Panáček v reality show

Panáčkovo videobraní: Dragons‘ Den s CZ titulky (10)

14. Prosinec 2008 | napsal(a): | reality show: Den D

V pondělí 15.prosince končí termín pro podání přihlášky do nového pořadu České televize Den D, takže kdo ještě váhá, měl by si raději pospíšit. Tím také prozatím končí naše malé „propagační turné“, v němž jsme se vám pokusili přiblížit, o čem tento úspěšný pořad vlastně je, kdo se do něj může přihlásit, co ho tam čeká a jakou zvolit strategii, aby získal investici ve výši až 1,5 miliónu korun na realizaci svého nápadu. Snad se tak dočkáme také nějakého českého vynálezu, který může třeba změnit celý svět, podobně jako v naší dnešní ukázce z britské verze.

užitečné odkazy

– Oficiální stránky těchto vynálezců

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

související články

Panáčkovo videobraní: Dragons’ Den s CZ titulky (9)
Panáčkovo videobraní: Dragons’ Den s CZ titulky (8)
Panáčkovo videobraní: Dragons’ Den s CZ titulky (7)
Panáčkovo videobraní: Dragons’ Den s CZ titulky (6)
Panáčkovo videobraní: Dragons’ Den s CZ titulky (5)
Panáčkovo videobraní: Dragons’ Den s CZ titulky (4)
Panáčkovo videobraní: Dragons’ Den s CZ titulky (3)
Panáčkovo videobraní: Dragons’ Den s CZ titulky (2)
Panáčkovo videobraní: Dragons’ Den s CZ titulky (1)
Česká televize připravuje Dragons’ Den
– České stránky k pořadu Den D

Den D

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Raulito7
Reagovat

Moc dekuju za sestrihy, byly skvele…

Jen se chci zeptat tech co uz to videli. Videl jsem jen prvni serii a tam vzdycky ziska penize jen jeden clovek, nebo firma za dil. Pokracuje tento trend i nadale? Protoze tim padem uz bych skoro nemusel stahovat nove dily, protoze jsem vsechny dobre projekty videl zde:-)

2
TK
Reagovat

Doporučuji se podívat na všechny série, skutečně to stojí za to. Ale jinak je pravda, že valná většina soutěžících neuspěje, Draci v každém díle podpoří jen jednoho (výjimečně dva).
V tomto seriálu bylo hodně ukázek jenom z poslední, šesté řady, navíc byly někdy razantně prostříhané, aby se vešly na YouTube (kde je omezení na stopáž max.10 minut), určitě bych si vzpomněl na několik dalších zajímavých scének (včetně spousty těch nepovedených vynálezů), které jsem nepřeložil.

Reagovat

TK, aha, já si říkal, proč jsou všichni v těch tvých videiích mladí, šťastní, perspektivní – to byl jen tvůj výběr těch co uspěli :)) Myslím, že by nebylo od věci alespoň jeden či dva článečky věnovat těm opačným, tedy skutečně na hlavu postaveným byznys plánům.

4
Deleatur
Reagovat

Vím, že času nikdy není nazbyt, ale pokud se čeká na případný zájem, tak já se též přimlouvám za díl s nepovedeným (opravdu nepovedeným) obchodním záměrem – v jedné otitulkované epizodě byla na závěru upoutávka s rozkaceným Paphitisem; docela by mě zajímalo, kdo a čím to vyprovokoval.

5
Raulito7
Reagovat

Nevi nekdo co se deje se strankou na stazeni tech epizod? Stahl jsem si komplet 2. serii a nyni to s tama tahat uz nejde. Ta stranka s Dragon’s day uz tam neni…

6
TK
Reagovat

Raulito7:
Webhosting píše, že mají technické problémy s databází, tak snad to brzy spraví.

Přidat komentář