Panáček v reality show

Amerika hledá Topmodelku a české dívky

19. Únor 2008 | napsal(a): | reality show: Amerika hledá Topmodelku

Reality show Amerika hledá Topmodelku, vysílaná v těchto dnech TV Prima v brzkých odpoledních hodinách, si velmi rychle našla své příznivce a to především mezi mladými dívkami. Že sledování Amerika hledá Topmodelku nebude mít na české dívky jen pozitivní vliv, jasně dokazuje následující citát z jednoho bločku, takové české dívky.

Ahojky, tak moje nemoc pokračuje stále dál. :-) A jak tak jsem celá špatná, nemám moc chuti k jídlu, tak mi to i hubne. :-) Dneska jsem si navážila 55 kg. :-) Jo, teď už je to lepší, 55 kg je taková ta maximální hranice váhy, kterou jsem ochotna snést, abych mohla ven mezi lidi. ;-) Ale nejraději bych zhubla ještě pár kileček. ;-)
Mili, hubnout spolu je super inspirující. :-) Věřím, že nám to spolu určitě půjde líp.
Ačkoliv mi ještě není dobře, tak je mi líp než včera, takže snad na ty narozeniny budu aj zdravá. :-) Tak ještě aby to klaplo i s tím zhubnutím. ;-)
Jak jsem pořád v posteli a nudím se, mám puštěnou permanentně televizi, aby mi nebylo smutno. A na primě teď dávají epizody z reality show Amerika hledá topmodelku. Normálně reality show nemám ráda, přijde mi to hrozně ponižující, trapný a nechápu, že se na to lidi můžou koukat, ale tahle ta mě „inspiruje“. Jsou tam samý štíhlý holky a učí se líčit, chodit po molu… je to docela zajímavý. No a úplně jsem se tam zamilovala do jedné mega štíhlé holky – Elyse (178 cm, 52 kg – jo, já vím, je to extrémně málo, ale nemůžu si pomoct, líbí se mi to). ;-) Je úžasně štíhlá a hlavně chytrá. Miluju tu kombinaci krásy a inteligence. Už když jsem byla malá, tak jsem si přála, aby ze mě vyrostla krásná a chytrá slečna… nu asi se tomu musí trochu pomoct. ;-) A já tomu pomůžu. ;-)
Normálně thinspa nedávám, ale tady udělám výjimku. ;-)

Zdroj: blog Perfectmirusky

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Amerika hledá Topmodelku

Diskuze k článku

Počet komentářů: 38
1
frettie
Reagovat

„No ty vole!“

no je tohle normální? Držel jste někdy někdo v ruce žebřík? Nějak podobně to bude s tou holkou 178/52 … :)

2
embe
Reagovat

Tenhle příspěvek mi připomněl nedávnou pouť po síti blogů komunity Pro-ana (pro anorexii). Občas je to velmi děsivé čtení.

„více informací“:http://www.stop-ppp.estranky.cz/clanky/anorexie/clanek-o-anorexii-a-taky-o-komunite-pro-ana_

„Wikipedia – Pro-ana (anglicky)“:http://en.wikipedia.org/wiki/Pro-ana

3
kacule
Reagovat

Tak jsem se tam podívala a hrůza, nechápu z čeho ta holka žije. Normálně hladoví a když už nemůže, zaplácne se čokoládou. Hubne jenom svaly a pak je taková rosolovitá, hubená tyčka bez kousku svalu s povislým zadkem, hlavně že má 50 kg.

4
WTF?
Reagovat

WTF? Co tento článek dělá na panáčkovi? informativní hodnota je nulová!

Reagovat

WTF, už jsem to vysvětloval TK do e-mailu, který se také podivoval. Šlo mě pouze o poukázání na to, že tato reality show může mít na některé české dívky negativní vliv. Jak je z citace jasné, tuto dívku sledování Amerika hledá Topmodelku utvrdilo v tom, že být megahubená je skvělá věc, takže pokračuje ve svém boji s váhou. Jiný smysl tento článek němel, zkrátka poukázat i na odvrácenou stranu těchto modelingových reality show.

6
Furie
Reagovat

OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oooooooo můůůůůůůůůj božeeeeeeeee….. dívala jsem se na stránky oné dotyčné Mirušky a to jsem snad v životě neviděla…. stejně tak blogy jejích kamarádek………. tyhle holky nejsou normální, docela by mě zajímalo kolik jim je let. Jejich myšlenky a úvahy se točí pouze kolem dietního jídla, hubnutí a když sežerou pytlík brambůrek, tak jsou schopné se za to pořezat nebo zbičovat. No tak to je fakt sííííla. Případy pro psychiatra. A SUNe, máš pravdu, že pořadu typu ANTM těmhle pipinkám moc neprospívají a nepřispívají k jejich normálnímu psychickému stavu. Škoda že tu nejsou blicí smajlíky, hned bych jcih pár přidala.

7
Nick Flyer
Reagovat

Doufám, že si ze mě někdo jen dělá srandu.
Tihle lidi fakt nejsou normální.

Furie: jsou blicí: :-!

8
Ifa
Reagovat

Furie: kupodivu Mirusce uz nebude -nact… pise, ze je na vejsce, bydli na koleji a chodi do prace…

9
LadyXL
Reagovat

Ifo, to si snad děláš pr… já tam jen jukla a měla jsem dojem, že je to fakt -náctka !! No tak to je ještě větší děs. A to to její okolí nevidí a nevnímá, jak se zabíjí!! Co rodina? No s jejím životním stylem ale svoji rodinu bude mít hodně těžko!! Těmhle by ten pořad – a podobné – měli zakázat!! Stačilo, když jsem si přečetla začátek, že má 55 kg a ještě nějaká kilečka chce dolů…. To si u toho pořadu nepustila zvuk?? Vždyť tam pořád všichni mleli o tom, že je Elyse moc a moc hubená. Podle mne i proto nevyhrála, i když to tam nechtěli tak moc prezentovat. byla to sice moje favoritka, ale ne pro tu svou hubenost, ta mi docela vadila.

10
Massie
Reagovat

Nechci nic říkat ale nevím jestli je ta holčina chytrá jak o sobě píše když při své výšce 178cm váží 52kg….to mi moc chytré nepříjde…

11
kacule
Reagovat

„Miluju kombinaci krásy a inteligence“ – hlod večera

12
Martina
Reagovat

Tak to má docela podváhu. Když při výšce je její BMI cca 17 a podváha je od 19. Tu bych docela ráda viděla. Vždyť takoví lidi (holky) jsou kost a kůže, žádný prsa, nic na čem by drželo normální oblečení, žebra venku, kosti venku. Mělo by se to změnit a neměli by se podporovat hubený modelky ať mají sebehezčí ksichtík, to mladým náctiletým holkám nepomůže.

13
dawson
Reagovat

Pokud jste se dívali na Amerika hledá Top modelku, tak jistě víte, že Elyse nebyla žádná blbá vyhublá modelka. Jedla tam téměř vše, co ji přišlo pod ruku. Někdy není podváha jenom z jídla, ale také z hyperkativity, či zrychleného metabolismu.

14
Jaja
Reagovat

Prima od 3. Března opět mění vysílací schéma všedních dnů.

Z programu například vymizela reality show – Amerika hledá topmodelku. Nově se naopak ve dvou časech objevují Sběratelé kostí a vrací se premiérové díly 5proti5, které nahradí Zoufalé manželky v 18:00. Ty ale zůstávají v čase 14:45.

Tak to nechápu, proč Topmodelka není, když mi to psali na meil, že bude..!

15
Jaja
Reagovat

Tímto si to u mě Prima totálně posrala a končím s ní! Takhle oblbovat diváky! Jsou to kreténi a přeju jim co nejmenší sledovanost!!!

Reagovat

Jaja, a kam tedy Amerika hledá Topmodelku zmizela? Úplně nebo jen někam přesunutá? Opravdu divné čachry na TV Prima.

17
Jaja
Reagovat

Asi ji uplně zrušili, já fakt nevím. Ve fotobance už mají aktualní program a tam už topmodelka není, přitom má být v pondělí 12.díl druhé série, takže možná neuvidíme ani konec! Já už jim psát nebudu, jak jsem psala končím s nimi, je mi z nich na ….

18
TK
Reagovat

Jaja,
druhá série má jenom 11 dílů, finálový díl se bude vysílat v pátek 29.února takže celou sérii uvidíme. Ale to, že ti z Primy napsali, že to budou vysílat až do 20.března a pak z toho nic nebude… co dodat.

19
Pattrick
Reagovat

Já jsem primě psal aby přesunuli Topmodelku na lukrativnější čas a dával jsem jim odkaz na panacka, kde se rozhořela diskuze o tom, že všichni chtějí posunutí, tak uvidíme :) Psal jsem to asi v sobotu a ještě se neozvali

20
TK
Reagovat

Pattrick,
tak je docela možné, že pro Topmodelku hledají jiný vysílací čas. Ale asi si nějakou dobu počkáme, až se někde místo v programu uvolní. Ale buďme rádi, že jsme mohli vidět aspoň tyhle dvě řady.

22
TK
Reagovat

A ještě zpátky k tomu tématu hubnutí:
Právě že první řada Topmodelky se snažila na příkladu Elyse ukázat, že extrémní hubenost není vůbec proč obdivovat, ostatní dívky spíš měly obavy o její zdravotní stav a ani porota její hubenou postavu moc nechválila.

Když začínala slovenská verze (Hľadá sa Supermodelka), televize JOJ se dušovala, že nebude dávat mladým dívkám špatný příklad, že jedině extrémne hubené mohou uspět v modelingu. Jenže stejně to nakonec dopadlo tak, že si castingová porota v čele se Sašou Jánym (Elite Prague) vybrala přesně takové hubené 16-leté dívky. Tak tady ten záměr vůbec nevyšel, pak se nedivím, že se tím řídí dívky, jako např. autorka výše uvedeného blogu.

23
dawson
Reagovat

Primo, takhle si diváky nezískáš, ale odradíš. Nechápu, proč rušíš ve vysílání Amerika hledá Top Modelku, jediný pořad, na který se u tebe dá dívat. Místo toho zase nasadíš donekonečna opakované seriály, jako jsou třeba Zoufalé manželky, které dáváš v podvečer a kdyby to někdo neviděl, tak to ještě opakuješ další den odpoledne? Co třeba mídto toho dát konečně něco smysluplného?!

24
LadyXL
Reagovat

Bacha!! Tak jsem koukla na odkaz, co sem dala Jaja a Top modelka pokračuje!! Ale až od úterý 4.3.!! Bohužel ale ve stejném čase… ale je TAM!! 3. řada 1.díl – hurá!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

LadyXL, řekl bych, že v tom mají na TV Prima bordel. Na webu to sice mají, ale v podkladech pro tisk to není ftp://81.19.47.22/Programy_aktualni/2008%20PROGRAM%20PRIMA/Program%20Prima%2010-08KV

26
Anet
Reagovat

Myslím že je to dobrý pořad a co takhle Česko hledá topmodelku??Bylo by to skvělé a možná že by to mělo ještě větší sledovanost než Amerika hledá topmodelku!!!

27
tak počkat
Reagovat

tak počkat bude se to dál vysílat nebo nebude docela mě to zaujalo a chtěla bych vidět další dil něco nemůžou jentak zrušit!

Reagovat

tak počkat, jak jsem psal pod jiným článkem, lze spíše očekávat, že hledají nový čas ve svém programovém schématu, tedy tu třetí řadu ještě časem odvysílají. Ale kdy, toť otázka.

29
Martina
Reagovat

Nevim co se vam na tom zda nenormalni ja mam 152 cm a mam 48 kilo a je to normalni nekomu se proste svoje vaha nelibiu tak hubne

30
Veronik
Reagovat

Pro martinu : Tvoje vejška ale odpovídá tvé váze !!! Já mám 178 a vážim 70, a kdybych vážila 55 nebo 60 tak bych byla podvyživená!!!Jenomže mladý pubertačky sou hubený, ale myslý si že sou tlustý!!!Nesnášim holky co se ve škole před zrcadlem prohlíží a řikaj, ježiši já sem tlustá podívej se na ten zadek atd, ale ve skutečnosti sou vychrtlí, a chtěj od druhejch lidí slyšet, že sou hubený.Fakt voprus.Jedno slovo na ně mám : DILINY!!!!!

31
Domulka
Reagovat

lidičky mocinky vás všechny prosím, abyste podpořili mě a Tyru Banks v soutěži o nej modelku soutěžím jak Domulka kuju mocinky

http://lowwe.blog.cz/0802/sonm-1-kolo-duel

32
Domulka
Reagovat

lidičky mocinky vás všechny prosím, abyste podpořili mě a Tyru Banks v soutěži o nej modelku soutěžím jak Domulka kuju mocinky

http://lowwe.blog.cz/0802/sonm-1-kolo-duel

33
Vici
Reagovat

neurazajte vysku a malu vahu. mam 173 cm a vazim 50 kilo. Ja za to nemozem, elbo jem strasne vela a aj tak som chuda, ale myslim ze nevyzeram zle, a uz vobec nie ako rebrik. vazte slova.

34
Vici
Reagovat

neurazajte vysku a malu vahu. mam 173 cm a vazim 50 kilo. Ja za to nemozem, elbo jem strasne vela a aj tak som chuda, ale myslim ze nevyzeram zle, a uz vobec nie ako rebrik. vazte slova.

35
Vici
Reagovat

neurazajte vysku a malu vahu. mam 173 cm a vazim 50 kilo. Ja za to nemozem, elbo jem strasne vela a aj tak som chuda, ale myslim ze nevyzeram zle, a uz vobec nie ako rebrik. vazte slova.

36
Mio
Reagovat

žádné ženské její pravdu nevymluvíte. Musí se sama spálit, ale i po té bude koumat, jestli by to nešlo stejným způsobem. Dle mého se tímto selektují dobrá a hloupá děvčata. Tedy pokud tyhle hubnoucí naivky pod 55 kg váhy umřou, žádná škoda, podle Darwinovy teorie vývoje druhů přežijí jen ti nejsilnější. Tozn. že hloupá děvčata vymřou a nevyrostou z nich hloupé ženy. Je to možná kruté, ale už jste někdo zkusil umanutou ženu nebo dívku přemlouvat, že pravda je někde jinde?

37
Mio
Reagovat

Taxem byl na Blogu mirušky ted a představte si, že chce mít denní příjem kalorií 3000 kJ, ta děvka se zbláznila. Normální pro hubnutí stačí 5000 což je nejnižší hodnota, která je bezpečná. 6000 kJ denně je pro udržení váhy.

Chudák, snad brzo umře. Přejme jí úspěch v kúře. Ted má holka čvrt na smrt.

možná si říkáte, že jsem cynik, ale na ty holky nic neplatí. Dokonce ani ukazovat vychrtlé modelky. To nepomáhá. ¨

Ovšem jedno je jisté už dnes. Ta holka má podváhu a až jednou bude chtít děti, tak žádnej chlap se za ní ani neotočí, ale i kdyby, nemá předpoklady aby to dítě donosila. Kam tím směřuji? No, po rodičích se dědí je špatné vlastnosti, takže její potomek by chtěl zajisté dělat totéž, ale v tom mu bude zabráněno díky blbosti matky. A pak že blbost přináší jen problémy.

38
Mio
Reagovat

Taxem se tam ještě dočetl, že to nebohé děvčátko do 30 let věku, dělá balet, sportuje a doslova žere.

xnídani mléko + cosi už nevím, k obědu knedlíky 5000 kJ a qečeři diskosušenky + cosi už nevím. celkem tam uvádí 9000 kJ

tak to je moc. Když jsem probral ty dny zpět, a zjistil co jí, tak ta tady bude ještě dlouho. Páč, kdyby věděla, že místo sladkostí je lepší zelenina a kuřecí maso, nebo ryby. Tak by holka zkusila jen tu zeleninu, ale ona je mlsná. U ní v práci určitě v kantýně zeleninu neprodávají, takže tam se napere sladkostma a brambůrkama a podobnýma energetickýma bombama.

Takže přátelé vůbec nemusíte mít o ni strach, že by začala koketovat se zeleninou, ale bez masa. Zelenina se totiž omrzí, pokud není pestrá a nepůsobí jako příloha místo brambor. Inu, doporučuji její blog jako hororovou literaturu pro velmi otrlé čtenáře, kteří se nebudou pozastavovat nad jejím zdravím-nejen mentálním.

Přidat komentář