Panáček v reality show

Den D (1.8.) Ochrana před tornády, kreativní stolek, propagační kartičky a ohlédnutí za úspěchy

2. Srpen 2012 | napsal(a): | reality show: Den D

[singlepic id=4365 w=420]
V posledním dílu čtvrté řady Dne D se představí ještě tři podnikatelé, kteří věří, že mají milionový byznys. Petr Boura a Eugen Fiala rozjeli projekt zaměřený na propagaci kulturních akcí. Patrik Večera vymyslel revoluční ochranu proti tornádům. A jako úplně poslední přijde investory uklidnit Václav Bratrech, který věří, že i mandaly mohou být dobrý byznys. Na závěr se pak podíváme na to, jak se daří některým úspěšným projektům z této řady a kam se za prvních pár měsíců od dohody s investory posunuly. REKAPITULACE

mi3-250-256.gif

Dnešní sestava zájemců o peníze z Dne D

  • NEOCARD – Petr Boura, Eugen Fiala, 800 tisíc korun za 20 %
  • BEZPEČNÝ DOMOV – Patrik Večeřa, 2,5 milionu korun za 48 %
  • MANDALA – Václav Bratrych s kolegy, 460 tisíc za 20 %

dessin

... to jsem tak jednou do diskuze napsala kratoucky rekap jedne RS, ten byl zkopirovany primo do clanku a pak uz se tak nejak stalo ze jsme misto do diskuzi zacala psat do clanku :) Delam to svym blondatym zpusobem, delam to rada, bavi me to a snazim se, aby to bavilo i vas ... a víte jak? STAB JE MRKEV!!! :)

Den D

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
dr. Miroslav Káninský
Reagovat

Vážená televize,
zjistili jsme z webových stránek, že v pořadu Den D IV, premiéra 1.8.2012, bude vystupovat pan Petr Boura – NEOCARD – firma Tomivet. Tento „podnikatel“ dluží naší společnosti TNM Print s.r.o. od 1.11.2011 do dneška celkem 123.400 Kč + soudní náklady a úrok za zhotovené tiskové zakázky. Faktury v termínu neuhradil, na naše upomínky, kromě podepsání splátkové kalendáře, který nedodržuje, nereaguje. V současné době proběhl soud a máme i soudní rozhodnutí, že nám má dlužnou částku uhradit, na což také nereaguje. Podali jsme i trestní oznámení, protože podle našeho názoru pan Boura pravděpodobně věděl již dopředu, že nám dlužné částky nemá z čeho uhradit a přesto si zakázky zadal. Jsme toho mínění, že není dobré, aby Česká televize podporovala svým vysíláním „podnikatele“ tohoto typu. Spíše by měla před nimi varovat.

S pozdravem

dr. Miroslav Káninský
jednatel společnosti
TNM Print s.r.o.
Jiráskova 1424
290 01 Poděbrady
tel.: 603 261 020

IČO: 25012746
DIČ: CZ25012746

2
Pedro
Reagovat

1: od 1.11.2011 částku 123 400? Já snad začnu věřit na numerologii :D

3
okkvp
Reagovat

ad školení : asi to k něčemu dobrému být může, sama jsem v tomhle „oboru“ ale osobně netknutá a díky poznání několika absolventů všelijakých podobně propagovaných (zázračných) nalejváren jsem k tomu navíc hodně skeptická. Určitým typům to ale jistě život zásadně změnit může…. I prodejcům hrnců, jehovistům apod se přeci život zcela zásadně změnil ;-)
(ovšem musím dodat, že milion do roka od začátku podnikání nevydělala jsem a miliony ze mě nepadají ani dnes)

4
desin
Reagovat

ja mam neduveru ke vsem serverum, ketre zacinaji vetou „zaregistrujte se a dozvite se vic“…

5
okkvp
Reagovat

4 o způsobu propagace – získávání dušiček jsem taktně pomlčela :-D

6
okkvp
Reagovat

Mimochodem díkes za rekap

7
Tom
Reagovat

Motivační školení jsou blbosti na eNtou. Ale je fakt, že v USA se jedná o velký byznys a z pořadatelů už se pár milionářů stalo :-)
Moje rada. Naučit se a pochopit zásady ekonomie, managementu, marketingu (učebnice a učit se, učit se, učit se). Zaplatit si učitele rétoriky, protože osobní projev je nejdůležitější, zkusit callcentrum nebo dotazování na ulici (neocenitelná zkušenost v jednání s lidmi, protože 90 ze 100 vás pošle do p.)
No a pak už jen maličkost. Mít nápad nebo příležitost :-D

8
Tom
Reagovat

Jo a ještě jedna věc. Nevzdávat se a počítat s tím horším.

9
Jackolo
Reagovat

Na podzim bude COOL dávat nové řady Kdo přežije, Těžkou dřinu a Elitní komanda zblízka (pořad v české koprodukci o elitních speciálních jednotkách s americkým moderátorem – vojákem): gorilla.cz/article/12041-televizn-podzim-2012-prima-group-na-cool-kr-zombci.html

10
Eduard
Reagovat

Jsem tvůrce univerzálního záchranného systému proti
následkum přírodou a lidmi spusobené katastrofy.V systému přežiji tornádo do rychlosti stupnice F5.Není
o systém zájem.tel:+420 723 731 197

Přidat komentář