Panáček v reality show

Ewa Farna podruhé pokořila O2 arenu

23. Březen 2024 | napsal(a): | reality show: DJ Vlado's World, SuperStar 2020

Ewa Farna O2 Arena 2

Vloni v říjnu triumfovala vlajková loď mladých českých zpěvaček Ewa Farna s fenomenálním koncertem ke 30. narozeninám v libeňské O2 areně. Pro obrovský úspěch přidala ještě druhý koncert v největší tuzemské hale, který vyprodala za jediný den. A jelikož jste se ode mě reportu z prvního koncertu kvůli odjezdu na dovolenou nedočkali, vynahradím vám to nyní. Report z předloňského Ewina koncertu ve Fóru Karlín trhnul rekord a je dosud nejčtenějším článkem na mém blogu, podaří se jeho reportu z druhého O2čka tento rekord pokořit? A podařilo se Ewě na říjnový triumf včera navázat?

Celý článek si přečtěte zde. V březnu již vyšly na blogu dva články: příběh megahitu Waterloo od legendární švédské čtveřice ABBA a první díl seriálu Clean 2010’s, který nás provede minulou dekádou (na titulce najdete Lady Gaga v hovězím kostýmu). Na čtvrtý březnový článek se můžete těšit zítra, avšak jelikož jsem takový záhadný chlapec, tak neprozradím, o čem (nebo spíše o kom) bude. Můžu jen prozradit, že na mém blogu dojde historicky poprvé k twistu a tento článek bude v tomto měsíci druhý, na který se můžete těšit i na Panáčkovi.

FOTO: Bestsport, a.s. / Milan Říský

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

DJ Vlado's World, SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!