Panáček v reality show

Top 10 lovesongů slovenských zpěvaček za poslední dekádu

1. Květen 2024 | napsal(a): | reality show: DJ Vlado's World, Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS, SuperStar 2020, X Factor

Top 10 lovesongů slovenských zpěvaček za poslední dekádu

Pro ty, kteří neuznávají Valentýn jako svátek lásky, je tu ještě druhý svátek všech zamilovaných, který je díky Karlu Hynku Máchovi více český – První máj. Já jsem této duality svátků lásky využil k vydání hned dvou dílů občasníku věnovaného singlům českých a slovenských zpěvaček. A zatímco na Valentýna jsme si představili desítku lovesongů Češek za posledních cca 15 let, k líbání pod rozkvetlou třešní vám budou zpívat Slovenky, které jsou zřejmě více romantické duše, jelikož tu máme hned čtyři shody s hlavní singlovou desítkou. Stejně jako v české sekci jsem i tentokrát zařadil jako exkluzivní bonus jeden starší lovesong, na který mám navíc jednu velmi milou vzpomínku z období puberty.

Celý článek si přečtěte zde. V květnu se dále můžete těšit na třetí díl seriálu Clean 2010’s o roku 2012 (na titulce s One Direction), retro recenzi výtečného druhého alba pop-punkové princezny Avril Lavigne Under My Skin, které slaví dvacet let od vydání, a v neposlední řadě i na recenzi již kompletního seriálu Iveta ve spojení s dokumentem Málo mě znáš.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

DJ Vlado's World, Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS, SuperStar 2020, X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!