Panáček v reality show

Hitparáda výkonů: Velké finále

6. Leden 2013 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

[singlepic id=3187]

A je to tady. Celý týden jste měli možnost hlasovat v pěti kategoriích pro ty nejlepší výkony, jaké za devítiletou historii v našich soutěžích zazněly. Z každé kategorie postoupily do finále dva výkony, čímž vznikla finálová desítka. Tu doplnily ještě dvě divoké karty, přičemž jedna vzešla z dodatečně nominované desítky sestavené z výkonů, o které jste si v diskusích psali, a tu druhou jsem vybral já ze všech vypadlíků. A jak tedy kompletní finálová dvanáctka vypadá?

Aneta Langerová – Still Loving You




Gabriela Gunčíková – Who Wants To Live Forever

Dominika Stará – Je suis malade

Anna Veselovská – Feeling Good

Tomáš Savka – Mack The Knife

Petr Ševčík – This Is The Last Time

Peter Cmorík – Nothing Else Matters

Miro Šmajda – Wicked Game

Gabriela Gunčíková & Lukáš Adamec – Cose Della Vita

Anna Veselovská & Lucie Dobrovodská – Set Fire To The Rain

Divoká karta čtenářů Panáčka v reality show:

Kristína Zakuciová – Nobody´s Wife

Divoká karta DJ Vlada:

Patrícia Janečková – Tenkrát na západě

Postupy ze základních pěti desítek dopadly víceméně podle očekávání, u Češek nastal souboj titánek mezi Anetou Langerovou a Gábinou Gunčíkovou, u Slovenek postoupily dvě, které jsou českým divákům nejvíce známé, tedy Dominika Stará a Anna Veselovská, Slováky reprezentují rovněž dva očekávaní kandidáti, tedy Peter Cmorík a Miro Šmajda, jen u Čechů došlo k mírnému překvapení. Nemám na mysli postup Petra Ševčíka, u nějž se to vzhledem k síle a aktivitě fanklubu dalo čekat, ale postup Tomáše Savky mě trochu překvapil, očekával jsem spíš Vlastu Horvátha nebo Martina Chodúra, nicméně Tomášův Mackie Messer byl famózní, takže proč ne? I v kategorii duetů postoupil podle očekávání „Královský pár“ druhé federální SuperStar (tedy Gábina Gunčíková a Lukáš Adamec) a také duo zpívajících kytaristek Anna Veselovská a Lucie Dobrovodská. K největšímu překvapení (ovšem příjemnému) však došlo při volbě divoké karty čtenářů, kterou získala poměrně nenápadná Kristína Zakuciová, z čehož plyne pozitivní zjištění, že někdy není třeba velké medializace ani skalního fanklubu, aby zpěvák dokázal zaujmout, stačí k tomu jen výborné vystoupení. O udělení své divoké karty jsem měl absolutně jasno od začátku, protože si myslím, že i když Patrícia Janečková se svým famózním podáním melodie z filmu Tenkrát na západě skončila v kategorii Slovenek až na třetím místě, tak do finále jednoznačně patří.

A který výkon je podle vás ten nejlepší?



Hlasovat v anketě pro své favority můžete až do příští neděle, kdy se definitivně dozvíme, který výkon je podle vás tím nejlepším z nejlepších.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 91
1
yeey
Reagovat

Koukam jak vypada anketa po 12 hlasech… nechce mi nekdo rict, ze tuhle zalezitost vyhraje Peťulka Ševčík? ;-)

2
Tereza
Reagovat

Anoooo… http://www.youtube.com/watch?v=n_EbqWOkgko… včera na Očku byla jeho Pieces of me.. a Dokonalá je ještě lepší…

3
Anta
Reagovat

1 yeey – hvězda je jen jedna ;-)

4
yeey
Reagovat

3 – mozna, ale Peťa to rozhodne neni :D

5
helik1
Reagovat

Dokonala neni jeste lepci ..nejlepsi je My dream is breaking down nebo ‚Cause I want you :-))))) je jich hodne:-)

6
Anta
Reagovat

4 yeey – tak snad za tu dobu víš za koho kopu ? ;)

7
yeey
Reagovat

6 to vis… snazim se te hodit pres palubu, a nejsnaz to pujde, kdyz z tebe prede vsema udela Sevcikovku :-)

8
Tereza
Reagovat

Každý má svou hudební hvězdu a není na tom nic divného…já mám Petra Ševčíka…ale i Miro i Aneta i Gabča i Dominika i Patricia i ostatní jsou jedničky…

9
Anta
Reagovat

7 yeey – I ty, Brute ? :-DDDDD

DJ Vlado – s Tomášem Savkou mám problém, že si stále pamatuji jeho Terezu :) a jeho postup mě taky překvapil.

Za to za Kristínu Zakuciovou jsem ráda, jednou zazářila, ale pořádně, protože si ji stále mnozí pamatují včetně mě.

Jinak kromě dvou jsem s finálovou dvanáctkou vcelku spokojená (brala jsem to tedy dle výkonů v soutěžích), i když dobrých výkonů bylo více, tak 12 je jen 12 ;)

10
blanka
Reagovat

Petr Ševčík má kromě skvělého hlasu ještě jeden mega bonus navíc. Skládá a aranžuje geniální muziku.

11
DJ Vlado
Reagovat

Anta, 9 – Na Savkovu „Tirizu“ (stejně jako na „Lév Hérts“) se bohužel nedá zapomenout, ale na druhou stranu to vyvážil tím výborným Mackiem. A důvod Tomášova postupu do finále je te, že na jeho FB stránkách admin pravidelně sdílí odkazy na Hitparádu (což se mi podařilo zjistit až dnes). Z Kristíny mám taky radost. Co mě hodně překvapuje, to je fakt, jak málo hlasů má Aneta a Cmoro, kteří jsou dvěma objektivně nejúspěšnějšími účastníky těchto soutěží.

12
jozefon
Reagovat

U Zakuciovej sa nedá spustit video‘ což je blbe‘ jako Maju ludia hlasovat?

13
Anta
Reagovat

11 DJ Vlada – áha, FB fenomén :-)
Jinak koukám, že fan Ševčíkovek je též velmi aktivní :-) Takže fan Bod G hlasujte ! ;-)

U Anety mě to zas až tak nepřekvapilo, u první SS jsem jí taky fandila a asi je i objektivně jedna z úspěšnějších soutěžících, ale pro mě, když se v rádiích neustále omílají některé její songy, už jsem někdy na ně i alergická :-)

Co se týká Vlasty, tam to trochu překvapení bylo, i když já jsem spíš „Bendovka“ a Petr myslím taky trochu patří k těm úspěšnějším :)

14
Anta
Reagovat

12 jozefon – no nějakej šmejd tady ty videa urputně čistí :(
Ale Kristínu jde pustit na stránkách nohy, je to druhý živák
http://hlascs.nova.cz/clanek/soutezici/kristina-zakuciova.html

15
DJ Vlado
Reagovat

Anta, 13 – O aktivitě Ševčíkova jsem ani chvíli nepochyboval :-), ale u Savkova mě to hodně překvapilo, přece jen od ČHS1 už uplynulo hodně let. Na druhou stranu Tomáš se velmi slušně etabloval v muzikálu, takže díky tomu má asi stabilní fanouškovské jádro. S Anetou to mám stejně, v ČHS1 se mi líbila (i když nejvíc jsem fandil Zlatušce), ale jeden čas bylo už tak přeanetováno, že mi začala lézt na nervy. V ČHS2 jsem byl rovněž Bendovec, ale čekal jsem, že Vlastík se s Final Countdown do finále dostane, ovšem Ševčíkov a Savkov byl aktivnější.

16
Karla
Reagovat

Také jsem zahlasovala pro svého oblíbence, i když objektivně musím říct, že mega-výkon Patrície Janečkové mi v tom dělal dost dlouho „paseku“ :-D nejpíš to bude tím, že Patrície patří do úplně jiné kategorie a jiné dimenze …. takže za mě jedno první místo ve speciální kategorii pro Patrícii Janečkovou a pak jedno první místo pro Petra Ševčíka :-)

17
jozefon
Reagovat

Zaujímalo by ma kto to čisti a proc právě Zakuciovu?

18
zDENO
Reagovat

V podstatě se jedná o skupinu přátel Ševčíka. Ostatní o této stránce téměř neví. Takže výsledek nepřekvapí.

19
Anta
Reagovat

17 – no ještě je to Markétino Hurt, ale možná je to všechno jinak :~:)

20
přiznivec.obecny
Reagovat

Mě tu zůstaly všechny holky. Aneta,Dominika a Anička. Mrzí mě, že nepostoupil Vlasta, ale docela to i chápu. Dominika je hodně těsně za Anetou, protože jestli jde o výkony jednotlivě, tak zrovna tenhle song se mi od ní moc líbil. Anetu dám hlavně proto, že má překrásně zabarvenej hlas v rockový poloze a Dominika nemá tu barvu až tolik zajímavou.
Je zajímavý, že ta Kristýna se mi nelíbila oproti ostatním. Já slyším, že si pohrává s různými výrazovými prostředky, ale její hlas mi přijde málo znělý.

21
Tereza
Reagovat

zDENO…a finalisty do finále vyklikal kdo….je pravda,že chlapci z Čech v počtu hlasů překonali všechny ostatní skupiny…tudíž i Ti, co byli na dalších místech by byli i tady mezi prvními…

22
Marie
Reagovat

Zdejší hlasování bohužel není objektivní. Sem už moc lidí nechodí a hlasují zde hlavně příznivkyně Ševčíka. Na jeho officku je neustálé nabádání k hlasování do všeho možného. Hrůza.

23
yeey
Reagovat

9, 13 Anta – tak mohla si i dopadnout hur nez jako Sevcikovka… on neni vlastne tak spatnej, neco se mi od nej libilo, ale TY JEHO FANOUSCI! to byl horor :-) … aha takze si vlastne dopadnout hur nemohla :-)

…neee vsak ja vim ze ses verna clenka Bodu G :-) treba Gabine to panackovsky vitezstvi jeste vyklikame, teda urcite bysme ji to vyklikali, kdybysme delali naky hroceni typu pripichavani tohohle clanku na ruzny facebooky apod :D koukal sem totiz, ze GG ziskala pod svoji kontrolu tu fcb stranku, kde ma bez mala 50 tis. fans…

24
Tereza
Reagovat

Marie…https://www.facebook.com/sevcik.official?sk=wall&filter=1… no,
moc se tedy nepřetrnou..na to ,že zatím vede…

25
Anta
Reagovat

23 yeey – znám tu story a vím jak to myslíš :~:) :-DDD
Taky jsem se zde pod článkem z letního vystoupení (nevím jak se to už jmenovalo, dával to sem tuším DJ Vlado) o Ševčovi pochvalně vyjadřovala, avšak měl štěstí na partnera, tedy na Gabču :-)))

26
yeey
Reagovat

25 – no ja ho nemel rad ze zacatku a pak uz mi ho bylo lito, jak se do nej vsichni strefovali a zvykl sem si na ten jeho zvlastni umelej vyraz a na to, ze je to (nic ve zlym) proste takovej nouma a traged a nakonec se mi myslim v Highway To Hell nebo Chci zas v tobe spat dost libil… ale to rikam zed zpetne, kdovi jak to tehdy bylo :D taky sem ho mozna celou dobu hejtoval o 106 :D

jinak ale Gabina nam dotahuje, asi se ostatni ctenari nejak zalekli … :D osobne bych ale radsi preferoval, kdyby se hlasovalo vic pro duet s Lukasem, ptze ten mam jeste mnohem radeji (i kdyz Lukasem to tak uplne neni, nedavno sem si rikal, ze dneska uz bych mu asi vubec nefandil tak, jak kdyz soutezil…:-))

27
Anta
Reagovat

26 yeey – tak ac/dc stará dobrá klasika se mu povedla.

Já mám soutěžící, kteří mě něčím zaujali nebo jsem jim fandila, spojené s nějakým songem, který v sooutěži zpívali, že když ho slyším třeba rádiu, tak současně má sluchová paměť slyší i jeho.

Ševču jsem dlouho měla spojeného s I Like It, i když intonačně to bylo nahoru dolu, ale přesto.
U Zuzany Miklucové These Words od N. Bedingfield nebo u Nikolety Spalasové Halo od Byoncé a vzpoměla jsem si, jak mě pořád vadily ty její nádechy, ale u Byoncé jsou vlastně slyšet taky :)

28
zDENO
Reagovat

YeeY:- Lukášovi nefandím(i když dříve..) i proto, že se nevyrovnal finančně s GG. Vyhrál, protože musel vyhrát Slovák. P.s. – jaké jsou podmínky hlasování ( čas, ap.)

29
Anta
Reagovat

28 – do příští neděle

30
yeey
Reagovat

28 – ja mam dojem ze vyrovnal, ne?

31
JanaH
Reagovat

27 Anta : moje sluchová paměť mi neustále nabízí jen původní originální interprety… :-) I když některé kousky ve zdejší nabídce nejsou vůbec špatné. :-)

32
zDENO
Reagovat

Jen částečně- jen zálohu po Superstar a od té doby mrtvý brouk.

33
Karla
Reagovat

zDENO, zajímalo by mě odkud to víš. Prozradíš svůj zdroj, prosím?

34
yeey
Reagovat

32 kdyz to sou takovy informace, kterym se muze a nemusi verit, vis co… kdyz nevim jax na to prisel a jen tak to tu pises, tak se to uplne vazne brat neda…

35
Anta
Reagovat

31 JanaH – tak ono to není pořád a u každého různě dlouho, ale mimo originál opravdu trochu slyším/vzpomínám na toho konkrétního soutěžícího, který mě zaujal :-D no jo, zní to divně co ? :-)

36
JanaH
Reagovat

35 Anta : divně ne, spíš obdivuhodně. :-)

37
Anta
Reagovat

36 JanaH – ale normálně druhé hlasy neslyším :-DDD

38
Maxx
Reagovat

A on si ten Vlado vždycky všude vecpe ty svoje zvláštní favority, které nikoho jiného nezajímají.

39
yeey
Reagovat

38 a proc nam nepovis ty, koho bys tam teda dal? :-)

40
paja
Reagovat

no gunčíkovka určitě není hvězda,hlas má ale pro mě mečí jako koza!!!

41
zDENO
Reagovat

Vím to a je to pravda !!!

42
Fialka09
Reagovat

Jejda, já tady hrozně nebyla a vůbec jsem nevěděla, že se koná takováhle mega anketa! S výsledkama souhlasím, strašně mě potěšil ten Savka, byl to jeho famózní výkon a já netušila, že na něj ještě tolik lidí vzpomíná! Šmajdíček paráda, z toho mám radost, celkově všechny nominovaný písničky kluků byly skvělý, těžko mezi nima volit. Jenom mě dost udivilo, proč se v nominaci neobjevil Šepsík – jeho Armstrong je pro mě nezapomenutelný.

43
dessin
Reagovat

Anna Veselovska, Lucie Dobrovolna – Pro me proste jednicky.

Anetu neresim, to byla a bude prvni superstar a pravem.

44
dessin
Reagovat

Maxx: hele ty mi rekni co tu vlastne delas. Akorat furt neco kritizujes, sam nic nepredvedes… mas to jako narizenou lecbu?

45
ita
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=Ulh7vdnyrpw&noredirect=1

pro srovnání – jaký posun v čase :)

46
haha bimbi
Reagovat

44 dessin – teda od tebe to sedí :-), vždyť ty sama píšeš místo rekapů kritiky a rozhodně tou kritikou nešetříš… A to smíš teda jenom ty, kritizovat? Já vím, že Maxx někdy přehání, ale v tomhle případku jsi to krapet přehnala. Vyhazování z diskusí („hele co ty tu vlastně děláš“) to je styl, který kraluje tak leda na Novinkách :-(

47
DJ Vlado
Reagovat

haha bimbi, 46 – Tak to se musím dessin zastat, protože Maxx vyhazoval lidi z diskusí mnohem odpornějším způsobem, viz. jeho žádosti SUNíčkovi, aby zablokoval ty „kokoty“, co mají jiný názor než on. Oproti tomu ve větě „co tady vlastně děláš“ žádné vyhazování z diskuse nevidím.

yeey, dessin – Na Maxxe nemá cenu reagovat, protože když je schopen napsat, že Habera je z Elánu, tak by na tento článek mohl reagovat slovy: „Aneta Langerová, to je ta zpěvačka ze Support Lesbiens, a Gabriela Gunčíková, ta je pro změnu z Guns´N´Roses“ :-D

48
Anta
Reagovat

47 DJ Vlado – jj, památná to věta, že Habera je z Elánu :~:) na to nedá zapomenout :-D

49
dessin
Reagovat

46: haha bimbi: ty se lecis s nim? :D ja nikoho nevyhazuju, ptam se co tu dela a zda to nema jako lecbu, nejsi trosicku precitlivela?

A prosim, ukaz mi kde mam misto rekapu kritiku (tedy kde se nic nedozvis o tom, co se v danem dile stalo, ale jen nadavam a kritizuju) – bud tak hodna, diky

47: aaaha, diky, me se v diskuzich jeste nevyskytoval takze neznaju, ale uz poznaju a ignoraju :)

50
JanaH
Reagovat

46 haha bimbi : víš, já taky nerada čtu některé zdejší šiřitele blbé nálady. :-D
Ale co se dá dělat, jsme na veřejné diskusi a občas na někoho takového narazím, ačkoli jej nevyhledávám. :-)
Kritiku v rekapech beru, rekapista je taky jen divák a má nějaký pohled na věc. Rozhodně mi je příjemnější číst subjektivní názory než suchý výčet faktů.

DJ Vlado, Anta : jsem doteď žila v omylu, že Habera je z Tublatanky… :-O

51
Anta
Reagovat

50 JanaH – si to zabila :-DDDDDDDD

52
JanaH
Reagovat

51 Anta : já? Co a čím??? :-D
A můžeš mi nějak NENÁPADNĚ naznačit, odkut ten Habera teda vlastně je?????? :-O

53
Anta
Reagovat

52 JanaH – tak nenápadně KROKY :-DDD

54
JanaH
Reagovat

53 Anta : ježkovy voči! :-O
A víš, že jsem si to celou dobu myslela, ale bála se na to jen pomyslet? :-D

55
Anta
Reagovat

54 JanaH – vidíš to jsme dobrý team ! :-DDDDD

56
JanaH
Reagovat

55 Anta : ale MD pěje v jednom ze svých megahitů něco v tom smyslu, že jsme ten správný tým. Nebo zase vedle? :-)))

57
Majkl
Reagovat

Když jste u toho srovnávání. Taky sem dám jeden příspěvek, abyste viděli, že na Tomáše Savku lidi nevzpomínají, oni ho moc dobře pro jeho dnešní výkony znají. To, co byl v SS je slabej odvárek toho, v jakýho zpěváka se dodnes vypracoval.

http://www.youtube.com/watch?v=KcfdAjThY58

Možná by stálo za to udělat někdy anketu, který zpěvák a zpěvačka naložili se svou šancí v SS nejlíp. :) Moc účastníků se takhle dobře nechytlo.

58
haha bimbi
Reagovat

47, 50 – ok, já to beru, písničkový soutěže tolik nesleduju, takže jsem výpady Maxxe nějak nezaznamenala. U dessin mi bohužel vadí ten útočný a podrážděný styl při odpovídání na příspěvky, které se jí nelíbí a rekapy Masterchefa kvůli opožděnosti a neustálé negativní kritice jsem ani radši nečetla. PARDÓN :-).
Dessin, neber to osobně prosím, jak máš obvykle ve zvyku, ale promiň, tvůj styl mi nesedí a proto mě výzvy k léčení (2x) a odchodu celkem popudily.

**********************************************

59
Anta
Reagovat

56 JanaH – ježííííš, asi nemám moc dobře zmapovanou MDýho tvorbu, ale možný to je :-DDD

60
yeey
Reagovat

47 Vlado – ja prave dotycneho Maxxe moc neznam, jenom vim, ze ho nesnasis, tak sem si ho chtel „proklepnout“ :D:D:D a koukam ze neodpovida na otazky uplne stejne jako Véčko :D

nevertheless… kdyz uz se to tu resi, tak obecne moc nechapu, kdyz se rekapisti opiraj do diskutujicich, at uz se jim jejich nazory nelibi sebevic (at uz dessin, Vlado nebo kdokoliv)… dessin nectu, o cem pise, nesleduju, takze nedokazu posoudit… s Vladem mame celkem fajn vztahy a tenhle Maxx je asi spis vyjimka:-) ale treba u Farmy to byla tusim Ajda, kdo nas v diskuzi pod clankama sprdaval jak maly deti za neco, co ovsem vubec ani nebylo mireno proti ni… castecne mi to pak znechutilo psani pod jeji clanky… prijde mi, ze autori clanku jdou vystupovanim proti diskutujicim tak trochu sami proti sobe… je to jako kdyz je prodavac v obchode protivnej na zakaznika…

61
Anta
Reagovat

60 yeey
Véčko to není :D
Obecně rekapisti, tedy i Ajda tenkrát, tak nějak kočírují diskuzi, aby to nebylo úplně OT ale k tématu, jestli máš tedy na mysli, kdy jsem pod farmou řešili tuším Hlas apod. a taky, aby se diskutéři sprostě nenapadali a vůbec aby se to nezvrhlo v kanál.
Pak je to na každým z nich, jak moc hlídá a co ještě nechá projít a u čeho už se čuří, protože já jsem OT celkem často :~:) :-DDD Ale DJ Vlado je v pohodě :)

62
T.M.
Reagovat

Co to tady vidím? Vůbec jsem o téhle hlasovací anketě nevěděl protože název téhle diskuse není na čele. Ale když už jsem to tu objevil, dal jsem hlas Petrovi. Gábina a její podání Queenů bylo skvělé ale Petrovo This Is The Last Time ve mě tenkrát při Superstar zanechalo opravdu hodně silný dojem. A i když rozhodně nejsem jeho poblázněná fanynka, tak si myslím že z výběru songů které tu jsou by si zasloužil vyhrát asi opravdu nejvíc. Bohužel asi už nevyhraje.

63
yeey
Reagovat

61 néé ja mel na mysli, jak tam nekdo dopredu vyzrazoval, co se stane, ja a jeste nekdo sme se v klidu ozvali, ze je to spoiler a ze by to dotycny nemel uz delat… no a Ajda to vztahla buhvi proc vsechno na sebe a nas sprdla, ze nemame na tu diskuzi chodit, kdyz se tech spoileru tak bojime (presne si nepamatuju, slo o neco v tom smyslu) … mysim, ze sem se pak s tebou bavil o tom, ze Vlado by na nas takhle nevyjizdel…. jinak ze autori koriguji, kdyz tam nekdo off-topicuje, je jasny a pochopitelny, to je jina…

64
dessin
Reagovat

58: haha: prosim kde mluvim o odchodu??? To jsou presne ty interpretace, ze? pro tebe: prispevek na maxxe byl z toho duvodu, ze enchapu co tady dela kdyz ho vsichni tak stvoiu a vsichni jsou tak strasne subjektivni a televize pitoma a porady nesmyslny… o nejakym odchodu a vyhazovani jsi zacala az ty, coz me logicky dovedlo na myslenku ze treba nejsi uplne v poradku… :D a dal pro tebe a …

65
Anta
Reagovat

63 yeey – asi už vím, ale to nebyla jen ona, tehdy to byly dva tábory diskutujících, kdy jednomu to nevadilo a mi někteří jedinci jsme chtěli být překvapeni, ale kdybys mě zabil, tak si nevzpomenu u jaké diskuze to bylo :-))) že by cz farma ? :)

66
dessin
Reagovat

… a pro vsechny OT a vsuvka: prosim berte na vedomi ze rekapiste jsou lide, kteri tvorbu sem delaji ve svem volnem case a v nejlepsim vedomi a svedomi. Obcas jedou pryc na vikend, obcas nejsou u compu a obcas maji proste dulezitejsi veci na vyreseni nez po skonceni poradu hned letet psat rekap. Je nemocnej, ma kocovinu, umrel mu krecek, ma hodne prace nebo proste jen pri sexu zapomnel koukat na televizi…

A holt i na ruzne porady mame nejake nazory. A neco nas udivi, rozesmeje, treba rozplace nebo rozcili, libi se nebo neni nas salek kavy.

Pokud je nekdo srdickovej a hleda cesticky ke vsem lidickam, logicky ukaze prstem na me rekapum nebot je na uplne jiny vlne. Ale zase musi pochopit, ze se najdou lide na stejne vlne, kteri by byli zklamani, kdybych najednou zesrdickovatela taky.

a za sebe vsem rejpalum a kritikum jedno: pojdte si to zkusit. Napiste clanek, dejte ho sem v plen a ctete nazory lidi, kteri si leckdy neberou servitky. Zkuste se zavdecit vsem Sami zjistite ze to nejde a hlavne, ze pak uz to nejste vy. Vadi ti, ze mam vyhrady k poradu, ktery je zbabrany od zacatku do konce? Prosim, dej mi argument proc si myslis ze je skvely, ale nedrzkuj ze umim jen kritizovat bez jakehokoli podkladu nebo myslenky.
A ted si v tech diskuzich hrajte treba piskvorky… :DDD

67
Anta
Reagovat

63 yeey: k 65 – myslím ale, že spíš X factor USA, Masterchefa si zcela jistě nesledoval :-DDDD

68
yeey
Reagovat

67 ne slo o ceskou Farmu, to sem si jistej :-) taky se mi to nechce hledat

69
JanaH
Reagovat

59 Anta : já taky ne, ale v tomto případě se MD přiživoval na zlatých hoších z Nagana, a to mě utkvělo. :-)

Pro všechny , co jsme „občas“ OT : teď už nás nebude mít rád ani Vlado, páč jsme mu zaplevelili diskusi…
Ale já jsem si už musela s tím Haberou udělat pořádek. :-D

Vlado, hlasuju jako o život!!! :-)))

70
Z.
Reagovat

…..jen ne srdíčka a achky, díííííík….

71
Lea
Reagovat

S Tomem Savkou souhlasím, od dob superstar se dost vypracoval a dře na sobě :)

72
Anta
Reagovat

69 JanaH – hele, Habera byl několikrát porotce v superstar, takže zase tak OT jsme nebyly a MD v Hlasu cosi dělal taky, sice to stálo za ho…., ale byl tam :-DDD

Já hlasuju pořád ! :-DDD

Jó a buďme/nebuďme ♥♥♥ jak kdo chce :~:)

73
JanaH
Reagovat

72 Anta : to je vlastně fakt! Hlavně to o MD… :-))))))

Tady by byly na místě spíš notičky, ne? ♪ ♫ ♪ ♫

74
Anta
Reagovat

73 JanaH – myslím, že nás už Vlado přestal mít rád :-)
Ale stále hlasuji ! Proč myslíš, že je GGéčko první ? :-D

75
JanaH
Reagovat

74 Anta : protože hlasujeme! ♪ ♫

Nedávno jsem klikla a přibylo pět hlasů. :-)))

76
Anta
Reagovat

75 JanaH – téda, jak to děláš ? :))))))

77
JanaH
Reagovat

76 Anta : to víš, snažím se. :-D

78
Anta
Reagovat

77 JanaH – hehe, že je to zas na tu speciální průkazku ? :D

79
JanaH
Reagovat

78 Anta : no jisté výhody to členství má, to se musí nechat. :-)))
Ale pšt…

80
blanka
Reagovat

Anta já klikám, hlasy přibývají, ale procento se ani nehne. T.M. máš pravdu v téhle anketě by si zasloužil vyhrát PŠ. Last Time bylo jako blesk z čistého nebe.. zapomněla jsem i dýchat:-)

81
dolores
Reagovat

80 -nech len vyhra Guncikova, treba upokojit nadsencov z jej fanklubu :DD

co sa tyka PS, urcite mu v kariere nepomoze prilisna aktivita jeho fanyniek na Panackovi. ked sem vkladate jeho videa, a ze spieva na Ocku, tym len zbytocne provokujete tunajsiu komunitu, ktora si Petra aj tak NIKDY neoblubi ;-)

a co sa tyka hlasovania na internete, tak to beriem s rezervou, kedze aj menej zdatni ITckar uz vie nastavit hlasovaci robot komu len chce :) a robi sa to aj na youtube

82
Pajolka
Reagovat

Jak si to tu čtu tak tu je asi zvykem furt nějak narážet na něčí fancluby a podobně,nechápu proč si každý nevšímá těch co má rád.chtělo by to trošku víc ucty k těm co zrovna neposlouchaj to co vy.Ja hlasuji pro GG protože je to pro mě u nás jedna s nej talentu co kdy sme mely.Tak a ted můžete klidně zasypat komentáři ,mě to je jedno jen sem napsala co si myslím.

83
Miška
Reagovat

Je tady několik úžasných výkonů.Dominika Stará, Peter Cmorik,Gábina Gunčíková, Miro Šmajda,Aneta Langerová,Anna Veselovská.

84
Harry
Reagovat

82 – přesně. Jen souhlasím s tím, co už tady výše padlo. Že by to chtělo někdy příště anketu o tom, jak kdo s tím talentem naložil. Protože ono talent je jedna věc a následná práce je věc druhá!

85
blanka
Reagovat

Dolores, to máš tak. Já jsem z PŠ nadšená, skládá úžasnou muziku a ten hlas taky není k zahození. Jsem zvědavá na ohlasy na jeho CD, myslím nezaujaté ohlasy. A Pajolko souhlas, každému se líbí něco jiného, a to je přece úplně v pořádku.

86
dolores
Reagovat

85 -problem je, ze prave toto je miesto, kde nezaujatych prilis nenajdes :) kazdy tu mal oblubenca, na ktoreho neda dopustit, presne ako ty ;-)

88
Simona
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=gleaIS_eGgw nový klip a singl Mira Šmajdy

89
Nikys
Reagovat

Miro Smajda feat. Poison Pen Projects – White Black
Nový klip Mira Šmajdy

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gleaIS_eGgw

Hudba: El Míňo / Milan Cimfe
Text: El Míňo
Aranže: Michal Skořepa / El Míňo
Video natočil: El Míňo / Tomáš Lénárd
Grafika: JaKuZart – Jan Kubela
http://www.bandzone.cz/poisonpenprojects
https://www.facebook.com/mirosmajdaofficial
http://www.twitter.com/MiroSmajda
http://www.marinetour.cz

90
fanda
Reagovat

Patricie je skvělá, jen je škoda, že má jen „vlastní“ kategorii..

91
Baru
Reagovat

Neprožívejte to tak, je tady tak málo hlasů, že to má jen malou vypovídající hodnotu..Co to je 4000 hlasů??? Kapka v moři…poslouchejte si každý to, co máte rádi, stejně je to jen boj fanklubů, někteří ani nevědí , co Panáček je…Takže klídek a hudbě zdar:-D

Přidat komentář