Panáček v reality show

Amerika hledá topmodelku III (1.část)

7. Červen 2008 | napsal(a): | reality show: Amerika hledá Topmodelku

Dlouhé čekání je u konce, fotbalové EURO 2008 je tu. Vlastně jinak: Dlouhé čekání je u konce, na obrazovky televize Prima se vrací nejpopulárnější modelingová reality show, Amerika hledá topmodelku. Se třetí řadou této show se nyní budeme setkávat každou sobotu ve 12:35 po dobu následujících 13 týdnů a Panáček vám bude opět přinášet pravidelné rekapy.

1.část: Dívka s velkým tajemstvím

Úvodní díl byl věnován výběru všech 14 soutěžících.
Z castingů se do semifinále dostalo 34 dívek, které se setkaly v Los Angeles. Tam je čekala série pohovorů před starou známou porotou, tvořenou supermodelkou (a autorkou této show) Tyrou Banks, choreografem mödních přehlídek J.Alexandrem a uměleckým ředitelem pro všechna soutěžní focení Jay Manuelem. Dívky se snažily porotce přesvědčit, že právě ony mají na to stát se příští americkou topmodelkou. A například černoška Tiffany dokázala, že má pro svět modelingu ostré lokty. Ze školy ji vyhodili kvůli bitkám a do jedné takové se připletla i večer, když se soutěžící dívky vydaly trochu povyrazit do baru. Několika místním dívkám se přítomnost modelek nezamlouvala natolik, že je nejdříve vyprovokovaly k tanečnímu souboji a následně Tiffany vylily pivo na hlavu. Pak už jen vzduchem létaly sklenice s pivem přes celý bar…

Úkolem poroty bylo protřídit startovní pole nejdříve o 14 neúspěšných kandidátek a následně o dalších šest tak. Tiffany se ovšem do finálové čtrnáctky nedostala (pokud ale Prima bude dávat i čtvrtou řadu Amerika hledá topmodelku, tak se s ráznou Tiffany ještě jednou setkáme). Porotě se hodně líbila 25-letá Amanda, zejména její světlé oči. Pak ale Amanda všechny soutěžící šokovala, když jim oznámila, že trpí nemocí zvanou retinitis pigmentosa, kvůli níž vidí objekty jen přímo před sebou a ve 30 letech úplně oslepne. Amanda se mezi finalistky probojovala, takže ji uvidíme v dalších dílech.

Dalším ze zajímavých příběhů na castingu byl kontrast mezi vyhublou Amy, na níž byla skoro vidět každá kost v těle, a dvojicí plnoštíhlých modelek Toccarou a Mary, které si ze svých proporcí nic nedělaly. Mezi finalistky se ale dostala jen jedna z nich, Toccara. Všech 14 vybraných finalistek je vybráno, soutěž může začít.

Pokračování příště.

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

Amerika hledá Topmodelku

Diskuze k článku

Počet komentářů: 26
1
TK
Reagovat

Heslem tohoto týdne je Zero Tolerance. Předem upozorňuji, že jakékoliv komentáře s prozrazením jména vítězky 3.řady budou důsledně mazány. Díky za ohleduplnost vůči ostatním divákům, kteří si nechtějí zkazit zážitek.

2
Zack
Reagovat

Líbilo se mi, že ukázali oproti druhé sérii i cástingová kola. Uvidíme, jak to bude dále probíhat, zatím jsme dívky moc nepoznali až na pár vyjímek, ale jsem trochu překvapen, že vybrali tolik dívek tmavší pleti.

Jinak tohle bude asi jediný koment k této řadě. Po minulé sezóně, kde tady někdo napsal, kdo vyhrál, už raději diskuse nečtu..zkazí vám to celý zážitek, takže doporučuju rovněž si dávat pozor.

3
Azzy
Reagovat

chystáte článek na Big Brother 9 .. ? :)
Jinak TopModelka .. očekávám že jestli to tady někdo udělá, bude to Prima-a ta to pokazí :D

Reagovat

Zack:
Afroameričani tvoří nějakých 14 – 15 % populace USA a toto číslo bude každoročně růst. Spíš se divím, že tam není nějaká hispánka. :-)

Osobně zatím fandím Cassey. Jinak mě tradičně několik dívek zaujalo a na některé jsem si okamžitě vypěstoval alergii (Eva). :-)

5
Zack
Reagovat

Petr Novák: Divím se, že se koukáš:) Ale asi to bylo zase jako podkres, ne?:) Jinak jn, ta Eva je děsná:) Ale jak Tyra řekla, v každé sérii je nějaká mrcha. viz. Ebony v první sérii a Camile v sérii druhé.:)

TK: Ještě mě napadlo, že by byly tady komentáře moderovány (schváleny), ale to by bylo asi hodně práce, co?

Reagovat

Zack, tak šlo by to, ale jak píšeš, bylo by to pracné. Lze to nastavit pouze na celý server, nikoliv jen na konkrétní článek, alespoň jsem nic takového ve WordPressu nenašel.

Reagovat

SUNíčko: Škoda – ale v případě, že by tady někdo vyklábosil jméno vítězky, okamžitě bych mu zakázal přispívat do veškeré diskuze na Panáčkovi, co ty na to? :)

8
Hooper
Reagovat

O Evě moc nevím, co si mám myslet, nejdřív dělá krávu a pak si hraje na nejhodnější. Tiffany dobrá hysterka, monolog v busu )či co to bylo( při cestě z klubu neměl chybu. Nejsympatičtější mi je Leah (a celkem i ta Amanda), Toccara každopádně zaujala.

A řekl bych, že česká devatenáctiletá holka je duševně mnohem vyspělejší než americká devatenáctka. Leč taky sebevědomější.

9
Matouš (mvolke.blog.cz)
Reagovat

Jesli to este nevite, psala mi prima. pry o tom vazne uvazuji a nevylucuji, ze tento porad budou vysilat v pristim roce……………hmmmmmmmm??? uvidime…

10
LadyXL
Reagovat

Uff, tak je to konečně tady. Další řada. S chutí jsem se podívala.A taky jsem moc ráda, že tam vrátili výběr z širšího počtu dívek až na finalistky. Je pravda, že jsem zatím trochu zmatená, která je která, ale některé typy na sebe už upozornily.Favoritku ještě nemám, ale fandím baculce Tiffany, i když je mi jasné,že to daleko asi nedotáhne :-).Ale to sebevědomí jí závidím!!Super byly ty pohovory – haha „vojenský“ pochod jedné dívky, která jim následně řekla, že tam stejně nechce být.. Už se těším na další díl a doufám taky na další řadu!!

11
Lenka
Reagovat

Ahoj všichni, bohužel jsem přišla na tu reality pozdě :-/ viděla jsem jen dvojku a to souboj posledních tří dívek. Ale jsem ráda, že jsem zaregistrovala tu trojku… Vím, kdo vyhraje. Samozřejme. Je to dost sobecké, když někdo to tady napíše, ale myslím si, že je snadné si to najít. Já jsem pro to vedět, alespoň se na ní můžu víc soustředit… Líbí se mi ta Indka a jsem zvědavá jak jí pěkně „naaranžujou“ :-)

12
TK
Reagovat

LadyXL:
Tiffany mi moc jako baculka nepřipadala, asi nejspíš myslíš Toccaru.
Ale jsem zvědav, kdy se jí porota pokusí vysvětlit, že s postavou Věstonické Venuše se v dnešním modelingu moc neuplatní, tipuju to tak jen na 2-3 díly a vypadne.

13
LadyXL
Reagovat

TK: No jasně, popletla jsem jména… sorry :-). Tiffany je ta „rváčka“.. Byla jsem zvědavá, jak dlouho Toccara vydrží a koukla na net. Budeš překvapen… A jak jsem viděla její pracovní profil (bohužel moc neumím angl.), tak se docela uchytila na rozdíl od jiných! Myslím,že ji do finále vzali pro její sebevědomí (v dobrém slova smyslu..) a pozitivní vyzařování. A dál to bude na ní, jak přesvědčí porotu. Ale tuším, že už v minulé sérii byla jedna dívka „atypická“ (tuším měla velká prsa) a taky tam zůstala dost dlouho. Nakonec i druhá v pořadí byla co do výšky dost malá na modelku, pořád jí to předhazovali, ale dotáhla to přesto daleko (tuším Mercedes).

14
TK
Reagovat

LadyXL,
no jo, ale když třeba srovnám Toccaru s Whitney, která se v nedávno skončené 10.řadě ANTM dostala hodně, hodně daleko, tak Whitney měla takové běžnější rozměry (ani bych ji neoznačoval za plus size model), přesto, když si měla v salónu u slavného návrháře vyzkoušet nějaké šaty, tak se ten návrhář jen škrábal na bradě a říkal: Tak to bude problém, ve tvé velikosti tu nic nemám.
To jsem zvědav, co budou nárháři říkat, až uvidí Toccaru. Zajímavá byla reakce J.ALexandra, když Toccaru viděl v plavkách (viz obrázek u článku).

15
Zack
Reagovat

TK: Bohužel mi nejde první díl třetí řady topmodelky. Staženo mám, ale nejde rozbalit, dělá to někomu?

16
Ching-A-Ling
Reagovat

mně to taky nejde, hlásí to ňákou chybu u první a čtvrtý části. Achich ach:) a já se tak těšila. Nešlo by s tim prosim něco udělat?:) děkuju moc!

17
Ivuška
Reagovat

Aooojky…Už to po páté stahuji a pořád to nejde..hlásí mi to chybu v 1 části.už jsem se to pokoušela stáhnout i u kámošky,ale nejde to..prooooíííím udělejte s tím něco……

18
TK
Reagovat

1.díl reuploadnutý, teď už by to mělo fungovat, ověřeno.

19
Renush
Reagovat

Já jsem na tom stejně, 1. part hlásí chybu:-( 1.díl jsem v TV neviděla, tak jsem myslela, že si ho stáhnu na netu a nic, chjooo :“-(

20
derrry
Reagovat

No, Eve je sice strašná mrcha, ale dost se mi líbí, nevím, je v ní něco, co přitahuje oči. Docela zajímavá mi přijde i Yaya, jsem zvědavá, co dál. Toccara má přesně ty správné proporce, bohužel ne pro modeling. Jo docela zajímavý typ je i Amanda. Jsem fakt docela zvědavá, co bude dál.

21
kačena
Reagovat

Vím kdo vyhraje! Mazec,pro mě velké překvapení!!

22
pavlina
Reagovat

prosim kohokoliv kdo si stahnul jak 1,2,tak i 3 radu amerika hleda top modelku aby mi zaslal vsechny dily teda poikud bude nekdo tak laskav protoze se mi ta stranka nezobrazuje a nestihla sem si vse stahnout mnam stazeno asi 5 dilu ze 3 rady a tod vse chtela sem vsechny tak vas chci poprosit kdo je ma aby mi napsal na email a poslal mi je byla bych moc vdecna diky pavlina

23
M
Reagovat

Ahojda lidičky,

muže mi někdo zdělit kdo vyhral 3.řadu …

Děkuji

24
Anonymní
Reagovat

mě se líbí Yoana a ta Eva

25
Anonymní
Reagovat

jo a za tu 3.řadu to se zatím zjístit nedá,musíš počkat až bude v televizi pak to na počítači bude

26
jarek suchomel
Reagovat

ewa si to zasloužila

Přidat komentář