Panáček v reality show

Mixit: v Dnu D lze uspět i bez získané investice

20. Srpen 2012 | napsal(a): | reality show: Den D

[singlepic id=4365 w=420]
4. řada Dne D nám před pár týdny skončila, ale i tak doufáme, že si někdo z vás pamatuje jeden z projektů, který se v ní objevil. Jde o projekt Mixit, který nakonec odešel ze studia bez získané investice. Asi většinu z vás nepřekvapí, že i tak pro něj účast v Dnu D měla smysl. Co konkrétně se po odvysílání dílu vše stalo, jak jim díky němu spadl web a jiné zajímavosti si můžete přečíst na jejich blogu.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Den D

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
JanaH
Reagovat

Na Mixit nedám dopustit, nakupuji už od loňska. Ne na základě vysílání v Tv, dostala jsem doporučení od kamarádky a měla možnost napřed ochutnat. Z mojí strany naprostá spokojenost, ba nadšení, mixuji o 106! :-)

2
koc
Reagovat

taky mixuju ale spis na doporuceni kolegyne .. kasicka k snidani je vyborna .. lepsi nez nejakej rohlik

3
Lukáš Franta
Reagovat

Vždycky všechny varuju, že jim po odvysílání spadne web, přikyvují…a pak jim spadne web:-D Počínaje Cestovkou pro plyšáky a Mixit konče:-)

Přidat komentář