Panáček v reality show

Emma Drobná vnesla do CZ&SK talent shows svěží vítr

24. Březen 2024 | napsal(a): | reality show: DJ Vlado's World, SuperStar 2020

Emma Drobná

Příští rok tomu bude deset let, kdy jubilejní desátou SuperStar (sečteme-li české, slovenské a federální ročníky dohromady) vyhrála charismatická kráska s originální barvou hlasu Emma Drobná z Nového Mesta na Váhom. Ačkoliv si to málokdo uvědomuje, její vítězství bylo po federalizaci v roce 2009 již druhým restartem, kterým naše talent shows prošly. A protože Emma dnes slaví třicáté narozeniny (přičemž není jedinou mladou zpěvačkou, která letos oslaví významné životní jubileum), sluší se připomenout, v čem byla její pozice mezi vítězi tuzemských talent shows revoluční, pročež jsem se jí rozhodl věnovat podobnou glosu, jakou jsem vloni k témuž jubileu napsal o Ewě Farne.

Celý článek si přečtěte zde. Možná vám v březnu chyběl na blogu chyběl nějaký ten filmový článek. V rámci historicky prvního twistu na blogu se tak v dubnu dočkáte hned dvou výletů na stříbrné plátno. Nejprve si ku příležitosti čtvrtstoletí od premiéry připomeneme vůbec nejpopulárnější porevoluční českou komedii Pelíšky Jana Hřebejka a Petra Jarchovského. Druhým filmovým článkem bude výběr třiceti zásadních rolí legendárního českého herce Rudolfa Hrušínského, který nás před třemi dekádami navždy opustil. Dále se samozřejmě můžete těšit na druhý díl seriálu Clean 2010’s o roku 2011, ve kterém tragicky zemřela Amy Winehouse a raketový vzestup zažila Adele (tyto dvě dámy budou i na titulce). Duben uzavře glosa vydaná k desátému výročí tragické smrti české popové princezny Ivety Bartošové.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

DJ Vlado's World, SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!