Panáček v reality show

Petr Hejl je opět blíže cíle, spuštěn hlodac.cz

12. Srpen 2011 | napsal(a): | reality show: Den D

Pokud sledujete Den D, tak je vám asi jméno Petra Hejla známo. Ten v jednom z dílu žádal investory o peníze na svůj nový hledač, lepší než Google. Skeptici (a že jich je většina), se samozřejmě pousmáli, jaký je to snílek a šup s ním do škatulky blázen. Jak jsme na Panáčkovi v reality show informovali, tak Petr Hejl se svého snu nevzdal a potřebné peníze (1 milion korun) před časem sehnal a pustil se do vývoje. Dnes v noci udělal další krok ke splnění svého snu.

Nový hledač aka Hlodač

Dnes v noci Petr Hejl nechal nahlédnout zájemce do své „vývojářské kuchyně“ a na webu hlodac.cz zveřejnil dosavadní výsledky své práce. Nechť se každý podívá sám a udělá si taktéž sám obrázek. Tohle asi zatím nelze nazvat beta, ani gama ani jakoukoliv jinou verzí.




Při snaze o hledání např. Letenky do Barcelony se objeví stránka s vtipnou hláškou: Vodpověď přínde brzy (asi za 6 měsíců)…

Přidejte ruku k dílu, pomožte Petru Hejlovi k dosažení cíle

Možná i proto Petr Hejl na svém twitteru poptává 6 chytrých a vtipných lidí s přehledem :) Budou dělat z domova, 2 na všední dny a 4 na víkendy. Pracovní doba 6-14 a 14-22, tedy dvousměnný provoz. Dále (nebo jsou již v těchto 6 lidech?) bude potřebovat 4 editory domovské stránky Hlodac.cz, kteří ji každé ráno naplní tipy dne. Máte zájem o tuto jistě zajímavou práci? Chcete být při realizaci něčeho velkého, co má ambice pokořit Google? Určitě se panu Hejlovi ozvěte.

Vývoj nového hledače aka Hlodače budeme samozřejmě i nadále sledovat.

Související články

Den D: Petr Hejl začal pracovat na vyhledávači, má se Seznam a Google bát?
Petr Hejl a jeho Nový hledač, příběh pokračuje loterií

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Den D

Diskuze k článku

Počet komentářů: 22
1
RAINMAN
Reagovat

Za půl roku na shledanou!

Reagovat

Nechapu, ze zrovna o tomhle … (cenzurovano) … se na panackovi vubec pise.

Reagovat

Radstar: Naprostý souhlas…
Ale možná si pan Hejl tady zaplatil reklamu :-P

Reagovat

RadstaRe, nepatří to k Dnu D? Mně osobně sledování tohoto příběhu přijde zajímavé :) A to jsem v noci měl ještě lepší nápad, ale ten si jak vidno nechám na jiný web :)

5
anja
Reagovat

Suníčko se evidentně baví :)))

6
anja
Reagovat

Sun, jaký nápad jsi měl v noci? na jaký web? to jakože tady budem ochuzeni? ….. ježííš to ne!! poděl se, prosím :))

Reagovat

anjo, říkal jsem si, že příznivci Dne D mohou občas uvítat i info / upozornění formou krátkého blog postu na nějaký zajímavý podnikatelský příběh z českých luhů a hájů. Ale asi to fakt už nepatří ani do toho slova NEJEN, co je napsano v záhlaví tohoto webu v podtitulu :)) Takže si to zkusím jinde. Webů není nikdy dost :)) Ajda by o tom mohla vyprávět :)

A jsem rád, že se RadstaR ozval. Nemám problém s diskuzí a jak vidno, tohle už skutečně překračuje hranice tohoto webu :)

Reagovat

:D jj, ale radši mlčím.
OT k jinému zřejmě nočnímu nápadu – včera jsem četla vyjádření doktorky Kateřiny ke krabičkám, hezky to holka řekla, hned jsem si ji zazdrojovala :-))

9
Ondra L.
Reagovat

Tak já narozdíl od RadstaRa jsem rád, že to sem přišlo. Hned z rána mi to zas vylepšilo den :-)

Reagovat

SUNíčko: Jde o to, ze o tomhle panovi ctu snad vsude a evidentne se dal cestou negativni reklamy a proste uz mi to leze krkem :)
Ze zacatku me to taky prislo jako sranda, ted me to uz zacina otravovat.

11
SUN
Reagovat

RadstaRe, tak je pravdou, ze se v tom vyziva a radsi nechod na Lupa.cz. Tam to krasne spamuje v kazde diskuzi :))

Reagovat

SUNíčko (11): Bohuzel tam chodim :D

13
Lukas
Reagovat

Radstar: souhlas. Vůbec mi to nepřijde jako zajímavý nápad či něco co by zato stálo sledovat (už jen ted web je desný jako z roku 1998… ). Kdyby se psalo o ostatních opravdu zajímavých projektech které ve Dni D byly bylo by to určite fajn, a ocení to zajisté i ostatní čtenáři :)

Reagovat

Je fakt, že kdyby byl nějaký souhrný článek o víc projektech třeba jestli ještě žijou nebo jak jim investice pomohla nebo že to dokázali i bez investorů tak bych určitě nebyl proti ;-)

15
Radek aka SUNicko
Reagovat

A krátké 2 – 3 odstavcové zmínky o zajímavých českých blozích se sem hodí? :)) Přemýšlím, proč to pořád zkouším :)

16
koc
Reagovat

15 – :D .. zrovna vcera sem premejslel ze bych projel projekty na netu a zda bych nenasel nejake info a z nich vytvoril souhrny clanecek .. o vikendu se do oho pustim

Reagovat

15: Sry, no :-D … mě prostě pan Hejl irituje jen slyším to jméno, ne tak když ještě musím někde číst ty jeho „věty“, které by i žák základní pomocné školy napsat líp :-! … nechápu jak chce někde prezentovat člověk, který neumí ani česky…

18
anja
Reagovat

koc, SUníčko, pište co vás napadne a neřešte jestli se to sem hodí do NEJEN nebo nehodí – podle mne se to hodí, souvislost to má, tak co

já např. den D vůbec nesleduju, anebo jen velmi okrajově a povrchně, ale třeba dotyčný pán je figurka zajímavá, takže si zaslouží aby se o něm psalo :) a o těch solidních dalších projekty taky

19
anja
Reagovat

– projektech – !!!:)

20
Ifa
Reagovat

Padlo tu jmeno dr. Kateriny, pridam jednu fotku s ni a ing. Havlickem, kde oba kouri: http://img.blesk.cz/img/1/gallery/988125_.jpg

21
Ajda
Reagovat

Ifa,
Havlíček se netají tím, že kouření mu sice nechutná, ale strašně ho baví, proto kouří :-))

22
Petr
Reagovat

Ten Hejl musí bejt totální blb! Furt všude jaký dělá pokroky, hotová beta verze atd. Tohle není ani beta, ani gama! Maximálně trapná reklama na Lednici! A jakou má hlodac hodnotu? Možná flašku whisky. A to jen možná! Myslím, že můžeme pana Hejla uklidnit, že Bill opravdu magor není! Neměl by pan Hejl přestat fetovat?

Přidat komentář