Panáček v reality show

Vyvolení – dom snov: Poznáme nové pravidlá!

20. Srpen 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení Dom snov

[singlepic id=6348 w=420]
Televízie Prima a Joj sa rozhodli divákom vrátiť osvedčenú značku, ktorá si získala tisíce, resp. milióny divákov po celom Česko Slovensku. Zatiaľ čo českí Vyvolení pôjdu v nezmenenej podobe, Jojka skúša novú licenciu na vynovených Vyvolených, ktorú zakúpila od spoločnosti IKO. My poznáme pravidlá (takmer všetky), poďme sa na ne spoločne pozrieť.

Hlavná cena = dom snov

Hlavná cena pre víťaza, ktorý v minulosti inkasoval 11 či 12 miliónov korún, je minulosťou. Vybudovaný Dom snov je zároveň hlavnou výhrou súťažiacich. Okrem Domu snov získa víťaz aj ďalšiu nešpecifikovanú výhru. Vyvoleným skončil aj luxus, žiadne prejedenie, žiadne váľanie po posteli… budú musieť makať. Ich bydliskom nebude luxusná vila, ale rozostavaná vila, v ktorej budú aj bývať.

Vyvolení už nebudú denná „live show“

Zatiaľ, čo predchádzajúca verzia Vyvolených televíziám značne zasiahla do vysielacej štruktúry a rekapy sa robili z hodiny na hodinu, tentokrát sa show bude predtáčať s dvojtýždenným posunom.

Show sa bude vysielať šesťkrát do týždňa:
Pondelok – rekap + VEĽKÁ VOĽBA
Utorok – rekap
Streda – rekap + KRUH PRAVDY
Štvrtok rekap
Piatok – rekap + VÝZVA, PROTIÚDER
Sobota – rekap + ROZHODNUTIE (duel, súboj)




V nedeľu sa show nevysiela. Televízia Joj nemá v záujme vysielať nočnú show, nočné zábery budú pravdepodobne hlavným lákadlom na webe.

Kruh pravdy

Každú stredu sa Vyvolení ocitnú v KRUHU PRAVDY, kde si úprimne zoči-voči vysvetlia udalosti uplynulých dní a zároveň spomedzi seba volia najobľúbenejšieho Vyvoleného a najmenej obľúbeného. Najobľúbenejší dostáva výhodu a štáb mu splní jedno želanie.

Ako budú vyzerať zúčtovania či výzvy?

VEĽKÁ VOĽBA (ZÚČTOVANNIE) – prvý VV v súboji:
Na začiatku každého týždňa si všetci Vyvolení medzi sebou zvolia tzv. STAVBYVEDÚCEHO, ktorý sa zároveň stáva prvým ohrozeným v sobotňajšom súboji. Zvolený stavbyvedúci komunikuje plány na najbližší týždeň so stavebným dozorom a zároveň je zodpovedný za splnenie plánu a má rozhodujúce slovo pri jeho plnení medzi ostatnými Vyvolenými. Následne stavbyvedúci volí dvoch kuchárov.

VÝZVA – druhý VV v súboji:
Stavbyvedúci si na konci týždňa vyberá ďalšieho Vyvoleného do súboja z ostatných Vyvolených.

PROTIÚDER – tretí VV v súboji:
Vybraní Vyvolení stavbyvedúcim si následne vyberie jedného z dvojice kuchárov. Takto sa trojica sobotňajšieho súboja uzatvorí.

[singlepic id=6738 w=420]

Duely nebudú o hlasoch divákov

Vyraďovanie bude aj v novej verzii dramatické a divácky atraktívne. Každú sobotu sa všetci Vyvolení presunú do televízneho štúdia, kde sa stávajú svedkami súboja troch ohrozených súťažiacich.

Prvý z nich sa má šancu zachrániť svojou šikovnosťou, o osude ostatných dvoch musia rozhodnúť jednohlasným verdiktom ostatní obyvatelia Domu snov. Hlasovať budú dovtedy, kým sa nezhodnú na jednom mene, ktoré šou opustí.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

VyVolení Dom snov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
kajo
Reagovat

ve stredu budu volit prveho a v patek ten ze stredy vybere dalsi dva-ve farme se tomu rika sluha a tada zas kuchar-nebo ten zvoleni ve stredu je ten stavbovedouci a vlastne vyvoleni tu stredu nebudu nic volit ale bude to jak v hotelu paradise jak si vyrikavali z oci z oci a nic steho zajimaveho nevzeslo.sem jaksi zmatena.jak to vlastne je a kde je pravda-a jeste 3 duel-a jeden se zachrani jak se zachrani?ze je obliben?nebo otazkami?nebo jak?ze budu hlasovat vseci to taky neni fer-cely tyden se budu snatit intrikovat ale nakonec to nemusi dopadnut pro intrikana dobre-koalice false-na dennim poradku mozna je to dobre ale taky ne-to ukaze prvni ci az 3 4 duel.

2
koc
Reagovat

sakrys to je slozite :) ale vypada to dobre

3
Elko
Reagovat

2 koc: :-) ale ne, je to jednoduché

Ešte jednoduchšie:
1. „duelant“ – vyberajú si ho všetci Vyvolení (označme si ho ako A) – jako klasické zúčtovaní

2. „duelant“- vyberá si A z ostatných Vyvolených (označme si ho ako B) – jako klasická výzva

3. „duelant“ – vyberá si B z dvoch kuchárov, ktorých si vybral stavbyvedúci na začiatku týždňa

4
anja
Reagovat

koc, Elko, vy se díváte na obojí Vyvolené? jááj já bych měla problém se zorientovat v keré vile zrovna jsem :D

5
koc
Reagovat

4 – na vychode se zatim o vile mluvit neda :) spis je to zatim zahradni domek :)

6
okkvp
Reagovat

A ani ty postavičky si nelze poplést :-))

Přidat komentář