Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Superstar 2013: Rockový čajíček? (7.4.) + (rekap)

7. Duben 2013 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=6095 w=420]
Dnes nás čeká kolo Superstar 2013 zasvěcené rockovým skladbám. Co, kdo z finalistů zazpívá si můžete přečíst v předešlém článku. A než se objeví shrnutí jednotlivých vystoupení od Merťase s DJ Vladem, je tu pro vás diskuze.

TOP 10 – Highway to Hell

Merťas: Úvodní vypalovačka na začátek večera dala ledacos naznačit. Snad vyjma Daniela a Štefana mi zněli všichni rockově dobře. Doufám, že se jednotlivci na konci nebudou za své výkony stydět. Celý večer by mohl mít pořádný říz.

Štefan – Beat It

Merťas: Rockové kolo začíná peckou od Krále popu. Pro některé trochu matoucí, ale má to být v podání punk rockové skupiny. Prvně za celé tři finálová kola se mi otvírák večera moc líbil. Hlasově písnička Štefanovi sedla, měl dobrý rockový vzhled, mělo to energii a bavil jsem se. Ač to není rocková písnička, tak převlečení do rockového hávu se Štefanovi povedlo. Tanečnice byla dobrá volba, protože Štefan je všechno, ale určitě ne tanečník. Štefan využil veškerý svůj potenciál a líbil se mi zatím nejvíce ve finálových kolech. Jako otvíračka rockového kola to působilo jako důstojná startovní laťka, která se doufám bude posouvat s každým vystoupením o kousek výše. A jedno plus pro Štefana za hru na kytaru. Ukázka instrumentálnosti nikdy neomrzí.

DJ Vlado: Tohle bylo zatím nejlepší Štefanovo vystoupení, protože v tom byla celkem slušná porce energie a zpěvácky se tomu nedá nic vytknout. Nemůžu však říct, že by mě to vyloženě zvedlo ze židle. Trochu mi vadilo to legatové frázování, které zmínila Ewa, jelikož k této písni prostě patří to staccatové. Markéta Poulíčková zazpívala vloni v Hlasu ČeskoSlovenska tuto píseň podle mě líp. Jinak se ale Štefan nemá za co stydět a byl to slušný otvírák rockového kola. A plus přidávám za sexy tanečnice.

Sabina – I Don’t Want To Miss A Thing

Merťas: Všemi očekáváná pecka večera přichází už jako druhá v pořadí. Ustála Sabiny pozici favoritky? No, já jsem zklamaný. Ze začátku mi hodně vadily nosové tóny a ani dnes večer se nevyvarovala několika falešných tónů. Habera dobře vystihnul, že s tím frázováním to taky nebylo úplně dokonalé. Navíc do půlky mi to přišlo jaksi se slepým nábojem a s výrazovými prostředky bylo taky šetřeno. Ale jak Sabina nasadila vysoké tóny tak vystoupení nabralo úplně jiný směr, ten správný. Od té doby to mělo drajv a říz. Sabina má specifickou a zapamatovatelnou barvu hlasu, která se určitě neztratí, její cd si pořídím, ale dneska mě s hitovkou od Aerosmith nedostala, respektive pouze od její první polovina. Za druhou půlku standinch ovation ano, za první ne.

DJ Vlado: Zatímco v minulých kolech jsem Sabinu za její výkony vynášel do nebes, tentokrát musím bohužel konstatovat, že to byl její zatím nejhorší výkon v živých přenosech. Gábinu Gunčíkovou v podání této notoricky známé balady rozhodně nepřekonala. Stejně jako Merťasovi mi vadilo, že to Sabina chvílemi cpala moc do nosu. A vůbec celá první půlka působila dost odfláknutě, zvlášť co se týče frázování. Ve druhé části se však do toho Sabina mnohem více opřela a celkový dojem tak vylepšila. Čekal jsem však od ní v tomto kole touchdown a ten se bohužel nedostavil.

Adam – Rebel Yell

Merťas: Od prvního tónu, jak Adam začal scházet ze schodů, jsem si říkal, že je to škoda, že zrovna Adam nevyfasoval Depešáky. Hlasově by to sedělo. K Rebel Yell mi to moc nesedělo. Adam se mi minulý týden líbil víc. Začátek se mi zdál trochu nejistý, ale posléze se do vystoupení dostal a šlapal. Barva hlasu tradičně moc dobrý, ale jak říkal Soukup. Jsme zvyklý, že od Adama dostaneme hlasově dobré a kvalitní vystoupení, ale možná je na čase přidat něco víc, vypracovanější pódiový projev. Celkově jako vystoupení dobré, ale nějak ve mně nic nenechalo.

DJ Vlado: Teď budu znít možná i trochu rouhačsky, ale podání Roba Mikly z první slovenské SuperStar mě bavilo než Adamovo. Sloky mi přišly vyloženě dietní a bez potřebného náboje. Až v refrénu se do toho Adam slušně opřel. Hodnocení je tedy podobné jako u Sabiny – slušné vystoupení, ale vzhledem k tomu, jakou laťku už Adam v soutěži nasadil, jsem čekal mnohem víc.

Virgínia – Enjoy The Silence

Merťas: Doufám, že si při vystoupení Virgínie nebudeme užívat ticho, ale že to bude minimálně hlasitá podívaná. Ou. Tak na začátku se narýsovala těžká tragédie. Jak jsem předpovídal v článku o playlistu problémy, tak se všechno dostavilo. Dost mi to připomnělo otřesné vystoupení Natálie v prvním finále s Pink. Virgínia od začátku úplně mimo, nehorázně falešně, refrén těžká tragédie (když začala přitvrzovat, tak jsem si říkal, že přestane zpívat pač to absolutně neutáhla) a celkově bylo vystoupení strašné. Jestliže Daniel dostává čočku a pořádnou, tak Virgínia měla dostat ještě větší. Označil bych to za průser večera. Tady si to zaslouží od poroty zadupat do země. Kandidátka na dnešní vyhazov. Vražda Depešáků v přímém přenosu.

DJ Vlado: Ovšem tohle byl průšvih večera. Čekal jsem, že tato depešácká hymna Gině nesedne, ale že to bude až tak špatné a že bude Gina dokonce horší i než Miro Jaroš, to ně ani v tom nejhorším snu. Tam snad nebyl ani jeden čistý tón a bylo to od začátku do konce falešné jako stádo divokých sviní. Přesto se však ukázalo, že Gina má slušnou fanouškovskou základnu, která ji i přes tento průser posunula dál. Nebo že by postoupila jen o prsa (která má rozhodně větší a hezčí než Daniel)?

Martin – Enter Sandman

Merťas: I od Martina se v rockovém kole čeká těžký zvedák, tak doufám, že nezklame. Metallica je těžký kousek. No , zvedák to nebyl, ale bylo to dobré. Označil bych to za vystoupení, které do rockového kola patří, mělo to energii, na pódiu byl uragán a hlasově se to řezalo. Ale jak řekl Habera, i na můj vkus byla písnička hodně ,,vyblitá“. Kdyby trochu ubral, bralo by mě to mnohem víc. Jako vystoupení to šlo, ale večerní zásah to nebyl. Asi jako u Adama, neoslovilo mě to.

DJ Vlado: Tak Martin se stal rockovou (a lépe zpívající) verzí Bena Cristovaa a leze mi do zelí. Ale vzhledem k tomu, že i on patří k mým oblíbencům, tak mu to štěstí být milován krásnou Terezkou přeju, i když by se mi samozřejmě velmi líbilo být na jeho místě. Ale teď k výkonu. Zatímco jiní rockeři, od kterých jsem včera čekal touchdowny, zklamali, tak Martin své rockerství zcela jednoznačně potvrdil. Pokud někomu v rockovém kole opravdu nechyběla energie a drive, tak to byl právě on. Musím však lehce souhlasit s pány v porotě, že toho deathmetalového tlačení na pilu tam bylo chvílemi až příliš. Přesto mě však Martinovo vystoupení bavilo, jelikož bylo jedno z dvou, které můžu s klidným svědomím označit za rockové.

Kristína – Complicated

Merťas: Vlado říkal, že by to chtělo přidat výrazové prostředky. Kristína článek zřejmě četla pač je tam tlačila téměř od začátku. K její smůle mi to ale přišlo až moc, někdy to dokonce vypadalo až směšně. Kristína chtěla Avril dát. Moc to chtěla dát. Ale hlasově to bylo velmi nevyrovnané, místy někdy falešné a s přibývajícími vteřinami vystoupení se mi zdálo, že Kristína se se songem rozjížděla a nezvládala to. Vystoupení Kristíny bylo na ni zkrátka až moc complicated. A celkově mi pódiový projev přišel moc přehrávaný. Ani ona mě v rockovém kole příliš nenadchla.

DJ Vlado: Kdybych Kristínino vystoupení slyšel bez obrazu, tak bych ho mohl označit za slušné, ale její pódiový projev mě natolik vytáčel, že to celý dojem z vystoupení výrazně zhoršilo. Kristína šíleně přehrávala, rockový výraz jsem jí absolutně nevěřil, navíc velmi nepřirozeně hýbala hlavou a i jejího trademarkového ksichtění bylo tentokrát příliš. Souhlasím s Ondřejem Soukupem, že to byl výkon hodný tak na školní besídku a Kristína chvílemi působila jako omlazená verze Dády Patrasové. Zatímco minulý týden jsem mě Kristínu v Top 3, tentokrát ji mám na opačném konci startovního pole a po Virgínii bylo její vystoupení pro mě druhé nejhorší za večer.

Jaroslav – Sex On Fire

Merťas: Jarda se zatím ve finálových kolech držel zpět, v jinglu sliboval oheň a energii. Bude? Za mě Jarda pro dnešní kolo hlasově maximální spokojenost. Nic nikomu v dnešním večeru hlasově nesedlo tak jako Jardovi. Vystoupení mělo náboj, hlasově se to vážně moc krásně poslouchá. Já jsem se moc bavil. Sex On Fire Jarda podal perfektně a splnil všechno, co jsem čekal. Někteří v našich diskuzích říkají, že je Jarda přeceňovaný, ale disponuje s nejoriginálnější barvou hlasu, ke kterému když padne vhodný repertoár, textař a hudebník, tak by vážně mohl tvořit výjimečné hudební kousky, které budou laskat uši.

DJ Vlado: OK, jdu si sypat popel na hlavu, jelikož jsem na rozdíl od většiny ostatních nevěřil, že se do toho Jarda dokáže pořádně opřít. Ukázalo se však, že ani DJ Vlado není neomylný. Jardův výkon byl včera zcela jednoznačně nejlepší a nebylo nic, co by se mu dalo vytknout. Skvěle zde prodal svou unikátní barvu hlasu a v jeho vystoupení byla energie a nasazení od začátku do konce. Tímto se Jardovi omlouvám, že jsem mu v této písni nevěřil a hluboce před ním tentokrát „smejkám“. Bezkonkurenčně nejlepší číslo večera.

Tereza – Fucking Perfect

Merťas: Tereza zatím ve finálových kolech moc nebodovala a zvedák zatím nepředvedla. Podaří se jí to s Pink? V první polovičce vystoupení jsem byl naprosto spokojený a konečně jsem si říkal, že by to mohla dneska všechno u Terezy vyjít. Zpívala čistě, frázovala a celkově to znělo uším skvěle. Chvíli bych tam i cítil i emoce. Říkám jen do polovičky. Po prvním refrénu se ale vystoupení stočilo úplně pryč. Najednou mi přišla hlasově nejistá, začala zpívat falešně, bylo to totálně bezkrevné a bez emocí a celé se to přetočilo do průměrného vystoupení. Tereza zkrátka nezářila ani ve třetím finálovém kole.

DJ Vlado: Tady budu s porotou zásadně nesouhlasit, jelikož vystoupení Terezy mi nepřišlo vůbec špatné. Jasně, nemělo to tu naléhavost jako Pink, ale jinak se s touto písní i přes pár zaváhání podle mě vypořádala slušně. A v první sloce mě jen přesvědčila o tom, jak překrásnou a působivou má barvu hlasu. Tereza není a nikdy nebude rockerka, ale myslím, že rockovým kolem prošla se ctí a takový kartáč od poroty si zdaleka nezasloužila. Samozřejmě nemůžu zapomenout zmínit, že jí to opět neskutečně slušelo (ach, jak tomu Martinovi závidím). Jinak doufám, že ve filmovém kole už Tereza dostane píseň bližší jejímu soulovému naturelu (a mezi filmovými hity se pár takových určitě najde), na které opravdu zazáří podobně jako v semifinále.

Daniel – Mama, I´m Coming Home

Merťas: Daniel vyfasoval známou pecku od Ozzyho. Většina očekává katastrofu večera, předejde ji Daniel? Jestli za tohle dostane Daniel kartáč od poroty, tak ať se jdou vycpat. Myslím, že jsme byli svědky Danielova nejlepšího vystoupení v soutěži. Daniel totiž ukázal to, co se mi letos nejvíce líbí na American Idol, každý interpret do toho dává něco jiného a do songu vkládá svou tvář. Není to jen cover. Daniel tomu vtisknul svou tvář, Ozzyho song položil do jemného tvaru a krásně se mi to poslouchalo. Samozřejmě tuhle písničku mám rád v tvrdém hávu, ale v tomhle podání mi to nevadilo ba naopak mě to potěšilo. Zkrátka, Daniel na to šel chytře, ví že nemá rockový hlas a položil to do jiné polohy. Absolutně nechápu porotu, proč mu tak nakládají. Přijde mi to strašně moc nespravedlivý. Virgínie či jiní byli absolutně bezkrevní a nedali se poslouchat, Daniel se poslouchat dal a u mě patří k těm lepším v dnešním večeru. Vážně mě v případě Daniela porota štve.

DJ Vlado: Asi jsem nebyl jediný, kdo čekal průšvih, ten se ale nedostavil. Daniel si dobře uvědomil, že není rocker, a tak si Ozzyho skladbu upravil po svém a zazpíval ji spíše popově, ale rozhodně se nedá říct, že by se na ní vysekal. Kdyby tuto verzi vydal jako singl, asi bych byl naštvaný, jelikož na rockové bohy se nesahá, ale v rámci toho, že Daniel dostal tuhle skladbu jako domácí úkol, ji zvládl slušně. Kartáč od poroty mi přišel přehnaný a možná byl stejně jako u Terezy dopředu připravený. Každopádně ale Daniel odchází se vztyčenou hlavou po svém nejlepším výkonu.

Veronika – Stay

Merťas: Veronika vyfasovala asi nejméně rockovou písničku, jak se ji podařilo obléknout song do rockového hávu? V jinglu se jelo trochu na city, jak to bude hudebně? Veronika do písničky dala správně emoce a snažila se sdělovat po emoční stránce, ale nutno říct, že místy zabrousila do falešných vod až to táhlo za ucho. A jak jsem prorokoval, že budou problémy s přechody v pasážích, tak dle mého tam byly. Refrén se mi zdál moc a moc přeřvaný a k tomu to ještě několikrát uletělo. Chápu, že to pro Veroniku bylo emočně náročné, ale místy mi to přišlo hrané. A jak řekla Ewa, emoce a zpěv bychom měli oddělit. Nebo dle mého, obojí se dá skloubit do krásného vystoupení, ale Veronika byla v jedné části příliš plačtivá a ve druhé zase moc uřvané. Jako vystoupení mi to přišlo nekonzistentní a ač ji mám rád, tak ani dnes mě její show neoslovila.

DJ Vlado: Veroničino vystoupení bych rozdělil na dvě části. První polovina, kde Veronika zpívala jemně a křehce, se mi velmi líbila a dokonce jsem si říkal, že je to možná poprvé, kdy mě Veronika opravdu zaujme. Jenže pak přišla druhá polovina, ve které bylo na můj vkus až moc patosu, což pro mě celé vystoupení poněkud devalvovalo. Asi by bylo bývalo lepší, kdyby tuto píseň Veronika zpívala v jiném než rockovém kole a nemusela ji tak převádět do rockovější verze. Kdyby celou dobu zůstala v té jemné poloze, maximálně by chvíli přešla víc do hlubších tónů (v té roli zla), celé vystoupení by vyznělo lépe. I tak to pro mě ale bylo asi nejvýraznější Veroničino vystoupení, které bych si netroufl přirovnat k Letišti Václava Havla, jelikož tam emoce opravdu byly.

TOP 3 nejlepších podle Merťase:

1, Jaroslav
2, Štefan
3, Daniel

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1.Jaroslav
2.Tereza
3.Martin

Koho by poslal domů Merťas?

Virgínia – I v dnešním kole byl jeden totální pěvecký looser, který své vystoupení podělal na celé čáře. Sebevědomá Virgínia byla nejhorší a zasloužila by si po dnešku stopku v soutěži.

Koho by poslal domů DJ Vlado?

Kdybych to bral čistě podle výkonu, tak by to byla zcela jasně Virgínia, která zazpívala opravdu nejhůř. Nijak zvlášť by mě po včerejšku nemrzel ani odchod Kristíny, jejíž pódiový projev mi tentokrát absolutně nesedl. Nakonec si ale myslím, že je dobře, že odešel Daniel, jelikož být otloukánkem není nic příjemného a v dalších kolech už by se víc a víc trápil, takže to pro něj bylo vlastně vysvobození.

Hodnocení 3.finálového kola podle Merťase

V týdnu měli rockové kolo na programu i v American Idol. Pro mě, ač jsem to sám ani nečekal, bylo naše kolo lepší. Ale jen o chloupek. Sabina a Martin totální zvedák nepředvedli. Sabina nezaujala a Martin moc tlačil na pilu. Veronika pro změnu své vystoupení zvládla gradovat a emočně naladit, ale jako celek to bylo nesourodé. Štefan se konečně chytil a to samé Jarda. Jardovo vystoupení bylo vážně v dnešním večeru to nejlepší, co jsme mohli slyšet. O rockovosti se při komerčních hudebních show nedá moc mluvit. Buďto ve výběru nejsou rockoví zpěváci, kteří prostě rockový hlas nemají (jako v aktuálním American Idol) nebo se jim prezentace rocku moc nevede (jako u nás). Ale aspoň dnešní kolo přineslo pár vystoupení, která stála za řeč. Nedá se ale svítit. Superstar je těžce za zenitem a s kvalitní hudební soutěží to má pramálo společného. Když poslouchám rádia, kde denně hrají Jamese Arthura či Phillipa Phillipse, výherce zahraničních pěveckých show, tak si nedovedu z letošní řady představit nikoho, koho by takhle někde ve světě mohli zahrát.

Hodnocení 3. finálového kola podle DJ Vlada:

Když si projdeme všechna rocková kola všech předchozích českých i slovenských řad SuperStar, tak tohle bylo zcela jednoznačně nejhorší. Jediný Jarda podal výkon opravdu na úrovni, ostatní pokulhávali daleko za ním. I porota mi tentokrát chvílemi přišla, jako kdyby si seděla na uších a u některých výkonů jsem měl pocit, že mají svá hodnocení připravená dopředu. O tragédii jménem moderátorská dvojice radši nemluvě, zvlášť v případě Zorky jsem si říkal, že má velké štestí, že jsem gentleman, jinak bych jí nejradši jednu střihnul za vyslýchání Martina a Terezy ohledně jejich vztahu. Není to snad náhodou jejich čistě soukromá věc? Zkrátka si myslím, že rockové kolo přišlo letos příliš brzo a mělo být tak jako v minulých letech aspoň v Top 7. Tak snad se našim finalistům příští týden lépe podaří filmové melodie.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 666
1
n-t
Reagovat

Nějaké tipy na vyřazovačku? :)

2
Inna
Reagovat

můj typ: jedna ze slovenských děvčat

3
bliblob
Reagovat

2 Inna: to můj typ byla Natálie K. :D ale je hezký, že je vás tady s Kalinou víc gay friendly

4
Prochor
Reagovat

n- The first one Kristína. I´m apalogazie myself.
Je nezajímavá.

5
bliblob
Reagovat

4 Prochor: sice prvním dvěma větám nerozumím, ale mnohem míň zajímavá je „nová Monička“ Mandzáková…

6
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Zdravím všechny… Zajímalo by mě, jestli Kepková socialisticky radostně ukazovat paroháče, s budovatelským pohledem… :-)))

7
+-
Reagovat

Podle mě taky nevím, co by se mohlo stát a kdo by to mohl tak excelentně pokonit, aby nevypadla jedna ze SR děvčat. A dle mého to bude mezi Terezou a Virginiou…
I když pokud vyhlásí kdo vypadává jako minule, tak vlastně žádný napětí, kdo z koho asi moc nebude, posledně to bylo 1 z 11ti naráz :o(

8
Mila
Reagovat

Virginie nebo Kristina

9
Prochor
Reagovat

GO ON MY FRIEND!!!

10
Anta
Reagovat

ac/dc jim sedne rozhodně líp než ten jejich společný song

11
jab
Reagovat

Tipuju to na Virgínii nebo Daniela

12
bliblob
Reagovat

6: Kalina: Kepkovou by zachránilo, leda kdyby ukázala něco úplně jinýho :P … s budovatelským pohledem.

13
Mila
Reagovat

teda ta Veronika řve… vůbec to tam nesedělo

14
yeey
Reagovat

13 copak Verca, Dan s Jardou to sou teprv rockeri :-DDDD

15
Jonatána
Reagovat

Zora byla strašná, i když se jako spontánně smála. a to se možná opravdu smála spontánnně. Jinak Highway to Hell nebyl žádný průser, jak už tady někdo psal, lepší než ta jejich společná píseň.

16
Mila
Reagovat

14 – Dan no comment, ale Jarda zas bohuzel ukazal, ze ma hodne slaby hlas.. bojim se o nej

17
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

14 – s Jardovým slabounkým vyšeptalým hlasem mám o něj obavy…

18
Jana
Reagovat

Štefan se mi tentokrát líbí

19
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Zpocené chlupy dokonce čouhající z pod trička (!!!) byly sexy údajně naposledy v sedmdesátkách…. Proč???

20
Prochor
Reagovat

já věděl. že Štefan bezklame. Je to dupák.

21
+-
Reagovat

Tak já nevim, rockový hit a „rocker“ na podiu stojí na místě, to je na mě asi moc vlažný rock… Chtělo by to možná trochu pohybu (a ne od těch tanečnic). I když to přijde asi až v „tanečním kole“, že?

22
Rena
Reagovat

první společná písen super, Stefan taky dobrý, lepší, než minule, určitě !!!!
nelze odesílat

23
jab
Reagovat

Tak Śtefan se mi hodně líbil, dal to trochu níž, ale jinak super :-). Chválím i kytarovou vložku :-)

24
Mila
Reagovat

Stefan oproti minule o dost lepsi

25
Jana2
Reagovat

Jarda bude muset v ty písničce sakra zařvat, hlas má slabej a ta písnička potřebuje sílu. Už se začínám bát. Jinak Štefan za mě dobrý.

26
Jonatána
Reagovat

Štefana jsem jen poslouchala a dneska se mi líbil. Jak slyším, chválí ho, tak jsem asi slyšela dobře.

27
Rena
Reagovat

Verče to moc sluší !!! ty vlasy – já ji skoro nepoznala

28
+-
Reagovat

Za mě jinak Štefan dobrý, i cukrbliků už ubylo

29
Honzad
Reagovat

Ta Štefanova přezdívka je hrozná! Pořád slyším úplně jiné slovo :D

30
Anta
Reagovat

Juraško minule pevné spodky teď těsné trencle… jsem něco přehlídla ? :-))

31
Jonatána
Reagovat

OMG, Zorka je „bidetově“ vtipná.

32
jab
Reagovat

Křovináč? Doufám že nastoupí křovinořez :-DDD

33
Mila
Reagovat

30 – a tetovani pro Ewicku

34
yeey
Reagovat

ale jo Štefan nebyl dneska zlej :-) i kdyz jeho sexy poza v medajlonku, to bylo zas neco :-DD

35
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

30 – je pravda, že takové narážky nemíval ani Pyco, od kterého se to dalo pochopit.. :-)

36
Olo
Reagovat

Prvni zpevak za nami (mimochodem velmi slusne) a ja uz mam chut to zase vypnout kvuli moderatorum :/

37
kata
Reagovat

štefan je mi bohužel tak protivnej, že ani kdyby zpíval jako pavarotti tak mu to u mě nepomůže. sorry u něj nejsem objektivni, ale pro mě je děsnej slizák. ještě jednou omluva těm kdo mu fandí, ale já ho fakt nesnesu.

38
jab
Reagovat

Ta reklama s Patem a Matem tam byla čistě náhodou?

39
Mila
Reagovat

36 – Kepkova je totiz tak presvedcena o dokonalosti sveho moderovani, ze nakazila i Juraska, ktery na zacatku nebyl zas tak spatny…

40
cedarin
Reagovat

35 do tohodle by Pico nešel!

41
cedarin
Reagovat

37 kata -tak to jsme tu dva, taky se přiznávám k témuž :-))

42
Jai Kudo
Reagovat

36 Olo – tak tak, Kepková na bidetu…..:D

43
Anta
Reagovat

34 yeey – no nebyl zlej, mě ten hlas ale do toho vůbec neseděl, mě to i rušilo, ale za kytarový výstup má u mě jeden plusový bodík :-)

44
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

40 – do Štefana? :-)

45
kanárek
Reagovat

Chudáci moderátoři….ti teda už ani nevypadaj dobře…

46
Mila
Reagovat

Zori je jak gramofonova deska, ktera se zasekla a vubec to nepostrehla.. ze je trapna

47
Prochor
Reagovat

Srovnání s Gabčou nebude jednoduchý.

48
Mila
Reagovat

Sabina je nejak nejista.. nebo se mi to zda..?

49
zuzana
Reagovat

itcho super sabinka hroza

50
+-
Reagovat

Refrén pecka, ale ty sloky (hlavně začátek) jí trochu ujížděl ne?

51
Jonatána
Reagovat

Tak dnes poprvé se mi Sabina opravdu nelíbí. Kdyby to slyšel Pan Huba, asi by nebyl happy. Tedy myslím.

52
kanárek
Reagovat

Sabina je krásně namalovaná…

53
Ochočený
Reagovat

Jestli ji po tomhle ještě někdo zkusí srovnávat s Gunčíkovou, tak mu řeknu, aby se šel léčit.

54
jab
Reagovat

Sabina mi přišla někde v první půlce trochu nejistá, ale pak to konečně rozjela. Zatím váhám, jestli ji zařadit před nebo za Štefana, pro mě zatím dva velmi kvalitní pěvecké výkony ;-)

55
Prochor
Reagovat

Podle mýho byla Sabča o fous lepší než Gabča co si myslíte?

56
Anta
Reagovat

¨47 – to nebude, ony jsou každá jiná, ale u mě ten jazýček vah je přece jen trochu víc na jedné straně :)

57
kanárek
Reagovat

Stejný problém jako minule 3afa…moc manýry…

58
Mila
Reagovat

55 – ted si nevybavuju, jak to dala Gabina, ale Sabina dala dobre az druhou pulku, ten zacatek byl dost slabej…

59
pimpa
Reagovat

37 Na to máš samozřejmě právo. I když s Tebou nesouhlasím ani v nejmenším. :-)

Já se zase omlouvám všem příznivcům Sabiny, ale ta holka mi přijde nějaká dost jednoduchá. Čertík náš popudlivej… :-)

60
Jonatána
Reagovat

nevím, prostě ve srovnání s originálem mi to přišlo jiné a slabé. ale nikdo není dokonalý, ani Sabča.

61
Jana2
Reagovat

Tak já nevím, možná je chyba u mě, ale Sabina mi dneska přišla slabá. Zůstanu u poslouchání její verze Lucie a příště zas bude líp.

62
Maxx
Reagovat

Není Vlado ta špekatá zpocená kobliha co sedí za porotou mezi šestnáctiletýma holkama? :DDD Tu máme výtlemy :D

63
Pavlina
Reagovat

Asi jsem fakt nahluchlá, ale zatím ve finálových kolech mi tahle písnička od Sabiny přišla nejslabší.

64
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Zato Zořin matroš patrně nic moc…

65
Ludvík
Reagovat

Sabina dobrý ale MRC je lepší jinak nemyslím že mají zpívat karaoke spíš dělat covery…

66
Peter
Reagovat

Áno, fekálny humor v prime-time, gratulujem Zorke k ďalšej prekročenej hranici úbohosti…

67
Barbarka
Reagovat

Sabča v 1. části slabší, pak dobrý

68
Prochor
Reagovat

Teď hrozně fandím Jardovi.

69
yeey
Reagovat

co tu pi*ujete?? Sabina byla skvela, nedivim se, ze ji Ewa dala standing ovation ;-)

70
Jai Kudo
Reagovat

53 Ochočený – 100% souhlas! Gabče to minule moc nevyšlo, ale tohle? Nevíte, proč Sabinu tak vychválili? Lucie minule byla výborná, ale tohle????

71
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Kuky dnes dost dietní, karaoke…

72
Anta
Reagovat

Sabči se tedy ten ref a hlavně konec povedl úžasně

73
Jai Kudo
Reagovat

69 yeey – já naopak tu Ewu v tomhle nechápu…..neříkám, že to bylo vyloženě blbý, ale hoooodne průměrnej výkon od Sabči.

74
Peter
Reagovat

Inak tiež mi to prišlo dosť slabé… také nejaké nemelodické, rozhádzané a príliš veľa …Sabiny… a to je spolu so Šafom môj najväčší favorit, ale oproti minulotýždňovej Lucii slabota.

75
Pavlina
Reagovat

Doufám, že Adamovi vytknou angličtinu, protože zezačátku mi to přišlo spíš odrecitovaný a i špatně odfrázovaný, v refrénech to napravil.

76
Jana2
Reagovat

Kuky ve slokách nic moc, zbytek dobrý. Sabina pro mě zklamání, ale Lucie z minula mi to vynahrazuje :-D

77
jab
Reagovat

Adam příjemně překvapuje a vyvrací mé obavy…jeho barva v téhle věci zněla úžasně:-)

78
kata
Reagovat

cedarin: jako ženská bych asi měla štefana obdivovat, ale mě se vyloženě hnusí. Jak měl ten medailonek, fuj fuj. Jsem zvedava po SS, podle me dalsi vypocitavej samer issa. pěvecky dneska byl lepsi ale zadna hitparada taky ne.

79
folkon
Reagovat

Neviem, ci Mam Ja dnes nejake zle usi, ale ta kapela je hrozne nazvucena. Klavesy nic, basa nic moc……divne to znie.

80
Anta
Reagovat

73 Jai Kudo – tak Gabča je jen jedna, nesrovnávala bych, ale její podání bylo pro mě lepší :)

81
Filip
Reagovat

sabina slaba? a co teprva KUKACKA! ten byl naprosto tragickej.. on ma akorat celkem dobrou barvu hlasu.. ale jinak nic vic… a ten poohyb medveda.. no hruza :D

82
Prochor
Reagovat

Myslím, že Jarda se rehabilitoval a určitě postoupí.

83
Filip
Reagovat

78 – stefan vystupuje normalne… a vypada jako normalni v pohode borec.. zadnej buzicek samer issa

84
Barbarka
Reagovat

Proč ten Habera pořád do Kukyho jede kvůli váze?

85
Jai Kudo
Reagovat

80 ANta – já jen že tady někdo říkal, že Sabina byla lepší než GG minule….tak to ani náznakem…:)

86
jab
Reagovat

78 – Myslím že druhý Issa to nebude. Po SS se vrátí ke kapele a využije prezentace v SS k nějaké slušné koncertní šňůře. Tohle mi jako vypočítavosrt nepřijde ;-)))

87
Anta
Reagovat

78 kata – Sámer Issa byl v tomto rozhodně horší

88
Filip
Reagovat

84 – protoze se na nej staci podivat na tom podiu.. toto neni.. superRADIO ..ale superstar.. mel by to byt kompletni balicek

89
kata
Reagovat

Sabina se mi dnes libila, refreny mela vynikajici, a ja ji vzdy nechvalim. Tem, co se nelibila, nebylo to pisni? Ja ji teda nesnasim.

90
kanárek
Reagovat

84- tak ta narážka na lva Alexe bylo spíš to, že je takový nedivoký, ale spíš ochočený…aspoň podle mne

91
Prochor
Reagovat

Těď přijdou looseři.

92
kata
Reagovat

Na mě stefan pusobi jako Issa v tom ze je takovej slizkej vychytralek. Sorry tem co mu fandi, ja ho fakt nesnesu. podle me promysli velmi co rekne, jak se koukne, kdy se usmeje. ale to se pozna az po ss jestli mam pravdu.

93
Jana2
Reagovat

Ajaj, Gině to fakt nesedí.

94
Jana
Reagovat

adeptka na vyhazov-stoprocentně

95
mk
Reagovat

Virginia falesna jako obvykle, ale kapela skvela!

96
Janika
Reagovat

Hrozná výslovnost, falešná….květák na hlavě….by mohla dneska jít. Je mi nesympatická od začátku. V medailonku trapná. :(

97
Anta
Reagovat

teda Gina néé uff

98
Prochor
Reagovat

Kapela hraje – Buberníková je na stagi zbytečná. Ven s ní.

99
kanárek
Reagovat

Uáu…to je teda vizáž…superGina (ale jen do pasu) A trochu jí to bohužel ujíždí…

100
Mila
Reagovat

no tak tohle maji byt Depeche Mode?

101
Molly
Reagovat

no nevim, docela se zatim rozcházim s porotou, asi to slyšim jinak… Sabině to teda moc nesedlo, přišlo mi to dost falešné kromě super refrénů, fakt jí to nějak ujíždělo..koncem to zachránila, už jsem se o ní začala bát. Adam mi přišel zase dnes super, energický to bylo tak akorát!
Od Giny jsem očekávala průser a fakt se mmi to od ní dnes vůbec nelíbí, ta asi vypadne..

102
Jana2
Reagovat

Ta dneska letí na 99%.

103
Jonatána
Reagovat

Adámek je zlatíčko s nádherným hlasem, ten se mi líbil. Virginia mi nic neřekla. Tak nevím, asi nám nějak blbě hraje televize. a moje děcko, které studuje angličtinu, u obou děv dělalo ksichty. Jen Adama nekomentoval, Štefana neslyšel.

104
zuzana
Reagovat

adam super virginia viac ako hrozne
pod tonom, falosné brrrrrr

105
kata
Reagovat

Adam to zazpíval po svém, ta píseň je původně pro vysoký hlas, tak to zní jinak, když to zpívá kluk s hlubokým a chraplákem.

106
Anta
Reagovat

Habera mui mluví z duše

107
mk
Reagovat

Zazrak, Habera si vyjimecne nesedel na usich :-O

108
jab
Reagovat

Gině to fakt nevyšlo :-///

109
Jai Kudo
Reagovat

98 Prochor – nejzbytečnější osoba na stagi je Kepková….:( Prostě brambora v alobalu…:(

110
Molly
Reagovat

No aspon, že Habera slyší dobře, už jsem se lekla, že Ginu všichni pochválí! Falešná byla fakt jak svi*a… a to jí mám docela ráda a celkem jsem jí fandila… ta holka nemá soudnost vzít si Depeche mode… já je mám taky ráda, ale nezpívám je kvůli tomu :D

111
kanárek
Reagovat

A to je dnes porota milá…nadávali minule…

112
+-
Reagovat

Tak jsem to odeslal na podvacáté a někam se mi to ztratilo…
Gina se mi nelíbí, zatím adeptka na vypadnutí. Já se na druhou stranu nedivim, u sázkových kanceláří je pořád poslední, všichni jí říkají ledová královna, já s tímhle vším pak vylézt na podium, tak je po mě a odvezou mě nohama napřed…

113
Anta
Reagovat

Ten Juraško je fakt debil !! :-)

114
Divák
Reagovat

Zorka je znalec…Enjoy the silence rockový klenot :-)

115
kata
Reagovat

A co Juraško ty ses taky pocitaval, to je ale kokot.

116
Anta
Reagovat

114 – tak ji popletlo to rockový kolo, hranolku jednu v alobalu :-))

117
Peter
Reagovat

Aspoň Zorka vhodne okomentovala svoju užitočnosť na pódiu – brambora v alobalu.

118
Jai Kudo
Reagovat

Moderátorský výkon Juraška se pomalu ale jistě přibližuje Kepkové…..WTF!

119
blixa
Reagovat

105: co to meleš ? Pro jaký vysoký hlas ? Slyšela si někdy Billy Idola vůbec ? Naopak Adam to musel vzít o dost výš než originál, protože vůbec nemá kvalitní hloubky. Celkově očekávaná bída – karaoke , ale za to nemůže Adam ale ten idiot co mu to vybral.

120
kata
Reagovat

Poprve mě Jurasko nastval vic nez Zora. A musim ji dnes pochvalit, kdyz ji tak kritizuju, snazi se mluvit pomalejc nez minule, bohuzel se ale prerikava. Ale aspon nevyklada o tom kdo se udajne pocikal. Jurasko, vyrok roku.

121
Anta
Reagovat

115 kata – no vždyť píšu, že je to debil, virus se už rozšířil

122
Nofux
Reagovat

Tak zatim mi teda nejlepší přišel tady velmi oblíbený Štefan ;) :D Sabina byla slabá, moc nechápu tu standing ovation od Ewy. Asi maj v hale jinej zvuk. Gina byla úplně mimo, takže možná už dneska vypadne. Ale kdo ví, ti hlavní adepti na vyřazení teprv přijdou :D ..

123
Merťas
Reagovat

Po hodnocení Virgínie mi je dost líto Daniela. Ten takhle strašně nebéká a vždycky dostane takovej těžkej kartáč až to není hezký.

124
jab
Reagovat

Já už ty moderátory radši neprožívám :-D Já už se jen bavím :-D

125
kata
Reagovat

Anta: Asi je to nakažlivý:-) Hlavně ať to nedostanou soutěžící.

126
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

120 – co řekl juraško o pocikání?

127
Prochor
Reagovat

Na Šafu jsem fakt zvědavý a čekám úder.

128
zuzana
Reagovat

ja sa na dniela praveze tesim s myslim, že tá pesnicka mu sadne…má podla mna velmi pekný hlas
stale myslim na to …fakt tam zo slovenska nemali lepsích…gia uuuuplne vedla, nema tam co robit, hlas sice zaujímavý hlboký,a le nedokáže udrzat ton ani tri doby

129
kanárek
Reagovat

124- též se je snažím nevnímat…ale sem tam mne něco z jejich tlamek stejně vybudí

130
yeey
Reagovat

25 uz to maj, probirali v jednom videu, kdo si kde u*ral :-) vy taky nadelate…:-)

131
Jonatána
Reagovat

:-)))Můj synátor si u SS čte, ale slyší mě sténat při projevech Kepkové a Juraška, takže si je teď poslechl a pravil: Bože, ti dva lidé by neprodali ani vodu na poušti. Soudím, že je to poměrně výstižné :-).

132
+-
Reagovat

S těma divokýma kartama čehosi se nějak roztrhl pytel? Jediná Sabina snad zatím nebyla divoká karta ničeho

133
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Zatím o několik tříd lepší než vše ostatní. Stačí srovnat energii jeho a ¨Kukačky… Touchdown!

134
zuzana
Reagovat

toto je rock….ale smajda skriekal o kus lepsie

135
kanárek
Reagovat

Tak Šafa má už i klip :-)

136
Prochor
Reagovat

Tak tohle se rocku minimálně podobalo – co říkáte ?

137
zuzana
Reagovat

kapela vinikajuce, ako vzdy

138
Scalex
Reagovat

Tak tahle Šafovina se mi krutě nelíbí.

139
VLT
Reagovat

První a jediný rock, zatím. Všechno předtím čajíček. Slazený.

140
Anta
Reagovat

Šafa !!!!! wow to je energie a ten hlas !!!!

141
Molly
Reagovat

Šafa má tak hlubokej hlas na tuhle písničku, až je to zvláštní..ale líbí se mi to, rozjel to super. Depeche mode měl zpívat on!!

142
Jonatána
Reagovat

Tak se mi nelíbí ani Šafa. Nevím, dneska je to nějaké divné. Opravdu se mi líbil Štefan (a to ho moc nemusím) a Adámek. Jinak nic moc. Oni v té hale mají asi úplně jiný zvuk, jinak tomu nerozumím.

143
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

138 – jak to? Co tomu vytknout?

144
Indián
Reagovat

Tak tohle Šafo nedal. Nic odpornějšího jsem už dlouho neslyšel. Klasiku od Metallicy mám sakra naposlouchanou,

145
jab
Reagovat

Martin – Místy fakt zajímavé v hloubkách :-DDD, jinak kvalitní výkon ;-)

146
Mila
Reagovat

nemel to moc nizko? ale jinak dobry

147
Jana2
Reagovat

Dneska docela zklamání. Překvapivě až na Štefana a částečně Adama. Martin je až moc tvrdej. Snad mi to zachrání Jarda.

148
mk
Reagovat

To neni mozny, ze souhlasim s Haberou podruhy v rade. Ale jinak slusny vykon

149
Molly
Reagovat

no tvl já si budu nakonec notovat s Haberou :D jo to má recht, ty hloubky občas přeháněl :) ale i tak nejlepší rockový výkon zatim

150
sdfg fghghj
Reagovat

kfm§dxfg

151
JJ
Reagovat

Také jsem si říkala, kdy se Martin poblije :-) ale bylo to dobré vystoupení !

152
Prochor
Reagovat

Ewa bojuje za Šafu a já s ní souhlasím.

153
zuzana
Reagovat

porota dobrá tiež :DD

154
Scalex
Reagovat

143 – skoro všechno… a Habera se Soukupem řekli tak půlku toho, co zítra v Gilotině vytknu Šafovi já. 8^)

155
Anta
Reagovat

Kepková a produkce ať jdou do…. !!!!!
taková šaškárna

156
W
Reagovat

Štefan, Sabina – veľmi dobré, rockové :)
Adam – ok
Virgínia – mne je tá baba sympatická, ale svojím spevom ma zatiaľ ešte ani raz nejak neoslovila. Rád by som jej fandil, ale ten spev ide mimo mňa
A prvýkrát chválim Kepkovú v live shows – za tú kašu :) kiežby tam mali viac takých spontánnych (a dobrých) momentov
Martin – pesnička sa mi nepáčila, podanie bolo zaujímavé

157
yeey
Reagovat

sem presne cekal, ze Habera bude takhle pindat, Šafa byl super!!!!

158
Scalex
Reagovat

A souhlasím s Molly. On se svým hlasem dát ty Depešáky, tak mu tam jdu toho plyšáka hodit taky.

159
Jonatána
Reagovat

Tak to, co říkali Palo s Ondřejem Soukupem říkal můj syn, kterému je dvacet. úplně přesně. Takže asi mladými rockery, jak říkala Ewa, to nebude. BTW, ta opera se mi líbí mnohem mnohem víc, a to nejsem operní fan :-). Jo, a dneska snad poprvé se mi vůbec nelíbí Ewin vzhled.

160
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

154 – já už mám úplnou averzi na výtky ve smysl „civilního“ zpívání. Hodně lidí má rádo i drama, patos, když se jde až na samý kraj…

161
Anta
Reagovat

152 Prochor – souhlasím s ní taky

162
Jana
Reagovat

156-já myslím,že ta kaša byla sakra nacvičená a připravená dopředu…

163
pimpa
Reagovat

159 Mně poprvé taky ne a navíc mi přijde nějaká vytočená.

164
Jana
Reagovat

áá máme tady rockovou klasiku…..

165
kata
Reagovat

šafa byl úžasnej!!!! dostal mě do kolen. Ale samozřejmě kluk z česka nesmi vyhrat čili kritika adama a martina bude přitvrzovat, klasika. a lidi to budou poslouchat a martina i adama vyhodi a ve finale veronika se stefanem.

166
Barbarka
Reagovat

Další adeptka na vyhazov

167
+-
Reagovat

Kristína je mi čim dál víc sympatičtější jako člověk, zato zpěv teda dost bída :o(

168
Janika
Reagovat

159, 163 – Dneska ji to nesluší. Blbej účes?

169
Prochor
Reagovat

Pro Debnárovou vybrali skladbu pro nerockery jakou měla Dominika Stará ale Kristína je ještě horší. S rockovým kolem tenhle pop nemá nic společného.

170
Jana
Reagovat

Je to slabý,ale lepší než Gia…a měla by se trochu víc pohybovat

171
Jai Kudo
Reagovat

Šafa – Tak absolutní souhlas s Ewou. Haberu většinou uznávám, ale tady nesouhlasím. A Soukup rockové muzice nerozumí. V jednotlivostech by se možná dalo něco vytknout ale jinak suveréně+ nejlepší dnes.
A co to tam předvádí Debnárová je co????

172
Mila
Reagovat

neni ta Kristyna trochu pod tonem?

173
Evi
Reagovat

Zdá se mi to, nebo je kapela zase daná víc nahlas, než by měla a ten zpěv tam trochu zaniká?

174
zuzana
Reagovat

ako keby kapela hrala inde nejaku inu pesnicky…nejak neposobia kompaktne….ale kristina to celkom zvladá az na ten pohyb a tie kratasky a tie kecky

175
Anta
Reagovat

145 jab – přesně, v těch určitých místech ty hloubky byly prostě wow

176
Divák
Reagovat

Střední škola hledá talent….

177
jab
Reagovat

Kristína – poněkud nervózní a upracované, dávám ale plusové body za zlepšenou druhou část a evidentní snahu o odpovídající pěvecký výraz

178
mk
Reagovat

Sloky dobre, ale skoda falesneho refrenu. A taky to pubertacke poskakovani ke Kristyne moc nesedi, i kdyz vek na to vlastne ma…
(A neni mozne, ale do tretice souhlas s Palem)

179
JJ
Reagovat

Tak to bylo karaoke – růžové kraťasy. O fous lepší než plechově-falešně zazpívaní Depešáci – to byl vrchol hrůzy zatím, ještě nezpíval mlaďoch.

180
Jonatána
Reagovat

Jo, Kristínka byla fajn.Neposlouchám Avril Lavigne, takže nevím, jak to zní v originále. Proste se mi to docela líbilo.Jenom hodně legračně podupkávala nožkou. Teď jí to řekl Habera :-).

181
Jai Kudo
Reagovat

154 Scalex – a Debnárovou vychválíš jako Habera? Proboha!

182
přiznivec.obecny
Reagovat

Zatím pro mě nejzajímavejší Adam. Šafa to sice přepálil, ale kdyby ubral, tak nádhera. Na tenhle song má a to hodně kvituju a obdivuju. Potom v muzice chybělo to zlověstný pozadí, takže to hodně taky píseň hodně zkreslilo, byť kapela jinak jela.
Sabina to právě dechově neutáhla, kolidovala intenzita hlasu. Moc nelíbilo. Štefan dobrý, ale mě jeho hlas a energie přijdou nezajímavý. Gia takhle falešně by už zpívat neměla. Kristýna se mi moc nelíbila, málo temperamentu. Není na rock, určitě si myslím, že ne.

183
+-
Reagovat

Ewa je dneska jak světlejší verze Morticie Adamsové, s tou ulízanou pěšinkou (lehce vedle) jí to moc nesedí

184
irena
Reagovat

Tak já sice nejsem úplně objektivní, ale Šafa mě naprosto dostal. Když nářez, tak nářez.

185
přiznivec.obecny
Reagovat

184 Málokdo má na Metallicu a on má a to je obdivuhodný!

186
Scalex
Reagovat

181 – Nepředbíhej. Co napíšu o Kristíně se ukáže cca za 10 hodin.

187
kata
Reagovat

tohle je rockove kolo, zadny popicek, civilni sem nepatri. Martin byl suverenne nejlepsi. Habera, uz ty drogy neber!

188
Jonatána
Reagovat

168 jo. Na první pohled mi tím účesem připomněla právě ty rockery s mastnou palicí, do kterých se trefovala. a taky mi přišla nějaký nervozní, tedy u Šafy.
173 taky to tak vidím. Přece není možné, aby mi všichni zněli tak, že nezní. Slyším hlavně kapelu a taky jsem slyšela téměř growlujícího Šafu (a zrovna to jsem slyšet nemusela).

189
Prochor
Reagovat

Jsem zvědavý, jak to zvládne Veronika a držím jí palce.

190
Filip
Reagovat

„Střední škola hledá talent….“ to je presny .. letos mi to tak pripada.. jak nejaka soutez na skole :D

191
Jai Kudo
Reagovat

186 Scalex – ale proboha vvždyť to má být ROCKOVÉ kolo! A rockový projev nebo zpěv tam předvedl zatím jenom Šafa a trochu Sabina. A ne kňourání a pobíhání po podiu v růžových trenkách…..

192
Peter
Reagovat

Brr… normálne som musel vypnúť zvuk a pustiť si namiesto toho niečo z podobného súdka z pred 2 ročníkov – tiež nerockerka, mladá baba – http://www.youtube.com/watch?v=pAa8GaFA3wI&list=PL3ADD325917FC6AAA&index=12

Proste celú dobu mi tu chýba nejaký takýto jemný ale silný a kvalitný hlas… Nejaká Virginia, Kristína ale ani Tereza na ňu nemajú ani po kotníky. Sabina je super, ale úplne iného, „Gunčíkovského“ typu.

193
Anta
Reagovat

184 irena – taky už možná nejsem tak úplně objektivní, ale toto byl konečně pořádnej rock

185 přiznivec.obecny – ano má, a to mě hodně inponuje :)

194
yeey
Reagovat

ja jak tam slysim ty kytary dneska, tak mi to hned ty vykony pozvedne, krome Kristiny jsem dnes zatim veeeelmi veelmi spokojen…. nejlepsi Sabina a Martin zatim :-)

195
Janika
Reagovat

190 – spíš školní besídka :(

196
Scalex
Reagovat

160 – shodou okolností teď posledních 14 dní hodně poslouchám Metallicu, této skladby nevyjímaje. Takže mám momentálně vyloženě v uchu nastavenou tu správnou hranici onoho rockového patosu a přehrávání. Habera to řekl přesně, Šafa jel na třista procent, přičemž už těmi sto procenty je míněn dostatek patosu. Takže místo optimálně dochucené polévky jsem dostal na talíř něco, kam někdo vykydnul té soli tři polévkové lžíce.

197
Mila
Reagovat

lidi, drzte palce, ted bude Jarda…

198
přiznivec.obecny
Reagovat

Tak Jarda půjde. Reklama nekonečná….

199
Scalex
Reagovat

191 – tak znovu: nepředbíhej. O Kristíně jsem tu nenapsal ani slovo, takže nemáš ani tucha, co o ní budu nebo nebudu psát. Co se Šafy týká, tak viz to, co píšu Kalinovi.

200
Mila
Reagovat

184 .narez mozna,ale ne heavy metal… proste to prehnal

201
+-
Reagovat

192 – Jo kdeže jsou časy Dominiky Staré. Tu už asi nikdo nepřekoná (a divil bych se, kdyby tentokrát ty děvčata ze SR nevypadly jedna po druhé +- jeden kluk z ČR mezi tím)

202
pimpa
Reagovat

Plameny s kočičkou…já mám dost! :D

203
Honzad
Reagovat

YES!!!

204
Jana
Reagovat

Jarda nevypadne

205
Prochor
Reagovat

Jarda is back. – Jedeme dál.

206
Scalex
Reagovat

Jarda je smutný případ. Strašně moc by chtěl a ta kurva příroda mu nenadělila.

207
Jonatána
Reagovat

Jardu slyším a líbí se mi. Jo.

208
jab
Reagovat

Jarda dneska vynikající :-)

209
Honzad
Reagovat

Možná nejsem objektivní, protože tu písničku zbožňuju a Jardovi hrozně fandím, ale tohle je dneska nejlepší. Jsem jediný?

210
Mila
Reagovat

Jo!

211
Jana2
Reagovat

Proč Jarda chrčí? Je to škoda. Ten hlas má úplně jinej. Přijde mi nemocnej. Ale aspoň se konečně nebojí.

212
pimpa
Reagovat

206 Mně to přijde strašně rozklepané.

213
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Dnes se mi POPRVÉ Jarda líbí…

214
zuzana
Reagovat

toto ma baví užasný hlas

215
Anta
Reagovat

Já tomu Jardovi snad pošlu esemesku, bavilo mě to, super :)

216
zuzana
Reagovat

toto ma baví užasný hlas

217
Nany
Reagovat

209 yes!!!

218
Jai Kudo
Reagovat

199 Scalex – sorry, to patřilo spíš porotě, která ji hodnotila v podstatě líp, než Šafu…

219
Mila
Reagovat

tak tohle se povedlo!!!!

220
+-
Reagovat

Jarda se snaží, ale moc to ze sebe „dře“. Je tam znát, že ten hlas není prostě tak silný jak by chtěl

221
kanárek
Reagovat

Teda to bylo úžasně zazpívaný…..

222
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Dnes se mi POPRVÉ Jarda líbí… Co je s tím odesíláním? To to nemohou dát spávci spravit????????

223
Mila
Reagovat

zatim nejlepsi vykon vecera

224
přiznivec.obecny
Reagovat

Jarda mě rozsekal, no, je úžasnej.

225
zuzana
Reagovat

ten roman je trapák

226
Scalex
Reagovat

222 – vždyť už to v 213 odešlo 8^)

227
kanárek
Reagovat

Ovšem po ramenou jardu dnes neplácat :-)

228
Jonatána
Reagovat

Mám fakt velkou radost. Jardův hlas se mi líbí moc, ale pokaždé mi přišel strašně slabý. Dneska ne a líbilo se mi to snad nejvíc ze všech. Adámku promiň :-). Jsem zvědavá na Veroniku.

229
Filip
Reagovat

tak SMEJKAL… hned po PCELARovi… druhej nejlepsi vykon vecera.. bravo!

230
JJ
Reagovat

Ten Jaro je na kluky?

231
Mila
Reagovat

224- ja to tak trochu cekala, kdyz jsem zjistila, co si vybral… cekala jsem ale taky touchdown od Sabiny a nekonal se a bohuzel i Martin to podal tak nejak moc snazive, pritom kdo jiny nez on v tomto kole na Metalllicu ma.. skoda

232
přiznivec.obecny
Reagovat

Všiml si někdo, nebo vidí to taky, že kdyby byl Terka světlovlasá, tak se podobá určitým způsobem i GG? Postava a hlavně ty oči…

233
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

230 – ano

234
Jai Kudo
Reagovat

OK, průběžné pořadí dnes podle mě:
Jarda
Šafa
Štefan
Sabina

teď ještě Veronika…..

235
askile
Reagovat

Safa a jarda naj.safa to vygradoval vic jak v originale amnesa toaj vic lubilo,i takto presolene!metalica-metal -ved Tam takto brucia ablvu normalne-safa si to uzil a hlbka hlasu neskutocna

236
+-
Reagovat

Že by to dnes Tereza opravdu dala? Pro mě začátek dobrý, jen ke konci už jí trochu docházel dech

237
zuzana
Reagovat

normálne sa mi to páci aj to vibrátko – este kus viac…resp. menej tremy…ale má potenciál

238
přiznivec.obecny
Reagovat

Tereza se lepší, už vydala víc energie – zpěv skoro bez chyb…

239
Prochor
Reagovat

Mandzáková nám přezpívává vyprávěnky z mateřské školky, které s rockem nemají nic společného. Hrůza na vyhazov.

240
Prochor
Reagovat

Opět souhlasím s Ewou.

241
kanárek
Reagovat

Ach jo, má krásnej hlas, ale nudilo…jak na přehlídce miss..

242
mk
Reagovat

A mne se dnes Tereza libila moc

243
Jai Kudo
Reagovat

240 Prochor – přesně tak….Ewa je fakt dobrá…

244
Filip
Reagovat

manzdakova podle me nejlepsi vykon v soutezi(samozrejme zadna bomba).. ale tak velkou kritiku nechapu

245
jab
Reagovat

Fakt nevím jestli se mi víc líbila Tereza nebo Kristína. Tereza IMHO zpívala líp, ale Kristína se snažila aspoň o nějaký rockovější výraz.

246
přiznivec.obecny
Reagovat

No, já nevím, moc s Ewou nesouhlasím, mě se zdá, že se zlepšila. Oni nekoukají spíš na ni jako že se v rámci sebe zlepšila. Je fakt, že ale Pink moc neznám.

247
Ludvík
Reagovat

Tereza byla příšerná!!

248
Ludvík
Reagovat

Ale asi taky protože Pink mám taky rád

249
Peter
Reagovat

Terezin druhý najlepší výkon (po Natural Woman), tak nejak nerozumiem úplne tej kritike. Ako áno, hlas sa na rock neurodil, tak čo sa poondí keď nemá ani chraplák ani ječák. V rámci možností rockového kola žiadny prúser a o jeden level vyššie ako dnešné príšernosti od Virginie a Kristíny.

Snáď dnes nevypadne, posledné miesto by som s radosťou videl u Virginie.

250
Jana
Reagovat

Terka nebyla tak špatná,vypadne na tuty Gia

251
Tereza
Reagovat

Je to nuda a nemohu uvěřit,že toto už je finálová desítka…žadný Šmajda,Gunčíková,Stará,Ševčík,Langerová..tady není..

252
cedarin
Reagovat

Soukup mě zase dostal: něco mezi modelkou a abatyše :D:D:D

253
+-
Reagovat

249 – Pod to bych se asi podepsal :o)

254
Anta
Reagovat

246 přiznivec.obecny – tak určitě se zlepšila i ta energie se tam nějaká objevila, ale Pink to moc nebyla.

255
milo
Reagovat

Terez se konečně trochu uvolnila a dostane takovou sodu. Konečně tam byl trochu kontakt s divákem a nebylo to úplně strnulé. Přeju jí postup a snad to příště už odpálí na 100 %. S Pink to prostě nešlo…

256
Jonatána
Reagovat

252 to mě taky dostalo :-)

257
Divák
Reagovat

Tu školní akademii nejvíc podtrhuje moderátorka, kterou za odměnu na závěr vyhlásí za královnou plesu a skončí v zákulisí s kapitánem fotbalového týmu…..ač ho nemám rád tak rockové kolo si naposled nejlépe dal Šmajda…je to těžká disciplína….dneska je vítězem Cimbala a jeho band :-)

258
+-
Reagovat

251 – Nejsou no. A pokud si nedají tv od pěveckých soutěží nejméně 5 let pauzu, lepší to nebude

259
kanárek
Reagovat

Mám tip na pěkný duet…fantom opery : Šafa a Tereza…jeho hlas a její krása…:-)…
10x11x

260
přiznivec.obecny
Reagovat

247 Tak já si ji pustím znovu. Je fakt, že jsem mezitím četla komenty. A taky tu Pink si pustím.

To se to zase pěkně neodesílá….

261
W
Reagovat

Kristína – páčilo sa, bol som prekvapený z toho, že Complicated v niektorých častiach znelo dobre :)
Jaroslav – tiež sa páčilo, ale veľkú časť z vystúpenia zaňho urobila farba jeho hlasu a pesnička
Tereza – nebolo to najlepšie, ale stále to bolo v kruhu „páči sa mi to“. Mám pocit, že Tereza robí pokroky, pohybovala sa na pódiu dosť v pohode, ani už toľko nepozerala do kamery…

Ewa je mi každým kolom sympatickejšia, hlavne jej spontánnosťou a niektorými komentármi, čo dáva

„dislike“ pre bulvárne komentáre

262
Filie
Reagovat

232 – presne, oci maji neuveritelne podobne.. Jinak Safa a Jarda jednoznacne nejlepsi..

263
yeey
Reagovat

teda ty moderatori Terku a Martina dobre napraskali, ale mne to bylo z tech kamer z vily celkem jasny uz predtim…:-)

264
zuzana
Reagovat

aha tak, zorka nám práve oznámíla, že Šafa a Terka sa zaláskovali…

265
přiznivec.obecny
Reagovat

254 No, mě se to zdálo, posuzovala jsem ji jako samotnou Terezu. Docela mě zajímá, myslím, že by měla mít ještě šanci, aby se ještě mohlo slyšet, jestli bude dobrá, zdá se mi že je to u ní možné…

266
Anta
Reagovat

263 yeey – tak že si hodně rozumí už jsem psala před časem, ale nechtěla jsem dělat předčasné závěry :)

267
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

263 – tak mně tím moderátorka trochu pokazila náladu, ale smsky nějaké stejně pošlu…

268
přiznivec.obecny
Reagovat

Jinak jsem ráda za Veroniku, konečně hezky vypadá a psali jste, že se Vám nelíbila v AC/DC, tak mě se zrovna líbila moc. Prořezávala vzduch laserem, mě se to fakt líbilo. Asi se začínám fixovat na její barvu hlasu :-)

269
Divák
Reagovat

Jsou mladí, nadržení a zavření…to jsou ideální podmínky pro lásku :-)) Přeju jim to….nemají to jednoduché, tak potřebují nějaké to ramínko, kolínko nebo stehýnko :-)

270
Jana
Reagovat

266-dnes to bylo vidět i před přenosem na kameře Backstage2,kde se jí dotýkal

271
Prochor
Reagovat

251 – absolutně souhlasím – letos nejhorší řada. Snad to zachrání Sabča. Jednou se ptali Aristotela jestli se mu vyplatí přednášet pro jednoho žáka. Aristoteles odpověděl – ano, pokud je to Platón. A měl pravdu že ?

272
Anta
Reagovat

265 přiznivec.obecny – tak postoupit by měla, nejhorší určitě nebyla.

273
cedarin
Reagovat

Jarda se mi dneska líbil moc. Šel do toho, přidal an energii a doufám, že postoupí.
Zatím největší průser Gia, ale ono celé trio slovenských děvčat není žádný festival chutí a vůní :((

274
Jana
Reagovat

Dana jemu podobné týpky nemusím,ale dnes mu držím pěsti,kvůli porotě,kvůli výběru písně,kvůli stylu,který musí zpívat

275
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Teš se mi vybavilo, Zora mi připomíná tu průvodkyni z Účastníků zájezdu, myslím projevem…

276
Anta
Reagovat

270 Jana – tu chvilku jsem zrovna taky viděla :)

277
Jana
Reagovat

snaží se :-)

278
Mila
Reagovat

Dan kupodivu dobry,,,,

279
+-
Reagovat

275: Jmenuji se Pavlína, ale všichni mi říkají Pamela :o)))

280
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

279 – a taky vidíš tu podobnost? :-)))

281
Anta
Reagovat

275 – bingo ! přesně :)

282
kanárek
Reagovat

Ten chlapec se ještě nakonec vyzpívá….

283
jab
Reagovat

Daniel výrazově úplně mimo, semtam se objevila pěkná barva v hlase (jednou? dvakrát???), ale jinak na tuhle věc hlasově fakt nemá :-(

284
+-
Reagovat

280 – V mluveném slově se nejspíš inspirovala od Pamely určitě :o)

285
přiznivec.obecny
Reagovat

Tak Dan není zpěvák, byť trošku líbivý hlas místy, tak on nemá žádný výraz. Sorry. Gia ale dnes zpívala natolik falešně, že Dan není sám nejhorší. Oni ho zmalovali.

286
zuzana
Reagovat

no tak nie , daniel a rockova kapela ee a urobili s neho bože ano to neviem povedať žiadny ozzy práveže jeho opak :-D
habera je somár

287
Filip
Reagovat

bubernikova je jasnej OUT dneska… doposud byl trend.. ze vypadaval ten nejhorsi kola.. coz se aj dneska potvrdi… neni vhodna doba na „PREKVAPKO“ napr. i od produkce :))

288
Prochor
Reagovat

Opět to hezounek nevychytal. Black Sabbath by shořel v průvanu.

289
Filip
Reagovat

nahodou SMIDAK nebyl zas tak zlej! oni ho davej zbytecne dolu… on byl bohuzel lepsi prumer dneska… a zvyraznim BOHUZEL

290
zuzana
Reagovat

koli adamovi samozrejme

291
přiznivec.obecny
Reagovat

No, snad nejsme tak vypatlaný národ, že by Jarda vypadl. Mě se líbil Habera, že dělá Jardovi vlastně reklamu producentům. Vždyť to by bylo nenormální, aby ten kluk zapadl. Nebýt jeho tak asi na SS nekoukám.

292
Anta
Reagovat

285 přiznivec.obecny – no to zmalování mě taky zarazilo už v backstage před přenosem.
Jenom nevím, proč se stále culil ? :)

293
Jana2
Reagovat

Já si to musím všechno poslechnout zítra doma v klidu, ve sluchátkách a nahlas…mám to tu v tv příšerně potichu a tak to mám asi zkreslený, Jarda mě moc potěšil, že se konečně odvázal, jen mě trošku mrzí ta nemoc, trošku znát to bylo…

294
Ludvík
Reagovat

Měli by už zrušit rocková kola… nebo nahradit alternativním rockem…

295
Prochor
Reagovat

Už potřetí souhlasím s Ewou a asi s ní půjdu na pokec na kafe.

296
Jana2
Reagovat

291 – podepisuju…třeba mu po soutěži pomůže sám Habera, přece jen nějaký peníze by na něm vydělat mohl :-D

297
přiznivec.obecny
Reagovat

292 Všimla jsem si na Danovi, že on zpívá tak, aby se líbilo jeho zpívání, ale nevnímá tu muziku. Můj dojem… On by jinak nemusel být špatný. Povrchní zpívání.

298
přiznivec.obecny
Reagovat

296 Já ještě budu žrát Haberu :-)

299
Mila
Reagovat

Dan neni zadnej rocker, ale snazil se a byl urcite lepsi nez Virginie a lip se mi na nej diva :-)

300
Filip
Reagovat

proc hrala styblova na city v medailonku… pomuze ji to snad??

301
Jonatána
Reagovat

Habera byl neskutečně trapný s tím, že by Adama sežrali lidožrouti jako druhého a z jiného důvodu. Ať už s tím jde do hajzlu, blbec.To nebylo husté ani vtipné, to bylo pekelně trapné. Smskují lidé, ať to nechá na nich, hodnotí projev při písničce, zpěv, ale pak ať drží hubu. Strašně mě namíchl. Teď jde Verča, držím jí palce. Tuhle písničku mám ráda a Veronika mě bavila už v úvodní písní. Jé, to zní dobře :-).

302
Pavlina
Reagovat

Konečně Verča vypadá jako mladá holka a nemá song jak pro 50letou bábu.

303
Mila
Reagovat

297 – on dela asi vsechno na efekt, ale netaji se tim a cekala jsem dnes daleko vetsi prusvih. Obcas se i trefil do melodie a tonu…

304
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

301 – mně to přišlo jako dobrá hláška, zasmál jsem se…

305
Prochor
Reagovat

Veroniko – tahle šílená popová srágora nemá s rockem opravdu vůbec nic společného ani kdy jsi to zazpívala dobře a to se nestalo. Podle mně třetí adeptka na vyhazov.

306
Jana
Reagovat

začátek se mi zdáll rozpačitý,ale potom dobrý

307
Lucas
Reagovat

tak Veronika nevím, moc se mi to nelíbilo.. Cher Lloyd byla 100x lepší a byl v tom aspoň nějaký pořádný procítění.. který mi tady chyběl, i přes to, co říkala v medailonu..

308
Ludvík
Reagovat

Nelíbí se mi jak je styblova protlacovana… hra na city a zase zpívá poslední… nemám ji rad.. vůbec to už raději a vyhraje Daniel…

309
askile
Reagovat

Veronika to posrala.byla falešná

310
Anta
Reagovat

tak ten nástup se Verče povedl

311
Filip
Reagovat

tak ale objektivne se musi uznat.. ze styblova.. dnes asi nejlepsi vykon v soutezi… ale NEBREC tak trapne pro kristaboha.. to nikdo nezere

312
Peter
Reagovat

Tak Veronika, prvá a druhá časť (hlavne teda tá druhá časť) super, konečne aj nejaké emócie. Ale tá tretia časť bola taká nejaká rozháraná ukričaná. Ale zatiaľ minimálne pre mňa jej najlepší výkon.

313
kanárek
Reagovat

Veroniíce to snad poprve sluší a má trochu osobitý vzhled a výraz.
Ve výškách příliš vyje… .. .
…napodesáté…

314
libena
Reagovat

307 – ok, na cher lloyd rozhodně nemá!!!
připadá mi, že si na něco hraje…emoce jí nežeru

315
jab
Reagovat

Verča – na začátku jsem se bál že to emočně neustojí. Pak se rozjela, ale občas jí to trošku ujíždělo. Jinak to celkově řadím mezi lepší vystoupení večera.

316
Mila
Reagovat

souhlas s Ewou

317
Prochor
Reagovat

Opět souhlasím absolutně s Ewou – nemůžu tomu uvěřit.

318
přiznivec.obecny
Reagovat

Mě se Verončin hlas líbí, je silný a přitom není studený a hlavně výšky jsou moc pěkné řezavé a přitom taky ne studené. Jen se v druhý třenině vyčerpala a s dechem skoro nestíhala, ale taková těžká věc…. No, stane se. První půlka excelentní. Jsem fakt zvědavá jestli si skládá. Měla by! Ať se udrží.

319
Jai Kudo
Reagovat

Ewča zase PŘESNÁ! Jedno z nejhorších vystoupení (nepočítám Daniela, ten je mimo kategorie…)

320
Jonatána
Reagovat

Ewa je dneska nějak hodně napruzená, fakt mi přijde divná. a Veronika se mi líbila. BTW, i tím, že se ozvala.

321
Filip
Reagovat

na superstar FB clanek o vsech co zpivali jak se vam to libilo? hned po vystoupeni…. o SMIDAKOVI nic… (chapu.. ze se muze neco zpozdit)… ale najednou STYBLOVA a uz je tam vcas…. nechutny PROTLACOVANI…

322
Ludvík
Reagovat

EWA- nejlepší porotkyne co do teď byla!

323
Jana
Reagovat

mě se taky líbila

324
jab
Reagovat

Moje pořadí (rozdíly v některých případech opět minimální)
1. Štefan
2. Jarda
3. Martin
mírný odstup
4. Adam
5. Veronika
6. Sabina
větší odstup

325
zuzana
Reagovat

nepochopila som z toho co hovorila porota nic…mne sa naopak ten zaciatok zdal slabý roztěkaný

326
jab
Reagovat

7. Tereza
8. Kristína
pro změnu odstup
9. Daniel
10. Virgínia
Fakt těžko říct kdo z těch 2 byl horší

327
Jana
Reagovat

325-souhlasím

328
Indián
Reagovat

301
To nebyla první narážka na Adama od Habery. Při tom tetování měl kecy o jeho obří ruce. „Vtipálek“ . Po držce by zasloužil.

329
Filip
Reagovat

takze dnesni objektivni poradi je:

1) pcelar
2) smejkal !
3) sabina
4) styblova
5) mandzakova
6) smidak
.
.
.
zbytek vsici… nestoji ani za rec… bud urvany… nevyrazny… trapny nebo nehodi se.. CELKOVE KOLO – VELKA SLABOTA

330
přiznivec.obecny
Reagovat

Habera – divadlo. Tak to snad ne. To fakt nemuseli. I kdyby to divadlo bylo, tak smutný, ostatní byli horší a bylo jich dost. Ale tak aspoň Veronika má kritiku. Nebylo to stoprocentní, tak aspoň ví, jak na koho působí. Habera – divadlo. Ewa pozanala druhou část jako špatnou a Soukup dobrý… Ale stejně…

331
Jonatána
Reagovat

304 proti gustu …v poho. Mi to přišlo trapné a nepatřičné.

332
yeey
Reagovat

Ewa a Palo me NAPROSTO nasrali, vubec nevi, o cem ta pisnicka je a pindaj…. Veronika byla UZASNA!!!!!

333
zuzana
Reagovat

u mna dnes
Stefan
Adam
Jarda
Šafa
Terka
Kristina
Sabina
Verča
Daniel
Gia

334
jab
Reagovat

Dneska se hooodně bojím o Kristínu, jisté to nejspíš opět nebude mít ani Tereza. Mezi Danem a Giou je mi to celkem jedno.

335
+-
Reagovat

Tak za mě dnes rozhodně lepší kluci jak holky.
Viděl bych to asi nějak takhle:
Pčelár, Kukačka, Smejkal, Šafařík (ubrat trochu mohl no),
Křováková, Stýblová, Mandzáková, Šmidák,
Debnárová, Buberníková…
Vypadout by měla Gina, chyběla by mi nejmíň…

336
Honzad
Reagovat

Veronika i Šafa mají oba velký problém – jsou na tom hlasově i pěveckými schopnostmi hrozně dobře, ale ubližují si přehráváním, neupřímným kalkulem, tlačením na pilu, nepřirozeností. Ani jednomu to prostě nevěřím.

337
Pavlina
Reagovat

Můj žebříček dnes

1) Štefan – sorry, pro ty, co ho nesnáší, ale pro mě dneska předvedl nejvíc
2) Jarda
3) Šafa
4) Veronika, Kristína
5) Adam + Tereza
6) Sabina – i když jí v podstatě chválili možná nejvíc, něco mi tam prostě nesedlo.
7) Gina + Daniel (ačkoliv Daniel nebyl tak tragický jako v předchozích kolech

338
W
Reagovat

Nerozumiem tým kvapkám, čo pravidelne dávajú Danovi. Podľa mňa to bolo v rámci možností odspievané ok.
Veronika – tiež ok, a taktiež prisilné kvapky od poroty. Nebolo to najlepšie za dnešný večer, ale tá kritika bola moc.

Inak ok, Stay dali do rockovej podoby, čím ukázali, že amjú súdnosť voči tematike kola. Druhá vec, že sa to k tej pesničke asi až tak veľmi nehodilo.

Ewa dnes super hlášky, veľmi ma bavila.
Avšak porota pri niektorých súťažiacich šla dosť mimo mňa.

339
jab
Reagovat

Hodně se dnes bojím o Kristínu a trochu i o Terezu.

340
přiznivec.obecny
Reagovat

Moje pořadí :
Nejlepší
1.Jarda
2.Martin (sice přepálený, jemu stačí jen ubrat a výběr super
3.Adam.

Nejhorší byla Gia s Danem.

341
Mila
Reagovat

moje poradi dnes :
1.Jarda
2.Štefan
3.Safa
4.Adam
5.Sabina

Nejhorsi
Virginie- uplne jasne
Kristyna

342
sos
Reagovat

Nesouhlasím s hodnocením Verči, zpívala krásně a má nádherný hlas a ostatní jí ho můžou závidět a navíc vypadá dokonale.
Dneska teda hustá kritika, ať si zazpívá porota naživo a uvidíme. Veronika a Štefan nejlepší.

343
Prochor
Reagovat

Ještě se mi v rockovém kole nestalo, že bych nevěděl, koho vyrazit dřív. Letos bych vyrazil všechny kromě Sabiny, Šafy a Jardy. Prostě hrůza hrůzoucí.

344
pimpa
Reagovat

Ach jo, tak mně teda přišla Veronika jasně nejlepší! A nevím, proč si myslíte, že hraje na city. Podle mě nic nehrála.
Tady se prostě dokola budou opěvovat tři lidi, kterým se všechno odpustí a ostatní se zdrbnou za cokoli. Za pohledy, za úsměvy, za smutek.. Jestli tý holce fakt někdo umírá, tak je mi líto spíš vás, co jí to tu vyčítáte jako divadlo! A Habera je blbej ignorant.

345
Lucka
Reagovat

Jarda se mi dneska moc líbil, zato Šafa vůbec ne. Celkově nudné kolo.

346
dolores
Reagovat

videla som len posledne 4 vystupenia. Jaro to dal na 85% (co je podla mna dost), takze postup ma isty. :) Terezka sa mi pacila, NECHAPEM ??? kritiku poroty. velmi prijemne vystupenie, Daniel -detsky rockovy festival, ale vobec to nepokazil tak ako sa vseobecne predpokladalo. no zas mu nakladali zbytocne vela :// Veroniku by som za nejake divadielko nekritizovala, len nachapem, ze si nevsimli, ze bola v niektorych pasazach dost falosna. bohuzial :/

347
romantička
Reagovat

Ewa Farna je díl od dílu kvalitnější – odborně samozřejmě přišla už připravená, ale začíná výborně formulovat, zvládá (občasné) negativní reakce publika na své kritiky s nadhledem a myslím že to publiku baví, někdo už ti zmiňoval i to, že místy dokládá to, co říká, ukázkou z vlastního hrdla a na mne to nepůsobí nepřirozeně.
A její přístup ke každému vystoupení je individuální, takže se neopakuje…
–> Šikovná dívenka, moc…

348
přiznivec.obecny
Reagovat

344 No, v medailonku měla, že jí někdo odchází, no to fakt nemuseli…

349
Jonatána
Reagovat

Jojo, to jsem taky pěnila. Kdyby aspoň kluk neměl problémy se štítnou žlázou, to je docela svinstvo a má to dnes, bohužel, kdekdo. Habera je s tím opravdu neuvěřitelně trapný.Chová se v tomto směru jako dementní pako. A to ho mám jinak opravdu ráda.

350
Mila
Reagovat

332 – Veronika byla chvilemi falesna, ale to bych ji odpustila.. ale s tim divadlem mel Palo pravdu

351
přiznivec.obecny
Reagovat

347 Podepisuju.

352
Jonatána
Reagovat

349 bylo určeno pro Indiána, zapomněla jsem to napsat.

353
Anta
Reagovat

společnou hymnu néééé ja radši ac/dc :)

354
Jai Kudo
Reagovat

343 Prochor – v podstatě souhlas!
Můj „Final Result“ dnes:
1 Jarda
2 Šafa
3 Sabina
4 Štefan
5 Veronika (jen proto, že má nejlepší hlas, jinak hrůza)
Nikdo z ostatních nestál za řeč….

355
Jana
Reagovat

350-určitě by si takovouhle věc nevymyslela a proto to vůbec nepovažuji za divadlo

356
BarBora
Reagovat

Tip na vyhadzov: Gia/Daniel. Jedno, aj druhé – katastrofa. Všetko ostatné by bolo nespravodlivé.

357
přiznivec.obecny
Reagovat

Oprava : třetí nejlepší Veronika a čtvrtý Adam. Jsem to zmotala…

358
yeey
Reagovat

decka, to uz je fakt ubohost, vzdyt ona se rozplakala!!!! Aby hrala divadlo a nasledne se rozplakala? Habera se predvedl jako bezcitnej ignorant….:-(

359
VLT
Reagovat

348: je fakt, že nemuseli, ale mě právě ta zmínka v medailonku neseděla. Je OK někomu v duchu věnovat skladbu, je ok obtížně zvládat emoce, když je to takhle osobní a pak to buď vysvětlit nebo nekomentovat, to všech o bych brala.
Ale ohlásit to se vší parádou: Pozor, všichni, bude to dojemné, to tím kalkulem dost zavánělo. Nelíbilo se mi to.

360
Ochočený
Reagovat

Tak teď se mi líbí, jak Kukačka fejkuje ten playback.

361
Mila
Reagovat

teda jak ted stali Terezka a Stefan vedle sebe – to by byl krasny par….

362
Jonatána
Reagovat

A s tím divadlem Habera taky silně přestřelil. Nevím, dneska mi tak nějak přišli s Ewou místy silně za hranicí. A Dan sice neměla s rockem nic společného, Ozzy by fakt mrkal na drát, ale celkově mi to prostě nevadilo.

363
cedarin
Reagovat

Dneska se mi nejvíc líbil Jarda, pak Sabina, Veronika a nakonec i přepálený Šafa. Adam ok, ale mám s ním problém, že každé jeho vystoupení je pro mě stejné.

364
Mila
Reagovat

359 – na mne to pusobi stejne.

365
Prochor
Reagovat

Dneska Gina nebo Veronika nebo hezounek.

366
Jana
Reagovat

359-začala si ale porota,Soukup se jí ptal,co jí dojalo a ona řekla „všechno“ – ona už to dál nechtěla rozvádět…

367
cedarin
Reagovat

365 Veronika nevypadne

368
n-t
Reagovat

Divadlo mi připadá to jak se chová porota vůči Veroniky.Celou dobu jí chválí a teď jí haní i když zpívá stále stejně,což je její největší problém.

369
pimpa
Reagovat

358 Rybízku, kdo to nechce vidět, neuvidí. Nemá cenu se rozčilovat, spíš je smutné, jak se city a emoce degradují na divadlo. :-(

370
Jana
Reagovat

ještě chvilku tady budete do té Veroniky šít a já ji snad začnu posílat hlasy

371
Filip
Reagovat

356 – debnarova jeste o parnik horsi nez daniel…ale pude virginia

372
Jana
Reagovat

asi čtou naše příspěvky,dnes už se polepšili a dávají záběry z vily…a zadarmo!

373
Filip
Reagovat

370 – neboj..oni ju tam protlaci i bez tve smsky :) top3 ma jistou bohuzel..

374
Jonatána
Reagovat

370 :-) asi obětuju jednu sms na Verču a jednu na Adama

375
Molly
Reagovat

Mé dnešní stručné hodnocení:

Celkově docela zklamání, rockové kolo je mé nejoblíbenější a žádných velkých touchdownů jsem se nedočkala, emoce se mnou necloumali, prostě zívačka a ani nikdo z finalistů není tak výrazný, je to docela vyrovnané. Fandím Šafovi a Sabině, ale ti dnes neměli uplně svůj nej večer.
Moderátory už vůbec nevnímam, občas zaslechnu nějakej trapnej vtip a to mi stačí. Dneska vypadají dost divně, hlavně pan moderátor outfit nic moc :)

Pořadí:

Adam – měla jsem i husinu, super energie, trefil se mi do noty :) super
Veronika – pro mě právě dnes dobrý, ač jí moc nemusim, líbilo se mi, že to nebylo tak dokonalý jako vždy, emotivní, až mě to i dojalo a to je co říct..nevim jestli hrála na city, pochybuju, že by to bylo divadlo na diváky..
Jaro – můj oblíbený song, Jaro se moooc snaží, ale ta energie z něj mmoc nejde, nevim čim to je… dnešní vystoupení ale patří k jeho nej a jen tak dál!
Štefan – dobrý, profesionální, celkem milý výkon..nějak na mě nepůsobí, ale úsměv stále pěkněj:)
Tereza – celkem to šlo dnes, jsem ráda, že měla rychlejší song, porota jí zbytečně zkritizovala…ale moc rockový to nebylo
Šafa – já ho žeru, ale dnes opravdu v těch hloubkách moc zvracel, metallicu můžu a možná jsem tim ovlivněná..ale neměl tak tlačit na pilu..ale jinak asi nejlepší opravdu rockový výstup!
Sabina – musim si to poslechnout znovu, mě to přišlo prostě hoodně falešné, refrény, když se dostala na svůj řev super..
Gina a Dan nejhorší výkony hodnotim celkem srovnatelně, to bylo jasný, že Dan Ozzyho nemůže dát a Gina taky trochu přebrala při výběru, Depešáky může milovat, ale nee zpívat..ten hlas tam prostě neseděl a falešné to bylo jak prase…uplně jiná písen z toho byla.
Typ na vypadnutí Gina..zatím mi to vycházelo, tak uvidíme..ale je na řadě holka, tak bych se i vsadila, že to bude ona.

376
yeey
Reagovat

369 – Me Habera a Ewa naprosto nebetycne vytocili…. Haberu mam rad, ale dneska byl celou dobu na vodstrel… a to jak setrel Veroniku bylo bezcitny a bezohledny…

377
VLT
Reagovat

366: já měla na mysli medailonek před vystoupením. Jinak to na mě dělalo dojem, že Soukup ho neviděl, jinak by asi nebyl tak necitlivý.
Ono to vůbec bylo od Veroniky dost nedomyšlené, ať už je ten nemocný kdokoli, od zítřka na něj bulvár zahájí hon :-((

378
Jana
Reagovat

373- každý máme právo na svůj názor

379
přiznivec.obecny
Reagovat

359 No, mě to v takových jejích těžkých časech přišlo hrozný. Habera se může domnívat, nebo mu Veronika připadá nějak podezřelá, bůhví, ale k takový situaci já bych takový koment neriskovala. Je to riziko, že raníš.

380
dolores
Reagovat

Daska Kostovcik spieva nazivo, to sa ceni :))

381
pimpa
Reagovat

376 Souhlas, dnes byli na facku celkem oba, i s Ewou. Protivní skoro ke všem, i vůči sobě navzájem, ale to, co řekli Veronice bylo fakt až ubohé.

382
zhor
Reagovat

Celkovy dojem doteraz.
Naj + dievcata: Sabca – najzaujimavejsi hlas a zjav, Tereza najkrajsi hlas ale trochu mdly prejav – ale lepsi sa
Naj + chlapci: Jarda… inak nic zaujimave

Naj – Gia, Daniel.. jeden z nich dnes pojde

383
Jai Kudo
Reagovat

***GG*** info pro GG fans než nám někdo vypadne:

POZOR!! Gábina bude v úterý 9.4. v pořadu Nikdo není dokonalý na TV PRIMA v 20:15h společně s Kamilem Střihavkou….:)

384
Filip
Reagovat

tohle je aspon zpevacka! … ne nejaka styblova

385
Jana
Reagovat

380-playback bych nečekala,asi by mě naštval….

386
přiznivec.obecny
Reagovat

Ledaže ten medailónek neviděli, tak potom budiž. Ale kritika se u jejího výkonu měla týkat i dobrýho. Přišlo mi to moc nevyvážené. Ale můj názor.

387
Honzad
Reagovat

O to víc nechápu, proč musela minule Gunčice kvičet na playback…

388
Anta
Reagovat

Tak u mě dneska:
Martin (stále NO :))
Jarda (já tomu Jardovi i tu sms poslala)
Sabina
Veronika
Adam
Štefan
Tereza
Kristína
Dan
nejhorší Gia

Uvidím, až si to poslechnu později znovu, zda to pořadí budu mít stejný, ale některý věci se holt nemění :)

389
sos
Reagovat

359 Pěkná blbost, žádný kalkul v tom nevidím. Neříkal minule náhodou Soukup s Farnou, že v jejím zpěvu necítí žádné emoce? A když je tam dá, zase je to špatně. Na začátku se jí Farná klaněla, teď ji neustále stírá.

390
Prochor
Reagovat

Na tuhle úžasnou skupinu čeká na Ukrajině Ani Lorak. Ale proboha – ať toho nechají na civilizovaném území. Strašné !!!!

391
+-
Reagovat

389 – Třeba volí protitaktiku, když jí vychvalovali, lidem to vadilo, tak třeba myslí, že když jí teď budou hanit, smsky budou lidi posílat na záchranu…

392
BarBora
Reagovat

371 – pusti si to ešte raz, neviem, či tí dvaja dali aspoň pár tónov nefalošných, na rozdiel od Kristíny.

393
milo
Reagovat

já si myslím, že Veroniku zbytečně moc zkritizovali. Někdy ji vytýkají přílišnou technickou dokonalost, a když už ukáže trochu zranitelnosti a dá tam to, co písnička potřebuje, tak dostane zase… Možná Veronika taky trochu přestřelila s tím pláčem, ale podle mě to bylo jedno z jejích nejlepších vystoupení a ne naopak…

394
milo
Reagovat

jinak dneska vidím na vyhazov Giu, Kristínu nebo Dana (což je možná spíš přání než tip)

395
W
Reagovat

347 – súhlas

Mne sa teda dnes páčili asi všetci až na Ginu a zároveň je to môj tip na vyhadzov

396
mk
Reagovat

390: :) Ja se priznam, ze jsem doted netusil, ze to jsou Slovaci :) Pisnicka chytlava, ale kvalitou spis takova odrhovacka a krome toho moc rockova taky ne.

397
W
Reagovat

to myslel moderátor vážne s tým, čo povedala porota na Veroniku? Veď to bola pravda asi tak len z polovice :D

398
Jana2
Reagovat

No konečně se Jarda mohl hned radovat a jak mu to radování hezky šlo :-D

399
Jana
Reagovat

máte tam Jardu :-)

400
jab
Reagovat

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :-)

401
přiznivec.obecny
Reagovat

Paráda – Jarda je v zóně bezpečí

402
Anta
Reagovat

první tři přesně dle mého pořadí ! :))

403
přiznivec.obecny
Reagovat

398 Jarda se raduje a lze si tu tam ještě zajardovat :-)

404
Jai Kudo
Reagovat

Největší a nejpříjemnější překvapení dnešního dne by bezesporu Jarda….!

405
Anta
Reagovat

??????????? Dan !

406
Jana
Reagovat

tak Dana jsem čekala až příště

407
jab
Reagovat

Hmmm…a je venku…ale plus zato jak se k tomu postavil

408
Laikka
Reagovat

??? No tak se docela divim. Chybět mi tam nebude, ale Gina i Kristýna by mi chyběli ještě míň…

409
Lucas
Reagovat

tak Dan vypadnul po svym nejlepším výkonu, aspoň se nemusí za nic stydět :)) myslim si, že to dneska nebylo tak špatný, jak tvrdila porota, Gia byla horší..

410
+-
Reagovat

Neuvěřitelné! 2 kluci vypadli z Top12-10 a k tomu dva z čechů, to se přepisují dějiny!!! Ty holky ze SR maj letos sakra podpodru!

411
Filip
Reagovat

skoda smidak si to nezaslouzil… nakonec se z neho vyklubal v pohode borec…. virginie mela jit

412
Molly
Reagovat

Je to fér, že vypadl a řekl to moc pěkně náhodou..

413
Mila
Reagovat

to by mne zajimalo, kdo posila SMS Virginii.. mela vypadnout ona

414
Anta
Reagovat

403 přiznivec.obecny – šak jsem mu tu sms taky poslala co by nepostoupil :-D

415
W
Reagovat

Tak ja tomu hlasovaniu nerozumiem :D Tri slovenské dievčatá naďalej ostávajú? Neverím. Príde mi, že hlasuje asi strašne málo ľudí.

416
Prochor
Reagovat

Takhle to dopadne vždy, když si nějakej hezounek hraje na frontmena Black Sabbath. Dobře si to zapamatujte.

417
Jana
Reagovat

Tak Vám přeju všem dobrou noc :-)

418
jab
Reagovat

Nickelback tipuju na Martina, Skyfall na Veroniku…za zařazení této skladby jsem každopádně velmi rád :-)))

419
Jana2
Reagovat

Dan byl horší než Gia??? Já ho teda neslyšela, ale docela o tom pochybuju…sice mi vůbec Dan chybět nebude, ale musím uznat, že mu produkce pár klacíků pod nohy naházela…dneska si to nezasloužil (viz. Gia), ale jinak mi to nevadí. Omg jestli se mi tohle povede někdy odeslat, tak se budu fakt divit, další příspěvky až zítra, tohle je o nervy.

420
+-
Reagovat

413 – Taky by mě to zajímalo.
Ale Dan asi dojel na to, že by nikdo neřekl, že miláček pubin by mohl jít tak brzy a tim to možná dopadlo tak, jak to dopadlo

421
přiznivec.obecny
Reagovat

414 Anto, děkuji ! Já tedy Šafovi taky pošlu pár příště a to za a) kvůli tobě a za b) za to že mi vybral milovaný song ;)

422
Mila
Reagovat

416 – a kdyz si nejaka namyslena hraje na to, ze da Depeche Mode?.. nezlob se, ale vetsi prusvih dnes byla Virginie.. Dan se aspon snazil

423
romantička
Reagovat

za uši tahali všichni, co zůstali – tak rozhodly asi sympatie k jiným kvalitám, než je zpěv – bude to chyba maskérů ale na mne z obrazovky na závěr dneska čišel až tísnivej pocit, že je Dan umělohmotný

424
Anta
Reagovat

410 – nová éra :-))

425
Elko
Reagovat

Takto majú vyzerať moderátori Superstar a nie ako tí terajší príšerní NEmoderátori:

Superstar – STV 1 – rockové kolo – rok 2004/2005 (áno, to je Adela a Pyco :))
http://img.musicserver.cz/18526.jpg

426
n-t
Reagovat

SuperStar by letos konečně mohla vyhrát holka ! :)

427
jab
Reagovat

Ještě jedna perlička. TOP 16 zatím vypadává tak, že momentálně všechny pokoje mají už jen jednoho obyvatele ale žádný ještě není kompletně vystěhovaný. Jediný plně obsazený pokoj je (jestli se nepletu) Veronika-Virgínia. Asi nebude těžké odhadnout, který z nich by šla spíše ;-))).

428
+-
Reagovat

424 :o))) Ajooo vlastně.
Ale po dnešku to má asi Gina na příště spočítané. To už nemůže přežít…

429
yeey
Reagovat

WAAAU, revoluce!!! neni to v ČR poprve od uplne prvni rady Superstar, kdy je v jednom okamziku ve finale vic holek nez kluku?? :-OOO

430
Filip
Reagovat

jinak se podle me HRAJE PODLE NOTICEK produkce… protoze je to divny… podle myho.. osobne sou baby v celkovym meritku daleko horsi jak borci.. ale uz snad v divadle rekli.. ze BABY sou letos LEPSI JAK BORCI.. a takhle se podle me odviji cela soutez a kroky produkce…. ktere bude cil takovej… ze chteji ..aby vitez byla BABA… takze.. krovakova nebo styblova

431
n-t
Reagovat

VIRGÍNIA JE SLOVENSKÁ ALICIA KEYS!!!

432
+-
Reagovat

429: Jo jo, 5:4 pro holky, to je div. Ale teď myslim začne už fakt ta holčičí vyvražďovačka a tipuju to následovně: Gina, Kristína, Tereza…

433
přiznivec.obecny
Reagovat

Dan. Mě se taky líbilo, že uznal, že konkurence je pro něj moc velká. Ještě si cením toho, že i když byl v situaci otloukánka, tak měl skromný, ale zároveň zdravý sebevědomý vystupování.

434
Anta
Reagovat

418 – tak jestli dá Šafa příště Nickelback a třebas This Means War, tak to budu mít svátek !!! :)

435
+-
Reagovat

A dnes se taky porota netrefila v tom, kdo vypadne. Ta Gina asi byla moc jasná a ti, co hlasují, tak zabrali.
Odesílání je peklo, takže končím a jdu na kutě

436
yeey
Reagovat

433 joo taky se mi libilo, jak to vzal sportovne, palec nahoru!

437
Prochor
Reagovat

Kdyby existovala spravedlnost, tak bych ještě vyhodil všechny holky kromě Sabiny protože ani jedna rockovým kolem objektivně neprošla.

438
irena
Reagovat

Můj dnešní žebříček už tu napsala Anta, mám to úplně stejně
Martin (přepálený nepřepálený, ale ta práce s hlasem a energie byly úžasné)
Jarda
Sabina
Veronika
Adam
a pak ti ostatní..
Dana bych tam klidně ještě tak dvě kola nechala, Gia si odchod zasloužila víc

439
askile
Reagovat

Prosim ake je tema dalšieho kola?nepostrehla som

440
přiznivec.obecny
Reagovat

294 Já bych byla pro.

441
Monika
Reagovat

Tak slabe rockove kolo dlouho nepamatuju, polovina soutezicich z predlonske serie ty letosni strci do kapsy. Skoda, ze se vypadava po jednom, z fleku bych poslala domu aspon ctyri. Nejvetsi prekvapeni pro me Safa, ktery patri k te lepsi polovine. Presto jsem nestacila zirat, co tam predvadi za amaterske vystoupeni. Kdejaka vesnicka rockova kapela, co hraje o vikendech pro par desitek lidi by ho zvalcovala. Tak spatne to dneska imho bylo. Jednim slovem parodie!!!

442
yeey
Reagovat

Merťas – co se tyka Veroniky, ta pisnicka je na ty 2 casti stavena, jak sama Veronika podotkla, ale je mi to jasny – Veronika se rozbrecela na povel, Marta Jandová je nafoukana………

443
Anta
Reagovat

441 Monika – Šafa rozhodně špatný nebyl, chtěla bych teda vydět ty tvý „vesnický rockový kapely“ :-/

444
ejmi
Reagovat

380-súhlas, na rozdiel od minuleho kola, kde GG na playback. Fakt, že superstár tento roka zaostáva ďaleko za priemerom, porota akoby hodnotila v zmysle presného scenára, koho chce produkcia už von a koho nie. Pali a Farna to s hodnotením Veroniky poriadne prehnali. To dievča si také kritiky nezaslúži, najmä, keď tam vlastne ani poriadny spevák, resp. speváčka nie je. Křováková sa správa ako infantilný pubertiak, Šafárik ako tvrdý rocker – tu by som skôr povedala, že hral divadlo. Navyše počúvať dve hodiny takýto rev by normálny človek na koncerte nevydržal. Adam zatiaľ takmer nedal dole ani deko – žiaľ a výrazovo sa mi dnes veľmi nepáčil. Zato Pišta Pčelár dnes nekecal, bol feši a aj dobre spieval. A ešte Terezka je neskutočne krásna a takémuto jemnému dievčaťu dať spievať takú pieseň… no nerozumiem ako to vlastne s výberom je, či musí, alebo nie. Ostatní ma nezaujali a tak bez komentu.

445
přiznivec.obecny
Reagovat

336 Podezření má taky takový. Oni jsou pěvecky daleko a chtějí se vrátit do natural stylu. Ještě ale čekám. Dneska ale Veronika v první půlce citově se mi zdála uvěřitelná. Martin je skvělý, ale asi ten operní zpěv ho trochu tahá zpátky do technických nauk.

446
Michal
Reagovat

439 – Filmové hity, zazní např. Skyfall z Bonda nebo Nickelback ze Spidermana..

447
milo
Reagovat

434 – Zorka myslím řekla, že to bude soundtrack ke Spidermanovi, tudíž od Nickleback to bude Hero. Jsem zvědavý, co dalšího kromě Skyfall zazní, prosím jen ne Titanic.

Od Terezy bych asi rád slyšel Thousand Years od Christiny Perri. Myslím, že by do toho mohla dát dobré feelingy. Sabina by zase mohla dát Paramore – Decode, což je shodou okolností stejně jako Thousand Years soundtrack ke Stmívání, na kterém jsou dobré jen ty soundtracky, nic víc :D

448
Anta
Reagovat

447 milo – no nechala jsem se trochu unést :)))
Ale tak Spiderman je taky dobrá věc a ráda bych v tom slyšela Martinův hlas.

449
přiznivec.obecny
Reagovat

No, tak já vzhledem k tomu, že tu mám největšího oblíbence, co jsem kdy v SS měla, tak je pro mě tahle řada nejdůležitější. Další Šafa má krásný hluboký hlas. Sabina efektní opravdu houpavý pilový hlas. Takže pro mě super řada. Stačí mi tihle tři bohatě. V minulých řadách jsem měla buď jednoho a nebo žádnýho oblíbence. O tom, že všichni tři jsou k tomu ještě sympatičtí ni nemluvím. Zatím z minulých řad nikdo neprorazil a nezaujal mě natolik, abych je poslouchala. Jeden. Dokonce Kristýna ještě možná se vyprofiluje a bude budoucí osobitá zpěvačka….

450
Scalex
Reagovat

Bohužel musím souhlasit s Monikou. Šafa má božský hlas, ale absolutně mu schází hudebnická soudnost. To pochopení, kde je limit, kde je hranice, za kterou zpěvák nemá jít, i když na to technicky má. To předvedl už minule, kdy vzlykavé manýry zpíval snad ob tón, dneska to zas silně přehnal s tím deathovým hlasopitvořením. Jak říkám, je to jako nadšený kuchař, který chce uvařit nejlepší jídlo na světě a proto nešetří těmi nejlepšími ingrediencemi – a výsledek není k jídlu, protože tam těch dobrých věcí je prostě moc. Když si dám na chlebíček lžičku kaviáru, tak si pošmáknu. Když si na něj toho kaviáru dám půl kila, nebude to k jídlu.

A Metallica je kapela, kterou mám fakt hodně dobře naposlouchanou. Občas v Gilotinách hodnotím nějakého soutěžícího a tu písničku přitom pořádně neznám, protože jsem si jen pustil 2-3 klipy z YouTube. Ale Metallicu znám z mnoha studiových i živých nahrávek, z koncertů a tak tu hranici, kterou Šafa překročil, mám dobře v uchu. Celý koncert Metallicy bych s radostí dal. Celý koncert, na kterém by Šafa zpíval takhle, by bylo pro mě utrpení a asi bych u třetího songu šel do bufíku na buřta, počkal na čtvrtý song a během pátého se nenápadně vytratil z haly pryč.

Šafa má božský dar, se kterým zatím bohužel neumí zacházet. Jaký je to obrovský rozdíl oproti Jardovi, který naopak dostal od přírody dar velmi skoupý – v podstatě jen tu barvu hlasu – ale naučil se to, co má, maximálně vytěžit, takže i dneska v tom rockovém kole s tím svým ševelivým přiškrceným hláskem výborně zabodoval.

451
Kovy
Reagovat

Já jsem hodně zklamanej po dnešku. Omlouvám se jestli budu sprostej,ale tu píp porotu fakt nechápu pošlou Daniela do živáků aby mu večer co večer nakládali což to nakládání ale řikat mu jak na to nemá, že tam nemá vůbec co dělat atd.At se jdou vycpat, u dětinské Debnárové jim to nevadí. V každé řadě je takový zpěvák jako je on tak byl Filip Jankovič, Julián Záhorovský atd. Jinak dětinská Debnárová která by dle mě nezazářila ani na dětské besídce stále pokračuje.
Dále Virginia která je sebevědomá až na půdu ,ale také zatím nic nepředvedla jediné co se jí nedá vytknout to ,že je to fakt kočka.
Do třetice Tereza je krásná ale to je všechno ani jeden živák nic pořádnýho nepředvedla pro mě největší zklamání.

JInak mě osobně je nesympatická i Veronika, co jsem četl na slovenském webu ,že nevychází se soutěžícími ibych tomu možná i věřil a ani trošku se tomu nedivil. Na mě působí namyšleně falešně a že všechno moc přehrává.

Moji favoriti: Adam,Martin,Sabina i Jaro super zvláště Sabina se mi líbí kolo od kola víc a víc jo ještě Štefan..
Pořádí: 9.Virginia,8.Debnárová,7.Mandzáková,6.Smejkal,5.Šafařík,4.Stýblová,3.Štefan,2.Kukačka,1.Sabina

452
přiznivec.obecny
Reagovat

450 Scalexi on ten Martin, si myslím, se musí oprostit od nauk, má smůlu v tom, že toho o zpěvu moc ví. A on má do tý Metallicy skvělej hlas a drive, výraz – jen podle mě teď tápe. Možná se mu nepovede se dostat do těch správných kolejí, ale třeba ano. Já Metallicu poslouchám, přeci Jamese, Cliffa, nemůžu minout! Ale mě se zdá, že Šafa to jen přepálil a možná ještě trochu nepochopil ten song, ale na druhou stranu ani režie to hudebně nepojala dobře. Kapela hrála skvěle, ale nebyl to ten song úplně jak měl být.
O Jardovi co jsi napsal, mě potěšilo. Někdy zpěváci ani neví, co zpívají a proč a je tam všechno, protože jsou opravdový výrazný originální osobnosti a vlítne to do toho zpívání. Oni tu muziku prostě nějak správně vycítí.

453
Merťas
Reagovat

442 – yeey – Zdá se, jako bych tě po minulém článku s tím pořadím nějak naštval. :-) A taky koukám, že ta Jandová mi nebude odpuštěná nikdy. :)

Samozřejmě vím, že song Stay je rozdělený na dvě fáze, ale hold když to někdo netrefí tak to netrefí, a podle ohlasů jsem nebyl jediný kdo to slyšel. Co bylo a nebylo hrané, ví jen sama Veronika. Že v osobním životě prožívá něco těžkého, chápu a soucítím. Osobně mám taky už bohužel nějaké životní zkušenosti, a nejsem neempatický hovado. Ale ač jí obsah dojímá nebo ne, ten konec jsem ji nevěřil, pláč po songu na mě nepůsobil, ač jí to určitě dojalo, ale prostě mi to přišlo trochu tlačené a na efekt, pro diváka. Proti Veronice nic nemám, líbí se mi už od Talentu a jsem moc rád, že na sobě v životě zapracovala, nevzdala se a šla si za svým snem, do pěvecké soutěže. Ale když je tady tak musí makat, druhé kolo podala nevyrovnaný výkon…

454
Scalex
Reagovat

Ještě k Merťasovu hodnocení Veroniky – bohužel, přijde mi, žes to nepochopil úplně stejně jako porota. Pustil sis videoklip k té písni? V té písni umírá muž, u něj sedí zoufalá a smutná žena, která zpívá „Stay with me“ – nechce, aby odešel. A do toho přichází druhá zpěvačka z Shakespear’s Sister, která představuje Smrt a chce ho odtáhnout na druhou stranu.

Proto ten zlom, proto ta nesourodost – protože to jednak zpívají dvě zpěvačky a každá úplně jinak. Ta první je smutná, citlivá, zoufalá, zatímco Smrt je potměšilá, drzá, ostrá a chce toho chlapa definitivně přetáhnout na svoji stranu (tedy do říše mrtvých).

No a tuhle písničku, která se NEDÁ zazpívat v jednom člověku (aniž by to – jak jsem psal ve svém článku – nevypadalo jako rozhovor Gluma se Sméagolem v Pánovi prstenů) vyfasovala Veronika a musela ji zazpívat sama. A pak dostala vynadáno přesně za to, co se jí v písni povedlo nejlépe – oddělit od sebe ty dvě polohy a zazpívat jednu část jako ta první zpěvačka a druhou část jako ta druhá.

Jakkoli mám rád Sabinu a Jardu, jakkoli si myslím, že Stay do rockového kola nepatří, Veroniku musím ohodnotit jako absolutně nejlepší výkon kola. A je mi jedno, jestli jí někdo umírá nebo ne a je mi jedno, jestli bylo její dojetí a slzy pravé nebo ne… to je její osobní věc a já hodnotím čistě jen provedení té písně. Podle mě bylo brilantní.

455
přiznivec.obecny
Reagovat

453 Já jsem zaregistrovala, že ji nevystačil před tou druhou půlkou dech, jak se do toho opřela na konci první půlky a ten song už nikde nemá moc prostoru na pořádný nádech…proto si myslím, že opravdu druhá půlka šla špatně.

456
ejmi
Reagovat

454-úplný súhlas.

457
yeey
Reagovat

453 promin, nechci zas pusobit utocne.. :-/ ale za sebe muzu rict, ze me Veronika dneska absolutne dostala, ty emoce do toho dala, mel sem husinu od zacatku az do konce a proto me ty kecy, co vedl Habera s Ewou vylozene rozcilily… a uz vubec neprijde mi fer nekoho obvinovat z tlaceni place apod…. to se ani tak netyka tebe, ale nejdriv nekomu vecne vycitat, ze do toho nedava emoce a kdyz je tam da, tak ho zas jebat ze je ze sebe tlacil ci co… ach jo…:-((

a Martu sem ti dneska pripomnel teprve podruhe, coz je dost malo na to, jakou hovadinu si natukal do klavesnice….

458
Merťas
Reagovat

454 – Tak znovu. :) Chápu o čem písnička je. Chápu, že to berou na bedra dvě zpěvačky. Chápu zlom i nesourodost, Možná je to mnou, že jsem se špatně vyjádřil.

Dle mého, Veronika neustála ten přechod na Smrt, respektive pasáž Smrti nedávala, místy ji křičela až moc. Neříkám, že nezvládla přechod (to se oddělit povedlo), ale že ten přechod způsobí to, že jednu pasáž nedá. A to se stalo. Zoufalou smutnou ženu dala, ale Smrt dle mého ne.

459
blixa
Reagovat

Chybí hlasový poradce, Nova zase ušetřila, tudíž vývoj soutěžících je malý, náhodný. Matin by někoho soudného, kdy by ho řádně „profackoval“ a zkorigoval potřeboval jako sůl. Zatím je v zajetí až přemíry svých schopností, ze kterých sám neumí namixovat ten správný koktejl a ve výsledku to není moc k pití.

460
přiznivec.obecny
Reagovat

Loučím se s vámi. Přeju hezký další týden :-)

461
yeey
Reagovat

454 Scalexi, za tu Vercu dekuju DEKUJU ;-)))

jinak u Martina s tebou uplne nesouhlasim, ale zas chapu, ze ty fakt v pevecky soutezi pozadujes zpev a ne bliti, sam bych asi takovej celej koncert uplne nechtel poslouchat, ale jeden song mi prijde fajn, proto sem si uzil i Šafu… napr. u mych oblibenych Guano Apes vzdy na konci koncertu odezni Loards of the Boards, kde zpevacka Sandra jen rve refreny a ono to na efekt pusobi skvele, mozna to do pevecky souteze neni ideal, ale mne to nevadilo a Martinovi sem to sezral… a na koncerte by mu doslo, ze to takhle nelze delat celou dobu…

462
Merťas
Reagovat

457 – Je určitě pravda, že Habera to určitě zazdil. Bylo to hrubý, ale na mě prostě ten pláč na konci moc nepůsobil. Čistě osobně. Jak jsem psal v hodnocení, někde ty emoce sednou a někde zase ne. U mě to tady nesedělo.

Ale to jsou asi ryze osobní hlediska a otázky vkusu, která jsou subjektivní a záleží na každém jednotlivě, jak mu vystoupení se vším okolo sedne. Tady se v názorech budeme lišit nejspíš vždycky, protože ty hranice máme každej jinde. Já jen říkám, že mě ta Veronika mě dneska nedostala. :) Jinak proti ní nic nemám.

463
romantička
Reagovat

454 Scalex: dík za vysvětlení – v tomhle případě, kdy jsem okolnosti neznala, bylo zapotřebí abych pochopila…

464
Anta
Reagovat

443 ajaj oprava: vidět
no tak mě ten koment trochu popudil

465
Anta
Reagovat

450 Scalex – ano Martin má božský hlas a vystoupení dal jak to dal, někomu se to zdálo „přepálené“, ale i tak bych to nesrovnávala s vesnickou rockovou kapelou a to nic proti nim (v rodině máme taky, tedy hard rock).
Taky si nemyslím, že by svůj případný koncert celý takhle odzpíval.

466
zuzka
Reagovat

Vidite,jak jsem predpovidala

467
zuzka
Reagovat

Vidíte,jak jsem predpovidala,veronika zase nakonec..proc proboha..televize umi hýbat s lidmi..ani se nebudu divit,kdyz to cele vyhraje..omlouvam se některým..ale televize jak z ni dělá vrcholy večera,zacinam mit na ni averzi…..

468
Monika
Reagovat

Za nejvetsi objev letosni SS povazuji Ewu Farnou jako porotkyni, a to jsem ji v castingovych dilech nemohla prijit na jmeno. Nejlepsi zenska porotkyne v historii. Tohle byl famozni vyber, ta holka letosni rocnik drzi pri zivote:-)))

469
Paul
Reagovat

Můj žebříček dnes: 1.Adam
2.Veronika
3.Jarda
4.Martin
5.Štefan
bohužel dnes se mi vůbec nelíbila Sabina -byla to vyřvávačka, nevkusné a místy falešné-tak zprznit krásnou píseň!

470
BarBora
Reagovat

Dnes sa mi páčili len Štefan, Jarko, Terezka. Tých falošností bolo dnes požehnane.

471
Monika
Reagovat

Zebricek nesestavim asi, ale kdybych mela vyzvednout nejaky vykon v ramci slabsiho kola, jmenovala bych Terezu, sice tam nebyla ta zivocisnost Pink, ale i tak mi to prislo podstatne lepsi, nez jsem ocekavala. Myslim, ze nemusi zpivat jen unyle songy, ale zvladne prekvapive i rychlejsi vec. Jako druheho bych jmenovala Jardu, dnes prekvapil, poprve za celou dobu jsem si rikala, ze na podiu je zpevak. Do minuleho kola jsem absolutne nechapala co v semifinalove sestave dela.

472
folkon
Reagovat

Áno, Šafa má dobrý hlas, je dobrý spevák, ale spieva paródie. Už minule prznil preafektovane „proklínám“ a teraz si podal jednu z mojich naj pesničiek z puberty „Enter Sandman“…to fakt nebol rockový spev, to bola paródia. Už mi asi pár kôl doslova vadí, čo robí za efekt s hlasom, neviem ako sa to v speváckom žargóne volá, ale pripomína to gitarový efekt flanger….také uaeuae namiesto každej samohlásky. To mu potom nerozumiem ani text ktorý dôverne poznám, viď včera. (btw prečo jemu doteraz nevytýkali angličtinu nerozumiem)
Exit light, enter night , no to čo spieval sa snaď ani nedá foneticky zapisať
Uexeue najeeeue….euntr najčueue…
takto mi to nejako znelo, sry…Hetfield by zamdlel

473
T.M.
Reagovat

To se teda dějou věci. Že se mi v rockovém kole bude ze všech nejvíc líbit Veronika kterou už jsem minule definitivně odepsal, překvapí mě a konečně z ní na mě dolehnou emoce, tak to by mě teda nikdy v životě nenapadlo. To bylo prostě skvělý vystoupení od začátku až do konce a ta gradace byla fakt neuvěřitelná. Jestli si Verča šetřila všechny ty emoce až na tohle vystoupení aby to do mě takhle napumpovala tak se jí to teda stoprocentně povedlo. Po tomhle vystoupení u mě hodně stoupla v ceně a má o jednoho odpůrce míň. A nejlepší bylo že to fakt nehrála, šlo to z ní samo….asi i kvůli tomu že jí někdo blízký fakt umírá. Nemůžu prostě jinak než to označit za nejlepší vystoupení včerejšího večera a po tomhle výkonu už by mi asi vůbec nevadilo kdyby vyhrála. Teď si asi budu trochu sypat popel na hlavu jak sem tady o ní dříve psal ale i kdyby na tenhle emocionální touchdown už do konce soutěže nenavázala a od příště zase pokračovala tak jako v minulých kolech, tak já už ji nijak přehnaně kritizovat nebudu. Tímhle mě přesvědčila a bylo to její nejlepší vystoupení v soutěži. O to víc nechápu kartáč od Ewy a Pala, jediný Soukup to zdá se pochopil. Veronika už perfektní intonaci ukázala milionkrát a všichni o ní ví že je dokonalá zpěvačka, o tom už přesvědčovat nemusí. Ale k rocku patří emoce a ty jsou tam důležitější než dokonalá intonace. A ty tam byly takže za mě skvělý a jsem opravdu šťastnej že můžu tohle o Veronice konečně napsat!

474
T.M.
Reagovat

A za úplně největší paradox považuju že mě Veronika kterou jsem považoval za čistokrevnou popinu přesvědčila v rockovém kole! Včera byla opravdu Veronika daleko lepší než Sabina, Sabina se mi bohužel včera nelíbila skoro vůbec….to jsou ale překvápka.

Moje pořadí je teda asi takové:

1 Veronika – Vše už jsem napsal a není co dodat.
2 Jarda – Konečně se pořádně odvázal a nemoc mu dodala do hlasu ještě zajímavější barvu. Nebýt Veroniky, byl by včera nejlepší a nechci být přehnaný optimista ale troufnul bych si tvrdit že Jarda včera v hlasovacím sms žebříčku mohl poskočit o pěkných pár míst dopředu a aspoň na dvě nebo tři kola tím snad odvrátil hrozbu vyřazení. Tohle byl jasnej touchdown…..
3 Adam – Líbil se mi od začátku do konce a nejvíc jak najel na ty refrény. Má skvělej hlas. Adam je prostě boží a dokázal že i rocker v něm dřímá….
4 Martin- Martina bohužel musím zařadit až na čtvrté místo a musím souhlasit s porotou že místy v tom hlase fakt mohl ubrat. Ale jinak skvělé rockové číslo plné energie a určitě to tam patřilo. Jen to nebyl už snad rock ale spíš dead metal. :-D Ale jo, bylo to dobrý….
5 Sabina – Bohužel touchdown se nekonal, místo toho přišlo její nejslabší vystoupení v soutěži a pro mě docela zklamání. Ty vysoký tóny v refrénech byly super a klobouk dolů když to takhle vyzpívá ale jinak to bylo takové mdlé a bez energie, na začátku mi taky vadila příliš nosová barva hlasu. Ale i mistr tesař se někdy utne a příště si Sabča snad zase napraví reputaci.
6 Štefan – Oproti minule určitě obrovské zlepšení, mělo to skvělou energii a drive a Štefan dokázal že si ještě v soutěži zaslouží pár kol zpívat. Nicméně v žebříčku už se mi na lepší místo nevejde.
7 Daniel – Tak očekávaný průser se nekonal, pro mě taky docela dobrý. S rockem to sice nemělo zhola nic společnýho protože to zazpíval popově ale to bylo taky to jediný co s tím mohl udělat pokud vzal rozum do hrsti. Aspoň odešel se ctí.
8 Tereza – Mě to zase tak úplně špatný nepřišlo, nicméně problémy tam byly a s rockem to fakt nic společnýho nemělo. Ale ty refrény nebyly úplně špatný…
9 Kristína – Hrozně přehrávala, házela sebou jak kdyby měla padousnici. Nejvíc ze všeho mi na tom fakt vadil ten afekt a nepřirozenost a bohužel tím dost utrpěl i její zpěv. Bylo to na ní hrozně moc poznat. Je to milá holka ale tohle se jí fakt nepovedlo.
10 Virgínia – Nejhorší vystoupení večera, Depeche Mode absolutně nezvládla a otázka kdo jí vlastně posílá hlasy když dokáže porazit i Daniela začíná být stále zajímavější.

475
Jackolo
Reagovat

Honzadův rekap: gorilla.cz/article/13396-superstar-2013-3-finle-jarda-krlem-rockovho-kola.html

476
Sidney
Reagovat

387 – kvičíš možná ty idi..e, G.G. nemá potřebu nikomu dokazovat, že umí zpívat…

477
T.M.
Reagovat

Bohužel Sabina se GG ani zdaleka nepřiblížila, čekal jsem od ní daleko víc….ale po jednom nepodařeném vystoupení ji hned odepisovat nebudu, obzvlášť když minule byla naopak nejlepší. Jako jasnou vítězku ale Sabinu v tuhle chvíli nevidím, bude to ještě hodně napínavý.

478
DJ Vlado
Reagovat

Postupně přidávám svá hodnocení, zatím jsou přidáni Štefan, Sabina a Adam :-)

479
Adam
Reagovat

Minule som písal, že Virgini spievať nevie a včera sa to len potvrdilo, mala vypadnúť ona. Daniel mi nepripadal až taký katastrofálny, dal si to po svojom. Prekvapil ma včera Jardo, bol výborný a v minulom kole ma nebavil.
Mne sa Sabína páčila a ku podivu aj Terezka. Verči stále neviem prísť na chuť a Adam to je pochodujúca charizma, včera trochu začiatok slabý, ale potom to dal, no skrátka na budúce by mala vypadnúť Gina, Kristínka, alebo Verča.

480
blixa
Reagovat

477 : Sabina byla v tomto kole vynikající, o třídu lepší než zbytek. Konečně někdo udělal z té odporné proflákliny něco, co se dalo poslouchat. Každým dalším poslechem se mi její verze líbí víc a víc. Je zajímavé, že přes skvělý výkon tentokrát sklidila od „davu“ kritiku, spousta lidí jí najednou vytýká intonační nepřesnosti, které ale měla v každém vystoupení a nakonec včera je měli úplně všichni, včetně zde adorované Stýblové. Ještě že alespoň porota prokázala profesionalitu a soudnost a její výkon ocenila. Jarda byl rovněž výborný, ale jeho hlasové limity mu zatím nedovolují dosáhnout až na vrchol. Zbylé výkony byly hodně zapomenutelné až hrozné, jen Adama lze obdivovat jak hezky se z toho, co mu bylo vybráno „vylhal“. Očekával jsem velký průšvih ale když se donutím zapomenout na originál, tak musím uznat že mě jeho verze docela baví. Z těch hloubek, které nemá, docela hezky vykličkoval a celkově to bylo příjemné.

481
T.M.
Reagovat

480: Jindy bych u Sabiny souhlasil ale tentokrát to prostě nejde. O třídu lepší než zbytek je prostě blbost. Podle mě čtyři soutěžící které jsem jmenoval před ní byli prostě rozhodně lepší než Sabina….ale přít se o to nebudu, Sabina je moje favoritka a zůstává jí i nadále. Jen si teď asi začnu trochu víc všímat i Veroniky a to z toho kladnýho hlediska…..

482
yeey
Reagovat

473 teda Tome, ja smekam, dobre ty! :-) ja se desim, co o ty Veronice napises,a ty takhle :-)

483
blixa
Reagovat

480: sorry ale to ani náhodou. Vezmi kvalitní sluchátka učiň 3x opakovaný poslech :-) Včera se k ní přiblížil jen Jarda, chápu že ho někdo může preferovat víc, ale zbytek byl na kilometry daleko.

484
rosien
Reagovat

Neskutečné zklamání ze včerejšího kola! Původně sem měla v plánu přepínat mezi Superstar a Českem, nakonec sem skončila víceméňě u MRČ (kde sem zjistila, jak moc mi u SS chybí Mareš).
Moje pořadí:
1. Adam (líbil se mi hlavně v refrénu. Jen mě docela zarazilo hodnocení Habery, říct Adamovi, že má širokou paži, to už přesáhl takovou tu pomyslnou hranici toho, co si může dovolit.)
2. Jarda (jeho hlas, to bylo včera něco úžasného!)
3. Štefan (nejlepší Beat it u nás + hra na kytaru jako třešnička)
za nima je veeelká mezera, v podstatě už nikdo se mi nelíbil.
4. Veronika (na to, jak ji nemusím, tady zněla z holek opravdu nejlíp)
5. Daniel (očekávala sem, že to bude daleko horší. A světe div se, ono to hrozné nebylo vůbec. K rocku to sice mělo daleko, ale jinak jeho hlas vůbec nezněl špatně. Jeho nejlepší vystoupení.)
6. Martin (jeden z mých největších favoritů, ale bohužel, co to sakra bylo?! Kdybych tu písničku neznala, nerozuměla bych mu ani jedno slovo, neskutečné přehrávání, už minule mi to vadilo, teď to bylo ještě horší, dost tím u mě klesá. Měl by se naučit, že musí mít nějakou míru. I když hlas má božský.)
7. Sabina (skvělá písnička, ale tak falešné – aspoň pro moje uši.)
8. Kristína (nelíbilo se, ale snažila se o rockový výraz)
9. Tereza (nelíbilo se, nuda, nuda, nuda, hlas nic moc, místy falešný)
10. Gina (takhle mi zprznit mé milované Depešáky, no hrůza, myslela sem, že mě trefí. Nejhorší, měla jít.)
Absolutně nechápu, kdo hlasuje pro hned 3 dívky ze Slovenska. Vůbec to nechápu, buď je to tak, že hlasuje neskutečně malinko lidí a tyto holky asi mají velké rodiny, nebo nehlasuje nikdo a pořadí dělá produkce.

485
T.M.
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=u8MF_4kwnu4 Schválně sem si pustil pro srovnání s Adamem toho Roba Miklu. No ten do toho šel teda s obrovským nasazením, to je jak na koncertě Rammsteinu. Místy to sice podle mě měl dost falešně ale u toho vystoupení to vůbec nevadilo protože tím nasazením to totálně přebil a dokonale strhnul dav….tomuhle se Adam nemůže vůbec rovnat i když technicky má lepší barvu hlasu ale taky hned řeknu proč. Mikla byl v době toho výkonu rozhodně starší než Adam a má víc odžito a je to prostě už od pohledu rebel….Adam je mladší, slušnější, klidnější a je prostě úplně jiná povaha, proto bych po Adamovi něco takovýho ani nechtěl, bylo by to totiž v jeho věku a v jeho momentálním rozpoložení takřka nesplnitelný. Já říkám že na svoje možnosti to Adam zazpíval skvěle a podle mě to bylo třetí nejlepší vystoupení večera hned po Veronice a Jardovi. Refrény se mi hodně líbily.

486
T.M.
Reagovat

482: Já to věděl že dneska tě potěším. :-) Já mám sice favority většinou pevně určený ale když mě někdo dokáže překvapit a dokáže to se mnou něco udělat, tak to uznám. Srovnávání s Bagovou byla asi blbost, Ivanna by to takhle nedala. Veronika prostě najednou jako by byla úplně jinej člověk než v těch minulejch kolech, když to srovnám s těma Vokurkama tak je to fakt jako nebe a dudy. Taky jí hodně pomohl novej střih vlasů ve kterým prokoukla a sluší jí to podle mě o dost víc než předtím, dala emoce a začíná mi být asi i sympatická. :-D Tohle mi u ní právě dřív chybělo ale že se toho dočkám zrovna v rockovém (!) kole tak to by mě fakt nenapadlo….pravda je že Sabinu včera nechala daleko za sebou a já to uznávám. Teď jsem fakt zvědavej jak se to bude vyvíjet dál.

487
DJ Vlado
Reagovat

Přidána další tři hodnocení. U Giny jsem si tentokrát neodpustil jednu sexistickou narážku a u Martina a Kristíny jsem použil pro někoho nečekaná přirovnání, i když jak pro koho… :-)

488
Mila
Reagovat

T.M. souhlasim s Tebou vetsinou skoro ve vsem, ale nezlob se, s Veronikou nemuzu. Ale treba mne dostane v pristim kole, co ja vim. Zatim mi prijde, ze krome boje na podiu predvadi i vsechny mozne dalsi boje, ktere se ostatnim ucinkujicim prici – Veronika je nachlazena a hned z toho je hrdinka dne. To, ze skoro v kazde Superstar je nekdo nachlazeny a presto poda dobry vykon, se tak nejak prehledne. Veronika a jeji emoce – v minulych kolech byla od emoci na hony vzdalena a ted emocemi prekypuje a tajemne naznacuje, ze ji „vsechno“ dojima, a proto place. Nechci bagatelizovat duvod, proc place, nechci rozebirat o cem ta pisen, co zpivala, byla, pro mne byl jen dalsi pokus o neco, co ji nedokazu verit. Treba az prestane kalkulovat a zacne se chovat normalne, stane se i ona moji favoritkou. Zatim u ni kvituju jen ohromnou snahu a temer bezchybny hlas, ktery mi ale vubec nic nerika.. omlouvam se vsem jejim fanouskum, neni to mysleno nijak zle, je to jen muj dojem..

489
Mila
Reagovat

A k Danovi – zazpivat Ozzyho bylo nad jeho sily, presto se s tim statecne popral a ikdyz to s rockem nemelo nic spolecneho, nebylo to uplne falesne a asi bych se za to byt na jeho miste, nestydela. A Dan mne prekvapil velmi prijemne, jak prijal verdikt. Jsem jen zvedava, koho si ted porota vybere za otloukanka. Takove Virginii by trochu vic kritiky jenom prospelo.

490
yeey
Reagovat

488 zlato, nebo bys mozna ty mohla prestat kalkulovat s prekrucovanim informaci tak, abys na Veroniku kydala hnuj ;-)

492
Mila
Reagovat

490 – muzes byt konkretnejsi? Nemuzu zde napsat nazor, ktery se neshoduje s Tvym? Je to muj nazor, ja Ti Tvuj take neberu

493
Mila
Reagovat

491 – bohuzel se Šafou máš pravdu.. Umí toho tolik, že občas neodhadne, že méně je více. Stejnou chybu udělal i v minulém kole, přesto si myslím, že do TOP 3 patří..
S hodnocením Jardy souhlasím, má sice slabší hlas, ale barvu takovou, že strčí hravě do kapsy většinu finalistů letošní SUperstar, pokud ovšem nepodlehne trémě a bude zpívat tak, jak dal obě „ohňové“ písničky..

494
Monika
Reagovat

Mila – tohle neres, to je totiz problem s yeey, ktery dlouhodobe uznava jen ty „sve“nazory, ktere jsou jedine spravne a tudiz objektivni a proc sve v uvozovkach? Staci si precist jeho vcerejsi obrat po slovech Scalexe, k tomu netreba nic dodavat:-)))

495
Rena
Reagovat

no, Veronice to ted opravdu sluší, neměla na sobě kilo šminek, nový učes, který ji fakt sekne, změněnou barvu vlasů… dávala do toho emoce ( až trochu moc…), ale z holek byla včera opravdu nejlepší!! Také Jarda se docela ukázal, ač ho moc nemusím, povedlo se mu to. Štefan se mi také líbil více než minule. Adam byl minule lepší, moc se k němu ta písen nehodila, takový průměr, minule mnohem zábavnější, uvěřitelnější… ale za to nemohl, když mu písen určili… ostatní nestojí ani za zmínku.
Celkově nejsem ze včerejška nijak nadšena… Výrazněji se projevili a polepšili jen Jarda, Verča, Štefan. Sabina mě zklamama, Gia měla odejít, Dan byl v pohodě. Vůbec se mi tak namyšlený, jak z něj dělají nezdál, ale je asi rád že odchází, kdo má ty výčitky poroty stále poslouchat – přitom sami ho tam poslali…

496
DJ Vlado
Reagovat

Přidáni Jarda a Terezka, u níž jsem si dovolil zásadně oponovat porotě :-) Dana a Veroniku přidám večer, teď už bohužel nestíhám. Díky za pochopení :-)

497
T.M.
Reagovat

488: Já bych tady souhlasil vcelku s názorem Scalexe na Veroniku. Jestli to byl kalkul někdy minule těžko říct ale pokud má její blízká osoba opravdu nějaký problémy tak si vůbec nedokážu představit že by to dokázala takhle chladnokrevně využít a jen to celý nahrát a jestli jo tak by si za to zasloužila Oscara a je v tom případě možná ještě lepší herečka než zpěvačka protože já sem jí to sežral i s navijákem. Po konci vystoupení sem tam u ní viděl to dojetí a slzy takže to fakt prožívala, tentokrát to nemohlo být nahraný….a tentokrát se jí podařilo mě vtáhnout do děje takže sem to prožíval s ní. Ty víš že sem ji v minulých kolech taky nemusel ale ať už je to jak chce tak mě to vystoupení včera hodně potěšilo a za každou změnu k lepšímu sem jedině rád. Po zásahu kadeřnice jí to navíc moc sluší tak třeba je to i tím, Ševčíka když osříhali tak přestal být tak dobrej a u Veroniky to letos může být naopak. :-D Třeba se začíná rýsovat nová Veronika a byl bych za to rád, tohle bylo podle mě dobrý. Já si tak nějak začínám myslet že možná bude hodně citlivá a že to až do minule byla všechno jen taková ochraná slupka před okolím, která se teď odkryla. Třeba se pletu třeba ne….ukáže až čas. A fakt sem zvědavej jak budu hodnotit její výkon v příštím kole protože mám po tomhle docela zmatek v hlavě. :-D

498
Jarda
Reagovat

454 – Scalexi, jak je možné, že za takové peníze, které porotci dostanou se ani neunavují aby si o písničce Stay zjistili to, co jsi Ty jasně ve svém článku vysvětlil, ani si nepřehrají ten klip a naprosto neoprávněně kritizují Verču za podle mě snad nejlepší výkon, který zazněl od začátku soutěže. A ani hlasatel na začátku se o tom nezmínil. Nedivil bych se, kdyby se Veronika na to totálně vykašlala a začala zpívat bez zájmu a schválně falešně. To by naštvalo každého. Nemám nic proti Sabině, ale na Verču pěvecky nemá ani omylem. A můžou si zde psát co chtějí, tak to já vidím a slyším.

499
Mila
Reagovat

497 – no jo, kazdy na to ma svuj nazor. Ja muzu rict jen jedno – z holek byla vcera Veronika nejlepsi, protoze Sabina to jednoduse odflakla nebo ji to nesedlo. Tezko rict. Vcera se mi daleko vic libili kluci, pochopitelne nejvic Jarda, ale i Šafa, ikdyz to trošku přepískl, Adam byl taky dobry, Stefan mne prekvapil a Dan, jak jsem uz psala, mne nezklamal…

500
T.M.
Reagovat

491: S prvníma třema místama v Top 3 absolutní souhlas. Martina bych tak nízko nedal ale je pravda že by se těch zbytečnejch manýr ve zpěvu měl začít trochu vyvarovávat protože méně je někdy více….říkali mu to už minule ale udělal stejnou chybu podruhý i když zase trochu jinak. Snad na tomhle zamaká a ještě během soutěže to odstraní. Pak bude dokonalej a může pomýšlet na příčky nejvyšší.

501
T.M.
Reagovat

Já mám po včerejšku jasno a vzhledem k tomu že svým včerejším famózním výkonem se do mé osobní Top 5 favoritů probojovala i Veronika tak bych si přál čistě českou Top 5 s Adamem, Martinem, Jardem, Sabinou a Veronikou. Celkové vítězství asi pořád tak nějak nejvíc přeju Adamovi protože je mi prostě hrozně sympatickej a podává skvělý a vyrovnaný výkony ale o pořadí na dalších místech už tak jasno nemám, tam se mi to s každým dalším kolem dost mění a promíchává….ještě před včerejším večerem bych nejradši viděl v Superfinále s Adamem Sabinu ale ta mě teď asi bude muset znova nějak přesvědčit i když věřím že na to má. Z toho mi vyplývá že by v nadcházejících kolech měli vypadnout Virgínia, Kristína, Tereza a pak Štefan – to znamená všichni slováci. Jenomže čistě česká Top 5 myslím určitě nebude. Asi se tam jeden slovák a to nejpravděpodobněji Štefan probojuje na úkor jednoho čecha, otázkou je na úkor koho. U Jardy mi totiž začíná připadat že se možná pomalu stává takovým černým koněm soutěže a mohl by to možná nakonec dotáhnout ještě hodně daleko. Sabina a Veronika ty mají hodně jistý pozice a Martin asi taky tak začínám mít možná i obavy aby to nakonec ještě tím předčasným vyřazením neodnesl právě Adam…včera když stál v tý druhý skupině ze který měl jeden vypadnout tak jsem o něj měl trošku strach. Ale snad se na něj v tý přemíře talentů nezapomene a lidi mu budou posílat hlasy, doufám….

502
Mila
Reagovat

501 – no tak ja doufam, ze nejdriv vypadnou vsechny tri slovenske krasky, ikdyz Tereza asi nevypadne, vypada to, ze ma dost velkou podporu. Stefana tipuju dost vysoko, uz mu tolik nefandim, ale nevadi mi. No a z tech ceskych borcu a borkyn si preju co nevyssi umisteni pro Jardu, Sabinu, Šafu a Adama a je mi celkem fuk, kdo bude kolikaty…

503
Luke
Reagovat

TM – že tě to ale trvalo :-)

Jinak včerejší výkony nic moc, čekal sem to lepší, ale nějak to nepřišlo…
Včera se mi líbil docela Jarda i když mám k němu takovou docela hezkou poznámku – Stál tam jak prkno, které chce strašně moc jít na moře serfovat ale maěl tu smůlu, že zrovna ten den nebyly vlny…:-) ale on něho nejlepší výkon zatím pro mě i když je to sympaťák, tak na chu´t sem nepřišel zatím…
Dále včera se mi líbila docela i Sabina… i když ne zase tak moc..
Martin včera katastrofa, nevím, co bych k tomu dodal…
No a Veronika..jo dobry líbila se mi, ale docela sem nepobral to hodnocení od poroty…každý úplně jiný názor nejenim na ní ale i na ostatní…poslední dobou se mi nějak nezdají s tím hodnocením…přijdou mi že každé kolo úplně otočí…připadá mě že chcou někoho vychválit a dostat do popředí a někoho zase pošpinit…nevim no…

504
Luke
Reagovat

…a k halsování bych řekl, že letos hlasuje asi hodně málo lidí a asi bude rozhodovat každé kolo, jak kdo zazpívá a myslím, že lidi dost ovlivńuje názor poroty…aspoň zatím to tak je a ani bych se nedivil kdyby jsme se dočkali nějakého překvapení do konce soutěže…

505
T.M.
Reagovat

502: Teď už v dalších dvou kolech asi fakt vypadnou Virgínia a Kristína, nevím v jakým pořadí ale asi to má víc nahnutý Gia……ale kdo potom? Že by fakt Jarda? Já si ale myslím že on pokud bude podávat takový výkony jako včera a pokud ho porota bude tolik chválit tak on nevypadne. Taky si myslím že Štefan a Tereza se ještě kvůli nacionalismu udrží, minimálně jeden z nich pronikne stoprocentně do Top 5. Bude to ještě napínavý.

506
Mila
Reagovat

505 – no uvidime.. myslim, ze ze Slovaku se tam opravdu hodne dlouho udrzi Stefan a Tereza. A z Cechu pak budou ohrozeni vsichni zbyvajici a ti vsichni jsou letos proste dobri – tak tam se to pak bude odvijet od toho, jak se jim podari dat jake kolo. Nedvazuju se odhadnout, jaci lidi letos hlasuji, asi hlasuje mene pubin a celkove asi prichazi mene hlasu. Hodne priznivcu bude mit Veronika, protoze neni zanrove vyhranena a zatim zazpivala vse vyborne. Takovy Šafa nebo Sabina – tak to je spis uz pro vice zanrove vyhranene posluchace.. Adam – tak tam bude zrejme hodne SMS i od starsi populace, Adam je takove slunicko a i hudba, kterou zpiva neni zrovna pro teenagery.. A muj oblibenec Jarda? Tak ten ziskava body a SMS za nadherny hlas a tu pokoru, kterou tady uz mnoho z vas vyzvedlo..

507
Rena
Reagovat

Zajímavé, že té Sabině se to tentokrát moc nepovedlo..
Verča se mi ted moc líbí – kratší učes, hezká barva, vlasy přes tváře, lepší oblečení, co ji nebude rozšiřovat, méně líčení… a je z ní kočka… takhle měla vypadat od začátku… Včera byla nejlepší… jen emocí bylo zas až moc.. třeba ale opravdu odhodila nějakou „slupku“, jak tu někdo psal, pod kterou se schovávala…uvidíme příště.
Asi 6 zpěváků je tu docela vyrovnanejch… to budou ještě nerváky, kdo postoupí, až vypadnou GIA, KIKA, TERKA A JARDA…
asi pak budu muset začít posílat Adovi SMSky , protože výhru a penízky mu moc přeji…
Snad příště dostane lepší písen a zase se předvede… držím pěsti!

508
Monika
Reagovat

Vcera jsem tipovala na vyrazeni Virginii, ale Smidak byl hned za ni. Nicmene, konecne se ukazalo, ze vliv pubin je pomerne precenovany, mnohem vetsi vahu maji hodnoceni poroty. Nepamatuji si ani v minulosti, kterej plysak dosel daleko, navzdory negativnimu komentovani poroty.

509
T.M.
Reagovat

Mě Veronika příjemně překvapila včera v Highway To Hell a pak i v druhé půlce té Stay že si taky umí pořádně rockově zařvat takže by mohla zpívat i rock…..asi je fakt univerzál. Až odpadnou slovenky a bude na řadě s vypadnutím další kluk tak bych si hrozně moc přál aby to byl Štefan. Včera sice byl dobrej ale všichni tři český kluci jsou prostě lepší, tam nemám vůbec o čem debatovat….jenomže asi to tak nebude že by vypadnul poslední slovák a zůstali by všichni tři češi. Nejpravděpodobněji to místo Štefana odnese Jarda, v horším případě Martin a nebo dokonce Adam…..

510
jab
Reagovat

ad) „aféra“ Verča – co ji musím fakt nechat, tak tentokrát tam ty emoce opravdu byly a to po celou píseň. Akorát v té první části jaksi měly emoce navrch nad Verčou, jak jsem psal včera, měl jsem strach aby to psychicky ustála. Měl jsem z toho pocit jako by to už zpívala tomu dotyčnému na pohřbu :-(((. Ale musím ji pochválit za výraz, ten mi přišel o dost lepší a uvěřitelnější než u originální zpěvačky, té jsem to v tom klipu výrazově tolik nevěřil. Druhá půlka byla perfektní, tady naopak Verča vládla emocím pevnou rukou. I přes ty chybičky se mi tenhle Verčin výkon z celé její dosavadní výkonografie (Vlado, díky za obohacení češtiny :-D) líbil zatím nejvíc, přestože to za mě včera na celkové 1. místo nebylo;-)

511
T.M.
Reagovat

508: No když minule vypadnul Karol tak se všichni domnívali že mu všechny pubiny přetáhnul Daniel a že ten tam bude ještě dlouho ale jak se teď nakonec ukázalo tak je to prostě tím že pubiny letos asi fakt moc nehlasují a řekl bych že už minule se Karol s Danem o to poslední místo v sms hlasování přetahovali…..časy se hold asi mění.

512
Jarda
Reagovat

501 – T.M. S přihlédnutím k tomu, co jsi napsal v bodech 473 a 474 musím velmi ocenit tvůj přístup a objektivitu. Ještě takovou úvahu o emocích – podle mého názoru je důležitější aby zpěvák svým zpěvem a podáním vyvolal emoce v nás, posluchačích a divácích a není důležité jaké emoce tam dá on. Pomocí údajného nedostatku emocí už porota v minulosti odstřelila několik výborných zpěváků (Najdekrová, Ševčík) a teď se pokouší „sestřelit“ jednoznačně nejlepší zpěvačku soutěže. To, co jí vytknuli včera bylo přímo sprosté a měli by se příští neděli Veronice omluvit.

513
Čenda
Reagovat

Já bych to shrnul. Nejslabší ročník ze všech. Ani jeden jediný talent. Myslím, že vítěz je jistý. Češka nebo Slovenka. To si Nova nebo Markiza vzít nedá. Tady nejde o zpívání, ale kdo více ŘVE. Veronika velmi nepříjemný uřvaný hlas a špatná herečka. Sabina se vedle GG nedá ani postavit, natož porovnat zpěv. Nosové a falešné tóny. U Šafy jsem měl dojem, že se vyřve z podoby. Děs a hrůza. NUDA!!!!!!!!!!

514
W
Reagovat

A inak som sa zabudol ospravedlniť kostymérom :) Na začiatku som písal, že očakávam pri rockovom kole pomedzi popové pesničky na moderátoroch kožené veci a pod. a prekvapili ma v dobrom, že nedali na tento stereotyp :)

515
jab
Reagovat

514 – Když jsme u toho oblečení, poprvé jsem se pořádně koukl na ty sestřihy z Egypta co běží těsně před reklamou, když Bouček opakuje hlasovací čísla a musím Kristíně a Sabině pochválit šaty – vypadají v nich fakt nádherně :-) (hodnoceno z pohledu chlapa :-D). Byť Sabinu jsem v nich viděl na fotkách již dříve ;-)

516
T.M.
Reagovat

512: Jo taky sem to tak spíš myslel, Veronika ty emoce tentokrát ve mě vyvolala no. Kritika Farne a Habery v tomhle kole nebyla na místě, zvlášť když se podle mě jednalo o její nejlepší výkon v soutěži. Problém asi je že to každý vidí jinak. Se mnou taky tady kolikrát spousta lidí v něčem nesouhlasila ale tohle co oni jí řekli bylo teda fakt mimo mísu….

513: Když napíšeš že tam není ani jeden jediný talent tak tě ani nemá cenu komentovat protože já tam těch velkých talentů vidím minimálně pět. Ale jde spíš o to že ty je ani vidět nechceš…..

517
yeey
Reagovat

492 – ale jiste, ze muzu…:-) Veronika byla nemocna spolu se spoustou dalsich, o kterych informace o nemoci rovnez zaznela, jen prvni tyden, a to jeste vic nez vsichni ostatni, jak zaznelo od dalsich soutezicich v denicich, dokonce zkolabovala, dostala kalciovku, sama o tom nerekla ani slovo, dokud to nevytahl Habera… a vcera? Adam vytahl, ze ma problemy se stitnou zlazou (a byl btw odmenen posmechem Habery), Martin zas, ze ma nemocnou babicku – ti muzou a Veronika ne?

494 – Moniko, patrne mas na mysli Šafu, to zadnej obrat nebyl, zabte me jestli jo… nevim, co v tom zase hledas…

518
irena
Reagovat

Tak koukám na kamery a první postřehy – zatímco Dan vzal to své vypadnutí s nadhledem, vůbec ho to nerozhodilo a spíš nakoplo něco se sebou dělat, Gia je absolutně otrávená a je jí fuk co bude zpívat. Při hlasových zkouškách jí říkali, že to co chce zpívat je „čista vražda“ (i když si to, asi namátkově sama vybrala), ale ona působila dost netečně – tak nevím jestli jí ještě přesvědčí aby tu sebevraždu v přímém přenosu nespáchala. Mimochodem, tu píseň ani já neznám…snad to někdo rozkóduje.

519
irena
Reagovat

Už je také jasné, co bude za téma přespříště – mají to být velka jména popu, a nejen světová – z českých a slovenských Olympic a Elán. Co se týká jednotlivých výběrů, vypadalo to že budou mít dost velkou volnost, tak uvidíme.

520
yeey
Reagovat

516 no musim s davkou sebezapreni rict, ze sem si na tebe trochu poopravil nazor :-) tve vcerejsi vzplanuti pro Veroniku ani nepovazuju za jednu z tvych nevysvetlitelnych zmen nazoru, protoze je pravda, ze to, co si ji vycital (i kdyz ja s tim treba nesouhlasil), vcera zmenila a tobe se to pak skutecne libilo… to bych necekal, za to mas ode me respekt! :-)

521
Mila
Reagovat

520 – a kdokoli ma jiny nazor nez ty, ten je proste pomýlený? Holt se musíš smířit s tím,že sem chodí lidi s různými názory. Nikdy jsem neřekla, že Veronika zpívá špatně. Naopak, a včera z holek zpívala nejlépe. Jen ji nebaštím ty emoce.
517 – oba máme info jen z bulváru.. bůhví, kde je pravda..

522
Anta
Reagovat

519 irena – no já až teď koukla na hlasové zkoušky a je tam Šafa s Adamem a Martin zkouší Hero.

523
yeey
Reagovat

521 co? co? coooo??? kde si to v tom prispevku vycucla? :-) ten, kdo ma jen jiny nazor, neni pomyleny, muze ho obcas ovsem podkladat pomylenymi fakty, coz je casto tvuj pripad…:-) vsak moje nazory taky muzou byt obcas mimo, jestli ti to tak pripada, muzes mi je s libosti vyvracet… od toho tu ta diskuze je…

bohuzel, ty si kapku pobrala i tu pomylenost, protoze si tvoris nazory na zaklade bulvaru a ne toho, co ti soutezici skutecne rekli, a kdyz sem se ti snazil vysvetlit, v cem sis udelala spatnej obrazek (tvrdim to hlavne na zaklade tech deniku, ktery sou o dost duveryhodnejsi zdroj nez bulvar, jiste uznas sama), tak si jenom pronesla „noooo buhvi, kde je pravda….“ :-)) ono je totiz jednodussi nekomu vycitat, ze ti vnucuje svoje nazory, nez se zamyslet a ty svoje nazory si poopravit ;-)

524
yeey
Reagovat

522 mne se to ted moc nechce sledovat, ale Adam zkousel takovou tu pisnicku, co vzdy hraje, kdyz nekdo vypadne…

525
Mila
Reagovat

523 – OK, zamyslim se… a az Veronika predvede neco, co mne presvedci o tom, ze nejenze vyborne zpiva, ale ze mne tim i oslovi,dam vedet.. a tim bych diskusi o ni a mych emocich k ni uzavrela, jestli dovolis..

526
yeey
Reagovat

525 ok, dik ;-)

527
Anta
Reagovat

524 yeey – taky už tam nikdo nezkouší :)

528
yeey
Reagovat

527 – no dyt rikam, ze koukat na to nemam naladu :-)) sem jeste nakej rozjetej ze vcerejska, tak jeste nemam chut na dalsi varku :-)

529
Mila
Reagovat

priste budou filmove melodie? Vybavuje se mi Titanic.. a Harmonika a dal nejak nic… uz se neco vi?

530
Anta
Reagovat

528 yeey – nj jedeš :-)) já mám teda chuť tak leda na kafe

531
yeey
Reagovat

530 no to ja sem vlastne zas taky polomrtvej, kafe uz mam v sobe dneska tri :-)) rozjetej sem maximalne tady na Panackovi diky mistru Haberovi, ktery me vcera ultimativne sral celej prenos :-)

532
irena
Reagovat

Terezka bude zpívat Walking on Sunshine, Martin Hero, Adam viz 524. To co zpívá Štefan je mi velmi známé, ale název nevím. Snad to pak ze záznamu rozkódujeme. Jo a společná píseň bude Michael Jackson – Thriller.

533
yeey
Reagovat

532 teda co ta Terka zas blbne jezis…:-(

534
Anta
Reagovat

No a Verča bude zpívat Skyfall, ale to už se myslím psalo.

533 yeey – no už jim to tam leze na mozek :-)
Nevím jenom, o které fotce mluvil Jarda, měla být z obýváku ve 4 hod ráno a měla tam snad být Ewa, spekulovali o tom, kdo to zas pustil ven, že by vlastně kamery jet v noci neměly a že je za tím asi coca cola ? :)

535
irena
Reagovat

Jarda by měl zpívat I believe I can fly

536
Anta
Reagovat

535 irena – jj slyšela jsem, ale oni kolikrát zívají jen že se jim něco líbí, ale toto asi bude ono :)

537
irena
Reagovat

Teď zrovna pod Šafovým vedením všichni zpívají Titanic :)

538
Anta
Reagovat

537 – kdo zpíval ten ženský part ? Chvíli Veronika, ale pak někdo pod kamerou a tam je myslím jenom Sabina a GGina, teda jestli to dávala Sabina, tak to ale vůbec nebylo špatný.

539
irena
Reagovat

538 – myslím že kousek Gia a kousek Sabina

540
jab
Reagovat

Jinak ta Adamova píseň by nejspíš měla být Mad World od Gary Julese. Tuhle verzi přímo miluju, ale u Adama mám strach jestli ji dokáže dobře podat.

541
jab
Reagovat

532 – Nevíš aspoň z jakého je to filmu? (To co zpívá Štefan) :-)))

542
Mila
Reagovat

no poustim si original I believe I can fly… a predstavuju si, jak to zazpiva Jarda. Prijde mi to strasne ucajdane, ale hlas se mu do toho docela hodi…

543
irena
Reagovat

541 – tak to už vůbec nevím. Ale až se to objeví v archívu, určitě to někdo rychle pozná

544
T.M.
Reagovat

520: JJ, tak přece jenom se ode mě nakonec toho uznání taky dočkala. :-D Aspoň je vidět že proti ní nejsem nějak úplně bezbřeze zaujatej a že když to dá podle mých představ tak ji dokážu i pochválit. Moje kritika je někdy asi hodně tvrdá ale Veronika už to teď určitě takhle schytávat nebude když se jí konečně podařilo moje přesvědčení vyvrátit. :-)

Pouštěl sem si ještě jednou všechny vystoupení s výjimkou Virgínie a Kristíny ( protože ty mě včera opravdu nebavily) a moje nadšení z výkonu Veroniky, Jardy a Adama trvá. Musím říct že Adama nakonec v tom svém žebříčku posouvám na druhé místo společně s Jardem protože se mi nezdál horší než Jarda, naopak to skvěle rozjel a líbil se mi dokonce víc než minule v Na Kolena, takže za mě druhý místo Jarda a Adam remíza. Sabinu bych teď po dalším poslechu posunul možná dokonce až za Štefana protože mě tohle její vystoupení prostě opravdu nějak nesedlo. :-( Naopak Štefan se mi teď na druhej pokus líbil ještě o něco víc než včera.

545
T.M.
Reagovat

Adam se mi do toho Mad World asi taky moc nehodí, on na ty pomalý moc není. :-( Ale třeba překvapí. Jarda dostal cajdák ale fakt v tom zase dobře prodá svou barvu hlasu která k tomu přesně sedí. A to Hero co má zpívat Martin nebude doufám to od Enrique Iglesiase které zpíval v prvním finále Šmidák?

546
jab
Reagovat

545 – Mad World by bylo úžasná pro někoho, kdo má folkové cítění, protože ta Julesova verze je vlastně folk-rock. Osobně bych Adamovi vybral Pretty Woman, zas by to jednou parádně rozjel. :-)
Neboj, tohle by mělo být Hero od Nickelbacku (soundtrack ke Spidermanovi).

547
Anta
Reagovat

545 T.M. – určitě od Nickelbacku :) Jeho hlas v tom bude úžasnej, na té zkoušce se mi to líbilo, i když ten zvuk z té zkušebny nic moc.

548
jab
Reagovat

547 Anta – netušíš co budou zpívat ostatní krom těch výše zmíněných? :-)

549
jab
Reagovat

Doufám že se Terka pořádně rozjede, uzpívat by měla, tak snad to i udýchá :-)

550
Rena
Reagovat

Souhlasím se vším, co napsal Scalex ve svém článku : o Adamovi, i o Haberovi (přidávám se – i přes pokročilý věk je netaktní a sebestředný a asi Adovi závidí jeho mládí, jak řekla Ewa..), o Veronice (taky se mi včera líbila zatím nejvíc a moc jí to sluší) a Danovi (včera byl symapák, skončil se ctí…)

V pořadí se shoduji se Scalexem, jen Martina bych posunula nad Kristinu – zas tak hroznej nebyl !
Veronika Stýblová
Jaroslav Smejkal
Adam Kukačka
Sabina Křováková
Štefan Pčelár
Kristína Debnárová
Tereza Mandzáková
Martin Šafařík
Daniel Šmidák
Virgínia Buberníková

551
DJ Vlado
Reagovat

532 – No to snad ne, taková příšerná pravěká odrhovačka :-( Chudák Terezka, co jim udělala, že dostává takový podpásovky ve výběru? :-((((

552
Anta
Reagovat

548 jab – já na ty hlasovky zapomněla a až když psala irena, tak jsem nakoukla, ale to už tam byl jen Martin s Adamem a tehdy právě zpíval Hero.
Později pak zkoušeli společný song s Martinem, jak jinak, u klavíru a pak zpívali kde co, takže těžko říct, jestli třeba někdo zpívá Titanic apod., prostě jen zpívali.

553
yeey
Reagovat

552 – vsak oni to tam zitra zase daji, z toho zaznamu se to vzdycky nejak rozlusti ;-)

Vlado – vcera sme se tu bavili, jaky pokyny dostava publikum v sale od produkce co se tyka hlasitosti projevu, piskani na porotu…. nevim, jestli sis vsiml… muzes nam k tomu pls neco rict?

a kdyz uz sem u tohoto tematu, vcera bylo to publikum myslim preci jen zivejsi a prislo mi, ze tam par lidi stale nevydychava Ewu a buci na ni o 106… nooo a po pravde, nejsem na to pysnej, ale vcera ve mne v zaveru zvitezila skodolibost a z toho, jak Ewe uprimne zatleskali, kdyz prohlasila, ze je blba, jsem mel po jejim mimoznim hodnoceni Veroniky uprimnou radost… mueheheee…:-D

a jeste kdyz uz tu vsichni davaji to poradi
1) Veronika
2) Jarda
3) Sabina
4) Šafa
5) Štefan
6) Adam
a pak uz zbytek radsi bez poradi :-/
a specialni 10. zaverecne misto v hromade hnoje pro kata Haberu (a jeho fake nastreleny vlasy), ktery me vcera za cely vecer nasral vic, nez dohromady za vsechny rady Superstar doposud…

554
jab
Reagovat

Jinak Daniel by v neděli zpíval Hungry Eyes od Erica Carmena

555
DJ Vlado
Reagovat

553 – Pokyny vyloženě nedostáváme, jen je tam takový přestávkový „bavič“ (který mě osobně dost sere) a ten nám vždycky říká: „Bylo by dobrý, abyste hodně tleskali a když se vám nebude líbit hodnocení poroty, tak klidně bučte…“

556
milo
Reagovat

yeey – taky mě Habera včera nějak znechucoval. Ewa sice podává úctyhodný porotcovský výkon, ale občas se taky sekne. Včera u Veroniky to přehnali, nejsem nějaký její skalní fanoušek, ale včera mě osobně dostala a začínám jí fandit. Nejdřív se mi to taky nezdálo, ale pak jsem si to pustil znova a musím říct, že to byl nejlepší výkon kola a dost možná i Veroničin osobní nejlepší výkon, právě díky těm emocím. Porota by si měla asi nejdřív uvědomit, co od té Veroniky chtějí.
Habera byl totálně vedle. Myslím, že se tam Veronika nemusela klátit na zem a neuzpívat kvůli emocem ani tón. Podle mě dala té písni přesně to, co žádá a kritizována za to byla neprávem, ať už emoce hrála nebo ne. Kdyby je tam nedala, tak zase dostane pojeb, že to bylo jen technicky skvělé a nic víc…

557
yeey
Reagovat

556 no ja na nej mel vcera celkove alergii od samyho zacatku, uz kdyz kafral u Sabiny, ale budiz, pak na Šafu, no taky budiz, dal uz prisla nesmyslna chvala Kristiny, az prilis okata naklonost k Jardovi (ac ho mam taky rad), kecy o tech africkych kmenech u Daniela (boze proc?) a naslednej dost osklivej rypanec do Adama… no a jako tresnicka na zaver uboha a hlavne bezcitna a netaktni kritika Veroniky na zaver…. des!

558
Peter
Reagovat

Pridám sa do klubu obhajcov Veroniky. Keď som ju včera počul, konečne som si povedal že sa odviazala, odhodila zábrany a ukázala emócie. A oni ju sprdnú za to že to malo emócií zas moc veľa… Ach, aj keď teda Haberu a Ewu za ich hodnotenia poväčšine uznávam, niekedy vedia trepnúť takú strašnú blbosť a stáť si za tým, že mi to mozog nebere.

Prvý a druhý part (jemný a „nasraný“) boli vážne super, hlavne ten druhý part bol jednoznačne jej najlepší výkon aký v televízii podľa mňa mala. A „to your own world“ bol fakt neskutočný tón.

Škoda že celkový dojem pre mňa pokazili tie 2 úplne zbytočné ukričané a hlavne strašne nerytmické zopakovania refrénu. Keby to vynechala a dala len 1 klasický refrén a ten úplne posledný, bolo by to fakt dokonalé. Ale to prisudzujem tým emóciám ktoré na ňu doľahli a už sa potrebovala vyziapať.

Ale to akú za to dostala čočku… naozaj strašne mimózne hodnotenie. Pripomenulo mi to rovnako mimózne hodnotenie Dominiky Starej v rokovom kole pri Nothing Compares to U, čo bol tiež jeden z jej najlepších výkonov a dostala za neho hlavne od Haberu poriadny zdrb… A následne prvý a jediný krát porazila Chodúra v SMS-kách :D Nečudoval by som sa keby to rovnako pomohlo aj Veronike.

559
yeey
Reagovat

555 ok takze zadny extra nasilny zapojovani publika…..

560
jab
Reagovat

557 – Tak mě s tou Kristínou naopak potěšil :-DDD, i když její výkon měl k rocku celkem daleko, snad až na pár míst ve druhé sloce. :-). Ale holt Kika patří k mým oblíbencům, tak jsem rád že se vyhla nějaké brutálnější sadě od poroty :-)))
Jinak narážky na Adamovu figuru a Verčino (údajné) divadlo si opravdu odpustit mohl (měl).

561
Mila
Reagovat

553 – yeey,asi Ti udelam radost. Vcera jsem Veroniku poslouchala na pul ucha, uz tak nejak ze zvyku….
Ted jsem si ji pustila ze zaznamu a poradne jsem se na ni i koukala. Takze – musim i ja uznat, ze to dala vyborne a ty slzy byly uveritelne. (Radsi bych, aby k nim nemela duvod, ale to asi neovlivnim.) Hlavne ta prostredni cas pisne se mi libila, jak se do toho oprela. Nepatri sice k mym favoritum, ale pokud vyhraje, nebudu mit nic proti a tentokrat mel ten jeji vykon i pro mnohe dlouho postradanou dusi.. ikdyz smutnou..

562
yeey
Reagovat

558 to tusim Habera jeste nebyl tak zlej a Dominika to nejvic schytala od Hejmy a Dary.. nebo ne??? a Marta se ji zastala… sem si na Martu prave vcera vzpomnel, ze by se nikdy do nikoho tak nelidsky, jako to spousta porotcu dovede, neobula… takova ceska Cheryl Cole :-DD

561 tak dik ;-) toho si vazim, zes mi to po nasich extempore takhle napsala :-)

563
jab
Reagovat

Vlado, před chvílí jsem dočetl zbytek tvého rekapu, proto píšu až teď. Osobně si nemyslím, že by Verča hrala v medailonku na city a možná bych nepodezíral ani štáb. Je možné, že ona záležitost s blízkou osobou, kterou právě ztrácí, ji zasahuje natolik, že o tom nedokáže hovořit, aniž by ji to vyvedlo duševně z rovnováhy. Přesto se rozhodla do toho jít a tomu dotyčnému/dotyčné píseň věnovat. Štáb už to pak sestříhal, aby to co nejmíň připomínalo onu hru na city. Ale můžu se mýlit, je to jen moje osobní teorie, ale podle mě bylo alfou omegou citově vypjatého medialonku to, že Verča je nejspíš poměrně křehká a citlivá dívka ;-)

564
DJ Vlado
Reagovat

563 – O tom, že je Verča křehká a citlivá holka nepochybuju, ale v tom medailonku mi to přišlo tak nějak násilné. Kdyby před vystoupením přišla a řekla, že tuhle píseň věnuje osobě, kterou právě ztrácí, možná by udělala líp a působilo by to přirozeněji (podobně jako kdysi Monička věnovala píseň sestřičce, která zrovna ležela v nemocnici s krčními mandlemi). Ale ty slzy po vystoupení jsem jí věřil, ty mi nahrané nepřišly :-)

565
jab
Reagovat

Tjn…těžko říct jak to bylo, ono je taky možné, že kdyby si to nechala na přenos, tak by to psychicky neustála, už i tak vypadala že měla na mále (aspoň v první části). Ale to už se možná nedozvíme…;-)

566
yeey
Reagovat

564 :-D:-D:-D:-D:-D:-D az jednou pujdu na kolonoskopii, cinknu Moničce, aby mi taky zazpivala :-D:-D:-D:-D

567
Mila
Reagovat

565 – skoda, ze na primou otazku od Soukupa – proc place – odpovedela neurcite.. to pak asi nahralo i tomu, co rekli Habera a Ewa.

568
Jarda
Reagovat

Ještě k těm emocím: už jsem to zde zmínil – nejde o to jaké emoce ten zpěvák do toho napohled dává (nebo je předstírá), jde o to jaké emoce svým vystoupením vyvolá V NÁS!! A Verča svým vystoupením i kdybych ji vůbec neviděl vyvolala ve mně velké emoce – a jak si můžete přečíst na facebooku, zdaleka nejsem sám. Už jenom ta polemika o tom co a jak řekli Habera a Farna svědčí o vyvolaných emocích, jinak by se o tom nikdo nebavil.
A tak přemýšlím co ta její kritika měla za cíl – 1) buďto jí zcela odrovnat psychicky a odlákat jí fanoušky, nebo 2) jí tím naopak pomoct, což se také občas stává.
A mám takový dojem , že se Habera úplně nechal zatáhnout do područí mladého masa po jeho pravé ruce, totiž nikdy se s Ewou nepřou, ten, kdo má občas opačný názor je Soukup. A Ewě tím už moc narostl hřebínek.

569
yeey
Reagovat

567-kdyz to je tezky, to by ji zas vsichni zdrbli, ze na to jeste musi upozornit jeste znovu hned po dozpivani… v tehle vecech se clovek tady v Cechach vazne nezavdeci, v zahranicnich soutezich mi naopak prijde, ze kdo si aspon jednou za 2 tydny na kameru pekne od srdce nezabuli, jakoby byl bezcitna nestvura :-)

570
Peter
Reagovat

567 – Pri tej otázke som si pomyslel že ako niekto môže byť také necitlivé hovado a ešte k tomu aj nevšímavý/hluchý.

Tak keď v medailónku povedala, že jej umiera niekto blízky pravdepodobne na nejakú chorobu a spievala Stay with me… čo je pieseň presne o boji medzi životom a smrťou tak prečo by asi mohla na konci plakať… no čííím to asi bude… Bolo vidieť že to naozaj prežila, bolo cítiť tú úprimnosť v tom Stay with me a poriadnu nasrdenosť na smrť v tej druhej časti.

Ak ju chce niekto porovnávať s Bagovou, tak tu sa musí jednoznačne rozísť… toto by ona nikdy nedokázala.

A ja sa len čudujem ako Veroniku obhajujem a to som ju z počiatku nemal rád, ale týmto ma dostala :D Ale stále je u mňa numero uno Šafa a Sabina.

571
T.M.
Reagovat

Mě se včerejší rockové kolo líbilo a považuju ho za jednoznačně nejlepší kolo jaké zatím letos bylo takže já k němu kritický rozhodně nebudu. A nebudu ho ani porovnávat s rockovými koly v minulých ročnících protože ty všechny minulé ročníky už jsou dávno pryč a tak ve mě teď logicky největší dojem zanechává právě tohle kolo. Veronika pro mě předvedla absolutně dokonalý a bezchybný výkon kterému prostě tentokrát nemám co vytknout a taky by mi už vůbec nevadilo kdyby vyhrála. Vynikající výkony předvedly i Jarda a Adam, nadprůměrně dobrej byl tentokrát i Štefan. K Martinovi sice byly výtky ale ta správná rocková energie i v jeho vystoupení byla. A hodně mě překvapil Daniel, pouštěl sem si jeho vystoupení teď několikrát a fakt se mi to líbí. Ale pro něho je výhra že odešel po nejlepším výkonu protože takhle dobrej výkon už by asi příště zase nepodal. Jediným vroubkem pro mě je že se mi tentokrát až tolik nelíbila Sabina a všechny tři slovenky samozřejmě pro mě jakoby tam včera ani nebyly ( jediná Tereza se z nich udržela aspoň ještě v mezích průměru, Gia a Kristína mi přišly ale fakt hodně špatný). Takže z deseti lidí podle mě až na tři nebo čtyři lidi samý vynikající nebo aspoň dobrý výkony, no já myslím že to zase tak špatně nedopadlo. :-)

572
yeey
Reagovat

570 ja si dokonce myslim, ze to bylo jedno z nejemotivnejsich vystoupeni, co u nas kdy zaznely… nevim, jestli tu uz bylo neco takovyho… napada me Marketa Poulickova s Hurt od Aguilery, ktera to tehdy taky tusim nekomu venovala, i kdyz to tak silny jak vcera od Veroniky nebylo, i kdyz to bylo famozni…

nechci znit pateticky, ale vazne by me zajimalo, jestli se Habera s Ewou chyti za nos a Veronice se treba aspon omluvi….

573
pimpa
Reagovat

Prosím, poraďte hloupé ženě – co mám udělat, aby se mi rekapy nezobrazovaly na tmavě modrém pozadí, tudíž nečitelné? Dělá se mi to jen u rekapů dodatečně dopisovaných. Všechno ostatní čitelné je, jen tohle ne.

574
okkvp
Reagovat

573 – podívat se na doplňky prohlížeče, případně přejít na jiný

575
Jarda
Reagovat

564 – to se ti povedlo! No jo, ony mandle jsou prostě srovnatelné s rakovinou, jde pouze o to, o koho přitom jde, že…
Vím, že jsem teď hnusnej, ale je vůbec smutné, že člověk musí obhajovat slyšitelně nejlepší zpěvačku v soutěži. Kdyby to byla nějaká protivná čaramůra tak bych se tak nedivil, ale to co se stále na ni vytahuje je prostě nechutné. Co je u jednoho kouzelné tak u ní špatné, už mě to nebaví…asi být na jejím místě tak příští kolo tak zprasím, řeknu jim před kamerami co si o nich myslím, vypadnu a ještě u toho budu hrdina.

576
DJ Vlado
Reagovat

573 – jj. Markétino Hurt bylo hodně emotivní, jelikož bylo věnováno Patriku Stoklasovi, ale myslím, že Markéta to snad ani přímo nezmínila (jen snad potom v nějakém zákulisním rozhovoru). A byl to pro mě jeden z vůbec nejlepších výkonů, jaké kdy v našich soutěžích zazněly.

577
pimpa
Reagovat

574 okkvp
Dík! :-)

578
T.M.
Reagovat

Soukup se hold ukazuje jako nejrozumnější porotce no. Taky sem byl tou kritikou od Ewy a Habery překvapen a Veronika to schytala fakt dost nezaslouženě. Nakonec se teď kvůli tomu stáhne zase zpátky do sebe a já budu mít zase po emocích. :-( Habera určitě není neomylnej a není to poprvé co takhle přestřelil. Často s ním souhlasím ale jsou i případy kdy ne a kdy mu doopravdy vůbec nerozumím co by vlastně chtěl. Bylo to i v minulý Superstar kdy například v kole Lucie a Elánu stejně jmenoval na vypadnutí Ševčíka kterej byl v tom kole přitom nejlepší a po dlouhý době se konečně vrátil do svý původní silný formy ( a kterej bohužel v tom kole nakonec i fakt vypadnul). Tam mu místo Ewy přizvukovaly zase Osvaldová se Zeťovou. Někdy může mít kritika poroty za výsledek vybičování diváků k většímu posílání hlasů ale někdy taky diváci porotu poslechnou, jsou fakt dost nevyspitatelní. Tady bych tipnul spíš ten první případ protože kritika byla opravdu hodně nespravedlivá.

579
yeey
Reagovat

575 vsak on to Vlado takhle zle samozrejme nemyslel, i kdyz to vyznelo kapku blbe… me to prave spis rozesmalo, takze sem prave zacal premyslet, za co vsechno, by mohla Monička venovat pisnicky-nic lepsiho nez 566 me nenapadlo :-DDD jinak si nedelam iluze, ze kdyby s pribehem podobnym tomu Veroniky vyrukovala Monička, tak by Vlado jeste min. tyden smacel kapesnik, ale to uz je holt Vlado :-)

580
DJ Vlado
Reagovat

575 – OK, máš pravdu, že srovnávat mandle s rakovinou nejde, to jsem nedomyslel, no :-) A uznávám i, že kdyby to Verča řekla před vystoupením, tak jí to mohlo rozhodit ještě víc a mohlo by to mít vliv i na vystoupení. Na druhou stranu by pak už nikdo o pravosti emocí pochybovat nemohl :-)

581
DJ Vlado
Reagovat

Po zvážení jsem kontroverzní pasáž o „hraní na city“ dal z rekapu pryč, jelikož jsem si sám uvědomil, že tomu tak vůbec být nemusí a jak jsou tyto soudy ošemetné. Tak doufám, že to oceníte :-)

582
blixa
Reagovat

573 pimpa : nepoužívat Firefox, používat Chrome nebo IE. Proč jsou tvůrci webu takový trubky, že neumí stránky optimalizovat pro všechny tři nejrozšířenější prohlížeče, těžko říct :D

583
dolores
Reagovat

tak konecne som si to pozrela cele od zaciatku a idem napisat nejaky rekap, ak teda medzitym nezaspim :))

584
dolores
Reagovat

582 -suhlas,
pimpa nainstaluj Google Chrome a vsetky problemy vymiznu ;)

585
okkvp
Reagovat

582 – Víš, ono to bezproblémově funguje i v FF, jen při některých konkrétních sestaveních to některým zlobí. Rady jak správně optimalizovat ovšem uvítáme

586
yeey
Reagovat

581 no to je chvalyhodne, ze si to dal pryc, ale podle me je to stejnak skoro vsechno spatne, Vlado… ten tvuj popis rockove casti dejme tomu, muzes to tak videt, to je ten jakoby tvuj nazor…:-)) ale ta posledni veta „jelikož tam ASPOŇ nějaké emoce byly, ať už byly pravé či nikoliv“ – to je jedno velke wtf, degradujes emoce, ktere do toho Veronika dala uplne stejne jako Habera…

P.S. a tve druhe misto pro Terku (btw vskutku emocionalni ohnostroj) je asi tak roztomile jako ty mandlicky pred chvili ;-)))

ba ne, Vlado, rikejte o me zase, ze nejsem schopny respektovat cizi nazory, ale tohle ja neberu….:-(

587
Monika
Reagovat

To snad uz neni mozne, proc by se Farna mela Veronice omlouvat? Poslechli jste si vubec co rikala? Schvalne jsem si to ze zaznamu prehrala jeste nekolikrat a Farna nekritizuje emoce, sama hovori, ze tam byly, ale negativne se vyjadruje k pevecke strance, spatnemu rytmusu. Nerika nic jineho nez ze to tentokrat nebylo pevecky dokonale jako je u Veroniky zvykem, coz je pravda, takze wake up!!

588
DJ Vlado
Reagovat

586 – OK, tak ať je absolutní spokojenost, tak upravím i tuhle větu :-) Jinak Terezku jsem na druhé místo dal hlavně proto, že mi ten kartáč, který dostala, přišel nespravedlivý (a nejsem sám, kdo si to myslí, viz. oba autoři z Musicserveru). Neříkám, že to byl bůhvíjaký výkon, ale zvlášť v první sloce měla moc pěkné momenty. A když to vezmu celkově, tak jediný opravdu stoprocentní výkon, kterému jsem za sebe neměl co vytknout, včera podal Jarda. U ostatních se nějaké to „ale“ našlo – Veronika viz. výše, Sabina a Adam zůstali za očekáváním, Martin moc tlačil na pilu, Štefan OK, ale po chvíli jsem na něj zapomněl. Tím pádem mi Terezka na to druhé místo tak nějak vyšla, jelikož jsem skepticky čekal, že to bude horší, takže mě vlastně příjemně překvapila.

589
yeey
Reagovat

Moni, to sem rad zes ses tu nachomejtla, jeste si mi prosim pekne nepopsala, co sem to predvedl za ten nazorovy obrat? cely den na to nedockavosti horim a nic? :-) snad to nebyly jen plany jen kecy? :-)

a Ewa by se mela omluvit, ze vubec nevedela, o cem je ta pisnicka a kritizovala Veroniku za to, ze ona to vedela a podle toho to zazpivala… ovsem nic proti Haberovi ….

590
Monika
Reagovat

yeey s tebou to nema cenu, radsi si to jeste dvakrat pust at pochopis co tam Ewa vubec rika a kritizuje.

591
-bé-bé-
Reagovat

Veronika nebo Nika
emoce nemoce…tak ja si myslím, že to bolo o emóciach…je možné, že Veronika má tak silnú pbranu, lebo je krehká a citlivá, že nedokáže prejaviť „bežné emoce“ …ale až tie silné….vraví sa tomu „ztrata citlivosti“….a keď ich teda potom prejaví človek, tak ho samého dojme to, že ich prejavil…tak by som videla Veroniku…bola hlboko dojatá samou sebou

to, že tentokrát sama tie emócie chcela prejaviť, sa ukázalo v jej medailónku 3x…najskor tým, že rada pomáha druhým…potom, že spievala nejakým „potrebným“ deťom a po tretie, že je niekto v jej blízkosti vážne nemocný…

592
yeey
Reagovat

590 no tak co to bylo za obrat, co sem predvedl???? :-))) ptam se potreti? :-)

593
yeey
Reagovat

a Ewu sem si pustil vic nez 2x, neboj, nevedela, ktera bije

594
Viq
Reagovat

583 – tak kde je ten rekap? :-)) bylo dost prostoduchého žvanění. Teď je místo a čas na kvalitu a umění.
Im dying here!

595
Monika
Reagovat

yeey- To snad sam vis ne? Nadseni vystridalo vystrizliveni. Nedokazes si stat za svym nazorem, musis to nejak zmirnit a podlozit kouzelnym sluvkem ALE abys ve finale dosel ke stejnemu zaveru jiste osoby.

596
yeey
Reagovat

595 – nic takovyho se nestalo, muzes mi prosim dolozit, z ceho si tak usoudila?

597
Monika
Reagovat

Je tu 600 prispevku, nemam sanci najit ty dva tri, s tim se cas ztracet fakt nechce.

598
Maxx
Reagovat

Vlado a myslíš si, že bys měl u Mandzákový větší šance než ten její současnej kluk? :DDD Ty zas perlíš brachu. Jinak Stay od Shakespears Sisters nejde zpívat jen v té jemné poloze, ten song je právě o tom kontrastu a bez té druhé půlky by to nedávalo smysl. Takovej známej hit a ty napíšeš takovou blbost :(

599
yeey
Reagovat

***Pouze pro Moniku – ostatni cist nemusi:-) ***

usetrim ti praci, mluvis asi o prispevku 461 – o Šafovi, zkus si ho jeste jednou precist (nebo tolikrat, aby to tva hlava prelouskala:-), Šafu tam branim a ukazuju na priklade, proc se mi jeho vystoupeni libilo…. akorat jsem projevil pochopeni pro Scalexuv nazor …takze sis to zase cely vymyslela, takze ja to cely zkratim tak uprimne a rychle jak to jen jde – nevymejslej zamerne hovadiny a neser!!! a ted uz navrhuju totalni vzajemnou ignoraci na panackovi, vim, ze sem to zacal cely ja, ale neco, co me vzdy tak spolehlive vytaci, jsem uz dlouho nepotkal a vazne se modlim, abych te nekdy nahodou nepotkal osobne, pomalu toho Maxxe Vladovi zavidim, holt kazdy tu musi mit svou nemesis…:-) nema cenu tu s nasimi vypady prudit i ostatni, kterym se v pripade, ze i pres uvodni varovani tohle cetli, za tento vylev omlouvam :-)

600
Monika
Reagovat

600 – To je fajn, ze sis dal takovou praci s dohledanim, ale tohle je jen zaver, kteremu predchazel jeste jeden nebo dva prispevky. Takze to ve vysledku nic neresi. Prestan se tu chovat jako by to byl tvuj server a nerad kdo ma nebo nema co delat. Jak si vubec muzes dovolit neustale se navazet do Vlada co napsal nebo nenapsal do rekapu, koho dal nebo nedal na to ci ono misto sveho zebricku. Uvedom si laskave, ze to je jeho clanek, tudiz si tam muze nacpat co uzna za vhodne. Mas-li takovou touhu vyjadrovat sve nazory v samostatnem clanku, pozadej Sunicka, jiste ti milerad vyhovi. Vlado je prilis hodny a nekonfliktni clovek, aby te poslal do patricnych mezi…..

601
yeey
Reagovat

600 – ne tam proste k zadny zmene nazoru nedoslo, ty si akorat proste nedokazes obhajit svuj nazor…

jinak doufal jsem, ze bysme se mohli drzet toho, co jsem navrhl a ty zas vytahnes neco dalsiho…. jestli sis nevsimla, tak ta diskuze tu ovsem je od toho, aby se tu diskutovalo – i o tom co Vlado napise do clanku… napsal sem Vladovi, co mi vadi, asi naznal, ze na tom neco je, pochybuju, ze by to jen tak vymazal z clanku jen, aby mi udelal radost… tak si tu nehraj na ochrankyni slabych, coz Vlado neni a nezatahuj ho do tohohle naseho sporu a nedelej ze me nakyho spratka…:-)

jeste jednou zkousim navrhnout, ze bysme se tu mohli jeden druhemu vyhybat, protoze jinak tu vznikne pri tvoji prudernosti a moji neukojitelny touze vsem za vsech okolnosti opravovat jejich nazory atomova valka!!

602
Monika
Reagovat

601 – Ja si za svym nazorem skalopevne stojim, koneckoncu neni to poprve co jsi vzal zpatecku a svuj postoj zmirnil, hlavne nejit proti proudu. Pokud jde o Vlada, tak ver, ze ho znam podstatne lepe a dele nez ty a moc dobre vim co pisu:-))) Nechapu jaky spor tu resis, ja pouze reaguju na prispevky v diskuzi a nenecham si ani tebou ani nikym jinym diktovat na co reagovat mam a na co nikoliv. Na veci, ktere povazuji za totalni bludy, hodlam dal odpovidat a je jen na tobe zda se rozhodnes oponovat ci nikoliv.

603
yeey
Reagovat

602 neee :*( boze ty si tak nafoukana arogantni megera, ze je mi z toho uplne do place… :*( tomu cemu ty rikas zpatecka ja rikam „snazit se vychazet z ostatnima lidma a mit pro ne pochopeni,“ cehoz ty evidentne nikdy nebudes schopna… ale ok, co nadelam, ja se chtel nejak dohodnout, ale na tvoje prispevky uz od ted vazne reagovat nebudu… dobrou a sbohem…

a Vlado – jestli te moje prispevky vytaci nebo zacnou vytacet, rad se to od tebe dozvim a pokusim se chovat tak, aby tomu tak uz nebylo…

604
Viq
Reagovat

já jak vidím „yeey“ tak mě přepadají černé myšlenky.

přísahám před Bohem všemohoucím, že kdybych ho potkal, tak ho zastřelím, rozsekám a hodím sežrat sviním !
LMAO!

ten nebetyčný blb by ze mě byl schopen udělat vraždící bestii a třeba si i odsedět 50 let v kriminále :DDD

605
Viq
Reagovat

Ale jak říkají v Shaolinu a učí Tao, poznáme dobro jen proto, že existuje zlo.
yeey je proto naopak třeba pěstovat jako vzácnou květinu. Je zlo, které známe.

Abysme mohli plně vychutnat umění, musíme poznat škvár i nejhorší šmíru.

https://www.youtube.com/watch?v=L156XHjoDL0

606
dolores
Reagovat

594 – aj som sa rozpisala, ale ked som zistila, ze toho chcem povedat viac, a cas na spanie je kratky, radsej som to presunula na rano. vidim, ze ste sa nenudili. Monike odporucam nastavit Ignore mode inej cesty niet. (vlastna skusenost )

aby z mojho rekapu nebola dialnica, rozdelim ho asi na 3 casti.

607
dolores
Reagovat

cast I.

1-2 miesto – Itcho, Adam – bez poradia
Itcho- s vyberom som nebola spokojna, ale mal velmi kompaktne vystupenie – energia, podiovy prejav,image, rockova uveritenost, a dokonca aj jeho najslabsia stranka -spev mi prisiel v poriadku, nevadila mi ani jeho farba vo vysokych polohach, pretoze asi ked krici, tak je to ok.:D to legatove frazovanie, co spominala Ewa mne az tak neprekazalo, kedze sa nejednalo o pravu Jacksonovsku verziu, ale o rockovu, kde sa to az tak neziadalo. mne skor vadili hlasne nadychy, ale boli asi len 2-3, takze si to malokto vsimol.:D BTW gitarovy vstup nehodnotim, v tom som laik, zahram len 5 akordov :D, ale vsimla som si, ze na fanpage nie je Stefan zo seba ako gitaristu nadseny :D
Adam -tak ten po spevackej stranke Itcha prebil. normalne big prekvapko pre mna, ako to dal. sice ten smrad a spina Roba Miklu tam nebol, ale Adamko sa snazil a uspieval to uzasne. pacili sa mi aj tie spodne tony na zaciatku sloh, ale ked v refrenoch pritvrdil a zajacal trochu, no nechapala som, ako paradne do vyznelo.:) skratka chlapec „umi aj zarvat“ :)). horsie to bolo s tou rockovou uveritelnostou, sice to bol slusnacky rocker, ale aj tak to nebolo komicke, ci nevkusne.:) len ja by som uvitala menej sa hrbit, lebo potom z boku ked ho snima kamera posobi ako Quasimodo :D a spravna pripomienka Ewy, ze vela fraz zakoncuje tam :uaah, co je zbytocne.

3 – Jarda -velmi chvalim vyber!! toto vystupenie malo Jardovi zachranit kozu a poviem, ze nielen zachranilo, ale ho myslim vystrelilo dost vysoko, takze teraz uz jeho tunajsi fanklub moze pokojnejsie spavat :) ako celok to bolo velmi posobive :) v jednotlivostiach sa dalo nieco vytknut, mozno ten chraplak z choroby neznel az tak bombasticky ako to videl Soukup, ale niektore frazy boli neuveritelne dobre, niekde trochu zavahal, ale nebolo to az tak poznat. povedala by som, ze jeho hlas nie je este celkom ukotveny. to, ze mu nebola nadelena – tzv. sila hlasu -by som az tak tragicky nebrala. napr. taky James Blunt, aku on ma silu hlasu? zaklad su hity, ktore ho sialene preslavili a prave tie tymto svojim neduzivym hlaskom zaspieval. a Jarda ma teda o dost krajsiu farbu :D no ma este samozrejme rezervy, ktore treningom dufam vypiluje. podiovy prejav sa od prveho vystupenia podstatne zlepsil, je sebavedomejsi, ale stale to este nie je ono. napr. mikrofon drzi ako ministrant sviecku :D porota ho jasne zerie, ale je to aj dvojsecna zbran. na inych napr. Habera videl kopec chyb, vratane pohybu rukou, na Jardovi nic. pre Haberu typicke, ze milacikom da pokoj :D

608
dolores
Reagovat

cast II.

4. Sabina. zaciatok bol sice rozpacity a zdalo sa mi ze to tiez prepiskla manierami, ona to vie na rozdiel od Safu v spravnej chvili ukocirovat a vcas sa zastavit, aby to nepadlo mimo estetikui. refreny a vysoke tony ma u nej velmi bavia, ten pilivo-zvonivy efekt co dava mi robi dobre. urcite lepsie na moje usi ako cirkularka GG. ale nemozem povedat, zeby celkovo Sabina Gabinu prevalcovala. v niecom bola lepsia,v niecom horsia. aj tak toto vystupenie mam z dievcat najvyssie, myslim, ze ta charizma a bezprostrednost tam naozaj strieka. je to srdce na dlani ako o nej napisal Daniel na chate :) v kombinacii s jej vzlykajucimi vyskami ma to dostalo.

5. Terezka – VELMI sa mi pacila uvodna sloha. ta farba , precitenost, vibratko je nehorazne krasne :) vlastne aj refren v druhej casti bol ok, kde spravne rezonoval hlas v rovnom tone. no prva cast refrenu trochu zaostala o naliehavost. celkove to bolo vyborne, myslim druhe jej najlepsie vystupenie po Arethe. porota ju nepravom prznila, nevravim, ze nebolo co vytknut, ale nebolo ani co pochvalit ?? kua. vztah s Martinom, ak sa zaklada na pravde by ich oboch mohol obohatit v tej ponorke, hadam nevypadnu rychlo za sebou ako Komednovci

6. Veronika – jej vystupenie rozdelim do dvoch casti : na medailonik a vystupenie, ktore od seba celkom oddelim.
to, co povedala v dokrutke mi prislo zbytocne. neviem, ci ten blizky clovek, ktory je tak vazne chory naozaj chcel, aby verejne zahlasila, ze tu uz medzi nami dlho nebude. to mi prislo od nej trosku krute. sice hned potom sa vramci hl.idey piesne vyjadrila, ze ak zabojuje, tak tu este dlho zostane. ona to asi myslela dobre, no ak niekto umiera, snad mu nebudeme tu smrt este zdoraznovat. pripomenulo mi to slovensky format Modre z neba, kde prave na takychto smutnych veciach sa zvysuju ratingy.
vystupenie: hned na uvod poviem, ze ma vyrusili jej asi 3 nespravne trafene intonacne miesta. nieco v uvodnej casti (druhe Stay ..) a nieco v ukricanom zavere. no tak ako asi vzdy ma v istych momentoch nadchla, a emocie by som nesriesila, IMHO tam tentokrat boli, podla mna tak akurat ako mali byt. ona je velmi vyzreta spevacka, hlas vo vyskach ohromne ukotveny a sebaisty, len ako celok to na mna neposobilo dobre, ale ta pesnicka je hrozna, mne sa nikdy nepacila, tak mozno preto. myslim, ze ako muzikalove cislo by to mohlo byt dobre, aj s tou davkou teatralnosti, ktora z mojho pohladu bola uveritelna. aj slzy jej verim, predsa sa nikto len tak nerozplace. skratka vsetko na nu dolahlo, potrebovala uvolnit emocie, ktorymi sa sama v sebe predtym zasobila. na zaver dodam, ze vo Vokurkach sa mi pacila viac. nabuduce uz chcem Veroniku vychvalit a dat ju na najvyssie priecky, pretoze ona nato ma.

609
dolores
Reagovat

cast III.

7. Martin – rockova energia tam bola, ale preco chce byt Safa papezskejsi ako papez, a v tomto pripade metallickejsi ako Metallica ? :D vadilo mi to hltanie fraz, ale co sa tyka hlasu, tak ten tam je, o tom potom :D trochu som sa kvoli Martinovi posekala s mojim muzom, ktory, ako milovnik Metallicy povedal, ze toto vystupenie je zo sutaze Kakaostar. :D no skoda, Martin sa uz MUSI spamatat ;) ale operne zakoncenie bolo okuzlujuce :))

8. Kristina. zial, pre mna horsie ako minule. ale predpokladala som to. aj pohyb s pohadzovanim hlavy a grimaskami mi prisiel trochu smiesny. Kristine pristanu viac pomale sugestivne songy. ale tesim sa, ze s Terkou preplavali tymto rockovym kolom, ktore nie je ich parketa.

9. Dan nie je rocker, tak naco tie verbalne uplavice od poroty? myslela som, ze ich to prestane bavit ho otlkat, ale neprestalo. :( samozrejme, spevacky slabe to bolo, ale ziadny pruser, dokonca aj intonacne to bolo lepsie ako predtym. to, ze mlade mu neposlali hlasy mohlo byt sposobene aj dost zohavenym imageom. oci mal ako japonec a vlasy, no comment. to s rockom nemalo nic spolocne, radsej mu mohli vizasti nechat jeho prirodzenu krasu, lebo teens fanusicky nehodnotia spev, ale sexy vyzor, a ten nebol :( jeho vypadnutie uz bolo aj tak ocakavane, takze ziadna tragedia sa nedeje.

10. Virginia -nemam, co dodat, jej spev letel kamsi inde, nez mal. v refrenoch sa odputal od kapely a odbocil do inej krajiny :D akurat, ze na mna Gina vyzorovo zaposobila presne ako povedal Soukup -dekadentne, co vobec nie je zle. isiel z nej taky nejaky spinavo-rockovy smrad, akurat pesnicku sprznila. nevypadla mozno aj preto, ze si dala vytetovat tu mantru, co odhana zlu energiu :DD

610
dolores
Reagovat

moderatori – ziadne zlepsenie, obcas pretacam paneky, ale hadam si do juna zvyknem : //

porota – mne sa tato zostava zda byt asi najlepsia, co som zazila. Habera sa sice snazi byt panom situacie, ale aj Soukup je najaka autorita, takze roznost nazorov sa ceni. co sa tyka Haberu, – dalo by sa povedat – ak nam chvali favorita, tak sme s nim spokojni. ak do neho ryje, neznasame ho. :D ako porotcu ho trpim uz 9 rokov a stale tvrdim, ze je to arogantny cynik. niektorym to hadam uz teraz doslo. :D
Ewa mi absolutne navadila na kastingoch a teraz potvrdila, ze vie hodnotit aj odborne, a dost fundovane. jedine co mi vadi, je prilisne sebavedomie, trochu chlad a malo vrucnosti. po tej citovej stranke ju urcite predcila Marta Jandova. Ewa je este mladucka, nema ani 20, niektore veci prichadzaju len vekom, skusenosti ani vedomosti z brandze nestacia. ale paci sa mi, ako do hodnotenia casto pridava ako priklad spev :). je inteligentna a vtipna, a reaguje situacne. s Adel by si myslim porozumeli.
Soukup ma prekvapil, ze je pohodak a dobry analyzator. je obcas velmi trefny a vsima si aj ine veci ako Habera, ci Ewa. velke PLUS zato, ze si nepestuje nenavist voci nikomu ako to bolo v pripade jeho pani (este stale) manzelky. myslim, ze partnerstvo s neznou Luckou Soralovou (skvelou spevackou) mu len prospieva :) samozrejme aj on niekedy prestreli, hlavne sa nechava unasat, ked sa naklada napr. Danieovi.

611
dolores
Reagovat
612
DJ Vlado
Reagovat

yeey, 603 – Rozhodně nemůžu říct, že by mě tvoje příspěvky vytáčely. Víš sám dobře, že jsme se v minulosti hodně často shodovali a v minulé SS i Hlasu jsme dokonce měli společné No. 1 favoritky GG a Markétu :-) A myslím, že ani teď nejsme co se týče soutěžících až v tak velké neshodě (s výjimkou Veroniky). Sice mi někdy přijde, že při opačném názoru kohokoliv občas zbytečně vybouchneš, ale každý jsme holt nějaký a dobrou zprávou pro tebe může být, že do Maxxe máš v tomto směru pořád ještě daleko :-D Co se týče posledních příspěvků, tak mě trochu zamrzelo, že ses tak pozastavil na mým druhým místem Terezky, zatímco u Merťase ti třetí místo pro Dana nevadilo. Možná jsi narážel na to, jak jsem v rekapu rozebíral jejich vztah s Martinem, ale věř mi, že jsem si tak trochu dělal legraci (jak Martinovi závidím a tak). Co mě ovšem zamrzelo nejvíc je to, že jsi Moniku nazval „megerou“. Chápu, že vaše vztahy nejsou růžové a že je to oboustranné, ale tento výraz už mi přišel za hranicí. Navíc Monika mi byla vždy velkou oporou, především při mé válce s Maxxem, která byla nejvyhrocenější při předloňském Talentu, proto považuju za svou morální povinnost se jí zastat (jistě si pamatuješ, že i tebe jsem občas zastával ve válce s Viqem). Stejně jako Dolores bych vám doporučil vzájemnou ignoranci (i já to dělám ve vztahu k Maxxovi, bohužel marně, jelikož on do mě reje pořád a čím dál hůř), kterou jsi ty vlastně navrhnul, takže OK :-) I já se snažím se všemi diskutujícími vycházet dobře (až na Maxxe, kde to fakt nejde), proto prosím ber mé výtky jako dobře míněné rady než nějaké popichování. Věř mi, že bych se s tebou hrozně nerad dostal do války, jelikož si myslím, že až na občasné neshody si jinak rozumíme dobře :-)

613
T.M.
Reagovat

DJ Vlado: Adam že zůstal za očekáváním? Tak to si vůbec nemyslím, mě se jeho vystoupení líbilo úplně stejně jako to Jardovo. Od začátku do konce to bylo super a hlavně ty refrény tam napálil fakt úžasně. Ani sem to tak nečekal ale k jeho hlasu to fakt sedlo. Podle mě tohle bylo Adamovo zatím nejlepší vystoupení ve finále a dokonce se mi zdál ještě lepší než v písni Na Kolena. Umístit místo něho v Top 3 Terezu která i když nebyla vyloženě špatná tak přesto podala jeden z těch slabších výkonů v onen večer mi už přijde docela dost neobjektivní ale je to tvůj názor tak ok. Já sem to měl vcelku podobně s Karolem že jsem ho stavěl na vyšší příčky i když ho většina lidí měla na posledních místech.

dolores: Vidíš a mě se právě Danova image v rockovém kole hodně líbila. Myslím že tomu nebylo vůbec co vytknout a že vypadal opravdu skvěle. Trochu mi připomínal Johnnyho Rottena ze Sex Pistols. :-D Prostě na pohled opravdu vypadal jako rocker….ale že vypadnul je pro něj samotného jedině dobře a podle jeho vlastních slov ho to vůbec nemrzí protože se dostal dost daleko. Vzal to správně a tak to má být.

614
Monika
Reagovat

T.M. – No, ty uz ses nejak nakazil tou yeeyovinou:-)) Oba resite v zebricku Terezu u Vlada, ale treti misto Dana u Mertase ani jednomu nevadi a pak se nesmyslne ohanite objektivitou:-)))

615
přiznivec.obecny
Reagovat

Dolores, děkuji za rekápky. V zásadě se hodně shoduju. Pořadí je trošku zpřeházené, ale první čtveřice tam je velmi podobně. Jen štefana tom nemám.

616
přiznivec.obecny
Reagovat

DJ Vlado evidentně jsi byl nadšený výkonem Jardy. Předpokládám, že naživo to muselo být velmi přesvědčivý, když jsi označil jeho výkon tak jednoznačně nejlepší. Je opravdu velký rozdíl to slyšet tam a v TV ? Je možné, že někdy, když kroutíme hlavou nad hláškama poroty, že může být opravdu problém v tomhle?

617
cedarin
Reagovat

614 Monika – no musím se přiznat, že Tereza na druhém místě mě zarazila taky.

618
DJ Vlado
Reagovat

613 – Znáš to, když má člověk velké očekávání, tak pak přijde zklamání. Adamův výkon rozhodně nebyl špatný, ale narozdíl od Na kolena a především pak Johnny B. Goode (který považuju zatím za jeho nejlepší) mě výrazněji nezasáhl. Mám asi natolik silně zafixované to Miklovo živočišné a „smradlavé“ podání, že mi to Adamovo přišlo ve srovnání s tím příliš slušňácké, jakkoliv jinak Robo nesahal Adamovi zpěvácky po kotníky. Ačkoliv Adamovi fandím a mám ho ve své Top 4, tak tentokrát mě nedostal, podobně jako Sabina. Naopak u Terezky jsem se modlil, ať tu Pink dá v rámci možností aspoň nějak slušně, tak proto mě velmi příjemně překvapila (zvlášť v té první sloce) a spolu s Jardou je jediná, jejíž výkon si opakovaně pouštím. A to druhé místo je z velké části i za tu nespravedlivou čočku od poroty.

619
Mila
Reagovat

618 – Vlado, trochu mi pripominas mne v minule Superstar. Taky jsem se modlila ze Petra Sevcika a zlobila se na porotu, ze mu dava cocku. Ted s odstupem casu chapu i pripominky tech „nazasažených“ a je mi jasne, ze u mne, stejne jako u Tebe v pripade Terezy, je hodnoceni teto jedne osoby trochu neobjektivni, ale to asi i sam citis. Jinak si moc vazim Tvych rekapitulaci i prispevku a jsem rada, ze v hodnoceni ostatnich interpretu se shodneme :-)

620
DJ Vlado
Reagovat

616 – jj. naživo zněl Jarda ještě líp než v TV :-) A celkově to tam zní dost jinak, i když nad něktrerými výroky i mě zůstává rozum stát :-)

621
Mila
Reagovat

616 – priznivce, na neco podobneho jsem se ptala po minulem kole a pak jsem taky zaregistrovala, ze z telky to zni hure nez kdyz si to pak pustim z webu. Bylo mi to vysvetleno, ze je to tim, ze se tam uplatni jine zvukove stopy ci co..

622
yeey
Reagovat

612 dik za obsahlou odpoved :-) ze Mertas dal Dana na treti misto, to sem si po pravde vubec nevsim :-O to by jinak mozna bylo byvalo stalo za komentar daleko vic nez ta Terka, ale u Mertase me to nezere, kdyz s nim nejsem ve shode narozdil od tebe, protoze vetsinou mame ty favority na stejno a i obecne v nazorech se temer vzdy shodnem:-) tak bych byl samozrejme rad, kdyby se ti Veronika trochu zalibila, no timto dosavadnim zpusobem tomu napomahat asi neni idealni a nema to smysl, asi ne :-/ :-)) jinak Šafu a Sabinu mame nastejno + jeste Terku, u ktery se mi moc libila Aretha Franklin a Kelly Clarkson, jen skoda ze si ted ne a ne vybrat dobrou pisnicku a ani v dalsim kole to nevypada… :-( a vubec me nenapadlo, ze bys v hodnoceni nejak reflektoval jeji vztah s Šafou…:-)

a co se tyka Moniky, proste ne, to absolutne nedavam… jasne, je to i moje chyba, ze se neovladnu a zacnu to resit, kdyz sem vzdycky vpluje, vytahne jednu vetu z meho prispevku, ze ktere udela zaver o me osobe a 12 hodin pote, uz ani nevi, z ceho ten zaver udelala, nicmene si za tim „skalopevne“ stoji… proto sem si rikal, ze bysme to tou ignoraci mohli vyresit, s dolores, jak spravne podotkla, nam to funguje celkem dobre (pozdravuju:-))… je to hlavne v zajmu teto diskuze, nebot vim, ze na tyhle rozbroje tu temer nikdo neni zvedavej…

no a dale…:-) tech prehnanych reakci na to, kdyz ma nekdo nazor, ktery se mi nezamlouva, se pokusim co mozna nejvic vyvarovat… nebude to lehky :-)

P.S. ze si obcas trochu strilim z tve zamilovanosti do Terky, Moniky apod. si doufam neberes osobne, to neni vubec zamysleno zle, to je fakt jen sranda :-)) ja sam rad pri kazde prilezitosti vytahnu Martu nebo GG….

623
T.M.
Reagovat

614: No tak třetí místo co dal Merťas u Dana je samozřejmě taky hodně přehnaný, zvlášť když tam někteří jiní předvedli podle mě dost excelentní výkony ale já se přiznám že si Danovo nedělní vystoupení pouštím docela často a tak mě to prostě asi nějak chytlo a líbí se mi jak to zazpíval, rozhodně to byl jeho nejlepší výkon v soutěži a to se cení. Vystoupení Terezy jsem si pustil vlastně jen jednou ze zvědavosti a prostě se mi zdál asi Dan v neděli lepší a zajímavější i než Tereza no. :-)

618: No Johnny B. Goode já do toho právě nepočítám, já měl na mysli právě akorát výkony co zatím předvedl ve finále a tam ten Collins byl takovej slabší, minule Na Kolena super a teď se mi teda líbil vůbec nejvíc. Ale tak jasně chápu to, každej může mít svůj názor. :-)

624
DJ Vlado
Reagovat

619 – Tak samozřejmě to cítím, že moje hodnocení Terezky není úplně objektivní, ale třeba za Búrku jsem ji do Top 3 nedal, tam jsem uznal, že se jí to opravdu nepovedlo, ale s tou čočkou za Pink jsem opravdu nesouhlasil. Ale rozhodně chápu, že „nezasaženého“ její výkon tolik nezaujal. A když už jsi zmínila minulou SS, tak si až teď uvědomuju, jaké jsem tam měl velké štěstí, jelikož mojí hlavní favoritkou byla zároveň i skutečná hlavní favoritka GG a naopak největší averzi jsem měl na největší outsiderku Pappovou. Tehdy moje hodnocení asi fakt působilo objektivněji :-)

625
Mila
Reagovat

624 – mohli bychom se přít o slovíčka, co je to objektivně nejlepší atd. A kdo to posoudí. Jak vidno, ani hodnocení poroty není úplně to nejobjektivnější. A je snad objektivní měřítko to, že dotyčný dostane nejvíc hlasů? To asi těžko. Asi platí jediné – opravdovou kvalitu prověří čas..

626
yeey
Reagovat

625 me prijde, ze ono v ČR bohuzel ani ten cas:-/ a ono vlastne kdyz to prezenu trochu do absurdna, co je to vlastne ta „opravdova kvalita“ – spousta fanousku, nesrackoidni hudba ? :-)

627
T.M.
Reagovat

Úplně stoprocentně objektivní není nikdy nikdo a nic. Každý si musí najít to svoje co ho nejvíc zaujalo a co mu přináší největší potěšení a na nějakou objektivitu se pak může zvysoka vykašlat. :-)

628
Monika
Reagovat

cedarin – to je ale v poradku, ze te zarazilo vysoke umisteni Terky (nebo kohokoliv jineho) v zebricku Vlada (Mertase, nejakeho diskutera), na tom neni vubec nic spatneho, spise poukazuju na nevhodny styl (yeey), ktery mi vadi..nemam rada takove to v obecnejsim smyslu…..ty musis byt uplne blbej, to snad neni mozne, tohle musi prece kazdej videt a slyset…

A to je to posledni co k tomu dodam, tyhle hadky sem opravdu nepatri a otravuji ostatni, lepsi vcas zastavit, nez aby se to zvrhlo v podobny boj jako v komentarich k farmari:-))

629
Mila
Reagovat

626 – no a zase jsme u toho.. to, co pro nekoho je „nesrackoidni“ hudba, to pro nekoho jineho je to prave a cool :-) ja jako milovnik rockove hudby mam tendenci veskerou tu dance hudbu, co ted produkuje spousta novych radii, povazovat prave za tu nekvalitni. A stejne tak mladi se mohou usklibovat nad tim, ze ja – rockovej geront – posloucham porad jen ta rockova radia… a mam tendenci delit zpevaky na ty dobre (rozumej dobre proto, ze jsou to rockeri) a ty mene dobre (kteri zpivaji popik) a je mi jasne, ze s tim uz nic neudelam… :-)

630
cedarin
Reagovat

628 Monika – tak já bych neřekl, že yeey píše přesně v tomto stylu. Jak vidím, máte na sebe pifku. Což mi přijde docela škoda, oba vás považuju za rozumné lidi.
Mně komentáře yeey nevadí, já ho mám kluka rád, a i když se někdy třeba nechá strhnout, tak ale zároveň dokáže pak přiznat, že to třeba přehnal. Je to srdcař :-))
Zrovna tak respektuju tvoje názory a líbí se mi, že dokážeš v klidu napsat co si myslíš, i když asi dopředu tušíš, že tě tu za to nepochválí.

631
blixa
Reagovat

585 okkvp: zajímavé tvrzení, udělal jsem test, na čistou instalaci win vista čistá instalace aktuálního Firefoxu, tedy bez nějakých dodatečných feature, chová se to pořád stejně blbě, tedy modrý písmo na modrým podkladě = bez označení myší neviditelné :D

632
yeey
Reagovat

629 – mel sem podobny problem, ale pomalu mi zacalo dochazet, ze dobry neni jen rock… dneska uz i dam nejakou tu tanecni-blabla-elektro-whatever zalezitost, a i kdyz si rikam „co to posloucham za sracky,“ tak se mi to zvracenym zpusobem libi… neni to tak davno, co sem tu tusim s priznivcem probiral, ze uz si skoro cely tyden pri brazdeni prazskych chodniku vesele prozpevuju Starships od Nicki Minaj a chytam se pritom za hlavu, co se to se mnou stalo :-DDD nicmene mi nejoblibenejsi interpreti (spis kapely) zustavaji jednoznacne rockovi a doufam, ze to tak zustane :-D

633
irena
Reagovat

Zdravím!
Já už myslela že se tu probírá příští kolo, ale zatím vidím jen dozvuky toho minulého. Ještě k Veronice: já k ní mám neutrální postoj, ze židle mě nezvedá (to dokáže jen ten s hlubokým hlasem), ale oceňuju ji jako výbornou zpěvačku a myslím že i ve vile je docela oblíbená. Jen k těm emocím – určitě tam byly, asi i prožívá nějaké smutné období, ale:
To bych ji nesměla slyšet při hlasových zkouškách, kdy si pochvalovala jakou si to zase dala velkou kládu, a jak to tam přesně musí vystihnout, ty dvě stránky. Bylo to prostě velmi realistické a profesionálně popsané jak by tam ty emoce měla ukázat.
Takže mám pocit že pravda bude asi někde uprostřed, což ovšem neomlouvá Haberu a Ewu že neviděli klip a tudíž byli co se obsahu týká mimo.

634
jab
Reagovat

632 – Já podobně nepohrdnu ani devadesátkovou Eurodance. Hudebně to sice není kdovíjaký zázrak, ale dost mi to evokuje vzpomínky na dětství ;-)

635
yeey
Reagovat

633 jo to sem od Veroniky taky slysel, jak tam mluvila na ty typky co s nimi probiraji ty songy, tu hlasku „no to sem ale zas nalozila“ si pamatuju a ze to musi spravne vystihnout, tam taky rikala… taky sem nad tim premyslel, ale nechtelo se mi to tady nadhazovat radsi :-) podle me zkratka do zpevu tentokrat chtela dat emoce, kdyz ji to dost lidi vycita a tak si v tydnu pak rekla, ze to cely pojme jako venovani tomu blizkemu cloveku… takze jo-asi tem emocem takto pomohla, ale ja na tom nevidim vubec nic spatneho…

636
yeey
Reagovat

634 http://www.youtube.com/watch?v=cvgUdrzGNys treba toto? :-DDD jooo devadesatky, to mam hlavne od Terky Pergnerovy….:-DD

637
DJ Vlado
Reagovat

622 – I tobě díky za odpověď :-) Kdybych dělal celý žebříček a nejen Top 3 (tu teď dávám proto, abychom to měli s Merťasem synchronní), tak by u mě Veronika byla tentokrát na čtvrtém místě, jelikož na rozdíl od Sabiny a Adama překonala očekávání a její výkon na mě rozhodně zanechal silnější dojem než výkon Štefana, na nějž jsem po pár minutách zapomněl :-) Jinak máš pravdu v tom, že když mě někdo nutí, že se mi Veronika MUSÍ líbit, protože je objektivně nejlepší (což neříkám, že ty děláš), tak to má na mě spíš opačný efekt. Ale v tuhle chvíli mi nebude vadit, když bude Veronika v Top 5, i když jako vítězku bych radši viděl třeba Sabinu. Co se týček Terezky, tak po mnoha indiciích je mi jasné, že si finalisté ty písně nevybírají sami, takže ona za ten výběr nemůže. V ČS kole jí ideální píseň vyžrala Kristína, v rocku z toho vyšla ještě relativně slušně (vzhledem k tomu, že není rockerka), ale výběr pro příští kolo mi přijde úplně mimo (navíc ani nevím nic o tom, že by to byla filmová píseň), tak pořád doufám, že se Irenka spletla :-) Chápu, že v rocku toho pro Terezku moc na výběr nebylo, ale filmové hity jsou celkem široké téma a pomalých soulových balad se mezi nimi najde hodně, takže by byla fakt šílená smůla, kdyby Terezka dostala takovou příšernou odrhovačku. Jinak je mi jasné, že tvé narázky na mou „zamilovanost“ jsou myšleny ve srandě, na rozdíl od těch Maxxových :-)

638
jab
Reagovat

636 – Pergnerová a její „Čágo bélo, šílenci“ :-D :-D :-D…kdo zažil, nezapomene :-D

639
-bé-bé-
Reagovat

irena
som tu písala, že zámer s emóciami bol jasný i v tom medailónku, kde to postupne gradovala…ale napadla ma takáto myšlienka:
okrem emócií je niečo „stálejšie“ a to cit…Veronika by mohla byť speváčka spievajúca „s citom“…lenže aby toto človek zvládol…musí zabudnúť na techniku…a nechať hudbu prechádzať sebou…v tomto sa mi eronika javí ako workoholička, ktorá chce furt rozširovať svoje hranice, lebo obdivuje „výšky“…taká Lara Fabián na začiatku tiež „výškovala“ ale najzaujímavejšia bola vtedy keď tie výšky prestali byť cieľom…ale prostriedkom

640
Lada
Reagovat

Možná se pletu,ale mě přišlo,že to Ewa s Haberou myslí spíš ironicky.Teda tu hlášku o tom,že neviděli klip ke Stay.Asi je to blbost,ale takový byl prostě můj dojem.Mě to totiž přijde tak notoricky známé ,že automaticky předpokládám,že to viděl každý.Fakt asi jen můj pocit…

641
yeey
Reagovat

ty hlasovy zkousky – to nejdulezitejsi je tam tak nejak bez zvuku, muzu jen potvrdit Jarduv, Veronicin a Tercin vyber… a dalsi kolo se bude jmenovat „Legendy popu“

642
Mila
Reagovat

639 – no a aby clovek mohl zapomenout na techniku a nechat hudbu prochazet sebou, musi mit tu techniku zvladnutou do posledniho puntiku, aby na ni nemusel myslet.. neco jako kdyz se ucis jezdit s autem a po nejake dobe mackas spojku automaticky a plne se venujes dopravni situaci.. no a Veronika je uz na takove vysi technicke dokonalosti, ze se pomalu prehupuje do te dalsi urovne .. a je z jejiho zpevu citit i ta duse

643
jab
Reagovat

640 – No já to znal jen z rádia, video jsem poprvní viděl včera :-D, pustil jsem si to hlavně abych si líp utvořil názor na Verčino vystoupení ;-)

644
yeey
Reagovat

638 je obrovska skoda, ze Tereza doopravdy nedostala tu nabidku SuperStar letos moderovat!!!

645
jab
Reagovat

644 – Určo by byla lepší než Zorka :-D, jinak stopro by prodala svou empatii a myslím že i víc jak 15 let co je z Esa pryč si nejspíš udržuje i nějaký ten přehled v hudbě
;-). Jinak mým favoritem na moderátora za českou stranu byl Ondra Brzobohatý :-)

646
Lada
Reagovat

643- vždyť říkám,jen můj pocit. Já jsem totiž stará struktura ;-)

647
Mila
Reagovat

yeey – jeste k tomu posunu k modernejsim formam hudby. Priznam se, ze v posledni dobe hodne ujizdim na Dream Theatru, coz je ale taky rock, ikdyz ne klasicky, ale progresivni..?.. to je jedno.. a z tech novejsich veci jsem byla hodne dlouho u vytrzeni ze soundracku k filmu Drive, specialne tehle pisne.. nejlepsi je poslouchat si to v aute…ale co to je za smer, to fakt nevim…. jo a jinak, ten film miluju, ale hodne lidi ho odsuzuje, asi jsem divna….. http://www.youtube.com/watch?v=boFhHOjljs0

648
-bé-bé-
Reagovat

Lada,

neviem ako Habera…ale Ewa sa mi zdala i podráždená tým výkladom Veroniky…takže tam tá irónia bola

649
přiznivec.obecny
Reagovat

Já třeba, když se bavíte o muzice, tak jsem přemýšlela, jestli by se mohli dát i věci blues rock, jazz rock, progres,prostě různé odnože, směsky. Protože když jsem si probírala v hlavě, co mi zní hodně rockově, tak jsme dospěla k hodně starým věcem. Já třeba v posledních dnech si oživuju i the Cult a to čistý rock není, ale je to super. Jinak díky X Factoru, AI, jsem si konečně tuhle natáhla do uší i trochu toho popu a stane se mi, že už se vracím i k nějaký popině. Myslela jsem si, že se to s muzikou zhoršilo, ale já hledávala jen rockový věci a to moc dobře nejde, pokud chce člověk trošku se tou novou muzikou potěšit.

650
přiznivec.obecny
Reagovat

Jinak to s tou Veronikou je už i na stránkách SS… Jednolo se fakt o hodně nešikovný počin Habery, takže tohle nemohlo zůstat jen tak a tady, že se to muselo probrat taky ne..

652
-bé-bé-
Reagovat

Mila
nezdá sa mi, že si Veronika už „dovolí“ „mluvit duší“…
ešte je tam stále „obdiv“ k tomu: zase som si naložila…

ale ak svoje emócie „uvoľní“ tak sa jej to iste podarí

653
Mila
Reagovat

652 – no jo no, jestli to nebude i tim, ze studuje konzervator a je maximalistka.. mne je v tomhle blizsi Sabina, ta neresi, ze ji obcas ujede nejaky ten ton, ale u ni nemam problem ptat se, kolik te duse v tom je.. proste to tam je..

654
přiznivec.obecny
Reagovat

Sabina a Veronika mě přijdou zajímavý obě. Jen Sabina má výhodu ve větší hudební vyzrálosti, nebo má tam ten filosofickej pohled. Ráda se asi nad vším zamýšlí, mě takoví lidi se hodně líbí, inklinuju k nim. Veronika není ještě tak vyprofilovaná osobitě. Ale nevím, musím ještě čekat, pořád u holek si neumím udělat obrázek. Ještě Kristýna mi přijde podobnýho ražení, co Sabina.

655
Monika
Reagovat

Lada – zajimavy prispevek, premyslela jsem nad uplne stejnou veci, z toho hodnoceni poroty neni vubec patrne, ze by song a k nemu klip neznali. Minimalne u Habery by to bylo hodne prapodivne, tohle byl ve sve dobe megahit, ktery znel ze vsech radii i hitparad, neslo tomu uniknout. Navic si pamatuji nejaky rozhovor z drivejsi rady prave s Haberou, kde sam psal, ze si u kaficka ty songy finalistu pousti. Porotci jsou pritomni i na generalce, ty songy slysi de facto dvakrat, maji cas se podivat na detaily….Prislo by mi zvlastni, kdyby nevedeli, ktera bije.

656
T.M.
Reagovat

Ten videoklip ke Stay běžel v devadesátých letech na MTV a taky všude jinde možně v televizi. Sice jsem byl ještě malý dítě ale znám to a pamatuju si to tak proč by to neznal Habera…..

657
jab
Reagovat

656 – To by asi mohl znát. Já si přímo klipů pamatuju málo, spíš samotné písničky. Z klipů se mi vryl do paměti Scatman’s World a pak mi trvalo dlouhých 12 let, než jsem tu písničku zase objevil a zjistil vůbec jak se jmenuje :-D.
Jinak většinu 90-kových klipů znám spíš z youtube a z Hitzone na Óčku ;-)

658
BarBora
Reagovat

651 T.M. – vážne si neuvedomujete, čo Veronika spravila? Pán Boh ma ochraňuj byť jej blízkou, umierajúcou. Citlivý človek to rieši s rodinou, blízkymi, priateľmi, ale nejde s tým do médií, ako s bubnom na zajace, zvlásť, ak to dotyčná osoba pozerá. Veronika mi ako speváčka bola ľahostajná, po nedeli u mňa klesla ako človek. Ten Zamec mal, asi, veľkú pravdu.

659
Merťas
Reagovat

Ad 3.místo Daniela v žebříčku: No čekal jsem kdo se ozve, docela to trvalo. :)

Osobně mám vcelku k Ozzyho songu velký vztah. A dál mě hodně vadila ta čočka, co Daniel kolo co kolo dostával. Myslím, že takový kartáč si nezasloužil a když to porovnám s katastrofální Pink od Natálie či zabití Depešáci od Virgínie, tak si nevybavuju tak ostře naladěné komentáře a kritiky z úst porotců. Nemyslím si, že by Daniel byl hudební looser a když mu porota kolikrát dávala nakládačku už od semifinálového kola, tak nechápu proč ho tam vůbec pouštěli, když je teda tak špatný? Při komentářích mě ho bylo docela líto, když ho ta slova vždy zadupala do země, na tváři a výrazu to bylo vidět. Z mého pohledu si takovou kritiku nezasloužil. Sama porota by si měla s jeho výběrem sypat popel na hlavu.

K vystoupení ve 3.finálovém kole. Celkově mi vadí, že oproti třeba zahraničním hudebním soutěžím (nevím zda je to vina produkce nebo soutěžících) se u nás vystoupení snaží dělat tak, aby byla co nejvíce podobná originálu, aby se zpěvák či zpěvačka co nejvíce vyrovnala originálu. Myslím, že to není správný směr. Ona je to otázka asi delší debaty, ale mám radši, když mi soutěžící ve vystoupení ukáže svá specifika a osobité pojetí než jakékoliv přemáhání se a překračování vlastních hudebních hranic. Málo je někdy více a někdy se stačí spolehnout vážně jen na své schopnosti.

A právě, že Daniel rozhodně věděl, že rockovou pecku prostě nevyzpívá rockovým hlasem, tak si ji dal formy, kterou zvládne. Vtiskl do toho Šmidáka, samozřejmě to nebylo bez chyb, ale to třetí místo je právě za to, že skladbu vzal podle sebe do svých hudebních hranic, nesnažil se předstírat, že je to rocker a za své působení v SS předvedl nejlepší hudební vystoupení. Cítil jsem z toho snahu, nezklíčenost a uvolněnost projevu, proto jsem ho posunul na 3.místo.

660
dolores
Reagovat

658 -ja by som ju ako cloveka este nezatracovala, nemusela to urobit z nejakej vypocitavosti, ale ze je mlada neskusena a mozno aj obet produkcie.

ukazalo sa, ze to bol skvely marketingovy tah, (podobnost s Modrym z neba ciste nahodna :D) lebo co sa deje dnes v bulvari okolo nej, -vasne sa stupnuju, fanusikovia sa vdaka Haberovi radikalizuju, jej podpora pekne stupa :DD no ale je to reality show, pribehy a dojaky su ziaduce, efekt na divaka kvoli ratingom potrebny. Veronika im skvele do formatu zapada :D

661
dolores
Reagovat

659 – s tou prostrednou castou absolutny suhlas. napr. aj podanie Terezy, preco to malo byt take iste ako Pink? bola to soulova verzia. punktum :D

662
BarBora
Reagovat

660 – radšej to nebudem už dalej rozvádzaď, nič milé na jazyku nemám.

663
T.M.
Reagovat

658: A co když ta její nemocná teta ten pořad sledovala a Veronika jí tím medailonkem prostě jenom chtěla dokázat jak moc jí na ní záleží? Pokud jste někdy sledovala americký X Factor, tak tam se podobným způsobem hraje na city běžně. Ale já si fakt nemyslím že by to u Veroniky byla hra, ty slzy mluvily za vše. Každý na to má svůj názor a víc už bych to asi nerozebíral.

659: S hodnocením Dana v tomhle musím stoprocentně souhlasit, vystihnul si to naprosto přesně. Předělal si to podle svého a mě se ta jeho vlastní popová verze náhodou taky moc líbila. Já sem ho ve svém žebříčku umístil myslím na 7.místo ale klidně bych ho posunul ještě výš protože se mi prostě zdálo že podal lepší výkon než všechny tři holky ze Slovenska a tentokrát dokonce možná i lepší výkon než Sabina! Opravdu za určitých okolností do Top 3 toho večera mohl patřit, nechybělo moc a měl sem ho tam taky. Za tenhle výkon si vypadnout nezasloužil, měly jít ven Virgínia nebo Kristína ale ono už to tak bývá že když se někomu dlouhou dobu nedaří a pak se vzpamatuje a předvede něco dobrého tak na tom paradoxně vypadne. Konkrétně u Dana si ale myslím že je pro něj vypadnutí po nejlepším výkonu v soutěži vlastně tím největším darem protože pochybuju že by tohle vystoupení něčím v dalších kolech překonal. Spíš by to mělo zase sestupnou tendenci a porota by si na něm ještě pořádně smlsla. Takhle dal písničku parádně uvolněně a mohl odejít se vztyčenou hlavou. Je to frajer! :-)

664
Mila
Reagovat

659 – Mertas, s hodnocenim Dana naprosto souhlasim. Kdyz shrnu pusobeni Dana ve finale, tak musim rict, ze oproti mym predpokladum, ze to bude dalsi namysleny metrosexualek, ktery to ma v hlave vygumovane, jsem byla mile prekvapena. Ikdyz hlas ma nic moc, na vsechna vystoupeni se peclive pripravil, jeho spanelstina a slovenstina byla velmi slusna a jeho podani Ozzyho? Ozzyho mam taky dost naposlouchaneho a Dan neznel a ani nemohl znit jako Ozzy. Ale dal to po svem, bylo tam mene falesnych tonu nez dali nekteri favorite v tomto kole a uzil si to. Ja bych ho za tenhle vykon pochvalila. Nebyl to vykon rockera, a ani nemohl byt, ale neudelal si tim zadnou ostudu.

665
Mila
Reagovat

660 – vzpomnela jsem si, jak na Bagovou vytahlli dojemnou historku o jejim detstvi.. a jaky dopad to zrejme melo i na hlasovani… bohuzel showbusiness je takovy..

666
jab
Reagovat

659 – Taky mám radši když mají soutěžící možnost dávat si skladby po svém a domluvit se podle toho i s kapelou, jaká úprava se zvolí. Na druhou stranu ale nejsem zastáncem toho, abych ve finále tu píseň skoro nepoznal, což se mi stalo u některých výkonů AI v kole Beatles :-D

Přidat komentář