Panáček v reality show

VV3 – Zelený stromeček a zelený šátek + videa

27. Listopad 2007 | napsal(a): | reality show: VyVolení

K ránu se na vilu snášel první sníh, a Milan si ho užíval s pohodovým pískáním na terase. Jako budíček posloužila vyprděná koleda. David to komentoval tak, že to vypadá, že na ně už vážně štáb píp.

Dnes měli vyvolení svátek největší, samotné Vánoce. A protože ve štábu už není téměř nikdo, kdo by se o ně chtěl starat, vyslali Milana na velký nákup. Marcelka na něj volala, ať nezapomene na dárečky, ale Milan jí odvětil, že ty přece nosí Ježíšek. V autě se přiznal, že by si nejradši koupil plnou igelitku svobody. Ve vile zatím začal předvánoční úklid, leštily se okna, vysávalo se, René měla depku. Milanovi padaly věci z plného vozíku, a do vily to dopravil na kotouči. Mohl se začít skládat stromeček, dělat bramborový salát a kapr, proběhla soutěž kdo udělá krásnější vánoční hvězdu, zahráli scénku o narození Ježíše, zpívaly se koledy a Milan balil dárky. Na terase se zapálily prskavky a už se běží ke stromečku na rozbalování. Dominik s Davidem se můžou dělit o péřovou vestu, René dostala plyšáka s extra dlouhýma nohama, Marcelka časopis a „samý blbosti na pečení, i když vůbec nepeče“, a sobě si Milan koupil nějakou sadu, nezpozorovala jsem přesně co to bylo zač.

Milan na Dominika: „Ty nedržíš půst?“ Dominik: „Já už jsem zlatý prase viděl, Milane, když jsem tě poprvé uviděl.“

Milan: „Včera jsme měli utrpení, dneska máme Vánoce.“

Jako vánoční úkol dostali vyvolení vymyslet něco neuvěřitelného. Milan snědl salám, „byla to pro něj obrovská oběť, co je člověk ochotný udělat pro prachy“, Marcelka sklidila svoji řeřichu, David si strčil do pusy celý banán a Dominikovu akci s René jsem nepochopila. Štáb to ohodnotil jako nedokonalé, takže jim pustil pouze kousíček písničky. Marcelka si myslela, že to je kvůli tomu, že Milan „zase leží jako buchlý prase“. Takže se na to vrhli znovu, i když ne v plné sestavě, David s Milanem zavřeli Marcelu do kufru a povozili jí po vile. „Nač dvě letenky, když stačí jedna“.

Večer si donesli stromeček do ložnice a jak krásně svítil, byli vyvolení celí naměkko. Stejně jako dneska při připojení Terezy, a zjištění, že bude zúčtování o den dříve. Po jejím odpojení všichni nadávali, kroutili očima, ale jakmile jim docvaklo, že v neděli už budou doma, tak se někteří radovali. Ovšem o Milana jsem se bála, protože zezelenal, rozklepal se a přepadlo ho omdlévání. U tabule se musel nejprve rozdýchat, a bylo poznat, že je pro něj palcování těžké. Dal člověka, který by mu asi chyběl ve vile nejmíň, i když v téhle chvíli mu tam budou chybět všichni. Argumenty jsou trapný, bylo mu za to stydno, ale dal René. Marcelka si už od počátku soutěže nesedí s René, myslí si o ní, že se snaží ovlivňovat lidi, že jim něco navykládá jenom proto, aby byla zajímavá, snaží se být středem pozornosti, pořád má hloupé otázky jenom proto, aby jí bylo slyšet a nebyla potichu. René jí palec oplatila, ani jednou za celý pobyt jí totiž Marcelka neřekla nějakou pěknou věc. Dominikovi palcovaný člověk vůbec nevadí, ale na tu rychlovku musel někoho označit, chtěl ho dát minule za něco (ten drsný přístup při hře k René), takže ho dává teď, a je to tedy Milan. Davidovi už po dvou měsících soutěže lezou na nervy Milanovy provokace a popichování, i když se tím zezačátku bavil. Kvůli dvěma palcům u fotky Milana a René rozhoduje náhoda kostek. Každý si hodí třikrát, a kdo bude mít menší součet, stává se majitelem zeleného šátku. Milan hodil 6, 6, 5, René 1, 6, 1. Milan se slzami na krajíčku ještě stále roztřesený říkal, že „každá změna v téhle té hře je šílená, všichni se drží teď už jenom tak tak pohromadě, vnitřek se rozpadá, a už potřebují všichni ven“.

Panáčkovo VVideobraní

Video: Palcování
Video: Narození Ježíška
Videa z jiných dnů naleznete ZDE.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
Reagovat

To tedy zase byly náhodilé hrátky s životy soutěžících, Milan dnešní palcování málem nevydýchal, chudák.

2
tbc
Reagovat

Tak se Milan konečně ukázal v pravým světle. Všem koupil dárky kolem stovky a sám sobě za 1300. To je povaha k zblití.

3
Jana
Reagovat

Péřová bunda nestojí stovku. Kromě toho tu sadu co si koupil, stojí v obchoďáku pakatel. Pořádnou sadu by si musel koupit ve specializovaném obchodě.

4
ajda
Reagovat

Milan je borec na konec !

5
ajda
Reagovat

Teda ne na vypadnutí, na vítězné finále!!!!

6
Chilli
Reagovat

Poslední dva dny se mi líbil rekap. Anarchie ve štábu byl takovej čerstvej vítr do plachet, a vánoční atmosféra místo všech těch stále stejných kanad byla taky osvěžující :-).

7
mali
Reagovat

tbc. tahle sada stoji tak dve stovky…. jinak doufam, ze milan vyhraje!

8
jana
Reagovat

Tak ta sada stála 1299 Kč, a Dominikovi nekoupil bundu, ale vestu za 199 Kč, a tu si tam kupujoj akorát důchodci.

9
Chilli
Reagovat

Podle mě ta sada byla pro všechny do kuchyně, ne jenom pro Milana.

10
rdz
Reagovat

ještě by mohl být záznam, jak si hráli na betlém(marcela v podobě ježiška atd)…přdem dík

11
Chilli
Reagovat

Ještě jsem si vzpomněla, že mě trošku zarazilo, že nikoho nenapadlo dát si nějaké maličkosti dárečky navzájem. Minimálně René s Dominikem.

12
cARLOS-
Reagovat

Chilli : René a Dominik si maximálně vyměnili tělní tekutiny ;D btw.: Umíte někdo napodobit „René smích“ ? Já to zkoušel, ale neumim :-( Jdu koukat!

Přidat komentář