Panáček v reality show

The Best of Rock for People 2024

20. Červen 2024 | napsal(a): | reality show: DJ Vlado's World, SuperStar 2020, X Factor, ČeskoSlovensko má talent

Rock for People 2024

Před týdnem se v Hradci Králové uskutečnil jubilejní třicátý ročník největšího tuzemského festivalu Rock for People, který byl již tradičně plný velkých jmen světové hudební scény. A tentokrát byl lineup opravdu mimořádně našlapaný, od stálic až po současné megastars. Já jsem se na Rock for People letos vypravil především kvůli jednomu konkrétnímu interpretovi (kterému, to se dozvíte níže), avšak užil jsem si i mnohá další výborná vystoupení, ze kterých jsem se vám rozhodl přinést mírně opožděný report. Samozřejmě, že jsem nemohl navštívit všechny koncerty, proto vám v následujících odstavcích nabízím pouze výběr vystoupení, která jsem viděl (ale i některé, které jsem neviděl, ale sluší se je zmínit). Mezi tuzemskými interprety byli i někteří bývalí účastníci (a jeden porotce) našich talent shows včetně Anety Langerové, která právě dnes slaví dvacáté výročí svého triumfálního vítězství v první české SuperStar.

Celý článek si přečtěte zde. V červnu již na blogu vyšla retro recenze debutového alba No Angel britské zpěvačky Dido, které oslavilo čtvrtstoletí od vydání, a čtvrtý díl serálu Clean 2010’s o roku 2013 a novém souboji popových princezen (na titulce jsou logicky Ariana Grande a Selena Gomez). Koncem června se na vás těší nejobsazovanější mladá česká herečka Tereza Ramba, jíž věnuji speciální glosu k pětatřicátým narozeninám.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

DJ Vlado's World, SuperStar 2020, X Factor, ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!