Panáček v reality show

Den D (30.5.) tatínek Petr Machala s revolučním vysavačem

30. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Den D

[singlepic id=4571 w=420]
Tuto středu nás čeká další pokračování Dne D, kdy hlavně čtenářky Panáčka v reality show bude nejspíše zajímat, že jedním ze zájemců o peníze investorů je i nápadník Petr Machala z Liberce, který se proslavil svým účinkováním v reality show Hledá se táta a máma. U žen úspěch neměl, bude jej mít u investorů a získá požadovaných 1,5 milionu korun za 70 procent svého revolučního bezsáčkového vysavače?

Myslím, že jeho výrokem „Postavte přede mě problém a já ho vyřeším, pokud bude technického rázu. Nebo politický,“ je určitě zaujme.




Další zájemci o peníze investorů jsou: Josef Hůla a Robin Krejčí se svým Světem zdraví, požadují 3 miliony za 3 procenta svého podnikání. Pavlína Němcová chce jen 850 tisíc za 25 procent ve svém projektu Mrňouskov. 2 miliony za 20 procent požaduje Anna Zápecová s Michal Osina, kteří přišli představit svůj podnikatelský záměr Aviterm. Na závěr do Dne D dorazí Zbyněk Lorenčuk s kolegou, který bude poptávat 3 miliony za 20 procent v něčem, co se jmenuje Mistři světa. Nějaký plán na výrobu úspěšných českých reprezentantů?

Pokud chcete vidět nejen Petra Machalu, tak si nezapomeňte pustit ČT1 ve středu 30.5. od 20:55.

související články

Den D: Je to ptákovina, uslyšel od investorů český Horst Fuchs / iDNES.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Den D

Diskuze k článku

Počet komentářů: 24
1
Jana
Reagovat

taky jsem nejak nepochopila, co chce prodavat – nicmene jestli tu nasadu na trubku, tak to uz mel Samsung pred x lety :-)

2
Bobby Brown
Reagovat

1 – a co teprve Elektrolux, který jsme měli s velkou slávou hned po revoluci právě s takovýmto cyklonem – navíc byl průhledný a ta korunka by se tam líp hledala. ;-)

Nevím co je na tom za novotu, když je to jen spojení cyklonu s vodníkem. Ale tak asi jo, když to má potvrzený od toho patentového úřadu či co.

3
Bobby Brown
Reagovat

Dále jsem zvědav na Mrňouskov, jestli tam Mr. Hulvát zase vypustí nějakou perlu na adresu projektu.

4
Jana
Reagovat

A opět má Petr svou oblíbenou košili … kterou tak dobře známe …

5
Bobby Brown
Reagovat

4 – Kurňa, jsi mě předběhla, jsem to sem zapomněl napsat, že je stejně oblečený jako v HSTM. :-)

Reagovat

ad košile) tak třeba si odběhl z natáčení Hledá se máma a táta. Přeci jen, Den D se natáčel takřka před rokem :))

8
Bobby Brown
Reagovat

Aha, takže ta novinka je v tom bublinkozjemňovacím sítku.

9
Petra
Reagovat

Bože jak může být někdo tak blbý … chudák jeho dcery … se za něho musí stydět …

10
Lenka
Reagovat

zdravím ☺
netušila jsem, že i „D“ je na panáčkovi… tak jsem pokračovala ve VM, kde jsem plevelila o Máchalovi…
nebudu psát, že byl, je a bude totál blbej (je!), našla jsem slušnější výraz = tohle je fakt velikánskej intelektovej deficit!
je na něm ovšem vidět v praxi přísloví:
lepší drzé čelo než poplužní dvůr ☺

11
Bobby Brown
Reagovat

9 – třeba ho berou s rezervou. Rodiče si nevybíráš.

12
Lenka
Reagovat

Motto „blogaře“ Máchala/cit:

„Nepíšu o dění kolem,ale o tom,čím se mohou poučit ostatní a také nalézt řešení. Takové články si i rád přečtu a přidám reputaci. Cokoliv mohu ovlivnit k lepšímu,o tom chci psát.A že toho je!
Nenormálně normální a normálně nenormální. Mám rád vše logické.“

… no comment ☺
… jdu si nalejt… ☺

14
Bazinga
Reagovat

12 :-)

me na tom jeho blogu rozesmala autorova nulova reputace:

reputace blogera …………………………. 0,00

15
Ajda
Reagovat

Péťa Machala v košili, ve které už balil maminy v HSTM :-))

16
Petra
Reagovat

Toš viděli ste ho ??? Totální blbec,který abolutně nechápe, že se ztrapnil …

17
Bobby Brown
Reagovat

16 – U mě se více shodili pan vynálezce a jeho manager. Já třeba vůbec nechápu, na co ty peníze chtějí a v čem nabízejí oněch 20 %? Ale u nich to dejme tomu omlouvá věk.

Ještě větší trapas předvedli ti dva manželé a jejich(?) výrobek. Tam to bylo vůbec nějaké zamotané. Ona vynalezla způsob. Přišel „známý co jim chtěl pomoct“, ten to teď vyrábí a oni to „jen prodávají“. Asi jsem dnes přetažený, ale tohle je další věc, kterou moc nechápu.

18
Ajda
Reagovat

Mně se nelíbil ten první nápad. Stačí zaplatit školení a výživových poradců je jak hub po dešti. Kvalita?

Jiný vysavač než se sáčkem bych už nechtěla. Kdysi jsem měla blbý nápad koupit si vodní. Jsem líná vysávat, natož pak ještě pucovat nádoby, tak jsem se ho rychle zbavila a nikdy víc – ani ten od Machaly.

19
Bobby Brown
Reagovat

18 – No já se alespoň dozvěděl, kdo za tím zdravím vlastně stojí, protože kolem toho chodím v ÚL a je tam foto Petra Fořta, což je výživový specialista známý ve sportu. Tak jsem myslel, že je to jeho řetězec. A vono ne.

20
Bacon
Reagovat

Došlo k posunu ve vysílacím čase, takže Den D teď běží vždy ve středu večer od 21.50.

21
okkvp
Reagovat

Odkoukala jsem alespoň z archivu. Machala má impozantní dar vypadat jako Brouk Pytlík/Horst Fuchs u čehokoliv. Živě si představuju jak mi napochoduje do obýváku nějaký vysavač vnucovat – sice bych se asi umlátila smíchy, ale jinak jeho opětovné vypuzení asi jako snaha vystrčit z chodby párek se Strážní věží.
Ostatní taky nic moc, dvojka s termoizolací velmi podivná. Dobré bolo, jak paní povídala co si o jejích prezentačních možnostech myslí její manžel – tak proč ji tam vůbec pustil…

22
Bobby Brown
Reagovat

21 – Rozdíl mezi Petrem a těmi ostatními prodavači čehokoliv je ten, že oni prodávají cokoliv, byť tomu sami nevěří. On prodává to, čemu věří skálopevně a hlavně je-li v tom kus jeho samého. A protože on je nejvíce přesvědčený sám sebou, proto pak působí tak jak působí, ať zrovna dělá cokoliv.
Alespoň tak na mě působí.

23
Prochor
Reagovat

Účastnice HSTM se určitě dobře pobavily.

24
Paní Čvachtová
Reagovat

23: Nejen ony :-D

Přidat komentář