Reagovat

ta romana fakt přehluší všechny ostatní porty

941
okkvp
Reagovat

937 – no při pohledu na 1 nevim ….

942
okkvp
Reagovat

Zdena je výjimečně objektivně sebekritická – pravila že nejsou vtipní, ale trapní

proboha co to tam píská

943
cathy
Reagovat

Ta role jim byla šitá na tělo! Prostě úplně blbá

944
Wanna be your monster
Reagovat

Zdena nepochopila vtip z jejich scénky, že maják záchrance svítí, teď nesvítí, teď svítí, teď nesvítí.

Kostel:je to dobré?
Zděna: ne.
Kostel: On jako bliká.
Zděna: Jo ahá, já jsem to nepochopila….To je dobré.

945
kafičko
Reagovat

942 to jsou cvrčci ;o)

946
Capri
Reagovat

944 – :D

947
kafičko
Reagovat

lůca je dobrá – jak tam sedí :-DDD

948
Wanna be your monster
Reagovat

Jaké bylo to zadání? Já tu scénku od Vlada nak nepochopila :D

949
okkvp
Reagovat

co předváděl Vladko a spol?

950
Wanna be your monster
Reagovat

Láďa a Lucka přijeli za španělským strýčkem, který myslel, že je jim málo let. Pak pochopil že je jim dvacet a šli na pivo…Ale nevím no. :D

951
Capri
Reagovat

Wanna be your monster (948) – Dva synovci a roztržitý strýček ze Španělska.

952
Wanna be your monster
Reagovat

No Zdena to zkazila..říkala bliká nebliká bliká nebliká, místo svítí nesvítí :D

953
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
Ale jinak dobrý.- Ani jsem si té chyby nevšiml.

954
Motýlek
Reagovat

Měl se jí na konci zeptat, jestli nechce jezdit radši na koníkovi….

955
okkvp
Reagovat

Růža to má zmáklý

956
rejpal
Reagovat

okkvp
Ještě lepší by to bylo v sadomaso salonu

957
Motýlek
Reagovat

jj, Růžovka je dobrá…., identická…. To ani není scénka…

958
kafičko
Reagovat

957 ty seš dobráááááááááááááá

959
Motýlek
Reagovat

kafí – zdravíčko…, no já nakonec budu ráda, že je ve vile, člověk se tu aji cosik přiučí…. :-D

960
kafičko
Reagovat

959 též zdravím.. to je fakt byla oprvdu velmi přesvědčivá… si to fakt užívala

a jak se máš ty?

961
Hug
Reagovat

Vladova scénka nejslabší,vypadá to že si chce napravit reputaci doplňkovou scénkou s Romanou a předvádění panice

962
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Jsou někde Scalexí rekapy? Případně jiné dobré kromě Gorilly?

963
Motýlek
Reagovat

960 – dnes šíleně únavné… Ale mohla jsem tu průběžně číst, čímžto děkujuuu…, fakt jsem se nasmála tady u komentů…. Opravdu je to potřeba pro nás jen čtenáře…
A ty?
Zdravím tě Marku…

964
Wanna be your monster
Reagovat

Scénka od Nikol a Mirka byla dobrá. :)

965
Capri
Reagovat

Neměla to být náhodou lakomá zlatá ryba a ne lakomý rybář? Nebo jsem to jen nepochopil já?

966
Wanna be your monster
Reagovat

Romana má prý pevnější zadek než zdena.

967
kafičko
Reagovat

964 to je škoda.. takžes ani nestihla dnešní zlatý hřeb, co?

968
Wanna be your monster
Reagovat

965: Však byla lakomá, ne? Nechtěla splnit přání.

969
Ufonka
Reagovat

Zlatá rybka nejlepší

970
Capri
Reagovat

968: No já tam právě o přání neslyšel ani slovo ve smyslu jestli mi nedáš pivo tak ti nesplním přání… Jen neustále: „dej mi pivo“.

971
rejpal
Reagovat

Vlado to zhodnotil podle mě přesně.

972
Ufonka
Reagovat

Jako své přání řekla Nikol, že chce vyhrát vyvolený a rybka ….

973
Sabi
Reagovat

970 to byla ta pointa, že nechtěla splnit přání, tos přehlédl?

974
Hug
Reagovat

Nikol byla týden před Vyvolenýma poprvé na rybách a hned chytila obrovskou štiku…. Hm,docela štěstí:-)

975
Capri
Reagovat

Jo tak já to sledoval jen jedním okem… Pak už tomu rozumím.

976
Capri
Reagovat

No jo tak mě se to seklo zrovna když padlo to: „Tak to si naser.“

977
Wanna be your monster
Reagovat

976 – No však to byl konec…

978
Capri
Reagovat

977 – No právě… a já ten konec neslyšel, protože díky pomalé a vypadávající wifi se mi to seklo.

979
lili
Reagovat

ahoj … ted jsem dorazila, jdu docitat
omlouvam se pokud to jiz bylo vysvetleno – PROC nrjde na KAM 2 zadny zvuk?

980
Lovelessss
Reagovat

979 ja bych rekla, ze je to rozbity :) ale budme po dnesku radi, ze uz alespon ty tri funguji :)

981
Motýlek
Reagovat

967 – dívala jsem se na odkaz co tu kdosi dal – dík…

To byl ještě slabý odvar… :-)

982
Wanna be your monster
Reagovat

Vladko si přečte dopis a říká: No to je to, Láďo, ty jsi zas bez ponožek, co? :D

983
300
Reagovat

Líbí se někomu z vás Láďa? Jako, že byste ho chtěly do postele.

984
Lovelessss
Reagovat

Panove, otazka prispevku c. 983 je nejspis na vas :-)))))

985
Sabi
Reagovat

984 – tak to by pak mělo být chtěli do postele, ne chtěly :D

986
Lovelessss
Reagovat

985 – panove do te postele musi jit s tvrdym :-)))))

987
kafičko
Reagovat

981 myslíš? ;o)

988
kafičko
Reagovat

lidi, já jdu dom… mějte se tu fajn, dobrou noc.

989
Capri
Reagovat

Chlapi takovou otázku ignorují… Tak je to správné… tak to má být. :D

990
Sabi
Reagovat

986 :))

991
300
Reagovat

Je to otázka na holky :P.

Myslíte si, že třeba taková ta blbá, která je furt bílá, že by se v reálu k Ládíkovi měla jako třeba ten druhý večer? Já teda nevím, nevím.

992
Capri
Reagovat

Teda nečekal jsem, že Vyvolení budou jako meeting Mensy… to ostatně nebyli nikdy. Ale tenhle materiál to je teda maso…

993
Janko
Reagovat

Tak já si myslím, že Miroslav zatím žádnou show nedělá, jen se začíná přidávat do skupiny buldočku!

994
Bazinga
Reagovat

a Lucie právě otestovala Zdeniny silikony :-). A její vykulené „wow!“ bylo fakt roztomilé!

995
Wanna be your monster
Reagovat

Jé Láďa tančí.

Jinak rekap nic moc, každopádně Vladko ještě dodal ke špagetám ze studené vody, že prý byly al dente.

996
bobina
Reagovat

Ládík jedeeee.

997
PetraV
Reagovat

Ládík to rozjel, ty jeho taneční kreace nemají chybu. :D

998
Wanna be your monster
Reagovat

Nikola zase kafrá s Tomášem.

999
Bazinga
Reagovat

Ládík tančí tak, jak se má! „Tanči tak, jako by se nikdo nedíval“ :-). Je rozkošný!

1000
Wanna be your monster
Reagovat

Vladěna se zase sám houpe v křesle, zbytek sedí venku.

1001
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado tančí vevnitř s Romanou.

1002
okkvp
Reagovat

Zahlédla jsem Ládíka při hraní s ofinkou :))))

1003
Capri
Reagovat

Vladko si tím odstupem od ostatních akorát škodí… Klidně by mohl Tomáše ignorovat a bavit se jen s lidma co mu sedí. Ale takhle jen ukazuje jak nemá na to aby se nad věcí povznesl a dal najevo jak moc mu je Tomáš u zadku.

1004
PetraV
Reagovat

Vlado tančí…s Ládíkem by byli dobrá dvojka..

1005
rejpal
Reagovat

Janko
Tam se rodí další štěpý příběh.

1006
Capri
Reagovat

Zdenka má asi nějakou průpravu u tyče… Jak jinak si vysvětlit její taneční kreace se smetákem. :D

1007
okkvp
Reagovat

Ládík je boží :-)))

1008
haha bimbi
Reagovat

Ládíctu, ty jsi ale šikovnej chlapeček! :-))

1009
okkvp
Reagovat

1003 Ustát stádo posmívajících se debilů, chce hodně tvrdý nerv a jak víme, ten Vladko nemá, natož pokud to dneska moc nepřihrával.

1010
okkvp
Reagovat

hehe – jasně Tome, nejlépe, kdybys byl vítězem jmenován ty

1011
rejpal
Reagovat

Tomáš už zase řeší. Ten je fakt korunovanej. A Martin: třeba se s Vladem potkáte v blázinci

1012
bordel
Reagovat

Rekap: Tomáš, gentleman… Debil!

1013
PetraV
Reagovat

Tomáš s Martinem zas jen čumí a všem se vysmívají..

1014
Anta
Reagovat

Kamera 4 je jen pro Vladka houpajícího se v křesle ? :-)))

1015
Bazinga
Reagovat

Ne Tome, nejen dneska. Ten váš buldočí sněm je „vtipný“ permanentně!

1016
rejpal
Reagovat

Fakt je, že mám pocit, že Martin se už pomalu začíná vysmívat i Tomášovi. Je to sice zabalené jako sranda, ale už si poněkolikáté docela slušně rejpnul.

1017
Juchna
Reagovat

Výýýborně to v rekapu sestříhali! Býčí šíji ve třech po sobě jdoucích střizích dokonale vystihli! :-D

1018
Capri
Reagovat

rejpal – Tu poznámku o blázinci řekl sám Tomáš a ne Martin.

1019
rejpal
Reagovat

Capri
Dík za opravu.

1020
Wanna be your monster
Reagovat

Teď se vlado drsně lekl přicházející Nikol. Až se přestal na dvě vteřiny houpat.

1021
okkvp
Reagovat

1016 – oni to dělají navzájem, v jejich kruzích zcela normální způsob jednání, oni se většinou neobtěžují přemýšlet o tom co říká soukmenovec, protože předpokládají, že drží lajnu. Dojde jim to jen chvílema a pak si to hbitě vyřizují ručně

1022
bordel
Reagovat

Rekap dobrej zatim… :-)

1023
bordel
Reagovat

Live: Vladko: „Inteligentního člověka to nezajímá vůbec něco takovýho…“ (Nikolin noční problém).

Teď jde o to, jak má venku Nikola inteligentní přátele…

1024
Scalex
Reagovat

Po obsahové stránce jsou rekapy výborné. Dost přesně každého vykreslují, mám z nich stejný pocit, jako z celkového sledování kamer na webu a z toho, co si tu čtu od ostatních. Slabší je technická stránka, hlavně zvuk, to je letos fakt bolístka…

Ale Tomášovi v rekapech dávají co proto. Tedy přesněji řečeno: ukazují plnou pravdu. 8^) To, jak se vysmíval plakající Nikol a pak ji falešně utěšoval a přes rameno házel ty psychopatické úsměvy, to bylo fakt kouzelné.

1025
rejpal
Reagovat

To je balzám ta muzika.

1026
Wanna be your monster
Reagovat

Mně v rekapu vadí ty namluvené komentáře, to snad nikdy nebylo. Zvlášť když je pouští stejně pře hudbu nebo mluvení vyvolených.

1027
bordel
Reagovat

Live: A jéje, Titanic…

1028
okkvp
Reagovat

Hodný starší kámoš naviguje zelenáče správným směrem (Martin sedící nad Ládíkem)

1029
rejpal
Reagovat

Teď by mi na chvíli nevadilo být na místě Ládíka -:))

1030
XY2
Reagovat

1029 – Ládík tančí s Romanou:-)

1031
Bazinga
Reagovat

jáááj, Ládícet se tulí :-)

1032
JanaH
Reagovat

…šiš… jsem to pustila a co nevidím?
Vorvaň zalehnul Zdenu. Ale málo. No škoda, mohl být od ní pokoj.

1033
okkvp
Reagovat

tak říkáte, že mám dát rekap z archivu?

1034
Wanna be your monster
Reagovat

A teď v rekapu zbytečně dlouze pouští za A, co už dneska pouštěli (rozhovor Terezy s Nikol) a za B strašně napínavou volbu….Hloupost.

1035
rejpal
Reagovat

XY2
-:))) Však oba víme

1036
Wanna be your monster
Reagovat

A volba pokračuje, kdo se tam asi dostane…

1037
bordel
Reagovat

No, jsou tam krátce, ale Láďa bude prostě muset přidat, za „ládíkovství“ se 5 míčů nedává… (rozhodně ne za mě) Stejně jako za „kačenkovství“ a „jindříškovství“.

1038
Péťa
Reagovat

Kostel se snaží smát když se vochmatává se štrůdlem aby ta jeho dvacítka doma nežárlila, a přítom je nadrženej jak stepní koza.

1039
Jerremy
Reagovat

1033: ale dej si to … minimalne (teda zatím po tu volbu) to bylo celkem dobře nastrihane

1040
Sabi
Reagovat

chtěla jsem si poslechnout Vlada s Nikol, ale ten zvuk na 4 se nedá :(

1041
rejpal
Reagovat

JanaH
Tělo už to chtělo. Třeba se Prima dočká materiálu pro voyeury

1042
Wanna be your monster
Reagovat

A už se jede rekap bez zvuku…a stále volba..

1043
Jerremy
Reagovat

Hmmm …. ale ted je rekap po technicke urovni jako online :) Bez zvuku

1044
bordel
Reagovat

1040 – taktéž… zvukaři, co neuměj na mikráku stáhnout hudbu a do popředí hodit porty… bože.

1045
Bazinga
Reagovat

Tomík pořádá rychlokurs angličtiny:
Du ven blít semkýbldej
nový buldog: A co to znamená česky?

1046
XY2
Reagovat

Ten poloróm je pořád v županu, on v tom bude snad i spát…

1047
Monika
Reagovat

Rekapy vubec nesleduju, ale pokud Toma vykresluji tak, jak na me pusobi z online kamer, velka radost. Obavala jsem se, aby ho prilis nesetrili:-)))

1048
okkvp
Reagovat

U Vladka i Romana, budou si povídat o něčem z venku (o životě)

1049
JanaH
Reagovat

1041 rejpal : no já to myslela spíš morbidně než šmírácky. ;-)
Nějak dostávám na tu umělohmotnou slečnu alergii.

1050
okkvp
Reagovat

notují si jak pěkně hrajou. Romana je s manželem od jejích 17. Moc jim to teď ale neklape.

1051
rejpal
Reagovat

XY2
Já v něj vkládám velké naděje. Bude se muset někam zařadit a nejspíš to bude k buldogům. Pokud na to půjde jako Martin, asi to bude fungovat, ale odhaduji, že se pokusí dominovat. A pak bude veselo.

1052
okkvp
Reagovat

Nika se těší jak bude vybarvovat omalovánky

1053
Sabi
Reagovat

1046 – třeba si připadá jako boxer před zápasem…))

1054
JanaH
Reagovat

1045 Bazinga : zdar předsedkyně!

1055
okkvp
Reagovat

Romana vypráví o dcerce

1056
Anta
Reagovat

1049 JanaH – až teď ? :-))

1057
bordel
Reagovat

1049 – Monikosašovství z 1. řady, tátomámovství z 2. řady nebo Dominikolindovství z 3. řady rozhodně není dobrá volba, Zdeni, ať už tě to baví nebo ne… Ale jestli chceš brzo letět po těch dvou, tak pokračujou jako, pro ne, demokracie :-)

1058
JanaH
Reagovat

1056 Anta : ano.
Však víš, já jsem hodně tolerantní a hned tak někdo mě nevytočí. :-D

1059
rejpal
Reagovat

JanaH
Ona bude asi docela hodná, ale taky je to asi alternativní myslitel. Tož tak.

1060
XY2
Reagovat

1051 rejpal – teď jsem nad tím přemýšlela, kam se vrtne, ale myslím, že se přidá k buldokům, on moc chytrý nebude a sílu vidí ve svalech. Já tam vidím agresivitu, nevím proč, ale jo…takovej hodnej cikán, kterej tě zezadu praští jedna dvě.

1061
rejpal
Reagovat

XY2
Vidíme to stejně.

1062
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado si místo dětí bude muset užít kariéru.

1063
Pierre
Reagovat

Právě mě umřelo dalších milion mozkových buněk při poslouchání smečky Buldoků a jejich Třešničky. Je neskutečné jak si tihle hospodští a diskotékoví primitivové rozumí.

1064
Mr.C
Reagovat

Martin provádí masáž Tomova ega.
Spíš EGA.

1065
Milan
Reagovat

Zajimava rekapitulace. Ten psychopat Vlado je zraly na blazinec. Bych mu dal sveraci kazajku, roubik do pusy a utisujici injekce. Fakt by se mel lecit. Tomas ho nadherne a s klidem vytaci. A pritom ma pravdu.
Bohuzel zfanatizovany dav podporujici kult osobnosti Vladka bude znovu silnejsi a dopreje tomu blaznovi dalsi miliony. Jsme divny narod.

1066
JanaH
Reagovat

1059 rejpal : já si právě nemyslím, že je Zdena nějak extra hodná. Spíš zákeřná mrcha a hlavně dobrá hérečka.
Ale je možné, že se šeredně pletu, jen tak na mě působí.

1067
bordel
Reagovat

1063 – Mě zajímá rozhovor, co právě vede kamera 4.

1068
okkvp
Reagovat

1065 – s národem jdi k volbám

1069
rejpal
Reagovat

JanaH
No, vyloučit se to nedá. Já ji tři dny podezíral, že celá ta hra s Tomášem je komedie a dělá si z něj srandu, jenže ona z toho už fakticky blbne. Pro mě bude zlomový moment, jestli se odtrhne od Lucky a Ládíka. Dokud to neudělá, vidím obě možnosti, pokud k tomu dojde, je to jasná Veronika Fasterová.

1070
JanaH
Reagovat

1068 okkvp : jenom k volbám?

1071
bordel
Reagovat

1065 – Sledoval jsi rekap? Tomáš: „Vožralý holky nesnášim, teď tam Nikola bulí na hajzlu, a co jako, ééé, bééé, eště bude bulet půl hodiny, a co jako?“
A pak hned: „Vladko, já nesnášim, když se navážíš do holek.“ (myslíce vilně především na Zdenku)

Tohle se ti na něm líbí, jak si hraje na gentlemana z kanálu? Hnus, jdu blejt.

1072
okkvp
Reagovat

1066 – Ona má zřejmě dobrý základ, ale nadstavba by mohla být o něčem jiném – těžko soudit jaká je venku, tady zatím jede všehoschopnou rozmazlenou kytinku

1073
Anta
Reagovat

1066 JanaH – nejsi sama, zapůsobila na mě tak hned

1074
JanaH
Reagovat

1069 rejpal : Veroniku jsem taky měla v oblíbených. :-)

1075
Wanna be your monster
Reagovat

1065

Nojo, asi má Vlado něco v sobě, Tomáš asi se svou demonstrovanou hloupostí nikoho nezfanatizuje, ne každý umí zaujmout. :)

A v čem měl ten Tomáš pravdu?

1076
rejpal
Reagovat

1065 Milan
Řeknu to takhle. Kdyby to bylo někde venku, dalo by se to vytáčení i chápat. Jenže on tam cosi hraje, po té výhře touží jako nikdo jiný tam – a tím, co dělá, se totálně odkrágluje. To vytáčení je obyčejné pyrrhovo vítězství a domů ho pošle kdokoli, kdo s ním půjde do duelu.

1077
Zorro
Reagovat

165 – Souhlas. Vladko je naprosty cvok. Treba na Martina uplne zbytecne vystartoval kvuli rajcatum. Pritom Martin jen poznamenal, ze dosly. A vubec neobvinoval Vladka. Ten magor mi pije krev uz 8 let.

1078
okkvp
Reagovat

Pro některé rodiné příslušníky může být šmírování i prospěšné – teď by bylo fajn, kdyby poslouchal Romanin muž. (ale pak by měl být v nějaké RS ještě on aby slyšela i ona jeho)

1079
W
Reagovat

210 a 255

Vlado môže byť inteligentný ale veľmi mi pri ňom vadí tá jeho hysterickosť. Teraz som videl zostrih zo včera a keby som pri tej scéne s Martinom v kuchyni, tak asi by som bol tiež v šoku – asi tak ako vravela Lucie.
A Láďa fakt neviem, ale príde mi, že on sa tam ani „nerozjede“. Proste príde, sadne si, usmeje sa, občas niečo povie a ticho. Jediné, čo si s ním pamätám je, keď celkom dobre komentoval Vladkov komentár o tom, že Thomas je taktik v štýle, že ako sa môže taktizovať takto skoro. Tiež si nemyslím, že to ustavičné vypytovanie nebola Thomasova taktika, ale hold jeho „štýl“.

1080
Jerremy
Reagovat

1077 – me také :) Ja na neho zapomel po VV1 a on se vratil …
Kdyby alespoň byl normalnejsi / vyspelejsi … ale on ne … je ještě vetsi hysterka

1081
Capri
Reagovat

Někdy si říkám jaká je škoda, že se tu nezveřejňují IP adresy… občas mám pocit, že se tu pod více nicky skrývá jeden a ten samý člověk. Jako teď…

1082
Wanna be your monster
Reagovat

1077

Někdo se naštve kvůli rajčatům a někdo si nechá pít krev bláznem z reality show 8 let, wow. :)

1083
Wanna be your monster
Reagovat

Nó, tak Romana už se nesměje. Ono se říká, že lidi, kteří se smějou až přehnaně často, se jen snaží překrýt smutek.

1084
Ludvík
Reagovat

1077 – Poslouchej příště více zpovědnici ;)

1085
bordel
Reagovat

1081 – Souhlas, zvlášť, když tu není registrace. Jen uříznout poslední část IP, odstřihnout anonymní proxy (taky to jde), a je to.

1086
Mab
Reagovat

Ad Zdena – já jsem si první dva dny myslela, že je to fakt hodná holka, ale jak začala víc mluvit o sobě, o vztazích, o kamarádech i to, jak reaguje ve vile, mě utvrzuje v názoru, že není hodná holka. Když někoho má ráda, tak na něj možná jo, ale jakmile se jí někdo znelíbí, není absolutně velkorysá a empatická, to se z ní stane zákeřná a krutá holka.

1087
Wanna be your monster
Reagovat

Haha, Tomáš jako gentleman má za úkol uvolnit místo Romaně.

1088
XY2
Reagovat

Já být v kuchyni s Martinem, tak vyletím za pár minut taky, kdo ho poslouchal, tak ví, že mlel blbiny, tasil se, jak bude dělat špagety a pak se tam promenádoval a to mu chybí, to nemá, to chybí a tak ty špagety neví jak udělá a mlel jako kolovrátek, Vlado mu řekl, že má improvizovat, že je tam potravin dost a znova rajčata…někdo na něj řve, já bych ho chytila za tu jeho prdel a z kuchyně vyhodila, protože na tohle taky nemám nervy:-)

1089
XY2
Reagovat

Tak jestli dobře vidím, buldok spinká, on přebral? A to má spát na zemi!

1090
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado si dává nektarinku….a já arašídy v čokoládě, jestli já přes ty vyvolené taky nepřiberu, tak nevím. Ještě že zítra nemám čas sedět doma. :D

1091
Sabi
Reagovat

1083 – to se jen nadechovala

1092
Capri
Reagovat

Pěkně dali Tomášovi sežrat to jak on gentleman za zády zesměšňoval s Martinem Romanu.

1093
Zorro
Reagovat

Koukam, ze zfanatizovani Vladkovci nechapou, ze se i zde najde par lidi, kteri maji svuj zdravy rozum a vidi, jak zly, negativisticky a falesny je jejich Buh Vladko. Vsechny vzdy obvinuje z neuprimnosti, pritom sam je ten nejfalesnejsi a nejvetsi hrac, ktery vidi, ze mu jeho taktika vysla kdysi a vyjde mu i tentokrat. Lidi jsou holt ovce. Jeho fandum bych pral, aby s nim byli zavreni ve vile a rychle by pak na nej zmenili nazor (tak jako Nikol a Zdenka). Chyby vzdy hleda u jinych, pritom by se mel zamyslet nad sebou, proc s nikym nevychazi. Nerikam, ze Martin s Tomasem jsou nejak dobri, je to tam vsechno pekna sebranka, ale Vladko je jednoznacne nejhorsi.

1094
Sabi
Reagovat

upřímně já Vladka taky nemusím a pomalu se mi vrací ta samá averze, kterou jsem měla tak od půlky VV1

1095
rejpal
Reagovat

W
Ze všech lidí ve vile, co tam jen jsou /myslím tu starší sedmičku/ každý z ostatních hraje lepší hru než Tomáš, i kdyby nehrál nic. Nikdo netuší, co Ládík přihrává, co přihrává Lucka, Zdeňka, Martin, Nikol. Ale každý tam ví, že mu těch 5 mega doslova straší v hlavě.
Vlado je pro všechny daná realita. Každý ví, jak si stojí venku, každý venku ví, že Vlado je hysterik a velký tragéd – a přesto mu lidé fandí. A co je pro ně ještě horší, je to, že on se sice vytočí do běla, ale rychle uklidní. Takže o odchodu nebo nějakém jiném zkratu se moc uvažovat nedá a Prima mu odchod neulehčí, i kdyby chtěl. Nevím, jak na něj vyzrát, ale jsem si jist, jak to nejde. A to je přesně to, co dělá Tomáš. Ke všemu se ještě sám vmanévroval do pozice, že když ho vypalcují, buď Vlada vyzve nebo u ostatních úplně skončí. A to ještě před naplněním vily. Docela výkon, řekl bych.

1096
JanaH
Reagovat

Štábníci by měli vorvaně taky nejmíň třikrát vytáhnout z pelechu jako včera Vlada.
Ale to se asi nestane. Bohužel.

1097
Jerremy
Reagovat

XY2
a ted si predstav, ze Martin není kuchar a je vůbec rad, ze něco umi uvarit a jedine co umi, jsou spagety s rajčaty …
Holt ne každý umi v kuchyni improvizovat :)

Ale co kaslat na rekap … další hadka nas ceka zítra v rekapu … :)

1098
Wanna be your monster
Reagovat

1093

Myslím, že všichni pochopili, že se najdou lidi, kteří nemají rádi Vlada nebo kohokoliv jiného. :D Že ty budeš taky takový samonasírací. Takový druhý Vladěnko.

1099
XY2
Reagovat

1093 – a on ti Vlada někdo nutí domů, nebo co?

Ty holky si trochu pleteš, že? :-)

1100
JanaH
Reagovat

A doprdele! Pardón, ale nedá se jinak.
Recepis na šlichtu k obědu byl majstrštyk Zdeniny mámy…
Jsem to neviděla, bohatě stačily zdejší komentáře, ale fantazie pracovala naplno a žaludek až v krku. :-D

1101
XY2
Reagovat

1097 – to je možný, já nikomu neberu špagety, ale taky bych to nemusela poslouchat dokola, že nemá rajčata:-)

Kuchař nekuchař, když něco nemám, tak to prostě vynechám, logické i pro blba, ale jak je vidět, ne pro Martina:-)

1102
Sabi
Reagovat

pokud si dobře vzpomínám, tak to Vladkovo vítězství nebylo drtivé a dost lidí hlasovalo proti němu, takže těch, co jej nemají rádi je dost, jen tady jsme v menšině :) ale to snad nevadí, diskutovat tu můžeme a to se počítá

1103
Jerremy
Reagovat

1100 – jo, ale to byla dnesni cina, ne vcerejsi spagety … :)

1104
okkvp
Reagovat

nojo, já ten rekap musím dát, protože rajčata jsem neviděla

1105
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Zdá se mi, že je Romana alkoholička. A jak řve, tak jí port nestíhá.

1106
XY2
Reagovat

1104 – to si dej, to je moc hezký:-)))

1107
okkvp
Reagovat

Vladko pěkně zapřednášel :-)))

1108
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado recituje Letěla holubička bílá :D Jak on nemá všechno socialistické rád, tak vzpomíná a vypráví strašně často a s úsměvem. :)

1109
Wanna be your monster
Reagovat

Nějak se mi to seká, jsem jediná?

1110
XY2
Reagovat

Nikol vděčná posluchačka, jak na ni prasklo, kam chodí čůrat, tak je naprosto jiná, nebo se mi to jen zdá?

1111
Jerremy
Reagovat

1101 – bohužel jsem tu vcerejsi hadku nevidel online, takze nevim jak dlouho si Martin brblal o tech rajcatech …
Z rekapu to vypadalo spis jako takovy povzdech … (+ to co rikal ve zpovednici)
Mozna na online to trvalo hodinu …
Ale ten Vladkov vybuch byl v jednom kuse …

Mozna onliniste reknou jak dlouho martin brblal o rajcinach …

1112
Mab
Reagovat

1108 – Tak je to jeho dětství a má na tu dobu vzpomínky, to chápu, že o tom vypráví. Ale vypráví pěkně, jakej je to rozdíl poslouchat jeho s Nikol a buldoky s třešní, který melou jen Vladka, Zdeninu jizvu a štrůdl. :))

1113
Capri
Reagovat

Wanna be your monster – Nejsi mě také.

1114
Sabi
Reagovat

1109 jestli myslíš 4, tak seká

1115
rejpal
Reagovat

Sabi
Myslím že VV1 a VV4 nejde srovnávat. Tehdy měl Vlado snad 500 000 hlasů, ale byla to dost národní zábava. Pak VV vyčpěly a teď se k nim vrací především skalní (tam jsou sympatie rozdělené), ale hodně nostalgiků především kvůli němu. Ty má navíc. I volba a 85 procent je hodně výmluvná. Je jedno, kolik lidí je to absolutně – jsou to ti, kteří jsou ochotni hlasovat. Já z toho odvázaný nejsem, přijde mi, že všichni ostatní mají startovní čáru úplně jinde, ale pokud nejde o rozehrávače (stále to není jisté), je to tvrdá realita.

1116
Wlcak
Reagovat

Zorro
Já se rozhodně za příznivce Vladka nepovažuji,ale podle mě je tam ze součastných hráčů nejvstřebatelnější.Ty nazýváš lidi kteří ho hájí nebo jsou k němu nakloněni sfanatizovanými.To myslím spíš svědčí něco o tobě.Kdo nesouhlasí s mým názorem je fanatik,tahle to máš?Docela smutné

1117
Zuzana
Reagovat

1109, mam pustenou jednicku a taky :-(

1118
bordel
Reagovat

1102 – Část byla jindříškovců, ale část byla prostě „protivladkovců“. Kromě toho, tenkrát, a možná ještě i dnes, ale už snad míň, je spousta homofobů, co řeší něčí sexualitu. A především… Co ve vile předvedl jindříšek? Nic. Za co by si to teda zasloužil? Za nic? To už snad i ta kačenka toho zkusila předvést víc, a pobavit nás alespoň trochu… Jindra občas bavil jen tím, že byl, ale to fakt nestačí… Nebo kohos chtěl, aby vyhrál 1. řadu?

1119
Frettie
Reagovat

Koment (196): Avatar lze zařídit přes gravatar.com – pokud pak zadáváš do pole e-mail stejný mejl jako máš v tom gravatar.com, tak se ti zobrazí.

1120
misulka
Reagovat

Postřehl jste někdo, jak tam prošla Romana do ložnice, tak se sekla kamera a prošla tam znovu. Nepouští to se zpožděním ze záznamu nebo mám vidiny? Taky jak Vladko přednášel, tak se sekl na několik vteřin záznam, ale verš logicky navazoval, na ten před tím…

1121
rejpal
Reagovat

Zuzana
Taky. Zkus obnovit stránku, mně to zabralo

1122
okkvp
Reagovat

1110 – ona se takhle projevovala ve chvilkách i dřív, imho v takových situacích jen nehraje tu ambiciozku moderátorku, kterou hraje normálně. Spousta lidí přece v životě hraje a stylizuje se do vysněné role. A někteří jiní mají dar jim dodat odvahu se z toho uvolnit.

1123
Wanna be your monster
Reagovat

1111 – Hodinu to asi netrvalo, ale začalo to stěžováním, že není šunka. Lucka ho ujišťuje, že je spousta jiných potravin, on ale neví, jak má vařit dobré jídlo bez šunky. mrmlá a mrmlá.
Pak mu Vlado řekl, že je tam maso na řízky, ale Martin, že chce dělat špagety. Pak začal hlásit, co všechno na jeho špagety chybí. pak se přiřítil Vlado a viděls.

I když Vlado stejně ve zpovědce říkal, že nešlo ani moc o rajčata, že ho štve celkově. .)

1124
Lovelessss
Reagovat

k tem rajcatum.. on tam hlavne tvrdil, jak vi, ze se to da udelat bez nich, ale ze on je zvykly tam davat rajcata.. uprimne, ja bych taky vylitla.. jediny Vlado tam pise nakupy a je schopny rict, co k vareni potrebuje a kdyz mu tam tenhle machyrek, co kuchyn videl jen z dalky, porad dokola opakuje, ze nema ty rajcata, tak to zni jako ze je Vlado nenapsal na seznam.. a to tam bylo nekolikrat recerno, ze je tam rajcatove pyre..

spis mi to pripadalo, jako ze se z toho Martin timhle snazi vykroutit, hlavne aby nemusel neco delat.. protoze i tim, jak varil, ze ukazalo, ze spagety tam snad delal poprve..

1125
Sabi
Reagovat

rejpal – je mi jasný, já ho ale nemusela předtím a nemusím ani teď, kdo ví, jak by se vztahy ve vile vyvíjeli, pokud by tam nebyl. Tom by se i tak musel proti někomu vymezit a možná by to bylo zajímavější, teď všichni jen čekají, co Vlado a ostatní jsou tak trochu ve stínu….

1126
JanaH
Reagovat

1118 bordel : a co Jindříškova housenka??? :-D

1127
MoBa
Reagovat

Ja Vlada milovala pred 8 lety a miluji ho i ted. Bez neho by to proste nebylo ono. Jako clovek je jedinecnej a svuj, i kdyz strasne komplikovanej, ale ma proste stavu.

1128
bordel
Reagovat

1112 – Ano, i ty rozhovory mě bavěj. Ne bavěj jako „bavěj“, ale rád se dozvídám nový věci, zajímavý věci, zajímavý psychologický náhledy… Rychlá rota většinou jen řeší nesmysly, a to mě ani nebaví.

1129
Motýlek
Reagovat

Já pořád nemůžu pochopit ty výbuchy smíchu Romany…, já jsem tam doteď nic směšného nezaznamenala….

1130
Zuzana
Reagovat

1121- diky za radu, ale ocividne uz bych mela jit spat, aktualizovala jsem tuhle stranku, ne tu s kamerou :D

1131
bordel
Reagovat

1126 – Ale jo, nic jsem myslel „nic“ ;-) Ale fakt… Když jsem tenkrát hlasoval (pro vítěze), tak jsem si říkal, že Jindra si to prostě nezaslouží, nebylo skoro za co. Osobní názor.

1132
Mab
Reagovat

1115 rejpal – Je pravda, že mají ostatní startovní čáru jinde, ale na druhý straně tohle není charita. Prima to nedělá, že má laskavý srdce a na konci obdaruje toho nejlepšího pěti miliony. Takže mě to nevadí, že tam Vlado je. V jedničce jsem to víc přála Jindříškovi, ale teď jsem ráda, že tam je, bez něj bych na spolek buldoků vůbec nekoukala. A řeči Zdeny, že Vlado tam nepatří, že tohle je jejich show, on že měl jedničku, ty mě tak iritujou, že už jen proto mu přeju, aby vydržel do konce. Zdena nemá co určovat, kdo tam patří a kdo ne. Vlada si lidi vybrali stejně jako ji. Jestli ji vyhodí, nebude to kvůli Vladovi, ale že je nevýrazná.

1133
Wanna be your monster
Reagovat

pošta- Showman Mirek předvede One man show

1134
cathy
Reagovat

Taky se mi to seká

1135
XY2
Reagovat

1111 – no, jak někdo nerad Vlada, tak někdo nerad Martina, kdyby řekl rajče jen 2x, tak mi to stačí…

V každém případě bez hádek bych se na to nedívala:-)

Jo a ještě se podívej na jeho hygienu při vaření, tak na tohle opravdu kuchař být nemusí, ale prase je dokonalý…jestli to za rajčata schytal moc, tak za to, jak to má s hygienou, by to měl schytat víc, už se těším, že se zase něco semele:-)

1136
Sabi
Reagovat

bordel – tak já byla „protivladkovec“ bylo mi jedno, kdo vyhraje, jen když to nebude Vladko, tak mě zblb :)) jinak mu to samozřejmě přeju, city již dávno vychladly, ale když se na něj po letech dívám, tak lehká averze tam je stále. Já prostě tyhle egocentriky, co všechny přeřvou svojí pravdou a pak se otočí a nikdo nemá šanci oponovat, nemám v lásce.

1137
Wanna be your monster
Reagovat

Já ho taky neměla nějak extrémně v lásce, zvláš´t po balonkové kauze. :D Teď mi přijde nejsympatičtější z celé vily.

1138
Wanna be your monster
Reagovat

No už něco dělej Mirku…

1139
Mab
Reagovat

Vysvětlete mi někdo, co je to za módu mít jednu nohavici tepláků spuštěnou a druhou vyhrnutou. :DDD Buldok 3 má buď župan nebo tohle. :))

1140
Sabi
Reagovat

WBYM – tož kouzlo má :) ale ráda ho nemám

1141
Jerremy
Reagovat

k vyhre VV1: mozna Emil / nebo Michal …
k rajčatům: aha … takze takhle to bylo … to pak je něco jiného …
k nakupum: ty se delali ale drive nez byl Martin prinucen jit do kuchyne, ne? Takze nemohl si o ty rajčata rict …
(na druhou stranu se divim, ze je tam standardne nemaji, na snidani bych si je urcite nechal objednat :))

Ale jak bylo v rekapu: Vlado jiz vstaval se zlou naladou … :)
Dost se mi libila veta od Zdenky v rekapu: ze by stacilo upustit spendik a Vladko by stejne vybouchnul jako balon…

k VV4: zatím bych vyhru pral nejvíce Nikol…

1142
okkvp
Reagovat

Proboha co to zas maj s těma zvukama, teď je musím stažené na minimum u nich i u sebe, jinak by mi tu snad drnčely skleničky

1143
XY2
Reagovat

1141 – :-D ty rajčaty ti vrtají hlavou, asi bude Buldok č. 2 tvůj fanoušek…

1144
Sabi
Reagovat

Mab – to se nosí ve Stodolní asi :)

1145
XY2
Reagovat

Kristepane, Mirečkovo podání zábavy a hůůmoru…

1146
okkvp
Reagovat

Buldatři má alespoň zábavný potenciál

1147
bordel
Reagovat

Už to tu bylo psáno jiným… Je to prostě Vladko, všichni víme, o co jde, ale právěže k němu patří i ta sranda stránka (kdyby bylo o čem, a s kým a čím, zatím tam prostě je málo „extra materiálu“, jak by řekl prof. Karda), a pak ta elementární slušnost (tím neříkám, že za ní se dává výhra, ale rozhodně je to plus, a nikoliv spousta mínusů jako u chipa, dalea, a jejich pseudogentlemanství, a gedžitky…). Kromě toho, Vladko třeba ubližování nedělá schválně, je takovej, víme to, i to sám ví, řekl to mockrát, a buď pro někoho převážej klady a nebo právě ty zápory, každej se může rozhodnout sám…
Jak jsem ale již psal, druhá výhra by byla nespravedlivá, a hlasy někde v případnejch pozdějších duelech mu rozhodně posílat nebudu (pokud nebude soupěř extra mimo mojí mísu), ať se tentokrát ukážou jiní a „poperou“ se o to zase jinym způsobem, a hlavně ať maj vůbec šanci.

1148
Wanna be your monster
Reagovat

Mirek: Já miluju, fotbal, byl to můj sen, kvůli němu zanedbávám i svou holku.
Vlado. Jo tak proto jsem si všiml, že jsi v tom fotbale skoro lepší než já.

1149
Jerremy
Reagovat

XY2: :D ne fanoušek … a když tak ze všech buldogu / zatím buldoga1 :D
Teda jestli jsem pochopil vase oznaceni:
buldog1 – thomas
buldog2 – martin
budlog3 – Miroslav

:-D

1150
Wanna be your monster
Reagovat

1149

Správně, někdy také malý a velký Buldok, popřípadě Chip a Dale.

1151
Wanna be your monster
Reagovat

ajaj, možná se budou vyvolávat duchové, ale někteří se bojí.

1152
XY2
Reagovat

Co znamená koketovat? :-)

1153
Jerremy
Reagovat

A naposled k Vladkovi (teda zatím):
Kdyby omezil ty vybuchy (na 1-2 tydne), tak by dostala vetsi prostor prave ta jeho část, kterou doufal, ze bude propagovat – delat zabavu.
A tu mu musim uznat, ze to umi – když je v dobrem rozpolozeni, tak dokaze zajimave rozpravat – jsem zaslechl na online jeho povidani o autobiografii ruznych osobnosti, videl jsem ho s protiproudem v bazenu jak z toho byl nadsen … bohužel tohle se do rekapu nedostava prave kvůli jeho castym zbytecnym hysterickym vybuchum …

1154
Wanna be your monster
Reagovat

Mirek: Možné je všechno, vždy´t jsou lidi se čtyřma rukama nebo dvěma vagínama.

Romana: Já jsem četla článek o ženské s dvěma vagínama…

Že já ty ostravské noviny nečtu..

1155
okkvp
Reagovat

1154 :-)))

1156
upc
Reagovat

Jaká je tam pohoda, když Kastelán chrápe.

1157
Zuzana
Reagovat

WBYM- asi taky budu muset zacit :-)

1158
XY2
Reagovat

1153 – má pravdu, předsedo:-)

Kdyby zbytečně Buldoci neremcali o rajčatech, tak by se do rekapu dostalo víc Vladových mluvených příhod…:-)

1159
Wanna be your monster
Reagovat

Teď mě to konečně baví ten pokec takhle navečer. :)

1160
rejpal
Reagovat

Pro mě je Vlado zajímavý ze dvou pohledů – jako hybatel děje a iniciátor vypjatých situací, a samozřejmě kvůli pozici člověka, který zajímá mě.
Podstatnou věcí je mít image blízkého člověka. Má to obrovskou výhodu. Když jeho nejbližší člověk zabruslí do duelu, má automaticky dost hlasů navrch. Ten člověk musí mít jeho respekt, ale zároveň si musí držet určitý odstup. Vlado musí mít obavu, že by ho mohl ztratit, ale nesmí mít podezření, že se to už stalo. To je totiž jedna jeho slabina – on potřebuje vrbičku, někoho, kdo mu řekne na tvrdo, co si myslí, ale musí mít správný timing (!). A někdo, s kým se může bavit o tom, co ho baví. Tohle je přinejmenším cesta, jak se dostat dost daleko. Poslední fázi hry už to neřeší, ale aspoň to.
Zdeňka tuhle šanci dostala. Byla první, která se mu mohla přiblížit, ale nechala to být. Lucka byla druhá. Nevím, jestli to má promyšlené nebo to byla náhoda, že v pravý okamžik řekla, že je hulvát. A fakt je, že z ostatních má na tuto pozici asi jako jediná šanci, protože je to zvláštní varianta exota, má nějaký svůj cíl (na tohle Vlado slyší) a je empatická. I tak to bude tanec v minovém poli. Nesmí udělat větší chybu. Ale mezi posledních pět ji to může přivést určitě. Krom toho v okamžiku, kdy by vyhrála první duel (a bude s klukem), jí ostatní nechají na pokoji. Což je pro holky nikoli bezvýznamné.
Může se to klidně stát už brzy, protože já mám pocit, že Tomáš zkusí ranit Vlada přes ni. Docela bych si to přál – pokud pošle Tomáše domů, bude nadlouho v pohodě. A v situaci, jaká tam je teď, by šel domů s velmi vysokou pravděpodobností.

1161
Wlcak
Reagovat

Je to myslím poprvé že Tomík Kastelán takto brzy chrní.Nu a jak si pěkně zbytek rozumí a je to bez oblejzání a rýpání :-)

1162
okkvp
Reagovat

tiše sedím a libuju si

1163
Icecube18
Reagovat

Inteligentní lidi hovoří a Zdenka jenom čumí :-D

1164
Wanna be your monster
Reagovat

Buldok 3 si rozumí s Trojankou a Vladem.

1165
Zuzana
Reagovat

nemuzou se takhle pekne bavit treba od osmi vecer? ze bych se jako i vyspala :D

1166
XY2
Reagovat

Dokonce Romana mlčí a poslouchá, jen ať to nezakřiknu…

1167
L
Reagovat

Pěkný téma… to by chtělo v noci nějakou strašidelnou kanadu. :)))))) třeba na Vladečka.

1168
Icecube18
Reagovat

Niki si trochu plete lodě. Ne Gigantic, ale Britanic :-D

1169
XY2
Reagovat

1163 – tak tohle je pro ni cizí jazyk, tady se nechytne:-)

1170
Jerremy
Reagovat

1158 – nebo kdyby se vice ovladal :D

BTW, jak to je s tou Reginou? Bude jeji navrat nebo ne?
A jak podle vas by to zamavalo s hrou?

1171
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado vypráví: V roce 2023 bude cesta na Mars, ti lidi se nikdy nevrátí a bude to Reality Show.

1172
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol o to taky slyšela, prý se může přihlásit každý, ale musí být plodný. ona jako vymetačka reality show by mohla být dobrý kandidátka :)

1173
JanaH
Reagovat

Balzám…

1174
Péťa
Reagovat

A štrůdl sedí a čumí ja k kdyby jí uletěli včely.

1175
rejpal
Reagovat

Jerremy
S Reginou je to jen dohad – že má volba končit tento týden, ve čtvrtek přijdou dva a mohla by být special volba, kde – pokud do toho vůbec půjde – by měla šanci.
Ona by možná nepohnula hrou přímo, ale přinesla by akci, protože je excentrik. A nápady, to tam zatím dost chybí. A z akce se rodí důsledky. Ale byla by to spíš Regina po Zvěřinovi než za něj. Já bych si ji tam přál, tak doufám

1176
pezzay
Reagovat

dobře plácají o vesmíru

1177
Icecube18
Reagovat

Vladko už vyvolává vlastní duchy :-D

1178
L
Reagovat

Vladko má větry. :)

1179
Pierre
Reagovat

Ta současná diskuze je hrozná, je neskutečné čemu někteří lidé věří a při tom jde jen o fyzikální zákony a to co nám předkládá náš vlastní mozek. Chjo, nová doba temna.

1180
Wanna be your monster
Reagovat

Jde se k zrcadlu vyvolávat bloody marry.

1181
Jerremy
Reagovat

aaa … jdou vyvolávat Krvavou Mary :)

1182
Wlcak
Reagovat

Jani ani jsem tě dneska nepozdravil,ahoooj :-) Dneska večer je to fakt zábava a pohodička,mě tohle baví :-) Hádky to občas můžou rozproudit ale i tohle je fajn :-D

1183
Wanna be your monster
Reagovat

Na kameře číslo 2 problikl temný stín.

1184
Icecube18
Reagovat

1179 – pořád lepší než když si tam megabuldog honí ego

1185
Wanna be your monster
Reagovat

niki: On si to trochu rozmýšlí, že do toho nepude.
Vlado: No to on si nestihne rozmyslet. :D

1186
JanaH
Reagovat

1168 Icecube18 : to máš fuk, mně se líbila ta atmoška.

1187
okkvp
Reagovat

1179 – nechat se unášt pavědeckýma teoriema je někdy strašně fajn

1188
Jerremy
Reagovat

jsem zvedavy, jestli ukecaji toho Martina aby udelal Krvavou Mary … a jsem zvedavy, co chysta V+N

1189
JanaH
Reagovat

1182 : jééé, ahoj trhači! ;-)

Pěkné to bylo, taková černá hodinka, mohla být i delší.

1190
Wanna be your monster
Reagovat

Jé, budou strašidelmé historky :D

1191
Zuzana
Reagovat

tenhle vecer me neskutecne bavi….
a doufam, ze Krvavou Mary dotahnou do konce

1192
Jerremy
Reagovat

Tak to jsi jdu lehnout a budu to poslouchat z postele :) (ty strasidelne pribehy)

1193
Wanna be your monster
Reagovat

Není nefér, že Buldoček v ložnici nemá žádnou kameru? Když Vlado hodinu žvýkal v ložnici žvýkačku, byl pořád na jedničce. :D

1194
okkvp
Reagovat

1193 – myslíš jestli spí nebo se vztekem, že to jde i bez něho vznáší u stropu?

1195
Wanna be your monster
Reagovat

Štáb by jim měl zhasnout, chci sledovat, kdo se začne nejdřív bát a všeho lekat.

1196
okkvp
Reagovat

1193 – navíc se více lidí shodlo, že chrápe jak pila, to by nás rušilo

1197
JanaH
Reagovat

1193 Wanna be your monster : mně se líbí, jak nikomu ten šmejd nechybí. :-)

1198
Wanna be your monster
Reagovat

1194
Ále zajímá mě, jestli spí na zemi, nebo v postýlce buldoků. :D

1199
Zuzana
Reagovat

on ma spat na zemi, ne? gentleman :D

zavolejte nekdo na Primu, at jim stab ztlumi svetla… :-)

1200
Wanna be your monster
Reagovat

A teď máme jako hádat, jestli je ten příběh pravda? :D

1201
MoBa
Reagovat

Haha Ladik ten vystrasenej oblicej :D

1202
Capri
Reagovat

rejpal – Nemyslím si, že by se tam dostala Regina. Už jen proto, že usiluje o navrácení dcery kterou jí sebrali a je v kojeneckém ústavu. Z tohoto důvodu na sebe nechce poutat pozornost.

1203
okkvp
Reagovat

no Romanka je bohužel trošku jako ….moc ambiciózní

1204
Jerremy
Reagovat

Ty brdoi …. ja byl uplne nalepenej na monitoru u toho Romaninho vypraveni … :D
A ona to tak usekla :P

1205
Wanna be your monster
Reagovat

1202 – psalo se, že ona je jediná ze všech ex vyvolených, která přišla na casting.

1206
okkvp
Reagovat

jó :-))))

1207
Capri
Reagovat

Wanna be your monster – Kde přesně?

1209
okkvp
Reagovat

krvavá Mary bohužel zatím poněkud vyšuměla

1210
okkvp
Reagovat

ježíš, ale tu Romanu fakt někdo alespoň přizabijte

1211
Wanna be your monster
Reagovat

Á už bliká světlo a hudba z Psycha.

1212
Capri
Reagovat

Wanna be your monster – dík za odkaz… zajímavé.

1213
Jerremy
Reagovat

Je skoda, ze stab je pomaly ve svých reakcích :(

1214
Anonymní
Reagovat

Mají tam bobánci pěknou hororovou noc… Teď ješte do ruky kudlu a závěs do sprchy…

A na dvorku by mohli zaútočit ptáci… Když tam teď není smečka…

1215
Wanna be your monster
Reagovat

1214
:D

Zdá se mi to, nebo se zatáhli dveře ven?

1216
Anonymní
Reagovat

Už chápu, jak jste celý den trpěli u toho pekelného chechotu…

1217
Péťa
Reagovat

Tvl tu Růženu bych vzal bejsbolkou jak furt skáče každýmu do řeči.

1218
okkvp
Reagovat

Jestli mě bude v noci něco strašit ve snu, tak smějící se Romana

1219
Evík
Reagovat

Ten anonym jsem byla já…

1220
Wanna be your monster
Reagovat

Romana cítila, že bude s Terezou Pergnerovou.

1221
Evík
Reagovat

Zdéňa vypadá jak asistentka hraběte Drákuly…

1222
Wanna be your monster
Reagovat

Mirek chodil kolem stroje položeného na židli a říkal si schovej to, nebo to někomu spadne na nohu.
A za chvíli to fakt mamce na nohu spadlo.

1223
Evík
Reagovat

1220
Jestlipak taky cítila, že vyhraje?

1224
Mab
Reagovat

Ježíš, ať ta Romana mlčí! Hororovej večírek a ona skáče do řeči a gebí se jak …

1225
Capri
Reagovat

Uff… zvláště pro dámy… na tenhle odkaz neklikejte pokud chcete dnes spát… Jsou to fotky zavražděné Elizabeth Short alias Černá Dahlia o které mluvil Vladko. Je to teda děs…

http://goo.gl/b5Bur9

1226
JanaH
Reagovat

1219 No Evíku, že se nestydíš!
Takhle nás lekat…anonymama. :-)

1227
JanaH
Reagovat

1225 Capri : já už můžu, hned po Vladkově vyprávění jsem gůglovala.

1228
Evík
Reagovat

Vladko se připravoval a před vstupem do vv studoval černé kroniky… Tahá to z hlavy, jak králíky z klobouku…

Duše prý čekají na vysvobození… A jsou studené… My jsme prý teplí… My lidi…

Takže je vlastně všechno v cajku…

1229
Capri
Reagovat

JanaH – A já už myslel, že tady budu za zvrhlíka sám. :D

1230
Wanna be your monster
Reagovat

1225

Já už si to našla taky :D Já jsem vystrašená vždycky ze všeho, tak čekám, kdy to na mě padne dneska z těch příběhů. :)

A co, věříte Vladovi, že dětské ručičky popostrčí auto na přechodu? :)

1231
Evík
Reagovat

Zdenička vypráví příběh ze života… Děs běs… Domácí násilí, smrt na silnici a bloudící strýček roky klepající babičce na okno…

1232
JanaH
Reagovat

1229 Capri : já nejsem zvrhlá, já jsem zvídavá.

1233
Evík
Reagovat

1229 Capri
Taky jsem hledala…

1234
Capri
Reagovat

JanaH – No to já samozřejmě taky ne :D Bylo to myšleno ze srandy. Ale nevím co člověka nutí vůbec něco takového hledat a dívat se na to.

1235
Wanna be your monster
Reagovat

Ajaj, Tomáš došel.

1236
Evík
Reagovat

Už by s těmi horory mohli přestat…

Zítra by mohli dát pohádky… :o)

1237
okkvp
Reagovat

Pěkně Niky

1238
Wanna be your monster
Reagovat

Tyvole ta Romana se furt chechtá.

1239
Wanna be your monster
Reagovat

Martin se stane omylem prostitutem? Nic mu nepřišlo divné?

1240
upc
Reagovat

:D Co to ten Martin mele? S chlapem jde na panáka, do auta, domů? :D

1241
okkvp
Reagovat

Ta osoba je tupá, možná není zlá, ale zabít

1242
Evík
Reagovat

A fakt bych si mooooooc přála, aby až tam atmosféra zase pěkně zhoustne, jim tam dali karaoke soupravu… :o)

1243
Evík
Reagovat

Tak jsem čekala Martinův první homo zážitek, a on fake… :oD

1244
okkvp
Reagovat

Jo on je tam buldok s nima … no to asi pujdu spát zas já.

1245
JanaH
Reagovat

1234 Capri : to bych si nikdy nedovolila podezírat tě ze zvrhlosti! ;-)

1246
Evík
Reagovat

Thomas futruje jogurt… Neměl by si dát raději jogurtový nápoj? Ty sou lepší…

1247
Wanna be your monster
Reagovat

Nepodstatné detaily o ségře a děckách…lež? :D

1248
okkvp
Reagovat

1246 A zbyl, Zdení na něj ráno neměla chuť

1249
Evík
Reagovat

1245 JanaH
To je jasný, tady nikdo nikoho nepodezírá… :o)

1250
JanaH
Reagovat

1244 okkvp : to víš, čekal, že když odejde uraženě do ložnice jakože spát, že se všichni zhroutí steskem. A ono prd.
Navíc potřebuje čtrvrtou nebo kolikátou večeři.

1251
okkvp
Reagovat

kráva jak cyp :-)))

1252
Wanna be your monster
Reagovat

:D tak mě ta historka aspoň rozesmála.

1253
Evík
Reagovat

I když jsou některé historky blbé, tak jde o to zjistit, jak dobře umí soutěžící hrát a lhát… A že někteří umí…

1254
okkvp
Reagovat

ne, Romanu bavitelku fakt nemůžu

1255
Péťa
Reagovat

Bože to je bunda.

1256
Mab
Reagovat

Romana je totální kráva. Nemám slov.

1257
Evík
Reagovat

Vladko zase jede v retro hororech…

Vidím to, že přečetl knížku o umrtvených slavných a teď čerpá…

1258
Wanna be your monster
Reagovat

Na ní je vždycky vidět, jak se jenom (trochu) drží, když mluví někdo jiný a jenom čeká než skončí, aby mohla začít zase ona.

1259
Evík
Reagovat

Prokristapána, ta ženská je magor…

1260
okkvp
Reagovat

Ne, todle nemám zapotřebí, tak prima to bylo

1261
JanaH
Reagovat

Atmoška je v pytli. Škoda.

1262
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado prý“ Láďo musíš trochu nahlas, musíš to trochu přeřvat :D

1263
okkvp
Reagovat

1261 – ale možná brzo vypukne jiná ……

1264
Evík
Reagovat

Nemohli by domovnici nasadit takový ten roubík s míčkem, jak používají v sm salónech?

To se fakt nedá…

1265
okkvp
Reagovat

já mám zas zpoždění, k nám je to asi daleko ;-)

1266
Wanna be your monster
Reagovat

Romana na to – a děcka já znám takový jeden vtip.
Žádná rekce na historku, jenom čeká až domluví a jede.

1267
Evík
Reagovat

Ládík straší… Slyším kulový, poněvadž to mám ztlumený, abych nevyděsila domácnost a sousedy, až spustí ta rotačka…

Budu muset fakt najít sluchátka…

1268
Wanna be your monster
Reagovat

Ani nevím, jestli ten Nikin příběh byl pravda…

1269
Péťa
Reagovat

Na čem ta kráva jede?

1270
okkvp
Reagovat

na prdech

1271
Evík
Reagovat

Mohla by hrát u Trošky nějakou ježibabu…

Takhle šíleně se nechechtala ani Helča Růžičková v Jasněnce…

A tahle je ještě ke všemu nezničitelná…

1272
okkvp
Reagovat

1271 – Nemohla, tu by i Troška zabil

1273
Evík
Reagovat

Mirda dobré větry dneska nestraší?

1274
JanaH
Reagovat

1268 Wanna be your monster : byl.

1275
Wanna be your monster
Reagovat

1274
Nevěřím. :D

1276
Evík
Reagovat

1272 okkvp
Samozřejmě by ji musel mít někde zavřenou a vypouštět pouze na nezbytně krátkou dobu… :o)

1277
JanaH
Reagovat

1275 : říkala to Nikol, tak ti nevím.

1278
Péťa
Reagovat

Se vůbec nedivim že jim to s manželem neklape.Já už bych seděl, protože bych jí zabil.

1279
Evík
Reagovat

Vladko by sběrač a trhač mandarinek… Dodnes k nim má odpor…

1280
Evík
Reagovat

1278 Péťa
A po předložení důkazů bys velice rychle dostal milost…

1281
okkvp
Reagovat

1279 – nemám tě ráda, vždycky mi to prozradíš předem ;-)

1282
Wanna be your monster
Reagovat

Je to lež, sbíral jsem pomeranče.

1283
Evík
Reagovat

Vladko vypráví historku, jak se převrátil s autem plným Senegalců…

A je to pravda…

1284
Jerremy
Reagovat

dobře ji vypravel … bylo to napinave

1285
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: Já tady cítím lejna.

1286
Evík
Reagovat

To je zase hodin…

Moje pracovní morálka v posledních dnech mizí v dáli, jako zvuk z kamer během dne…

Tomu říkám pravej horor…

1287
okkvp
Reagovat

Tak čus přátelé, když tak piště zásadnější (jako kdyby se Vladko zas ostříhal)

1288
Honzad
Reagovat

Vladko: „Já tady cejtím lejna…“
Mirek: „Hovno!“

Dobrou noc všem :D

1289
Wanna be your monster
Reagovat

Thomas byl v ložnici a slyšel tu strašidelnou hudbu. Myslel si, že to je Romanin smích.

1290
Evík
Reagovat

1288 HonzaD
Jestli jsem dobře slyšela, tak snad i kravinec… Oni jim tam pouští kravičky na tu umělku na pastvu?

1291
Evík
Reagovat

Taky dobrou…

1292
Zuzana
Reagovat

dobrou vsem!

1293
Péťa
Reagovat

Dnes to balim dobrou noc.

1294
Wanna be your monster
Reagovat

Romana zkusila drogy až ve 32 letech…
To je teď.

1295
Homie
Reagovat

Romana si myslí, že baví lidi. :-O Doufam, že ji někdo vyvede z jejího omylu, protože má na lidi přesně opačný účinek.

1296
Anonymní
Reagovat

Romanu trapi ze se od prichodu do vily nemůže vysrat :-D

1297
Lucas
Reagovat

oproti Romaně je tam každý skvělý.. nikoho horšího jsme tam mít nemohli :D

1298
Homie
Reagovat

V ložnici to vypadá docela zábavně, ovšem všude je slyšet jen Romana a její 4. cenová a Tomáš.

1299
Homie
Reagovat

Romanin šílený smích rozráží poklidnou atmosféru v ložnici. A už jede polštářová bitva.

1300
Jerremy
Reagovat

v loznici probiha polstarova valka :)

1301
RadstaR
Reagovat

Nikola dostala peknou ranu do ksichtu/oka od Martina.

1302
Jerremy
Reagovat

1301: polstarem

1303
Homie
Reagovat

Zdenka ukazuje svuj zadek v tangách, bohužel jen na noční kameře.

1304
Jerremy
Reagovat

Mira: pry takhle v noci se nikdo nekouka ….
ale kouka :)

1305
Homie
Reagovat

Martin chtěl nejdřív překvapit v posteli Nikol, nakonec ale překvapil v posteli Vladka.

1306
Gabi
Reagovat

Neuvěřitelný – Romana konečně usnula! Ale ať je ta baba jak chce nesnesitelná, jedno jí nelze upřít, takhle uvolněný a souznějící, jako dneska v noci, nebyli ještě nikdy.
A pak ještě jeden postřeh – nenápadně k sobě připoutává „svýho brášku“ Martina, pořád ho poplácává a obrací se k němu, napůl mateřsky a napůl koketně; Martin s ní přestává bejt ve střehu a víc mluví, aniž by se furt křečovitě kontroloval, jakoby z něj pro tu chvíli (než mezi ně přišel vyhajanej T, ale i potom) přestal bejt pobočník jeho výsosti a byl víc sám za sebe. Ono pak při kuřbě na terase bylo na Tomově xichtě patrný, jak šrotuje svou novou situaci, postřehl, že i jeho Zdenička se k němu tolik nelepí, pochopil, že dnešního večera nebyl středem vesmíru On, ale Vladko s Romanou a bojim bojim, že jim to všem dá co nejdřív vyžrat – jeho ego má veliký bebí. O to větší masakr se dá čekat další dny, až se dnešní noční akord rozplyne…

1308
rejpal
Reagovat

Gabi
Dám to ještě sem. V noci už jsem napůl spal, ale že se Martin aktivně účastnil nočního blbnutí, jsem zaregistroval. Pro mě je to určité potvrzení toho, že je Martin daleko chytřejší, než se obecně soudí. Umí reagovat na situaci a pochopil, že když bude pokračovat tak, jak začal, dopadne špatně. Což je zjevné právě ve srovnání s Tomášem. Myslím, že se mu podařilo vyklouznout z palcovací hrozby a nebude mezi nejohroženějšími v prvním duelu.

1309
Igor
Reagovat

tak z nikoly se vyklubal psychopat kterej muci zvirata.

Přidat komentář