Panáček v reality show

Chůva v akci – Červeňákovi (12.9.)

12. Září 2006 | napsal(a): | reality show: Chůva v akci


Chůva Ivanka se vypravila na pomoc mladé romské rodině Červeňákových z Plzně. Josef (27 let) a Michaela (24 let) jsou manželé už šest let, předtím spolu ještě tři roky chodili, po celou tuto dobu je Michaela na mateřské dovolené a momentálně těhotná, čeká páté dítě, tvrdí, že už bude poslední. Největším problémem rodiny je podle rodičů neposlušnost a nezvladatelnost dětí. Všechny čtyři děti zlobí podobně – jsou vulgární, sprosté, rodiče nerespektují. Rodiče nechtějí používat fyzické tresty, ale jinak děti nemohou zpacifikovat. Nejživější z nich jsou Irenka (6) a Pepa (2,5).

Kdo jsou ta malá zlobidla?

MICHAELA (7 LET) chodí do školy, do první třídy, ve škole ji to ale moc nebaví, zhoršila se v učení i chování, nechce se učit, škola ji absolutně nebaví utíká rodičům ven, schovává se, potom ji hledá celá ulice.
IRENA (6 LET) dříve chodila do školky, ale teď je doma s maminkou je hodně zlobivá, oprsklá je vulgární a odmlouvá vypadá jako nejzlobivější holčička v rodině, je opravdu hodně živá chová se spíš jako kluk.
JOSEF (2,5 ROKU) rád se pere, je hodně živý a temperamentní neposlouchá, dělá jakože rozkazy rodičů vůbec nevnímá kromě toho nechce chodit na nočník – pořád tedy nosí plenky, rodiče mu je už zkoušeli vzít, ale nefungovalo to, počůral se vždycky do kalhot.
GABRIELA (1 rok) zatím miláček rodiny milá, hodná, jen někdy trochu uplakaná rodiče si myslí, že se začíná pomalu rozkoukávat a kopírovat zvyky starších dětí ostatní děti na ni prý nežárlí a mají ji rády.

Proč zavolali chůvu v akci?

Největším problémem rodiny jsou nezvladatelné děti. Hlavně maminka by chtěla pomoci s jejich disciplínou, je totiž v 7. měsíci těhotenství a bojí se, že až se narodí páté dítě, nebude to zvládat vůbec.

o tom, jak Chůva Ivanka této rodině pomohla se ve čtvrtek dočteme od Raden

Chůva v akci

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Trillian
Reagovat

nerikala, ze je v sedmem mesici?

2
Toony
Reagovat

Trillian: jj říkala – imho, ale vypadala na čtvrtý ;) – moje chyba, jsem pracoval s oficiálními materiály od Primy a pak když jsem se na Chůvu díval opravil jsem jen jejich věk (v Prima materiálech měli oba o rok méně, než pak říkali na kameru)
Dík

3
jan
Reagovat

To jsem se ale nasmál. Nejradši mám Pepíka s nočníkem.

4
jan
Reagovat

Cikánský odpad!

5
JFK
Reagovat

Jsou to hnusni kykani …… fuj

6
catt88
Reagovat

Fuj fuj fuj …………………………………….fuj

Přidat komentář