Panáček v reality show

Mixit v kanadské verzi Den D

5. Říjen 2016 | napsal(a): | reality show: Den D

mixit-dragons-den
Pamatujete si ještě na investiční reality show Den D, kterou pár let zpátky produkovala veřejnoprávní Česká televize? Reality show, kde mezi investory byl třeba John Vaňhara či Tomio Okamura? A vzpomínáte na díl, kde si o investici pokoušela dvojice mladíků, kteří vyráběli müsli na míru pod značkou Mixit?

Pokud si dobře vzpomínám, tak tenkrát o ně byl mezi investory velký zájem, ale nakonec jim ani jedna z investorských nabídek nevyšla výhodná pro obě strany. Roky plynou, Mixit stále existují a dokonce i expandovali z České republiky do Kanady. A sice se říká, že do stejné řeky dvakrát nevstoupíš, ale když je to v jiné zemi, tak proč ne? Takže to shrneme. Pánové z Mixit budou za pár hodin zkoušet své štěstí v kanadské verzi Den D. Uvidíme, zda tentokrát najdou s investory společnou řeč. Samozřejmě držíme palce. Občas si i my, rádi Mixit zakoupíme.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Den D

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!