Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2013: Návrat princezny soutěže a poprava ledové královny! (14.4.) + (rekap)

15. Duben 2013 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=6152 w=420]
Po minulých kolech Superstar 2013, v nichž převažovaly rozpačité výkony nad výbornými, už většina diváků ztrácela naději, ale včera večer tomu bylo přesně naopak a hned několik soutěžících se vybičovalo ke svému nejlepšímu nebo jednomu z nejlepších výkonů. Je vidět, že škála filmových hitů je velmi jelikož díky tomu se soutěžící mohli většinou předvést v žánru jim blízkém. Mimo jiné jsme byli svědky i emotivních medailonků, která jako by byly vystřižené z kola Thanksgiving z amerického X Factoru. Jak nám tedy zazpívala naše finálová devítka a jak celý večer završila Ewa Farna, to si přečtěte v následujících odstavcích.

Společná píseň: Michael Jackson – Thriller

DJ Vlado: Tohle bylo zvláště po choreografické stránce parádní číslo. Odzpíváno bylo sice na playback, ale to se při náročnosti choreografie dalo pochopit.

Jaroslav Smejkal

(Elton John – Your Song)

DJ Vlado: Zde bych absolutně podepsal Ewina slova. Jardův výkon byl příjemným otvírákem večera a pěkně zde vynikla jeho barva hlasu, ovšem co se týče výrazu, tak mi to přišlo lehce monotónní a chyběla tomu větší gradace. Jakkoliv mám Jardův hlas rád, tak jsem se ke konci už trochu nudil. Jarda se víc držel originální Eltonovy verze, která byla pro mě vždy lehce uspávací, na rozdíl od té McGregorovy z Moulin Rouge, ke které bych se na Jardově místě snažil přiblížit víc. Jarda zahájil večer se ctí, ale touchdown to pro mě na rozdíl od minulého týdne nebyl.




Merťas: Jarda si minulý týden nasadil laťku hodně vysoko. Kings of Leon ho katapultovali do nejlepší pozice. Do filmového kola si vybral Your Song z pera Eltona Johna, který písničku složil už v roce 1970. Od roku 1998 je uvedená v hudební síni slávy a je na 137.místě z 500 nejlepších skladeb všech dob. V roce 2001 song přezpíval Ewan McGregor ve filmu Moulin Rouge!. Nadšenci si jistě pamatují Janet Devlin z Británie, kdy ohromila svým hlasem a s touto písní na castingu X Factoru. Jarda Your Song zvládl opět skvěle. Znovu prodal neuvěřitelně originální a libozvučnou barvu hlasu, která mě vždycky potěší a je velkou radostí poslouchat Jardova vystoupení. To je prostě excelentní hlas. Ač je to stále stejná povídačka, tak prostě Jardův hlas je jeden z nejlepších v letošní řadě. Neřekl bych, že to vystoupení bylo ploché či nezajímavé, podal to zkrátka po svém a zbytečně tak jemnou písničku netlačil někam, kam nepatří. Pravda, možná mohla být lépe vygradovaná, ale jako celek vystoupení působilo skvěle a řadí se k tomu nejlepšímu za večer.

Kristína Debnárová

(Roxette – It Must Have Been Love)




DJ Vlado: Ztráta ofiny velmi prospěla a Kristíně to poprvé opravdu slušelo (možná až na tu tmavě rudou rtěnku, které půsila tak, jako kdyby se Kristína před vystoupením líbala s nějakým komunistou). Tím však výčet pozitiv končí. Sloky byly ultranudné, byla tam zcela nulová emoce a zatímco Jarda mě uspal až ve druhé polovině, Kristína hned na začátku. A když se Kristína v závěru trochu víc rozjela, tak na vypustila větší než malé množství falešných tónů. Nemluvě o tom, že její výslovnost byla tentokrát na úrovni Aničky Dajdou. Pro mě to bylo jedno z nejslabších vystoupení večera, o to víc mě ale šokovala chvála od poroty.

Merťas: Já mám s Kristínou trochu problém. Samozřejmě její vystupování mohu posuzovat jen z televizních obrazovek a jen jako zpěvačku, ale právě jako zpěvačka mi přijde ukrutně nezajímavá a nudná. Hlasově to není můj šálek kávy, protože mi přijde její hlas neustále roztřesený a nejistý. Její hlas ve mně zkrátka nevzbuzuje pozitivní emoce, spíš mě nechává naprosto chladným. Šlágr od Roxette nebyl přímo napsaný pro samotný film, ale zjevně už dnes patří do koloritu Pretty Woman. Od začátku mi vystoupení připadalo spoutané v křeči. Kristína byla nejistá a byla slyšet i czenglish, místy špatně vyslovovala. Finalisté měli na vystoupení cca 2,5 minuty a ty první dvě minuty jsem se nudil, nebylo to zajímavé, bylo to fádní, ničím originální a místy falešné. Až na konci, kdy písničku napálila jsem si říkal, konečně jsem byl vytržen z letargie, ale to pozitivní na vystoupení záhy zadupala falešným ústřelkem na konci. Vystoupení mě nebavilo a řadil bych ho k těm horším, co Kristína v soutěži odzpívala. Pochvalu ale zaslouží změna image. Vizážisté ji pozvedli na dospělejší vzhled a nepůsobila jako rozverná patnáctka, ale jako dáma.

Adam Kukačka

(Joe Cocker – You Can Leave Your Hat On)

DJ Vlado: První touchdown večera. Petra Cmoríka sice v podání této písně Adam nepřekonal, ale zavěsil se hned těsně za něj. Adam dokázal, že ani swing mu není cizí a že i v tak nízkém věku dokáže mít pro tento muzikantky složitější žánr cit. A jeho „medvídkovská“ choreografie byla skutečně roztomilá a svlékající se tanečnice dodaly vystoupení výborný lesk. Jedinou výtku bych měl ke klobouku, který mi na Adamově kulaté hlavě přišel moc malý, osobně bych mu vybral nějaký větší. Jinak ale bylo toto vystoupení bez chyby a Adam včera patřil k nejlepším.

Merťas: Ani píseň Joe Cockera nebyla napsaná přímo pro film, nýbrž až samotný film ji řádně proslavil. Respektive Kim Basinger ji proslavila dnes už kultovním striptýzem právě za hudby You Can Leave Your Hat On. Adam jede v soutěži zatím jako na sinusoidě. Jednou je na blaženém vrcholu a podruhé se zase ocitá ve strmém výkonnostním pádu. Už by to chtělo ustálit a jet v jedné a velké formě, Adam na to tiž má. A ve filmovém kole se Adam vrátil na vrchol. Neskutečně impulzivní skladba nutí k totální pozornosti a tu Adam využíval. Divák se prostě nemohl odtrhnout. Celá pódiová prezentace byla příjemná, nejen spoře oděným dámským osazenstvem, ale hlavně díky Adamovi. Mezi tanečnicemi proplouval jako ryba ve vodě, nebylo to násilné, bylo to přirozené, navíc k tomu sám přihodil občas sexy vlnu a pohled. A k tomu ještě perfektně zpíval a znovu prodal svou výbornou barvu hlasu. Na 16 let to bylo parádní vystoupení, které se řadí k těm nejlepším za večer.

Tereza Mandzáková

(Dusty Springfield – Son Of A Preacher Man)

DJ Vlado: Tady se nabízí jen jedno slovo – KONEČNĚ!!! Zatímco v minulých kolech byla Tereza na pódiu v šílené křeči, tentokrát se skutečně odvázala a předvedla tak své vůbec nejlepší vystoupení v celé soutěži. Že tato píseň Tereze sedne jsem očekával od začátku, ale že při své křehkosti dodá této písni takový drive jsem opravdu nečekal. Tereza ukázala absolutně nové možnosti svého hlasu a zvlášť z chrapláku, který ukázala na konci, jsem měl intenzivní pocit slasti. Tereza u mě překonala i podání Kamily Nývltové, která byla v této písni rovněž vynikající, ale Terezino podání bylo ještě živočišnější a charismatičtější. A image sexy divoženky skutečně neměla chybu. Pro mě to bylo nejlepší vystoupení nejen za tento večer, ale i zatím za celou tuto řadu SuperStar. Po tomto famózním výkonu doufám, že toto děvče vydrží v soutěži ještě dlouho. Obrovský a neskutečný TOUCHDOWN!!!

Merťas: Son of Preacher Man nezazněla pouze v Pulp Fiction, ale i v jiných filmech a seriálech. Dusty Springfield song vydala v roce 1968 dodnes drží 240.pozici v žebříčku nejlepších skladeb všech dob. V Superstar si písničku vzala na paškál Tereza. Tady je už také potřeba pořádně zabrat, protože ve finálových kolech zatím nepředvedla žádnou zvedačku, spíše většina se drží průměru. A hele, ono to jde !!! Tereza, jako v minulých kolech, na pódiu nestála jako tvrdé y, nevyvalila svá obří kukadla a ,,jen“ bezkrevně neodzpívala. Konečně do svých žil vlila energii, změnila výraz, na pódiu se začala hýbat a konečně mě její vystoupení v soutěži bavilo. S pódiem jela na 100%. S hlasem už si tak jistý nejsem. Sice měla pár pasáží, kde vystrčila barvu hlasu, ale celkově mi to přišlo oproti ostatním hlasově slabší a takové nevyrovnané. Tereza dala své nejlepší vystoupení, ale v rámci celého finálového osazenstva je stále za těmi nejlepšími.

Martin Šafařík

(Nickelback – Hero)

DJ Vlado: Tady se absolutně rozejdu s názorem Scalexe, Merťase i většiny diskutujících, ale mně se Martinovo vystoupení hodně líbilo, dokonce se výrazně přiblížilo jeho touchdownům ze semifinále a prvního finále. Ano, manýry tam sice byly, ale tentokrát mi vůbec nevadily, protože tato píseň je svým způsobem i vyžaduje a bez nich by působila i lehce dietně. Při Martinově vystoupení jsem jako při jediném za celý večer měl pocit, že nesleduju soutěžícího v SuperStar, ale koncert profesionálního zpěváka. Pro mě třetí touchdown v řadě, i když se mnou většina z vás asi nebude souhlasit.

Merťas: Hero od kanadské skupiny Nickelback je píseň napsána přímo pro film Spiderman. Díky Hero se skupina dostala do většího podvědomí posluchačů a celá skupina poté bobtnala na slávě. Martinova sláva v soutěži ale vyprchává jako vzduch z děravé pneumatiky, minimálně v mých očích. Poslední kola zvedáky nepředvádí a dostává se do hlasového rockového průměru, který předvádí kdejaký zpěvák v lokálních skupinách. Přitom by si nejeden člověk řekl, že když Martin zpěv studuje, tak bude mít hlas vymazlený a bude vědět jak s ním pracovat či mu aspoň někdo z řad pedagogů nastíní, co dělá špatně a kde se má co zlepšovat. Hlasově mě Martin už druhé či třetí kolo vůbec neoslovuje a jeho vystoupení se stávají stejná a neoriginální. Kde je ten Šafa, co zpíval na začátku soutěže? Druhá věc, nevím jestli je to jen můj pocit, ale myslím, že anglicky docela rozumím, ale v případě Martinova zpěvu se ztrácím. Rozumím vždy tak maximálně jedné třetině slov a to ještě možná přeháním. Hero v podání Martina Šafaříka hrdinské nebylo, pavoučkovi je rozjeli nohy a byl zašlápnut. Aby se Martin vtěsnal k těm nejlepším, tak je na čase začít makat a ne jet setrvačně.

Virgínia Buberníková

(Duran Duran – Perfect Day)

DJ Vlado: U vystoupení Virgínie se bohužel potvrdilo, že porota si svá hodnocení připravuje dopředu. Mně se totiž její výkon nezdál vůbec tak špatný, jak ho porota hodnotila. Samozřejmě v rámci večera trochu zapadl a zvlášť po trojici touchdownů od Adama, Terezy a Martina neměla Gina lehkou pozici, ale myslím, že se za svou labutí píseň nemusí vůbec stydět a že v této Reedově klasice velmi dobře prodala svoji barvu hlasu. Minulý týden byla na po zprasení Depešáků na vyhazov, ale po tomhle kole bych ji v soutěži možná ještě chvíli nechal, jelikož dva soutěžící předvedli rozhodně horší výkony. V součtu kol je však její vyřazení i celkem spravedlivé.

Merťas: Kdo by neznal šlágr od Lou Reeda? Perfect Day už přezpívalo mnoho zpěváků a zpěvaček, a jen tak písnička neomrzí. Každý máme ve svém nitru zafixovanou svou verzi, která je nám blízká a líbí se nám. Osobně se mi v posledních letech nejvíce líbí v podání Susan Boyle, která ji nazpívala na svém druhém albu. Perfect Day zazněla ve filmu Trainspotting od Duran Duran. Je zajímavé, že ve filmovém večeru se zpívá už druhá píseň z filmu, kde hrál Ewan McGregor. Ještě by někdo mohl zazpívat Here´s To Love z filmu Kašlu na lásku a McGregorovský hattrick by byl dokonán. Ale… Bude nedělní kolo perfektním dnem pro Virgínii? V minulém kole zadupala Depešáky do země a zasloužila si odchod ze soutěže. Kde nic nečekáte, tam jste aspoň překvapení. Virgínia byla milionkrát lepší oproti výkonu z minulého týdne. Lou Reed by si zřejmě neubliknul, kdyby Giu slyšel. Ale v celkovém podání Virgínia vyprchává jako vosk na svíčce. Zdá se mi, že k vystoupení přistupuje lhostejně a bez nasazení. Ostatně to sama na konci řekla, že už se na boj necítila. Vystoupení nebylo tragické, ale ani nejlepší, spíše průměrné.

Veronika Stýblová

(Adele – Skyfall)

DJ Vlado: V úvodu hodnocení Veroničina výkonu udělal Paľo Habera jednu věc, kterou jsme od něj za celá ta léta, co sedí v porotě, ještě nezažili a sice to, že vyřkl slovo „Prepáč“, čímž se Veronice omluvil za minulotýdenní hodnocení. A já se k té omluvě přidávám, protože se za výrok, že „Veronika hrála na city“ stydím (a z rekapu jsem ho i následně stáhnul) a jelikož dnes ráno pronikla informace, že její teta už zemřela, tak bych Veronice chtěl vyjádřit upřímnou soustrast. Ale teď k výkonu. Musím říct, že tento výkon se mi z Veroničiných dosavadních líbil zatím nejvíc. A důvod je prostý a nastínil jsem ho již ve svém odhadu. Zatímco ve výškách je pro mě Veroničin hlas barevně dost nepříjemný, v altové poloze zní daleko lépe. A v této písni převažují hloubky, do výšek tedy Veronika zabrousila jen dvakrát a poprvé se mi celou dobu poslouchala příjemně. Sice tam chyběla naléhavost Adele, ale na druhou stranu jsem ocenil, že to Veronika zazpívala po svém a nesnažila se Adele kopírovat, k čemuž má řada zpěvaček zpívající její písně tendenci (vzpomeňme například na Báru Švidraňovou z Hlasu). Umístění v mé Top 3 tentokrát uniklo Veronice jen těsně, ale i přesto mi to nebrání říct, že se mi její včerejší výkon líbil.

Merťas: Skyfall. Co k této písni dodávat? Adele se songem dosáhla snad všeho, čeho mohla aktuálně dosáhnout. Píseň napsaná přímo pro bondovku získala letos Oscara, podrtila nejednu hitparádu a nesmazatelně se zapsala do podvědomí filmových i hudebních fanoušků. Zpívat Adele je velmi náročné. Veronika však není troškař a radši si hodí klacek pod nohy, než aby se vydala snadnou cestou. Velké plus pro Veroniku, že songu dala tvář Stýblové a nesnažila se jít ve stopách Adele. Skyfall dala přesvědčivě a song utáhla s minimálními potížemi. Byla tam dvě či tři místa, která mě vyloženě zatahala za uši, ale píseň se ji povedlo gradovat a s blížícím se koncem to byly ušní žně. Jen mám stále v hlavě, že mi v tom něco chybělo a nevím co. Nějaký esprit, nějaká přidaná hodnota, možná pronikavější barva hlasu. Celkově Veronika Skyfall dala se ctí, ke konci jsem měl husí kůži, ale zvedák to nebyl.

Štefan Pčelár

(Seal – Kiss from a Rose)

DJ Vlado: Průšvih večera. Kdyby Štefanovo podání slyšel Seal, tak by se musel obracet v posteli s milenkou, která pro rozvodu nahradila Heidi Klum (i když nevím, zda nějakou takovou má). Syndrom Letiště Václava Havla tentokrát Štefan od Veroniky jednoznačně převzal, jelikož jeho vystoupení nebylo zcela ničím zajímavé a atmosféru originálu dokázal totálně zabít. Nemluvě o tom, že ze začátku mu dalo sakra práci tuto píseň udýchat. Štefan má přímo z p**ele kliku, že je posledním slovenským mužem v soutěži. Kdyby však porota bývala do semifinále pustila Tomáše Sučika, troufám si říct, že by to Štefan neměl zdaleka tak lehké.

Merťas: Osobně charismatického Seala moc nemusím. Jeho tvorba mě neoslovuje. Kiss from a Rose nebyla původně pro film Batman navždy napsána, ale až dva roky po jejím vydání se stala součástí soundtracku, kde ale nabrala na slávě. Štefan v rockovém kole zastínil všechny favority a byl jedním z nejlepších. Kam se pohne se Sealem? No, v žebříčku padne směrem dolů. Jestli jsem u něčeho za celý večer málem usnul, tak to bylo u Štefanova vystoupení. Kiss from a Rose z jeho úst bylo ploché a nezajímavé jako obkladačka. Po minulém, vyrovnaném výkonu, se Štefan vrátil do nevyrovnanosti. Osobně si nedovedu představit jeho repertoár. Ač je to sympaťák každým coulem, tak se už odděluje zrno od plev a je čas makat na 100% jinak přijde brzký konec. Štefan ve filmovém kole spíše propadnul než zabodoval.

Sabina Křováková

(Céline Dion – All By Myself)

DJ Vlado: Sabinin výkon bych rozdělil na dvě části. Začátek se mi velmi líbil a sloky podala Sabina vyloženě osobitě a zajímavěji než umytý originál. Chvíli jsem si říkal, že by to mohl být i další touchdown. Bohužel však přišel druhý refrén, ve kterém se Sabina snažila jet na 300% a nejvyšší tóny tak působily, jak kdyby jí někdo natahoval na skřipec. Podle mě zbytečně tlačila pilu, jelikož by stačilo nesnažit se za každou cenu dosáhnout takových výšek, celkový dojem z vystoupení tak mohl být o dost lepší. Na druhou stranu Sabině člověk i leccos rád odpustí už proto roztomilé holčičí žvatlání.

Merťas: Sabina je od začátku největší favoritkou soutěže. Každé kolo se od ní čeká velký zásah do černého. Ten se čekal hlavně minulý týden, ale dostavil se slepý náboj místo pořádné střely. Ve filmovém kole si vzala do úst Céline Dion. Netradiční výběr pro zpěvačku jako je Sabina. Ale to samé jsme říkali, když si Angie Miller v letošním American Idol na začátku také vzala nečekaně skladbu od Céline a nakonec ji dala po svém a parádně. I v tomto kole se od Sabiny čekal zvedák, ale znovu se dokonalost nedostavila. Začátek songu mě nesmírně bavil a tam byla Sabina ohromně silná, ale pak nastoupil refrén a tam přišla Sabiny sice parketa, ale tentokrát song ohromně překřičela a ono stačilo, kdyby zas tolik nekřičela. V některých tónech šla vyloženě na krev a bylo to až moc. Favoritka už druhé kolo ztrácí a měla by také začít s vyrovnanými výkony. K nejlepším sice stále patří, ale až se mezi nimi bude lámat chleba, tak ji tato klopýtnutí mohou stát třeba i vítězství.

Ewa Farna – I Will Always Love You

DJ Vlado: Tady není myslím co řešit, jelikož při vší úctě k našim finalistům bylo Ewino vystoupení minimálně o celý parník výš než všechny jejich výkony dohromady. Na tomto gigahitu většina zpěvaček pohořela, ovšem Ewa jej podal vskutku famózně a dokázala tak, že patří k našim vůbec nejlepším zpěvačkám. Pořád jen nechápu, proč své zpěvácké kvality pořád tak podceňuje, zvlášť když se před ní ve Slavíku už několik let umisťuje jedna o dost horší zpěvačka (konkretizovat myslím nemusím).

Merťas: Byl by hřích se nevrátit k vystoupení, které zazpívala Ewa před vyřazováním. Nezbývá nic jiného než Ewě vyseknout velkou poklonu, protože letitý šlágr od Whitney dala čistě jako sklář křišťálové sklo a na poslech to bylo úchvatné a dokonalé. Její hudební vsuvka čněla nad všemi při nedělním večeru a hravě všechny strčila do kapsy a všechny kritiky musela posadit na zadek. A Ewa potvrdila to, že je tím nejlepším, co novou éru Superstar potkalo.

Pořadí výkonů podle DJ Vlada:

1.Tereza, 2.Martin, 3.Adam, 4.Veronika, 5.Jarda, 6.Sabina, 7.Virgínia, 8.Kristína, 9.Štefan

TOP 3 nejlepších podle Merťase

1, Jarda
2, Adam
3, Veronika

Koho by DJ Vlado poslal domů?

Štefan, nebo Kristína. Vypadnutí Virgínie však žádná tragédie není.

Koho by Merťas poslal domů?

Z filmového kola nejmíň zářila Kristína a Štefan. Jejich výkony mě nejméně nadchly. To že nakonec vypadla Virgínie bylo trochu překvapením, ale i ona byla hlavně po minulém kole na odstřel. Sázel jsem na to, že by ji mohla podržet známost písničky a nakonec i ne zas tak špatné vystoupení. V celkovém součtu mi ale Gia chybět taky nebude.

Hodnocení 4.finálového kola podle DJ Vlada

Zatím to bylo rozhodně nejlepší kolo letošní SuperStar. Většina soutěžících podala skvělé výkony a celý večer navíc završila i Ewa Farna. Medailonky soutěžících byly sice na samé hranici kýče, ale vzhledem k tomu, že v zahraničních (a zejména amerických) show se tomu děje dnes a denně, se to dalo ještě pochopit. Nejslabším článkem i nadále zůstává Zorka, která tentokrát hned po prvním vystoupení předvedla neskutečný trapas s Jardovým „pytlíkem“. Příští týden nás čeká kolo na téma Legendy popu a já doufám, že si soutěžící svou laťku, kterou nasadili tento týden, podrží i nadále.

Hodnocení 4.finálového kola podle Merťase

Po rozpačitých třech kolech tu bylo konečně kolo, které by jsme celkově mohli označit za kolo z hudební soutěže, kde se profilují dobří zpěváci a ne soutěž v nejlépe zazpívaném karaoke. Filmové písně finalistům seděly a většina byla poslouchatelná. Pomalu se blížíme do stádia, kdy budou vypadávat i favorité nebo ti lepší zpěváci, a tak je zapotřebí zase ze strany soutěžích trochu šlápnout na plyn, protože se pomalu ale jistě řítíme do tuhého. Příští ,,legendární“ kolo bude doufám o minimálně laťku výše.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 702
1
Taulina
Reagovat

tak jo, my počkáme :-)

ale nějak nemůžu rozluštit název – Návrat princezny soutěže a poprava ledové královny

kohopak?

2
Jana2
Reagovat

Řekla bych že návrat Terezy a poprava Giny.

3
T.M.
Reagovat

Moje pořadí po včerejšku:

1 Sabina – Nebylo to technicky dokonalé ale pro mě to bylo nejlepší vystoupení včerejšího večera. Možná ta hlasová exhibice s výškami byla až přehnaná ale mě to prostě bavilo a narozdíl od těch minulých Aerosmithů mě v tom bavila i Sabina. Zanechalo to ve mě dojem a pro mě tím Sabina složila reparát za minulé kolo i když možná někteří budou mít jiný názor. Ale bylo to velmi osobité pojetí a já originalitu vždycky cením takže za mě super !

2 Adam – Adam se skvěle odvázal a vyklubal se z něj najednou pořádný rošťák. Na pódiu je čím dál tím jistější a je vidět jak z něj přímo před našimi zraky roste hvězda jako kdysi z Anety Langerové ( i když z Adama ta hvězda roste daleko rychleji což je obdivuhodné). Hlasově mu to skvěle sedlo a celkově to prostě nemělo jedinou chybičku. Akorát pro mě ta písnička sama o sobě není tak úplně šálek mého čaje a proto mě Sabinino vystoupení zaujalo ještě o špetku víc. To ale nemá vůbec nic společného s Adamem a není to vůbec jeho chyba protože jeho vystoupení samo o sobě bylo dokonalé.

3 Veronika – No nebudu lhát, minulé Veroniky vystoupení mi přišlo daleko lepší, tentokrát mě to zase už tolik nebavilo. Ale stejně jako u Adama bych viděl chybu spíš opět v té písničce od Adele která je pro mě prostě i v originálu děsně nezáživná. Jinak Verče se hlasově nedá nic vytknout, ty pasáže když zněžněla hlas se mi dost líbily….technicky to zvládla opět bravurně. Lepší výkon v této písni podat nemohla a tak by bylo vůči Verče nefér nezařadit ji do mé Top 3 zvlášť potom co si ode mě v minulosti chuděra vytrpěla. :-)

4 Jaroslav – Já tady půjdu trochu proti proudu a napíšu že i když je Jarda můj favorit tak od jeho včerejšího výkonu jsem čekal větší touchdown. Přišlo mi to takové dietní a sterilní, minule mě rozhodně bavil daleko víc. Nic nepokazil ale ze židle mě to taky nezvedlo. Takový průměr. Ale to soudím po prvním poslechu, třeba až si to poslechnu víckrát tak se do toho zase víc dostanu a změním názor. Chvála poroty byla ovšem velká a obzvlášť Pala Habery. Tak si říkám jestli je Jarda skutečně takový oblíbenec poroty a nebo jestli se třeba opravdu v hlasování pohybuje na posledních místech a porota chce tou chválou třeba diváky povzbudit aby pro Jardu hlasovali….každopádně Jarda i nadále zůstává mým favoritem a rozhodně si tímhle výkonem ostudu neudělal.

5 Tereza – Co si budeme povídat, Tereza se konečně odvázala a předvedla svůj nejlepší výkon v soutěži.Působilo to fakt příjemně a dobře. Mě se to taky líbilo ale i když asi DJ Vlado bude jiného názoru, tak já si myslím že konkurence je velká a že na útok na ty vyšší příčky v soutěži už tohle ani tak stačit nebude.

6 Martin – Nemůžu si pomoct ale mě se Martinovo vystoupení bohužel nelíbilo a naprosto nic to ve mě nezanechalo. Rockové písničky miluju ale zrovna tahle mi přijde nezajímavá i v originále a v Martinově podání se stala ještě více nezajímavou. Nudil sem se a žádné emoce nikde. Navíc mi na Martinovi začíná vadit afekt který vnáší do zpěvu a kterého se asi nedokáže zbavit. Kde je ten přirozený kluk ze začátku soutěže? Jak sem ještě nedávno psal že všechny tři české kluky mám nastejno a nedokážu se mezi nimi rozhodnout tak už tomu tak není…..nejlepší je pro mě Adam, na záda mu dýchá Jarda a Martin se pro mě bohužel v této chvíli stal tím nejslabším článkem mezi českými kluky a pokud bych nutně musel někoho z nich obětovat, tak by to byl právě on….snad si ještě napraví reputaci, je neuvěřitelně talentovaný a muzikální ale s tím jeho afektem to ještě bude velkej boj, mnohem větší než sem si původně myslel…. :-(

7 Virgínia – Mnohem lepší než minule ti Depeche Mode ale i tak tam intonační problémy a kolísání byly, škoda jí tedy není protože už by stejně dál neměla co nabídnout…..i tak tam ale včera byli dva ještě horší soutěžící.

8 Štefan – Tohle vystoupení se nebojím označit za katastrofu v přímém přenosu a výkon hodný vypadnutí ze soutěže. Štefan si ukrojil obrovské sousto kterým se pro mě absolutně udusil. Jak na něm ale bylo vidět, sám si je toho plně vědom a proto doufám že pro příště bude vybírat píseň daleko obezřetněji.

9 Kristína – Jestli Štefanovo vystoupení byla katastrofa tak tohle už byla absolutní tragédie. Totálně zničená atmosféra písničky, intonačně úplně mimo a všechno od začátku do konce úplně špatně. Jasná kandidátka na příští vyhazov. Ani pěvecky a ani typově už zbylým soutěžícím nestačí, je i dost nevýrazná. Vlastně žasnu jak se zrovna ona mohla dostat v soutěži takhle daleko. Kristíno ty už to máš na příště spočítaný doufám…..Líbila se mi jen v prvním kole v písni Leony Lewis, slovenská píseň ve druhém kole nebyla špatná ale bylo to nevýrazné, poslední dvě kola totální tragédie….kdo ji tam sakra pořád ještě drží?

4
yeey
Reagovat

ja to mam takto

1. Tereza – joo asi to nebylo zase nejlepsi vystoupeni, ale tim nasazenim me po minulych kolech hrozne potesila… melo to obrovskej smrnc a Pulp Fiction by teda Terka mela shlednout dodatecne!!!
2. Veronika
3. Martin – mne Martinuv hlas vzdy zpevaka z Nickelbacku pripominal, takze mu to totalne sedlo :-)
4. Sabina – no jako rvala v tom moc, ale co cekat od devcete, ktera se svoji kamaradou o sobe navzajem vi, ze nejvic jedna druhou potesi krabičákem :-DD ja ji to stejnak sezral jako vzdycky
5. Adam – dobry, ale me uz Adam s tema vykopavkama nejak prestava bavit :-/ navic mi pripada az moc starej/mladej
6. Jarda – nadseni ostatnich bohuzel uplne neopetuju, nebot se mi do takovy balady prave to chrceni vubec nehodilo
7. Viriginia – zas tak spatny to nebylo :-)
8. Kristina – tohle devce me jednou unudi k smrti :-)
9. Stefan – nemusim ho, ale tady mi ho bylo az lito, na to proste nemel…

5
blixa
Reagovat

Sabinka, Sabinka a ještě jednou Sabinka. Jedinej člověk kterej je svůj, není umělej a vykalkulovanej. Maximálně mě baví, i se všema chybama a to teď po dvakrát zpívala věci, který skoro nesnáším. Její verze ale poslouchám rád a opakovaně. Zajímavý je, že přestože byla minule minimálně stejně dobrá jako včera, minule sklidila na diskusích čočku a teď chválu :D

6
dolores
Reagovat

Vlado, suhlasim s tvojim hodnotenim Terezky, som z nej vcera bola hotova. :) u mna to sice vyhrala vcera Sabca, ale len s velmi tesnulinkym rozdielom pred Terkou.

7
Lada
Reagovat

Já letos prostě nemám favorita.Lidí ,co se mi líbí je tam víc.Každopádně po včerejšku to musím konečně napsat.Nejzajímavější jsou pro mě Jarda a Sabina.Oba mě zaujali nejenom po pěvěcké stránce,ale vůbec tak nějak celkově. I když Sabiny výkon mě včera nijak neuchvátil ,tak Jarda byl nejlepší.Ta barva hlasu,to je něco úžasnýho.Hrozně moc se mi líbí,jak on se vždycky raduje,když postoupí.Navíc mě včera dojal jeho medailonek.
Pro Sabču byl ten výběr včera tak nějak mimo-ale zase,ona má radost ze všeho :-)). V těch slokách dobrý,ale jinak se mi to fakt moc nelíbilo.A prosím Vlada (byl přítomen?) ,jestli může říct,co dělala v těch částech,kdy Habera říkal,že byla „nasraná“.Tancovala? Nějak to tak vyznělo z kontextu,ale kamera prostě čučí jinam.Ono to totiž působilo,jak kdyby jí vypadl text.Teda pro ty,co tu písničku neznají…

8
kata
Reagovat

1. terezka – dostala mě, málokdo u nás by tak výborně zazpíval soulový song, má jedinečný hlas a užila si to – jen tak dál!
2. martin – jeho hlas je děsně sexy, jak chraplák tak plnej nízkej, zpívá úžasně na zimomravky
3. adam – užil si to, je mi děsně sympatickej, na svůj věk vyspělej, hlas super
4. jarda – píseň mu sedla jako pověstná:-) chraplák výbornej
5. veronika – uznávám že zvládá težké skladby a technicky je úžasná, ale mě bohužel nebaví ten typ zpěvu, ať se snažím sebevíc, je to pro mě nuda
6. sabina – moje favoritka z top 4 to tentokrát nedala, ale chápu že to zpívat nechtěla, k jejímu hlasu se to nehodilo
7. Gina – byla překvapivě lepší než minulá kola, ale pořád ještě nic extra, její vypadnutí mi nevadí
8. Kristýnka – moje oblíbenkyně, ale moc se mi to nelíbilo, bohužel nesouhlasím s porotou v tomto
9. štefan – poprvé mi ho bylo líto, byl to trapas, na ten song neměl a hrozně se snažil

9
T.M.
Reagovat

Vlado tak teď si tu Terezu přechválil ale chápu tě. :-D Ale s hodnocením Kristíny se ztotožňuju a její hodnocení porotou i pro mě šok….asi ještě neměla vypadnout.

10
T.M.
Reagovat

U Martina už jsem nabil toho dojmu že on se od toho afektu a hlasových manýr asi prostě nedokáže odprostit. Dvakrát mu to bylo vytýkáno i porotou a on to tam stejně dal i potřetí. Jedna moje známá když ho slyšela zpívat to nazvala zajímavě – zvracící efekt. :-D Jakože on prostě co s tím hlasem v těch písních dělá, tak to místy připomíná až zvracení….on takhle nejspíš zpívá od začátku akorát měl ze začátku dobré písničky na kterých se to neukázalo…ale poslední tři kola už ne. Navíc minule v té Metallice i když to hlasově přehnal, tak to prostě bylo i tak zajímavé vystoupení a mělo to svou energii. Ale včera už to bylo úplně takové nijaké a bez energie, včera už mě to vůbec neoslovilo. Jsem docela překvapen protože Martina sem považoval za jednoho z největších favoritů a nečekal sem že by zrovna on mohl ve finále začít takhle padat ale už se to prostě děje. Je to možné že Jardu tam vždycky dusí jen tak na oko a že to nakonec tím předčasným vyřazením může odnést i Martin. Pokud bude i dál pokračovat takhle tak bych se tomu asi ani nedivil.

11
Lada
Reagovat

A k ostatním.Tradičně Martin super,ten jeho hluboký hlas je fááákt sexy. A sexy je i jeho Terezka.Ta byla včera moc roztomilá.Jako by mu zrovna vylezla z postele (to myslím v dobrým samozřejmě).Moc jí chválím,jak se včera rozjela a užívala si to.
Kristýna s Virginií se mi včera ani jedna nelíbila.Gia o něco víc a nemrzí mě,že vypadla zrovna ona.
Chudák Itcho,tomu se to nepovedlo.Chvílema tam měl moc hezký místa a chvílema to bylo úplně mimo.Škoda.A znova musím napsat,jak nejistě a ztraceně na mě poslední dobou působí.
A nakonec Veronika.Já prostě nevím.Pro mě to je ,jako by vůbec nesoutěžila.Prostě přijde,krásně zazpívá a to je všechno.Něco jako včera Ewa,jen jako host ne účastník.Dovedu si představit,že vydá cd,které se bude jmenovat Veronika Stýblová zpívá největší hity,ale to je asi tak všechno.prostě na mě tak působí,krásný zpěv a to je všechno.

12
Lada
Reagovat

Ještě jsem chtěla říct,jak mě štve u některých to neustálý omílání některých skutečností.U Bendiga to byl styl a u Verči furt dokola emoce.Pomalu v každém hodnocení.Někdo má přezdívku a někdo tenhle přídomek nebo jak to nazvat. Martin Šafa Šafařík,Štefan Itcho Pčelár a Mário Styl Bendig,Veronika Emoce Stýblová :-)))

13
jab
Reagovat

Tak jsem si pustil znovu Veroniku a nepřišlo mi to tak hrozné jak včera, naopak ta barva, která mě již včera zaujala, vynikla ještě o něco víc. Za čím si ale stojím, tak opět jsem tam slyšel to krátkodobé rozejítí se s kapelou – tentokrát ne jednou, ale hned dvakrát – a vždy při „At Skyfall“ na konci refrému.
Na Kristínu se dá dívat dvojí optikou. Buď budu srovnávat s originálem a pak se o mě, jakožto jejího fanouška, bude pokoušet infarkt až do doby, než to konečně rozjela ve výškách, a nebo nato budu pohlížet jako na zajímavou (byť pěvecky stále nedokonalou) alternativní country verzi. T.M., vím že máš tendenci psát občas pod vlivem emocí, ale i tak si dovolím ti odpovědět na otázku „Kdo jí tam pořád drží?“ Kristína má podlě mě signifikantní zajímavý hlas, problémem je bohužel její technická nedopracovanost (každý holt nezpívá v 17 jak GG ;-)) avšak tím nehorším prů***em je IMHO její nervozita, která ji bohužel dost limituje a ty vystoupení sráží, troufám si tvrdit i o třídu, dvě dolů. Nicméně to pro ni vidím v příštím kole na 90 % na konečnou, odstraňování těchto nedostatek potřebuje víc času než kolik je vymezeno formátem soutěže. Rozhodně však její případné 8. místo nebudu považovat za vyloženě nezasloužené ;-)

14
T.M.
Reagovat

Já si prostě myslím že to co Martin předvádí opravdu není jeho normální přirozený hlas ale místo toho jsou to různé hlasy asi pěti různých rockových zpěváků jak už tu někdo psal a Martin má tyto hlasy prostě naučeny, má od nich odkoukanou jejich pěveckou techniku a to možná až moc do detailu a trochu už tam zapomíná dávat i něco ze sebe. Ani on sám si to nejspíš neuvědomuje. Na někoho to možná působí sexy, mě to už třetí kolo po sobě začíná rušit a začíná mi to dost vadit. Stále ještě Martin patří k mým favoritům a nerad ho kritizuju ale jeho pozice u mě začíná dost slábnout a myslím že to tak může mít víc lidí. Dost je mu to vytýkáno. A je to škoda, hrozně bych chtěl někdy slyšet jeho normální přirozený civilní hlas bez všech těch naučených manýr…ale je bohužel možné i to že ani on sám už bez těch manýr a afektu zpívat nedokáže. Studuje k tomu i operu….já se bojím že Martin chtěl být tak moc dokonalý až to všechno překombinoval a to co bylo zpočátku vyčítáno Veronice se začíná projevovat ve velké míře i u něho. Něco jako nemoc z povolání……

15
Olo
Reagovat

Tak to Terezino hodnoceni je tedy hodne subjektivni. Bylo to jeji asi nejlepsi, ale vzdyt to totalne neudychala a strasne to bylo hlavne na konci poznat. Podle me se tam nekolikrat ani netrefila slovama do melodie.

16
yeey
Reagovat

co se tyka sledovanosti Superstar, tak je tu asi tak jedna pozitvni zprava – vcera porazila Mame radi Cesko :-D

17
zuzana
Reagovat

u mna vcera
jarda
adam
tereza
veronika
martin
stefam
sabina
gia
kristina

18
jab
Reagovat

16 – Juchůůů! Aspoň nějaký úspěch :-D

19
Rena
Reagovat

S názorem Dolores a TM se zcela ztotožnuji…

ano, Adam je sympatický a milý, při zpěvu přirozeně se tvářící finalista, jako býval Tomáško Bezdeda v první Slovenské superstár – stejný usmev, reč oči – kontakt s publikom. Jenž ač o dost maldší, okouzlil na několik let i slavnou slovenskou Adélu.
Ano, roste nám z Adama na jevišti rošták, který je kolo od kola jistější, na podiu se odváže a vždy uplně rokvete, jako to bývalo u Anety, která byla uplně jiná v soukromí a na podiu, které ji neuvěřitelně svědčilo…
Adamovo vystoupení samo o sobě bylo dokonalé.

Takhle má vypadat Superstár… Oba výše jmenovaní měli ale 19, kdepak za ty 3 roky bude Adam..

Připomenme si jedno z komických čísel Tomáška, s rebelem Robom… ač oba pod tonem, málem se jim podařilo zbourat halu… a to byli panečku moderátoři – Adéla s Picom… ach jo…kde ty časy jsou…
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=VfVy9xHSrLA&feature=endscreen

20
Jai Kudo
Reagovat

Tak konečně nějaká (zatím alespoň kusá) rekapitulace, která se dá číst a má hlavu a patu a je objektivní (tu Terezku Vladovi velkomyslně odpouštím :) byl to JEJÍ nejlepší výkon, určitě ne nejlpší v celé soutěži….:) )
Velký rozdíl proti Scalexově gilotině, minulý ročník si vzpomínám, že jsem s ním většinou min. na 90% souhlasil. Ale letos se ty jeho kydy nedají pomalu ani číst. A to nejen kvůli Šafovi, ale i u ostatních je často totálně mimo…..
To už i ten Voxel splodí lepší koment….

22
T.M.
Reagovat

20: Náhodou kritiku na Martina napsal Scalex správnou. Já už bohužel Šafu taky pomalu odepisuju z důvodů které sem napsal výše. V názoru na něj se se Scalexem shoduju. I když nerad…….

23
kata
Reagovat

Mě se teda vůbec nezdá, že by Martin měl nepřirozenej hlas,myslím, že spíš nejsme v našich vodách zvyklí když má někdo tak sytej barevnej hlas. a taky si myslím, že na naás působí, že studoval operu, ale on teda nezní jako opern zpěvák, jeho hlas je sexy sexy. To ze v metalice to schválně přeháněl a někdy to znělo jako zvracení to je jasný, jenže to mělo být rockový kolo a ne popíček, ale včera zpíval s citem. škoda že ho TM tak odepisuješ, to si podle mě nezaslouží. ale von stejně pomáhá jinem, čili asi je mu fuk jestli vyhraje. to by jinak byl blbej aby pomáhal.

24
Kamča
Reagovat

16, 18 – o 32 tis. diváků, což není nic moc. Nevinné lži – 1 270 tis., 168 hodin – 787 tis., SuperStar – 725 tis., Máme rádi Česko – 693 tis. diváků.

25
Fialka09
Reagovat

Tak jsem si to dneska ještě pouštěla všechno znovu a vidím to takhle:
1.JARDA – já ten jeho hlas miluju čím dál víc a k téhle písničce vyloženě seděl, někdo tu včera psal, že mu chvílemi připomínal Armstronga – jo, mně taky. Ten kluk je prostě skvělý!
2.ADAM – nečekala jsem, že tu písničku dá takhle parádně!
3.TEREZKA – popravdě bych nikdy nevěřila, že ji dám takhle vysoko, ačkoli je mi sympatická, patří pro mě spíš do té slabší poloviny, ale včera byla vážně úžasná.
4.MARTIN – já ho prostě miluju!
5.SABČA – chvílema trošku uřvané, ty sloky malinko odfláknuté, ale mělo to svoje kouzlo.
6.KRISTÍNA – nebylo to nic světoborného, ale svým způsobem se mi to zdálo půvabné, škoda, že není technicky zdatnější, barvu hlasu má fakt krásnou.
7.GIA – tady jsem nepobrala hodnocení poroty. Já tu holku sice nemusím a její vypadnutí mě nemrzí, ale tohle bylo podle mě její nejlepší vystoupení v soutěži.
8.VERČA – vím, že jsem asi divná, ale tentokrát šlo její vystoupení úplně mimo mě. Minule se mi zdála stokrát lepší.
9.ŠTEFAN – tohle mě mrzí, mám Itcha ráda a jeho zpěv se mi líbí, ale tenhle výkon byl pro mě dost tragický. Uznávám, že písnička to byla sakra těžká.

Jinak ohromné překvapení v podobě Ewičky, ta holka je nejen neskutečně sympatická, ale zpívá fakt parádně. A to jsem ji dřív nijak extra nemusela.
Celkově to byl hodně podařený večer!

26
lydka
Reagovat

Rena – díky za připomenutí, culím se tu jak měsíček na hnoji :-)… Toško byl od první chvíle nazožranie http://www.youtube.com/watch?v=7qlsAvfrIRQ

27
T.M.
Reagovat

23: Ty hlasové manýry mu nevyčítám jen já, z toho se stává už pomalu všeobecný názor takže něco na tom asi opravdu bude. Nejlépe to popsal Scalex že se Martin vydal bohužel úplně špatnou cestou pěvecké techniky. On hlas skvělý má, to mu nikdo nebere ale do toho zpěvu se mu zažilo až tak moc zlozvyků že je to prostě spíš až na škodu. Třetí rozpačitý výkon za sebou bohužel. A nebylo to jen tohle, ani celkově mě včera jeho vystoupení nebavilo ale nedokážu popsat co tomu chybělo. Myslím že to byl včera zatím jeho nejslabší výkon v soutěži. Já ho odepisuju pomalu, to znamená že úplně sem ho ještě neodepsal. Pořád se ještě těch zlozvyků snad aspoň doufám zbavit může jen už si přestávám být jistý tím že se mu to podaří ještě během téhle soutěže……mě to fakt mrzí že o něm musím takhle psát ale prostě nemá cenu mazat med kolem úst a psát o tom jak je skvělej když už je zcela evidentní že on ten problém prostě má a že to asi nebude problém zrovna malý když se ho ani po třech kolech nezbavil.

28
Mila
Reagovat

27 – ja se jen divim, ze to Martinovi nekdo z ucitelu nerekl, jak se zachazi s tak krasnym hlasem. To je jako by nekdo na stradivarky hral po hospodach..

29
T.M.
Reagovat

28: Řekla mu to i porota a to už dvakrát ale on si z toho asi ponaučení nevzal. Jenže to už musí mít natolik zažité že se toho prostě nedokáže sám od sebe jen tak zbavit. Mají oni vůbec letos nějakého hlasového pedagoga?

30
yeey
Reagovat

24 pravda, nicmene v ty cilovy skupine 15-55 je Superstar jen kousek za ČT 1 a po pravde, ono kvuli divakum nad 55 se Superstar nedela :-) tim samozrejme Nove a SuperStar nechci upirat evidentni neuspech :-)

31
yeey
Reagovat

29 tusim, ze se vcera Habera ptal (Stefana?) jestli jim tam nekdo pomaha s technikou zpevu (nebo tak nak) a on je smutne zakroutil hlavou, ze ne :-)

32
Mila
Reagovat

31 – u Stefana slo o to, ze tu pisnicku neudychal a Habera se ptal, zda je nekdo uci, jak pri zpevu dychat.. ale v minulych SS nejaci poradci byli, ne?

33
yeey
Reagovat

32 ja se obavam, ze naposled tak v 3. cesky Superstar…

34
jab
Reagovat

33 – Letos sice měli mít nějakého poradce, ale jestli to tak fakt dopadlo, tím si vážně nejsem jistý. Asi je jím nakonec Šafa :-D :-D :-D

35
Lada
Reagovat

Asi jim tam pomáhá tak akorát Martin :-(

36
Lada
Reagovat

33-vidím,že jsme měli stejnou myšlenku .A pak je sám kritizován :-))

37
Lada
Reagovat

Pardon,můj příspěvek byl na jaba.

38
dolores
Reagovat

myslim, ze pre kazdeho z nich, vratane Martina, ci Itcha by sa hlasovy pedagog zisiel ako sol. aj Terka, ked spieva tie popiny, co ju nebavia, by potrebovala poradit ako na nich. Soukup sa jej v CS-kole aj pytal, ze kto ju pripravoval na Burku, a ona ze sama. sice to vyzeralo, akoze Zbirka ju pripravuje, ale to bolo len take teatro pre divakov do dokrutky. sa cudujem, ze hlasovy poradca tam nie je, aj ked to avizoval tu myslim aj Pp, ze bude. skratka nemaju na to zaplatit odbornika. smutne :(

39
dolores
Reagovat

26 -dobra spomienka:D musim povedat ze je Tomasko celkom iny typ spevaka ako Adam. predsa len Adam, aj ked 16rocny je technicky vyspelejsi ako bol vtedy Tomas, ale tu podiovu charizmu maju obidvaja rovnako uzasnu :)) napr. toto je Tomasove prve vystupenie na velkom stejdzi v zivote, a pozrite ako ovladol publikum. on sa super tvaril, pripominal mi Gotta, ktory tiez vie ako rozdavat radost a dobru naladu obecenstvu. to iste teraz ma v sebe Adamko. :) a v zavere tohto videa je jasne vidiet ten priepastny rozdiel medzi Adelou a Zorkou :// http://www.youtube.com/watch?v=llg6aSTKyug

40
Merťas
Reagovat

Naše hodnocení jsou přidána nebo postupně přibývají. Těšíme se na vaše ohlasy. :)

41
Inna
Reagovat

Kuky zkouší Mad World, Itcho Lady Carneval-….to by bylo zajímavé

42
dolores
Reagovat

este k Sabine:
dost je tu kritizovana, asi aj na zaklade, pre mna nepochopitelneho hodnotenia poroty. mozno by bolo dobre jej to dat o ton, dva nizsie ako niekto naznacil, ale mne paradoxne vobec jej jecak nevadi. je pre mna absolutne uveritelny a uchvacujuci. celkove ma toto jej vystupenie zasiahlo ako maloktore ine. mozno je to tou piesnou, ktora sa mi paci, jednoducho som jej to proste zozrala :D ona do toho dava akoby seba, svoj vklad, napokon ako do kazdej piesne, co spievala. nikoho nekopiruje, je tam jej vlastny „rukopis“ aj hlasovy aj vyrazovy. Sabina – to je pre mna po dlhom case zaujimava superstaristka-zena. mala som pocit, ze ju kritizovali, lebo chceli si to teraz prehodit s Veronikou, ktoru sprdli minule. :D nabuduce to zase bude opacne, pochvalia ju a kartac dostane Verca ? LOL

43
dolores
Reagovat

41 – tak to sa mi snad iba zda. spomeniem Gotta a on za dverami :DDD

44
jab
Reagovat

43 – Jsem zvědav na Itchovu češtinu :-D. Přihazujte prosím i další songy, pokud budou slyšet ;-)

45
Inna
Reagovat

Itcho zkoušel i Už z hor zní zvon- ale moc hlasově nezvonil ))))

46
dolores
Reagovat

45 -ach tak. asi sa zatial len tak hrajkaju :))kde to vidis ? na voyo ?

47
Inna
Reagovat

jukala jsem na dnešní hlasové zkoušky

48
dolores
Reagovat

27,27 -mna Martin v tomto kole nebavil. mozno to bude aj tou pre mna plochou pesnickou, ale tie maniere tam stale su a vadia mi, tak ako viacerym. stale verim, ze raz vystrihne nieco ako No name, co ma nahrate na Youtube, je to zaspievane velmi civilne. tam dava z tych svojich zlozvykov len minimum, resp. ich davkuje primerane, aj niektore anlictinou pokrutene slovenske frazy su mi celkom prijemne na posluch. mozno prave v tej piesni, tym, ze je polozena vyssie, nie je miesto na jeho davivy reflex a celkove to vyznieva sarmantne. :) ja myslim, ze Martin ma sancu sa este do sutaze vratit ;)

49
Jenda Godott
Reagovat

Playback je VŽDY nepřijatelný.
A ani s hodnoceními nesouhlasím. Všichni kromě Šafaříka a Křovákové jsou nudní, až to bolí, zejména Stýblová.
Ti dva výše zmínění na tom ale nejsou o moc lépe. Šafařík zřejmě umí zpívat, ale předvádí jakousi zvrácenou amerikanizovanou post-rockovou surealistickou absurditu, které není slovo rozumět. A Křováková sice má hlasový fond, ale jakmile přitlačí, má mizerný timing a ztrácí vazbu na hudbu. Chvílemi to je až disharmonické a úplně mimo rytmus, jako by vypadla z písně. To je extrémně dobře patrné v oblíbeném srovnání s Gunčíkovou, která umí ostře řvát a zároveň zůstat v rytmu a v jedné linii s kapelou.

50
dolores
Reagovat

47 -aha,
markizacka stranka ani slovenske voyo takuto moznost neponuka, ani nemaju nic take v archive iba cele epizody. su to diletanti. ludia platia voyo zbytocne ://

51
kata
Reagovat

29: Právěže si ponaučení vzal a hlavně minule to byla parodie, to do rocku patří to přehnat. Myslím, že se na Martina díváme všici přísněji včetně poroty protože on už studoval zpěv. Já teda musím říct, že včera měl Šafa tak sexy hlas, že mé uši měly orgasmus:-) :-) :-) :-)

52
ejmi
Reagovat

49-áno, Gunčíková umí řvát v ostré linii s kapelou ale žiaľ na playback a to je predsa pre Teba neprijateľné Jenda Godot a ďalej podľa Teba je dobrý spevák len ten, ktorý umí ako to píšeš řvát, podľa mňa je dobrý spevák niečo úplne iné, aj keď uznávam, že niekedy je dobré dať aj takto emóciu najavo, ale rozhodne nie len takto.

53
dolores
Reagovat

51 -kazdy, dokonca aj my zeny to mame kazda inak. mne pride Martinov hlas bez manierov krasny, ale zase nie sexy- ja som zatial takuto rajcovnost v hlase citila len u Petra Sevcika a neboheho Georga Harrisona.

54
kata
Reagovat

53: je to tak, mě se zas libil paul z beatles. Jinak já už budu mít za chvíli problém, protože letos mám tolik oblíbenců, že budu už brzo u každého vyřazování fňukat.

55
dolores
Reagovat

54 -vidim tam ale este jedneho, ktoreho vypadnutie ta potesi :D

ale naozaj teraz bude aj pre mna tazke sa s niekym rozlucit. Gina bola posedna z kolektivu, co mi nebude chybat. ostatni, vratane Kristiny, ( ktora Mertasa ukrutne nudi :D ) mi pripadaju zaujimavi. kazdy niecim inym, takze odteraz budu vypadavania pre mna smutne. :(

56
jab
Reagovat

55 – No já to budu mít taky těžké – zbyla mi tam zatím kompletní šestka oblíbenců, do které se čím dál víc infiltruje Jarda, takže ze šestky už je prakticky sedmička :-D a pak je tam Verča, která mi ničím nevadí, typologicky krásně doplňuje tu letošní mozaiku různorodých zpěváků a její nepostup do alespoň TOP 5 by mi přišel objektivně nespravedlivý (vyzpívá toho fakt nejvíc).

57
přiznivec.obecny
Reagovat

O Jardovi jsem psala u minulýho článku. Moc nechápu tu chybějící gradaci – já ji tam slyšela. Tenhle song se vypráví a tam je gradace nepravidelně tu a tam. Já ji tam slyším. Jeho hlas se mi zdá o dost hrubší, taky bych raději, kdyby se trošku vyčistil – se mi zdá, že je na štíru s pitným režimem (voda:-), hlavně když se „kalí“, tak ta voda přímo u toho popíjení pomáhá proti vysušení hlasivek. A ostatní už jsem psala.
Tak Sabina má krásný hlas a upřímný zpěv a to je pro mě hlavní. Samozřejmě, že občas zaváhám, jestli to bylo tak, jak má být, ale když jsem vtažená emocema, tak se na to špekulování vyprdnu.
Adam ještě dospívá, zatím pro mě nepůsobí ještě hotovým dojmem. Ale nejde přehlížet jeho suverénní zvládání všeho, co zatím dostal za úkol zazpívat. Když vezmu v potaz, že je mu 16 let, tak vypadá slibně. Sice mi vadí jeho přemoudřelost a rádoby veselí, ale po ještě klukovi nebudu chtít, že bude bez zaváhaní. Hlasově ho řešit je fakt zbytečný.
Všichni byli dost vyrovnaní, takže nebudu už řadit. Jenom si ještě „vytáhnu“ Kristýnu. Tady někdo trefně poznamenal, že má ve zpěvu půvab a tím se mi líbí a odlišuje. Nejsem si jistá jejím smyslem pro rytmus, protože u Thilleru jsem slyšela takový zvláštní monotónní zpívání a tohle mě nahlodalo. Já opravdu nevím, jestli to nebude problém, jestli jde o věk, nebo o samotný osobnostní základ. Ale stejně ji pořád mám v oblibě. Je fajn, milá, přirozená – ještě takový pískle.

58
irena
Reagovat

Včera jsem měla možnost vidět vše naživo, takže ty dojmy jsou trochu jiné než jen televizní. Trochu napodobím Vlada a musím říct, že Martin má nejen úžasně sexy hlas, ale naživo je sexy celý :)
Většinou se Scalexem v mnohém souhlasím, ovšem v případě Martina tedy ne. To, že má krásný hlas je jasné, ale to jak ho používá – určitě by se dala spousta věcí vylepšit, ale ty stále omílané manýry bych trochu brala jako jeho rukopis, on je příliš živý (a mimochodem včera bylo vidět jak moc pohybově nadaný) a úplně civilní projev od něj lze asi těžko čekat. Není v tom nic nahraného, když ve vile cvičí u klavíru tváří se podobně. Možná by bylo dobré ho začít brát takového jaký je (což už podle mě pochopila porota, jmenovitě Ondřej Soukup který ho včera jmenoval jako nejlepšího). Je to samozřejmě věc názoru, ale že by ukazoval nějaký ústup ze slávy se mi nezdá ani náhodou.
K ostatním – moc se mi líbila Terezka, Jarda, Adam. A u Virgínie mi přišla kritika přehnaná, nedala to vůbec špatně.

59
yeey
Reagovat

52 ejmi, ty si neodpustis jedinou prilezitost si do Gabiny rejpnout, ale tohle je teda hodne neobratny pokus… :-) kazdy vi, ze Gabina zpiva live famozne na kazdy „linii s kapelou“ a ze za ten playback v letosni SuperStar nemohla….

60
Rena
Reagovat

Neví někdo, kde je možno shlédnout ten včerejší Thiller? Díky

61
Jenda Godott
Reagovat

52: Not really…
Jestli máš pocit, že v diskuzi můžeš něčeho dosáhnout podsouváním toho, co se ti hodí, ignorací faktů a neschopností obejktivního posudku, musím ti s radostí oznámit, že nemáš pravdu.

62
DJ Vlado
Reagovat

yeey, 59 – Musím s tebou souhlasit, jelikož zrovna včera jsem Gábinu viděl na jednom komornějším vystoupení, kde předvedla mnohem více tišších hlasových poloh a byla v nich absolutně excelentní, hodně na nich zapracovala a je tím pádem ještě dokonalejší než v soutěži :-) Jinak pro všechny GG fans chystám velké překvapení :-)

63
přiznivec.obecny
Reagovat
64
jab
Reagovat

62 – Hmmm…tak to se budu těšit ;-)
Nedají se někde najít ty medailonky z neděle? Promeškal jsem Kristínu a Šafu :-/

65
dolores
Reagovat

64 -medailoniky samotne neviem, ci niekde su, ale tu si mozes lahko vyhladat, co chces ;)

/superstar13.eu/superstar-2013-4-finale-10-dil-cely-online-ke-zhlednuti-video/

66
Sidney
Reagovat

52 – přestaňte se už konečně navážet do G.G.! Podle vašich, místy opravdu hloupých výlevů plynoucích z absolutní neznalosti věci je vidět pouze to, že Gábinu ani trochu neznáte a zpívat jste ji viděla naposled možná v SS. Většina současných vystoupení G.G. je live pouze s jednou nebo dvěma kytarami. O nějakém řevu nemůže být ani řeč. G.G. odmítá vystupovat na half! To, že v letošní SS zpívala na playback nebyla její vina, ale pouze to, že s angínou to prostě nejde!(byla na tom hůř než na Andělech) Bohužel Nova chtěla, aby vystupovala jako host č.1 a nic s tím už nešlo dělat. G.G. je momentálně jedna z našich nejlépe technicky a intonačně zpívajících zpěvaček (to jsou slova Věry Špinarové, Ewy Farne a Evy Pilarové) Znovu říkám (a řekl jí to i Paľo Habera ten večer), že ona nemusí nikomu dokazovat, že umí zpívat! Paľo to ví, ale znalec Vašeho kalibru asi NE! Trošku soudnosti by neuškodilo! člověk by podle některých vašich příspěvků řekl, že jste rozumná ženská, ale jak dojde na Gábinu, je to jen žlučový výplach mimo realitu. Škoda.

67
jab
Reagovat

65 – Paráda, děkuji ;-). Šafovi rodiče jsou fakt (pubescentně řečeno) hustí, ti nemaj chybu :-D. Ono ani to jabko nepadlo zrovna daleko od stromu :-D

68
yeey
Reagovat

61 :-DD genialni shrnuti, i kdyz bohuzel musim nesouhlasit v tom, ze se tema vecma tady da dosahnout lecceho :-DD

62 ze by nejake interview? :-) necham se prijemne prekvapit :-)

69
DJ Vlado
Reagovat

Přidána hodnocení Martina, Giny a Veroniky :-)

70
Rena
Reagovat

63 příznivec – moc děkuji!

71
ejmi
Reagovat

66-Sidney, nemám vo zvyku klamať, išla GG na playback, alebo nie? Išla. Nemám vo zvyku klamať. Nechápem ani to to sústavné vyzdvihovanie GG, veď dobré sa presadí aj samo. Keď niektoré komenty k nej tu čítam, mám pocit, že je to akýsi nadčlovek. A mimochodom nie každému sa musí páčiť jej spev. Priznávam moja šálka kávy to nie je. A na svoj názor hádam mám právo, alebo ani to nie? Prečo hneď toľko jedu.

72
yeey
Reagovat

Vlado, az me to tvy hodnoceni Veroniky dojalo :-) jinak sem jen koukl letem svetem na ranni deniky a Verca tam skoro nic nedokazala rict, jen se drzela, aby nebrecela, vypadala, ze je na tom fakt zle:-( chudak, doufam, ze se zvladne do nedele vzchopit…

73
Jai Kudo
Reagovat

62 DJ Vlado – tys byl včera na tom mlsání?? Slyšel jsem, že to bylo super. Ale přece jen – z Brna jet do Prahy na zmrzlinu – trochu drahý špás…:D
Nevím, co připravuješ za překvapení, ale doufám, že ne nějaký předčasný věci…..jinak se těším, samozřejmě :)

74
Jai Kudo
Reagovat

66 SIdney – díky i za GG, jsem rád, že nemusím být tady jediný „advocatus diaboli“. ALe v případě -ejmi- je to asi zbytečné snažení. Kdo nechce slyšet tak prostě neslyší….

75
irena
Reagovat

73 – ano, mlsání i Gábina bylo super, taky jsem tam byla. Je fakt dobrá.

76
Jana2
Reagovat

Tyjo Mad world by se mi na neděli hrozně líbilo pro Jardu…i když tipla bych si, že mu dají po včerejšku zas něco rychlejšího. Hlavně ne česky prosím.

77
jab
Reagovat

76 – Jj taky myslím, že by mu to sedlo líp jak Adamovi. Ale Adam je teďka na koni, myslím, že by se s tím taky dokázal vypořádat, i když ten song na něj bude krapet pomalý. ;-)

78
DJ Vlado
Reagovat

73 – jj. přesně tam jsem byl :-)

79
BarBora
Reagovat

Môj rebríček a veľmi stručné, skôr pocitové hodnotenie.

1. Tereza – čakala som trošku niečo iné, ale vystúpenie som si vychutnala so spadnutou sánkou, napriek tomu je pre mňa jej Aretha stále najlepšie vystúpenie.

2-3.
Jaro – fajn, len neviem, či je stále chorý, rada by som už počula jeho originál hlas.

Štefan – začiatok ma vystrašil, nakoniec super, krásny, zatiahnutý hlas, charizma, len tie huncútske úsmevy mi začínajú chýbať.

4. Martin – dobré, ale už by mu mali dať niečo netypické, nech sa ukáže aj v inej polohe.

5. Kristína – na začiatku som si myslela, že mám jasný tip na vyhadzov, vôbec neviem, čo sa stalo, len zrazu bol koniec piesne a bolo mi to ľúto.

6. Adam – od začiatku viem, že má pekný hlas, spievať vie, ale jeho vystúpenia ma až tak veĺmi „neberú“.

7. Gia – pekné vystúpenie, no som ju skoro nespoznala, akoby to ani nebola ona.

8. Sabina – chcela by som pocítiť ten obdiv k nej, ale nejde to. Tie silené výšky ma privádzali v úžas, ale v tom negatívnom zmysle slova. Nie, to fakt, nie.

9. Veronika – neviem, môj „prijímač“ nevie jej spev spracovať, dospieva a …. nič.

80
irena
Reagovat

76 – já jsem dnes hlasové zkoušky na voyu nějak nestíhala, teda chytla jsem jen kousek, a jediné co jsem tam slyšela jasně bylo že Adam by měl zpívat Lady carneval.

81
Jai Kudo
Reagovat

78 – některé věci by neměly být zveřejněny předčasně….mohlo by to ublížit hlavně GG. ANi já ty věci nedostanu k dispozici úplně (for my ears only :) ) . Doufám, že budeš postupovat uvážlivě…:)

82
Anta
Reagovat

Tak včerejší díl jsem dokoukala až teď, naposledy jsem slyšela Martina a dnes jsem si ho s požitkem poslechla znovu. Pro mě to bylo jedno z nejlepších vystoupení večera, za ním hned Veronika, Jarda, Adam, Tereza, Sabina. Ewa svoje vystoupení taky dala super.

74 Jai Kudo – ano, je to zbytečný…:-/

83
jab
Reagovat

79 – S tou Kristínou mi to bylo líto taky, aspoň že v těch výškách to za něco stálo (poslední pasáž až na uklouznutí v samém závěru mi přišla dokonce perfektní). Snad už to příště konečně vyjde a naváže na ty pěkné výkony v Run a Kirschnerce ;-)
Štefan se mi fakt líbil a vůbec nevím proč, ač to fakt bylo pěvecky neúplně dokonalé, celé vystoupení mi přišlo neskutečně roztomilé a takové chlapsky něžné ;-)
Jarda mě definitivně dostal, i přes tu televizi bylo slyšet, jak se jeho hlas nááádherně rozléhá po hale :-)

84
Jai Kudo
Reagovat

82 Anta – ty kecy o Martinoých manýrách atd. mě už štvou. On takhle prostě zpívá. Může se to někomu líbit nebo nelíbit. Ale zase se rozpoutá diskuse o „manýrech“ „přehrávání“ apod. Ale včera byla pro mě No1 Verča…..Její Skyfall bylo podle mě lepší, než Ewy na Slavících….

85
Sidney
Reagovat

71- tu ampuli s jedem jste otevřela vy. Jinak máte pravdu. Dobré se prosadí samo. Je to jen otázka času a vůle G.G.

86
jab
Reagovat

84 – Pro mě také, nejen proto, že se mi Ewino vůbec nelíbilo (zato včera dala Whitney fantasticky :-)). Chybky tam sice také byly, ale s denním odstupem a po druhé poslechnutí už to nehodnotím tak tragicky jako včera ;-)

87
Anta
Reagovat

84 Jai Kudo – však Verču mám hned za Martinem :) ale prostě jeho sexy hluboký hlas u mě nikdo nepřetrumfne :D Musím přiznat, že si jeho věci z YT pouštím v práci, je to balzám na uši :)

88
Jai Kudo
Reagovat

85 Sidney – je to jen otázka, kdy GG vydá nové CD…..I když ten Černý anděl taky dobrej – jeden koment z YT z USA

iJennaLane
If she released an English version of this track (BA) here in the states it be #1 on Billboard rock charts and top 40 for sure…

89
T.M.
Reagovat

Tak sem si to Martinovo vystoupení pustil ještě jednou a musím prostě trvat na tom že mi to prostě nesedlo. Nesednul mi do toho ani jeho výraz a celkově celé vystoupení se mi prostě nelíbilo. Já to mám u něj následovně. Vystoupení v semifinále bomba, vystoupení v prvním finále ještě větší bomba a jeho nejlepší výkon v soutěži. Pak přišlo Proklínám a už to začalo. Minule ta Metallica ale pořád ještě to nějak šlo. Ale tohle včerejší vystoupení jako by bylo totálním výkřikem do tmy aspoň teda pro mě. Nechci Šafu nějak zatracovat, pořád ještě je to můj favorit a pořád ještě si myslím že se může vzpamatovat. Viděl jsem věci na youtube a to je úplně o něčem jiném. I kdyby už Martin zůstal u toho co předvádí v soutěži teď, tak i tak by rozhodně měl porazit Kristínu, Štefana a asi i Terezu. Účast v TOP 5 si každopádně za svůj talent zaslouží takže zase ne že bych ho chtěl už vyhodit, to vůbec ne. Jen si prostě myslím že Jarda který byl původně na odstřel, už začíná mít nad Šafou docela slušný náskok. A nebo je to jenom můj pocit? Budu Martinovi moc držet palce v dalších kolech aby mě dokázal vyvést z omylu tak jako například Veronika.

90
Jai Kudo
Reagovat

87 Anta – prostě to máme asi genderově opačně :D (JOKE!)
Mě Veronika není sympatická, ale včera byla fakt skvělá, to umím ocenit. Jinak určitě nejhezčí a nejsympatičtější holka je tam Tereza (že, Vlado). A se Šafou jsou skvělý pár, snad jim to vydrží….

91
mk
Reagovat

Jaro – zatím jeho nejlepší vystoupení, hlasově mu to sedlo, líbil se mi moc

Kristýna – pořád přemýšlím, kde je ta holka, která mě zaujala v divadle. Jestli je to špatnou volbou písní, nervozitou, křečí… nevím. Každopádně se mi zase nelíbila

Adam – na první poslech extra nezaujalo, na druhý už to bylo lepší. Každopádně má tenhle kluk v tak mladém věku super feeling

Tereza – nezklamalo, nenadchlo, víc mě k tomu nenapadá

Martin – v podstatě to samé jako Tereza, hned po dozpívání jsem na jeho výon zapomněl

Veronika – nejlepší výkon večera, kromě trochu rozkolísanosti na začátku druhé sloky bez chyb

Štefan – ze začátku nepovedené karaoke se v průběhu zlepšilo, ale stále to byl jen průměr

Sabina – výborný začátek, ale ten natahovaný tón byl zkrátka příšerný a nevím, jestli jí došel dech, ale v podobném duchu se nesl zbytek songu.

92
BarBora
Reagovat

73 jab – s tou Kristínou som to myslela tak, že mi bolo ľúto, keď pieseń skončila. Akesi okúzlenie, alebo čo.

93
jab
Reagovat

92 – Ach tááák…mě zas bylo líto, že se jí tak nepovedl ten začátek, jinak by to mohls být sympatická a dost neotřelá cover verze ;-)

94
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je konečně kompletní :-)

95
Jai Kudo
Reagovat

94 – DJ Vlado a Merťas – osobně sdílím vaše nadšení pro Ewu (a to i jako porotkyni!), a ve Slavíkovi se před ní pravidelně umísťuje jedna zpěvačka, která by v SS neprošla ani do TOP12 a jedna hýkající osoba, která se potřebuje zviditelňovat pomocí bulvárních reportáží s umírajícími herečkami, fuj!

96
jab
Reagovat

95 – Smutné je, že ta o dost horší zpěvačka poráží i Anetu :-(

97
Jana2
Reagovat

Hm, taky Vondráčkovou nemusím, nechápu, proč je pořád druhá…zpěv žádná sláva a to jak si pořád hraje na diblíka mě vytáčí, na to kolik jí je a že je to doktorka filozofie.

98
BarBora
Reagovat

Tou o dosť horšou speváčkou myslíte Vondráčkovú? Veď neblbnite.

99
DJ Vlado
Reagovat

98 – Myslíme mladou Vondráčkovou :-)

100
Prochor
Reagovat

Podle mně se do TOP6 nedostane Kristína a Štefan.
Do TOP5 se nedostane asi Tereza protože si neumím představit, že by porazila Veroniku nebo dokonce Sabinu nebo někoho z kluků.
Dál už si netroufám tipovat. Např. dívčí souboj Sabča – Veronika se nedá odhadnout. Lidi možná dají přednost lepší interpretce před originalitou nebo taky naopak. Chodúrovi stačilo, že byl nejlepší interpret a lidi nic víc nechtěli. Takže Veronika to může klidně vyhrát i když bych to víc přál Sabině, která sice podle mně nezazpívá ani dvakrát stejně stejnou věc ale to mně právě baví. Veronika je podle mně schopná zazpívat stejnou věc stejně třeba desetkrát ale to je všechno bohužel.

101
Rena
Reagovat

tak já si zase myslím, že ve finále bude Adam a Sabina, či Veronika… kdo ale vyhraje, to už si netroufám říci..

102
jab
Reagovat

Moc nevěřím, že by v TOP 6 byl jen jeden Slovák a v tom 5 dokonce žádný. Můj tip je, že v neděli půjde Kristína a po ní někdo z Čechů ;-)

103
Rena
Reagovat

Největší překvapení letošní Superstár je Ewa… když si představím, co zpočátku vyváděla, jak šla každému na nervy…vzala si kritiku k srdci..na 19let … má můj obdiv i respekt, i jako porodkyně, i jako zpěvačka… s téměř vším, co řekne souhlasím.
Doufám, že pokud za 2 -3 roky (dřív probopha ne) bude další Superstár, bude opět porodkyní… a i chlapy by měli postupně vyměnit… přece jen Habera je už dost „ohraný“ a Soukup se nahradí lehce..
Řekla bych, že jediné mínus momentálně vidím v Zorce a je škoda, že jim to až do června bude kazit… Ona za to nemůže, prostě ve svém věku (i když vypadá nejméně o 10 let starší) na takovou kládu – přímý přenos každý týden po dobu tří měsíců – prostě nemá. Místo, aby těm soutěžícím pomáhala, trapnými řečmi (naposledy 21 letý Jarda a jeho pindík :)) je uvádí do rozpaků a také v divácích vyvolává trapné pocity… Navíc drmolí a často jí není vůbec rozumět.. Neznám nikoho v okolí, komu by se její moderování líbilo.

104
Mila
Reagovat

100 – tak ja si naopak myslim, ze do TOP6 se dostane Stefan i Tereza. To by produkce nedopustila, aby tam nebyli a nezapominejte, ze hlasuje i Slovensko. Tereza se navic v poslednim kole dost zlepsila a Stefan ma hodne fanynek.
Kdyz to vidim realisticky, tak v TOP6 budou ti dva – Tereza a Stefan, pak urcite Veronika (ma velkou podporu), Adam a Sabina. No a kdo tam bude jako posledni z sesti, to si neodvazuju tipnout. Rada bych, aby Jarda, ale muze to byt i Martin, ikdyz posledni tri kola je cim dal horsi.
Tak to vidim v realu.

Moje prani na TOP6 je jine – bez poradi – Adam, Sabina, Jarda, Martin,Stefan a i ta Tereza – rozhodne bych ji tam mela radsi nez Veroniku, ikdyz Veronika podava lepsi vykony, uznavam.. Ale jak nekdo trefne poznamenal – mam z ni porad pocit kalkulu a nadrenosti a ikdyz mi je jasne, ze ted proziva tezke obdobi, tak tahle soutez je o zpevu a sympatiich a ne o vcitovani se do necich pocitu..

105
Mila
Reagovat

jeste mne napadla jedna myslenka – ja Superstar povazuju za soutez, ktera ma dat talentovanym lidem sanci dostat se k muzice.. A naucit se pracovat s hlasem, stat na podiu, pohybovat se atd.
Je tady par lidi, kteri rostou kazdym vystoupenim – Jarda, Adam, Tereza, Sabina (ikdyz ta mela vrchol ve Snu a pak to slo trosku dolu)..
a je tady i par lidi, kteri do souteze prisli, umeli vyborne zpivat a tak nejak stagnuji – Martin (obavam se, ze jeho manyry jsou v nem natolik vzite, ze si je asi uz neuvedomuje), Veronika .. Proste jsou vyborni, ale lepsi uz asi tezko budou. (treba se pletu, co ja vim). No a ja asi vic fandim te prvni skupine, protoze tam vidim ten posun…

106
Rena
Reagovat

105 proč se ale potom Veronika stále drží v oblíbenosti diváků na špičce, když na Panáčkovi není nikomu ( téměř ) sympatická? Moje oblíbenkyně není — to je Adam, ale mám ji na urovni Jardy, Martina, Sabiny, Stefana – nevadí mi. Ano, stále je zde určitá podoba s Ivannou a ta mi vadila hodně (ale to i Anička – svým chováním, povahou, i když zpěv byl ok).
Za mě, kdyby vyhrál Adam, ti 4 výše jmenovaní by mi bylo celkem jedno, jak by se na dalších místech umístnili, mám je ráda všechny.
Adam je v mé trojce oblíbenců spolu s Anetou a Petrem Ševčíkem .. a když se tu mluvilo o Tomáškovi Bezdedovi, ano, tomu jsem také sms posílala, nedivím se že se do něj Adéla buchla, to bylo také takové podiové sluníčko…Něčím mi ho Adam dost připomíná… škoda, že nemá jeho postavu. Ale má o 3 roky měně, takže v 19ti, kdy Tomáško šel do Superstár, už Adam toho může dost dokázat. Je rozhodně nadanější

107
Mila
Reagovat

106 – no kdyz vezmu v potaz, ze hlasuji predevsim zeny a velka cast velmi mladych zen, tak pro koho budou hlasovat? Jsou tam dve favoritky – Sabina a Veronika. A myslim, ze spis Veronika je takovy ten vzor, ve kterem se mlade slecny mohou videt..
Sabina je spis takovy hippie, ta jeji bezprostrednost az naivita a rochu detske chovani muze byt dnesnim slecnam trosku smesna…

108
Rena
Reagovat

107 ano, na to, že má už 20 se Sabina chová dětsky, ale myslela jsem, že to není na škodu, naoopak, že Gia a Verča, co mají teprve 18, se chovají dost „staře“ na svůj věk, proto si asi také rozuměly a také, že mladé slečny spíš vzhlížejí ke klukům…
no, dceru nemám, jen pubertálního syna, tak nevím…ten se mnou přeje Adamovi…má o rok méně, je také hudebník a opravdu ho nesmírně obdivuje… sebe si prý v Na kolena a v posledním vystoupení na místě Adama neumí vůbec představit..

109
DJ Vlado
Reagovat

107 – Já to vidím spíš naopak, pro mladé holky je imho mnohem větším vzorem Sabina, naopak si myslím, že ta její bezprostřednost a dětskost jim může být blízká stejně jako u Vierky Berkyové (SHS3). Oproti tomu Veronika spíš působí jako „stará mladá“, takže myslím, že spíš sbírá hlasy u starší generace. Teď jde jen o to, která z těchto skupin víc hlasuje.

110
Rena
Reagovat

107 u Sabiny je jim možná směšné to vyjadřování – jak mluví, když nezpívá… nevím, proč to dělá, nemluví tak vždycky, všimni si, přijde mi to někdy tak trochu jako divadlo, jako by chtěla být zajímavá… ale asi jí to spíš škodí..

111
Mila
Reagovat

109 – zalezi, jak mlade holky uvazujes… jestli ty kolem 12-14ti nebo starsi..
106 – a jeste k te otazce, proc je Veronika tak oblibena.. No asi ze stejneho duvodu, jako byla oblibena Ivanna Bagova. Ted nesrovnavam Veroniku a Ivannu, ale spis skupinu lidi, kteremu se tenhle typ zpevacek, co zazpivaji cokoli a vyborne, libi…

112
Mila
Reagovat

110 – no ja si myslim, ze Sabina proste takova je, ona moc neuvazuje o tom, co rekne, jak pri tom bude vypadat, moc se nekontroluje. To, jak v medailonku rikala, ze ja casto honej policajti.. no copak by to nejaky „normalni“ clovek na sebe praskl?:-) Ona si prave moc image nehlida, je to zivel, mit ji jak dceru, tak z ni budu sediva, ale jako zpevacku – vybornou zpevacku – ji beru a žeru :-)

113
Rena
Reagovat

111 ano, ale Hlas byl dost zmanipulován a hlavní slovo měli porotci – David dělal vše pro to, aby Ivanna vyhrála. A Anna se každému také nelíbila, (byla divná), takže zas tak těžké, aby Ivanna vyhrála to nebylo. Kdyby tam zůstal Hnilica, bylo by to něco jiného…
Zde ale hlasují jen lidé..ano, asi lidé chtějí hlavně dokonalost a Sabina mnohé výkony dokonalé nemá.. a s tou mluvou mnohé také odradí… škoda. Já je mám ráda obě, jednou se mi líbí více jedna, podruhé druhá. Dle mě budou druhá a třetí, moc si přeji první místo pro Adama.

114
DJ Vlado
Reagovat

111 – jj. přesně tuhle kategorii holčiček myslím a vzhledem k tomu, že si letos nechaly tak rychle vyhodit Dana, bych i řekl, že je masově zaujala Sabina jako holka, se kterou se můžou identifikovat :-) A když už mluvím o identifikaci, tak já mám s každým ze zbývajících čtyř kluků něco společného – jsem při těle jako Adam, mám vousy jako Štefan, brýle jako Jarda a stejný vkus na holky jako Martin, takže všichni čtyři jsou v tomto směru u mě mimořádně vyrovnaní :-D

115
Rena
Reagovat

109
Vlado, já myslím, že dnes už hlasuje málokdo… jak my, co chodíme na Panáčka Superstár prožíváme a kdo z nás hlasuje? Dle mě hlasují hlavně příbuzní učinkujících, dobří známí, kamarádi, rodina a věrní posluchači – což mají dobré ti, co mají kapelu – Šafa, Sabina, Štefo..nebo velkou rodinu..

116
Mila
Reagovat

114 – Vlado :-)
S tou identifikaci 12ti letych devcatek Ti nejak nevim.. Rozhodne si nemyslim, ze by se identifikovali s tim, co zpiva. Sabina rozhodne nebude zpivat nejaky hiphop ci co ted holciny poslouchaji. Ona je takovy ten blues – jazzrockovy zivel a to posloucha spis stredni a starsi populace, takze hodne hlasujicich bude mit Sabina prave z tehle rad…

117
Mila
Reagovat

115 – Rena, takze kdo ma nejvic Hujeru, tak vyhraje? :-) no neco na tom je..

118
Rena
Reagovat

117 no, sms jsou docela drahé, jedna nic nezmůže, a kdo dnes pošle stovku, či dvě?
116 – a také se mi nezdá, že 12tiletá děvčátka posílají sms Sabině, vzhledem k jejímu způsobu zpevu a druhu hudby, co dělá… ona to má těžký právě – chová se občas na 12, ale zpívá pro lidi starší než je ona…

119
DJ Vlado
Reagovat

116 – Já si myslím, že hudba, kterou Sabina dělá, holčičky až tak nezajímá, ale osobnostně se s ní můžou identifikovat dobře :-) navíc už v semifinále ji Ewa přirovnala k Avril, která je pro teenagerky už léta velkým vzorem :-)

115 – No já se přiznám, že jsem Terezce i pár hlasů poslal, jelikož se o ní pořád bojím. U mě to platí tak, že co přestávka (v TV reklama), to jeden hlas :-)

120
Mila
Reagovat

119 – no a ja se bojim o Jardu, takze mu vzdy taky neco poslu.. :-)

121
DJ Vlado
Reagovat

117 – Nejrozsáhlejší Hujerovi má v sále Jarda, ti jsou nepředhlédnutelní už kvůli modrým tričkům s jeho fotkou :-) Ale Smejkalovci na mě pořád působí lépe než vloni fanklub Brunna Oravce, kteří mi fakt připadali jako „Klub přátel dechovky“ :-D

122
petr
Reagovat

ma to byt nova era ale je to spis uspechaa era a zapomenute ritualy jak to byvalo tradicne v 1a2 serie labuti pisen zazpivat vypadlemu hvezdna pechota kdo vypadl a ted zadna pisen zadna pechota a ritual rozhodnuti nekdo zazpiva prectu se orteli od porotcu kdo co rekl a pak jde se nato ortel a konec.moc slov vypadlemu nedaji a konec prenosu pozvanka na dalsi dil a finito .

123
Lada
Reagovat

107 – přidávám svůj názor k Sabče a Verče vzhledem k tomu,že mám doma dceru ,skoro 14-ctku. Pro ně je Veronika něco jako šprtka a naopak Sabina taková rebelka.Takže aspoň u nás je to jasné.S přehledem vyhrává Sabina.Oblékáním počínaje a vyjadřováním konče…

124
Mila
Reagovat

123 – OK.
A posila Tva dcera nebo jeji kamaradky Sabine SMS?
A otazka druha – kdo posila hlasy Veronice?

125
Rena
Reagovat

122 PETR – ANO JE TO USPĚCHANÁ SUPERSTÁR.
Také mi vadí, že nedávají rozloučení s vypadlým, jeho cestu soutěží…že nezazpívá svoji labutí písen.
Hvězdná pěchota, že není mi nevadí, ale soutěž na netu být mohla a kdo by vyhrál by v posledním díle mohl zazpívat – byla by sranda porovnat ty dva vítěze..

126
Rena
Reagovat

124 ano, také se ptám a již jsem se ptala zde – 106 – proč se ale potom Veronika stále drží v oblíbenosti diváků na špičce, když vlastně skoro nikomu není sympatická ( mladé holčiny, mladí kluci, na Panáčkovi… )

127
Mila
Reagovat

126 – no treba se dockame odpovedi..:-)

128
lydka
Reagovat

a nejlepčí byla stejnak Renatka…. http://www.youtube.com/watch?v=xnPb0oT-was

129
Rena
Reagovat

107 Lada
a líbí se dceři i to, jak a co Sabina zpívá, nebo to je pro ni vedlejší? Protože tohle je soutěž hlavně o zpěvu..

Také si myslím, jak bylo výše psáno, že Verča u hodně mladejch může bodovat tím, co a jak zpívá, ale už ne svým chováním a vzezřením… to že je jak stará mladá (někdy) … i když ted změnou učesu omládla, škoda, že ji neostříhali hned…
zatímco Sabča se chováním (praštěností) a vzhledem tem mladičkým líbí, ale její hudba a projev při zpěvu – no nevím… ti na ni asi chodit nebudou (děti 12 – 15 let)

Mě tyhle otázky napadají v souvislosti s tím, jak se ted často – i jinde, píše, že v TOP 2 budou tyhle dvě slečny… a zatím to vypadá, že vyhrává Veronika… – kdo jsou její příznivci, kdo ji na ten vrchol dostane?

130
Rena
Reagovat

128 – lydka
Renatka byla přírodní úkaz… pamatuji si na ni… ale co mě víc zaujalo a bylo líto… ta spolupráce Adely a Pica… byli kouzelní… a porovnání s našimi současnými moderátory u kterých člověk trpí… tedy přesněji trpí u Zorky, její kolega se dá aspon snést…
ona mi snad tu Renatu i připomíná – způsobem jak a co mluví …

131
Rena
Reagovat

Co zajímá Zorku : „V hlavní roli nebyl tentokát Smejkalův zpěv, ale jeho „pindík“. Moderátorka Zorka Kepková totiž nahlas zalitovala, že na fotkách z rodinného alba, které ukazovali Jarovi rodiče v medailonku, nebyl vidět jeho pindík. Že to prý takhle na fotkách z dětství většinou bývá.
Zorko, ty máš ale touhy! “

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/top-10-superstar-jaruv-pindik-sexy-divozenka-a-habera-za-de-ila.html

132
T.M.
Reagovat

Rena: Taky přeju ze všech nejvíc první místo Adamovi, tak jsem rád že jsem tu našel aspoň jednoho člověka se kterým mám tohle společné protože tady je to docela i zázrak. :-) Veronika a Sabina budou hoooodně těžké soupeřky ale pořád u Adama vidím reálnou šanci že by i on mohl Superstar vyhrát. Někdo z těchhle tří vyhraje určitě, ostatní jsou podle mě co se týče vítězství bez šance.

133
lydka
Reagovat

Rena – vidím, že jsi pamětnice a taky je ti po SHS1 a po Adele s Pycom čučno – tady je link na asi nejlepší archiv na trubce – http://www.youtube.com/user/10aaaktak/videos?view=0&flow=grid

134
Prochor
Reagovat

124 – Skočím do dialogu – vzpomeňte na přírodňáka Michala Šepse. Měl ohromnou podporu a dostal se až do TOP3 ale pak už se projevila skrytá výhoda Gabči a Lukáše a sice že jsou lepší interpreti. Čili významná skupina hlasujících chce zpěváka který má dobrou techniku a hlas a vyrovnané výkony. Takže Verču bych vůbec nepodceňoval.
Mimochodem – jak vypadají aktuální sázkové kursy na obě zpěvačky? Vede ještě Sabča?

135
lydka
Reagovat

btw – z Kepkové se mi dělá na zvracení, už jen se na ni podívám, natož když otevře tu křivou hubu a rozjásaně jaskotá… sledování jsem kvůli ní vzdala, vždycky si to nahraju a dívám se až v pondělí a tu bezkrkou hrůzu přetáčím

136
Rena
Reagovat

lydka
http://www.youtube.com/watch?v=b_eIOudK80U

tady je Tomáško super…nebyl na rychlé písničky, ale něco mají s Adou společného…
vzadu si tancují Adéla s Picom, bože ti byli tak vtipní, příjemní a přirození, na to se nedá zapomenout… jaká by ss byla, kdyby to uváděli i nyní…

137
lydka
Reagovat

Rena – bože, to byla úžasná řada…

138
Pavluša
Reagovat

Teda pánové, čtu vaše rekapy pravidelně a jsem z toho čím dál smutnější. Že vám chybí čárky v souvětí, to velkoryse přehlížím. :D Ale v tomto hodnocení je tolik chyb, že se nestačím divit. Vrcholem je pak tradiční nešvar v podledním odstavci, který užívá snad 90% lidí od facebooku po blogy, a sice zcela mylné a gramaticky naprosto nesprávné užívání tvaru „by jsme“, to už jste vážně přehnali! :D :D :D

139
Tosainu
Reagovat

Úvahy Veronika kontra Sabina – tento typ soutěže vždy rozhodovaly dámy 50+, tedy naše matky a babičky. Díky nim porazil Chodúr Šmajdu, Adamec Gunčíkovou, Bagová Veselovskou … A rozhodnou i tuhle soutěž. Proto je víceméně jasné finále Adam – Veronika, vítězem pravděpodobně Veronika. Všichni ostatní bojují jen o třetí místo, protože jejich cílové skupiny nikdy tolik nehlasují, aby to mohlo být na vítězství.

141
Rena
Reagovat

134 – Prochor… ano souhlas…
proto přírodní Sabču typuji na 3. místo, Adama na druhé a výherkyni Veroniku…

Moc bych chtěla z mnoha důvodů, aby vyhrál Adam… vím, že jeho mínus je jeho postava a tím i mírná neohrabanost – z toho vyroste… má ale obrovské kouzlo osobnosti a obrovské nadání, zpívá, tancuje… bude li v TOP 2 on a Verča, pošlete mu vy, co Verču nemusíte, aspon jednu sms.. Myslím, že si to zaslouží.
I když proti Veronice nic nemám, výhru přeji Adamovi.

142
rosien
Reagovat

Zdá se mi jako naprostá hloupost tvrdit, že teenagerky mají za idola Avril. To bylo možná tak před 5 lety, teď se můžete zeptat kterékoliv z nich a nikdo vám Avril neřekne. Teď jsou úplně jiné idoly..
To nic nemění na tom, že Sabina získá u mladých víc sympatií než Veronika, ale opravdu posílají mladé holčiny hlasy holkám? Ne, snad jen naprosté minimum z nich, když už, hlas pošlou spíš klukům.
IMHO hlasuje jen rodina, kamarádi, známí a pár skalních fanoušků. Taky proto čekám buď v tomhle nebo příštím kole „překvapivé“ vypadnutí jednoho z favoritů, aby to lidi přimělo k větší akci.

143
kanárek
Reagovat

Já třeba nepochopila v 5. řádku toto:….škála hitů je velmi jelikož… :-))

144
Prochor
Reagovat

Nela se nám obouvá do Ewičky, nechápu proč.

Hlavně že toho Nela tolik dokázala.

http://www.extra.cz/drsny-vylev-nely-slovakove-zautocila-na-farnou-ewo-jsi-hnusna-a-tlusta-co-vsechno-ji-jeste-rekla

145
T.M.
Reagovat

U Adama mě to bude mrzet jestli se dostane do Superfinále a tam skončí druhej ale co by se dalo dělat….vlastně by dopadnul stejně jako všichni moji bývalí favoriti Bende, Spilka, Ruml, Šmajda, Gunča….ale je to docela paradox že zrovna Superstar rozhodují důchodci. :-D Nicméně když vidím ty vítěze z minulých ročníků tak to tak asi fakt je protože ty by nikdo jinej než důchodce zvolit nemohl.

146
Rena
Reagovat

139 tosainu

Já nikoho nad 50 neznám, že by se jen díval, natož hlasoval. Moje matka měla k 60ti při prvních ss, koukla na finále, tot vše… myslím, že starší generace má jiné zájmy, než koukat na 16 – 18tileté jak soutěží ve zpěvu…
ale něco na tom je, když ty vítěze porovnám, jsou to podobné typy… ale nevěřím, že padesátnice, šedesátnice hlasují… to opravdu ne…
pokud ano – pak má Adam na výhru naději, není Šmajda ani Gunčíková… vždyt kdo ze starších paní, by ho nechtěl mít za syna :-)

147
Lada
Reagovat

Rena – ano, v neděli poslala 1 SMS – na víc neměla kredit ;-). Ale musím říct,že to bylo ještě před tím než zpívala.Je to pro ni prostě moc dloho a nakonec nevydrží.Druhý den jde do školy.
Další věc : překlopila na Sabinu svůj zájem potom, co minule vypadl Dan. Z kluků teď fandí Martinovi – všimla si ho až teď,protože zpíval Nickelback a to ona může.
Jinak k tomu ,jestli se jí líbí co Sabina zpívá.Tak nevím,jestli si vyhledala tvorbu mimo SS.Ale vím,že si vždycky hledá to ,co zpívají aktuálně (kdo nazpíval před tím apod.) A dál,líbí se jí styl oblečení.Ten rozdíl mezi zpíváním a mluvením ji taky fascinuje.
Všeobecně myslím,že SS není nastavená pro teenagery.Pro ně zpívají staré písničky a to je nebaví.navíc je to opravdu v blbý čas a strašně natahovaný.Zkuste ale říct puberťáků,že tam někdo zapěje např něco od One direction nebo od Biebra a myslím,že by koukali už jen ze zájmu jak to kdo zvrzá nebo se mu to povede.
Kdo posílá hlasy Veronice netuším.Už jsem to tu jednou psala.uznávám,že je skvělá zpěvačka ,ale nebaví mě to.Je to jako,kdyby nesoutěžila.U ní vím,že to vždycky zazpívá dobře.Já asi potřebuju mít o svého favorita třeba nějaké ty obavy.To pak vyvolává očekávání a následně nadšení nebo zklamání a tak pořád dokola.

148
T.M.
Reagovat

Moje babička s dědečkem Superstar taky nesledují natož aby ještě hlasovali. To se radši podívají na nějakou detektivku. :-D

149
Rena
Reagovat

144 prochor
Ewa si ještě závistivých řečí různých chudinek užije..
je ted známá.. je úspěšná, inteligentní, nadaná… má pěknou plnoštíhlou postavu a hlavně je s ní spokojena, jak mockrát řekla (a zhubnout nějaké 3 – 4kg, až bude chtít, pro ni jistě problém nebude), je krásná v oblišeji a svůdná…
má 19 a dokázala toho už víc, jak mnozí o generaci starší umělci…
ten začátek ss jsem ji už odpustila, tam moc inteligentně nevypadala, ale každý dělá chyby..
rozhodně je v přímácích to nejlepčí (až na Adama :-)), co tam mají a čím si lidi tuhle řadu zapamatují..

takové články raději vůbec nečíst…

150
Mila
Reagovat

139 – pokud mas pravdu a hlasuji prave ty starsi damy, tak bych nadeje Adama nevidela vubec spatne :-) on je totiz typ, ktery oslovi vsechny a nejvic prave ty maminky a babicky.. a urcite vic nez Veronika, protoze ta je porad i pres uzasnou techniku tak trochu studena a odtazita, ale Adam – to je proste zlaticko a specialne u jeho posledniho vystoupeni jsem sedela jak pribita a uzasne jsem se bavila..

151
Mila
Reagovat

Pro mne bude pohlazeni po dusi, pokud vyhraje nekdo z trojice Adam – Sabina – Jarda.
A nejlepsí by bylo, kdyby vsichni tri obsadili shodne prvni misto a o vyhru se rozdelili. :-)

152
Lada
Reagovat

Ještě dodám,aby jste si udělali obrázek názoru puberťáku.Největší úspěch u nich měl a má Ben Cristovao.Takže to asi není je o zpěvu :-)).Beru tedy jen své blízké okolí

153
Tosainu
Reagovat

150 : možná s tím 50+ jsem to trochu přehnal, ono to bude spíš 40+ ale to už je celkem jedno. Netvrdím že Adam nemá šanci vyhrát, ale zatím se zdá, že většinou převažuje ocenění laiků toho, že dotyčný „umí zpívat“, technika je u nich nadřazena ostatnímu. Proto lehce favorizuji Veroniku, ale opravdu jen lehce.

154
Mila
Reagovat

152 – tam bych to chapala, Ben umi nadherne tancovat..

155
Rena
Reagovat

150 mila
ano, já to taky tak cítím, mě Adam dává pocit dobré nálady, je to sluníko…
není z něj cítit ten strach – aby se to povedlo, jako z Jardy, Terky, z Kristiny, není umělej a studenej, jako Veča, neřve jako Sabča – ani si nehraje na malou holku (kluka), není hlasově přetechnizovanej jako Martin, neculí se stále svůdně jako Štefo…
já se při něm bavím, zasměji, je mi fajn.. a těším se na příště. Žádnej jinej tyhle pocity nevyvolává.. není zábavnej. Adam ano.
A je pravda, že bych mu i přála, aby se s mámou a malým bráchou měli líp, aby si mohl koupit tu solidní kytaru.. a ráda půjdu na jeho koncert.

156
Mila
Reagovat

153 – no bylo by zajimave udelat pruzkum, kdo vlastne do takovehle souteze hlasuje… myslim vekove a genderove hledisko

157
T.M.
Reagovat

151: To by se mi taky líbilo !

158
T.M.
Reagovat

156: Jo to by stálo za to takovej průzkum udělat protože dokud takovej průzkum někdo neudělá tak se tady o tom kdo vlastně hlasuje budeme dohadovat úplně marně a zbytečně protože to jinak stejně nikdy nezjistíme. :-) Příbuzní, známí, kamarádi určitě….pro ty co už vystupovali před soutěží i jejich fanoušci a fanynky. Dál už je to docela velká neznámá. Třeba těch hlasů chodí tak málo že si to tam někde v tý produkci vždycky podle svých potřeb odhlasujou sami. :-D

159
Rena
Reagovat

všechny ostatní jmenované mám také ráda, není tam už nikdo, koho bych si vyloženě přála, aby vypadl – i když jako nejslabší by měla ted jít Kristinka, pak Terka … pak ale už budou tak nějak všichni vyrovnaní…každý je něčím zajímavý, něco mu jde více, něco méně…
TOP 3 bude nejspíš Sabča, Verča a Ada… a to pak budou ty pravý nervy…

160
Lada
Reagovat

Tak ten průzkum by byl opravdu zajímavej.Např. můj manžel hlasuje proto,že si myslí,že vyhraje auto :-))))
A hlasuje pro Sabinu.Líbí se mu jak zpívá a taky asi proto,že je z Děčína-kousek od nás ;-) Před tím posílal hlasy Gábině a Mirovi.
Já se zatím zdržuji,musela bych posílat hlasy několika lidem.

161
Rena
Reagovat

153 tosainu –
ano hádám lidi kolem 40… ti co měli tak 30 při prvních ss, co koukali i na ty Slovenské – ty byly super a ted jejich děti, neb byli tak vychováni (rodiče koukali, oni také – již v utlém věku…viz můj syn)
Nevím, zda současná kvalita ss může nějak moc nových diváků najít – zaujmout, myslím, že spíš ne…
nejprve tam vyváděla Ewa… ted zase Zorka…
my Panáčkovci to vydržíme… ale nové diváky to nejspíš neosloví, nezaujme … proto také tak malá sledovanost…

162
Lada
Reagovat

161 – tak to je naprosto přesně! To jsme my;-)

163
Kalla
Reagovat

Když by to mělo být spravedlivé, tak by mělo být české finále. Sice si nedokážu přestavit kdo by tam měl být, ale tipuji Simona, Veronika anebo Martin.

164
dolores
Reagovat

137 -lydka, presne ako pises, bola to uzasna seria. nasla som si tam aj priklad ako sa ma robit rozhodnutie, aby bolo napinave a zaroven vtipne aj seriozne, s nevyhnutnym notarskym dozorm, s vyhlasenim presneho celkoveho poctu sms, co prisli do sutaze, ci poctu sms pre vypadavajuceho i rozdielu medzi prvym a poslednym. samozrejme so skvelymi Adelou a Pycom, ktorym to pohotovo palilo, ktori sa doplnali genialne aj bez scenara. vyradovali napadite, kreativne s velkou davkou empatie, napatia aj humoru. :)

http://www.youtube.com/watch?v=QRfYU266Jc8

ach, kdeze su tie casy :*-(

165
T.M.
Reagovat

Ještě k tý Veronice…..já myslím že starší generaci určitě osloví víc než Sabina ale ne zase víc než Adam. Což by při těch propočtech pokud fakt rozhoduje starší generace vycházelo tak na to druhý místo v Superfinále ale nemusí to zase být směrodatný. :-) Mě už Veronika zas nějak chladná nepřipadá….emoce ukázala a to se od ní očekávalo. Chladná nebo spíš taková rezervovaná byla Virgínia ale i tý mi bylo teď v neděli líto jak ji porota neprávem sjela. K Veronice sem si tu cestičku nakonec tak nějak našel a sem rád že se mi tu počáteční averzi k ní podařilo překonat, aspoň se líp smířím s tím pokud fakt vyhraje. Mimochodem zpětně se mi zalíbil i Veroniky výkon Titanium z prvního finále a musím říct že sem to tenkrát asi nedocenil, teď na tý písničce docela ujíždím, určitě její druhý nejlepší výkon v soutěži hned po Stay. Takže nakonec se mi i na Veronice podařilo najít to dobrý a pokud vyhraje tak rozhodně bude daleko lepší vítěz než nějakej Chodúr nebo Drda. Trochu ale proti ní hovoří že loni vyhrála Hlas Bagová….ono by se dalo říct že jí je Veronika typově podobná a tak že vyhraje taky ale právě lidi třeba nemusí chtít aby už podruhé a ještě tak těsně jen rok po sobě za sebou vyhrála typově podobná zpěvačka….záměrně píšu typově aby mě tady zas někdo neosočil že Veroniku srovnávám s Bagovou protože Veronika je samozřejmě daleko lepší zpěvačka. Takže vítězství Bagové může být vodítkem jak pro vítězství Veroniky, tak i proti němu. Těžko teď soudit, to se ukáže fakt až v Superfinále.

166
dolores
Reagovat

vsimla som si, ze vacsina teraz tipuje na vypadnutie Kristinu. no je dost logicke, ale co ak jej vyjde uspesne kolo a postupi? kto bude vlastne teraz na rade? zeby Stefan? ma sice na FB dost fanusikov, ale to nic neznamena. aj Dan ich mal ovela viac ako Jarda ci Adam a vyletel. dievcata si proste lajkuju peknych chlapcov, lebo aj kamosky ich maju. ale sms neposielaju. takze aj Itcho, ak nezaziari moze vypadnut. ale ak on zostane, kto potom? zeby Terezka? po tomto silnom kole, co predviedla sa mozno udrzi este dalsie kolo. tak teda, ak slovaci zostanu, kto z cechov ma teraz na male? viete si predsatvit, kto z cechov by bol prvy na odstrel? ja teda na toto vobec nemam odhad. ale asi niekto z chalanov, Sabca s Vercou urcite nie. tie su stale na cele pelotonu (ako hovori Habera) :)

167
Lada
Reagovat

T.M. – co myslíš starší generací? Ptám se jen pro zajímavost.

168
Lada
Reagovat

166 – bohužel si myslím,že na řadě by byl Jarda.A to by mě hodně mrzelo.A ještě víc by mě mrzelo kdyby vypadnul Itcho.Teď se mu to moc nepovedlo,snad to v neděli bude lepší.Asi hodně záleží na tom ,co bude zpívat.

169
Pedro
Reagovat

http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/85642/bratr-zpevaka-jiriho-schelingera-30-ma-podezreni-v-hrobe-neni-jirka.html Tak pokud žije tak by mohl přijít zazpívat na finále místo Michala Davida…….

170
dolores
Reagovat

168 -ano, je to stale o vybere piesni. ale asi velke moznosti sami sa rozhodnut nemaju. ved aj Sabca povedala myslim v denniku, ze tu pesnicku si sama nevybrala. myslim ani Itcho nie. ved kto by uz bol taky blazon, zeby si sam vybral Seala? ale musia sa prisposobit, lebo nemaju na vyber. myslim realne to zhodnotil jeden diskuter na Krasnej pod Scalexovym clankom :
Tyrl:
on ten výběr písní probíhá asi tak, jako kdybyste si zašli na oběd do steakhousu a na místě zjistili, že si můžete dobrovolně vybrat mezi krupičnou kaší a špenátem. Určení k odstřelu ještě asi po objednávce slyší „litujeme, ale špenát právě došel“, protežovaní si sice mohou vybrat mezi krkovicí a kýtou, ale omáčka jedině předepsaná houbová.

171
dolores
Reagovat

169 -vo finale ma akoze spievat MD ? to nemyslis vazne ? ://

172
jab
Reagovat

171 – Ten se procpe všude, poněvadž je mu jasné, že druhé Nagano už nebude…

173
Rena
Reagovat

171 dolores – to raději vítěz hvězdné pěchoty..

174
Mila
Reagovat

vite nekdo, co budou zpivat v nedeli? nebo aspon co bude jako tema?

175
dolores
Reagovat

168 -myslis ze to bude Jarda? on sice nema asi nejake kvanta fanusikov, ale tych, ktorych ma, su mu velmi oddani a nakloneni, cize neposielaju mu jednu sms, ale kopec. ;)

176
jab
Reagovat

175 – Tady je fakt těžké odhadovat, možná nás fakt čeká již brzy předčasný konec někoho z favoritů…

177
dolores
Reagovat

172,173 – to je akoze uz iste ??

mate v Cesku tolko kvalitnych ludi, a vy si zavolate Davida a za moderatorku vyberiete Zorku :// uf..

178
Mila
Reagovat

177 – dolores, kdyz uz zminujes Zorku, tak ten Jurasko zrovna neperli…

179
Rena
Reagovat

Vlado…
zajímal by mě tvůj názor – proč je ted ta superstár tak ošizená.. proč to není jako dřív, proč nepřijde notářka, neřekne se počet nejvíce a nejméne přijitých sms, není medailonek odcházejícího, není labutí písen..
opravdu jak někdo výše psal, jde jen o to – zazpívat a pak trapné vyhlášení odcházejícího…
O tom je celá superstár?
Jak tím chtějí získat nové diváky? Mě se líbila naše první ss a pak slovenské, tam si dodones pamatuji kdo tam byl, mám k těm lidem i po letech vztah… a jistě i oni k sobě vzájemně…proč už to tak není?
Když to děláme se Slováky, proč to není jak to měli oni…
moc mi to chybí…
není divu, že ztrácí diváky…
nejde s tím do budoucna něco udělat?
Proč tam musí být například Zorka, je jistě mnoho přirozených zábavných vtipných a inteligentních žen… které si také neřeknou o bůhví jaký honorář… proč Zorka?!

180
dolores
Reagovat

176 -myslis? zatial to ubudalo tak nejako podla planu a urovne spevu. teraz je uz vsetko len v rovine hypotez a spekulacii :))

181
T.M.
Reagovat

166: To ať si Kristína ani nezkouší aby jí v neděli vyšlo úspěšně kolo. :-) Ne, já bych Kristínu prostě vyhodil i kdyby teď v neděli podala nejlepší výkon večera protože z dlouhodobého hlediska je prostě už nejslabší a nejméně zajímavá z celé té finálové Top 8 co tam teď je a vidím u ní ze všech osmi finalistů nejmenší perspektivu do budoucna ( neříkám že se nemůže na Slovensku uchytit jako zpěvačka ale u zbylé sedmičky je prostě perspektiva větší). Dostala se mnohem dál než by kdokoliv čekal takže osmé místo už ji musí stačit. Ale je mi jasné že pokud se jí kolo povede tak to velká část hlasujících může vidět jinak než já a to se pak může odrazit i na výsledku hlasování….v takovém případě bych s naprosto klidným svědomím obětoval Štefana nebo Terezu, u těch by mi taky vůbec nevadilo kdyby vypadli. A kdyby ani oni ne? No pokud už by teď mělo dojít na lámání chleba mezi čechama, tak Sabina a Veronika mají postup jasnej. Takže by to odnesl někdo z kluků….Adam doufám proboha ne, takže Martin nebo Jarda. A já bych v aktuální situaci která teď je obětoval a vyřadil Martina pokud si to u mě ani příště nepolepší…jak by se rozhodli diváci mezi Martinem a Jardou to fakt netuším. Řekl bych že Jarda už získal svými výkony nad Martinem určitý náskok a mohl by ho tedy porazit, na druhou stranu je pořád velká část těch kteří i nadále označují Martinovy výkony za skvělé a taky asi bude mít Martin víc fanynek než Jarda že….takže bych to tipnul že by tak na 60 procent vypadnul Jarda a na 40 procent by vypadnul Martin. Ale fakt nevím…každopádně i pokud teď Kristína fakt vypadne tak si budeme stejnou otázku klást hned za týden znova. Jde jen o to jestli už teď a nebo za týden….ale přijde to.

182
dolores
Reagovat

178 -no ved ked ma Mila pozorne citas od zaciatku, tak vies, ze ja som tu prva protestovala proti Juraskovi, ktory je bez farby chuti a zapachu :D ale musim priznat, ze v tom duete so Zorkou on mierne dominuje. cakala som od Zorice viac, myslela som, ze Juraska pretromfne. a ona je este horsia ako on :DD

183
Mila
Reagovat

181 – jiste, prijde to, ale cim pozdeji ten ci onen vypadne, tim vic pisnicek od nej uslysime… a ja se moc tesim na dalsi pisnicky od Jardy..

184
lydka
Reagovat

179 Rena – protože je to typický novácký produkt – přiblblý snažílek, tudíž dobře ovladatelná loutka. Nováckým divákům to prostě tak stačí.

185
Mila
Reagovat

182 – vzdyt jo, ja souhlasim s tim, ze slabi jsou oba. Zorka mne zklamala, cekala jsem, ze se chytne a ona jen mele a mele a mele… jak smyslu zbavena… a Jurasko toho namluvi sice mene, ale vtipnejsi to neni. Rekla bych, ze tihle dva se sve sance zviditelnit se chopili tim nejmene vhodnym zpusobem

186
Rena
Reagovat

177
Jurasko neperlí, ale není trapný, dá se přežít (no, občas, jakoby se trochu od Zorky nakazil…), je docela sympatický, ale Zorka ne…věřím, mít jinou partnerku, dalo by se na něj dívat… oni spolu vůbec neladí… a veškerý dojem z pořadu snižují na lacinou estrádu… karaoke o kterém Habera stále mluví…
Jako kdyby jim nejprve svěřili jeden pořad – vyzkoušeli je, ale angažovat je hned na 3 měsíce do nedelního přímého přenosu…tam musí mít někoho odzkoušeného…
o zájmu Zorky o Jarduv dětský pindík už kolují po netu vtipy, chudák Jarda…

PROČ ANGAŽOVALI ZORKU, BY MĚ ZAJÍMALO MOC… NIKDO NA KONKURZU SNAD HORŠÍ BÝT NEMOHL…

187
dolores
Reagovat

181 – to je pravda, ak nie teraz, nabuduce to uz urcite bude tazky odhlad. snad to pojde podla aktualnych vykonov. tak ako to v tejto serii prekvapivo uz zafungovalo.

188
dolores
Reagovat

186 – myslim, ak by Jurasko bol s Adelou, bol, by o 10 levelov lepsi ako teraz.

189
dolores
Reagovat

dodatocne aj vopred sa ospravedlujem gramatickej policii, ktora to tu sleduje za preklepy, ktorych sa dopustam :DDD

190
lydka
Reagovat

dolores – vím, že u vás Šóšovku moc nemusíte, ale s ní Juraško funguje a je o 1000% přirozenější, než vedle té naší uřvané svazačky

191
jab
Reagovat

181 – Do budoucna je u Kristíny perspektiva hodně slušná, ale bohužel se jedná o budoucnost spíše vzdálenější. Případný touchdown nebo aspoň velmi dobrý výkon bych jí v neděli nesmírně přál, zvlášť když už Scalex se před léty zmiňoval, že nejvíc si vás lidé pamatují podle posledního výkonu (nebo bylo to tak nějak? Tuším že to bylo u hodnocení Karolíny Majerníkové v posledním semifinále federální SS 1). Navíc Gia i Daniel předvedli na odchodnou jedny ze svých rozhodně lepších výkonů.
Jak se bude vypadávat dál si odhadovat netroufám, i u mě se pořadí na špici mění každým kolem, někdo je promě týden jasný finalista a pka klesá nebo naopak. Stále mi něco říká, že z Čechů půjde nejdřív Jarda a že prohraje minimálně s jedním Slovákem, ale Jardat teď dal 2 perfektní výkony v řadě a jestli v neděli přidá třetí, tak může značně posílit pozici i na úkor zbylých Čechů. Jako asi nejoblíbenější trojka mi teď, stejně jako dosti z vás, přijdou Veronika, Sabina a Adam. Ale to se ještě může přesypat.

P.S.: Scalexi, stále nám dlužíš žebříček v tvém rekapu. ;-)

192
Mila
Reagovat

191 – neco na tom je… porad nezapomenu, jak Petr Sevcik vypadl po tom,jak nadherne dal Lucii..

193
dolores
Reagovat

190 -lydka, prosim len Soosovu nie :((((( pri nej je Jurasko kral intelektualov. ona je blba, strasne blba, aj ked nie je ako clovek zla. Zora sice trepe, ale Soosova? tak to je tazka popleta, ta by hadam aj vyradeneho poslala dalej :DDD

194
Rena
Reagovat

184 lydka… ale mě právě přijde, že to divákům nestačí…vždyt se skoro nikdo nedívá…
lidi to přepínají i v mém okolí, říkají – ty se na tu blbost ještě díváš? Skoro se stydím, když říkám dívám..
Mám kolem sebe pár kamošek, co jsme ještě vydrželi, ale jak dlouho…
Ta Zorka to ted tak pohnojila, že ani můj syn, superstár odkojen, sám také hudebník, hraje, zpívá, chce založit skupinu, kterej přemýšlel o tom, to příště v ss zkusit, je díky Zorce a vůbec tomu všemu, jak je to letos „pojaté“ znechucen a tou vilou, kde na ně můžou lidi za peníze týdny koukat jak na opice v kleci, je tak šokován, že od umyslu to zkusit, odstupuje…
Přijde se mrknout jen když ho zavolám – na Adama, Sabinu, Verču a Martina, ale sedět u toho nebude, ze Zorky má půpínky (už tak jich prej má dost, další nepotřebuje..).
Měla to být „nová era“, člověk se tak těšil a je to fraška. Ještě že tam mám Adama… snad aspon vyhraje, když už se dívám..

195
lydka
Reagovat

193 – :-)))) jsem to říkala… :-)))

196
T.M.
Reagovat

Že letos nemají soutěžící ani medailonky na rozloučenou, to mě mrzí taky. Rozhodně aspoň těch 12 finalistů by si to zasloužilo. Zoru Kepkovou už komentovat nebudu protože to nemá cenu. Je to tragédka a tím to hasne. Proto se raději víc soustředím na soutěžící a příšernou moderátorku která už stejně lepší nebude neřeším. Juraško mi nevadí, sice je takový nevýrazný, neurazí nenadchne ale aspoň při pohledu na něj člověk neumírá trapností tak jako se tomu děje u jeho kolegyně.

197
jab
Reagovat

196 – Medialonky a good bye songy mi taky hrozně chybí, člověk měl z toho takový povznášející pocit, že se ti soutěžící už jó někam daleko dostali :-), paradoxně mi chybí i vyhlašování generála hvězdné pěchoty. Ještě si pamatuju jak se člověk při těch nervech aspoň nasmál, když ho pobavily „výkony“ Aničky Dajdou, Filipa Kohla a jejich následovníků v čele se Štěpány Turkem a Fadrným nebo později Ivanem Kandráčem :-D

198
dolores
Reagovat

194 -ja to mam podobne. minule som v saune len tak kecala s neznamou pani a ta, ked som medzi inym spomenula, ze sa divam na Superstar, vytrestila oci, a od tej chvile sa na mna pozerala ak na postihnutu :)))))

199
T.M.
Reagovat

Dát jim ten medailonek na rozloučenou ze sestříhaných záběrů během cesty soutěží by snad problém nebyl tak nevím co oni s tím mají za problém.

200
Rena
Reagovat

198 dolores –
ano přesně to se mi stalo… sotva 40cátnice, já se jí zmínila něco o ss a ona kouká na mě jako na blázna a přestala se se mnou bavit….
moji známí mě mají také za něco podobného, prostě se nedá o tom už skoro s nikým pokecat, jen na Panáčkovi… a s kámoškou, co sice sem nepřispívá, ale čte (tímto ji zdravím). Nevím, zda najdu ještě chut sledovat příští řadu, když ted to tak zprasili (omlouvám se).
Moc mě mrzí, že znechutili i mého syna, u něj ve třídě se NIKDO nedívá a to mají 15 … tedy člověk by řekl, že by to mělo být hlavně pro tento věk …

Proto nechápu, kdo tam ty sms vlastně posílá…

Jsem ráda, že aspon z Ewy se nakonec vyklubala tak dobrá porodkyně a nedělá už kraviny a že mám tam 5 – 6 oblíbenců a hlavně Adama – pokud vyhraje, nebyla to ztráta času…

ale apeluji nyní na tvůrce (když už jsem se k tomu dostala) zamyslete se … a pokud ještě někdy…. tak s někým jiným a uplně jinak…

201
Rena
Reagovat

197 jab – ne hvezdná porota určitě ne, to by se mohlo odehrát na netu, ale ten výherce by tam v posledním přímáku mohl zaspívat, to by sranda asi byla, jen ne v každém díle, to neee!

202
T.M.
Reagovat

Hvězdná Pěchota na internetu i letos probíhá akorát v televizi už to neukazují.

203
DJ Vlado
Reagovat

179 – Podle mě je to hlavně tím, že Nova šetří na všem možném, jelikož ta sledovanost není valná, takže se obává, že by si na sebe nevydělala. A proč je tam Zorka? Jelikož se volalo po nových tvářích a ona s Romanem byli jako moderátoři Snídaně a Telerána po ruce a hlavně levní. A s novými tvářemi je to vždycky sázka do loterie.

204
T.M.
Reagovat

Tak v mým okolí už taky jako pomalu nikdo na Superstar nekouká a pro mě je tohle taky rozhodně poslední řada. Nikdy neříkej nikdy ale po tomhle budu mít se všemi reality show už na nějakou dobu vystaráno. :-) A navíc příští rok další Superstar určitě nebude…..

205
Rena
Reagovat

179 Vlado…
takže vlastním přičiněním (vědomě) se Nova zbavuje diváků…
to tedy vypadá, že tohle je už jejich poslední ss, příště už totiž nebude koukat téměř nikdo…
již ted si to mnoho lidí natáčí a dívá se jen na konkrétního svého favorita… ta máčka kolem je tak hrozná, že tu vypouští…
jediný, čím asi hodně Nova letos vydělá, je zpoplatněné šmírování soutěžících…což ale pro příští řadu odradí kvalitní soutěžící…
tím spíše, pokud za několik týdnů před očima kamer ve vile a vytupování na živo dostanou při odchodu opravdu JEN TY SLUCHÁTKA …

206
Rena
Reagovat

205 OPRAVA – pro 203 Vlado…

207
yeey
Reagovat

205 no zajimalo by me, co Nova vymysli na pristi rok :-) Superstar realne taky moc nevidim, ze by Hlas 2? sehnat tam zpevaky by nemel byt takovy problem jako do Superstar vzhledem k tomu, ze se da vybirat i z tech vic zkusenych… hlavne lepsi kouci, ti to minule absolutne zabili… i ten format by se dal lepe upravit, v zahranici to myslim uz poupravili tak, aby se nevypadavalo jen striktne po tymech… otazka je, jestli by se na to vubec nekdo koukal :-)) zajimalo by me, kolik lidi se na to musi (ne)divat, aby to Nova vzdala :-)

208
T.M.
Reagovat

Třeba už příští rok žádná pěvecká soutěž na Nově nebude. Můžou místo toho dát něco úplně jinýho a novýho co se zpěvu vůbec týkat nebude. Nebylo by to poprvé, v roce 2010 tuším u nás taky žádná pěvecká soutěž vysílaná nebyla. Když Nova uvidí že už je studnice vyprázdněna, můžou se třeba na čas nasměrovat někam jinam. Ať už bude cokoliv, já už to sledovat nebudu.

209
Lada
Reagovat

Dolores,myslím,že Jarda nevypadne.Podle mě v neděli vypadne Kristýna.Otázka zněla,kdo je na řadě v případě,že se to Kristýnce povede a ona zůstane.Pak se obávám,že by to opravdu mohl být Jarda.Nevím proč ale přijde mi,že Terezka se ještě udrží.A pak se bojím i o Itcha…

210
T.M.
Reagovat

Mě už docela chybí mít v Superstar někoho komu budu strašně moc fandit ale on nebude papírový favorit, všichni ho neustále budou tipovat na vyřazení a on navzdory tomu bude neustále postupovat dál a dál a nakonec dojde hodně daleko…..stalo se mi to u Bendeho a u Šmajdy, v minulé Superstar se mi to nestalo bohužel u nikoho protože ti o které jsem se bál skutečně daleko nedošli. Letos jsem si přál aby se někým takovým stal Karol, bohužel ani to nevyšlo tak teď si přeju aby se tím pověstným černým koněm stal Jarda. Jarda do Superfinále nedojde ale kdyby se dostal aspoň na takové 5. nebo 4.místo navzdory předpokladům že vypadne hodně brzy, byl bych za to opravdu moc rád.

211
pajik
Reagovat

Rena – já mám zase o hodně mladší segru ve věku, kdy by se předpokládalo, že jí SS bude bavit a taky nic moc. Dokonce právě i byla na konkurzu resp. castingu loni, chtěla si to zkusit, a i přesto se skoro nedívá. Nakonec je snad ráda, že jí nevybrali, když je to takový propadák.
Také neznám nikoho, kdo by na to koukal, ani já se přiznám nekoukám úplně na celé a občas přepínám, natož někdo, kdo by posílal hlasy, to už je úplná pani Colombová :D

212
jab
Reagovat

210 – Znám ten pocit, je to něco jiného, než když tvůj oblíbenec je od začátku favoritem nebo jedním z nich (Chodúr, GG, Anka Veselovská). Já takhle loni dost fandil Kristině Zakuciové, líbili se mi i Juraj a Zuzka (i když u holek to bylo dost podmíněno i vzhledem :-D). Letos mám v téhle kategorii Kristínu Debnárovou – i když už jsem celkem smířený s tím, že v neděli skončí, tak jsem za ní rád, že to dotáhla až sem ;-)

213
peto
Reagovat

v roce 2014 je olympiada a nova ma hokej takze je volno-a ten rok si lide odpocinu a pak mozu nasadit hlas 2 proti x faktoru na jaro 2015 ci podzim 2015.

214
T.M.
Reagovat

212: JJ, je to něco jiného protože když je někdo komu fandím považován za outsidera a neustále tipován na vyřazení a on přesto postupuje dál a dál, tak je ta radost z jeho postupu a z toho jak to všem natřel ještě daleko větší než u papírového favorita u kterého se ten postup tak nějak předpokládá. Já to měl u Bendeho a u Šmajdy, v minulé Superstar jsem myslel že se budu stejně radovat u Petra Ševčíka ale ve chvíli kdy sem si tím začínal být jistý tak on vypadnul. Letos Jarda kdyby se dostal třeba až do Top 4 tak to by byla paráda ale taky tomu nevěřím no.

215
cedarin
Reagovat

Pro fanoušky Sabiny: včera jsem se potkal s jedním kámošem, co je z Děčína. Zná osobně Sabinu, která byla na obchodní akademii o rok níž.
Říkal, že tak, jak se chová v televizi, tak se chová i normálně. Včetně toho mluvení. Prý je to dobrá pařmenka, ale zdaleka není tak naivní, jak vypadá. Říkal, že byla mezi lidma hodně oblíbená, že je to moc fajn holka.

216
jab
Reagovat

215 – Nic co by mě zvlášť překvapovalo :-D, ale jsem rád, že už to máme potvrzené i ze zdroje ;-)

217
sali
Reagovat

Po oneskorenom odposluchu z netu – mňa poradie TOP 3:
1. Jarda – ide nezavislu ligu, a i keď si je stale nie uplne isty, nezamenitelny skvostny hlas ho vynesie azda i do GF
2. Tereza – zmrtvychvstala. Konecne takmer 100%-presvedciva a s radostou a lahkostou odspievane. Radost pocuvat.
3. Adam – cim dalej tym viac sa Adam citi doma, azda sa uz vymanil spod prvotneho hviezdonatlaku.

Nechce sa mi verit, ze moj povodny kon Pista je v kybli. On nie je v svojej kozi, chlapec. Nemam ani predstavu, kolko kol este mu daju ludia na reparat. Typujem, ze si zaspieva este 3x.

Zdravim Motylika i Dolly. Dobru noc.

218
T.M.
Reagovat

Sabina je určitě skvělá holka, taková veselá a bezprostřední. I jí by titul Superstar slušel. :-)

219
T.M.
Reagovat

Byl sem se podívat na Gorille a ten Vlk mi tam připadá čím dál tím víc arogantní a protivnej. S tím by se ani už nedalo rozumně diskutovat. Za to tady je to letos úplně pohodička lážo plážo a to máme už Top 8 ! Co se to děje? :-)

217: Kdo je Pista? Předpokládám že myslíš Štefana? Nebo snad Martina? Ale myslím že myslíš Štefana….

220
cedarin
Reagovat

216 – no jasně, taky to tak cítím. Tuhle Sabina kámošovi volala, jestli jde pařit, ale nemohl, takže ani žádné drby ze zákulisí ss nevím. Třeba časem :-)

221
karel
Reagovat

clanek na pluske.sk
o ewe jejim mladi a lepsi budoucnosti.-

222
Honzad
Reagovat

219 – no, vystihl jsi to přesně. Ono i mně jako autorovi je to dost nepříjemné, ale ať si holt každý píše, co se mu zlíbí… I to je jeden z důvodů, proč tak rád chodím sem :-)

223
sali
Reagovat

219 – Štefan je na SK po domácky Pišta. Niektorí Pištovia ale neradi na tento pomerne tvrdší výraz počujú, jedného takého poznám. Takže keby dačo, najprv sa spýtaj, či mu nevadí. :-)

224
pimpa
Reagovat

198 No vida, a nás je v práci 8 (i s ředitelem), a koukáme na to čtyři, nejmladší z nás čtyř je 30, nejstarší 56! Ne, že by to někdo kdo ví jak prožíval, ale po každém kole si o tom aspoń trochu pokecáme.
Ale moji synové (19, 14) se nedívají vůbec.

225
T.M.
Reagovat

222: JJ, tady je to letos vůbec nejlepší diskuse za poslední roky. :-)

223: Já věděl že je to Štefan. No taky tipuju Pištův konec tak okolo té Top 6 ale může se stát že vypadne i dřív a i třeba o kolo později. Ono to už teď začne být brzy hodně napínavý.

226
sali
Reagovat

225 – Ak naďalej budú jeho výkony podobne rozpačité ako ten posledný, tak sa ďalej ako o tri kolá posunie iba vďaka kukuču.
Ja by som mu do ďalšieho kola volil niečo pomalé s možnosťou hlasovo vyniknúť, a podporiť to aspoň pol minútovkou „a kapella“.

227
cedarin
Reagovat

219 T.M. tak jsem mrkl taky na Gorillu a to je teda něco. Vlk stále tvrdí, že vyhrál Šeps a není jediný.To je teda sekta :-)

228
yeey
Reagovat

227 nejlepsi je, kdyz tam k nim jeste zabloudi Véčko :-DDD a Sepse mi ani nepripominej, dneska bych toho primitiva nerozdejchaval uz vubec :-))

229
T.M.
Reagovat

226: Štefan fakt není ve svý kůži a je to na něm vidět. Teď už se fakt dá jeho vypadnutí očekávat každým kolem. Tuhle neděli ještě nejspíš ne ale v Top 7 vidím jeho vypadnutí už docela reálně. Tereza ho možná porazí. Je ale taky otázka jestli produkce bude chtít pustit do Top 5 samý čechy nebo ne protože Tereza se taky už moc daleko nedostane…..

227: To taky nechápu že se s vypadnutím Šepse ještě ani po dvou letech nevyrovnal. Ale je dobrý vidět že je na tom někdo možná i ještě hůř než já. :-D

230
cedarin
Reagovat

228 čau rybízku. Jedno „Véčko“ tam úplně stačí a v kombinaci s tím druhým – to musí být k nepřežití. Mně Vlk dříve přišel docela i zábavnej, v tom jeho zaslepení, ale obávám se, že už mu definitivně hráblo.
Ani se tam nedívej, zbytečně by ses … rozčílil jeho blbejma kecama o GG. Tam taky žádný posun nenastal.
A mám pocit, že hulič se nějak ztratil v propadlišti dějin, ne?

231
yeey
Reagovat

230 teda pro me byl na vodstrel absolutne vzdycky…:-D nejvic by me zajimalo, podle ceho si vybira favority… jednou Seps, ted Verca? :-DDD nepobiram :-DD

a u Šepse asi nic, jen sem nekdy slysel, ze mel nejak spolupracovat s Polemicama, taky kdo by vydrzel spolupracovat s „regéé, regéé, moje regéé, nechci zpivat kvíny a abu, zadnou mustafu, eee, je mi 16 a sem zhulenej 10 hod denne, regééé, ja sem cech, nemusim umet anglicky, jamajka, regéé“ :-DDD

232
cedarin
Reagovat

231 a zapomněl jsi: Žbirku? Tak tu neznám!
To byl taky osvícenej moment.

233
Motýlek
Reagovat

ahojte… :-)
To je dost Sali, že jsi konečně taky přispěl.., už jsem se po tobě chtěla shánět… Mohl jsi zhodnotit i ostatní soutěžící…
Cede – hej, já nejsem žádná sekta… :-) Každý jsme někomu fandili, ale u mě je to – sejde z očí, sejde z mysli…

234
jab
Reagovat

Co se Vlka týče, jeho narážky na Haberu, GG a Šafu mi přijdou vysloveně mimo mísu. S většinou jeho pozitivních hodnocení letošních finalistů se však často ztotožňuji (alespoň částečně). Co se Michala týče, uznávám ho za to jak propagoval v SS 2 svůj žánr a hlavně jak si byl schopen pohrát prakticky s libovolnou skladbou (Obchodník s deštěm, Bangles…), ale co mi na něm fakt vadilo bylo, že byl fixován čistě pouze na reggae a ostatní muzika mu neříkala téměř nic (viz medailonek, kde z něj vypadlo, že téměř nezná Mercuryho nebo že to jméno pouze někdy slyšel). Vím že je to subjektivní názor, ale superstar by podle mě měla mít aspoň nějaký všeobecnější hudební rozhled a aspoň částečně se orientovat i v představitelích žánru, které nejsou zrovna jeho srdcové ;-). Ale jak říkám, můj názor :-)

235
yeey
Reagovat

232 :-DDD tvl dodatecne me to rozsekalo :-DDD kdyz si na to tak vzpominam, asi sem se za posledni 2 roky docela zmenil, protoze tehdy sem ho sice nepobiral, nebavil me, ale vlastne mi az tak totalne nevadil, ale dneska bych asi pri kazdy jeho vete, kterou nebyl schopnej dat svym zvracivym hlasem dohromady, hazel televizi oknem :-DD

236
cedarin
Reagovat

233 Motýlek – taky jsem V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ nemyslel tebe. Myslel jsem ty chytráky, kteří dodnes na Gorille vykřikují o vítězi Šepsovi a všechny ostatní urážejí.
A tohle TY rozhodně nemáš zapotřebí :-))

237
Motýlek
Reagovat

Nakonec – ani toho Lukáša Adamca jsem od té doby neviděla, a Gunčíkovou až včil, kdy tam jakože zpívala…
Doufám, že sis yeey všiml, že se tvým oblíbencům neposmívám… :-)

238
cedarin
Reagovat

234 jab – v tom se shodneme. Jeho Obchodnk byl dobrej, to je fakt. Že oživil jiným hudebním stylem, to bylo super.
Ale tím to zvadlo. Pak už byla jen ignorace čehokoliv, neznalost a hloupost, což byla škoda. Jiný by toho vytěžil daleko víc.

239
Motýlek
Reagovat

236 – tak já se snažím seč můžu na Gorille nikoho neurážet… :-D Jenže tam je to psané hodně v nadsázce, a to každý nepobírá… To bys musel ty diskutéry znát tak dlouho jako já… Jsou to kamarádi… :-)

240
cedarin
Reagovat

237 Motýlku, já jsem Lukáše slyšel v rádiu při jedné z mých služebních cest na Slovensko a líbilo se mi to moc. Škoda, že tu o něm není ani vidu ani slechu. Ale řekl bych, že je se svou kapelou, jak to chtěl a doufám, že se jednou zase někde vyloupne.

241
Motýlek
Reagovat

235 – s tím s tebou souhlasím…, zahodil velkou šanci… To mě u něho taky dost mrzelo… Ale určitě je dobře, že tam byl, nevím na kom bych se tak pobavila… :-) A i ty diskuze byly nezapomenutelné….

242
cedarin
Reagovat

239 -Motýlku, tak nadsázka a kamarádi, jo??? :D
Asi se s rybízkem pustíme taky do nějaké nadsázky :-)))

243
yeey
Reagovat

237 to si neber osobne :-) kazdopadne ale az budu mit favorita, kterej bude vypoustet z pusy takovy mimozy jak Michal, muzes se mu beze vseho posmivat ;-))

244
Motýlek
Reagovat

Cede – co bylo, bylo… Dávno tomu… Každý díl je jiný, a to mě na tom baví… Je pravda, že to zřejmě moc lidí nesleduje, já se taky o tom nemám s kým bavit než tu na diskuzích… Vítěze zatím tipnout nedokážu, kdybych si měla vsadit, tak asi na Adama nebo Veroniku, jenže kluka za vítěze asi produkce neschválí, a Veronika se zas příliš podobá vítězce Hlasu…. Martin by mohl vyhrát, pokud začne zpívat normálně…

245
Motýlek
Reagovat

242 – jj, se tam známe už hodně let…

yeey – já ti to – beze všeho – pak připomenu… :-D
dobře víš, že já se nikdy neposmívám…. haha.. jen píšu co si myslím… :-)

246
cedarin
Reagovat

244 Motýlku, Martin by mi nevadil, Veronika si myslím, že to vyhraje, za mě ideální superfinále Sabina a Jarda – to bych si užil.
Adam je šikovnej, ale pro mě superstar on prostě není. Třeba jednou, zatím ne.
V mém okolí to taky nikdo moc nesleduje, krom toho kámoše, co se zná se Sabinou, a ten přepíná jen na ní. Ale posílá jí vždy hlas.

Nic, přeju dobrou noc, nějak mě celodenní práce na zahradě zmohla.

247
Motýlek
Reagovat

Dobrou :-)

248
yeey
Reagovat

246 u toho Adama souhlasim, ze je dobrej, vzdycky me jeho vystoupeni celkem bavi,ale chut si to pustit znovu nemam, mozna je to dany i tim jeho vzhledem, nevim..?? ja si Superstar predstavuju jinak… nevidim u nej za ty kola moc progres, zpiva porad dost podobny styl a je fakt takovej starej/mladej…

249
DJ Vlado
Reagovat

210 – Tak po takové favoritce, kterou by od začátku všichni tipovali na brzké vypadnutí, ale ona se dostala dál než by kdo čekal, už celá léta toužím :-) (tedy jen po té, která by byla ženského pohlaví, jelikož mezi mými mužskými oblíbenci do této kategorie zapadali oba dva, které jsi jmenoval) Letos i proto si hrozně moc přeju, aby to vyšlo u Terezky, protože ten příběh se rýsuje dokonale: na kraji semifinále jsem o ní málem přišel kvůli tomu nesmyslnému duelu, ve finále pak nebylo kola, kde bych se o ní nebál (relativně v klidu jsem byl jen v posledním kole, ale holt člověk nikdy neví), ale teď to začíná vypadat, že minimálně to neoficiální slovenské vítězství by klidně mohlo vyjít, protože Štefan ztrácí dech a Kristína není tak těžký soupeř. No a kdyby vyšlo i superfinále (ideálně se Sabinou, aby se ukázalo, jaká blbost byl ten jejich duel), tak by to pro mě byly malé Vánoce :-) Ale bohatě mi bude i stačit, když Terezka se dostane do Top 5 a nejdál ze Slováků :-) Ostatně po vypadnutí Giny je jasné, že aspoň jedno malé vítězství Terezka už v kapse má – z této desítky koček už zůstala v soutěži jako jediná :-)

250
Motýlek
Reagovat

248 – tak ale pořád mě baví víc, než minulý vítěz Adamec, který nejenom že neměl ideální postavu, ale navíc nebyl ani tak pohledný jako Adam.. Ale když se nad tím zamyslím, tak oni dva mají dost společného…, takže ta výhra není tak nereálná….

251
Motýlek
Reagovat

DJji – taky jí fandím, a přeju jí, aby se víc na tom podiu odvázala a bavila… Teď už to budou mít každé kolo čím dál těžší…

252
yeey
Reagovat

250 nak tam tu podobnost teda nevidim, hlavne ty postavy Lukase a Adama snad porovnavat nechces, ne? :-) Lukas byl takovej udelanej, Adam je proste tlustej, to se jinak neda rict… a pohlednost to uz je asi vec vkusu… ja bejt na chlapy, du do Lukase :-DD

253
yeey
Reagovat

249, 251 – ja prave moc nechapu ty vecny pripominky k tomu, ze by se Tereza mela odvazat, ted naposledy se to sice se sviznejsi skladbou naramne povedlo, ale jeji sila je vsak podle me uplne jinde… ja bych si od ni nejradsi poslechl nejakou pomalejsi baladu, kde muze prodat ty svoje kudrlinky a soulovy citeni… neco na zpusob tady slecny z nemecke Superstar, jejiz duet z posledniho kola , me ani nevim proc od nedele hrozne bere … :-) http://www.clipfish.de/special/dsds/video/3946797/duett-bei-dsds-2013-erwin-kintop-und-lisa-wohlgemuth-singen-stay/ … ale priznam se, ze tyhle hlasy se mi zacaly trochu libit az posledni dobou, tak nemam na Terku az takovej odhad, co by ji mohlo sedet, ale ta slecna ma pro me v hlase neco velmi podobneho Terce :-)

254
DJ Vlado
Reagovat

251 – Minule se už odvázala celkem dost (tohle její vystoupení si teď pouštím pořád dokola:-), takže doufejme, že to nebyl jen jednokolový úlet nahoru, ale že takto uvolněná už bude pořád :-) Ale moc mě těší, že jí fandíš, stejně jako že jí fandí i Dolly, -bé-bé- a BarBora, tzn. že jí fandí tolik žen, což je nezvratným důkazem toho, že to u ní rozhodně není jen o pěkné tvářičce :-)

255
DJ Vlado
Reagovat

253 – Tak i já bych si od Terezky moc rád poslechl nějakou tu baladu, kde svůj soulový feeling prodá. A Stay je geniální nápad, Rihannu moc nemusím, ale tahle se píseň se mi od ní opravdu líbí (včetně klipu). Klidně by to Terezka mohla dát v tom kole New generation nebo jako duet s Martinem (víc by se mi do této písně hodil Jarda, ale tipuju, že nás čeká párový duet) :-)

256
yeey
Reagovat

255 obavam se, ze Stay by Martinovi asi vubec nesedlo…:-/ ani Jardu bych do toho uplne nevidel, protoze ten chrcak se sem nehodi… velmi me v tom prave zaujal ten nemecky boybandak Erwin (ktereho jinak co sem pochopil porotci moc nemusi) a to normalne tenhle zzenstely pansky zpev nemusim…:-) ale pro Terku by to byl kazdopadne velmi zajimavy vyber, jen toho vhodneho partnera najit…:-D

257
DJ Vlado
Reagovat

256 – Ze zbývajících čtyř kluků už tam žádný není „boybanďák“ a protože pro Štefana a Adama jsem jako potenciální duet vymyslel skutečnou lahůdku :-), tak mi zbývají akorát Martin a Jarda. Ale myslím, že pro Martina by to mohla být zajímavá výzva, jelikož by měl šanci ukázat jinou polohu než dosud :-) Nicméně si myslím, že duet Terezky s Martinem je víc než jasnou záležitostí, pokud se oba dostanou do kola, kde se duety budou zpívat :-)

258
kata
Reagovat

Pokud nebude superstar příští rok, doufám, že si ji udělají na Slovensku sami, stejnak ji maj lepší – tedy pokud neangažují Juraška, potom, co vykládal o cikání se u mě zařadil po bok své „talentované“ kolegyně.

259
kata
Reagovat

Dotaz: Jaké kolo je to další? Budou už duety? nějak jsem to nezaregistrovala, nebo si to nepamatuju.

260
DJ Vlado
Reagovat

259 – V neděli budou Legendy popu, duety tipuju tradičně do Top 6 :-)

261
Mila
Reagovat

212 – no ja si letos uzivam pocitu, ze meho favorita ma rada i porota. Po minule Superstar, kdy Peta Sevcik slizaval jednu kritiku za druhou, ac delal, co mohl, je to docela pekny pocit.. :-)

262
Mila
Reagovat

252 – kdyz uz porovnavas postavu Adama a Lukase Adamce tak nezapomen, ze Lukas byl uz dost pres 20, tudiz dospelej chlap, a Adamovi je 16 a asi se moc zdrave nestravuje.. Takze dala bych Adamovi par let uvidime, pro mne je to daleko zajimavejsi typ chlapa nez byl Adamec, rozhodne hezci a verim, ze i na te postave trochu zamaka.. a budes cubrnet :-)

263
Motýlek
Reagovat

252- každý vidí, že tam ta nadváha je… Mně to nepřekáží v tom, abych mu fandila, ale současně bych si přála, aby s tím začal něco dělat… Je to jediný jeho handycap… Lukášovu postavu jsem tenkrát neřešila, protože to nebyl můj favorit..
253 – odvázat není myšleno tak, aby lítala po jevišti jak splašená… Nebo aby křičela jak Sabina… :-) Jen aby se dokázala zbavit trémy, a působila jistějším dojmem na podiu…

264
Rena
Reagovat

262 – 263 – Dle mě se nedají Lukáš s Adamem srovnávat, společnou mají jen tu zavalitěší postavu, jsou to „medvídci“…
Adam jak i psali jí hodně rohlíků – jsou levné (a dobré), je ve věku, kdy chlapci hodně jedí a navíc je nemocný se štítnou žlázou – proto také přibírá… Jak i psali moc dobře si to uvědomuje, jak na jevišti vypadá… nikdo neříká, že nemá nadváhu, ale nemělo by se to veřejně řešt – s ohledem na jeho věk a nemoc… už hubnout začal, posiluje… a myslím, že ho ta superstár hodně v tomto „nakopne“ a v 19 – 20, až bude dospělej, z něj bude krásnej urostlej sympatickej chlap …
ted ho naopak mooc obdivuji, že s takovou postavou do toho šel a také klobouk dolů, co s touhle figurou na jevišti předvádí… já se u „Na kolena bála“, že z té země nevstane a minule, že se mu z těch tanečnic zamotají nohy, nebo jazyk … jak i Habera s Ewou říkali, v obou představeních byl tak roztomilej, zábavnej … tenhle pocit nemám u žádného jiného soutěžícího. A když rozjede rokenrol.. a veme kytaru na kterou se jako samouk učí jen rok !! tak to nechápu, že má teprve 16… má prostě talent od boha a až na jeho nadváhu, je naprosto bez chyby a tu mu prostě odpouštím, vím, že s ní určitě do budoucna něco udělá… dle mě je superstár

265
Rena
Reagovat

250 –
jak píše motýlek – vzhledem k tomu, že vyhrál Adamec, nad krásnou, talentovanou, štíhlou GG, což tehdy myslel, že je možné, málokdo (pro mě to byl docela šok v první chvíli), je tu velmi reálná možnost, že vyhraje Adam, který má mnohem větší charizma, jeho nadání od počátku ss je evidentní, na podiu působí uvolněně a zábavně…
a to, že není dokonalý ( jeho postava) ?
Kdo dokonalý je? Když to nevadilo u Drdy, Chodůra, Adamce a jiných … proč u Adama? Myslím, že tím spíš by mu lidi ty sms posílat mohli…
Moc bych mu přála, aby vyhrál !

266
Mila
Reagovat

265 – no a proc by nemohl vyhrat Jarda? To si zas preju ja, ikdyz hned za nim mam Adama a Sabcu..

267
Rena
Reagovat

266
ale jo, kdokoliv z těch co tam ted jsou – snad až na Kristinku a Terku – jsou asi nejslabší… by mohl vyhrát… mě už ted nikdo nevadí… jen říkám, že na jevišti vysílá Adam něco (pokud je mu odpuštěna ta nadváha – což ale každý asi neumí..), co nikdo jiný ze soutěřících … je pravda, že asi není idol děvčátek, či kluků od 12 do dejme tomu 18 let… ale mnoho starších “ to vidí“.
Ale mému synovi (má jen 15) se nejvíc líbí právě Adam, tak i zde může mít nějaké příznivce…
Oni už všichni, co tam ted jsou, už vlastně vyhráli, mají před sebou obrovské možnosti, jsou mediálně známí… je jen na nich, co s tím udělají.. vítěz navíc získá už jen tu kupičku peněz. Přála bych je Adamovi

268
T.M.
Reagovat

Já nevím ale pokud pro někoho Adam není Superstar kvůli těm kilům navíc, tak ten člověk který to tak vidí musí být hlupák. Fakt tohle nechápu. Pro mě má taky Adam největší charisma ze všech soutěžících a je pro mě Superstar. Měl by to vyhrát. On, Jarda nebo Sabina. A to srovnání s Adamcem….pěvecky je srovnávat nejde protože mají každý úplně jiný hlas ale jinak mi Adam připadá daleko zajímavější, muzikálnější a i talentovanější než Lukáš Adamec. Lukáš je dobrý zpěvák ale Superstar to není i když tu soutěž vyhrál. Adam tou Superstar je i pokud to nevyhraje. A já doufám že vyhraje.

269
Mila
Reagovat

asi jste tady o tom mluvili, ale jak si predstavujete dalsi vyvoj Adama po Superstar? Co by podle vas mohl delat, jaky druh hudby – solo nebo skupina – atd. Nebo snad muzikal? Ja v tomhle vubec nemam jasno. Ani nevim, zda ted hraje v nejake skupine… ale zrejme ne..

270
jab
Reagovat

269 – Momentálně má vlastní kapelu – tuším, že si říkají Orange Chords. a hrajou nejspíš převážně staré rockenrolly. Co bude dál netuším, ale Adam je IMO hodně muzikální a až si pořídí tu vysněnou kytaru, možná se dá i na autorskou tvorbu (doufám). Jestli to bude čistě pokus reinkarnovat muziku 50. a 60. let a přenést ji do 21. století nebo bude jeho hudební záběr ještě širší (nedivil bych se…) si netroufám odhadovat.

271
Mila
Reagovat

270 – diky, maji na youtube par videi a z cele te kapely jde ta energie, co z Adama… :-)

272
irena
Reagovat

Vzhledem k tomu, že letošní diskuze tu jsou zatím příjemné a neagresivní, dovolím si zmínit i Petra Ševčíka :) Včera s ním byl mic hezký pořad – noční Mikrofoŕum. Zaznělo tam pár písniček, ale hlavně klobouk dolů před Petrovým mluveným projevem – myslím že se z něj klube docela slušný moderátor (a evidentně ho jeho práce v rozhlase baví), takže z něj mám i v tomhle směru radost. Mluvilo se tam hodně o superstar (dost barvitě popisoval jak je to vlastně s tím „výběrem“ písní). Jo, a fandí Sabině.

273
Jana2
Reagovat

Nevíte už prosím vás někdo, co se bude v neděli zpívat?

274
Mila
Reagovat

273 – mam pocit, ze tu nekdo psal, ze legendy popu, ale jake pisnicky to budou, to jsem zatim nikde nezahledla…

275
Jai Kudo
Reagovat

268 T.M. – pro mě Adam není a nebude Superstár aty jeho kila mě vůbec nezajímají….A srovnání s Adamcem, sorry, ale Lukáš byl opravdová osobnost na podiu, i mimo, měl charisma, bez ohledu na to, jakým způsobem vyhrál (i když on sám zato určitě nemůže…). Kdyby tam minule nebyla GG tak byl pro mě jasným favoritem a Superstárem Lukyn….

276
Rena
Reagovat

269 mila…. tohle snad napoví…
(Adam může dělat cokoli, jen ne muzikál :-)

Dne 26. 2. 2013 proběhl již několikátý ročník hudební soutěže Brněnský vrabeček. Soutěže hudebních skupin se zúčastnili skupina Orange chords se zpěvákem Adamem Kukačkou. Orange chords obsadila 1. místo s písněmi Smoke on the water a Come together.
http://www.gymelg.cz/node/732

http://www.youtube.com/watch?v=nDsmKYjCEpk

http://www.youtube.com/watch?v=vgte0Pm4EXo&NR=1&feature=endscreen

277
Rena
Reagovat

275 – no jo, každý to má jinak.. pokud Adam není osobnost a nemá charizma, tak pak už asi nikdo … Ano Adamec ji měl taky, ale byl to už dospělý chlap, nedá se s Adamem – ještě děckem porovnávat.
Mě na podiu ale baví nejvíc Adam, mnohem víc, než mnozí o dost starší, dnešní soutěžící…

278
T.M.
Reagovat

275: Však to je v pořádku, každej má právo na svůj názor. Pro mě zase není Superstar nikdo z těch co zatím Superstar vyhráli kromě Anety. Já proti Lukášovi nic nemám a i když to nebyl můj hlavní favorit tak zpíval dobře. Ale na vítězství sem ho neviděl, to tam zase byli lepší podle mě. Adam má pro mě nesrovnatelně daleko větší charisma než Lukáš ale to už je zase o těch subjektivních pocitech a chápu že to má každej jinak.

279
T.M.
Reagovat

Já v minulé Superstar měl vlastně 4 lidi kterým sem fandil víc než Lukášovi. Gábina je jasná, dál to byl Petr Ševčík, pak Matej kterého diváci vyřadili nespravedlivě moc brzy a Jerguš který sice na Lukáše hlasově vůbec neměl ale pro mě byl zajímavější interpret než Lukáš. Kdyby tam tihle čtyři nebyli tak by i pro mě byl Lukáš Superstar. :-) Ale samozřejmě mi Lukáš jako vítěz vůbec nevadí a jako vítěze ho respektuju. Taky to mohlo dopadnout o dost hůř, kdyby to vyhrál Šeps tak bych to asi nerozdýchal do dneška.

280
Motýlek
Reagovat

278 – Podle tebe vyřadili diváci nespravedlivě Matěje, a kdo potom vyřadil Petra Ševčíka, který měl vůbec největší základnu fanynek široko daleko? Já jsem mu mimochodem taky fandila a s jeho vypadnutím jsem vůbec nepočítala… Ale to se zas dostaneme do stejného kolotoče podezření co a jak bylo… Podle mě musel být včas vyřazen a nechat prostor Lukášovi, který do té chvíle žádná osobnost nebyl, nebyl ani moc vidět… Pak už ho ale porota začala uctívat jako poloboha a nezbývalo nic jiného než aby to vyhrál… Michala by vyhrát nenechali, i když podle mě musel mít taky velkou základnu hlasujících… Takže hlasovat žádný smysl nemá…

281
Mila
Reagovat

279 – taky jsem fandila Petrovi, i SMS jsem mu posilala i jeho vyrazeni obrecela, ale.. nemyslim si, ze by mel nejvetsi zakladnu fanousku. Rozhodne nemel dost fanousku, kteri posilali SMS. A taky nezapominej, ze Petr dosl lidi odradil tim, kdyz se nechal ostrihat a celkove se choval jinak nez v te Superstar, kde vypadl po duetech.. spousta lidi mu vycitala, ze „ztratil gule“.. no a ten,kdo rozhodne gule mel – tedy v minule SS – byl Adamec. Ac byl na zacatku nevyrazny, tak postupne se tak nejak vypracoval (a hodne mu pomohla i tlacenka od poroty, ta ho porad chvalila) a asi pretahl i dost lidi, co byli „zklamani“ z Petra.
A na Petrove vyrazeni jsme meli velky podil i my, fanousci, protoze ukolebani uspechem, ktery mel s Lucii, jsme holt tech SMS tolik neposlali…

282
Jai Kudo
Reagovat

278 T.M. – OK, já se taky s tebou nehádám, jen „polemizuju“ :D
A ten Šeps měl štěstí, že nepostoupil do superfinále :D Já si stejně myslím, že si ho tam produkce „pěstovala“ až skoro do konce kvůli hlasujícím pubinám a fetošům…..DO SUperfinále už ho pustit nemohli, to by bylo už fakt MOC!

283
Mila
Reagovat

272 – je mozne si to poslechnout tady..
http://prehravac.rozhlas.cz/audio/2868852

284
T.M.
Reagovat

Petr Ševčík samozřejmě taky vypadnul nespravedlivě po kole ve kterém zazářil. Ono v té minulé Superstar těch nespravedlivých rozhodnutí byla celá řada. To letos je to zatím ještě poměrně spravedlivé. Já sem sice nesouhlasil s vyřazením Karola ale objektivně je mi jasné že tam dlouho vydržet nemohl. Ale myslím že v téhle Superstar se už brzy nějakého toho nespravedlivého rozhodnutí taky dočkáme protože jinak by teď museli vypadnout všichni zbývající Slováci za sebou a v Top 5 by zbyli už jen samí češi.

285
T.M.
Reagovat

A že nemá žádný smysl hlasovat to vím už dávno a proto taky už dávno nehlasuju. :-D Naposled sem poslal něco málo sms loni v Hlasu ale letos už nic. Z toho už sem fakt vyrostl.

286
Motýlek
Reagovat

280 – ty sis to tak možná zdůvodnila.., ale já tomu nevěřím a neuvěřím nikdy… To ostříhání nemělo vliv na kvalitu jeho zpěvu… Měl svoji základnu fanynek, které byly ochotné mu ty hlasy posílat, a taky posílaly.. Přece mi nechceš tvrdit, že mu najednou ty hlasy nepošlou, když to dobře /tako vždycky/ odzpíval? Jen tady na Panáčkovi těch fanynek bylo hodně, i když, pravda, raději pak ani svůj názor nepsaly, ale já už se k tomu nechci vracet.. Gunčíková měla taky početnou základnu /hlavně malé holky a pak chlapi různých věkových skupin/, a Michalovi posílali pokud vím mladí lidi plus my, trochu ujetí fandové… Lukáš nevím jakou měl základnu, snad tam co bydlí, jinak nevím…, podle mě to nijak masové nebylo…

287
Motýlek
Reagovat

Tomáši, letos to pokračuje ve stejném duchu, vyřazuje se podivným způsobem, nikdo mi nenamluví, že víc lidí poslalo hlasy Virginii, která nebyla ničím zajímavá, než Danovi nebo Karolovi… Kdo to tam třídí nebo o tom rozhoduje nevím, ale že to nezávisí na hlasech, to vím jistě… Já nepošlu ani jednu sms, protože je to škoda peněz…

288
Ajda
Reagovat

Schválila jsem 276 Rena, posune se vám číslování.

289
Mila
Reagovat

286 – no a ty sis zase vylozila spatne, to, co jsem napsala.. pochopitelne ostrihani vlasu nemuze mit vliv na kvalitu zpevu..

290
Motýlek
Reagovat

289 – píšeš – že „rozhodně neměl dost fanoušků, kteří posílali sms“… a to si nemyslím…, myslím totiž pravý opak… Že měl nejvíc fanoušků, kteří posílali sms… Ale myslet si samozřejmě můžeme každý co chceme… :-)

291
Mila
Reagovat

290 – myslet si muzeme co chceme a dokazat, ze to je pravda… to je vec druha.. taky mam pochybnosti o vysledcich hlasovani v minule SS, ale to nestaci..

292
Motýlek
Reagovat

291 – jj, já jen, že na některé věci by se nemělo zapomínat… Chtějí novou éru, ale dělají stejné chyby…

293
Mila
Reagovat

292 – jestli jsi to jeste neslysela, tak si pust ten odkaz, co jsem davala v 283.. mne osobne to hodne potesilo :-)

294
Motýlek
Reagovat

293 – já už mám strach pouštět nějaké odkazy, zatím mi to vždy zablokovalo pc a musela jsem to restartovat… Asi s tím mám nějaký problém….

295
T.M.
Reagovat

287: Motýlku tak mě to samozřejmě přijde taky hodně divný že Karol a Dan vypadli oba dva tak brzo když ve všech předchozích řadách by je pubiny dotlačily aspoň do Top 6 a že je porazily Virgínia a Kristína který jsou obě dvě podle mě úplně nezajímavý ale já psal o tom že co se týče kvality zpěvu tak je to zatím asi jakž takž spravedlivý a že zatím letos asi nevypadnul nikdo kdo by si to vyloženě vůbec nezasloužil……jinak s tebou musím souhlasit v tom že regulérnosti výsledků taky moc nevěřím a že opravdu nemá smysl posílat ani jednu jedinou sms protože to opravdu škoda peněz je.

296
Mila
Reagovat

295 – no tak ted jsem si napsala, jak vypadavali
Natalie – Češka
Karol – Slovák
Dan – Čech
Virgi – Slovenka…

takze mi z toho vyplyva, ze ted tezko vypadne Kristyna, ale spis vypada na nejakeho Čecha… pokud to vypadavani Markiza s Novou nejak reguluji….. :-( a pokud existuji nejake zakulisni machinace s hlasy….

297
T.M.
Reagovat

296: Jo taky mi to došlo že teď ve finále zatím vypadávají podle národnosti na střídačku….takže v neděli půjde pryč Jarda? Doufám že ne. Pokud Kristína v neděli nepodá nějakej skvělej výkon a přesto nevypadne tak už se není o čem bavit a ty machinace jsou jasný. A to ani nemluvím o tom že jí stačí přihodit písničku která jí sedne jako ulitá a kterou má třeba už dlouho dopředu nacvičenou a porota svým hodnocením taky pomůže, pak to zase pro ty méně zasvěcené nebude vypadat tolik okatě…..

298
Motýlek
Reagovat

Tome – „jakž takž spravedlivý“ je věc názoru… Mně se třeba Dan docela líbil, určitě víc než Virginie… :-) Kvalitu zpěvu je taky těžko posuzovat, lidi fandí ze všech možných důvodů, odborník na zvěv je málokdo… Kdyby to mělo být spravedlivé, tak by o těch vypadávajících rozhodovala pouze porota, složená z odborníků na zpěv.. Ale v tomto případě to nejde aplikovat, protože jde o něco jiného… A tak se zřejmě dočkáme stejného scénáře jako minule…, čili nic nového pod sluncem….

299
Jana2
Reagovat

296 – vidíš, to mi doteď nedošlo, fakt podezřelý…a kde jste vzali, že má jít teď Čech? klidně i Češka, ne? jestli půjde Jarda, tak už na to nekoukám…jedině pokud by zazpíval fakt špatně, tak bych to možná pochopila.

300
jab
Reagovat

297 – Soudě podle posledního výběru a hodnocení poroty dalším, koho by se produkce pokusila poškodit, se zdá být Itcho (ale proč by si tak brzy odstřelili posledního Slováka???!). Snad se tak nestane a s přechodem TOP 8 už nikdo roli otloukánka přebírat nebude :-(, nejdřív Daniel, pak Gía…
Virgínii vlastně dost podsekli nohy už výběrem písně, sice to zazpívala celkem jistě a zvlášť sloky byly IMHO technicky pěkné (refrém už zdaleka tolik ne), ale ona tíhne spíš k černé muzice a přišlo mi, že prostě nemohla, zvlášť se svými dosavadními pěveckými zkušenostmi, do toho dát tu Reedovu naléhavost, uvěřitelnost – možná ty největší hvězdy černé muziky by si poradily i s tím, ale to už hodně hypotetizuju.
Co se posledních výběrů týče, tak Štefana nemá smysl zmiňovat, na to už za mě poukázali jiní diskutující, že má ten výběr šíleně těžký (i když mě se jeho podání kupodivo líbilo :-)). U Kristíny váhám, jestli ji chtěli výběrem pomoci (romantické skladby jí dosud šly) nebo poškodit (byla to šílená kláda). Porota u ní asi nehodnotila ani tak poměrně nejistý výkon, jako spíš jistou míru invence, za kterou má malé plus i ode mě. Sice to dopadlo ve stylu rčení „Myšlenka dobrá, provedení podstatně horší“, ale tohle je IMHO (nejen) pro ní dobrá cesta do budoucna, jít do rizika a zkusit do toho dát něco vlastního.
Ostatní výběry mi přišly více méně OK. Jinak Gía asi bude fakt poměrně fajn a sympatická slečna, jen má tu smůlu, že působí chladně a to ji může v mnohém srážet. Ale na pondělním chatu působila skromně, vyrovnaně a s nadhledem ;-)

301
přiznivec.obecny
Reagovat

296 Stačilo si to napsat. Jak jednoduché a zajímavé zároveň, že tě to takhle jako jednu z mála z nás napadlo ;) Zajímavé taky je, že ze zákulisních info byla informace, že Dan musel ustoupit Jardovi (čirou náhodou taky Čech), hm…

302
kata
Reagovat

K Adamovi – když má člověk nemoc štítné žlázy, tak může jíst klidně hodně málo a dost cvičit a stejně je tlustej. Je mi ho líto, že tak mladej už musí jíst prášky. No jo no.

303
Prochor
Reagovat

Už se tady zmiňovaly možné duety. Tak mně napadlo kdo by se hodil jako partner pro samorosta Sabču.
Umím si jí představit snad jen se Šafou ani nevím proč.
Každopádně jsem dost zvědavý, jestli se dočkáme jejího duetu a s kým to bude.

304
kata
Reagovat

DJ Vlado – díky za info – škoda, že nejsou duety dřív, to je pro mě hodně atraktivní. Duet terezky a martina by byl super, jejich sexy hlasy:-) :-) :-) Na to bych se fakt těšila, doufám, že nastane:-)

305
kata
Reagovat

duet podle mě bude sabina a veronika tipuju

306
Prochor
Reagovat

305 – To by byla přece škoda. Já myslím, že Sabča má na to vystřihnout se Šafou něco jako Gábina s Lukim.

307
DJ Vlado
Reagovat

kata – Já to s těmi duety nevím přesně, ale v minulých dvou řadách a ve všech slovenských vždycky v Top 6 byly. Ovšem od SHS3 byly vždy jen jako bonus k jinému tématu (zatímco v SHS1-2 to bylo samostatné téma večera). Jinak pokud podle přepokladu vypadne teď Kristína a po ní bohužel Jarda, tak to fakt vypadá, že ty duety budou ve složení Terezka + Martin, Sabina + Veronika, Adam + Štefan. Párečku bych vybral to zmiňované Stay (btw. nejlepší duet poslední doby), holkám asi Lady Marmelade (jiný čistě ženský duet mě v této chvíli nenapadl) a klukům tu výše zmiňovanou lahůdku, jako sranda-duet by to bylo super, ne? :-)

308
přiznivec.obecny
Reagovat

No, jestli zůstane déle Tereza a Štefan než Jarda (beru to zatím podle prozatimních výkonů) tak to bude pro mě dost podivné. Pak to bude asi podle sympatií, to se mi sice taky moc nezdá, ale budiž.

309
Prochor
Reagovat

Pro mně je zejména v posledních kolech lepší Jarda než Štefan. V minulém kole dokonce markantně. Takže by měl vypadnout spíš Štefan.

310
yeey
Reagovat

286 – Motylku,neda mi to, abych ti zase neopravil tvoje rezervovane postoje ke Gabine, ale tohle me proste prastilo do oci – ze by „Gunčíkové,“ jak ty vzdy rikas, z zenskeho pokoleni fandily hlavne maly holky, je uplnej nesmysl…:-)

jinak nejak sem to tu rozpoutal asi ja s tim Adamem… jen bych to dodal, ze to, ze mu zase tak nefandim, neni primarne vubec dany jeho nadvahou, ale spis tim hudebnim zamerenim, ktery mi jednak zase moc nerika a bavi me jen v omezene mire, mohl by zkratka trochu zariskovat… zaroven si ale nebudem nic moc nalhavat, ze Superstar by trochu „vypadat“ mohla, ja na tom podiu prirozene radsi budu sledovat hezkou holku, ale rovnez i hezciho kluka… asi sem natolik povrchni, ze me u Adama do oci prasti na prvni pohled neco dost jineho, nez jeho hezky oblicej, o kterem ste tu mluvili(y), ale uprimne, to uz clovek musi byt jooo serednej, aby mu to ani po zasahu stylistu v obliceji aspon trochu nesluselo :-) Naproti tomu pul-metrak navic holt asi nikdo jen tak nezakryje… a ono to pak urcity vliv na vnimani toho cloveka ma, at uz pozitivni nebo negativni, to si nebudeme nalhavat…

311
Motýlek
Reagovat

yeey – a na základě čeho si myslíš, že je to nesmysl? Já jsem abych ti řekla pravdu, taky z toho byla překvapená, jelikož mám neteř /teď bude mít 13, tak si to odečti/ a ptala jsem se jí tenkrát komu fandí, a ona byla nadšená z Gábiny /čistě podle vzhledu, o zpěv nešlo/, a taky samozřejmě její spolužačky… Stejně tak tomu bylo u Ivanny, z té byly ty holky taky nadšené, takže to mi bylo jasné, že vyhraje Ivanna…, a stejně tomu bylo i u Drdy, taky mu fandila, jakož celá třída holčiček, tenkrát byla v první třídě… To že vyhrál nakonec Adamec už je věc jiná… A taky píšu, že jí fandili chlapi velkého věkového rozpětí…. O ženách opravdu nevím kdo Gábině fandil, ani o jedné… :-D Fakt nejsem zaujatá, to přece víš… Tak se nějaké malé holky zeptej, jestli mi nevěříš… Já se jí musím zeptat, komu fandí teď, ale pochybuju že Adamovi…

312
Prochor
Reagovat

Všimli jste si něčeho – my se tu od začátku bavíme o finalistech nové řady ale like a enfant terrible tu neustále probleskuje slečna Gabriela Gunčíková. To mně lichotí protože jsem si už na začátku minulé řady byl jist, že Gabča jen tak nezapadne a ještě dnes jsem přesvědčený, že všechny ty muzikály a jiné omyly jsou jen cestou k něčemu dalšímu. Prostě Gábi je skutečný objev a zdaleka neřekla (nezazpívala) poslední slovo.

313
Motýlek
Reagovat

yeey – vnímání je jiné u žen a jiné u mužů… To už jsme tu rozebírali spolu mockrát, že jo… Mě taky zajímá jak kdo vypadá, ale znovu opakuju, že je hodně zpěváků, kteří by se na soutěži krásy neumístili na předních místech, a můžu je poslouchat do zblbnutí…. Ty zase preferuješ jiné věci, to je normální….

314
T.M.
Reagovat

298: Motýlku mě vždycky lidi kritizovali za to že jsem hrozně neobjektivní a tak se snažím poslední dobou aspoň o nějakou tu přibližnou objektivitu. :-) Mě se třeba Karol líbil víc než všech ostatních 11 finalistů ale uznávám že kdyby je všechny porazil a celou soutěž vyhrál tak by to k těm ostatním asi nebylo zrovna moc fér. Nicméně mě by to nevadilo a byl bych za to moc rád ale to už je právě zase ta neobjektivita. :-D Ale chápu jak to myslíš, objektivní měřítka tady neexistují a každý má jiný vkus. Aspoň v téhle soutěži to tak je. A že bysme se letos dočkali nějakého jiného scénáře než minule, tak o tom si taky iluze nedělám. :-D

308: Pak to nebude ani podle výkonů ani podle sympatií protože Jarda podává lepší výkony než Tereza a Štefan a navíc je to megasympaťák. Pak se s definitivní platností potvrdí že je to opravdu podle národnosti a že ta v tomhle hraje bohužel tu největší roli. Neexistuje jiný důvod než národnost pro to aby Tereza a Štefan dokázali porazit Jardu. Takže tady se bude lámat chleba a všichni konečně uvidíme jestli máme s těmi našimi podezřeními pravdu a nebo ne ………

309: Absolutní souhlas. Pokud je to čistá hra tak vypadne Štefan dřív než Jarda. Při vší úctě nevěřím že by Štefan nabral víc fanoušků než Jarda. Jarda podává lepší výkony a Štefan není zase tak výraznej a oblíbenej aby ten Jardův náskok dohnal něčím jiným. Takže je to fair play nebo ne …… schválně, uvidíme asi už brzy.

315
yeey
Reagovat

311 tak to ja teda vim o holkach, co fandily Gabine (a byly uz davno po puberte), ty to podavas jakoby uspech GG byl v jeji krase, ale tam vzdycky slo o jeji hlas + o to, ze i baby ji pres jeji neobycejnou krasu kvuli tomu hlasu fandily :-) ty to skoro podavas, ze Ivanna prebrala fanousky po GG – to je hloupost, a ja jsem rekl bych obrovska vyjimka, ze jsem fandil oboum, i kdyz u Ivanny mi bylo jasny, ze moje fandeni je po skonceni Hlasu u konce, tam slo ciste o to, jak davala ty songy v Hlase… to s Gabi to je „na cely zivot“ :-DD

316
Motýlek
Reagovat

312 – hlavně yeey to tu stále rozdmýchává… :-)

317
yeey
Reagovat

312 rad bych mel tvoji jistotu, ale taky Gabine verim… uufff zrovna sem si vcera poustel duet s Lukasem a ta pasaz ve stredu pisne, kde se do toho Gabina zacne opirat mi i po 2 letech zpusobuje tezke hudebni orgasmy :-DDD no a nezustalo jen u Cose della vita…:-) kdyby tam tak byl letos nekdo, kdo by mel na Gabinu aspon treba z 50% :-)))

318
Prochor
Reagovat

Nakonec na výsledcích superstar nikdy nezáleží.
Důkaz?
Tak tahle holka se neddostala do finále
http://www.topzine.cz/debbi-ma-stale-nejhranejsi-singl-v-ceskem-eteru
Tak tenhle kluk neprošel castnigem
http://art.ihned.cz/c1-58754750-cesky-slavik-prekvapil-tomas-klus-sesadil-z-trunu-karla-gotta-lucie-bila-kraluje-dal
Tak tenhle kluk se stal superstar
http://www.drdazbynek.cz/

319
Motýlek
Reagovat

315 – :-DD vidiš, to mě nenapadlo, že jste všichni přešli od Gábi fandit Ivanně… Ale tys zůstal věrný, a to tě ctí…

320
yeey
Reagovat

316 no oproti Jai Kudovi jsem porad prd fanousek GG :-) a diskuze ke Gabine se nemusi rozdmychavat, to staci zlehoulinka natuknout (coz se ted povedlo tobe:-)) a kvalitni diskuze je na svete, hh :-D

321
T.M.
Reagovat

310: Tak trochu povrchní asi si no. Mě třeba ta Adamova váha absolutně nevadí a vlastně mě na něm ani vůbec nezajímá. Je to sympaťák, zpívá skvěle a na pódiu mě baví takže to mi u něho stačí. Vážně nevidím důvod proč tu nadváhu tady pořád dokola řešit. Když to vezmu trochu v nadsázce, tak například Pavarotti taky nebyl žádný hubeňour a vadilo to na něm snad někomu? Jako že bych mu řekl zhubni 60 kilo a potom ti teprve přijdu na koncert ? No to fakt ne …….na hezký holky se dívám taky rád, když je zpěvačka hezká tak to potěší ale vždycky půjdu raději na koncert Adama než na koncert nějaký krasotinky která mě tolik jako Adam hudebně bavit nebude i kdyby mi z ní měly třeba vylést oči z důlků. Prostě o tom hudba v první řadě není. Hudba není v první řadě o vzhledu. Hudba je o tom aby v lidech probouzela emoce a ty mi Adam nezajistí tím že shodí svoje kila ale tím že zůstane dál takový jaký na pódiu je. To že tě nebere Adamovo hudební zaměření ( i když mě teda bere hodně ) to už beru protože každej může mít hudební vkus jinej. To už je aspoň rozumnej důvod narozdíl od toho prvního.

322
Prochor
Reagovat

Já se přiznávám, že jsem nikdy nepřestal být obdivovatelem Gunčice. Jen čekám kam to ještě dotáhne. Hlavně slibovala rockové album – tak snad nezklame.

323
Motýlek
Reagovat

yeey – Gábina je jen hezká, neobyčejně krásná je Terezka…. Nebo jsi měl dodat – podle tebe…. :-)

324
Motýlek
Reagovat

319 – :-DDDDD ještě že tu jsi….

325
Jai Kudo
Reagovat

Yeey+Motýlek+Prochor – pěkně rozvedená diskuse, fakt. Nedá mi to, abych přidal jeden postřeh: v našem fanklubu je největší část členů mezi 12-16 lety věku. Pak je velká skupina „postarších rockerů“ mezi 40 – 60 lety. Ta druhá skupina je jasná, Gabča jim svou hudbou připomněla jejich mladší léta, kdy leteli Iron Maiden, Europe, Scorpions atd. ALe u těch prvních je úžasný to, že ty děcka kolem 15 let poslouchají nejen Gabču, ale i Avanged Sevenfold, Slipknot, Stone Sour, Alter Bridge, prostě muziku, kterou jim GG zprostředkovala a jim se to LÍBÍ! Další důvod, aby GG šla jednou do rockového nebe…:D

326
Jai Kudo
Reagovat

321 Prochor – pretty hard and heavy, believe me!

327
Prochor
Reagovat

Jai Kudo – moje generace vyrůstala na Deep Purple a Black Sabbath (neuvádím svůj věk) a právě proto mně Gábina zajímá. Pro mně má to děvče hudební vkus.

328
yeey
Reagovat

320 vsak ja mluvil obecne, ne jen ciste o sobe… za sebe nevim, nedokazu takhle rict o kolik vic bych fandil nakymu fesnymu 60-70kg 16letymu klucinovi (teda to zni pedofilne :-D), kdyby by mel ten samy hlas a repertoar jako Adam, mozna bych mu fandil o neco vic, nevim … :-))

329
cedarin
Reagovat

322 Motýlku, s tímto nemohu souhlasit. Gábina krásná posle mě je. Tereza je hezká. Krásná je Monika Bagárová, to ano, ta je nebesky krásná, ale pro mě Tereza je „jen“ hezká. Něco mi tam chybí nebo naopak přebývá, nevím…

330
Jai Kudo
Reagovat

327 – já taky, nic se neboj. Jo, ještě LEd Zeppelin, to byli Bohové pro nás….:D Ale A7X poslouchám taky! Teď skoro nejvíc…..

331
Rena
Reagovat

320 – TOMÁŠI, nevím, kolik ti je, asi budeš ještě dost mladej, ale pěkně jsi to napsal, se vším souhlasím..
jde o to, jak ten člověk zpívá, co vyzařuje, a ne se stále povrchně dívat na to, že má „vadu na kráse“…

Mimochodem – yeey – Adama nikdo v obličeji nezkrášloval (není GG), takový je od prvního castingu, již tam svým projevem, skromností, mimikou a milým obličejem spoustu lidí včetně poroty ohromil a nadchnul…
no ale jsou i lidi povrchní a těm se holt líbit nebude…

332
T.M.
Reagovat

318: Líp bych to nevystihnul. :-D

333
yeey
Reagovat

323 Motýlku, a ty jako „podle me“ pouzivat nemusis nebo co? :-DDD to je trochu nefer, ne? :-)

334
Motýlek
Reagovat

325 – děkujeme pěkně za pochválení… :-)
A potvrdil jsi, co jsem předtím napsala…

335
Motýlek
Reagovat

ahoj cede – kdepak, to musím fakt nesouhlasit…. Gábina bez mejkapu nemůže vylézt z domu, vypadá blbě, je moc světlá celá…. Terezka je krásná i nenamalovaná…. :-)

333 – yeey – taktak, já ne mu sím… :-D já mám jiná privilegia, tos nevěděl? :-*

336
Jai Kudo
Reagovat

334 motýlek – ale jestli se nemýlím, ty jsi psala, že ty děcka obdivovali GG kvůli vzhledu, ne kvůli muzice. COž bych řekl že není tak docela pravda – právě kvůli tomu, co jsem napsal…

337
yeey
Reagovat

331 predesilam, ze ted odkladam hudebni stranku uplne stranou….

projev, skromnost, mimika a milý obličej… ty o Adamovi vzdy mluvis jakobys ho chtela adoptovat, nebot je ti sympaticky…:-) nechci ti brat iluze, ale to je prece uplne stejne povrchni fandeni jako na zaklade toho, ze ma nekdo pekny oblicej (jako GG, Terka, Monika atd.)… to, ze v tobe vyvolava sympatie nekdo s nadvahou sice vypada uslechtile, ale je to nämlich to samy :-)

338
Prochor
Reagovat

330 – Je príma, že ne všechny holky automaticky neobdivují Avrile nebo Madonnu ale najdou se i inteligentní zpěvačky, které chtějí určitou kvalitu. Podle mně Gábi jen trochu zabloudila na začátku. Líbil se mi názor, který jsem četl nevím kde (možná od DJ Vlada tady) že nám chybí superastar skladatelů. Zvěváci skončí soutěž – třeba úspěšně a co dál? Bez hitů to prostě nejde. Aneta a autorská alba ?!?!? Nejsem si jistý. Chtělo by to talenty v celé skupině muzikantů – hudebníci, slkadatelé, zpěváci. Toť můj názor.

339
Jai Kudo
Reagovat

335 – jak to víš, že GG nemůže bez mejkapu vylézt z domu :D :D :D ONa chodí HLAVNĚ bez mejkapu. Maluje se většinou jen do TV nebo když má akci a to ještě většinou né moc (pokud ji nějak blbě nezmalují TV vizážistky….)

340
Motýlek
Reagovat

Zrovna tak Monika Bagárová – ta je taky přírodně krásná… To je výhoda těch tmavých typů, mají tmavé obočí i řasy…. I Celeste je krásná….
Sabina má taky smůlu, že je moc světlá…

341
yeey
Reagovat

335 tak ale nebud protivnaaaaa… :-P a kdyz tvrdis, jak nejsi proti GG zaujata, tak nepis veci, ktery poukazujou na opak, Motýlku, bacha na to :-)) nebo mas snad nakej patent na posuzovani holcici krasy? :-)

342
jab
Reagovat

338 – Psal to tuším, že několikrát, Scalex a možná i DJ Vlado, teď si nejsem jistý…já osobně bych byl na takovou soutěž zvědavý ,akorát nevím jak by to probíhalo :-D.

343
Motýlek
Reagovat

339 – to je tak vypadá, že není namalovaná…, to není žádný problém…

344
Prochor
Reagovat

340 – Jako chlap tvrdím, že Sabča je krásná a ne proto že se projevuje jako lolitka řečí (nejsem úchyl).
I když se mi líbí, že dětsky bezprostředně dokáže reagovat.

345
T.M.
Reagovat

328: U mě zase u kluků nikdy vzhled nehrál roli. :-) Nebo spíš sem fandil těm přirozenějším typům než těm vystajlovanejm nagelovanejm metrosexuálním hezounkům jako byli třeba Issa nebo Mrózek, ti ve mě naopak zase spíš vzbuzovali averzi……ti přirozenější co si na nic nehrajou jsou mi prostě sympatičtější.

346
Motýlek
Reagovat

341 – co se vztekáš? Píšu jak to je, to není nic proti ní… Už jsi zas jak čertík z krabičky… Nebo jen ty můžeš kritizovat něčí vzhled? Dobře víš, že jsme v tomto oba stejní, nemáme si co vyčítat!!! :-P :-*

347
Jana2
Reagovat

Doufám, že se podezření, že si to produkce manipuluje nepotvrdí. Uvidíme asi už podle písničky a pořadí pro Jardu. Docela se bojím, že tím, jak ho tam nechali stát až dokonce si jen „připravujou půdu“ pro jeho vyhazov :-/

348
yeey
Reagovat

340 hele nech nas svetle blond obyvatelstvo na pokoji, my jsme nahodou nadherni!!! :-DD

349
Anta
Reagovat

Tak jsem to zde konečně přelouskala :)
Už dávno nejsem puberťák a GG jsem fandila a fandím a držím ji palce i nadále.
Pokud bych měla porovnat, kdo je hezčí, zda Terka či GG, je to sice subjektivní a od baby, ale byla by to GG :(
O jejím talentu ani nemluvě, prostě je jedna z mála.
Ve svém okolí jsem nebyla sama, kdo GG fandil a zdaleka te nebyli jenom chlapi :-)
Nyní je můj NO Martin a opět nejsem ve svém okolí sama, no asi holt mám štěstí na to okolí :D Spojují nás ty krásné hluboké chrapláky :)

350
Anta
Reagovat

349 oprava !!! – „ale byla by to GG :)“

351
Motýlek
Reagovat

348 – se někdy namaluj, né? :-D Hned budeš hezčí… Si vem příklad z Komendy, jak ho přikrášlili…. :-) Klukům tam dělají taky mejkap…

352
Motýlek
Reagovat

349 – výjimka jak známo potvrzuje pravidlo.. :-))
Ještě tu byla myslím jedna, která jí fandila, teď nevím jméno…

353
Motýlek
Reagovat

yeey – pošli mi svoji fotku, já ti pak napíšu, jak se mi líbíš… :-)

354
irena
Reagovat

349 – jasně, z těch všech co jsou tu dnes jmenovaní a jmenované je prostě nejhezčí Martin :)

355
yeey
Reagovat

346 ale vzdyt ja nevyvadim, ja sem v klidku, jen mluvim na rovinu, ale ja z tebe ten despekt ke Gabine proste citim, uz jen tim jak ses normalne mila a hodna, ale jakmile se na ni dostane rec, tak vypoustis takovy prisny jedovaty soudy :-)) a nedelej ze me vzteklouna… nebot me to pekelne se*e, kdyz to neni pravda :-D to pak zacnu bejt vazne vzteklej, ale ted jeste ne, podotykam :-DDD

356
Prochor
Reagovat

Mám nápad pro produkci – nemohla bi Gunča vystoupit ještě jednou ale bez palybacku – on line? (Ideální by ještě bylo vynechat Zorku ale to vždycky). Milovníci „Dobrého rána“ prominou.

357
Motýlek
Reagovat

354 – i mně se Martin vzhledově líbí nejvíc…

358
Anta
Reagovat

354 irena – no jasně :) a zpívat by mi mohl taky, stále :D

359
Motýlek
Reagovat

yeey – to sis jen vsugeroval… Kdybych věděla, jak tě to zas bude vytáčet, tak radši nic nepíšu… S tebou je to někdy těžké… Ty za vším hned vidíš něco proti tobě… Já ti ji přece neberu, a dneska jsem ji vůbec nekritizovala, abych tě nenaštvávala…. :-) Fakt jsem se držela hodně zpátky… O zpěvu jsem ani radši nezačla… Víš přece, že si musím šetřit sluchové buňky… :-)

360
yeey
Reagovat

Motýlek
351, 353 – tss si myslis, ze si jako potrebuju svoji krasu nechat od nekoho potvrzovat? :-DD ale ok, du se namejkapovat, vyfotit u zrcadla a hned posilam! :-D:-D
352 – http://www.1000vecicomeserou.cz/308-vyjimka-potvrzuje-pravidlo/ :-)

361
Anta
Reagovat

352 – ono je to o tom, kdo zde taky i napíše, je to pak dost zkreslující.
Tak tedy alespoň já za všechny baby, kterým se GG líbila (zpěv, vzhled, hlas…..) :))

362
Motýlek
Reagovat

356 – a proč ona? Ani vítězka nebyla… Proč ne Lukáš Adamec? Zpívá on ještě vůbec?

363
Motýlek
Reagovat

yeey – tak až to budeš mít, tak řekni, já ti dám svůj mejl…, a ten odkaz nemůžu otvírat, zas bych to tu pak řešila půl dne…

364
Anta
Reagovat

360 yeey – :-DDD LIKE

365
Jai Kudo
Reagovat

361 Anta – buď si jistá, že nejsi zdaleka jediná baba, které se hoooodně moc líbí Gábina ;) (tím tě naprosto z ničeho nepodezřívám…:) )

366
Jai Kudo
Reagovat

356 Prochor – k tomu asi nedojde, i kyž by si to zasloužila. Nebo spíš jinak, zasloužila by si, aby jí produkce tehdy vyšla vstříc a pozvala ji až si vyléčí ty hlasivky a mohla zpívat naživo (btw ještě pořád je nemá 100% v pořádku).

367
Anta
Reagovat

yeey – taky bych hodila e-mail na namejkapovanýho rybízka :D

368
přiznivec.obecny
Reagovat

Tak já poslouchala taky Párply a Sabbathy, Coverdaleho, ale že by se mi tím GG přiblížila, to ne. To s tímhle souviset nemusí, hádám.

369
Motýlek
Reagovat

Taková normální rodinka není sitkom, ale šestidílný seriál… Tak to ani nebyl moc dobrý příklad… :-)

370
přiznivec.obecny
Reagovat

Moc si GG neumím představit v Heaven and Hell…

371
Motýlek
Reagovat

366 – já tě chápu, i Prochora, ale už by tam zas mohl vystoupit i někdo jiný….

372
yeey
Reagovat

359 vidis, i ted se o ni otiras, „drzim se zpatky, ani sem nezacla o zpevu, setrim sluchove bunky“… ja myslim, ze sem si nic nevsugeroval, vsak se ti tu ozvalo nekolik dalsich lidi, co se jim tve nazory o Gabine nelibily… ja si taky rad do leckoho (treba nesmyslne) rejpnu, vlastne me to cas od casu dost bavi (muehehee:-DD), staci si to jen priznat…:-)) vzdyt je to uplne evidentni, ze ji nemusis, jinak bys o ni takovy veci nepsala ;-)

a jako fotecku bych tady vsem prece nezpristupnil:-) mam tu rad anonymitu :-)) i kdyz by me docela zajimalo takovy setkanicko nekterych z nas v hospode…:-DD

373
přiznivec.obecny
Reagovat

371 Pozvali, ale někteří už jsou zklamaný. Bude těžký přesvědčit lidi, ale i ty účastníky, že je nepošlou k šípku…

http://www.denik.cz/hudba/vlasta-horvath-si-naklonnosti-svych-priznivcu-velice-ceni-20130201-p05x.html

374
Motýlek
Reagovat

372 – já tu nepíšu své názory proto, aby se ostatním líbily.. :-) A tu větičku co cituješ jsem napsala z legrace… Ty jak jde o Gábinu tak už nerozlišuješ co je vážně a co v legraci…
Pošleš mi tu fotku?

375
yeey
Reagovat

ta diskuze o tech hostech Superstar mi pripomina, ze dost mozna letos nedorazi Marta, jak bylo puvodne avizovano… vsechny koncerty Die Happy jsou kvuli jejimu rizikovemu tehotenstvi zruseny a i nejaky dalsi Martiny akce po ČR… skoda, rekl bych, ze ani Superstar neklapne… nicmene mam spasnou myslenku – nahradi ji dalsi krasna ceska rockerka GG, jina adekvatni nahrada za Marticku v tyhle zemi stejnak neni:-D

367 a pusu mam mit vyspulenou? :-D

376
Motýlek
Reagovat

373 – Vlastu bych ráda viděla… Nebo Davida Spilku…

377
Anta
Reagovat

372 yeey – neboj, já bych ji v té anonymitě taky podržela :D :D

378
yeey
Reagovat

374 no mozna mas v tomhle trochu pravdu (hh ale ja taky:-))

fotku – jak rikam, mam tu rad anonymitu :-)

379
Jai Kudo
Reagovat

370 – myslíš tu písničku od Black Sabbath nebo skupinu? Tak v tomhle si ji já právě dovedu předsavit moc dobře. Nevím, nakolik znáš GG, ale tenhle styl zpívala když jí bylo 15-17 let. A zvládla i těžší věci (Still Of The Night od Whitesnake je sakra těžká věc….)

380
irena
Reagovat

358 Anta – ono by stačilo i kdyby jen mluvil :)

381
Motýlek
Reagovat

375 – tak tos mi zas nechtěně připomněl mého oblíbence Rytmuse – ten by tam mohl vystoupit, to bych měla radost… :-) Když jak říkáš, Marta stejně nemůže…

382
Anta
Reagovat

375 yeey – :D :D no jak myslíš, nechci brzdit tvou kreativitu :-))

383
přiznivec.obecny
Reagovat

376 Já zrovna před cca dvěma měsíci kritizovala, že třeba Vlastu nepozvou a on to přitom odmítá. Co tam chtějí po těch Superstáristech tak hroznýho, to sice nevím, ale to mě docela mrzí, že to nepřijal. Ale je to jeho rozhodnutí. Splika nebyl marnej.

384
přiznivec.obecny
Reagovat

379 Coverdala jsem od ní slyšela. Fakt mě nic neříká. Ten drive v Heaven a Hell bych tam od ní neslyšela, vždyť jsem se jí kolikrát pouštěla. Pěkný, sytý hlas, ale temperamentu má málo. Mě prostě přijde chladnější, já to z ní cítím.

385
yeey
Reagovat

377 to rikas ted, pak by ses jeste s mou fotkou chlubila ostatnim kamoskam, jakyho sis nasla zajocha po netu :-DDDDDDD

386
Anta
Reagovat

nó: David Spilka+GG+Martin by se mi líbilo :)

387
Rena
Reagovat

337 – U kazuji ti, že Adam má spoustu kladů, které převýší to jediný mínus, který u něj vidím… proto nadváhu přehlížím, protože s tou se dá něco udělat, pokud mu v tom tedy nebude bránit jeho nemoc.
Pokud je ale někdo nesympatický, nepůsobí na lidi kladně, nebaví je … s tím už se nedá dělat nic… pro mě je důležitý zpěvák jako celek – jak na mě působí a musím říci, že na podiu Adam mnohdy lépe než ostatní, i přes tu neohrabanost občas a nejsem sama, v žebříčku popularity se drží stále hodně nahoře…
nevím, jestli vyhraje, je hodně povrchních lidí, pro které je velmi důležitá štíhlá postava, kterou Adam bohužel nemá… ale proto se soutěže nemůže zučastnit? Nemůže vyhrát? GG její štíhlá postava a krása nepomohla.. Lidi posuzují i jiné věci..

388
Anta
Reagovat

385 yeey – :D :D jakpak je to dlouho, co jste mě s cedarinem přesvědčovali, že zajoši frčí, pak zmačkat a zahodit ? :-))))
To bych ti neudělala :D myslím :D

389
Jai Kudo
Reagovat

386 – dobrá kombinace…….podle mýho gusta.

390
yeey
Reagovat

381 – ty si snad dabel :-DDD

391
Anta
Reagovat

389 Jai Kudo – já vím :)) tato trojice spolu by mě celkem dost zajímala….

392
kata
Reagovat

Co se krásy týká podle mě je krásná GG, Monika i Terka, ale jsem ženská tak nevím, zda ode mě to má nějaký význam. Přijdou mi všechny svým způsobem hezký . GG je jako miss, Terka jako modelka a monika exoticky krásná. Z chlapů této řady určitě Martin nej fešáček plus má sexy hlas:-) :-) Terezka a Martin to je úplně luxus pár:-)

393
Jai Kudo
Reagovat

384 – hm, to je právě ono. Kdo nechce slyšet, neuslyší. Já zase v tom jejím hlase slyším všechno…..:)

394
Motýlek
Reagovat

390 – yeey – no dovol…, já jsem anděl!!!!
/s rohama/

395
yeey
Reagovat

388 myslis? :-DD takze kdybych byl joo neodolatnej, tak by sis udelala pred kamoskama dobre? :-DDDD

387 ale vzdyt to je prece uplne v poradku, co rikas :-) ja reagoval na tu tvoji polemiku o povrchnosti :-)

386 Spilka byl tusim i na nejakym finale letos osobne… ale z jeho rady kazdopadne radsi Baru Zemanovou … ale ja bych stejnak ze vseho nejradsi Martu :-)

396
kata
Reagovat

DJ Vlado: Díky za ty nápady na duety, doufám, že se od tebe produkce inspiruje. Stejně si myslím, že jen díky tobě šly dál Sabča a terezka! Já četla tvůj článek a říkala jsem si, kdyby to tak bylo… To by byla pěkná nespravedlnost, kdyby jedna z nich nešla dál. Myslím,že Štefan sto pro porazí Jardu, Martina a možná i Adama.

397
Jai Kudo
Reagovat

395 yeey – Spilka tam se byl podívat a podpořit přítele Šafu…nikoliv obhlídnout konkurenci, jak psal bulvár.

398
Anta
Reagovat

395 yeey – jj Spilka tam byl
neboj, kámošky vynechám :-))

399
přiznivec.obecny
Reagovat

393 Ne, že nechce, prostě neslyší, protože to z toho člověka prostě nejde. V hard rocku, heavy metalu musíš mít velkej drive a ona ho nemá. Ono se to dá i opačně : kdo chce tak to tam slyší, i když to tam není :-))))))) Já mám ráda Ronnieho Dia, Coverdaleho,Bona Scotta. Gábina je může dobře zazpívat, ale proč bych si ji pouštěla, když opravdou nálož má kupříkladu ten Dio. Není originální, osobitá, protože zpívá tak, jako mnoho osttních. Vilém Čok je třeba nezměnitelně nadupanej energií, GG ať dělám co dělám, tak nic takovýho nevysílá. Je dobrá zpěvačka s krásným hlasem, krásná, ale nic mimořádnýho.

400
Anta
Reagovat

Jai Kudo – tak mě napadlo, kdyby si v některém kole mohli vybrat některé z předchozích superstáristů a něco spolu spáchat (zazpívat :))

401
kata
Reagovat

Můj osobní tip je, že nejdřív vypadne Kristýnka, pak Jarda/Martin (jeden a pak druhe po sobě), pak terezka a zůstane top 4 s jedním slovákem, kterej se dostane do finále (štefan), což produkce vysvětlí tím, že Slováci pro čechy nehlasujou (blbost). adam podle mě bude 4, což produkce vysvětlí tím, že je tlustej a pro pubiny neatraktivní (blbost), sabina vypadne těsně před finále, z čehož bude pár lidí v šoku. Ale produkce řekne: No lidi podcenili hlasování protože byla moc dobrá (blbost). Jsem fakt zvědavá, já jsem se v minulosti skoro vždycky trefila, kdo bude ve finále.

403
Jai Kudo
Reagovat

399 příznivec – hm, nezbývá mi nic jiného než respektovat tvůj názor, i když s ním nesouhlasím…prostě každý slyšíme něco jiného, ale to je OK..:) ALe jsem rád, že tady ta diskuse proběhla….

404
Anta
Reagovat

401 kata – tak raději netipuj :-)/

405
Prochor
Reagovat

362 – Luki samozřejmě zpívá. Ale mám dojem a nejen já, že Gunča je výraznější.

406
přiznivec.obecny
Reagovat

403 Já taky ráda pokecám. :-) Já mám po Diovi vůbec problém přijmout někoho v heavy metalu, on měl v hlase neobyčejnou pilu v šílených otáčkách a v mžiku. Možná mě „zkazil“. Třeba zpěvák v Masterplanu je hodně zajímavej….

407
přiznivec.obecny
Reagovat

404 Souhlas :-(

408
Prochor
Reagovat

366 – Že by stříbrná Gábi v minulé řadě nedokázala zvládnout naživo zpěváky letošní řady je nesmysl. Pouze jak tvrdíš, že by byla fatálně mimo z formy ze zdravotních důvodů. Asi se s Gábi už musím konečně seznámit:-))

409
přiznivec.obecny
Reagovat

402 Tak Tereza Martinovi odpustila. Já se tak bála, jak to dopadne! Teď už můžu být v klidu. A copak to měli dobrého? To je tak zajímavý! Že bych se podívala? Není to na voyu? Já už běžím hned si to pustím. Já se tak těším !

410
kata
Reagovat

anta: no jo vlastně, taky by to taky slo vyřešit:-)

411
Jai Kudo
Reagovat

406 – Masterplan fakt můžu! Myslíš Jorna Landeho nebo toho novýho (nevím jak se jmenuje). Vydali teď nějaký nový CD, ne? Hraje tam na bubny borec z Brna, jeho tata hrál taky RnR, tuším ve skupine Doga….

412
Jai Kudo
Reagovat

408 Prochor – osobní setkání s GG je vždycky zážitek, zvlášť to první……

413
přiznivec.obecny
Reagovat

411 Původního zpěvák Jorn :-) Jo, něco jsem se dočetla o tom bubeníkovi. Já mám moc ráda Uliho, původního bubeníka, to mě hodně mrzí, že odešel. Ale ne všechno mám od nich ráda. Spíš něco z období, kdy tam byl právě Uli Kush a Jorne, tak z týhle doby pár oblíbených songů mám.

414
přiznivec.obecny
Reagovat

413 oprava : Původního zpěváka Jorna mám na mysli.

Zase sem někdo vlítne a dá gramatický pokyny… se bojím :-)

415
Jai Kudo
Reagovat

413 – mám 3 CD z toho 2 s Jornem :) Líbí se mně hodně. A taky projekt Allen-Lande. A víš, kdo mě na ně navedl (neodpustím si :D ) ? Je to jedna z nejoblíbenějších kapel GG a Lande její oblíbený zpěvák. GG má výborný tipy na skvělý kapely :D :D :D

416
přiznivec.obecny
Reagovat

415 Já vím, že má ráda Masterplan :-) Tak ona poslouchá i Coverdala, to je známka dobrýho vkusu, to je pravda. Já jsem si Masterplan zjistila, protože sleduju Uliho, píše zajímavý skladby a navíc taky holduje Rainbow(udělal album na jejich počest). Určitě se podílel i na Enlighten me a třeba tady se Jornovi připravila úrodná půda ukázat se v plný parádě. Teď Uli putuje a nějak se mi ztrácí, měl i něco s rukama, což pro metalovýho bubeníka je blbý. Mrzí mě, že spíš chce bubnovat než skládat. Moc jeho odchod z Masterplan nechápu a nejen mě. Jorna je taky škoda. Mcc tý muzice nerozumím, ale Uli mě nějak na sebe upozornil, ani nevím, jak se mu to povedlo :-)

417
Jana2
Reagovat

Tak Adam zpívá Lady carneval, jo? to mi nějak ušlo…no docela mu jdou na ruku si myslím s písničkama, to mu sedne.

418
přiznivec.obecny
Reagovat

417 No, mohla by mu sednout. Jsem už dost zvědavá na ty další songy.

419
cedarin
Reagovat

417 Jana 2
Tak to doufám, že ne. Ne, že by to Adam nezvládl, to ne, ale nějak je to u něj pořád to samé dokola. Jako bych celé to vystoupení viděl před sebou.
Mně Adam nevadí, ale že bych sdílel všeobecné nadšení, to asi ne.

421
sali
Reagovat

Motýlik ma ovial svojimi krídelkami… Ďakujem Ti.
Už nemôžem toľko času SS venovať ko kedysi, ale skúsim aspoň čiastočne Ti vyhovieť (s radosťou)

4. Šafo: keby tak nekrčil svoj grimas, netlačil na mandle, nelajdačil výslovnosť, bol by ďaleko lepší než Adam. On keby svoju bohatú paletu modulácií a tienenia hlasu… a vôbec prácu s hlasom využíval čisto a nie s tým prehnaným self-marketingom (zase tam asi nemajú hlasového pedagóga, že?), vyhovoval by oveľa širšej množine. Nemá až taký špecifický hlas ako Adam alebo Jarda, ale prejav ho popri Sabine radí na prvé miesto. A nabudúce si musí vybrať výraznejšiu, nie tak plochú a jednotvárnu rockovinu.

5. Sabina: tentoraz to prehnala – myslím druhú polovicu. Prvá polka, to bola klasická Sabi ako ju už poznáme: svojprávna, do vlastného hlasu odetá, prevyzretá šestnástka. Hádam jej už niekto pošepká, že menej je niekedy viac. Prepálila takmer všetky poistky.

6. Itcho. Nuž, nevidím do zákulisia: či je produkcia voči jeho výberom tak benevolentná, alebo naopak: usiluje sa ho neúspešne etablovať ako falzetového mága tohto ročníka SS.
Nevhodný titul pre neho: podľa mňa nie je možné toto zaspievať inak než napodobňovaním Seala, a hlasovo je Štefan niekde inde. V piesni sú kruté preskoky z hĺbok do falzetu a späť. Na to, aby Štefan zvládol turbodynamiku songu, by musel byť úplne unpluged od nervozity, a vložiť do toho celé telo, duša nestačí. Myslím, že iba keď spočítsš oboje, až vtedy to môžeš nazvať nasadením. Naopak: tu som cítil hlavne obavu ako to dopadne.

423
cedarin
Reagovat

422 no a neusnu :-))
Nevíš, co bude mít Jarda a Sabina? Ti mě zajímají. Rozjuchaný Kuky po stopadesáté sedmé mě ničím nepřekvapil. O5

424
Jana2
Reagovat

423: nj, je fakt, že je to pořád to samý, no..docela mu jdou na ruku, vždycky písnička přesně pro něj…u ostatních zatím nevím, snad by mohlo zítra něco „vyplavat na povrch“ :))

425
cedarin
Reagovat

424 – i tak moc díky, uvidíme tedy zítra. Doufám, že Jarda dostane nějakou perlu a zazáří. Kéž by to tak bylo. Tak snad zítra :-)

426
Jana2
Reagovat

http://superstar.markiza.sk/clanok/video/finalistom-skrizia-cestu-legendy.html valím oči…myslíte, že se to dá brát jako jistota, že tohle budou zpívat?

427
Jana2
Reagovat

Aha, unáhlila jsem se, to video asi nic moc neříká. Omlouvám se.

428
yeey
Reagovat

jezisi, Lady Carneval je jedna z nejnechutnejsich pisni EVER, ktera mi uprimne leze krkem… no tudy Adame teda ne…

429
Jana2
Reagovat

428 – no na začátku toho videa co jsem tu sem teď dala zpívá Jarda tuším Bleeding love (jestli jsem to poznala, bylo to krátký) a to taky žádná sláva…ale to asi zpívat nebude, Leona Lewis snad není legenda ještě, ne?

430
yeey
Reagovat

429 Jarda tam ale i chvili zpiva Every Breath You Take…

431
Jana2
Reagovat

430 – fakt? pustím si to ještě jednou…vím, že tam zpívá ještě jednu, ale tuhle jsem asi přeslechla…mimochodem zrovna si ze všech videí stříhám jeho vystoupení a předělávám do mp3 :-D fakt magor jsem, no :-D

432
Jana2
Reagovat

430: já to tam prostě neslyším, ale je fakt, že žádnej velkej znalec zrovna nejsem

433
yeey
Reagovat

432 ja jo, uvidime, co z toho vyleze v patek :-)

434
Jana2
Reagovat

433: a nemohla bys mi napsat prosím zhruba čas? strašně mi to vrtá hlavou, už jsem si i našla text every breath you take a hledám a hledám :-D to by nebylo špatný, pokud dá ty výšky…

435
yeey
Reagovat

434 uplne na zacatku zpiva vers:

I dream at night I can only see your face
I look around but its you I cant replace

;-)

436
Jana2
Reagovat

435: aha, jsem blbá, jsem si to spletla :) moc dík…to bych docela brala, kdyby to zpíval…

437
kata
Reagovat

Už víme songy na tuto neděli? Pište piště please, zajímám se:-) !!! je čtvrtek tak už by to mohli nějak profláknout:-)

438
Rena
Reagovat

zde je Adam a Kristina…

Teda, nemuseli mu dávat zrovan Gotta …
proč Adamovi nedají něco co se bude hodit pro šetnáctiletého? Doufám, že ho něchtějí odstranit … za Gotta asi moc hlasů nedostane, leda tak od těch 50+, ale kolik takových se dívá a smskuje?

http://superstar.markiza.sk/clanok/aktualne/bude-aj-adam-kukacka-bozsky-ako-kaja.html

439
Jai Kudo
Reagovat

438 – Rena – přidělit 16 letýmu klukovi Lady Carneval od Gotta je od produkce zvrhlost! Ale on nevypdne. Po tom co jsem slyšel Kristinu, tak je pro mě jasná kandidátka na vypadnutí….konečně.

440
Mila
Reagovat

438 – ja bych se Lady Karneval v podani Adama vubec nebala. Je to tezka pisnicka, ale on ji da bravurne. Navic je to rychla pisnicka a to mu taky sedi, udycha to. A praci s tanecnicemi (i polonahymi) na jevisti taky zvlada vyborne. Podle mne to bude dalsi cislo, ktere mne pribije k obrazovce..
Spis se obavam, co dostane Jarda.. pokud to bude nejaky cesky popik, tak potes koste…

442
Mila
Reagovat

441 – ona si vubec netusi, jak MOC je trapna..
a byt Terezou Pergnerou tak zaluju Idnes za ten titulek.. Pergnerka at byla jakakoli, tak jako moderatorka byla a snad jeste je nezapomenutelna… porovnavat ji s touto umelou a nesebekritickou nanynkou.. to je teda sila

443
jab
Reagovat

439 – Zas tak hrozná mi nepřišla…ale taky žádná zvedačka ze židle, tj. nic co by ji mělo zachránit.
Adam by neměl vypadnout i kdyby toho Gotta nedejbože nedal, ale podle mě to zvládne, z ukázky mi přišlo, že si to užíval ;-)
Těším se na Šafu ;-)

444
Rena
Reagovat

Adam to asi zvládne, ale při takových písničkách působí jako starej mladej…mladí mu smskovat nebudou…nemyslím, že by vypadl, ale s takovými písněmi to určitě nevyhraje, i kdyby se snažil sebevíc…
co kdyby to dali Šafovi, či Jardovi… asi by to bylo ještě tragičtější, než když to bude zpívat Adam.. asi Gotta někdo mít prostě musel..

445
Rena
Reagovat

440 Mila – Jardu a Šafu máš tady
http://superstar.markiza.sk/clanok/video/finalistom-skrizia-cestu-legendy.html

žádnej českej popík… to jen Adam to zas schytal … :-((
konečně jim tam poslali hlasové poradce (kyně)

446
Rena
Reagovat

441 – Zorka asi vůbec neví, jak je trapná, JÍ SAMOTNÉ TO NEDOCHÁZÍ… asi nikdo z jejího okolí…v Nově, či rodině nečte…nevidí…neslyší…
že ona je největším mínusem celé letošní řady !?

To to vypadá, že tam bude příště zas!!

447
Mila
Reagovat

445 – pustila jsem si to a nejak mi nedochazi, co ma Jarda.. asi jsem tupa..

448
jab
Reagovat

447 – Nejsi, mě to taky nedochází…a přitom mi to něco říká…

449
Mila
Reagovat

448 – napada mne, jestli to neni tohle http://www.youtube.com/watch?v=u1v60FITAfY

450
Mila
Reagovat

pro ty, co nechteji poustet odkazy – ma pocit, ze Jarda bude zpivat I’m sailing od Roda Stewarta… no docela pekna uspavacka, co s timhle chce ukazat, to jsem zvedava

451
Mila
Reagovat

prispevky 449 a 450 beru zpet, spletla jsem, fakt nevim, co bude Jarda zpivat… ach jo

452
kata
Reagovat

Já se na to podívat nemůžu, na ty videa:-( Kdyžtak někdo napiště info, až bude jasno, co zpívaj. Co budou zpívat, vím jen adama. Lady karneval nevím jestli je to pro něj dobrý song, ale může to pojat jinak než Gott. Já Gotta nemusím čili jinak je dobré. Pro Adama si myslím hlasujé spíš starší generace, tak nevadí, že má Goťáka.

453
kata
Reagovat

Zora si o sobě myslí že je vynikající, to mě taky fascinuje. Juraško se k ní hodí, ten jakmile řekne nějakej „vtip“, tak to je katastrofa. Hlavně až bude jiná superstar, Hlas, XFaktor nebo cokoliv prosíme jiné moderátory! A fakt by Adela Banášová odmítla? Není to tak že jí ani neřekli? Ono ostatně skoro každej by byl lepší než duo Zoraško.

454
Anta
Reagovat

Tak to mě pěkně napínáte, já to uslyším až večer (a kdoví jestli).
Na Šafu se těším a jsem ráda, že pravděpodobně to český popík nebude.

455
DJ Vlado
Reagovat

452 – U Jardy to vypadá fakt na to Every Breath You Take, Martin by podle ukázky měl mít Bon Jovi – You Give Love A Bad Name a Kristína Cher – Believe.

456
DJ Vlado
Reagovat

454 – Myslím, že v jednom z příštích kol si Martin určitě jeden český popík zazpívá, konkrétně jednu píseň od Matušky a není těžké uhodnout kterou :-)

457
Mila
Reagovat

455 – myslis.. no ja jen ze v tehle Stingove pisnicce neni „to be free“.. ja Ti nevim, jsem fakt zvedava, co to nacvicuje..

458
T.M.
Reagovat

456: Sbohem lásko nech mě jít ?

459
DJ Vlado
Reagovat

457 – Jako první tam jasně nacvičuje ty Police, což si myslím, že je směrodatné, jelikož pak už je tam starší záběr ze studia (stejně jako u Martina), kde má ještě Jarda ten ostrov na hlavě, zatímco od té doby dost změnil účes :-)

460
DJ Vlado
Reagovat

458 – nn. jednu, kterou už dva kluci ve starších SuperStar zpívali :-)

461
Mila
Reagovat

459 – no ja bych byla pro, myslim, ze Sting se mu bude zpivat dobre..

462
T.M.
Reagovat

460: No ale Sbohem lásko si třeba zazpívá taky pokud náhodou vypadne dřív než Terezka. Což moc nepředpokládám…..

463
Mila
Reagovat

462 – ja se fakt bojim, ze ted poleti nekdo z Cechu.. nemuzou vyhodit dve Slovenky za sebou, klesla by jim sledovanost na Slovensku..

464
DJ Vlado
Reagovat

461 – Asi mu to sedne, ale já bohužel tu píseň vůbec nemusím, jelikož je fakt megaprovařená :-(

462 – Myslel jsem, že to bude mnohem lehčí hádanka, protože jedna z vůbec nejznámějších Matušových písní s Terezkou velmi úzce souvsí a to už jsem myslím napověděl dost :-)

465
T.M.
Reagovat

463: Tak já se uklidňuju tím že v minulé Superstar zbyli v Top 7 taky už jen dva slováci a v Top 6 by tehdy byl slovák dokonce už jenom jeden kdyby neměli divokou kartu. Ale obavy mám samozřejmě taky. Ale s tou sledovaností nevím, přece na to slováci nekoukají jen kvůli slovenským soutěžícím ale snad si oblíbili i čechy ne ? Navíc jsou čeští soutěžící letos výraznější a lepší takže určitě musí mít fanoušky i mezi slovenskými diváky a musí jich tam mít víc než Kristína která je sice slovenka ale absolutně na české soutěžící nemá.

466
T.M.
Reagovat

464: Ajo Tereza, jedině Tereza….. :-)

467
T.M.
Reagovat

Adama si v Lady Carneval moc nedokážu představit ale nepochybuju o tom že to zvládne se ctí. A že by nevyhrál kvůli písničkám co zpívá je podle mě blbost, vemte si jaké písničky zpíval v soutěži Chodúr – taky samou starou klasiku a mimochodem Lady Carneval mezi ně taky patřila…..a přesto vyhrál. Jestli Adam nevyhraje tak to nebude kvůli tomu že by mu dávali starý písničky ale kvůli tomu že někdo jinej, například Veronika, bude mít třeba větší podporu. Jardovi by něco od Stinga potažmo Police fakt sedlo, má na to perfektní barvu hlasu jak dělanou. Martin pokud bude zpívat tu písničku od Bon Jovi co tu uvádíte tak mu to asi sedne taky a mohl by tak u mě složit reparát za poslední kola. Ta písnička je skvělá a není v ní moc prostor na nějaký manýry takže konečně věc přímo pro Martina. No a Kristína….ta se s tou Cher doufám definitivně pohřbila a už by bylo fakt na čase !

468
Anta
Reagovat

456 DJ Vlado – no jedno je jistý už teď, nebude to Tirizo…. :-))

469
Anta
Reagovat

Martin tedy bude zpívat od Bon Jovi (taky oblíbenec :)) Bad Name, tsk to se těším. Bude si muset dát pozor jak moc nízko si to položí, ale věřím, že bude skvělý :)

470
kata
Reagovat

Tak ty výběry jsou super, líbí se mi i to jardovo i to šafovo. Terezu od matušky byl si martin zazpívat měl, to je fakt :-) :-) :-)

471
T.M.
Reagovat

469: Pro Martina je to skvělá volba a já doufám že tentokrát už mě jeho vystoupení osloví. Teď posledně se mi sice moc nelíbil ale tímhle to snad napraví. Ještě sem nad ním hůl nezlomil a snad si zase konečně jeho výkon užiju.

472
Lada
Reagovat

Vlado,vím,že Terezu zpíval Michal Hudček.Kdo byl ten druhý ,prosím?

473
-bé-bé-
Reagovat

Pozrela som si na webu posledný diel…a tie medailonky sú fajn, hneď sú mi sympatickejší všetci…
no a sústredila som sa na moderátorov, najma na Zorku…a prišla mi celkom sympatická…trochu prirýchlo myslí a hovorí niekedy….intuitívne vytiahne to čo má ostať ukryté…no a pri svojich „narážkach“ a „prešľapoch“ sa mi zdala „rozpačitá“ až „zčervenaná“…tak buď si sama uvedomila, že zašla za hranice alebo to má v scenári a je jej to proti srsti…Juraško bol v tieni…ale zrejme tým, že som na ňu sústredila svoju pozornosť…

duety…Terezka so Štefanom by bol duet…bol to on, čo „empaticky“ sa objal s Ginou, keď sa lúčila…ostatní stále drmolili…a v tej pesničke…najskor som tie falzety nemohla…ale potom som si uvedomila prečo…boli také „zraniteľné“…bezbranné
ako keď chlap odhalí svoje citlivé vnútro (včera mi ho odhaľoval jeden pán (72 r)…a zrazu sa pomýlil a povedal o sebe v ženskom rode
Až zmatok u Štefana pominie…sa teším na jeho „kompaktné“…ako písal sali (duša a telo dohromady)

474
-bé-bé-
Reagovat

celkovo je slovenská strana „slovenskejšia“ ako žena…to jest v tieni…ako písal yeey…chce počúť Terezku v tichej, bohatstvom odtieňov vyhranenej polohe…tá čo odhaľuje veci jemné….
to nie je možné prudkosťou a silou

na českej strane by toto mohol sprostredkovať Jarek…asi preto lebo to ženské, jemné je v ňom výraznejšie ako u oboch žien (a ani jeho hlas neoplýva silou)

Martin je veľmi sympatický, keď ho vidím a počujem hovoriť…len vnímam rozpor v tom ako posobí a ako spieva…ako keby spievali dve rozličné „telá“

475
T.M.
Reagovat

Akorát teda pokud se nadcházející kolo jmenuje Legendy Popu tak nevím co tam dělají Bon Jovi. Chápu sice že ortodoxní rockeři odkojení na Black Sabbath a Deep Purple asi Bon Jovi moc neberou ale že by to byl pop? Podle mě je to typická hardrocková kapela osmdesátých let, poslední dobou sice trochu vyměkli ale jako Legendy POPU bych je pořád ještě neoznačil. :-D Do tohohle kola by se mi spíš hodil nějakej ten Michael Jackson a tak. Ale co, na Nově ty témata výběrem písní nikdy tak úplně nedodržovali a Bon Jovi mám hodně rád tak mě snad Martin konečně zase jednou potěší.

476
jab
Reagovat

467 – I ty jeden :-D Já doufám, že Kristína tomu dá vlastní tvář a odejde se ctí ;-)

477
DJ Vlado
Reagovat

472 – Tomáš Savka, i když v jeho podání to byla „Tiriza“ :-D

478
Anta
Reagovat

477 – Tiriza už nebude :-D

479
cedarin
Reagovat

Proč mám zase pocit, jako by se dokola zpívalo pořád to samé. Asi to bude tou novou éééérou superstááár.

480
Jai Kudo
Reagovat

479 – stejný pocit mám taky…..

Jinak mě trochu štve, že ze Šafy furt dělají rockera, občas i metloše (i když ta Metallica nebyla zas tak hrozná, jak z toho všichni dělali) On zpívá rock (nikdy metal!), ale celkem okrajově, spíš takový dobrý kvalitní pop-rock, jako např. na náměstí v Jeseníku (Anta ví, o čem mluvím…). A Bon Jovi v kole popu a Jackson a Shakespeare Sisters v rockovém…..produce Novy je zjevně zmatená jako pes Goro před Tokiem…..:)

481
přiznivec.obecny
Reagovat

479 Cedarine, asi proto máš ten pocit, protože to tak prostě je :-))) To se fakt nedá už ani komentovat :-))) Asi mají papouška a on vytahuje z cca 50-ti kartiček.

482
Anta
Reagovat

480 Jai Kudo – nj Jeseníky :)
GG loni taky zpívala Bon Jovi, prostě si jej zaškatulkovali, a nebo co my víme z čeho měl na výběr.
A s BJ mě rozhodně neurazí, zvláště Šafa ne :)

484
Jai Kudo
Reagovat

482 Anta – Bon Jovi mně nevadí, ale mrzí mě, že ani v tomhle „popovým“ kole nenechají Šafu zpívat něco měkčiho, popovýho (když už se to tak jmenuje!). Lidi ho teď znají jen jako tvrdýho rockera, ale oba víme, že to tak úplně není….Ale třeba to dopadne dobře….

485
Anta
Reagovat

484 Jai Kudo – tak já mu věřím, mě zatím ještě nezklamal, jen snad bych trochu míň vzlykavějšího Ledeckým.
Prostě se jim asi typově hodí takto, smůla…

486
dolores
Reagovat

anketa z Plusky z filmoveho kola :

1% Virginia Buberníková

4 % Kristína Debnárová

25 % Adam Kukačka

6 % Sabina Křováková

8 % Tereza Mandzáková

8 % Štefan Pčelár

5 % Jaroslav Smejkal

8 % Martin Šafařík

34 % Veronika Stýblová

487
dolores
Reagovat

a este hodnotenie od Hyeny :D

http://www.hyenoviny.sk/index.php/nekultura/45-tv/1913-ss-34-kamera-klapka-akcia

zdravim saliho, ktoreho tu uz vidat pomenej :) snad sa niekedy stretneme aj v rovnakom case ;)

488
Jai Kudo
Reagovat

Martin Šafařík – Nickelback: Hero – Pre mňa úplne neznámu a nezaujímavú pesničku zaspieval Martin suverénne….

sice Šafu pochválil, ale jestliže hudební publicisté v SK neznají Nickelback a Hero, tak potěš Pánbůůů teda…nemusí se mu to líbit, ale že to nezná a píše recenze….WTF (nic proti SK, u nás to není lepší, bohužel…)

489
dolores
Reagovat

Lady Carneval Kukymu sadne na beton. :) to bude zase pecka :D

tvorbu od Bon Jovi neznasam, je to az na par vynimiek komercny poprock, ktory nemusim. (sorry, hadam ma nezabijete :D ) ale inak frontmana ako cloveka velmi uznavam.
akokolvek Safa zaspieva, snad sa mi to bude pacit viac ako original :)

456 -TREFA!! :DD
velmi si zelam, aby jej to zaspieval ♥ :)))

490
Anta
Reagovat

488 Jai Kudo – :D tak já toho neznám vícero, ale zrovna Nickelback a Chad Kroeger ! Tyhlety hlasy já můžu a moc :))

491
Jai Kudo
Reagovat

490 – já myslel právě tyhle „profláknutý“ věci! Vždyť se to hrálo jeden čas v rádiu furt…!
Jj Nickelback – mám pár CD……ale v poslední době už mě zajímají spíš Avanged Sevenfold nebo Alter Bridge……

492
jab
Reagovat

489 – Já mám Bon Joviho rád, obzvláště to, co bude zpívat Martin (You Give Love a Bad Name), ale trochu mi přijde, že dneska už nepíšou tak dobré věci jako právě v 80. a 90. letech, že právě dnes už je to víc ten poprock ;-) (můj názor).
Kukymu tahle píseň sedne perfektně, ale i já bych ho v budoucnu rád viděl v nějaké nové, méně předví´datelné poloze.
Jestli Jarda bude zpívat Police, může to být opět zajímavé. Jen doufám, že to nebude nuda, ale snad ne ;-)
Kristíny je mi už teď líto, vyloženě likvidační výběr. Píseň dobrá na diskotéku nebo na rozproudění do auta, ale ne do pěvecké soutěže. Jestli s tím něco smysluplného vymyslí, tak má můj plný obdiv.

493
Anta
Reagovat

489 dolores – nezabijem aj ta trocha chápem :)
A ano, jejich frontmen je hoden uznání a spolu s Richiem Samborou jsou dobrý tým, i když Richie má ještě stále dost práce sám se sebou.

494
Rena
Reagovat

dolores – 486 + 487

to mě moc potěšilo, že na Slovensku se líbí Adamko…
V minulém kole je na Plusce druhý za Verčou
a Hyena pochválil a kladně hodnotil jen Adama, Terku a Martina…

495
přiznivec.obecny
Reagovat

491 Alter Bridge – další zajímavej zpěvák a ještě k tomu fešnej…

496
DJ Vlado
Reagovat

480 – Já myslím, že tam jde hlavně to, že ti interpreti mají být legendy než o to, aby ty písně byly popové. Myslím, že popové kolo by byla celkem zbytečnost, jelikož pop se tam zpívá pořád :-)

497
jab
Reagovat

496 – Ono i to kolo legend mi přijde celkem zbytečné, určitě by se našla u smysluplnější témata :-/…ale když už, tak ať aspoň ten playlist stojí zato ;-) (zatím to celkem jde)

498
přiznivec.obecny
Reagovat

Mě se tedá nezdá, že Police je legenda. Legendu si fakt představuju jinak :-( Neřeknu Dawid Bowie, ten by seděl Martinovi, si myslím. Nebo Johm Lennon. Oproti těmhle pánům je Police fakt drobeček.

499
přiznivec.obecny
Reagovat

Nebo Prince.

500
jab
Reagovat

498 – Spíš ten song je legendární ;-), kdoví jak bylo to téma vlastně zamýšleno…

501
DJ Vlado
Reagovat

497 – njn. až na rock a ČS kolo jsou letos ta témata celkem gumová a každý si tak může pořád zpívat to svoje, což by pro mě mělo být vlastně pozitivum, jelikož moje největší favoritka je stylově vyhraněná a není zrovna moc univerzální, i tak ale měla píseň „na tělo“ poprvé v minulém kole (nepočítám-li semifinále).

498 – Sting je legenda stoprocentně, minimálně s Bowiem bych ho viděl na stejné úrovni, s Lennonem samozřejmě ne, ten je ještě mnohem větší legenda :-)

502
BarBora
Reagovat

501 DJ Vlado – Dík za Johnyho, to je moje srdcovka úplne najväčšia.

503
jab
Reagovat

501 – Jaj tak na Stinga jsem pohříchu zapoměl :-D, ten určitě legenda je ;-). Fields of Gold navíc patří mezi mé srdcovky ;-)
Terka? To by mohla být výborná zástupkyně blue-eyed-soulu (angličané pro to mají fakt poetický výraz :-D), jsem zvědav co jí přišijou tentokrát, třeba zas něco od Arethy, to je legenda stoprocentně ;-)

504
přiznivec.obecny
Reagovat

501 DJ Vlado, já ne :-) Navíc jde o Police. Já si je pamatuju. Měli rychlý vzestup a pak hráli pořád to stejný. Bowie ne, vždycky měl novum. Je to pan umělec. Morrison je legenda, Janis Joplin, Elwis Presley. Police fakt ne :-)

505
jab
Reagovat

502 – Tyjo, vy se tu scházíte? Už jsem tu zaregistroval příznivkyni Harrisona, McCartneyho, Lennona :-D…a Starrův hlas se líbí zas mě (i když nejsem ženská, tak vám to trochu kazím :-D :-D :-D). Jinak Beatles jsou pro mě legenda s velkým L, v pubertě jsem je poslouchal neustále a moc rád si je pustím i dnes ;-). Jinak z řady Lennonových skvělých písní, kdybych měl vypíchnout jednu, tak určitě In My Life ještě právě z éry Beatles, má přednádherný text ;-)

506
přiznivec.obecny
Reagovat

500 Ale fakt i s tím songem mám problém. Existuje tolik legendárních songů a větších. No, tak holt někdo poslouchá Police, někdo zase Lennona, nebo Morrisona, Janisku a to už je jeho vkus a uši :-(

507
jab
Reagovat

506 – Tak legenda je pro každého někdo jiný. Já bych k nim osobně přiřadil i např. Dire Straits, Bruce Springsteena, Simona & Garfunkela…

508
přiznivec.obecny
Reagovat

505 Lennona je škoda. O Beatles zpíval i Jirka Shellinger ve Snu, jestli se sejdou. Zrovna v době, kdy Lennona zastřelili. Ten čas nahrávání byl těsnej. Je to v komentu pod yt. Zrovna tohle jsem ráda poslouchala a tu desku mám, ale ještě jsem se nedívala.
To je na tom to blbý, že si musíme sami říct, kdo je legenda kdo ne a už se i zavzpomíná. Zato Police jen mě udivuje
:-))) Aspoň se zasměju :-)

509
přiznivec.obecny
Reagovat

507 Tak Legenda by měla být něco velkýho, když není udaný například desetiletí.

510
DJ Vlado
Reagovat

503 – jj. ještě jednu Arethu by Terezka dát mohla (ať to ale není Say A Little Prayer, ta píseň je prokletá kvůli českému překladu Proč mě nikdo nemá Rath :-D), napadla mě i Etta James, což je její nejoblíbenější zpěvačka a minimálně At Last určitě legendární song je :-)

512
Rena
Reagovat

http://prehravac.rozhlas.cz/audio/2868852

děkuji někomu nahoře (před 2dny – mila myslím) za tenhle odkaz – do Mikrofora si pozvala 16.4. Zozka Jandová Petra Ševčíka a jeho manažerku..
Bylo to velice zajímavých 80 minut…

byl to tehdy můj favorit… ale kdo ho nemusí, doporučuji si poslechnout aspon 6 minut –
35:10 do 41:40. Petr zde povídá o dění v Superstár, co mu tam nejvíc vadilo, jak to chodí s oblékáním a HLAVNĚ S VÝBĚREM PÍSNÍ !
Pro 10 soutěžících dostanou 10 písní a musí si je rozdělit (formou – kdo dřív přijde, ten..), kdo se dlouho rozmejšlí, nemá si už z čeho vybrat…
Co na to říkáte, trochu šílený, že…

Petr říká, že Superstár ho naučila, co by se jinak učil pět i deset let, byl hozen do vody a musel plavat, byla to drsná škola…
má, zdá se, dobrou manažerku (je tam také), studuje dálkově vš a vydal cd, kde VŠECHNU HUDBU SLOŽIL SÁM, TAKÉ VŠECHNY ČESKÉ TEXTY, o anglické se podělil s kamarádkou…
takže mě nezklamal, je to talent…

nějakej smysl ta Superstár asi má…

513
jab
Reagovat

512 – Ten počet písní byl stejný jako aktuální počet soutěžících nebo každé kolo bylo 10 na výběr? I tak, vždycky někdo dostal likvidační výběr a letos je to bohužel taky tak :-(

514
Anta
Reagovat

491 Jai Kudo – na Altera Bridge mě vlastně přivedl Šafa

495 přiznivec.obecny – tak tak :)

515
kata
Reagovat

Terezka by se mi děsně líbila v nějakém gospelu uplugged anebo Alicia Keys. Co vlastně zpívá teď?

516
Rena
Reagovat

513 – pochopila jsem to tak, že kolik soutěžících, tolik písní vždy.. a že je to tak každou řadu (asi pravidla)…
takže jak mluví, že si to vybrali sami (Zorka se právě na to ptá, zda si to tedy vybírají, či ne, že pokaždé to vyzní a slyší jinak), tak vybírají si jen z určitého počtu písní, který je limitován počtem soutěžících každé kolo a kdo se dlouho rozmýšlí, dostane tu poslední písen..
zajímalo by mě, když dva mají zájem o jednu písen, zda losují, či jak to dělají…

517
přiznivec.obecny
Reagovat

512 Tak v zásadě je nenutí k ničemu, jen je ovlivňují třeba i tři najednou. Song můžou změnit, ale to musí hodně bojovat, otázka, jak by se zalíbili produkci do budoucna. Ale zase naopak můžou zviditelnit a udělají si takový praktický zkoušky sice ve stresu, ale zato v hodně rychlém čase. O tom se tam mluvilo jako o nejdůležitějším faktoru, tak jsem aspoň to pochopila.

518
přiznivec.obecny
Reagovat

508 Tohle musím opravit, kruci! Jiří Schelinger. Mě blbne ta němčina, já vím, že není jeho jméno úpně německý, a furt se pletu čeho je tam míň a víc – zrovna u něj!

519
DJ Vlado
Reagovat

515 – To se bohužel ještě neví, ale ten gospel je dobrý nápad :-) Alicia taky, ale do tohoto kola se moc nehodí, na legendu je ještě moc mladá :-)

520
jab
Reagovat

519 – Tak od Alicii letos ještě nezaznělo třeba No One, stále pamatuju, jak ji loni parádně vystřihla Zuzka Mikulcová :-)

521
přiznivec.obecny
Reagovat

Tak tady na wikině jsou super jména hezky posloupně a přehledně. To už jen kdyby jste se chtěl někdo dovzdělat, já teda si tam ještě budu procházet, co jsem buď zapomněla, nebo vůbec neslyšela. A že je toho mraky. Jab 507 má tam taky svoji legendu :-)

http://cs.wikipedia.org/wiki/Rock

522
dolores
Reagovat

512 -vdaka velka aj tebe aj Mile, ze to tu hodila :) ja som tusila, ze je to tak, len som si myslela, ze tych piesni je viac. napr. v prvej SHS niekto zo sutaziacich hovoril, ze na tom zozname, co im ponukli bolo okolo 20 piesni. ale ani to nie je bohvieco. lenze tak malo casu na rozmyslenie ? Petr hovori dokonca o hodine :O to ma uplne sokovalo. on ako premyslavy typ vzdy vyfasoval to posledne aj najhorsie. a este to ovplyvnovanie napr. reziserom, ktory sa hudbe ani velmi nerozumie ://
zda sa, ze najsikovnejsia bola v tomto GG. :D takyto system mohol vyhovovat aj finalistom, co spievali po zabavach, tancovackach, svadbach … pretoze prave tam sa naucia velmi vela piesni, aj takych co sa im nepacia, lebo musia spievat pre ludi vsetko, aby si zarobili. a takym typkom bol prave Lukas Adamec, takze tu je asi odpoved nato, preco prechadzal kolami tak spolahlivo. jednoducho vela piesni asi poznal a predtym spieval, a bol asi aj rychly pri vybere.

neviem, ci je toto v pravidlach sutaze, ale takyto system sa mi dost hnusi. normalne nemam ani chut to uz dalej pozerat. ved toto je pochovavanie talentov zaziva. :( a hlavne ochudobnovanie divakov o kvalitne vykony. zlatym klincom je porota, ktora ich potom s prepacenim z*ebe za to, ze aku naloz si vybrali :DD

Petr ma vyborny mikrofonicky hlas. ta jeho manazerka, je sikovna, ze mu vybavila tu pracu v radiu Junior:)
este raz dakujem za ten odkaz :)

523
Motýlek
Reagovat

Sali – zdravím a děkuju… :-) S tvým hodnocením souhlas, ostatně jako vždy… A jak píše Dolly – taky bych byla ráda, kdybys tu mohl být souběžně s námi.. Chybíš tu.. ***
Dolly ahoj, díky za ten odkaz, pobavilo mě to.. :-) a podívám se i na toho Petra Ševčíka, když se ti to líbilo…

k legendám… taky mám ráda Lennona, i Schelingera, i Karla Kryla…
Adamovi mohli vybrat jinou písničku od Gotta, když už musí být povinně Gott v každé superstár… Bylo někdy, že by se Gott nezpíval? :-)

524
dolores
Reagovat

ja uz ani neriesim, kto by mohol aku piesen dostat. aj tak sa budu musiet vysporiadat len s tym, co im ktosi pripravil uz predtym. skratka od zaciatku do konca len povinne jazdy. :(

525
jab
Reagovat

524 – Přesně. A u těch, kteří nemají kapelu a/nebo profil na bandzone se jen těžko dozvíme, co od nich po SS očekávat :-(

526
dolores
Reagovat

Motylku, ahoj :) je to dost dlhe, ale da sa to v pohode pocuvat pri nejakej inej cinnosti ;) ja som zehlila :D a Zora Jandova mu asi tiez fandila, aspon tak na mna posobila

527
přiznivec.obecny
Reagovat

523 Tak Gott legenda je. Někdo ho nemá rád, ale on jí prostě je. Nevím, co jiného od něj vybrat, já moc věcí od něj neposlouchám. Asi dvě tři písničky. Mě už taky Trezor a Lady Karneval hodně nebaví, ale lepší než Včelka Mája,… až na ten počin v týhle SS :-)))

528
dolores
Reagovat

525 -mozno Jarda, hoc nema kapelu, to bude mat dobre, ze si ten jeho specificky hlas niekto vsimne a ponukne mu spolupracu v studiu a nahra s nim nejaky song. musim sa priznat, ze mna nezaujal na kastingu, ako napr. priznivca, ale zda sa mi zaujimavy prave v tom, ze sa vyvija pocas sutaze, a to sa mi paci. tremista, co sa nevie pohybovat po podiu, nevie ako tvarit, nevie ako drzat mikrofon, sa postupne pomalymi krokmi stava suverennejsi, smelsi, spieva z kola na kolo kvalitnejsie. len aby sa mohol vyvijat dalej a uprostred toho vyvoja nevypadnut.

529
Motýlek
Reagovat

527 – Trezor je dobrý, ale už byl mockrát…. A zrovna Lady Carneval nemám moc ráda… To už radši Kávu si osladím, nebo to co zpíval kdysi Vlasta Horváth – Nápoj lásky č. 10.. I když já mám nejradši Byl by hřích se potmě bát…

530
přiznivec.obecny
Reagovat

528 No, vidíš, to já měla skoro hned jasno:-) Jenom úplně první ukázka mě mátla (to video s fešákama SS), to jsem si ho musela pustit třikrát a fakt jsem ho jen tipla a nevěděla vzápětí jestli to dementovat. Kasting a hlavně divadlo to bylo pro mě o jasným osobním favoritovi :-)

531
Rena
Reagovat

626 DOLORES –
jak ZORKA říkala, má stejně starou dceru, jako je Petr a ta mu hodně fandila, tak asi se na něj dívali obě… a líbilo se mi, jak říkala, že když řekla své asi už asi dost staré mamince, že v uterý bude mít v rádiu Petera Š. a myslela, že jí bude muset vysvětlovat, kdo to je… ona hned řekla, že ví, že mu také mooc fandila…

532
jab
Reagovat

528 – U Jardy je dobré že je s tím jeho hlasem a hudebním cítěním celkem široce uplatnitelný – dovedu si představit v popu, funky, čemkoliv šmrncnutém jazzem, alternativním rocku…sám jsem zvědav jak bude jeho tvorba vypadat ;-)

533
Motýlek
Reagovat

528 – to je pravda…, já jsem mu přišla na chuť až v minulém kole… Pořád čekám, kdy mi zazpívá něco mého oblíbeného… :-) On bude mít Bon Jovi?
A toho Petra Ševčíka musím nechat na zítra, dnes už končím…
Dobrou noc všem přeju.. *

534
přiznivec.obecny
Reagovat

529 No, já se u Gotta moc neorientuju. Ale jeho prostě respektuju. Ave Marii od něj hodně můžu. To by se ale asi do SS nehodilo, ani to není samozřejmě jeho…

535
přiznivec.obecny
Reagovat

532 To jsi vystihl přesně – hudební cítění :-)

536
Rena
Reagovat

522 dolores
– no, byl tu ten odkaz tak nějak ztracený… asi si to ani nikdo neposlechl, nikdo tu o tom nemluvil.. u odkazu bylo jen, že tam povídá Petr Š. o tom, jaké to bylo v Superstár a já protože jsem Petu mela ráda, jsem si to stáhla… a dnes až byl čas poslechla…

A vzhledem k tomu, že tam je zajímavých 6 minut o tom, jak to s výběrem písní v SS vlastně chodí – je škoda, aby si to tu příznivci SS neposlechli. A kdo má Pétu rád, poslechne si to rád celé :-)

No je děsný, že ten dravější a co rád riskuje, drapne tu nejlepší písen (třeba) a nebo se také může hezky trefit vedle, když se nad tím výběrem důkladně nezamyslí.. a že kdo dlouho rozmýšlí, nebo je pomalej, dostane písen, která na něj prostě zbyde.. a pak mu to ještě porota vyčítá, cože si to vybral, proč si proboha naložil takovou kládu..

537
dolores
Reagovat

Motylku, jej, to si mi pekne pripomenula Gottakove songy, co so uz aj zabudla -Kava, Napoj lasky .. :D ale asi nema vyznam sa nadejat, ze to zaznie, kedze karty su uz rozdane a je tam ten Carneval. Dobru nocku ti prajem a BonJoviho bude mat vraj Safa. ;) Jarda asi Stinga.

538
dolores
Reagovat

532 .ano, ale na jazz potrebuje hlasoveho podagoga. on je este take nie celkom vyliahnute kuriatko :) tam to treba sakra zmaknut -feeling,techniku, praca s dychom atd. Jarda sa s tym asi nenarodil, takze musi na tom makat. on sa narodil s tou perletovou farbou. ale kto zaspieva jazz, zaspieva potom vsetko. :)

539
dolores
Reagovat

536 Rena -ja som to asi prehliadla. ked som videla, ze je tu dost preguncikovane, tak som narychlo rolovala a zastavila sa len pri prispevkoch, ktore mi udreli do oci (sali). inokedy citam vsetko, ale teraz mam nejake rusne obdobie :/

neviem, ci si dobre pamatam, ale ta Jandovej mama tusim povedala : toho jsem mela rada :)
ozaj, ta Monika Zajacova je zaujimava zena. je to naozaj ta Nika, co tu kedysi na forum prispievala ? Rena, aj ty tu chodis dlho, mala by si si ju pamatat. ;)

540
Belisana
Reagovat

tak ja si Niku pamatuju velmi dobre

541
Rena
Reagovat

539 – dolores
no, řekla: toho jsem měla ráda, nebo tomu jsem fandila… nevím už, je to to stejné, myslím… Zora se divila, že si ho máma ty 2 roky pamatuje, že ji asi tehdy musel zaujmout…

já dříve na Panáčkovi jen nepravidelně četla…až u Hlasu jsem přispívala, nelíbily se mi výpady na Ivanu, protože ani Anička nebyla dokonalá a ta hysterie kolem ní…a hnulo mi žlučí vypadnutí Hnilici…

něco mi to jméno Nika říká, ale nevím.. ale jak tam říká – obrečela Petrovo vypadnutí a nezapomněla na něj, jak na jiné své favority z jiných řad. To že Monice Z. kamoška nabídla peníze na Petrovo cd, za to, že mu bude dělat manažera, je pro Petra užasná náhoda, štastný osud…jak říkala manažerku dělá od školy, roky, ale tohle je jiné a hodně těžké…
Také se tu mnohdy psalo o Petovi – že jeho kariera zatím nic moc, tak jsem ráda, že vydal cd, že ted má asi dobrou manažerku a že se mu daří, studuje… moc hezky tam mluví o různých věcech, je to chytrej a nadanej kluk.

542
Rena
Reagovat

přála bych si, aby se tak jednou vedlo i Adamovi.. do věku Peti (22 let) má ještě hodně času..
Každej je jinej, ale něco mají společného..

543
Viq
Reagovat

541 – hmmmmmm, takže tys v Hlase ČS patřila mezi nepřátele?

544
sali
Reagovat

Dievčatá moje,
tak rád by som sa s vami nemíňal, čas sem-tam aspoň preletieť a vyhľadať si vás tu si nájdem. Stačí mi, aspoň jeden výskyt v diskusii, a som hneď spokojnejší.

Dobrú nôcku prajem.

PS: Motýlik, všímaš si tie slovenčinárske nuansy … dvojité si-si…. Ale niečo podobné by sa malo dať podariť aj v češtine, že? Skús i Ty dačo.

545
Rena
Reagovat

proč nepřítel? Nelíbila se mi, stejně, jako skoro (ale ne všem) tady, nelíbil se mi David a vubec celej Hlas… jeho pravidla. Anička měla pár super představení, ale byla divná… nebyla jsem buhví jaký její fanoušek…

546
sali
Reagovat

Pri tomto plačem:

watch?v=IChJ6eO3k48

547
Rena
Reagovat

545 – 543 myslím Ivanu… že se mi nelíbila..

548
Viq
Reagovat

545 – jj, už si tě vybavuju… :-) Zdravím!
Nepřátele mám rád, ty co mají aspoň trochu úroveň.
https://www.youtube.com/watch?v=w5X8Xv2XjSY

549
Jai Kudo
Reagovat

522 dolores – velice dobý postřeh ohledně toho výběru písní….GG hrávala 4 roky před SS prakticky každý víkend po hospodách a vesnických zábavách a slavnostech, to je hodně „tvrdá“ škola. Takže určitě toho dovedla využít a o Adamcovi nepochybuju, že byl stejně šikovnej. Prostě ta praxe z hraní před SS se takhle musí projevit.
Ještě poznámku – nejde jen o výběr písně, ale i o to, jak se interpret domluví s muzikanty, jak si představuje, že to budou hrát, jaké má představy o aranžích apod. Podle GG ta spolupráce fungovala velmi dobře, pokud je interpret schopen se s muzikanty domluvit, tak mu jsou ochotni vyjít vstříc. Tj. další výhoda pro GG a Lukáše – oba nejen skvělé zpěváky, ale i skvělí muzikanti.
Nevím, jeslti to takhle dobře funguje i v letošní SS, ale vidím tuto výhodu na straně Šafy a Sabiny, možná i Kukačky a Jardy – ti by se mohli umět s muzikanty domluvit a říct si, jak to chtějí….

550
irena
Reagovat

541 – ano, Petr má opravdu dobrou a důslednou manažerku – tímto zdravím Niku :)
Vím, že když jsem už v době superstar s Petrem mluvila, říkal že by ho moc bavila práce v rádiu – a moc mu přeju, že se díky shodě šťastných náhod do toho rádia opravdu dostal. Jeho mluvený projev je fakt hodně slušný obsahem i formou a má našlápnuto stát se, kromě zpívání, velmi dobrým moderátorem.

551
Rena
Reagovat

550 irena – souhlas, já si ho za nějakej ten rok umím představit i jak moderuje Superstár… :)
Rohodně bude lepší, než ti současní

552
jab
Reagovat

551 – To by bylo fajn :-), zajímalo by mě kolikrát třeba v zahraničí bývalý účastník později moderoval soutěž nebo zasedl v porotě :-D

553
pelmel
Reagovat

Jai Kudo 549 – k tomu domlouvání s muzikanty v letošní SS – Sabina si chtěla dát Celine Dion níž, aby to vyzpívala, ale nedovolili jí to

555
Mila
Reagovat

554 – no tak Sabinu a jeji podani Show must go on, na to se tesim uz ted.
Veronika a Vyznanie… hm, jednou to prijit muselo …
Jarda a Police – to uz jsem zkoumala a libi se mi to, ikdyz to je megahit a provareny k tomu..
Terezka a Angels.. tuhle Robbieho pisnicku miluju, a vlastne jsem ji jeste v zenskem podani neslysela, tak jsem zvedava..
a Stefanko a moje nejoblibenejsi pisnicka od Pink Floyd, tak to bude taky balzam..
sice jsem se bala, ze to bude kolo popovych odrhovacek, ale prijemne mne to naladilo

556
Rena
Reagovat

Scalex –
já jsem hlavně zvědavá na Veroniku a na to jak zvládne Vyznanie.. krásnou písen, která se MUSÍ zpívat s citem a emocemi. Je to opravdu technicky velmi náročná skladba a to i z hlediska emocí…

Možná, že je tato píseň konečně diváky přesvědčí, že Verča není tak chladná, jak se zpočátku zdála a jak si někteří stále myslí. Poslední dvě kola se mi líbila, sice u mě není na prvním místě, ale určitě v Top 3 ( = Adam, Sabina, Verča).

557
Jai Kudo
Reagovat

553 pelmel – nevím, jak je to letos, o tom minulém SS to tak říkala GG. Že byla příjemně překvapená kolik volnosti v tomhle dostali. I když Šafovi jednou vyčítali, že si to dal moc nízko, a on uznal, že to přehnal, tak ale letos opravdu nevím, jak to je.

558
Mila
Reagovat

dolores a Rena – jsem rada, ze se vam odkaz libil, mne to pristalo na Facebooku a chtela jsem se podelit. Mam z Petra radost, hlavne z toho, ze na sobe dal pracuje a ten svuj uzasny hlas nenecha zahalet..

559
Rena
Reagovat

od Scalexe…
http://krasna.nova.cz/clanek/superstar2013/jak-to-zpivalo-soutezicim-ze-superstar-pred-soutezi.html

zde bych chtěla upozornit na Kristinku Debnarovu – docela mě překvapila, hraje na housle..
ostatní už je mi známé (jsem si dříve našla sama)..

560
kata
Reagovat

Angels od Terezky si myslím bude hodně dobré, ona má krásný hlas a může tomu dát soulový nádech, a to by mě mohlo bavit mnohem víc než Robbieho verze.

561
jab
Reagovat

554 – Tak výběr pro Sabinu a Štefana je perfektní, hlavně Štefanovi to přeju po té minulé podpásovce ;-).
Na Verču jsem velmi zvědavý a těším se, u Terky se bojím ohledně gradace v refrému, naopak sloky budou pohlazení pro uši (a duši) ;-)

562
jab
Reagovat

559 – Nemůžu se zbavit dojmu, že pěvecky je to někde jinde, než co zatím předvádí v soutěži – a přitom je to celé v nízkých polohách, ve kterých je tady zatím nejnejistější. Asi ji moc nesedí to velké pódium :-/

563
kata
Reagovat

Co se týká petra Šefčíka jsem ráda, že nekdo konečně řekl na plnou pusu, co se v SS dělo a já doufám, že letos neděje. Uvidíme dle pořadí vypadnutí apod. Minule bylo dost jasné, že si většina soutěžících písně sama nevybrala a nemohli si to asi ani moc upravit (níž, výš) a děsně pak trpěla kvalita. Nepochopila jsem doteď k čemu to produkci bylo, když se pak většina soztěžících nedala pořádně poslouchat. Jinak Petr Š. učitě zpívá hodně dobře, má zajímavej hlas (i když mě se většinou líbí spíš hluboké), ale udělal podle mě chybu, že si nechal líbit tu buzeraci poroty. Já si to moc dobře pamatuju, do něj šili nad míru a měl na to reagovat jako Šebs. Přece když mi někdo říká, že jsem homosexuál anebo nemám sex nebo co to blábolili za hnus(byl to fak děs, co si pamatuju), tak jim musím říct něco od plic. Já vím, mě se to mluví, sedím si na zadku u počítače. Ale zpívá fakt dobře to jo:-) Tak mu taky přeju vše nej :-)

564
kata
Reagovat

Gradaci Terezka dá, já se na Angels těším, tipuju že její verze bude zajímavější než originál. Ale nesmí ji přeřvávat kapela, minule to bylo zcela v pořádku, a navíc ten saxík se k jejímu hlasu taky hodil. Když už tu kapelu tak pořád chválí, tak by měla umět reagovat na typ hlasu soutěžícícho (a ne si dělat pořád sólíčka) a zvukař samozřejmě.

565
jab
Reagovat

563 kata – Děje se to IMHO i dnes, nejen že vždycky aspoň někdo vyfasuje něco, co mu nesedí, ale tuším že to bylo řečeno i v semifinálovém přesnosu, že od finálového kola vybírá songy produkce.
U Ševčíka je ten problém, že on byl (a IMHO stále je) až moc mírný a slušný na to, aby se pustil do diskuze s porotou. Jako moderátorovi mu však „slušňácký“ přístup bude IMHO rozhodně spíš k užitku ;-)

566
kata
Reagovat

Podle mě taky Kristýnce velké pódium fakt bohužel nesedí, ona je introvert a nervozitu musí nutně pociťovat i jen z lidí, natož ještě ze svého zpěvu před nimi. Ale je to ještě mladá holka ona má ještě čas, Celeste se taky až po soutěži prosadila a moc jí soutěž myslím nepomohla. ta to mimochodem taky v nějakém článku kritizovala, že se k nim v SS chovali otřesně, nedávali jim pořádně jídla a že byla děsná buzerace, že jí z toho pan nebylo psychicky dobře. myslím i GG to někde psala o tom jídle a blbém chování nějakých lidí.

567
kata
Reagovat

jab – letos se mi to zdá lepší že si mohou upravovat, minule asi moc nemohli. No ale abych to nezakřikla:-) Jako když někdo dostane blbou píseň je to publiku úplně k ničemu, čili měli by jim dát na výběr aspoň z 20,30. kdo to má pak poslouchat?
Petr je asi fakt hodnej člověk, ale to bohužel reálně lidi by ho měli raději, kdyby se za sebe postavil a razantně. jako Michal šeps. No ale je fakt, že já bych se asi rozbrečela kdyby mě někdo před milionem diváků hnusně zesměšňoval čili já nemám co mluvit.

568
Rena
Reagovat

ta Sabča je na svůj věk opravdu „praštěná“…. :))
proto ji asi mnozí milují…
je to štastnej člověk, nic neřeší, prostě žije ..
tak trochu podobně je na tom i Jarda..
Nedivila bych se, kdyby to po SS dali dohromady. Ted ne, kdo by stál o ty články, co tu jsou stále o Terce a Šafovi

http://superstar2013.nova.cz/clanek/videa/nerozlucna-dvojka-v-superstar-jak-dobre-zna-sabca-jaru.html

569
Mila
Reagovat

568 – jsou to oba milackove.. jak je vidim a slysim, hned mam lepsi naladu..:-) a prasteni jsou oba stejne

570
Mila
Reagovat

ted jsem se koukala na Facebook FInaliste Superstaru a potesilo mne, ze v oblibenosti Sabinka predstihla Veroniku:
Sabina – 7432
Veronika – 5893
Stefan – 5740
Safa – 4672
Jarda – 2967
Adam – 2907
Kristina – 2793
Terezka – 2118

Jde o pocet laiku, ktere jim lidi dali.. pochopitelne to neznamena, ze v tomto poradi dostavaji SMS, na Facebook chodi hodne mladi a ti SMS asi tolik neposilaji, ale i tak mne to potesilo…:-)

571
garf
Reagovat

570 – no sázkové kanceláře jsou ale jiného mínění, tam prakticky od počátku má nejnižší kurs na vítěze Veronika a dokonce se po posledním kole ještě snížil. A sázkové kanceláře se málokdy mýlí.
Ale chtěl jsem napsat o něčem jiném – poslechl jsem si pěkně nahlas semifinálovou píseň a poslední vystoupení Terezy a začíná mě ta holka těžce dostávat. Krásná barva hlasu, ve spodních polohách úžasná soulová vibráta a hlavně – žádné falše. To, že je krásná je jenom bonus. Na druhé straně mám už plné zuby neustálého vychvalování šustivých hlasů Jardy a Kukačky, no poslouchejte si to celý den, přejde vás chuť. Ale máte na to právo, klidně si vychvalujte dál, ono je to v podstatě spíše o ksichtě a jakýchsi sympatiích než o hlasu. Podle zkušenosti z těchto soutěží u nás vždycky takové typy trochu trhlých a jakoby skromných v sympatiích vítězí, sice musí umět zpívat, ale leccos se jim rádo promine, jako třeba Sabině.

573
Mila
Reagovat

571 – ale jo – prekvapeni v podobe Terezky by se mi libilo.. a k tomu Tvemu komentari k hlasum Jardy a Kukacky – mne se oba hlasy moc libi a rozhodne je porad nemam (a dlouho nebudu mit oposlouchane..) co se mi ale oposlouchalo okamzite je dokonaly zpev a hlas penice Veroniky.. a to, jak moc tlaci na pilu.. Sabina sice naposledy taky pekne řvala, ale u ní mi to přijde tak nějak přirozené.. a konec koncu, Sabina ma tolik poloh hlasu (a obcas nejaky ten falesny ton), ze to k ni proste patri

574
jab
Reagovat

573 – Já bych byl i rád kdyby se jak Terka, tak i Štefan dostali do TOP 5 (nebo aspoň TOP 6, ať nežeru ;-)), akorát nevím koho z Čechů vyřadit…dobří už jsou tam teď všichni.

575
T.M.
Reagovat

http://superstar4.com/superstar-2013-vyradte-opet-jednoho-ze-zbyle-osmicky-finalistu/ Podle téhle ankety to vypadá že by to mohly mít v neděli nahnuté Kristína a Tereza. Sice se tam narozdíl od reálného hlasování hlasuje záporným způsobem a kliká se tam zadarmo ale u Daniela i Virgínie to vyšlo tak uvidíme ……

576
T.M.
Reagovat

571: Sázkové kanceláře se náhodou už mýlily hodněkrát a z těch lidí které tipovaly od začátku na vítěze nakonec vyhrál jenom Chodúr. Minule někdo vsadil tuším 160 tisíc na vítězství GG a prohrál je. Já myslím že vyhraje Veronika, Sabina nebo Adam ale myslím že mají všichni tři poměrně vyrovnané šance na vítězství.

577
yeey
Reagovat

571 Terezino semifinale me taky dostalo definitivne na jeji stranu (akorat o 5 tydnu driv nez tebe;-)) …. jinak musim rict, ze v tvem nazoru je opet par veci az nebezpecne trefnych :-))

578
karel
Reagovat

nekdo by mel udelat pruzkum nebo nejaky clanek kolik lidi z tech tisicu co se uz vystridilo od roku 2004 v tech soutezi hudebnich kolik z nich se uchytilo nejak-asi moc ne takych 20 30-a jen o 7 az 11 se pise sem tam.a vi xco delaji a kde su.

579
jab
Reagovat

575 – Divím se kde bere Tereza tolik odpůrců (žeby závistivé -náctky? :-D), ale rozhodují pozitivní hlasy a fanclub má Terka IMHO solidní ;-). Na odchod tuhle neděli vidím Kristínu (definitvně mi to potvrdil výběr písně), sice mi jí bude líto, ale ta zbylá sedmička je holt pěvecky o něco dál.

580
T.M.
Reagovat

Adam – Sice si jeho hlas v Lady Carneval zatím neumím představit ale myslím že to zvládne se ctí a že to bude i zábavné vystoupení.

Jaroslav – Ti Police přesně sedí k jeho zastřenému hlasu takže mu to sedne akorát si taky nejsem jistej jak bude jeho hlas znít v těch vyšších pasážích. Myslím ale že to bude povedené vystoupení.

Martin – Tu písničku od Bon Jovi mám rád, tady mi snad ani ta Martinova hlasová cvičení vadit nebudou pokud to úplně nějak nepřežene. Jsem na to zvědavej a doufám že mě Martin konečně potěší jinak už fakt nevím.

Štefan – Tak tohle nedokážu odhadnout. Předloni to zpíval Jerguš a i když to nedal technicky dokonale, tak to mělo svoje zvláštní kouzlo. Tak zajímavě jako Jerguš to podle mě Štefan nedá ale rád se nechám překvapit. Takovej průser jako minule to ale už zcela určitě nebude.

Kristína – Nemyslím že to zvládne a i kdyby tak pro mě už je stejně odepsaná.

Sabina – Tak tohle bude jasnej touchdown. Tohle jí sedne skvěle.

Veronika – Na téhle písni opět ukáže svůj ohromný hlasový rozsah a opět s ní ohromí spoustu diváků.

Tereza – Asi to zazpívá hezky ale už teď vím že podání Petra Bendeho u mě určitě nepřekoná.

Ideální bude když vypadne Kristína, pokud ne ona tak Štefan nebo Tereza. Tyhle tři rád oželím. Z čechů by nikdo vypadnout neměl, byla by to hrozná škoda protože si to nikdo z nich zatím nezaslouží.

581
-bé-bé-
Reagovat

574
jab…to by som aj ja rada ale neviem…hlučnejší ľudia sú viac v kurze ako jemnejší

keď sme vyhrali včerajší zápas v hokeji, tak nech je teda víťazstvo v Superstar vaše…máte i vačšiu základňu

mne by nevadilo vyradenie ktorejkoľvek děvčice z Čiech a k tomu Martina (Adama a Jardu mám v obľube viac)

582
T.M.
Reagovat

579: Možná je to tak že Tereza si na sebe sama tak trochu upletla bič. IMHO čím víc má Martin fanynek, tím víc má ona odpůrkyň. :-D Aspoň teda v generaci fanynek náctiletých a okolo dvaceti to tak dost možná platí.

583
Rena
Reagovat

571 – pořád si říkám, jak to, když tu Veroniku (alespon tady) nikdo moc nemusí, kde bere tolik sms, že i dle sázkových kalenceláří by měla vyhrát… mě teda nějak nevadí, ale mám ji až za Adamem a Sabinou…
Pokud odejde Kristina, kdo potom? Mě přijdou všichni hodně vyrovnaní, i ta Tereza už má dost příznivců (mimo Vlada), může to být kdokoli z té poslední šestky… no, bude vzrůšo..

584
Mila
Reagovat

580 – T.M. napsat o nekom, zes ho odepsal.. no jeste ze te trosku znam a vim, ze pouzivas nadsazku..
Kristina je jedna z nejsympatictejsich soutezicich, skoda, ze ji tak svazuje trema.. ale mam pocit, ze po SS o ni jeste uslysime..
Na rozdil od Tebe nechci ozelet Stefana ani Terezu. To spis by mi nevadilo vypadnuti Šafy a svym zpusobem i Veroniky. Nekdo trefne poznamenal, ze ona tam spis hostuje nez ucinkuje. Je vyborna, to ano, ale do kolika soutezi jeste pujde, aby to mela cerne na bilem? Vzdyt zviditelneni Taletnem by ji mohlo stacit… (je mi jasne, ze dostanu sprdunk od yeeye a spol, ale ona mne fakt nudi..)

585
Lada
Reagovat

Štefan má Floydy.Tak to jsem nadšená a těším se moc.budu mu držet všechny prsty.Kdo se přidá? :-)

586
-bé-bé-
Reagovat

580
tak Štefanovi by pesnička mala sadnúť k jeho hlasu úplne…Jardovi tiež
Veronika neviem lebo to Vyznanie na trúbke je slabé…podľa mňa…priveľa sily (som tu písala, že lásku do hradla vidlami…ale yeey to namíchlo….tak to zjemním…na „lásku z odstupu“…ale to čo teraz prežíva…jej k „prožitku“ iste pomože
na Terezku som zvedavá…nedokážem ju dopredu v tom vnímať
Adam je dosť jasný a teším sa ako to dopadne

ak tam už majú poradcu, tak by to mohlo byť „pestrofarebnejšieů

Sabina ma rada fialovú farbu a navyše je Vodnárka…divné, že ju akosi nevnímam…fialová je aj moja farba a s „vodnárom som sa rozlúčila pred 3 minútami“

587
jab
Reagovat

585 – Jáááá :-)))

588
jab
Reagovat

584 – To je ještě celkem cajk proti tomu co o ní napsal v 467 :-D, ale máš pravdu, jeho je třeba brát s jistou rezervou (i když některé postřehy má naopak dost dobré) ;-)

589
-bé-bé-
Reagovat

585
i ja…sa teším, že i keď tuším dopredu neviem a tak sa nechám prekvapiť

590
Mila
Reagovat

588 – ale ja s T.M. souhlasim, ze Kristyna zatim nic moc nepredvedla a nestaci ostatnim a tudiz by mela vypadnout.. jen se mi nelibila ta formulace.. ale to je jen slovickareni a jinym se zase nelibi to, co tady pisu ja..:-)

591
yeey
Reagovat

584 sprdung si za takovyhle ucelove napsany prispevky zaslouzis, ale nechme to bejt ;-) doplnil bych jen, ze jsem nekde cetl, ze Veroniku zkontaktovali z Novy, aby se zucastnila, ze to primarne nebylo z jeji vule a ucast v druhe a o dost jinak zamerene soutezi prece nic tak spatnyho neni… staci se podivat, kdo soutezil v Hlasu, i kdyz je to zase trochu jiny format…

592
Mila
Reagovat

585 – ja se taky tesim, jen by se u toho Stefan mel prestat usmivat. Ta pisnicka je venovana Sydu Barettovi, ktery diky drogam musel opustit Floydy a byl pak nahrazen Gilmourem… a taky vznikala v dobe, kdy se Floydi dost hadali (oni se asi hadali skoro porad, holt Waters mel porad solo ambice )a nebyla u nich fajn atmosfera.. takze je to spis smutna pisen a Stefan by tomu mel prizpusobit i image..

593
T.M.
Reagovat

584: No Kristína je sympatická a i jako holka mi připadá hezká takže nic osobního proti ní to není akorát v rámci téhle soutěže mě už prostě nezajímá. Dostala se už hodně daleko a ti ostatní co tam ještě jsou tak jsou pro mě zajímavější než ona a to ona mám pocit už u mě žádným výkonem nevytrhne. Štefana a Terezu bych taky oželel protože si myslím že toho už taky nemohou nabídnout o moc víc než Kristína a jejich potenciál v této soutěže se už začíná vyčerpávat. No a když si zmínila Martina a Veroniku……Martin byl ze začátku můj velký favorit ale poslední tři kola mi u něj připadá že to nějak není ono. I když ta Metallica zase až tak hrozná nebyla takže se to u mě vztahuje hlavně na Proklínám a teď na poslední výkon v Hero. Ale pořád u něj ještě vidím větší šance že předvede zajímavý výkon než všichni tři zbývající slováci. On když na sobě bude makat tak ještě má z čeho brát, oni už podle mě ne. No a vypadnutí Veroniky by přiznám se ani mě nevadilo protože by se tím pádem zvýšily šance na vítězství mých třech hlavních favoritů Adama, Jardy a Sabiny ale i Veronika mě pořád baví víc než Kristína, Tereza a Štefan a její vypadnutí by v téhle fázi soutěže bylo ještě hodně nespravedlivé. Takže já to mám asi nějak takhle.

594
jab
Reagovat

590 – Jasné, taky uznávám, že měla v živácích jen 2 slušné výkony, akorát jak píšeš, občas používá trochu drsnou formu ;-)

595
Mila
Reagovat

591 – no vzdyt mne tim zpusobem stvala i Martina Poulickova.. a zpivala mozna lip nez Veronika.. proste chci videt nove tvare, nove talenty a ne ty, co uz nekde uspeli…

596
Rena
Reagovat

588 – on to TM občas trochu přežene.. ještě, že to Kristinka nečte, vždyt má teprve 17, je také ještě dítě… a to vystoupení – ukázku od Scalexe s houslemi dala pěkně… ona není svá asi, na tom velkém jevišti a při přímém přenosu, nemá zkušenosti, jak Sabina, Veronika, Martin, Štefan…
o to více obdivuji ještě mladšího Adama, co na jevišti dokáže, že je i zábavnej…
Ona ted asi opravdu půjde, ale může být hrdá na to, co dokázala ..

597
Lada
Reagovat

To jsem asi psala já ,že mi Veronika přijde jako by ani nesoutěžila.Ona je skutečně výborná zpěvačka,to uznávám.Pořád se v souvislosti s ní píše o emocích.Já s ní mám takový problém,že ona nevyvolává žádné emoce u mě.Já se potřebuju na svého favorita těšit,bát se o něj…prostě cokoliv.U ní vím,že přijde a bude to dokonalé.Dokážu si ji představit jak zpívá na těch charitativních akcích,podnikových večírcích apod…

598
jab
Reagovat

593 – OK, taky si myslím že těch zbylých 7 je momentálně lepších. Akorát věty typu („doufám že se definitivně pohřbí“ – viz koment 467) mě poněkud vytáčejí :-). Jinak samozřejmě nic ve zlém. ;-)
Jinak Štefan a Tereza mají podle mě ještě hodně co nabídnout, ale je to jen můj tip. Pokud v neděli skutečně odejde Kristína, nebudu mít jasný tip na vyhazov ;-)

599
eva
Reagovat

585 – já samozřejmě taky :-))

600
jab
Reagovat

595 – Tak to já jsem úplně zapomněl, že v tom talentu byla a přitom skončila snad 4. nebo někde vysoko…
591 – Taky jsem o tom někde slyšel, ale na druhou stranu (jak jsem už psal kdysi), aspoň máme díky tomu bohatší plejádu soutěžících, byť by její místo mohla zastat i Kristýna Šebíková ;-)

601
Lada
Reagovat

592- už ted se usmívá míň než na začátku .PinK Floyd prostě miluju.Mám je doma ještě na těch klasických páskových kazetách…

602
Rena
Reagovat

598 – také po odejití Kristiny nebudu už mít předem typ na vyhazov..pak už může kdokoliv..bude záležet asi jen na tom, jak se jim to povede ten večer..

603
T.M.
Reagovat

No já to samozřejmě píšu tak trochu v nadsázce a píšu to tak u někoho u koho si už opravdu přeju aby vypadnul. Servítky si moc neberu a píšu prostě jak to cítím. Samozřejmě to ale nemyslím doslovně třeba s tím pohřbíváním. :-D A že sem napsal že je pro mě odepsaná, na tom nic špatného nevidím. Odepsaná pro mě je v rámci téhle soutěže ale jinak to nemá co dělat s její osobou. Scalex například zase napsal že už pomalu odepisuje Martina ale to jsou všechno termíny používané v rámci soutěže….ale tak já se zkusím trochu krotit no.

604
Mila
Reagovat

603 – T.M. ze ja jsem radsi nemlcela… vsak jde jen o slovicka.. :-)

605
T.M.
Reagovat

597: U Veroniky vím jistě vždycky tři věci. Že zazpívá dokonale, že sklidí bouřlivý aplaus publika a že postoupí do dalšího kola. :-D Taky mi u ní trochu schází to napětí, o to víc mě ale překvapila v rockovém kole s tím Stay. Myslím že to bylo tak dokonalý vystoupení že tenhle výkon už u mě asi ničím jiným do konce soutěže nepřekoná.

606
Nofux
Reagovat

Tak v neděli se nejvíc těšim na Show Must Go On od Sabiny. I když mám tušení, že se mi to od ní moc líbit nebude, protože tuhle písničku zazpíval můj favorit a nakonec i vítěz Švédský Superstar z roku 2009 a jeho podání pro mě těžko někdo překoná http://www.youtube.com/watch?v=Qq7HCttQvbQ
Taky se těšim na Šafu, to by mohlo bejt dobrý – aspoň v to doufám, protože v předešlých 3 kolech se mi vůbec nelíbil a to byl předtím můj #1 favorit :/

607
T.M.
Reagovat

604: Ale v pohodě. Dobře že ses ozvala. Však já se taky vždycky ozvu když se mi něco nelíbí. :-)

608
yeey
Reagovat

tyjooo pratele, a ja vam ten sprdung asi stejnak dam, protoze me nekteri fakt trochu stvete :-) koukam, ze kolem Kristiny se musi chodit po spickach, ale Veronice se vycita uplne kazda vec, co udela (a co neudela, to se ji pro jistotu vycita taky ) …. teda ja bejt ji a cist si, co ji kdo vsechno predhazuje (napr. ze tam pry nesoutezi, ale spis hostuje-WTF??????), tak me asi brzy odvezou k doktoru Chocholouškovi…. nota bene v dobe, kdy ji jeste umrel jeden z nejblizsich se docitat, jaka je herecka, jak hraje na city, jak nevyvolava emoce, jak je chladna atd atd… je mi ji uprimne lito, ze tohle vyhrabavani spiny musi trpet jenom proto, ze je tam jako technicky nejlepsi zpevacka pasovana na favoritku a ma vzdy od publika jeden z nejvetsich potlesku… o to vic me mrzi, ze si to vymysli diskuteri tady na Panackovi, ktery mi jinak prijdou jako docela fajn lidi… vtip je v tom, ze kdyby kdokoliv jen trochu chtel, podobny kotel spiny vyhrabe na jakehokoliv souteziciho…:-) sorry za vylev, dostal sem to ze sebe a budete mit snad chvili pokoj :-))

609
T.M.
Reagovat

606: Taky se asi nejvíc těším na Sabinu. Queeni jsou moje srdcovka a Mercuryho jen tak někdo nezazpívá. Je to pořádná kláda ale Sabča na to má. :-) A s názorem na Martina taky absolutní souhlas….můj favorit ale poslední tři kola to fakt nebylo dobrý. Mám velký očekávání a pokud zklame i počtvrtý tak už to možná nebude můj favorit. :-( Ale chci mu věřit že to konečně bude to pravý ořechový, jinak je to asi už v háji.

610
T.M.
Reagovat

608: Vidíš to a já už jsem na ni docela hodnej. Sice bych ji taky vyřadil ale nejdřív až tak v Top 5 nebo v Top 4. :-) Špínu na ni ale nekydám…a nekydám ji vlastně ani na Kristínu, nenapsal sem o ní nic osobního jako tady někteří napsali o Veronice…..

611
yeey
Reagovat

610 vsak ja uznavam, ze ses polepsil :-)

612
jab
Reagovat

604 – Přesně. Lepší když si to vyříkáme (vypíšeme) a pročistí se vzduch ;-)))
608 – Jde o to, že každý si holt brání svoje favority, když má pocit, že je tu o nich psáno trošku zhurta ;-). Já Kristínu, resp. Štefana (i když moje TOP je Sabina :-D), ty Veroniku, atd., atp. ;-). Není to o tom, že by si kolem někoho mělo chodit po špičkách a kolem někoho ne, ostatně jak tu teď někdo psal, že doufá, že si to Kristína nečte, tak totéž myslím lze napsat i ohledně Veroniky – ta už sice dítě není, ale IMHO je taky dost citlivá bytost.

613
yeey
Reagovat

612 branit svoje favority je v poradku, horsi je to, kdyz na nekoho vymejslis ruzny kulisarny, protoze to tvuj favorit neni…:-) o tom to cely bylo, to s tou Kristinou me jen trochu pobavilo, kvuli cemu ses ji zastal, protoze to v porovnani s tim, co musi trpet Veronika neni vubec nic, jinak ten prispevek nebyl ani miren na tebe, ty do Veroniky nijak zvlast nesijes, tusim…:-)

614
DJ Vlado
Reagovat

582 – Tak já pevně doufám, že Martinovy fanynky jsou rozumné a vyzrálé ženy a ne vypatlané pipinky, které si na zeď lepí plakáty Biebera a One Direction. Už podle muziky, kterou Martin dělá, bych řekl, že pubiny jeho cílovkou rozhodně nebudou, protože pro ně rock představují Tokio Hotel :-) Ale jinak vím, co žárlivé fanynky dokážou, například Drďule se dost ostře opíraly do Soni Pavelkové a Monička to s Benovkami taky neměla jednoduché (tam jsem dokonce rozhovor dvou z nich zaslechl na vlastní uši a říkal jsem si, že mají štěstí, že jsem odjakživa gentleman). Proto pevně věřím, že Martinovy fanynky budou velkorysejší než Drďule a Benovky. I já sám Martinovi to štěstí přeju a jsem rád, že si Terezka vybrala takového sympaťáka (když si pomyslím, že se kolem ní točil i Bendík, který byl pro mě suverénně nejnesympatičtější účastník letošní SS, tak si pořád říkám zlatej Šafa) :-)

615
jab
Reagovat

613 – Tak v tom souhlasím, že u Verči to byla větší soda a navíc od více lidí…já paradoxně s T.M. souhlasím, že Kristína by teď asi měla jít (ale to definitvně posoudím až v neděli všichni odzpívají), jen tu vzpomínanou větu z 467 bych asi já osobně u nikoho nepoužil i kdybych na něj měl kdovíjakou osobní averzi (kterou navíc T.M. vůči Kristíně vlastně nemá :-D).

616
jab
Reagovat

614 – Drda měl něco s Pavelkovou. To si už nepamatuju, taky je to fakt dávno :-D

617
Rena
Reagovat

608 –
souhlas Veronika tu dostává největší „kapky“, ale jen tady, to je zajímavé, jinak míří udajně
k výhře… čím to asi je? Není můj favorit, ale me teda nevadí.. mám ji v Top3.
Štefan s Martinem zatím nic moc, na to, že vypadali na favority, Jarda – zajímavý hlas ale teprve se učí.. Terka slabší hlas a jen to poslední vystoupení mě opravdu zaujalo..
Veronika dle mě získala nesympatie, že zpočátku dokonalostí zpěvu a hlavně typem připomínala Ivanu a tu měl rád, hlavně díky Davidovi, málokdo… je vidět, že záporně ji vnímají hlavně Panáčkovci, když jinak se drží stále na špici oblíbenosti…
a Sabina je prostě přírodní úkaz… at se jedná o zpev, o vzhled, či její chování a mluvu.. proto i ona má hodně příznivcu …
o Adamovi, proč je můj TOP 1 jsem už psala dost… je uplný protiklad jak Sabči, tak Verči. Kdyby byli v TOP 3 spolu, bylo by to opravdu zajímavé…tři naprosto rozdílní zpeváci – i osobnosti, s úplně odlišnými fanoušky…
to by bylo finále !

Ale nijak výrazně mě z nich nikdo nevadí a po odchodu Kristinky to bude pokaždé těžké vyřazování… budu se bát i o Adama…

618
DJ Vlado
Reagovat

616 – jj. ale skončilo to mezi nimi asi po roce, když ji podvedl s fanynkou a ještě byl tak blbej, že se k tomu přiznal (tohle se teda psalo v bulváru, takže nevím, zda to byla pravda) :-)

619
dolores
Reagovat

613 -fiha:D niekto tu vodu kaze a vino pije :)) nie je tomu tak davno ako sa prepieralo „oblubene“ introvertne cokli ocicko z kazdej strany …slizoun, fyzicky odporny, hra na lasku s Farnou, kalkul…atd. ale samozrejme, ved je to dobre stavany chlap, a ten ked to tu cita hadam vydrzi ovela viac ako chudak citliva Veronika ://

ale inak to nase cokli ocicko dostalo dobru pecku, citim podvedome, ze mu to sadne, len ho prosim, nech poriadne frazuje a nech to neoflakne, ako v Bozku, ci na zaciatku u Seala. aj kebyze to bol podareny vykon, myslim, ze ultrafans Floydov nebudu spokojni, vratane Scalexa :D je to podobne ako u Metallicy. skratka na svatych sa nesiaha :D
585 -ja tiez of course :)

620
jab
Reagovat

619 – Já bych byl rád, kdyby to dal na židli s kytarou, to by mohlo být navíc i dost efektní. A zatímco minulý týden jsem si ho v tom Sealovi nemohl představit, tak tady mu až „podezřele“ věřím ;-) Doufám, že nezklame :-)

621
garf
Reagovat

608 – to co jsi napsal je všechno pravda, ale zdá se mi, že si stejně tady každý mele to svoje, ti co se shodnou jsou rádi, ti ostatní to ignorují a i kdybys jim snesl tisíc důvodů tak toho druhého zpěváka rádi mít nebudou. Je to podobné jako v životě – když se člověk zamiluje tak většinou neví proč, postrádá to logiku, často si tu lásku ta milovaná osoba vůbec nezaslouží. Je to nespravedlivé, ale nic s tím nenaděláš. Tak je nutno k tomu přistupovat, jinak se z toho po…..A když už jsi naštvaný hodně tak to tady přestaň číst – aspoň chvíli.

622
přiznivec.obecny
Reagovat

Každý si obhajujeme svýho oblíbence asi proto, že se nám nejvíc líbí. To je pořád rozebírání. A navíc kolik lidí tu kolikrát pospalo PROČ se mu dotyčný líbí. Nekonečný, fakt bludný kruh :-))))

623
přiznivec.obecny
Reagovat

622 oprava : popsalo, ale pospat si taky můžem :-)

624
dolores
Reagovat

Kristine si myslim by ta Cher aj mohla sadnut. kazdy jej uz dava pa-pa, ale moze prekvapit, lebo ta piesen je v istych castiach dost sita na jej prejav, hlavne vo vyssich pasazach. a myslim, ze aj to autotune (spominane Saclexom) ona nejako nahradi vlastnym vkladom, hoci jasne ze ak tam nebude tato technika, bude to ochudobnene. myslim, ze aspon echa tam budu pouzite. uz ich myslim aj niekto mal. samozrejme, mozem sa ukrutne mylit, no ono to niekedy byva tak, ze sa nestane, co je naisto ocakavane. jedine, co ma nahlodava, je rozdiel vo farbach Kiky a Cher. jedna dievcensky naivna az detska, druha drsne zenska.
ak by uz Kristina mala naozaj v tomto kole vypadnut, zelam jej, nech to zaspieva tak dobre ako sa len da, aby odisla so ctou. ;)

625
jab
Reagovat

624 – S posledním odstavcem naprosto souhlasím ;-). Jinak nevím co myslíš těmi echy, ale když jsme u těch udělátek, loni byl použit vocoder (nebo tak nějak), konkrétně u Juraje, když zpíval Collinse. Pro mě to tehdy bylo jedno z nejúžasnějších vystoupení v Hlase ;-). To jen taková malá vzpomínečka úplně na okraj :-)

626
Rena
Reagovat

621 – ano, každý má rád toho svého favorita a jen on ví proč a málokdo ho pochopí, i když se to snaží vysvětlit sebelíp…
a tak to má být ( i v lásce..), jen by se nemělo urážet a volit vulgární slova… ti mladí lidé to nemají zrovna jednoduché, vždyt představte si sebe na jejich místě, nejspíš ani nevěděli pořádně do čeho jdou… a pokud si to tu čtou, asi jim to moc kuráže ( některým) nepřidá…

627
yeey
Reagovat

619 napadlo me, ze to nekdo nadhodi, uznavam, ze sem mu taky daval kapky, taky nejsem svatej, ale jen bych pripomnel, ze to bylo hlavne na zaklade toho Elvise, kde to neskutecne prehanel a prehraval, tak sme to tu resili tak 1-2 dny (!!!!), hlavne protoze to byla pro nas ohromna sranda (narozdil od okopavani Veroniky), tak to holt slizl :-) od ty doby uz se o Stefanovi v podstate nezminuju, pac me proste moc nezajima…. Veronika se tu resi konstatne a vytahuje se furt to samy a vymysli porad novy hovadiny a jeste nekteri velkoryse vypraveji, jak proti ni vubec nic nemaj… ja uznavam – Stefana nemusim a nejsem v jeho pripade asi uplne objektivni, ale kdyz uz se choval jak nafintenej panak, srandu sem si z nej klido udelal, ale koniny tipu „nesoutezi ale hostuje“ nebo v jeho pripade by slo „je tam jen kvuli Ewe,“ bych si teda na nej nevymejslel…:-) snad ti to na vysvetleni aspon trochu staci, jestli uz te to tolik nadzvedlo, zes na me zacala zase reagovat…;-))

628
T.M.
Reagovat

625: JJ, Juraj byl skvělej a byl jedním z mála důvodů proč sem se na Hlas vydržel dívat. Mě se líbila snad všechna jeho vystoupení a ten jeho Collins byl fakt famozní. :-)

Štefan ty Pink Floydy asi dá dobře, ona ta písnička není náročná pěvecky ale je náročná spíš výrazově. Takže rozhodně žádný cukrbliky tentokrát ne a mohl by to být dobrý výkon. Mě se asi bude pořád nabízet srovnání s Jergušem Oravcem který to v minulý Superstar zazpíval pro mě hodně originálně a zajímavě.

629
jab
Reagovat

624 – Jinak Kristínina výhoda (nebo také záhuba) může být, že ten text není zrovna text „o ničem“. Interpretku opouští její láska a ona ho nejdříve přemlouvá aby zůstal, pak mu už jen dává najevo, že si poradí i bez něj…uvidíme, jestli se do toho Kristína dokáže vcítit. Už minule tam byla snaha dát tomu vlastní tvář, jakýsi příběh, byť to po pěvecké stránce moc nedopadlo…:-(
A abych byl ooopravdu hnusný, jdu si nastudovat texty i od ostatních. Muhehehehe :-D :-D

630
yeey
Reagovat

621, 622 mate pravdu, ale to je tezky… kdyz ma clovek spoustu uceni do skoly, do kteryho se mu nechce, tak je i kazda debata na Panackovi, u ktery dopredu dobre vi, ze postrada smysl, vitana :-DDD

631
přiznivec.obecny
Reagovat

Mě se taky už zajídá to : co vidíte na Sabině, co na Veronice, Šafovi, Jardovi? A vždyť oni jsou tohle a tamto… Přijde mi to jako podpásovky. Hlavně hanět. Kdyby se radši každej těšil ze svých oblíbenců a když tak opravdu fakticky s někým diskutoval, proč si vybral toho a proč ne toho druhýho. Z ničeho nic přilítne od někoho koment, jak někdo je prostě hrozně dobrej, ale zato ta Veronika, Jarda, Martin no ten je úplně o ničem….

632
jab
Reagovat

628 – Jerguše si musím připomenout. V tomhle bude mít Štefan výhodu, je mu cca 25, něco už o muzice ví, takže bude nabeton vědět, o čem zpívá. Snad to tak bude vypadat i v neděli ;-)
Krom Collinse mě Juraj ještě hooodně dostal Millowem a v neposlední řadě Nirvanou, hlavně díky němu jsem si tu písničku zamiloval a pouštím si ji poměrně často :-D.

633
T.M.
Reagovat

Tereza s tím Angels asi taky sklidí úspěch takže to aspoň podle výběru písní zatím fakt vypadá na vyřazení Kristíny. Ale dokud neuslyším její jméno z úst Juraška nebo Kepkové jako vypadávající tak si stejně neoddechnu. Minule jak se na konci rozhodovalo mezi Jardem a Virginií tak mi bušilo srdce jako blázen a fakt sem si nebyl jistej jak to dopadne.

634
přiznivec.obecny
Reagovat

630 Na tebe to nebylo. Ale napsala jsem to blbě, pardon. Ty bráníš Veroniku, to je OK. To bylo spíš na občasné komenty „s nadhledem“ Garfa. Možná by mu neškodilo pozorněji číst ….

635
T.M.
Reagovat

632: Jo Millow. Jurajovo Ayo Technology je pro mě do dneška bezkonkurenčně nejlepším vystoupením úplně celýho Hlasu. Líbilo se mi to od něj daleko víc než jak je ta písnička v originále.

636
přiznivec.obecny
Reagovat

A nebylo to jen na Garfa. Prostě tady někdo napíše jak se mu někdo líbí a hned napíše, že ale zato Štefan atd. je móc špatně. Nechápu, co to je za fandění. Jednoho vychválím do nebes a aby bylo vidět JAK je dobrej, tak druhej musí být pohaněnej, aby ten obrázek chválenýho asi líp vyšel. Proč se někdo tak stará o toho, kdo se mu nelíbí?

637
dolores
Reagovat

Sabina ma tentokrat skvele pridelene. velmi sa na nu tesim uz aj preto, ze to dostala prave moja oblubenkyna:) to by mala byt trochu satisfakcia za to, ze si to uz nemohol zaspievat moj superfavorit z minulej serie, ktoremu prave toto mohlo priniest uspech. :) som naramne zvedava na Sabcu ako to uchopi a ako to vyznie v jej verzii :)

takze Veronika to osuchane Vyznanie predsa len zaspieva. :))) o tom, ze to bude dokonalost najvyssej kategorie nepochybuje hadam ani samotna Marika. :D faktom je, ze spievat v tejto sutazi nieco, co mate roky za nechtom v malicku, je prechadzka ruzovou zahradou. ja jej prajem ten burlivy mozno aj standing ovation, ktory snad zozne a potom hura do dalsich kol, az na samy vrchol :)) logicke vysvetlenie, preco ja osobne mam Sabinu aj dalsich finalistov vyssie v rebricku oblubenosti ako Vercu, nemam. proste je to tak. nemam vobec nic proti nej, jej technika je bravurna, ale Sabca je Sabca :D to, ze na PAnackovi Veronika prilis neboduje, nic neznamena, my tu predsa nie sme reprezentativna vzorka. vsade, vratane slov.dennika Plusa vyhrava ankety, takze jej tazenie na najvyssie miesto v sutazi zda sa byt uz neotrasitelne :)

549- Jai – zaujimalo by ma, ako by si s takouto konkurenciou poradila GG :D vazne by som bola zvedava, ci by jej produkcia tak vyhovela vo vsetkom, ak by tam s nou prave vtedy sutazila aj Verca :D

638
yeey
Reagovat

636 :-DDD jeste lepsi postup je nejdriv si najit, co me stve tamhle na Mařce a pak to cely obratit, jako ze muj favorit Pepík je teda v tomhle jakoze uplne uzasnej a vubec je teda daleko lepsi nez Marka, abyste vedeli!! :-DDD

ale jinak me se nazory garfa libi, i kdyz se opira do moji favoritky Sabiny, uznavam, ze v tom urcitou pravdu ma, narozdil od domyslivych a ucelovych rypancu do Veroniky…:-)

639
T.M.
Reagovat

636: Ale zase já třeba píšu svoje názory na soutěžící tak jak to prostě opravdu cítím a je to můj názor takže ho přece tady můžu vyjádřit. Mě je jedno co na to ostatní, to není popichování ale demokracie. A když třeba napíšu že mi Jarda připadá jako daleko zajímavější člověk i zpěvák než Štefan tak mi to nemůžeš mít za zlý. :-D Třeba když píšu hodnocení kola tak bych ty určitý osoby co mě neberou musel úplně vypustit a nevyjadřovat se k nim a to prostě nejde …..pak už by to asi nemělo smysl. Souhlasím ale že by to mělo být v mezích slušnosti což asi možná sám tak úplně nedodržuju.

640
přiznivec.obecny
Reagovat

Sabina má opravdu krásný hlas do blues. Veronika má v určitých momentech krásnou barvu hlasu, někdy dokonce víc barev, protože to už nabízí její pěvecká praxe. Potom Sabina je mi osobnostně bližší, Veronika zase ukazuje jak to vypadá, když je někdo ve zpěvu dál. Obojí je pro mě přínosem. Veronice promíjím její ctižádostivost a Sabině řvaní. Každá je v něčem dobrá a půjde o to, jaké budou výkony. Křišťálovou kouli nemám :-(

641
přiznivec.obecny
Reagovat

639 Já napsala taky svůj názor. Mě se to nelíbí.

642
T.M.
Reagovat

637: Dobrá myšlenka. To by bylo zajímavý Superfinále Veronika versus GG. Kdo by podle vás vyhrál ?

643
jab
Reagovat

641 – Já to taky nemám rád, asi nezbyde než použít podobnou metodu jako na naše slavné moderátory – nebrat to příliš vážně a zasmát se tomu. I když zrovna Zorčina poznámka k Jardovi…tomu už se ani smát nešlo…

644
dolores
Reagovat

627 -skor ako nadzvedlo ma to pobavilo a myslim, ze to bolo nejako treba pripomenut, aby to nevyznelo, ze si svatec :D je pravda, ze to bolo davnejsie a odvtedy sa o neho neotieras. a mne je to v podostne jedno, ved kata s cedarkom si ho obcas podavaju, a vobec mi to nevadi :) btw. Verca zas tu az tak okopavana nie je, to sa moze zdat len jej fanusikom. ludia pisu, co citia. nie je to imho rypanie, ak niekto napise, ze tam hostuje.
ze som reagovala teraz neznamena, ze v tom budem pravidelne pokracovat :D, to bola len taka mala vynimka, ktora sa obcas pritrafi :) ale je pravda, ze pokial prave nepenis, mas obcas v diskusii aj svetle chvilky.

645
přiznivec.obecny
Reagovat

638 Když napíše, že nelogicky si vychvaluju osobního favorita i když už se tu omílá dokola proč, tak to se ti divím, že se ti to líbí. A zrovna on uplatnil tu „Mařku“ :-)))

646
Lada
Reagovat

Yeey,možná jsi špatně pochopil,co jsem napsala o Veronice.V žádném případě jsem ji nechtěla nijak hanět,naopak.Podle mě je ona už prostě hotová zpěvačka a říkám,že zpívá krásně.Jen mám jiné favority.Mrzí mě,že to bylo asi špatně pochopeno.A už se k tomu nebudu vracet.
Jinak líbí se mi tady už všichni,někdo víc někdo míň.
Nejvíc Itcho,Jarda,Sabina.

647
dolores
Reagovat

Tereza -tak ten Angels si u nej presne predstavit neviem, ale slohy budu luxusne, to uz teraz citim. silne refreny, dlhe rovne tony …no neviem. to proste s jej soulovym citenim mi akosi nejde dokopy. dufam, ze nam Terka poskytne nejaku jej vlastnu zaujimavu verziu :)
Safu uz som spominala, akokolvke to zaspieva, hadam sa mi to aj s tymi manierami bude pacit viac ako cukrikovy rock od BJ.

648
přiznivec.obecny
Reagovat

643 Zorka je Zorka. Hlavně, že se baví ona. Jestli mi radíš si pustit po každém výpadu Zorku… Že by? Zorčin počin jsem si schválně pustila znovu, co na to dotyčný a ten tak jen zavrtěl hlavou na stranu do hlediště – tak asi to úplně nechápal taky :-( Ale už si ji nepustím :-))))

649
jab
Reagovat

648 – To ti rozhodně neradím, jen mě napadla taková malá asociace :-D

650
přiznivec.obecny
Reagovat

649 Jako asociace, to by ještě šlo :-))) Dík za radu :-)

651
garf
Reagovat

642 – Myslím, že by vyhrála Gábina. I když jsou obě výborné tak si myslím, že Gábina je o fous lepší. Mám ale teď jinou otázku: Kdyby Veronika zpívala jako Sabina a Sabina jako Veronika, které byste fandili? Jde tam opravdu o zpěv nebo o typ člověka?
Další otázka: kdyby si Ivanna v Hlasu vybrala Pepu Vojtka a ne Davida, byla by vám také tak nesympatická?

652
yeey
Reagovat

644 jen bych rad rekl,ze s tim mym penenim to neni vubec neni tak horky, jak to ty nebo Motýlek popisujete :-) tuto Superstar me tu vytocila snad jen Monika, jinak to mam i v zivote tak, ze kdyz chci neco opravdu zduraznit, tak pouziju trochu ostrejsich slov, aby to dotycny pochopil, tak me trochu mrzi, jestli si me tu nekteri predstavujete jako cholerika, co celej rudej busi do klavesnice :-D

jinak v ignoraci samozrejme muzeme beze vseho nadale pokracovat, nicmene musim rict, ze u tebe letos stejnak ani nemam nic, co bych ti nejak vycital… a musim uznat, ze 619 bylo celkem well played, v tu chvili asi na miste a dalo mi celkem praci to ospravedlnit :-DD (ospravedlnit v ceskym vyznamu, ne slovenskym;-)

653
garf
Reagovat

640 – tak má vypadat objektivní pohled na věc, chválím!

654
jab
Reagovat

651 – U mne jde o obojí – jak o zpěv, tak i o typ člověka. Na tuhle otázku ti nedovedu odpovědět, ono se v těch vystoupeních projevuje všecko ruku v ruce. Fandil bych tomu, kdo by mě víc bavil ;-).
Na druhou otázku těžko odpovědět, je možné, že by ji Pepa vedl jinak, aby působila uvolněněji a nikoliv jako, s prominutím, „maminčina holčička.“ Zcela chápu, že její chování bylo dost poznamenáno tím, co si zažila. Vezmu jeden příklad, když u ní bulvár vyštrachal kvanta vypitých lahví na pokoji a jeden časopis (neříkám, že to musí být pravda!) s ní zveřejnil rozhovor, kde z toho byla dost nešťastná a snažila se to všelijak vysvětlit. Možná, že kdyby ji vedl Pepa, tak by ji vedl spíš k tomu, aby si z toho udělala legraci a třeba to i nějak obrátila ve svůj prospěch, co já vím. Ale třeba by na ní neměl vůbec žádný vliv ;-). Konec mojí hypotézy :-)))

655
dolores
Reagovat

Adam -tu nie je co riesit, to da aj o polnoci lavou zadnou :)) zvedava som hlavne na ten podiovy vykon. ako mu poradia s pohybom, ako ho oblecu, no a tie jeho rozkosne xichty, tak na to sa vylozene tesiiiim :))

Jarda -myslim, ze v Stingovom hlase sa najde. zalezi, ci to bude dalsi progres alebo stagnacia. nevylucujem ani dalsi touchdown. tesim sa hlavne na refren, kde myslim prejde Jaro do inej cistejsej farby. ja mam niekdy dojem, ze som este vsetky jeho farby nepocula, neukazal asi vsetky svoje hlasove tromfy. pozor na gradaciu v istej casti piesne! tu sa to urcite bude ziadat. :)

656
jab
Reagovat

642 – Myslím, že spíš GG. Už když jsem ji poprvé slyšel (koukal jsem na to až od semifinále), tak jsem si říkal, že přesně něco takového tu zatím chybí :-) U Verči takovýhle pocit nemám, i když poslední dvě kola mi přijde stále signifikantnější a stále víc se mi líbí její barva hlasu v některých místech :-)

657
Jai Kudo
Reagovat

637 – dolores – jakou konkurenci pro GG máš na mysli? :D Kdo by vyhrál superfinále mezi Veronikou a GG myslím, nemá cenu řešit. Minule byla GG jasně nejlepší a přesto (oficiálně) nevyhrála. Pokud se ptáte, kdo je lepší zpěvačka, tak je to zbytečná otázka…

658
dolores
Reagovat

651- na prvu otazku kopirujem odpoved jaba :)

co sa tyka Ivanny, u mna nie, proste nie. ani keby ju koucoval rovno Sting alebo McCartney :)) taketo typy na mna neucinkuju, resp. nemam z nich prijemne pocity. ale respektujem, ze je na svete mnoho ludi, ktorym Ivanna robi velku radost a uzivaju si jej spev i osobnost. no proste kazdy mame v sebe prijimace nastavene inak. tak ako je to so vsetkym, s chutou do jedla, s hobby, s stylom obliekania, byvania, so znackou auta, atd. kam by dosli obchodnici, marketeri, hudobni producenti, ak by sa nam vsetkym pacilo len jedno to iste ? to posudzovanie alebo vnimanie rozdielnych nazorov je ale v hudbe citlivejsie ako napr. v jedle. to,ze nemate rad svieckovu vam milovnici svieckovej nebudu zazlievat, ani vas zato kritizovat ani podcenovat, ze sa nerozumiete chutiam. v hudbe to je niekedy tak, ze ak uznavate napr. chlapcov z boy bandu, tak sa samozrejme najde niekto, vas bude za tento vas vkus nechutne zosmiesnovat. neviem, preco je to tak, ale je to tak.

preto ja si napr. vazim prispevky T.M. pokial si pamatam, sice aj nevyberane utocil na mnohych finalistov, alebo otocil o 180 stupnov :D, ale nikdy neutocil na vkus ineho diskutera. on si pise svoje a neriesi, kto ma alebo nema koho rad. to si u neho cenim :)

659
Lada
Reagovat

651- tak já bych musela zkopírovat příspěvek od Dolores – 658,celý.Lépe bych to nenapsala ;-)

660
jab
Reagovat

658 – To máš pravdu, to se mu musí nechat. :-) Sice si občas kladl otázky „Kdo pro něj/ni hlasuje,“ ale nikdy na nás nevyjel s něčím jako „Co na něm/ní proboha vidíte?“ Jinak je to taková přímá povaha, co na srdci, to na klávesnici :-D

661
dolores
Reagovat

652 -ono by to bolo u teba celkom uspokojive, ak by si pridal viac nadhladu a ako aj spominala minule Motylek, vacsiu schopost rozpoznat nadsazku ;) lebo inak tvoj oponent v diskusii sa potom stava zneisteny … ci si ho vobec pochopil.
no na dnes mame teda vzajomnu diskusiu bohate prekrocenu :D, takze zatial sa maj ;)

657 -Jai, poviem ti, mala by to GG ovela tazsie, keby mala namiesto napr. Betky za superku Vercu :D
ja vlastne ani neviem, ktora by mala vyhrat, ak by sa stretli vo finale. asi by mi to bolo srdecne jedno, tak ako mi bolo jedno, ci vyhra Lukas alebo GG. tu „lasku“ co pisal Garf som nepocitila k ani jednej, ale GG ma predsa len dostala po sutazi aspon v jednej pesnicke, kde dava len neznejsiu polohu (Bud dal jen muj). ci by dokazala aj Veronika takto vybocit zo svojho stereotypu, neviem, mozno aj hej.

662
DJ Vlado
Reagovat

658 – Dolly, s těmi boybandy to bylo myšleno na mě? :-) Chápu, že moje sousloví „vypatlané pipinky, které si na zeď lepí Biebera nebo One Direction“ mohlo tak vyznít, jen jsem chtěl možná tak nějak důrazněji demonstrovat, že Martinovi fandí jiná kategorie lidí než malé holčičky, které by se do něj mohly zamilovat a Terezku by začaly nenávidět. To nebyla kritika jejich vkusu jako spíš jejich uvažování :-)

Jinak s tebou souhlasím, ani já nemám rád zesměšňování jiných kvůli jejich vkusu, na což byl expert Maxx. Já sice boybandy a jejich jednočlenné verze nesnáším (a mám proto své důvody), ale kdyby se tu objevila nějaká jejich fanynka, tak bych ji za to rozhodně neponižoval. To mi snad věříš :-)

663
dolores
Reagovat

musim sa ustipnut!! som to este naozaj ja, co sem vkladam odkaz na piesen Guncikovej ? :D, ale pre tych, ktori to nepoznaju

http://www.youtube.com/watch?v=kJ12N7P5Vec

664
přiznivec.obecny
Reagovat

660 T.M. je upřímný a nenechá si do svýho přesvědčení kecat, to se mi líbí. Doufám, že se nebude na mě zlobit, že s něčím nesouhlasím a napíšu to. Ono se mi naopak často stává, že se spíš k jeho názorům připojím. Doufám, že chápe, že jsem jen brblala nad stylem něčeho, kterej náhodou i on užil, nic víc … :-)

665
Monika
Reagovat

Aaa tady zas nekdo sezral Salamounovo hovno a prisel moralizovat ostatni. Do prdele s tebou, kazani si nech na doma, manipuluj si lidmi kolem sebe, pokud si to nechaj libit, ale nech zit kazdeho diskutera a nevnucuj mu svuj nazor, jsi doslova odporny hovado.

666
dolores
Reagovat

662 -vobec som nemla na mysli teba :D bol to len priklad – zdal sa mi najvhodnejsi. ale trafena hus zagagala :))) nie, nie, ty uz vobec nie si typek, co zosmiesnuje vkus inych. skor teba zosmiesnovali za Monicku. :/ samozrejme v rekapoch si s despektom boybandy uz viac krat spomenul, ale okrem teba poznam X kritikov boybandov, casto sa vyskytuju na socialnych sietach, atd. no je to tvoj vkus, ze nemas rad boybandy. ved aj ja som tu dneska prejavila svoju nechut k Bon Jovi. a to som v akej mensine :D

667
Jai Kudo
Reagovat

663 dolores – oceňuji, že jsi sem dala odkaz na video-koláž kterou udělala má dobrá kamarádka Mimísek :) Je mi to jasné, pokud máš ráda Buď dál jen můj (btw oblíbená písnička mé manželky….) tak předpokládám, že nejsi velká rockerka. Ale to je OK, každý máme to svoje. Já jen, že tím pádem pochybuju, že se ti bude nové CD GG nějak zvlášť líbit. Gabča totiž teď nejraději poslouchá toto :DDD
http://www.youtube.com/watch?v=BJdYZiCd0tc
ALe oceňuji tvůj přístup….:)

668
přiznivec.obecny
Reagovat

665 Doktora! Máme tu případ!

669
dolores
Reagovat

667- to veru ze nie som rockerka, a neraz som to sem pisala. ked uz rock, tak jeho podzanre, ako je bluesrock alebo jazzrock. preto asi ma bavi viac ta Sabina.
metal nie. to mi nic nedava. to nove CD nebude nic pre mna. a mozno bude len pre urcitu ultra fanusikovsku skupinu. hip-hopom odchovana mladez to bude tazko pocuvat. viem, ze teraz budes so mnou kategoricky nesuhlasit, ale ak by zalezalo na mne, ja by som jej odporucala do buducnosti vydat sa cestou – Bud dal jen muj. proste odlozit cirkularku doma do garazu :D, a spievat tento styl. lebo ked pribudnu vrasky, to rockerstvo bude uz naozaj smiesne. ale ten romanticky styl jej pristane a pojde s nou do vysokeho veku.

670
Inna
Reagovat

playlist na neděli se mi docela zamlouvá, jen přemýšlím, kdo vypadne…vypadávání podle papírových předpokladů je nudné, bez napětí, bez momentu překvapení. Já bych vyřadila jednoho z favoritů….nejvhodnější adept by byl Martin- lovestory jsme viděli, hlasové poradce finalisti již mají a diváci by se vyburcovali k posílání většího množství SMS )))

671
T.M.
Reagovat

664: Nezlobím se, však v pohodě. :-) Já měl ty názory tady ještě daleko radikálnější jak si tady jistě většina pamatuje ale letos se to už snažím mírnit aby tady nebylo takový dusno jako před dvěma lety a loni, akorát občas mi to ještě krapet ujede no. :-D Letos si myslím že asi vyhraje Veronika, počítám s tím a jsem s tím už smířenej. Pokud vyhraje tak budiž jí to přáno i když tam mám jiný favority. Kdyby se stal zázrak a náhodou by vyhrál Adam nebo Sabina tak mě to jedině potěší. S výhrou někoho jinýho než někoho z téhle trojky absolutně nepočítám. Letos mi tam díkybohu ani nikdo tak neleze na nervy jako tenkrát Harich se Šepsem a tak jsou ty diskuse klidnější. A když už mi to ujede jako třeba s tou Kristínou tak se to snažím nějak rozumně vysvětlit jakože to fakt není osobně proti ní. Ale koukám, máme Top 8 a už se to tu začíná konečně nějak rozdmýchávat a to dokonce ani ne mým přičiněním. Viz. 665. :-D

672
T.M.
Reagovat

670: Mě taky nějaká intuice říká, nevím proč, že by i Martin mohl být v určitým potenciálním ohrožení……jeho vypadnutí by mě překvapilo ale něco mi v podvědomí říká že by se to mohlo stát nakonec jemu místo Jardy. Ale to už sem tu psal.

673
DJ Vlado
Reagovat

666 – Tak to jsem rád, že se to netýkalo mě :-) Ale už jsem si z tohoto svého despektu dokázal i udělat legraci, konkrétně při loňském Talentu, když Slávik slavil narozky a dostal knihu o Copperfieldovi, výběr nejlepšího country a kostkovanou košili (tzn. věci, které nemá rád), tak jsem napsal že je to podobné jako kdybych já dostal knihu o Rathovi, výběr písní boybandů a raperskou kšiltovku :-)

674
Jai Kudo
Reagovat

669 dolores – správně předpokládáš, že s tebou nebudu souhlasit. Rockerstvo s vráskami není vůbec směšné. Nedávno jsem viděl na videu koncert Led Zeppelin na stadionu ve Wembley. Ano, jsou staří, vrásčití, ale to co oni ještě dnes zahrají, nezahraje nikdo z těch dnešních syntezátorových mladíků, to vím jistě.
Ale v tvém příspěvku je zajímavý postřeh (ano, zase!). Pokud by GG šla „tvrdě“ do popu (nebo do té romantiky, jak píšeš) bude mít všechno – slávu, úspěch, peníze, Zlatýho slavika….ale je to to, co ona sama chce? Určitě ne! A nevěř tomu, že rockeři jsou nějací „ultras“. Rock poslouchá a má rádo hodně „normálních“ lidí, jen je problém s jeho protlačením do médií a tím to všeobecného povědomí. Vždyt i u vás na Slovensku zakázali vysílat v radiu i v TV hrát Šmajdu. To pak my rockeři vypadáme jako exoti, uznávám…:)
A hip-hopová mládež určitě není její cílová skupina…:)

675
DJ Vlado
Reagovat

670 – Martina prosím nevyhazovat, z toho by byla Terezka moc smutná a mohla by i ztratit zájem o soutěž, což by byla škoda, když se začala tak zlepšovat. Pokud má někdo vypadnout překvapivě, tak ať je to Štefan (i když u něj nevím, jestli ho považovat za favorita) :-)

676
Lada
Reagovat

662- Vlado,možná jsi pro změnu urazil fanynky J.Biebra.Pro ně je to stejný idol,jako třeba pro tebe Monička .A věř mi ne všechny jsou takové nanynky,jak myslíš :-)
Ale teď vážně k tomu jejich uvažování,že by kvůli Terezce mohli nenávidět Martina.Spíš myslím,že tenhle typ přeje romantickým láskám .A Šafa s Terezkou tak na ně můžou působit.Můžou posílat hlasy oběma,aby jim dopřáli být ,co nejdéle spolu.Tad se můžou tříštit hlasy.
P.S. Nemám na zdi Biebra.A ani nikde jinde :-))))

677
Lada
Reagovat

674- to vážně,že zakázali hrát Šmajdu? Tak tomu jsem fandila asi nejvíc ze všech řad…

678
T.M.
Reagovat

675: Taky bych teď z kluků vyhodil Štefana ale jelikož už začínají být v soutěži slováci ohroženej druh na vymření tak to asi neklapne a odnese to prvně nějakej čech. :-(

679
přiznivec.obecny
Reagovat

671 Tak to je dobře, že se nezlobíš :-) Já jsem tu minulou SS tady nezažila, tak teprve uvidím :-) O svých favoritech víme, takže se rozepisovat nemusím. Jinak na netu to ještě jde. K tomu malé OT, že u nás v domě už asi musí jít o finále. Včera si sousedka chtěla zlikvidovat vlastního muže i policie nás vyslýchala. To jsi mi tím připomněl. Mimochodem oba jsou sympoši, normální lidi, … už asi holt nejsou :-( Takový to tady zase nebude.

680
Jai Kudo
Reagovat

675 DJ Vlado – Biebra neposlouchám, ale víš, že jedno jeho video má na svým FB i Daily Wood? A líbí se mu? No možná nebyl v absolutné střízlivým stavu, ale i tak…..:D

681
DJ Vlado
Reagovat

676 – Tak samozřejmě je nehážu všechny do jednoho pytle :-) Jen jsem vycházel ze zkušenosti, jak se chovaly Drdovky k Soničce a Benovky k Moničce :-) Pokud by Terezka získala Šafovky na svoji stranu, aby jí posílaly hlasy, tím líp :-) Vždyť i já si přeju, aby tam Martin vydržel kvůli Terezce co nejdéle (viz. 675) :-)

Jinak si myslím, že fanynky Biebera na Panáčka moc nechodí, takže je to jedno :-) To třeba Mrózek z Hlasu to měl těžší, když urazil Biebera v přímém přenosu, tak mu hned spoustu fanynek ubylo a poprvé spadl do duelu :-)

682
DJ Vlado
Reagovat

680 – Vážně? Tak od něj bych to nečekal :-) Ale OK, i já třeba v poslední době dost ujíždim na Stay od Rihanny, přestože jsem nikdy nebyl její fanoušek :-)

683
přiznivec.obecny
Reagovat

Já si přeju hlavně, aby zůstal Jarda. Asi ten Štefan by mě taky nechyběl. Ale stejně mám strach o Jardu, to je pořád každý kolo…. Kdyby odešel Martin, tak myslím, že by to byla docela velká nevůle. I u Jardy bych počítala s prudšími negativními ohlasy, kdyby vypadl, ale u vyhazovu Martina by to byla asi silnější reakce.

684
DJ Vlado
Reagovat

683 – A to by ještě nic nebylo proti tomu, kdyby předčasně vypadla Veronika, to by bylo teprve vzbouření na vsi :-D

685
přiznivec.obecny
Reagovat

684 Veronika nevypadne :-)

686
Scalex
Reagovat

Mám na zdi plakát Justina Biebera.

Na něčem člověk ty šipky trénovat musí, ne?

687
DJ Vlado
Reagovat

685 – Taky jsem nenapsal, že vypadne :-) jen jsem si představil ten humbuk, kdyby k tomu náhodou došlo :-)

688
Anta
Reagovat

683 přiznivec.obecny – to si piš, že by byla !!! :-))
Martin stále zůstává můj NO 1 :)

Někdo psal, že by byl zvědav, kdo by poslouchal šustivé hlasy celý den, každý to máme jinak, Šafa může zpívat celý den (vlastně už ho poslouchám, jen výběr je trochu omezený) a stále mě to lahodí a baví :)

689
přiznivec.obecny
Reagovat

687 No, já bych jinak ten humbuk popsala, kdyby mě to alespoň v nějakým snu napadlo :-) On i ten Martin se mi jako vyhozenej dost nezdá… Myslíš, že by vypadnutí Veroniky vadilo víc než Martin? Nejsem si ale tak jistá…

690
přiznivec.obecny
Reagovat

688 No před chvílí jsem odeslala koment o pochybnostech ohledně zklamání Martinova vyřazení, kdyby vůbec něco takovýho nastalo. Podle ankety na vyhazov má nejmíň procent, čili by to asi mělo případně hódně vadit…

691
DJ Vlado
Reagovat

689 – Tady na Panáčkovi by asi bylo u Martina větší pozdvižení, ale všude jinde by asi větší humbuk vyvolalo vyřazení Veroniky, nemluvě o bulváru, kde by všechny články začínaly slovem ŠOK! :-)

692
Anta
Reagovat

690 přiznivec.obecny – já na ankety moc nedám, jsou zkreslující. Raději pošlu sms :-)

693
přiznivec.obecny
Reagovat

692 Já taky spoléhám na sms, ale to je taky,no, však víme…téma vščné nekonečné…Ale posílám :-) Martin ji taky za mě odbržel, jen abys věděla, jak jsme se tuhle bavily…

694
přiznivec.obecny
Reagovat

691 Jenom ŠOK!, to je na bulvár málo vypovídající :-( POPRAVA V PŘÍMÉM PŘENOSU!

695
Anta
Reagovat

693 přiznivec.obecny – tak díky, kvituju, že jsi nezapomněla :-)
Minulou neděli jsem stihla akorát sms Martinovi, nebyl čas, ani jsem neviděla celý díl, tak snad tuto neděli si to užiju vcelku z tv :)

696
přiznivec.obecny
Reagovat

695 A zrovna dost povedené kolo. No, to se tak někdy umí sejít :-( Tak hlavně, že jsi pořešila, co jsi chtěla :-)

697
jab
Reagovat

686 Scalex – tak jako kdysi Vlado u tvého komentáře k Monice Bagárové i já nyní lituju, že zde není tlačítko „Like“ nebo „To se mi líbí:“ :-D Fakt pobavilo :-D :-D :-D

698
jab
Reagovat

Ač je tu letos moho zajímavých lidí, zatím nemám nikoho, koho bych posouchal v jednom kuse ;-). Kdybych měl něco vypíchnout, tak Štefanovo Babka Natatrouska a dedo Momuj ;-). Ten Horkyžacky styl mu docela sedí ;-)

699
Jonatána
Reagovat

Prostě Adam :-). a moc mě překvapila Terezka, dobrý.

700
Jonatána
Reagovat

Zapomněla jsem na Veroniku. Myslím, že to dala výborně. Adele je Adele, ale Veronika se s tím popasovala skvěle. Šafa mě už podruhé moc nebavil, Jarda méně než minule, na zbytek si moc nevzpomínám. Jo, Sabina se mi prostě tentokrát nelíbila.

701
sali
Reagovat

686 – :-)))
Titulok v nejakom bulvári: „Doráňaný Bíber mlel na svojom megakoncerte v LA z posledného.“

702
jab
Reagovat

Protože za chvíli odjíždím a budu pryč až do zítřka, napíšu své tipy výjimečně už sem:
Jarda – Píseň, která by mu měla k hlasu sednout naprosto perfektně, uvidíme, jak ji dokáže vygradovat. Také jsem zvědavý na podání, minule mě to nesmírně oslovilo, a tak věřím, že i tentokrát to podá tak, aby to nebyla nuda. Jarda se mi líbí kolo od kola víc.
Kristína – Osobně si myslím, že tady se jedná o nesmyslný a téměř likvidační výběr (rád se zmýlím). Co zde může Kristína rozhodně předvést je vlastní hudební invence – vtisknout skladbě vlastní tvář, vlastní názor. To se jí ostatně povedlo už minule, byť tehdy byl její výkon znehodnocen množstvím technických chyb a celkovou nejistotou. Nezbývá než si přát aby to tentokrát bylo lepší.
Adam – Tady není co řešit. Další vypalovačka, další pódiová show. Možná předvídatelný výkon, ale já tohle zatím neřeším. Jen mě mrzí, že zrovna zahle píseň už v našich soutěžích zazněla vícekrát a že Adam nedostal od Gotta něco méně profláklého. I tak jsem ale přesvědčen, že nás čeká pořádná jízda.
Tereza – Opět neskutečně profláklá a v soutěžích ohraná věc ale proč ne, já si tuhle píseň poslechnu rád kdykoliv ;-). Poprvé ji uslyšíme v ženském podání, navíc Tereza by jí mohla posunout do bílého soulu. Sloky budou jistě fantastické, z refrémů mám trochu obavy, tak snad je Terka v neděli rozptýlí.
Martin – Tuhle pecku od Bon Joviho mám nesmírně rád, dokonce ji řadím i nad např. Always nebo It’s My Life, které také patří k mým oblíbeným písním, ale už z nich cítím mírnou provařenost. Stejně jako Scalex se lehce bojím Martinových „manýr“, ale něco mi říká, že v téhle písní naopka můzou příjemně vyniknout a tolik nerušit jako např. minulý týden, kdy byly prakticky jedinou vadou na kráse Martinova výkonu. Po Adamovi nás čeká další pódiová jízda.
Veronika – Další kláda náročná na obrovský rozsah. Zrádností a obtížnností bych tuhle píseň přiřadil právě k poslednímu Skyfallu. Gombitové jedinečné podání bude velmi těžké překonat, takže od Verči očekávám vysloveně vlastní verzi. Píseň je nesmírně náročná na prožitek a procítěný projev. Tady by Verča mohla vyseknout i svůj nejlepší výkon v soutěži.
Štefan – Tahle píseň by mu měla sednout jako na míru ušitý oblek, něco hluboko uvnitř ve mně mi říká, že tohle bude možná touchdown. Jestli bych mohl něco Štefanovi poradit, tak odzpívat to na židli a s kytarou. Malá vsuvka: Když jsem hledal info ohledně Štefanovy kapely, znarazil jsem na smutnou skutečnost, že předloni zemřel jeden z jeho kytaristů a kamarádů. Píseň by tak mohla být Štefanem pojata právě jako věnování bývalému kolegovi z kapely.
Sabina – Opět těžká píseň s nádherným a „silným“ textem. Již minule se Sabče podařilo podat All By Myself velmi uvěřitelně a sugestivně, tentokrát to ještě může posunout o level výš. Tímto by definitivně potvrdila pozici jedné z favoritek soutěže.

Přidat komentář