Panáček v reality show

Chůva v akci 28.11.: Manželku podvedl s podřízenou! A pak ji vyhodil i s dětmi z domu!

28. Listopad 2006 | napsal(a): | reality show: Chůva v akci

V úterý na nás čeká další díl reality show Chůva v akci, který slibuje zajímavou podívanou. Příběh se bude točit okolo tříčlenné rodiny (maminky Radmily a dvou čtyřletých dvojčat), která prožívá těžké chvíle. Rodina se musí vyrovnat s novou situací – odchodem tatínka a stěhováním z domu. Maminka je teď na všechno sama, snaží se každý den zajistit rodinu, neztratit kariéru a ještě se z toho všeho nezbláznit. Navíc manžel jí nařídil, ať se do konce října odstěhuje z domu. Je mu jedno, jaký paní Radmilu i jeho dvě děti čeká osud. Rodina se nakonec stěhuje do bytu 1+1. Dvojčata tím pádem ztratí prostor na hraní, lítání po zahradě a na další činnosti..A to je další věc, které se Radmila bojí…

Jaké problémy bude muset chůva Milada vyřešit? My to víme!

– PRÁCE A DĚTI (Paní Radmila by měla vědět, zda cesta, kterou se vydala, je správná a jestli děti netrpí tím, že chodí do práce.

– DĚTI A ODCHOD TATÍNKA (Jak se dvojčata s odchodem tatínka vyrovnají? Maminka jim řekla, že odešel k jiné tetě. Je to tak správně?)

– AUTORITA MAMINKY (Holčičky jsou po odchodu tatínka divočejší a maminku neposlouchají)

– KUPOVÁNÍ A UPLÁCENÍ DĚTÍ (Tatínek se snaží holčičky uplácet dárky, což komplikuje jejich výchovu. dá se tomu zamezit? Jak k tomu přistupovat?

– KONTAKT DĚTÍ S OTCEM (Chůva by měla s maminkou narovinu probratm jak si představuje styk dětí s otcem)

– MAMINKA PO ROZCHODU (Jak překonat bolest ze zrady partnera?)

– NOVÁ REALITA (Maminka se správně domnívá, že na malém prostoru bude všechno horší. Potřebuje od chůvy poradit, jak se chovat v malém bytě, jak holčičky uložit, jak vymezit prostor pro děti a pro ni, místo pro psa…)

– USÍNÁNÍ (Dvojčata chodí odpoledne spát a často se vzbudí až okolo 17. hodiny. Večer pak nemůžou usnout. Šlo by zrušit odpolední spánek, aby pak večer chodily spát dřív?)

– NOVÝ ŽIVOT Mamince je teprve 35 let a život má ještě před sebou. Je nutné jí poradit, jak si udělat čase na sebe a aby nežila jenom pro děti.

Paní Radmila – tak šel čas…

Pracuje v německé oděvní společnosti. S manželem se seznámila, když jí bylo 22 let, po třech letech vztahu se vzali a po dalších čtyřech letech se rozvedli – důvodem bylo to, že manžel měl pocit, že si chce ještě užívat. Rok byli od sebe, ona se mezitím postavila na vlastní nohy a začala budovat kariéru. Pak udělala osudovou chybu, když se k manželovi vrátila zpátky – začali spolu znovu žít, ale už se nikdy nevzali. Narodila se jí dvojčata, odešla na mateřskou. Péče o ratolesti jí dávala zabrat, musela si najít paní na hlídání. Paní Radmile nařídil, ať se do konce října odstěhuje z domu. Radmila si našla nový byt, kam se bude v listopadu stěhovat. Komunikace mezi bývalými manželi teď poněkud nefunguje. Radmila je na manžela naštvaná a nechce mu příliš často půjčovat děti (aby se nestaly nástrojem jejich rozchodu) Přiznala, že už by NIKDY manžela nechtěla zpátky. Prožívá teď vypjaté období, nejvíc se bojí stěhování do nového bytu. Paní na hlídání k nim domů chodí už 2,5 roku a chce ji nechat dál, aby mohla pracovat, jinak by se neuživili…

Dvojčata Petra a Lucka: Každá jsou úplně jiná!

Petra je klidnější, spíše introvert, stydí se, zajímá se o čtení a ve všem je o krok vepředu (všechno jí jde líp)

Lucie je naopak divočejší, spíše extrovert, pere se, je „prodejná“ – baví se s tím ,kdo jí kupuje dárky a je pomalejší ve vývoji – všechno jí jde hůř

Jak chůva Milada pomůže této rodině s její složitou životní situací? Uvidíme v úterý ve 21:15 na Primě!

Chůva v akci

Diskuze k článku

Počet komentářů: 20
Reagovat

Díl, kde byla ta jenž se jí chvíli před natáčením zabil manžel, již byl?

2
Matess
Reagovat

Jak ho nemohli najít a pak zjistili že je mrtvej, byl v úterý… Sune sune, nemáš přehled :))

3
ajda
Reagovat

Jestli se nepletu 2x tu o Chůvě v akci nebylo ani písmenko :o((

4
Matess
Reagovat

já vim, ale dneska jsem si vzal chůvu na starost já :))

Reagovat

matess, jen tak dále, ber si Chůvu v akci i vícekráte, než jednou za x týdnů :) Díky.

6
RadstaR
Reagovat

Skoda, ze zrovna o tom minulem dile s tou pani co prisla o manzela tu nebylo ani pismenko. Docela jsem i koukal, ze i chuva mela pri odchodu co delat a slzy ji tekly proudem.

7
Matess
Reagovat

Sune, já ted jedu pryč, tak sem pleas hod ty fotky :) díky :)

8
Jíťa*
Reagovat

Ja to nechapu, proc se z chlapu nekdy stavaji takovy svine. Kdyby nemeli zadny deti, tak to beru, ale vyhnat partnerku s dvojcatama pryc, i kdyby to melo bejt pod most. Chovat se k nim, jako kdyby neexistovali…

9
aneta
Reagovat

je to pěkně hnusný když manžel vyhodí manželku i s dětmi měl bysi uvědomit co dělá a že jemu by se to taky nelíbylo fuuuuuuuuj měl by se stydět!!!!!!

10
jj
Reagovat

Ta paní byla moc sympatická, ale měla šíleně afektovaný hlas. Ten její ječák určitě dětem moc klidné atmosféry nedodá. Měla by se na svoji intonací zaměřit, jinak byla OK a moc se mi líbila.

11
ajda
Reagovat

To jj : já celou dobu přemýšlela, koho mi tím hlasem připomíná a pak mi to došlo. Stejný hlas měla ta cirkusačka ve Výměně manželek.

12
jj
Reagovat

to ajda: ta paní měla hlas jako Bubílková (teda skoro, zatím ne tak hrozný). Manželovi to tak divné nepřišlo – prý chlapi jsou na to zvyklí a neřeší to….
Jinak byla maminka super – jen si vyšetřit trochu víc času pro holčičky, možná by bylo lepší místo paní na hlídání vzít paní na úklid a vaření a to hlídání a hraní si s dětmi si po práci užít sama.

13
i.l.i.v
Reagovat

No koukala jsem ,že ty děti byli dost neposlušné,ale ten zákrok chůvy jak tu jednu holčičku zavřela do koupelny se mi vůbec nelíbil!!! Kdyby se jim ta malá tam zamkla tak by měli po srandě.No nemá to maminka jednoduché,ale je velice příjemná a myslím že jak se usadí tak se to u nich sklidní.

14
wat
Reagovat

Tedy nevím. Ale rady chůvy Milady jsou hezky psych. zpracované, ale často nepoužitelné v životě. Mě přijde, že je tam většinou uplně na nic …

15
Marcy
Reagovat

Tak tenhle díl, musel být podle ohlasů asi pěkně smutný. Měla jsem podobný osud a tak se dokáži vcítit. Dost mě mrzí že jsem byla zrovna v zahraničí, utěšovala jsem se, že se na to kouknu v Prima archivu ale tam chůva vůbec není. Nemáte to někdo v digitální podobě, nebo nevíte kde by se to dalo stáhnout? Byla bych moc vděčná

16
wat
Reagovat

Marcy, pokud se to ještě nesmazalo, tak to mam nahraný na DVD, takže by to asi šlo vypálit a poslat.

17
Marcy
Reagovat

Wate díky moc, ale to zase nechci obtěžovat. Když to máš na DVD tak by to asi nešlo poslat mailem co. Nebo to nějak zmenšit a někam nahrát abych na to jenom klikla a stáhlo se to. Moc tomu nerozumim, nevím jak to udělat a co to přináší za problém. Já mám poměrně rychlé připojení tak větší soubor pro mě takový problém není.

18
MISA
Reagovat

PROC TU NEMATE NEJAKA VIDEA DOST BY SE SEM HODILI NEMYSLITE? X FAKTOR JE TREBA MA A JSOU DOST DOBRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19
vše podvod
Reagovat

Pokud tento díl byl ten z Prostějova a Mostkovic, tak filmový štáb vyhecoval její děcka, aby se dělala bugr…..nikdo taky nikoho nevyhodil na ulici…..celý tento díl a teď věřím, že všechny reality šou jsou jeden velký režijní podvod!!!!!!!!

20
Martin
Reagovat

Dobry den,nejde mi spustit zadny s vasich dilu chuva v akci tak jestli nevite kde je chyba a popripadne kde jinde najit tyhle dily.
Dekuji za odpoved

Přidat komentář