Panáček v reality show

Chůva v akci 5.12.: Maminka šílí! S dětmi je doma už 13 let!

5. Prosinec 2006 | napsal(a): | reality show: Chůva v akci

Mikulášský díl Chůvy v akci nás zavede na Moravu mezi rodinu Ovesných. Tato šestičlenná rodinka žije v paneláku a to už samo o sobě není lehké. Maminka zavolala chůvu kvůli dětem, nakonec se ale zjistí, že problém bude hlavně v rodičích. Maminka Alžběta totiž doma vládne pevnou, nicméně nedůslednou rukou…

Kdo je kdo aneb představení rodiny

Maminka Alžběta Ovesná (34 let) je o dva roky starší než manžel. Doma je s dětmi už neuvěřitelných třináct let a tatínek si myslí, že už jí to leze pořádně na mozek. Tvrdí o sobě, že umí být klidná, ale když ji něco vytočí, tak se nezná. Čtyři děti neplánovala, přišly nějak samy. Podle maminky jsou největším problémem vztahy mezi dětmi – ty se do sebe navážejí, starší jsou agresivní a když nemůžou něco vyřešit, tak se jednoduše poperou.

Tatínek Vladimír Ovesný (32 let) mamince skoro s dětmi nepomáhá, protože 90 procent času stráví v práci. Nicméně je to autorita. Na druhou stranu nemá trpělivost, všechno ho vytočí, startuje a vybuchuje…

Dominantní Adam (13 let) se ve škole dobře učí, má ale problémy se soustředěním. Odmlouvá, je hrubý na mladší sourozence, ale má je rád. Snaží se být dominantní postavou, když ho někdo neuposlechne, řeší to silou. Dětem ubližuje, aby to nikdo neviděl.

Problematický Sebastian (8 let) je takový malý záškodník. Je divoký, dělá neplechu, rád dělá naschvály a navíc se jim i směje. Pokoj má dohromady s Adamem. Ničí mu věci a Adam ho pak za to ztrestá. Ve škole má dobré známky.

Jediná holka Nikita (6 let)si na svou situaci zvykla a mezi kluky si své místo vybudovala. Když ji naštvou, umí je dokonce i praštit. Je hodná, téměř nezlobí, ale uklízení jí není vhod.

Neposlušný Denis (4 roky) neustále poskakuje a je neposlušný. Myslí si, že si ke starším sourozencům může dovolit vše. Dokáže ho chůva Milada zkrotit? (Denise můžete vidět na fotce vlevo)

Milado, co budete u Ovesných řešit?

Určitě to bude rodičovská shoda ve výchově, aby se určila ta správná mez. Dále to bude usínání – někdy to trvá i dvě hodiny! V neposlední řadě taky vztahy mezi dětmi (agresivita, rozebrání jednoho dítěte po druhém…), výbušnost obou rodičů (oba jsou pěkně vzteklí a děti je potom kopírují), psychiku maminky, která je doma s dětmi už 13 let (pomůže jí chůva najít práci?) a vlastní život rodičů (měli by si na sebe udělat více času)…

Jak si chůva poradí s výbušností rodičů, agresivitou dětí a maminčinou psychikou? Sledujte v úterý ve 21:25 na Primě!

Chůva v akci

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Mirka
Reagovat

Nevím, proč zde chybí díly Chůvy v akci mezi 24.10. a 28.11. Těch neuvěřitelných 13 let by vám pak nepřišlo tak výjimečných. 7.11. byla v Chůvě v akci rodina se sedmi dětmi. Maminka dětí je na mateřské dovolené 17 let.

2
Matess
Reagovat

I když je někdo doma s dětmi 17 let, tak to nic nemění na tom, že i těch 13 je výjimečných. V podkladech, které dostávám od primy, je napsáno, že tatínek o mamince říká, že by jí určitě pomohla změna prostředí, protože jí už docela zatěžuje, že je doma 13 let a nemá žádnou práci… Za titulkem si stojím :))

3
wat
Reagovat

Tedy nevím, ale chůva Milada, kdyby zůstala doma, tak se snad nic neděje. Ona sice umí najít problém, ale řeší ho moc „viditelně“ … když už ho tedy řeší. A pak se lehce minou.

4
agilek
Reagovat

Jako kdyz jsem to vcera videl, mel jsem pocit, ze spolu ziji dva cizi lide a jedine, co je drzi spolu, jsou snad ty deti :/ hruza takovej vztah.

5
Helen
Reagovat

Já jsem včera asi blbě koukala, ale tu maminku jsem neviděla nijak vybuchnout nebo se rozčilovat.
Chůvy Milady se musím zastat, několikrát upozornila, kde je problém a jak ho řešila, což u ostatních dílů bývá dost zamlžené.
Maminko Alžběto, jestli to tu čtete, tak vypadáte neuvěřiteně mladě a nádhernou postavu by vám mohla závidět kdejaká 17ka!
MMCH, já jsem byla doma s dětmi 12 let.

6
Danka
Reagovat

Také bych ráda věděla, kde se vzalo to, že je maminka hysterická?
Přišla mi milá

7
Matess
Reagovat

V podkladech Primy stojí: Chůva zřejmě zjistí, že největší problém bue v rodičích, hlavně v mamince, která je celkem hysterická a doma vlásne pevnou, nicméně nedůslednou rukou.

Jelikož já ty díly předem nevidím, poskytuju pouze informace, který mám z Primy..a mně taky například hysterická nepřišla, ale v podkladech to je :)

Reagovat

Matess, tož to sakra chlape oprav :)) Když hysterická nebyla :)

9
Bebe
Reagovat

Tady Alžběta :o)
reklama jakou vypustila Prima mě vážně zklamala,každý kdo je v mém okolí se tomu jenom smál,vůbec jsem nechápala co se děje a jak je možné až tak otočit pravdu proti jednomu člověku a to jenom kvůli sledovanosti. Tohoto pořadu jsem si vážila určitě rodičům i pomáhá ,ale tohle bylo příliž!!!!

10
Danielka
Reagovat

Nic si z toho Alžběto nedělejte. Všechny televize fungujou stejně a neštítí se upravit si pravdu podle svého. Byla jste skvělá. Jo a strašně se mi líbily ty obrázky v pokoji dětí. :o)

11
Bebe
Reagovat

díky :o)

12
míša
Reagovat

ahojte,chtěla sem vám říct,že ta chůva taková ta nejsilnější byla u dneska ve škole a psaly jsme jakesi výzkumné testy

13
Trorll
Reagovat

Mě se to taky moc nelíbilo a to jsem to ani moc neviděl…Každopádně bych řekl že tv je dost hrubá….M….. T.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Přidat komentář