Panáček v reality show

Top 10 singlů CZ&SK zpěvaček za poslední dekádu (Bonus 3)

28. Leden 2024 | napsal(a): | reality show: DJ Vlado's World, Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS, SuperStar 2020

Top 10 singlů CZ&SK zpěvaček za poslední dekádu (Bonus 3)Desítka singlů zpěvaček, které v talent shows nedošly do finále

Po dvouměsíční pauze se vrací občasník věnovaný více či méně známým singlům českých a slovenských zpěvaček z posledních 10-15 let. Devátý díl se zaměřuje na velmi specifickou kategorii zpěvaček, které se účastnily talent shows, v nichž nepostoupily do finále, což jim však nezabránilo v tom, aby se nadále věnovaly hudbě. Ve výběru najdeme jak již dnes etablovaná jména, tak naděje do budoucna, které měly zatím jeden vydařený singl. A nechybí ani rekordmanka z jednoho z předchozích dílů občasníku.

Celý článek si přečtěte zde. V lednu vyšly dosud vyšly i další tři články. Celý rok 2024 zahájil portrét oblíbené české herečky a komičky Heleny Růžičkové, která nás před dvaceti lety navždy opustila. Následoval závěrečný díl seriálu Dirty 2000’s, jehož hlavním tématem byla smrt Michaela Jacksona (který je i na titulce), avšak velký prostor měla i první federální SuperStar. Minulý týden pak vyšla komentovaná diskografie Green Day, jejíž součástí byla i mikrorecenze jejich horké novinky Saviors.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

DJ Vlado's World, Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS, SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Prochor
Reagovat

DJ Vlado – strašně se omlouvám, že hned první příspěvek je OT. Ale dočetl jsem se, že nová řada Survivoru 2024 začne na Voyo už 27.února.

2
Lukša
Reagovat

Nové vlákno bude, až potvrdí více soutěžících.

3
Prochor
Reagovat

@Lukša: Někde jsem četl, že tam bude např. Ben Christovao.

4
Lukša
Reagovat

@Prochor: Nebo Jirešová, Langmajer, Koktová, pak nějací zápasníci či pseudocelebrity z Love Islandu. Ale nejpozději příští týden bych očekával oficiální potvrzení.

Přidat komentář