Panáček v reality show

Chůva v akci: Kateřina Hamrová (17. 10.)

17. Říjen 2006 | napsal(a): | reality show: Chůva v akci

V dalším díle Chůvy v akci uvidíme chůvu Irenu, která byla vyslána na pomoc mamince roztomilých, ale zdá se že na svůj věk až moc rozumujících a tedy neposlouchajících dcerušek Aničky a Marušky. Poprvé tak budou mít diváci Chůvy v akci možnost nahlédnout do domácnosti mediálně známe osoby, protože Kateřina Hamrová pracovala dlouhou dobu v televizi (např. pořad Tabu, později Prima jízda a další pořady). Působila jako scenáristka a moderátorka, dnes dělá s Janem Krausem pořad na Frekvenci 1, kde vystupuje jako „blondýna“ a věnuje se PR a je ředitelkou soutěže Miss Junior. Zatímco většina matek byly převážně nezaměstnané nebo stále na mateřské dovolené, Kateřina Hamrová ukáže, že lze nejen zůstat sama s dvěma dětma a ještě u toho pracovat.

Rodina Hamrových

MAMINKA KATEŘINA HAMROVÁ (39 let) žije se svými dcerami v centru Prahy, v bytě, do kterého má přístup její manžel, se kterým se rozvádí. Je hodně zaneprázdněná, pokud není v práci, snaží se věnovat svým dcerám (má z toho trošku výčitky, zda se jim věnuje dost). Se svým manželem Jiřím se seznámila v době, kdy byl ženatý a rozváděl se, nějakou dobu spolu žili v autě (bylo to docela i v médiích), pak se jim postupně narodily holky Anička a Maruška, vztah přestal fungovat, najednou měli každý svůj život, manžel si našel milenku a po čase rodinu opustil.
Vztah trval od roku 1996 do roku 2001, od té dobu spolu nežijí, rozešli se a teprve teď se rozvádějí. S rozchodem se vyrovnala teprve nedávno, ale teď už nemá o chlapech dobré mínění, myslí si, že všichni žijou postranní život, nedůvěřuje jim

ANIČKA (8 let) se jmenuje celým jménem /ANNA MARIE/
chodí do 3. třídy, ve škole je vzorná. Nejvíc ji baví TV, výtvarka, čtení, matematika
má spoustu zájmů – chodila nebo stále ještě chodí, či někdy v budoucnu chce chodit na: florbal, keramiku, flétnu, plavání, cvičení, balet, karate, kik box /ty plánuje/…
je vzorná a to si o sobě I myslí

MARUŠKA (7 let) se jmenuje celým jménem /MARIE ANNA/
začala chodit do první třídy, tam se objevily problémy, je až moc vzorná a snaživá , učitelka řekla, že jí chybí tolerance.
podle ní nejvíc zlobí ségra a tatínek

Maminka s oběma holčičkama mluví otevřeně – o rozchodu, sexu, všem… Holky si pamatují bohužel i spoustu ošklivých věcí…
Každá holčička si s rozchodem poradila po svém – maruška je bojovnice, tatínkovi se postaví. Je možná až moc živá, neposlouchá, nevnímá ostatní.

PROČ ZAVOLALI CHŮVU?
Maminka přiznává, že přestože se holkám věnuje, určitě spoustu věcí nedělá dobře. Myslí si, že výchova není bez chyb a proto by chtěla poradit. Maminka je příliš hodná a ne příliš důsledná. Maminka má trochu výčitky, že nemá na rodinu tolik času, a pak se zřejmě situaci snaží zachraňovat dárky a rozmazlováním.
Holky mají CHŮVU na hlídání, která je hlídá, když je maminka v práci.Největším problémem bude, že maminka svůj život a čas dělí mezi děti a práci. Nic jiného si nedopřeje. Holky by si ji brzy mohly úplně obmotat a už by se z jejich spárů nevymanila. Je to potřeba těm dvěma roztomilým princeznám vysvětlit…

Jestli se chůvě Ireně tento úkol podařil se můžete podívat dnes od 21:10 na Primě.

Zdroj: TV Prima

Chůva v akci

Diskuze k článku

Počet komentářů: 35
1
RadstaR
Reagovat

Tak teda musim rict, ze ty holky sou fakt drsny a kdybych je jen slysel, tak bych jim netipoval tak nizky vek.

2
Toony
Reagovat

Taky na to koukám – už včera jsem chtěl podle ukázek napsat, že holčičky jsou předčasně dospělé (odchodem tatínka a věčně rozebírajírácí/polemizující matka), a teď je to imho přesné, když to vidím

btw. chůva Irena má přesný poznámky a i je tam dobře stříhají – fakt velmi zajímavý díl

3
Toony
Reagovat

Jestli je tady někdo, kdo se v dětech vyzná – mohl by napsat jestli se tady tyto děti dají označit za Indigo (v poslední době čím dál tím víc použivané označení) – dík

4
Ifa
Reagovat

Tak tohle byl vynikající díl! Ty dvě malý jsou fakt síla, zajímalo by mě, jestli se změní a když jo, tak na jak dlouho… Víte, že se ty dcery jmenujou Anna-Marie a Marie-Anna? :-)

5
Ifa
Reagovat

Jeee, já jsem celý ten článek přečetla až po napsání příspěvku a tam jsou ta jména napsaná :-) Sorry.

6
Toony
Reagovat

Jo ty jména mě taky zaujala – protože jsem se svou bývalou přítelkyní nad takovýma jmény dětí taky uvažoval (líbí se mi a jsou to jména i mých babiček) – a dnešní díl mi tu dobu snění nad potomky docela hezky připomněl a zároveň i varoval ;-)

7
macek
Reagovat

Holčičky by potřebovaly pořádně na zadek.

8
Ifa
Reagovat

Mně by se líbily jen Marie a Anna (jako má Bára Basiková) – ne v takové kombinace jako u dcer K. Hamrové. Nějaká další česká *celebrita* má taky dvě dcery: Annu-Marii a Mariannu :-)

9
Hnusák
Reagovat

Ta stará vystřílená puška Hamrová už neví jak na sebe upozornit.Nejdřív volá do Blesku že má nový kozy teď už si k tomu pozve televizi,aby zahrála komedii za svýma fakanama.

10
zhnusení
Reagovat

Ta matka je šílená!!! Rozmazluje, furt k dětem samý cukrlinky, mluví na ně jak na mimina, ještě začít šišlat a bylo by to dokonalý, je nedůsledná ve výchově, ptá se 7 letý dcery, jak by se ona zachovala, kdyby byla maminka! To snad nemyslí vážně?? Ona liberální výchovu dovádí do krajností!!! Ale proč se nepředvést před televizními kamerami-zájezd za 100 tisíc je zájezd za 100 tisíc! Abolutně nechápu, proč rodina musí dostat zájezd! Cožpak to dělají pro peníze?

Reagovat

Toony, jsem líný to po ránu hledat, ale kdo či co má být Indigo? Díky za rozšíření obzorů.

12
ajda
Reagovat

Jsem proti fyzickým trestům,ale holky jen otevřely pusu,už měly jednu přes ni dostat.
Matka prostě totálně zanedbala výchovu. Myslí si,že když bude kamarádka,nebude snad stárnout a bude in! Děti absoulutně nemají v matce autoritu,a myslím,že po tom týdnu ji nezíská. vymlouvat se na rozvod neuznávám.Jednak byly malé a nejsou jediné děti z rozvráceného manželství,zato jejich chování bylo „nevídané“ Styděla bych se s nima jít mezi lidi. Maminka pracuje,děti hlídala chůva a občas je zřejmě vidí tatínek. Holky jsou přemoudřelé,předčasně dospělé, jednu chvíli jsem čekala, že maminka snad jednu taky chytne.
Nákup morčete mi moc dobrý nepřišel, pokud se nepostará matka, tak morče skončí špatně. Možná by byl lepší králík,je přítulnější.A o jedno morče se holky mimo kameru „zabijí“.
Nechápu,co tím paní Hamrová sledovala,asi se jen potřebovala zviditelnit. Já mít takové dárečky,tak se stydím. Ale sama za sebe,protože jsou takové díky její výchově!!!!!. Navíc pracuje v médiích, má dobrou výslovnost a na děcka šišlá, obě měly vadu řeči!!!!!

13
m*n*
Reagovat

jj…viděla jsem, posoudila……….. ještě, že mám hodné dítka

14
osmacice
Reagovat

Zdá se neuvěřitelné kam až může výchova dětí dospět……

15
sasa
Reagovat

Toony, já myslím, že na tyhle děti se označení indigo nehodí, aspoň to, co jsem o tom četla na některých internetových stránkách mi na ně nesedí. Ale možná, že při bližším poznání dětí…nevím. Určitě byly obě holky mnohem vyspělejší nežli jejich vrstevníci, takovou slovní zásobu, co předvedly, nemá leckterý středoškolák. Moje kamarádka má syna, typický indigo dítě a vypadá to trochu jinak. Nedovedu si představit, jek to s holčičkama půjde za pár let, ale možná budou skvělé a s ještě větším rozumem jim víc věcí dojde…docela by mě zajímalo, jak to v rodině vypadalo před odchodem tatínka, jestli se taky všechno řešilo podobným způsobem, není moc divu, že ho to přestalo bavit a vytratil se. Musí to být hodně vyčerpávající. Ale díl to byl dobrý, viděla jsem ho jako jeden z mála celý a jen jsem zírala.

16
m*n*
Reagovat

prosím – prosím, sdělí mi někdo co je to indigo dítko ??

17
NIKI
Reagovat

PRO m*n*

INDIGO DĚTI:

Mnozí dnes mluví o novém druhu lidských bytostí, které přicházejí do našeho světa. Jsou popisovány jako kreativní, výstřední, nezávislé, s chováním, jako kdyby byly „urozeného původu“, nesmiřitelné se status quo, „rozbíječi systému“, nesoucí v sobě vysoký stupeň spolupráce a intuice. Některé dokonce disponují nadpřirozenými „dary“, které používají, aby „léčily svět“. I když žádné z označení zcela neplatí, říká se jim někdy „Indigo“, „Crystal“ či „Hvězdné děti“.

18
Pip
Reagovat

m*n*:
rkni do anglické wikipedie. Je to termín který používají stoupenci New Age hnutí, projevy trochu popsal(a) NIKI, na mě to trochu působí jako děti s poruchou dnes označovanou jako ADHD, dříve a česky LMD (lehká mozková dysfunkce) – takový ti nezvladatelní haranti:D

19
Lenka
Reagovat

Já bych jim dala indigo, zasloužily by pár na prdel a bylo by po indigu.To jsou taky hyperaktivní – to má dneska každá tzv.celebrita.Jestlipak se taky těm dětem věnujou?Tím nemyslím nedělní m chozením po hyper,supermarketech.A takový dospělácký řeči, teď mi napadá že by zasloužila na prdel i maminka.A divím se že ještě naplano s tou starší holčičkou nerozebírala svůj sexuální život,bylo to strašný a ona to ještě medializuje.Chudák chlap, kterej do tý domácnosti náhodou vkročí.Nemám pravdu?

20
marka
Reagovat

není někde ke stažení tenhle díl ? prošvihla jsem ho a podle komentářů to zní fakt hustě !

21
Lenka
Reagovat

Viděli jste tu kozu, jak ukazuje svy plandavy kozy na ty soutezi miss junior? To snad mluvi za vsechno, takze se nedivte jak je to matka… Je k smichu….

22
ajda
Reagovat

to Lenka. Máš pravdu! A žádný indigo,obyčejní fracci. Lituji ji,až budou v pubertě. I když holky za tu matku jsou taky k politování.

24
sasa
Reagovat

Někdo psal, že indigo děti jsou zřejmě děti s LMD. Tak nevím. Kamarádka má syna, který má v 6 letech velmi neobvyklé zájmy. Zajímá ho vesmír, sbírá mapy a taky se v nich velice dobře orientuje, čte – a to asi od 3 let, naučil se to sám – nejraději encyklopedie, v ZOO si vybral v prodejně hraček a suvenýrů knihu o bezobratlých živočiších, miluje vlaky, železnice a vše, co je s tím spojené, sbírá např. jízdenky a má v tom úžasný systém a pořádek. Protože má otce angličana, mluví taky plynule anglicky, ale to je asi normální. Jenom to jeho maminka nevěděla, než přijeli do Anglie a on začal mluvit se svými prarodiči jako rodilý angličan. Navíc je s ním legrace, je hrozně milý a hodný, má silně vyvinuté empatické cítění…jestli takhle vypadá LMD, přála bych ji všem dětem. A pozor, není to žádný minidospělý přemoudřelec, je to fakt hrozně roztomilý malý kluk s nevšedními zájmy a přehledem. Jeho maminka je úplně normální, tatínek taky. Takže na té hypotéze o nové generaci nadprůměrných dětí něco bude. Ale opravdu nevím, jestli to byl případ těch dvou holčiček. Maminka se na nich asi dost „podepsala“, i když to evidentně myslí dobře. Jo, a řeči o kozích kozách mi nepřijdou moc trefné, nejsou plandavé, ale plastikové :-))

25
ala
Reagovat

to Sasa – Tohle neni dite z nove generace indigo deti, ale proste vysoce nadane dite, kterych v populaci je a vzdycky bylo 3%. Obraz LMD vypada naprosto jinak. To je oblibena vymluva rodicu nevyhcovanych deti. holcicky k. Hamrove nejsou ani „indigo“ (nebo jak) ani s LMd. Jsou to proste bystre holky vychovavane bez jakehokoli radu a pevnych jasne definovanych roli. Hlavni problem je tzv. liberalni vychova maminky, pri trose prace by z nich byly mile a chytre deti. Mimochodem, tenhle dil opravdu ukazuje veky problem soucasnych rodin a jsem moc rada, ze je videt, kam az volna vychova muze vest.

26
sasa
Reagovat

to ala: myslíš to dítě, o kterém píšu, ne to televizní? Je to možný, ale že by jich byly až 3%? To se mi nezdá…i když je pravda, že dřív se podobně nadané děti většinou „zkazily“ v průměrném kolektivu a jakýkoliv náznak geniality byl spíš potlačován než naopak. Já ale nepíšu, že by to měla být LMD, reaguju jen na jeden příspěvek, kde pisatel píše, že to bude spíš tenhle problém než nějaká výjimečnost. Zkus si to najít v textu, mě docela vyčerpává neustále objasňovat a vysvětlovat, co vlastně mám na mysli. Přitom stačí pořádně číst ….

27
oto
Reagovat

Z těchto děvčat vyrostou ženy které nebudou brát partnera jako rovnocennou osobu.Matka jim zcela deformuje jejich osobnost.

28
Lenka
Reagovat

No ty fotky z volby Miss byly fakt nechutný, nemá už na to trochu přetočenej tachometr?A ptala se holčiček jestli si ten kostým smí vzít na sebe?To by mi teda fakt zajímalo.Já si prostě myslím, že ta rodina je taková svébytná jednotka a televize je ta poslední, co jí může pomoct.Spíš se fakt potřebovala milá Kateřina zviditelnit – kšefty asi moc nejdou.

29
Boba
Reagovat

Taky si myslím, že cílem natáčení bylo zviditelnění. Možná i byl domluvený datum s ohledem na akci „Miss junior“. Rozhodně Kateřina vypadá na to, že pro popularitu udělá vše. Ale nic to nemění na tom, že děti prostě nezvládá. Souhlasím s předešlými názory, že jsme zde viděli klasický případ nezvládnuté „volné“ výchovy a la Amerika…. Asi je to i v tom, že matka sama bude ještě nevyzrálá osobnost. S tak malými dětmi jednat jako se sobě rovnými kamarádkami… to přeci vede jen ke ztrátě disciplíny a autority jako matky. Zvlášť když její děti mají určitě vyšší IQ. Já prostě volnou výchovu moc neuznávám. Myslím, že na ni málokdo „má“. Prostě ji málokdo zvládne tak, aby tím celá rodina netrpěla hlavně v budoucnosti. A dle mého v určitých situacích (ne často) je třeba použít i tvrdou ruku… Nevím jak vás, ale mí rodiče mi občas jednu šoupli (tedy matka) a byl klid :-). Dokonce pak už jen stačilo pohrozit vařečkou….

30
Lenka
Reagovat

Absolutně s tím souhlasím, dneska když by ten fracek dostal na veřejném prostranství třeba facku, tak ho kolemjdoucí málem ukamenujou a ti parchanti na to hřešej.Neříkám, že by život stál na tělesným trestu ale já vždycky chtěla radší „PÁR“ než proslovy.Ale dneska moderní výchova říká, že se dítě rozvíjí a ta facka by ho v tom rozvoji zastavila.Ale když pak vidím takhle rozcabený děti, tak si kladu otázku, jestli ta facka by neměla spíš směřovat na rodiče?

31
karamela
Reagovat

Nepodařilo se mi shlédnout díl Chůvy v akci s Kateřinou Hamrovou, těšila jsem se, že si na Panáčkovi přečtu, co bylo. Výsledkem je, že polovina přispěvatelů řeší matku Kateřinu – zejména důvod proč se reality show zúčastnila a její prsa, zbytek má jasno, že je třeba dítě občas zbít, aby bylo hodné a poslušné…. Ani recenze mi nepřinesla informaci, co vlastně poradila chůva…. Chjo…

32
tequilla
Reagovat

Já se domnívám, že K. Hamrová je ve skutečnosti velmi pyšná na své děti. Domnívala se, že chůva pochválí její výchovu a nedětské chování holčiček zdůvodní jejich mimořádně vysokou inteligencí. Oprávněnou kritikou výchovy ze strany chůvy byla maminka očividně zaskočena. Je otázka, zda maminka chce problém skutečně řešit.

33
mamina
Reagovat

Musím se přidat k názoru tequilly,je to přesný.Taky musim říct,že mě holčičky přišly jako pěkně nafoukaný,velmi nezdravě sebevědomý káči.

34
janicka
Reagovat

sice jsem to nevidela ale co se tady pise -no

hruza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.ale je dobry ze se polepsili!!!!!!!!!!!

goodbie jana :)

35
maxnew
Reagovat

všichni jste naprostý kreténi!!! tenhle pořad byl sehraný…znám annu-marii dobře a je hodná a rozumná a hodná a navíc mě říkala, že to hrála! a jestli si vy idioti myslíte jak to mají jednoduché tak je to naprostá píčovina!!!

Přidat komentář