Panáček v reality show

Den D: cestovka pro plyšáky vytunelována

23. Únor 2012 | napsal(a): | reality show: Den D

[singlepic id=3554 w=420]
Pravidelní čtenáři Panáčka v reality show si jistě vzpomínají, jak náš možná budoucí prezident a když ne, tak alespoň senátor či poslanec Tomio Okamura spolu s Danou Bérovou investovali v rámci Dne D do začínajícího projektu Cestovky pro plyšáky. Okolo tohoto projektu se v počátcích strhla velká mediální bouře o neblahém konci však již média radši moc nepíší.

Tomio Okamura v rámci mediální prezentace svých majetkových poměrů zmínil i tento projekt. Jeho hlavní aktér Marek Hlávka údajně tuneloval bankovní účet Cestovky s plyšáky a proto se Tomio s Danou Bérovou rozhodli z firmy před rokem vystoupit. Marka Hlávky je nyní těžké se zeptat, neb podle OR bydlí na městském úřadě v Brandýse nad Labem, čili má status bezdomovce.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Den D

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
koc
Reagovat

asi SUNicko taky sledoval reportery :)

Reagovat

koc (1) nikoliv, našel jsem na twitteru :)

3
koc
Reagovat

2 – nejak mi nedoslo o tom sepsat mensi clanekcek kdyz sem to v pondeli videl .. hlava derava

4
koc
Reagovat

pro fanousky Dne D velmi zajimava reportaz o Tomiovi

5
Kapi
Reagovat

Tomio je zdatny manipulator :)

Reagovat

Už jen chybí odhalení, že nám ho sem nasadila jakuza :-)

7
Jakub
Reagovat

Zajimave… koncem brezna jsem s Hlávkou komunikoval ohledne spoluprace, hleda lidi v zahranici kteri by plysaky provedli po zajimavych mistech :D

Přidat komentář