Panáček v reality show

Kam skutečně investuje své peníze John Vanhara z Den D

5. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: Den D

[singlepic id=8248 w=615]
Snad si ještě alespoň pár našich čtenářů vzpomíná na českou mutaci Dragons Den nazvanou Den D, která se vysílala na veřejnoprávní ČT. Tato reality show dospěla celkem ke 4. sériiím, kdy v té poslední byl mezi investory i John Vanhara, majitel jedné z nejrychleji rostoucích firem v USA.

Zda v rámci Dne D do nějakého projektu nalil své peníze, si již nepamatuji, ani to, zda projekt byl ve výsledku úspěšný. Dnes však John na svém velmi populárním blogu PodnikanivUSA.com zabývajícím se jeho podnikáním v USA zveřejnil článek o tom, kam investoval v roce 2013. Kromě svého klasického podnikání.

Pokud vás to zajímá, pak si určitě přečtěte článek Moje rizikove investice 2013 a nechte se inspirovat.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Den D

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Bedy
Reagovat

Škoda toho pořadu, sledoval jsem ho rád. :)

Přidat komentář