Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska (13.5.): Co nám potřetí předvedou týmy Dary Rolins a Michala Davida?

14. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=4091 w=420]

Zatímco u týmů Pepy Vojtka a Rytmuse už známe tři nejlepší, týmy Dary Rolins a Michala Davida redukce ze čtyř na tři teprve čeká. Ještě předtím nám však v neděli v Hlasu ČeskoSlovenska předvedou svá již třetí vystoupení. Jaké písně si tentokrát vybrali a jak se s nimi poperou, to si opět pojďme, detailně proklepnout.

tým Dary Rolins

En Vougue – Free Your Mind

Tohle je vyloženě efektní vypalovačka, jen si nejsem jist, že je to vhodné zrovna pro čtveřici Dařiných finalistů, z nichž má vyloženě „silový“ hlas jen Dominika, která je ale navíc údajně nemocná. Navíc se zřejmě neubráním srovnání s tím, jak tuto píseň ve třetí slovenské SuperStar vystřihla „malé pivo“ Ivka Kováčová.




Kateřina Petráňová

Jana Kratochvílová – V stínu kapradiny

Na tuhle píseň mám vzpomínky spojené především s mou oblíbenkyní z vůbec první české SuperStar Petrou „Zlatuškou“ Páchovou, která ji v pořadu Tenkrát na východě svého času podala překrásně. Katku si v této křehké baladě neumím moc představit, ale třeba to pojme podobně osobitě jako Bára Zemanová ve třetí české SuperStar. Každopádně je to pro Katku výzva a možnost ukázat novou polohu, jakou jsme od ní zatím neslyšeli.

Miloš Novotný

Whitesnake – Here I Go Again

Velmi sympatický výběr. Navíc si v tom Miloše dokážu hlasově velmi dobře představit (zvlášť když tuto píseň má i na youtube), takže pokud se mu to povede, tak by mohl i celkem slušně zazářit a postoupit konečně i přímo z rozhodnutí diváků. Nevýhodou může být jen to, že tato píseň je přece jen spíš archivní záležitost, takže je možné, že některé Milošovy fanynky ji uslyší poprvé v životě.

tým Michala Davida

Michal David – Nonstop

Větší trapnost než výběr jedné z vlastních diskotékových odrhovaček už Michal David svému týmu provést nemohl. Obávám se, že tohle bude vyloženě komické číslo, které ani při lepší vůli nebude možné brát vážně.

Katarína Demská

Joss Stone – You Had Me

Tuto píseň už jsme v SuperStar slyšeli dvakrát – poprvé od první slovenské vítězky Katky Koščové, která s ní zahájila finálová kola, a podruhé v loňské SuperStar od Celeste Buckingham, která s ní předvedla svůj nejlepší výkon v soutěži. Karatína má podobně zastřený hlas jako Joss Stone, takže by mohla konečně podat slušný výkon. V nějaký supervýkon však u ní nevěřím ani omylem.

Petr Kutheil

BSP – Země vzdálená

P

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 437
1
-bé-bé-
Reagovat

Tak po tomto výbere by som tipovala vypadnutie
Dominiky…a zasiahla aj vyššia moc…ovšem pri rozstrele s Katkou ju zrejme podrží Dara

ak sa to má vyrovnať, tak vypadnú Slováci z oboch tímov a veru Ivannka to nebude

2
yeey
Reagovat

tak teda na vsechny sem hodne zvedavej! jenom nechapu proc, BOZE proc 5 skladeb z 8 (kdo vi jestli ne vic) uz sme v peveckych soutrezich slyseli, nektery treba i 3x… Beatiful? nechci predbihat, ale s tim me nenadchne ani Zuzka a jestli bude kudrlinkovat jak u Vyberu naslepo, poradne mi naopak u konce prenosu zkazi naladu :-) Zeme vzdalena? mysim, ze od Petra to bude dost nepatricne uchrapteny, coz mi bude vadit… Gabinu rozhodne Petr nepokori… Bruno, to se radsi ani snad nebudu koukat, z toho, jak vzdycky pri zpevu cumi kamsi do stropu, se mi zveda kufr :-) a V stinu kapradiny – Katka to mozna da, ale ani ve snu neprekona Baru Zemanovou…

to neni na svete dost pisni, ktery by se daly zpivat???

btw nejvic se tesim na Milose a Ivannu, Milos ma super vyber (takhle to ma byt!) a na Ivannu sem v tomhle songu teda hodne zvedavej, jak tuhle polohu zvladne, ja si osobne mysim, ze zvladne… a diky bohu ji dali aspon jako predposledni, ne jak vecnou finismenku Anicku…

3
Maxx
Reagovat

Samá odrhovačka kromě You Had Me. Podle mě v tom tkví problém, proč už jsou pěvecké soutěže propadáky. Lidi už nebaví poslouchat furt to samý dokola od průměrných začínajících zpěváků. Chce to nový formát vyhledávání talentů. Kompletně nový, ne že se jen otočí křesla dozadu. Vždycky tu čtu co se bude zpívat a podle toho se rozhoduju, jestli mi to za to stojí. Takže díky za tyhle přehledy, zjistil jsem, že se fakt rozhoduju jen podle písní.

4
mila
Reagovat

4 – mas pravdu. Ty pisnicky se toci porad dokola. PRoto mne tolik prekvapil a potesil vyber Linkin Parku, myslim, ze to zpival Milos (a velmi dobre). Ale treba nikdy nikdo nezpival nic treba od Iggy Popa nebo Rammsteinu nebo tak nejak… pak se u toho nemame nudit :-)

5
Viq
Reagovat

4 – To ale asi není o formátu pořadu. Těžko je v popisu specifikováno, že mají zaznívat nevkusné normalizační „hity“ a 1000x odvařené rádiové odrhovačky. Tady je chyba v provedení a neumětelství produkce. Ti lidé by zřejmě nedokázali doletět do vedlejší dědiny, ani kdyby jim mimozemšťani věnovali létající talíř…

6
XMAN
Reagovat

Tak se těším na Petra, Brunna a na Zuzku a zvědavý jsem na Miloše. Ti ostatní by ani zpívat nemuseli. Obávám se ale bohužel že Petr to má spočítaný. On se tou odjištěnou pistolí v uchu sice nezastřelí, ale přes diváky pravděpodobně postoupí opět Ivanna a Brunno a Petr tím pádem skončí v rozstřelu s naprosot nezáživnou Katkou která měla vypadnoutuž dávno a jak se pak rozhodne ten blbeček MD už je asi teď nad slunce jasné….ale jsem opravdu moc zvědavý jak si ten vyhazov Petra okecá protože Petr je daleko lepší zpěvák než Katka. Asi Katku pošle dál za to jak se pohybuje na pódiu.

7
-bé-bé-
Reagovat

7 XMANE
ja myslím, že to má spočítané Brunno, len neviem, kto ho vyhodí, žeby ho vyhodil rozstrelový kráľ?
Katku si neviem predstaviť ako protivníčku, Ivannu hej

8
-bé-bé-
Reagovat

opäť odinakiaľ (z markízy) – KOUČOVIA

Ked som kouc, tak koucujem. Vobec to neznamena trenujem, burcujem, bicujem, kricim a riadim. Koucovat znamena vytiahnut z cloveka to, co v sebe ma, ale to nevie pouzit. A hlavne, aby na riesenie spravnymi otazkami prisiel sam. Tato sutaz s koucovanim nema absolutne nic spolocne. Kouc povie, ze sa ospravedlnuje??? Kouc povie, ze zrejme mu nesadla pesnicka pre koucovaneho??? Kouc povie, ze koucovany ho najmenej presvedcil??? Vsetci styria by mali byt najprv koucovani, az tak by mali koucovat. Toto, co robia oni, je: chod tam, urob toto, zaspievaj to takto, nepohybujes sa dobre, mas falosne tony, nefrazujes… Koxo, toto nie su koucovia, ved oni sami nevedia ucit, nieto este koucovat. Toto nie su ani treneri. Toto su …

9
K.
Reagovat

eMDý coby kouč je fakt tragickej (výběr písní atd.)

10
Viq
Reagovat

9 – Nj, kouč je skromný Číňan, který všechno umí jen trochu.
Kouč není nabubřelá dunivá nádoba.

11
XMAN
Reagovat

8: A ty myslíš že Katka dostane tolik hlasů že půjde přes diváky? To doufám že ne….lidi můžou Brunna zase zachránit tak jako minule a možná že ho zachrání raději než Petra…..pokud by v rozstřelu skončili Brunno s Petrem, byla by to pro mě katastrofa. Do rozstřelu bych poslal Ivannu s Katkou ale u Ivanny je to bohužel nereálné. Takže ejden z kluků asi bohužel půjde ven stoprocentně.

12
XMAN
Reagovat

Napsal jsem na facebooku Rytmusovi aby příště ještě nevyhazoval Juraje a nechal ho postoupit. Nedělám si sice žádné iluze o tom že to pro mě udělá, ale je to rozumný chlapec, tak snad o tom aspoň popřemýšlí….koneckonců má Juraje taky rád. Nevím jak jinak už Juraje zachránit. Milionář nejsem abych si nakoupil tolik kreditu na smsky, tak tohle je asi ta jediná možnost.

13
Viq
Reagovat

10 – Michal David je stejný jako jeho hudba.

14
XMAN
Reagovat

Michal David je píča.

15
Viq
Reagovat

Nonstop, já chci žít nonstop…
Jako konkurenční kouč bych kontroval ukázkou technik fyzického mučení. Pod drobnohledem kamer bych stříhal v přímém přenosu prsty a sekal uši.

16
XMAN
Reagovat

Já tomu MDýmu po tý pondělní vyřazovačce taky něco napíšu. Ten si to za rámeček nedá.

17
XMAN
Reagovat

Facebook na něj znám.

18
-bé-bé-
Reagovat

8 – zabudla som, že sú len 4…to nie ale nesedí mi, žeby ona vyhodila niekoho v rozstrele (teda Brunna)
Ale veď ty neposielaš sms…ani na Juraja, videl si to video na markíze? ako Juraj objal Kristýnku? až ju to rozplakalo ak som dobre videla

16 – Viq…takto nnnéééééééééééééééé, my z planéty Venuše máme predsa iné „zbrane“

20
-bé-bé-
Reagovat

11 – a navyše sa mi tá tvoja definícia kouča veľmi páči (vidím sa v nej)
a
tým pádom konkurenčný kouč neexistuje

21
-bé-bé-
Reagovat

20 – to je Anka?

22
otherside
Reagovat

7 a nebo proto, že má Katka delší nohy než Petr :D od MDýho je mi po odchodu Davida všechno putna. Petr zpívá skvěle, jeho projev sice moc nemusím, ale jako vítěz týmu by mi vadil nejmíň, Brunno mě vůbec neoslovuje, Katka mě nenadchla…a Ivanna ta zpívá technicky skvěle, ale nudí a MDýho tlačenka jí u mě taky body nepřidá…U Dary má na vítězství jedině Zuzka

23
XMAN
Reagovat

19: Tak kdybych Jurajovi poslal 200 sms tak tím stejně nic neovlivním a teď když už přes diváky bude postupovat jen jeden tak to už vůbec ne. Teď už to nemá smysl posílat hlasy když sem je neposílal doteď. A nemůžu si dovolit poslat 1000 sms za 13000 kč a ani to by zřejmě nestačilo. Bůhví kolik sms dostává Anička, tu by možné přehlasovat nebylo.

24
-bé-bé-
Reagovat

23 – no ale ak by to malo byť na polovicu žien a mužov
tak to radšej nech je muž z tímu MD

25
XMAN
Reagovat

Myslíte že existuje aspoň nějaká minimální naděje že by se do GF nedostala Ivanna? Co by se muselo stát?

26
XMAN
Reagovat

25: Tak samozřejmě. Pokud tam z kluků v tom GF budou Mrózek a Miloš, tak to ať tam radši není kluk žádnej. Když už kluk tak jedině u MD. Hodně lituju toho že Kutheil enbo Brunno nejsou třeba u Vojtka nebo u Dary, ale zorvna u toho nadrženýho pi*usa. To je fakt zákon schválnosti.

27
Joey
Reagovat

22-Jj to je Anička :)

28
-bé-bé-
Reagovat

26 – neviem,, naozaj neviem…snáď by sa do finále museli dostať z ostatných tímov len Slováci, teda z týmu Vojtka by išla Barbora

29
yeey
Reagovat

13 tak jeste ze to mas takhle posichrovany :DDDD

30
sali
Reagovat

XMAN, myslíš, že by si bol schopný slušnejšie alternovať tie výrazy? Začal si sa podozrivo rozbiehať.

Ďakujem.

31
yeey
Reagovat

26 dokud bude Ivanna z MD tymu porad suverene nejlepsi, tak asi tezko -ted pride ponekud detsky vylev – … XMANe kiš kiš :D

32
XMAN
Reagovat

31: Pokusím se :-)
32: Suverénně nejlepší? Já bych řekl že jsou s Kutheilem pěvecky minimálně tak nastejno…pódiovou prezentaci bych neřešil, mě se taky nelíbí jak se u toho tváří Ivanna.

33
yeey
Reagovat

33 zkratka Ivanna je objektivne lepsi, Petr sice dobre zpiva ale jeho vystoupeni v zadnym pripade nejsou tak impressive jako Ivanny, ktera ma neuveritelnou techniku, ma vic barev hlasu atd… ne ze by byl Petr spatnej, to vubec, ale kdyz pominu otazku hudeniho vkusu (kterej mam ja osobne btw daleko blizsi k Petrovi) a toho, ze divaci vzdy poslou dal Ivannu narozdil od Petra, tak Ivanna je urcite lepsi…

35
mila
Reagovat

34 – Kutheil ma lepsi techniku zpevu, je na nem videt, ze hodne zpiva s rockovou kapelou a zaroven ho obrousil muzikal. Jen ten divoky projev na podiu to kazi, mel by stat a zpivat a nechat si ty pohyby na ucinkovani s Votchi.. Jak mi byl na zacatku nesympaticky, tak ted se mi libi a verim, ze je i hodne nervozni a proto asi i nevedomky vystupuje tak namachrovane.

36
mila
Reagovat

35 – uzasny clanek, to presne jsem mela na mysli. Cituji odstavec o MD:
Zvlášť v této „show předstírající realitu“ vyniká Michal David, pro kterého je Hlas ČeskoSlovenska zřejmě definitivním dokončením rehabilitace. Předrevoluční stigma autora kolovrátků je pryč, už od Nagana veřejnost čím dál víc vnímá Davida jako skvělého hitmakera a talentovaného autora muzikálů. A pro mladou generaci „bez paměti“ je to dokonce i „frajer, co se prosadil v každé době“. Není pak divu, že svou poslední desku David pojmenoval Čas vítězství.

Na jeho předlistopadové popularitě se samozřejmě podílela ochrana mocných a takřka nulová konkurence. A „straré struktury“ plus spojenectví s médii jistě mají podíl i na jeho návratu, stejně jako stojí za slávou dalších interpretů. Ale je to hlas lidu a kultura zapomnění, které Davida vynesly do pozice „českého mogula“. Tím také bohužel skutečně je a před kamerou si to náležité užívá. Od výběru oblečení až po samolibá gesta a slova jakéhosi „hudebního kmotra“.

37
mila
Reagovat

a nejvic je to videt na soucasnych diskotekach a zabavach – zahraji nejakou odrhovacku MD a mladez se zene na parket a ja z toho mam osypky.. a za tohle jsme cinkali klicema…

38
-bé-bé-
Reagovat

34 – Ivanna je technicky fakt dobrá…ale neviem kým je…nevidím to v jej speve…už v 1. medailóniku som si všimla, že je v „ťažkom Závese svojej matky“ zrejme napĺňa jej ambície a preto je v nej niečo „staré a skúsené“, to keď sa bojíme urobiť chybu, lebo sa chceme páčiť…a tak nič nové neprinesieme

v tom videu na markíze, keď sa mala vyjadriť k Anne, nedokázala vyjadriť seba

39
mila
Reagovat

39 – Ivanna pripomina MD jeho mladi pred rokem 89 – Rytmus to vystihl naprosto presne, kdyz ji oznacil, ze vypada jako nejaka zpevacka z dob totace

40
-bé-bé-
Reagovat

40 – no práve, mám obavu, že v rukách MD už ani nerozkvitne

41
yeey
Reagovat

36 techniku zpevu maji oba dobrou – jak Ivanna, tak Petr… Ivanna holt ma uzasnou techniku, kdyz zpiva Whitney, Petr kdyz zpiva Nirvanu ( i kdyz vyhrady bych k tomu vystoupeni mel – chraplaky miluju, ale on obcas chrapti zpusobem, ze by se to dalo pouzit jako dobry strasici prostredek na deti 5. prosince, kdyz pride Mikulas s Certem) … nicmene i kdyz takovy zpivani jako je Ivannino normalne vubec nevyhledavam, ona zpiva fakt paradne a co predvedla ve Whitney bylo neuveritelny…

37 nevim jesi ziju v jinym state ja nebo autor clanku, ale nikoho kdo by nakym zpusobem uznaval MD nebo ho snad dobrovolne poslouchal osobne neznam…. je rozdil brat nekoho jako hitmakera, frajera nebo talentovaneho autora muzikalu a je rozdil se ujet na Nonstop na diskotece-coz ja mimochodem nedelam a nesnasim to, jenom chci rict, ze autor ma dost omezenej uhel pohledu….

42
yeey
Reagovat

40 je rozdil rict, ze Ivanna vypada/zpiva jak z dob totace a je rozdil rict ze jeji vystupovani je komunisticky… (ne ze by ovsem prvni varianta byla ok)… to je prave Rytmusuv problem… nedokaze dobre volit slova, zni akorat jako hulvat, kritiku pak stejne nikdo nebere vazne, no ostatne je to podle me dany predevsim jeho nizkym vzdelanim a absolutne ujetym pohledem na svet…

43
-bé-bé-
Reagovat

31 – Ahoj sali,

čo hovoríš na Úlet I. II. III. ?

44
XMAN
Reagovat

34: No ty naštěstí nejsi žádnej hudební odborník aby si to takhle mohl rozseknout a televizní diváci ti už vůbec ne. Jejich názorem a vkusem často dost pohrdám. Já si myslím že jsou hlavně každej úplně jinej jak Petr tak Ivanna a tak se vůbec ani porovnávat nedají. Proto byla taky totální zhovadilost dát k Ivanně do souboje Hnilicu….nic nesmyslnějšího se už fakt nemohlo stát i když MD moc dobře věděl co dělá. Nejde to porovnávat, proto ani nejde říct že je Ivanna lepší. Lepší je pro tebe protože se tobě líbí víc. A nevím proč by tvoje slovo mělo mít větší váhu než moje a proč ty by si měl mít pravdu a já ne.

45
yeey
Reagovat

45 bez urazky – nevim jesi moje slovo ma nejakou vahu, ale tvoje pro me fakt zadnou nema, protoze kazdym svym prispevkem ukazujes, jak ses zamindrakovanej, neprejici a sprostej – neber si to osobne – proto tvoje nazory neberu, i kdybych s nima nahodou 100x souhlasil…

46
XMAN
Reagovat

46: Ok, tak je dobře že jsme si to takhle ujasnily. :-)

47
yeey
Reagovat

47 no zkus se nad tim zamyslet, casto ani tak nejde o nazor, ale o to, jak ho prezentujes … :-)

48
yeey
Reagovat

cimz samozrejme nerikam, ze ja se obcas nevyjadrim nevhodne :-)

49
XMAN
Reagovat

Zajímalo by mě jak dá Miloš ty Whitesnake. Výběr je to rozhodně sympatický, lepší tyhle rockový klasiky než nějaký Maroon 5 a podobně, v tom se mi nelíbil. Když to zazpívá dobře, tak mu možná i začnu fandit, sice ne nějak extra jako třeba Jurajovi, to teda fakt ne, ale po Zuzce je u mě v týmu Dary dvojka, rozhodně je daleko lepší Miloš než třeba Mrózek, myslím teda těmi sympatiemi u mě, protože Mrózek je u mě v tuto chvíli společně s Ivannou můj antifavorit číslo 1. Ono také u té Dary není z čeho vybírat. Katarína tam už dávno nemá co dělat a Dominika je mi taky dost nesympatická. Ale aby Miloš porazil Zuzku, to bych si teda opravdu hodně nepřál. To by podle mě bylo hodně nespravedlivé a bylo by mi jí líto. Na GF Miloš svými schopnostmi nemá, na TOP 2 u Dary má zcela určitě.

50
XMAN
Reagovat

Tipy na GF:
Vojtek- Mrózek (bohužel ale budu se modlit za Poulíčkovou))
MD – Ivanna (bohužel, tady je to fakt nevyhnutelné což mě hodně štve)
Dara – Zuzana nebo Miloš, přeju to Zuzce
Rytmus – Anička nebo Nikoleta, ale spíš Anička, narovinu říkám že tam chci Juraje.

51
Viq
Reagovat

39 – -bé-bé- Mně přijde, že se k Anně vyjádřila velmi jasně, jestli máme na mysli totéž video.
Podle mého výkladu pevně držela basu s Davidem a tu pozici dokonce o nějaký milimetřík nenápadně posunula dál…
Já ji samozřejmě chápu a rozumím jí, ale tohle jsou způsoby, které neznají slovo čest.

52
garf
Reagovat

XMANe, tvoje nenávist vůči Ivanně je až chorobná, dělej s tím něco! Udělala ti snad něco? Možná, že je to v soukroní mnohem příjemnější holka než třeba Anna, za vypadnutí Hnilici nemůže, za Davida také ne, tak o co stále jde? To, co dělal Rytmus posledně kvůli Anně tak to zase David nedělá a že má rád velké hlasy? No a co, já také, a že právě u těchto hlasů má spousta lidí pocit, že v tom nejsou emoce ta je čistě jejich problém, je to čistě subjektivní pocit a nemá smysl ten můj druhému vnucovat, je to ostatně zbytečné. Teď např. vybral David Ivanně tak hroznou píseň od Jessi J, je to celé ve výškách, přitom by mohl vědět, že silnější je Ivanna v hloubkách, dále žádná nosná zapamatovatelná melodie – netuším, jak tentokrát dopadne, ale její parketa to asi není. Tak proč to má zpívat, že by se ji chtěl MD zbavit? Každopádně jde o velmi těžkou píseň.

53
Viq
Reagovat

53 – Já Michalovi taky stále věřím. Z podsvětí je mi nejsympatičtější a tvoří ten správnej tým. Áu :(
http://www.youtube.com/watch?v=8iGwHnG3l4Q

54
Fanda
Reagovat

27 – ale vždyť oni si ho vybrali sami…

55
gaira
Reagovat

hlavně že se David posledně vytahoval že jeho tým bude příště zpívat jen československy co?
musím říct že v mých očích tímto účinkováním dosti klesl , každý díl hlouběji a hlouběji…pokaždé se divím že to jde ještě hlouběji :-)
na tenhle přenos se ani moc netěším , od vypadnutí Davida ….škoda slov

56
-bé-bé-
Reagovat

45 – no tak toto so mnou rezonuje…to, že individuality sa vlastne nedajú porovnávať…kouč by mal tu jedinečnosť pomocť nájsť a podporiť speváka aby naozaj bol sebou…
potom je to neporovnateľné…
a počet hlasov vlastne nehovorí o kvalite len o potrebách väčšiny…

57
-bé-bé-
Reagovat

52 – vo mne to vyvolalo smútok, že sa takto vyjadrila…myslím si, že jediná z tímu takýmto sposobom nadbieha koučovi…smútok, že je zmanipulovaná…
zdá sa mi, že to u teba ale vyvolalo iné pocity?

ak by sa vyjadrila priamo k Anke, tak by to nebolo také neosobné…výhodou neosobných vyjadrení je to, že to zasiahne iba tých čo nie sú v kontakte so sebou

58
sali
Reagovat

44 be/be/ – Tak nejak som mal namysli jej celú budúcu ságu. Vystihla si. :-)

52 – Súhlas. 18-ročná baba pod tlakom poučuje celý svet, že 16-ročná baba má mať úctu k starším. Každý sa dnes bojí, keď mu ide o flek.

59
sali
Reagovat

Hodnotenie súťažných výberov:

Kateřina – nemá šancu. Jediný, kto by dokázal zaspievať Kratochvílovej hyperzastretý chraplák, je Juliet Simms.

Miloš – on to dá možno dobre, lenže vyleštený rock bieleho hada nemám vôbec rád.

Katarína – cítim šancu na rehabilitáciu, imho Katka postúpi zase priamo, pretože tým, čo ju minule podržali, prihrá na smeč: „Tak vidíte, že vie spievať!“

Petr – Milošovi by to sadlo lepšie.

Brunno – ten sa nikdy nevzdá. Len mi nejde do hlavy, prečo ho MD výbermi podporuje viac ako Ivannu?

Dominika – Prepáč Tina, mne sa vôbec nepáči text, znie príliš amatérsky. Dominika je taká malá čertica, takže saobávam, že tu trochu zanikne a rozstrel má istý.

Ivanna – Hádam si nemyslíte, že bude vrešťať ako Jessie… Podľa mňa uvidíme komornú verziu s falzetmi, čo by Ivanne sadlo omnoho viac než plné zavýjanie.

Zuzka – Mne sa tá pieseň vôbec nezdá byť otravná. Zuzka to dá po svojom, pretože má mäkký hlasový prejav, takže svojský strih piesne do európskeho podania jej bude slušiť.

RESUME:
1) Najhoršia výberová paleta priamych prenosov.
2) Najviac (a možno iba) sa teším na Zuzku,…
3) … najmenej na spoločný song tímu MD (prirovnal by som to k nepodarenému alegorickému prvomájovému vozu). Chcem ho zmeškať. :-)

60
Viq
Reagovat

58 – Já bych ani neřekl smutek. Velká část lidí takhle jedná. Účelově, ad hoc, bez principů. Dneska se to hodí do krámu a budu profitovat – je to pravda a super věc. Zítra se vítr obrátí – je to sračka a lež jako věž.
Další motivací je držení basy s koučem. Ale tady pokud má člověk principy, to lze bez jakéhokoli šrámu vybruslit.
Ivanně ale nic nevyčítám. To video mě zklamalo celkovým vyzněním a směřováním. Ani Rytmus mě vůbec nenadchl…

61
Viq
Reagovat

57 – Objektivní pravdy ve vodách tohoto tématu v širším smyslu (umění, vkus, atd.) nenajdeme. Ani je nepotřebujeme. Nepočítáme matematické úlohy, nestavíme elektrárnu, nekopeme důl…
Každý má sve pořadí hodnot a já za sebe můžu určit, kdo mi do nich zapadá a kdo ne.

62
sali
Reagovat

61 – Čo by si na Rytmusovom mieste povedal? Neviem totiž, či sa mám hanbiť za to, že mne sa jeho obhajoba (a Markétina tiež) zdala dostačujúca na taký rýchly shot, preto som fakt zvedavý… Teším sa, že ma presvedčíš.

Nenaložil som na Teba príliš veľa, však? :-)

63
Viq
Reagovat

63 – Mně se tam žádná obhajoba nezdála dobrá a upřímná. Je třeba v prvé řadě říct, že obhajoba zde není něco, po čem bych toužil. Rytmus byl velmi nešikovný, ale nechtěl bych ho hodnotit, protože to asi bylo sestříháno. Celé to video mělo nějaký podtón (nějakou agendu). A pokud ne, tak se to nějakému blbovi nedopatřením náramně povedlo (nevěřím).

Co chci říct?
Když přistoupíš na argumentaci „nepřítele“, předem jsi prohrál. Teď se mi nedostává vhodných slov a přirovnání, ale snad chápeš, o co mi jde.
Argumentace ja jako umění války. Ani s nejlepší armádou nebudeš bojovat tam, kam tě pošle nepřítel.

64
-bé-bé-
Reagovat

Sali Sali,

veď ty si tam nebol, dáš anketu a nič…
minulý článok do 271!

65
-bé-bé-
Reagovat

65 – od 271

66
-bé-bé-
Reagovat

64
Viqu – no keď to takto napíšeš, tak si spomínam, že som tam ten podtón videla…ale ten pocit som tak nejak odložila, viem, že bol u Barbory aj u Markéty…
u Rytmusa som to nevnímala

„argumentace nepřítele“…niečo podobné som mala na mysli v 19

67
sali
Reagovat

65 – Akože nie? Čítal som hneď po obede: Merkúr, Venuša, Zem, Mars,… Nemám pocit, že by som niečo zanedbal… Oprav ma, ak samýlim, možno nerozumiem. :-)

68
sali
Reagovat

64 – Chceš povedať, že sa im nepodarilo nič viac iba pasívne reagovať? Očakával by si asi niečo ako získanie budúcej výhody… Rozumiem správne?

69
-bé-bé-
Reagovat

68 –
som sklamaná, že ťa to nezaujalo, očakávanie som mala veľké…
najmä to vyústenie…raz za 243 rokov prechádza slnečný lúč cez Venušu…atď.
Úlet vo fázach: I. Večernica II. Zornička III. Venuša

tak aspoň pre ďaľších: ANKETA
Sali začal anketu na názov CD obľúbeného favorita,
pre Aničku vymyslel:
Úlet I.

70
sali
Reagovat

Už nevládzem. Dobrú noc. :-)

71
Viq
Reagovat

67 – Ten příspěvek 16 jsem samozřejmě napsal pro pobavení jako srandu. Nejde o vážný návod :-))
Je fakt, že já vyznávám spíše defenzivní styl. Je dobré vědět, na co ho použít a na co ho nepoužít. Někdy může být štítem a někdy náhrobkem…

A ta faleš u soutěžících tam jasně byla. U Rytmuse byla nešikovnost.

72
Viq
Reagovat

69 – Nerozumíš správně :-) Mě teď bohužel asi nenapadají vhodná a jasnější slova.
Argument nepřítele musíš odklonit, zničit, potupit…
Nesmíš si ho na sebe navlíknout a usmívat se, jak je ta vestička slušivá, ale že pro ni nejsi dost dobrý…
To je špatně.

73
Motýlek
Reagovat

Dobrú noc sali, Viq i -bé-bé-
/a děkuju za pozdrav/… :-)

do ankety přispěju zítra pokud mě něco napadne…

74
-bé-bé-
Reagovat

73 – skús to priamo

75
Viq
Reagovat

75 – Přímo? Konkrétní situace má více řešení. Lepší řešení než zvolené -> Nechat disko veksláka, ať se vyzvrací a vyprůjmuje a na jeho produkty nesahat! A jestli jeho hovínka budou lidi u obrazovek papat, jejich problém…

Skutečnost se ovšem jeví tak, že tento konflikt je na objednávku produkce a v její režii.

76
XMAN
Reagovat

53: Nevím co bych s tím měl jako dělat. Jako zpěvačka mě prostě vůbec nezajímá, jenom mě nudí a už vždycky mě bude mrzet že tam místo ní nneí Hnilica. Jako člověk špatná být třeba nemusí, alesám MD mi ji svoji tlačenkou znechucuje víc a víc. Vím že za to ona třeba nemůže, nicméně já zase nemůžu za to že to na mě působí tak jak to na mě působí a že vzhledem k tomu že jsou moji favoriti v tomto týmu Petr a Brunno tak Ivannu prostě rád nemám a nikdy ji mít rád nebudu. To se nedá svítit, takhle to prostě bylo, je a bude. Že bych ji vyloženě nenáviděl se snad ani říct nedá, ale MDýho nenávidím od vyřazení Hnilici rozhodně. tehdy jsem pochopil co je to za člověka a od té doby se to díl od dílu stále víc potvrzuje. Přál bych si aby byl mrtvý.
55: Ano vybrali si ho sami, ale oni nevěděli do čeho jdou. Já jsem proti němu taky nikdy nic neměl až v téhle soutěži se konečně ukázal v tom pravém světle a došlo mi co je to za hajzla. Myslím že kdyby teď většina z nich kromě Ivanny měla na výběr znovu, vybrali by si někoho jiného. Bohužel na to už je příliš pozdě a jejich osud v soutěži je tím pádem spečetěn. Otázkou je jenom kdy a jak ale vyřazení se nikdo z nich kromě Ivanny nevyhne ani kdyby zazpíval jako Caruso.

77
XMAN
Reagovat

sali: Milošovi by Země Vzdálená sedla lépe než Petrovi? Tak v tom s tebou nemůžu souhlasit. Myslím si že by to byl průšvih a že by to Miloš zazpíval falešně. To už by na něho bylo opravdu moc velké sousto. Petr je přece jen zkušenější. To už Milošovi spíš sednou ti jeho Whitesnake než Země Vzdálená.

78
Jana
Reagovat

Já X Mana docela i chápu, Ivannu taky ráda nemám a jestli někomu opravdu nepřeju vítězství tak je to jedině ona. Působí na mě až příliš akademicky, ona ta technika zpěvu taky není všechno, když na vás z toho člověka nic nejde. Navíc to Emdýho preferování Ivanny je opravdu až nechutný. Přála bych to Grandfinále komukoliv jinému z toho týmu jen ne Ivanně, nelíbila se mi už od výběru naslepo a Emdý mi ji zhnusil už totálně. Holka za to sice nemůže ale sympatie prostě nikomu nevnutíte, když tam nejsou.

79
XMAN
Reagovat

Přemýšlím o tom kdo mi vadí víc jestli Ivanna nebo Mrózek a musím říct že víc mi vadí Ivanna a může za to právě MD a nikdo jiný. Ona za to nemůže že ji on tak upřednostňuje, ale pocit co z toho mám, tak od toho se odprostit nedokážu. Bohužel jestli má někdo to GF fakt jisté, tak je to Ivanna, ta má díky tlačence od MD to GF jistější než Anička u Rytmuse.

81
yeey
Reagovat

muzete mi prosim popsat, jak konkretne MD furt tak hruzostrasne protlacuje Ivannu?? Ok, pustil ji pres Hnilicu, rekl o ni ze je pro nej Hlas….. s Hnilicou, ok, to je teda smutny, nicmene se ukazalo, ze to byla dobra volba a Ivanna podava dost mozna nejlepsi vykony ze vsech…. a to druhy je jen prazdnej kec, kterejch MD vypusti asi 20 za prenos… Anicka ma tlacenku daleko vetsi nejen od kouce, ale i od produkce a konec koncu i od MD… tak mi prosim napiste, co tak nespravedlivyho MD udelal… krome diskutabilniho souboje s Hnilicou tu nevidim zadnej cin, kterej by tu tlacenku potvrzoval (joo kdyby ji posilal porad dal, ale Ivanna hladce postupuje pres divaky)

82
XMAN
Reagovat

82: Anička má tlačenku od MD?

83
XMAN
Reagovat

Tak mě je to právě divný že Ivanna pořád tak postupuje přes diváky, ale letos se pro ty holkyprostě hlasuje víc, nevím proč to tak je…jinak to že má Ivanna tlačenku od MD si myslí docela dost lidí takže ono na tom asi ěnco bude….třeba to jen ty nechceš vidět není to tak?

84
XMAN
Reagovat

To jak z ní byl MD hotovej například v rozstřelu s Hnilicou bylo přímo do očí bijící a nebylo to rozhodně zpěvem v tu chvíli protože tam podala nic moc výkon a Hnilica byl o něco lepší…a od té doby se tohle už prostě s nima táhne a nikdo už to nikdy neodpáře, to by ji jedině musel vyřadit.

85
yeey
Reagovat

84 ja se te ale ptam jak ji konkretne teda protlacuje, kdyz ji protlacuje???

86
XMAN
Reagovat

Ale já už se o ní prostě bavit nechci, mě ta holka nezajímá ať si zpívá jak chce, ze mě nikdy jejího fanouška neuděláte. Budu radši řešit soutěžící kteří mě aspoň něčím zajímají. O MD si myslím svoje a rozhodně mu nejde o to jakej je kdo talent, spíš by chtěl Ivannu dostat do postele podle mě. Víc se k tomu vyjádřím třeba v pondělí večer až mi vyhodí Petra nebo Brunna a do tý doby tečka.

87
XMAN
Reagovat

86: Dobře, kdyby to Ivanna totálně zkazila a zazpívala katastrofálně a dostala by se do rozstřelu s Brunnem….tam by Brunno zazpíval skvěle a ona to znovu pokazila, koho si myslíš že by MD vyhodil?

88
XMAN
Reagovat

Proč teda MD vyhodil Hnilicu, Weingärtnera a proč se chystá vyhodit Kutheila a Oravce? Nneí to náhodou tím že jí odstraňuje soupeře kteří by ji mohli ohrozit aby měla cestu do Grandfinále jasnou? Proč si pořád nechává slabou Katku? Nevidím jiný důvod proč by si takhle sám likvidoval svoje nejlepší zpěváky než ten že to všechno dělá jen a jen kvůli Ivanně…

89
XMAN
Reagovat

A to je právě to protlačování jinak nechápu proč by vyhodil Davida W. když mohl vyhodit Katku – protože David by Ivannu mohl porazit, Katka ne…

90
Viq
Reagovat

82 – Tre Kronor ti ve čtvrtfinále předvedou, jak se hraje hokej, ty tlačenko :-)

91
yeey
Reagovat

88 nic takovyho se ale jeste nestalo :D:D to jako rikas jen tak preventivne, ze ma Ivanna tlacenku, protoze mas pocit, ze by to mohlo nastat?? :D:D

a btw nechces se o ni bavit, ale vyuzijes kazdou prilezitost se do ni strefit, zajimavy…

92
XMAN
Reagovat

yeey: Tak mi teda vysvětli proč vyhodil MD Davida Weingärtnera když nemusel a mohl vyhodit Katku. Jakej k tomu měl podle tebe jinej důvod než ten aby Ivanně odstranil silného soupeře? I kdyby ten duel s Hnilicou měla na svědomí čistě produkce tak nevěřím tomu že by mu produkce přikázala i to aby poslal do duelu Davida a Petra a Katku nechal postoupit dál….nevím jakej by to mělo význam a až takhle daleko produkce taky nesahá, kouč přece musí mít taky aspoň nějaký minimální slovo. Až mi vysvětlíš proč vyhodil Davida když neprotlačuje Ivannu, pak se možná pochopíme.

93
Viq
Reagovat

Anička má tlačenku od Michala Davida. To je materiál.
Někdo snad vyhlásil soutěž o největší kvák století?

94
XMAN
Reagovat

94: On už se totiž zamotává do svých slov a pomalu ale jistě mu dochází argumenty :-) Anička má tlačenku od MD zřejmě tím že místo aby hodnotil její zpěv jí vyčítá všechno možné, například že ho nezdraví, tomu se říká taková tlačenka naruby :-D

95
yeey
Reagovat

93 to je jen tva teorie, ze MD odstranuje Ivanne soupere… ja bych taky Katku uz vyhodil a Davida W bych tam nechal jeste dlouho, ale holt na ty Katce cosi vidi (stejne jako Dara)… jesi nekomu MD nadrzuje, tak je to ona, ne Ivanna… a myslenka, ze by tam nechaval Ivanne slaby soupere je dost ujeta, MD by byl sam proti sobe… navic kdyz kouc bude chtit, tak proste svyho favorita do GF dostane a nemusi k tomu odstranovat soupere…

96
yeey
Reagovat

94 samozrejme sem to myslel tak, ze blby kecy o zdraveni Anicce spis pomuzou, nez uskodi… porad to Anicku zviditelni a je to to posledni, co lidi v prenosu vidi, takze si situaci zapamatujou a Anicka je hned vyraznejsi…

97
Viq
Reagovat

95 – Já už beru jako fakt, že někdo má a někdo holt nemá. S tím se nedá nic dělat. Lze ale změnit systém, aby lidskou blbost nepěstoval.

98
Viq
Reagovat

97 – Nesdílím tento pohled.
Když na tebe uprostřed náměstí vyliju kýbl hnoje, zviditelní tě to. Ale vonět nebudeš.

99
XMAN
Reagovat

96: Nadržuje oběma Ivanně i Katce, protože jsou to holky a Katka je navíc pro Ivannu slabá soupeřka, tak spojuje příjemné s užitečným. On se radši těch silných soupeřů zbaví zavčas, co kdyby pak zazářili a to už by to jejich vyhození bylo moc okatý….už takhle o něm spousta lidí ví jaká je ten člvoěk bezpáteřní křivá krysa ale pořád se ještě najde dost takových naivků jako ty kteří mu skočí na lep….ale docela tě i chápu, kdyby vyhodil Ivannu a protlačoval takovýmhle způsobem Hnilicu nebo Kutheila, taky bych to jako žádné protlačování neviděl a vůbec by mi to nevadilo. Každý máme svou teorii a do hlavy MD nevidíme takže se asi nedozvíme čí teorie je ta správná ale většina lidí se tady vyslovila že Ivanna má GF jisté a i kdyby zpívala sebelíp tak ani takmnikdo nic jistý nemá takže si to asi myslí víc lidí že na Ivannu nedá MD dopustit a ostatním hází klacky pod nohy. Tohle není teorie z mojí hlavy, myslí si to dost lidí pokud ti to ještě nedošlo. Necháme už raději toho, my se stejně v tomhle neshodneme.

100
yeey
Reagovat

99 ok nesdilej muj pohled, ale to neznamena ze na me musis (nebo to bylo o MD?) hlasit, ze „nemam“ a ze sem blbej…

101
yeey
Reagovat

100 – souhlas! :-) (no stejnak tu ta hadka bude do 3 dnu nanovo:-)

102
Viq
Reagovat

101 – Nemusím, ale můžu. Ber to tak, jak to je – jako subjektivní názor, který nemá žádnou váhu.

103
XMAN
Reagovat

MD by si mohl pověst napravit paradoxně jedině tak že by místo Ivanny poslal do Grandfinále někoho jiného. Nic jiného už mu bohužel nepomůže. Může to vůči ní být i třeba nefér když bude zpívat fakt dobře, ale hold to jinak už napořád bude MDýho protekční holčička, ona za to asi nemůže ale MD stoprocentně. Já bych do GF poslal Petra, rozhodně by si to taky zasloužil, jeho výkony jsou vyrovnané, nedá se říct že by něco zkazil, je to zkušený a spolehlivý zpěvák, který špatně prostě nikdy nezazpívá. Měl by tam být on.

104
yeey
Reagovat

103 tenhle pristup jen tak nekomu nadavat se mi vubec nelibi, ale co nadelam… :/

105
XMAN
Reagovat

Tak a teď jdu pryč, tak už se tady aspoň nebudu muset hádat. Klidně pište, rád se k tomu zase zítra vyjádřím :-D

106
Viq
Reagovat

105 – A co se tě vlastně dotklo? Slušné reagování a konstatování skutečnosti měkce zabalené do obecného shrnutí? To jsi zvyklý jen na mazání medíku kolem pusy a přátelské poplácávání po zádech?
Možná i takové zacházení ti dopřeju, ale musíš si ho zasloužit.

107
yeey
Reagovat

107 jen si mysim, ze nic blbyho, za co bych si zaslouzil tvoje opovrzlivy komentare, sem nenapsal, jenom mam jinej nazor nez ty… to neni duvod psat neco o blbosti a ze „nemam“

108
Viq
Reagovat

108 – No jo, názor. Ony totiž všechny věci na světě zase nejsou subjektivního charakteru – jako krása, umění, vkus… Odlišné názory na některé věci jsou na stejné úrovni a pak jsou názory na jiné věci, které jsou 1 a jiné jsou 0.
Jde o filozofický problém.
Když někdo bude dokola Bohu navzdory omílat, že komunismus může fungovat, je na místě konstatovat, že je slabomyslný. Stejně tak, když bude tvrdit, že žulový šutr ve vodě plave.
Některé věci nejsou o obohacující názorové různorodosti.

109
pro nick yeey
Reagovat

Kašli na to. Viq si myslí, že snědl Šalamounovo hovno, a s těmihle chytráky se nikam nedostaneš. Je to marný, je to marný, je to marný. :-) On zdaleka není tak hlubokomyslnej, jak si mylně myslí sali. Je především patetickej a tak okouzlenej sám sebou a svojí „skvělou“ argumentací, že si nevidí na špičku nosu. Já to tady čtu od začátku a tou jeho nabubřelostí se dobře bavím. Nenech se vyprovokovat. To jsou z jeho strany jen dobře zabalený, prázdný slova. Navrchu se to leskne, ale vespod nic není.

110
Viq
Reagovat

110 – V tom ti dávám za pravdu.

111
yeey
Reagovat

109 a o tom, ktery veci sou o „obohacujici nazorove ruznorodosti“ rozhodujes ty? takze kdyz ja mam jinej nazor nez ty, tak muj je automaticky 0 a tvuj 1? :-)) to ses vazne tak sebestrednej? wau…

110 no tak dik za anonymni radu… souhlasim v tom, ze s lidma jako Viq se v zadnym pripade neda vest rozumna rec… nebudu nikomu nadavat, na to tu mame jine experty, ale nechtel bych se s nim v realu setkat nebo se s nim nedej boze na necem domlouvat, treba je v realu jinej, tady mam pocit, ze mluvim do dubu… (ale podle neho sem za min, jak mi uz min. 2x sifrovane sdelil, takze chyba je jen a jen na me strane:-))

112
Viq
Reagovat

112 – Well played.
Že moje příspěvky působí špatně na publikum, jsem si vědom.

113
yeey
Reagovat

113 dik ;-)

114
yeey
Reagovat

http://www.denik.cz/ostatni_kultura/kristyna-danhelova-a-kristina-zakuciova-je-treba-trosku-provetrat-vzduch-2012051.html

tak vida, kdo tu nakonec nadrzuje nejvic … :-) tomuhle se aspon da trochu verit, ne jak povidackam o odstranovani Ivanninych souperu…

115
Anta
Reagovat

Taky to zde pročítám a XMENovi příspěvky, te je teda masáž a intelektuálské kecy Viqa mě tedy taky moc nebaví.
110 souhlas

117
Jana
Reagovat

Rozumím,taktika,jak ubrat Brunnovi trochu těch esemesek….

118
Ahojda
Reagovat

Asi je už všem jasné, že největší problém Anny a Ivany je, že jsou pod kouči, kteří se nemusí..kdyby byla Anna u Dary, tak MD zařadí neutrál a ještě pochválí „Darinku“ jak jim to šlape… Ivana u Vojtka by aspoň trochu nasákla nespoutanosti a možná by se zbavila až robotické studené skoro dokonalosti s kýčovitým zjevem…
Je to pro obě smůla…Rytmus jako jediný si může k velkému MD dovolit hodně, nebyl, není a nebude mu zavázán ve světě šoubyznysu v ničem na rozdíl od Vojtka u kterého je MD chlebodárce a Dary, která si uvědomuje moc dobře, kam až sahají jeho prsty pokud se mu někdo znelíbí.. v tom mě ta soutěž hodně zklamala a MD nejvíc..opravdu v něm zůstaly mocenské manýry z předlistopadových let…ale třeba se ještě chytne za nos…nic méně z těchto důvodů, je docela možné že ani jedna nebude v GF…
Jinak se těším na Zuzku i Miloše i když u Miloše se mi zdá, že z něho začíná být Narcis …Petr je sympaťák jako člověk, ale jeho zpěv mě moc nebere…
no a Anničky CD bych nazvala „Studená sprcha“…tak nějak se musí cítit z toho co se kolem děje…

119
Viq
Reagovat

119 – Je to možné, ale kdo se na to slavné „grandfinále“ potom bude dívat, když z něho vyštípou kvalitu? Ale i to už se stalo – čím vyšší kola, tím větší sračky. Čest výjimkám… Aničky cd bych nenazval „Studená sprcha“, na ublíženost a zahořklost je příliš brzy.

2 yeey a spol. – Váš názor mě nezajímá. Nečtěte mě, jestli se vám dělá nevolno. Já taky některé lidi nečtu.

2 yeey – Na tebe stačí jemně z dálky fouknout a už se jako hérečka klátíš do vývrtky a děláš kotrmelce. V tom je kousek umění.

120
Viq
Reagovat

A na zítřejším dílu mě zajímá, jakou kanadu Rytmus provede Ivance Bagové. Která bábovička to schytá…
Destrukce budiž pochválena. Nic jiného nám nezbylo.

121
Moxena
Reagovat

Ahoj, nikdy tu nepřispívám, pouze si pročítám diskuzi. Ale musím říct, že mě teda nejvíc ze všeho baví právě Viqovy příspěvky, které jsou nejen zajímavé na povrch, ale když se nad tím zamyslím, tak zjišťuju, že uhodil hřebíček na hlavičku.

122
XMAN
Reagovat

No to jsem teda nečekal že bude ta Kristýna Daňhelová tak plná zášti z vyřazení a bude takhle házet špínu na Juraje…..já myslím že Juraj v pondělním rozstřelu dost jasně ukázal že překvapit ještě dokáže protože to byl jeho jednoznačně nejlepší výkon v celé soutěži a bylo to prostě úžasné. že k tomu aby byl skvělý potřebuje kytaru bych mu neměl vůbec za zlé, je to prostě muzikant, zpívající kytarista, ale je to fakt velký talent. Anička je taky nejlepší když má u sebe kytaru. I kdyby už Juraj překvapit ničím nedokázal což je po pondělním rozstřelu absolutní nesmysl, čím by asi tak překvapila Kristýna? V Rytmusově týmu patřila vždy dlouhodobě mezi ty nejslabší, mohla být ráda za to že ji vůbec Rytmus nechal prolést přes Michala Chrenka a Adama Koubka a měla by mu být za to naopak vděčná a ne se chovat takhle. Kdyby vypadl Juraj, určitě by tohle o Kristýně neřekl. Je to namyšlená holka a hodně mě zklamala. Naopak Kristína Z. má pravdu že kvůli nemoci rozhodoně vyřazena nebyla, to byl hodně blbý argument a s tím že tam prostě musel zůstat Mrózek jako jediný kluk je to bohužel pravda. Kristína Z. je ale až moc hodná a tak to Vojtkovi nemá za zlé….já bych mu to za zlé asi měl. Produkce sice dává jasné rozkazy ale já na jeho místě když bych měl Kristínu Z. fakt tolik rád, tak ji prostě stejně nevyhodím ale to už sem tady psal.
Co se týče Grandfinále a toho že by tam nebyla Anička ani Ivanna – já bych se teda díval a vůbec by mi to nevadilo, naopak bych to uvítal, pokud by tam místo Aničky byl Juraj a místo Ivanny Petr nebo Brunno. Nikoletu bych tam místo Aničky nechtěl, zpívá skvěle ale to už by byla asi fakt nuda a přehlídka školených hlasů bez jakékoliv přidané hodnoty a Katku místo Ivanny to by bylo jako z bláta do louže. Proti Aničce nic nemám, ale prostě mám radši Juraje a moje postoje k Ivanně už jsou známy dobře.

123
XMAN
Reagovat

Mimochodem právě z důvodu že u Vojtka musel zůstat jeden kluk si myslím že i v tom Grandfinále musí být minimálně jeden kluk a že nás prostě čistě dívčí GF nečeká. Něco jiného je, když je to superstar a jsou tam poslední dva lidi stejného pohlaví, to je v pohodě a něco jiného je GF se čtyřmi lidmi a pokud by to byly všechno jen samé holky tak by to už fakt byla nuda. Pokud produkce takhle tlačila na Vojtka kvůli tomu aby v jeho týmu nezůstaly jen samé holky, tak tím spíš se bude snažit o to aby samé holky nebyly ani v GF kde o to půjde ještě daleko víc kvůli sledovanosti. A obávám se té nejhorší možné varianty pro mě a to sice toho že to odnese Poulíčková a postoupí tam místo ní Mrózek. Anička a Ivanna jsou bohužel natolik favorizované a mediálně propírané že jim GF stejně neunikne a odnese to Poulíčková – a nebo Zuzka od Dary. Narovinu říkám za sebe, pokud by tam měli být z kluků Mrózek a nebo Miloš ( i když Miloš mi nevadí ale v GF by byl oproti jiným prostě nezaslouženě) to ať tam jsou fakt raději samé holky, i když nuda to bude teda nebetyčná. Pořád doufám v někoho z trojice Juraj, Petr, Brunno i když je mi jasné že jejich šance na GF jsou bohužel kvůli různým okolnostem v týmech absolutně nulové :-(

Reagovat

Velmi dobrý rozhovor s Pepou Vojtkem včetně několika otázek na Hlas http://novinky.cz/zena/styl/265668-pepa-vojtek-vypalovani-cd-je-neucta-k-nasi-praci.html

125
RAINMAN
Reagovat

Nepište sem nic!

126
cedarin
Reagovat

Tak konečně to jde.

Myslím, že Mareš na úplném začátku Tinu naštval, jal jí skočil do řeči, ale jinak dnes oba jedou :-))

Ve společné písni týmu Dary se mi moc líbila Zuzka a Miloš.

Nechápu tu obrovskou chválu Katky Petráňové, mně se její Ve stínu kapradiny nelíbilo ani trochu.

Teď dozpíval Petr K. Zemi vzdálenou. Pěkný hlas, silný, ale celý zbytek je pro mě afektovaný a nedávám to.

Dnes moc dobře Miloš!

Jo a společná píseň týmu Ovarové hlavy – Brunno se mi nelíbil ani trochu, Petr K. zpíval krátké samohlásky dlouze, což mě vždycky dost tahá za uši. Ale Ovarová hlava prožila orgasmus – nechutné!

127
Motýlek
Reagovat

RAINMANE ty dneska fakt sršíš vtipem! :-D

128
Motýlek
Reagovat

Cedarin – ahoj…., to je dobře, že už to tu funguje…. :-)))

129
VLT
Reagovat

Akorát že mezitím se rozjela diskuze pod předchozím článkem, kde je mnohem víc živo.

130
cedarin
Reagovat

Motýlek AHOJ! Taky jsem rád, že už je to v chodu. Za chvíli bude zpívat Ivanna a YMAN a yeey se jistě opět přátelsky pozdraví :-))

Jinak souhlasím s porotou, že Katka D. dnes její nejlepší vystoupení. Ale ve společné písni bylo vidět, že z těch 4 v týmu Dary má nejslabší hlas. Ale i s takovým hlasem a dobrým repertoárem může být dobrá.

131
Ája
Reagovat

127 – ahoj taťko :-D, souhlas, taky se mi moc líbí Miloš a Zuzka, no Nonstop se snad ani komentovat nedá, Davidovo ego málem proletělo stropem, jeho svěřenci podle mě při písničce trpěli

132
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Buďte pozdraveni…. Jinak dnes perlí Leoš i Tina…

133
kafíčko
Reagovat

tak začínámvěřit, že Katarína D. je protěžovaná…..

134
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Mně se Nonstop líbilo,nechápu, proč by se to nemohlo zpívat, když je to jeden z nejhranějších CZ hitů, který si půl národa nazpaměť zpívá, když to někde na party hrajou…

135
Motýlek
Reagovat

ahoj Marku :-) nešlo sem psát, tak se rozjela diskuze vedle…., ale já doufám, že to přeleze sem….

Cede – XMAN naběhne až ráno, asi má v neděli večer zatrhlý pc… :-)

136
Belisana
Reagovat

vsechny mile „tvare“ zdravim – to asi dnes bude muj neprinosnejsi prispevek :-)))

137
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Je dnes s podivem, kolik Slováků dokonce i z lepších vrstev dnes už neumí maďarsky….

138
dolores
Reagovat

tak kde mam vlastne pisat ?

k NON stop: ovela lepie mi tam sedela Katka P. ako Ivanna, lepsi bol aj Kutheil ako Brunno. celkove ale ten song pripadal nepodareny

139
Anta
Reagovat

Brunno dneska nééé

140
Motýlek
Reagovat

Dolly buď tu :-))

141
kafíčko
Reagovat

nemůžu si pomoct, ale málokterou písničku dokoukám dokonce – sleduju u toho Prostřeno :-P
nějak mě už to neberre

142
cedarin
Reagovat

Tak jsem přišel k televizi, podíval se na Brunna a raději zase odešel. Nějak mě nebere.

143
Motýlek
Reagovat

Brunno se mi kupodivu líbí…….

144
dolores
Reagovat

Brunno dava vysky dobre, ale pre mna je to spevak velmi dobreho karaoke

145
Jana
Reagovat

já mu fandím

146
cedarin
Reagovat

144 Motýlek – jak jsem odešel od televize, tak už to šlo, ale dívat se na něj, jak tam stojí, pějě a ruce v kapsách…raději nevidět.

147
dolores
Reagovat

raz by som chcela pochopit, preco Brunna tak velmi stale chvali porota? zato, ze je starsi jak ostatni a skuseny muzikant? ze je strasi, vsetka cest, ale chvalit ho po kazdej piesni mi pripada uz cudne. alebo ja som hlucha

motylku, caves:))

148
cedarin
Reagovat

Tak za chvíli Ivanna a rybízek nikde XMAN nemá vycházku, to je zase nuda :-)

149
Motýlek
Reagovat

Cede – tan začátek byl fakt špatný, ty ruce v kapsách, to jsem se taky pak nedívala a četla si tu…, ale pak to trošku rozjel a poslouchalo se to příjemně… Ale zpěvák to není, spíš takový písničkář…, už měl vypadnout minule..
Dolly máš pravdu samozřejmě… :-)

150
jeny
Reagovat

Katarína D. je dneska kočka, perfektní vlasy, duet s Ondřejem super.
Miloš jednička, tomu teda hodně fandím, kam se na něj hrabe Daniel, kupodivu se mi dnes moc nelíbil Brunno, možná výběrem písničky, která je hodně ohraná a nejvíc mi sedí k originálu. Jinak zatím docela dobrý.

151
yeey
Reagovat

149 hele moc nedrzkuj, jo! :DDD

152
dolores
Reagovat

133. Leos je ako vzdy zovialny a improvizuje, s Tinou to je dnes trochu lespie az nato, ze ta pusa uz po druhykrat vtipom nebola. minule Tina isla len povinne cviky podla scenara, ona sa len tak vezie … nikoho neurazi , nanadchne, celkom neskodna moderatorka, ale aj celkom nudna

153
cedarin
Reagovat

152 – čau rybízku, no konečně, už jsem měl úplně absťák, co tomu dnes říkáš? Miloš super, ne?

154
dolores
Reagovat

je pravda, ze Xman nepise pocas prenosu, netusim preco, zajtra nam to snad vysvetli :)) (dufam, ze mu Vlado nedal BAN)

155
dolores
Reagovat

151-duet Katky s Onrejom uz bol ?? akoze zo som to prehliadla?

156
pimpa
Reagovat

Já slyšela Brunna z oné místnosti, takže vizuální dojem žádný nemám. Zato poslechově nič moč.

157
Ája
Reagovat

tak já nevím, jmenuje se to „Hlas Československa“ nebo „Ovarová hlava v centru dění“?

158
yeey
Reagovat

154 ale prd abstak si mel, lepsi je si tu ze me delat prdel, ne? :D:D:D

Milos super super super… Bruno des, toho chlapka nemuzu ani citit…:D Kutheil zas neni GG, Katka neni Bara Zemanova…

159
cedarin
Reagovat

Tak Ovarová hlava si tam jede dnes takové lehké promo

160
dolores
Reagovat

Cakova & Bagova pre mna des

161
pimpa
Reagovat

Auuuu…. Ještěže už toho nechaly, Královny!!!

162
yeey
Reagovat

no tak Ilona, Ivanna – to me teda fakt nedostalo :/

163
cedarin
Reagovat

159 tak samozřejmě že absťák, víš, že jsi můj velký oblíbenec .-)

164
jeny
Reagovat

156 Byl a moc se jim povedl. Zato duet Ivanny a Ilony se mi nelíbil, výšky se jim rozcházely.
Leoš dnes perlí.

165
Motýlek
Reagovat

duet poměrně zbytečný….

166
kafíčko
Reagovat

co ten duet csaková a bagová? mě totahalo za uši

167
cedarin
Reagovat

Která to v tom duetu tak vyla na měsíc?

168
Ája
Reagovat

160 – já se bojím, aby než to skončí, neseděli v porotě klony eMDýho a nezpívaly se jen jeho písničky :-/

169
Anta
Reagovat

Ivanna by tam ty výšky neměla cpát.

už zase nejdou psát příspěvky

170
dolores
Reagovat

ja vlastne proti Csakovej nemam nic, dokonca sa mi jej hlas v niektorych piesnach paci, napr. Aaaamstrdaam

171
kafíčko
Reagovat

168 cedarin – taky by mě to zajímalo….bylo to fakt hrozný

172
cedarin
Reagovat

169 cérenko nestraš!

Stačí jedna Ovarová hlava a jeho nechutné ego.

173
yeey
Reagovat

168 mysim ze vyla spis Ivanna, Ilona to nebylo tak spatny… to fakt nebylo dobry, to zas musim jako Ivanny zastance uznat…

174
pimpa
Reagovat

Bože, ta Darina fakt plácá jak dement…

175
dolores
Reagovat

mne sa Dominika dnes nepacila. asi je to pesnickou, ktoru prilis nepoznam, ale proste toto pre mna nie

176
PCone
Reagovat

Pisnicka od Tyny … hmm, asi super, ja ji dnes slysel poprve a album bych si kvuli tehle pisnicce nekoupil.

177
pimpa
Reagovat

A ještě k tomu v publiku Řepka s Erbovou… To je zas večer, co jsem komu udělala? :D

178
cedarin
Reagovat

178 – Ahoj pimpo – no ono je jich tam dnes v publiku vícero, těch „hvězdiček“ bulváru

179
Kamča
Reagovat

Ten Rytmus si nevidí do huby. Kdyby to bylo v Hotelu Paradise, tak napíšu Rockyho stylem, že mele sr.čky. Teď jsem si ze záznamu poslechla Miloše a docela OK, Rytmusovi se to také líbilo a najednou mu nevadí, že je to stará písnička a že těch starých písniček, co se mu líbily, už bylo také dost. A co hraje on? Rap a hip hop tu je od nepaměti. Styl oblékání tu už také byl. Nic nového. A většina nových písní je nudná. Nudné nejsou akorát cover verze. Takže také nic nového. David mu to dobře řekl, že zpěváci v jeho týmu zazpívali plno neznámých písní.

180
pimpa
Reagovat

179 Ahoj Cedárku, já zaznamenala jen tyhle dva a mám dost! Vidět ještě někoho dalšího na jejich úrovni, tak už to asi nerozdejchám! :D

181
dolores
Reagovat

pimpa, kto je Repka s Erbovou?

182
yeey
Reagovat

182 to nechces vedet…:-)

183
cedarin
Reagovat

181 – ještě je tam ten Marešův kámoš/myslím, že se jmenuje Vít/, co pojak za choť nějakou tu missku

184
dolores
Reagovat

Zuzka ide posledna? fiha, tak zeby produkcia vymenila favoritky alebo MD radsej preposunul Ivannu, aby ju nenazyvali protezantkou? :))

185
cedarin
Reagovat

185 . dolores – skoro bych řekl a vsadil se, že Zuzka dnes zaperlí, přál bych jí to

186
dolores
Reagovat

Ivanna to dava..aj pre narocnejsieho posluchaca, paci sa mi to viac ako minule od Petry Janu

187
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Ivanně velmi pomohla ta sponzorská liposukce…

188
Anta
Reagovat

Já teda ty její výšky fakt nemůžu.

189
kafíčko
Reagovat

ta písnička ivany se mi nelíbila

190
dolores
Reagovat

186- od Zuzky ocakavam highlight vecera, ostatne ako vzdy :)

191
Jana
Reagovat

mě se to nelíbilo

192
pimpa
Reagovat

182 Dolores, to je takový strašně inteligentní a slušný český fotbalista! :D A Erbová je taková strašně inteligentní modelka, co s ním žije… :-)

193
Motýlek
Reagovat

Pimpo – přesně – oni se k sobě hodí… :-))

194
cedarin
Reagovat

Tian výborně . nebavme sa o hovnách

195
Motýlek
Reagovat

Bože – proč ten MDý musí neustále šmatlat v hovně a ještě ho rozmazávat…. Fakt je to vůl…

196
cedarin
Reagovat

Tina

197
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Tina to zabila…

198
dolores
Reagovat

pimpa dik. to mate stastie, ze mate strasne inteligentnych futbalistov a modelky :)))

199
yeey
Reagovat

tak Kleopatra hruza, ale tohle bylo super, mne se to libilo, nemuzu si pomoct :-)

200
pimpa
Reagovat

194 Ano, oni si prostě navzájem patří a nevím, koho z nich víc litovat! :D

201
cedarin
Reagovat

196 Motýlek – 100% souhlas

202
dolores
Reagovat

Ivanna bola vazne dnes dobra, len mi to vystupenie prislo prilis dlhe. mohla to este nejako ku koncu dat inak, zdalo a mi to dost rovnake

203
cedarin
Reagovat

200 – Ivanna dnas fakt dost dobrý, to jako jo!!!

204
kafíčko
Reagovat

Beautiful… pamatujete ji,jak zazněla v 1. Superstar???

205
yeey
Reagovat

nech tech kudrlinek prosiiiiiiiiim!

206
Anta
Reagovat

Zuzka se mi líbila !!!!!!!!!!!!!!

207
dolores
Reagovat

Zuzka ma strasne bavi, aj ked mala tam aj nejake neciste tony, ale proste ona je tak kreativna spevacka, ze ma pri nej mrazi, ta dynamika, ktoru vie pouzivat, proste super

208
jeny
Reagovat

Mně se Ivanna nelíbila, nikdy nebude moje oblíbenkyně, její hlas mi připadá takový normální, ničím zajímavý, zato Zuzka super. To je aspoň luxusní hlas a o tom to je.

209
PCone
Reagovat

Tak tohle touchdown nebyl … jdu si na youtube poslechnout original, abych si spravil chut.

210
cedarin
Reagovat

Zuzana SKVĚLÝ

211
Anta
Reagovat

Dara už by si mohla pamatovat ty svý čtyři poslední svěřence.

212
dolores
Reagovat

208- ja tiez Ivanne nefandim, ale ak je dobra (lepsia ako minule), tak ju pochvalim, s tym nemam problem

209-tak pozor, Christina je neprekonatelna, s tou by som neporovanvala nikoho, ale Zuzka ma velky dar, to je evidentne

213
yeey
Reagovat

211 ne asi :D:D

jinak Zuzka je skvela zpevacka, vetsinu casu to bylo super, obcas mi vadilo, ze zabijela tu melodii a kudrlinkovala… ja to proste nemam rad, stejne jako celou tu ohranou pisnicku :-) ale problem je asi spis na my strane…

214
cedarin
Reagovat

205 ale ty kudrdlinky tam rybízku patří, to je málo platný

215
pimpa
Reagovat

Pro mě dnes jasně nejlepší Miloš. A basta! :-)

216
Anta
Reagovat

No já snad Christinu bez kudrlinek ani neznám.

217
PCone
Reagovat

212: Ale ty Christine v te pisnicce verim ten vzdor, ze je krasna at si kdo chco co chce rika (a o krase Christiny nepochybuju), Zuzka to jen odspivala … muj nazor.

218
cedarin
Reagovat

216 – to nikdo, ale ona si to může dovolit

219
yeey
Reagovat

214 ja vim, rikam ze je to spis muj problem, proste tenhle styl zpevu nemam rad… i kdyz treba minule taky Monice Povysilovy vytkl Habera, ze v tom kudrlinkovala nevkusne, si pamatuju… Zuzka to ale zvladla o neco lip urcite…

220
dolores
Reagovat

kudrlinky, ked su pouzite vkusne a na spravnych miestach su v pohode. viem si ich vtedy velmi vychutnat. ale kto to nevie, a predsa to pouziva, tak to je tragedia. u Zuzky to bol nastastie ten prvy pripad, aj ked dosiahnut dokonalost Ch. A. je IMHO nemozne

221
yeey
Reagovat

217 Christina vypada jak obri cukrova vata…

222
PCone
Reagovat

221: Presne, prave Tobe to ona zpiva :-)

223
Ludmila
Reagovat

Ivaně to dneska seklo, dobře se hýbala, ale barva hlasu nenadchla
Dominika má pro mě úžsný hlas a připadá mi jako rebel a to mám ráda
Zuzka je tichá síla s úžasným hlasem a pro mně i sexapelem, mám ráda typy co vypadají přirozeně
Miloš, no kluk k zulíbání a dneska se mu to za mně moc povedlo

224
Ája
Reagovat

mně se Zuzka líbila, taky kudrlinky nemusím, ale tuhle písničku si bez nich snad ani představit nemusím…

jinak Dary tým dneska výrazně lepší než Ovarovci, domů bych poslala Katarínu a Kateřinu, sice není špatná, ale pro mě zoufale nevýrazná…

225
cedarin
Reagovat

Zítra to neuvidím, koho tipujete na postup a na duel?

Za Ovarovou hlavu bych dl duel Katka a Brunno, i když ani Oetr K. mě nijak výrazně nenadchl. Domů bych poslal Kateřinu.

Horší je rozhovat se u Dary. Postup dál asi Zuzana a Miloš, Dominika a Katka duel, i když je moýné, že bude duel Katka a Miloš. Poslal bych domů Katku

226
dolores
Reagovat

moje poradie

1.Zuzka
2.Milos
3.Katka P.
4.-5. Ivanna, Petr
6.Katka D.
7.Brunno
8.Dominika

nemozem si pomoct, Dominika to zaspievala dobre, ona je vyborna spevacka, ale ta piesen ma niecim odpudzuje, tym aj cely jej vykon

227
cedarin
Reagovat

224 – zase shoda – já tě žeru!!!

228
Ája
Reagovat

227 – ach O:-), nejsme náhodou příbuzný? :-D

229
cedarin
Reagovat

228 – asi že jo :-)))

230
Anta
Reagovat

Jak to vidím ve 23:04 já:

1. Zuzka
2.-3. Miloš, Petr
4.-5. Dominika, Ivanna
6. Katka D.
7. Katka P.
8. Brunno

231
Fialka09
Reagovat

Tak pro mě dneska taky nejlepší Zuzka a Miloš, ale docela mile mě překvapily i obě Katky. Naopak vůbec se mi nelíbil Brunno. A vůbec se mi nelíbily duety – Imagine bylo sice zazpívané hezky, ale takhle kazit krásný originál, to mi trochu rvalo srdce. Královny mi zase rvaly uši, to byla fakt hrůza.
Ta Dominika mi nepřipadala špatná, ale s Tinou bych ji teda nesrovnávala. Petr K. – docela dobrý, ale na GG to nemělo ani náhodou (s tím Vlastou to srovnávat nemůžu, nějak si to už nepamatuju).

232
yeey
Reagovat

ja to mam takto

MD
1) Ivanna (krome fajn zpevu me prekvapila, ze ten jeji pohyb na podiu byl prirozenej, coz bych od ni necekal-mne osobne se s Milosem libila dnes nejvice)
2) Petr K (u me druhej, ale marna snaha, ja tu GG z hlavy vyhnat nedokazu a to byl proti ni slabej cajicek)
3) Katka (uplne to samy co Petr K – akorat prohodit GG za Baru Zemanovou)
4) Brunno (ruce v kapsach, cumi furt zasnene do blba, jeste byl ze zacatku dost mimo, sem v tomhle pripade zaujatej, uznavam, ale tenhle typek se umi spolehlive trefit mimo muj vkus)

Dara
1) Milos (na kluky nejsem, ale tohohle typka ja mam jako osobu hrozne rad – a navic super vyber, super zpev – jen malicko horsi anglictina)
2) Zuzka (vyjadril sem se vyse, nemam rad kudrlinkovej zpev, ale je to PANI)
3) Katka (dneska ji to konecne sedlo)
4) Dominika (Tina je fajn baba, ale jeji pisnicky me teda neberou ani nahodou a ani v Dominicine podani)

233
Jackolo
Reagovat

Rekap dnešních výkonů: hlasceskoslovenska.net/clanek/150-hlas_ceskoslovenska_19_dil_vsichni_siji_do_rytmuse

234
Viq
Reagovat

Mě dneska z té Jessie J rozbolela hlava. Tuhle skřípavou písničku tedy nemusím. Ivannin vklad se týkal takové umělé manýry a kalkulu. Tohle můj cit nechroustá. Pěvecky asi v pořádku.

Nova ze scenáristického pohledu celkem evidentně jede na Ivannino vítězství. 1000 a 1 indicie. Například v medailonu předlouhé opakování best of the best WH – IWALU.

235
yeey
Reagovat

btw pusinka Leoš-Miloš (jak jim ty jmena pasujou) – to teda bylo neco…:D

Milos, ten ochotne pricupital, Leos sice delal drahoty, ale pak do toho sel naplno :D:D hezkej parecek :D

236
yeey
Reagovat

233 kdyby si autor techto clanku s tim dal vic prace a sepsal to treba az zitra po opetovnym poslechu, mozna by ty clanky za neco staly :-)

237
Viq
Reagovat

Jo, a u Dominiky Š. jsem taky nechápal, o čem bylo to davové šílenství. Není dneska Silvestra?

238
cedarin
Reagovat

235 – jo, slušelo jim to, klukům :-))

239
yeey
Reagovat

237 v tomhle s tebou souhlasim… Dominika imho nic zazracnyho nepredvedla… a ze byla nemocna? to minule chudak Kristina taky, a jak dopadla… ze zpivala Tinu? no to se bohuzel taky uplne nema cim chlubit :/ … jestli postoupi pres divaky, tak me to bude kvuli Kristine hodne mrzet…

240
Ahojda
Reagovat

Dnes jsem z toho taková rozpačitá, chvílemi se mi zdálo, že snad poslouchám něco jiného než oni ve studiu …pro mě nejlepší výkon Miloš, Zuzka a Petr…u Ivany mi to totálně pokazil ten duet, opravdu v něm šíleně vřeštěla… a i kdyby pak zpívala jako sám Pán Bůh, tak jsem se nemohla na ni nějak naladit… v té své písni, jak nasadila svou pilku ve výškách, okamžitě se mi v uších přeplo na její příšerné Královnou jsem jááá…brrrr..ale chválím jí za image…
MDý nezklamal, zase keci v kleci…a tahání šráků až na půdu…na rozdíl od Ivany jeho stará image…

241
Fialka09
Reagovat

Ještě k té Zuzce – nevím, jestli si někdo pamatujete, jak tenhle song zpívala tuším ve 2.řadě české SS v semifinále jedna dívčina, shodou okolností se taky jmenovala Zuzana, pak odstoupila kvůli těhotenství – tak v jejím provedení se mi ta písnička zdála úplně luxusní, od té doby ji podle mě takhle dobře nedal nikdo, Zuzka se mi dneska líbila moc, ale tuhle laťku pro mě pořád nepřekonala.

242
yeey
Reagovat

238 tj. bromance jak vysita…:D

243
Jana2
Reagovat

No já dneska koukala jen a jen kvůli písničce Si sám…a Dominika ji dala super…tahle písnička nezaujme na první poslech (hlavně nepříliš geniální text), ale když jsem si ji poslechla několikrát, tak mě fakt chytla. Podle mě dneska přímej postup od Dary Dominika a Miloš (dřív jsem ho nijak nezaregistrovala), z rozstřelu postup Zuzana (nemám ráda tu písničku, musí ji zpívat každá druhá)..od MD nemám ráda nikoho, ale postup asi přes lidi Petr a Brunno, z rozstřelu postup Ivanna (v cajdákách je dobrá, ale dneska mi její barva hlasu vadila).

244
Anta
Reagovat

240 souhlas s celým tvým příspěvkem, lépe bych už to asi nenapsala

245
cedarin
Reagovat

242 – aby se nám tak Leoš zamiloval?! :-))

246
robin1
Reagovat

137 – JuDr:
A čo je na tom podivného?

247
yeey
Reagovat

ja bych u Dary chtel postup od divaku urcite Miloš-Zuzka (zvlast u MIlose doufam, ze se postupu konecne docka)… vlastne je to i muj tip…

a u MD bych primy postup pral Ivanne a Petrovi… tip Ivanna, Brunno…

248
cedarin
Reagovat

247 – nestraš s postupem Brunna.

Otázka je, koho vlastně poslat dál z týmu Ovarové hlavy

249
Monika
Reagovat

Ivanna v duetu s Csakovou hrozna, ty hlasy k sobe vubec nepasovaly, byl to spise takovy souboj kdo z koho nez duet. Bagove vysky jsou pro me proste neposlouchatelne v kazde skladbe a v tomto duetu obzvlast trhaly usi. Ani v solove skladbe se mi nelibila, nemohu se u ni zbavit dojmu tuctove zpevacky s obycejnou barvou hlasu a i po pevecke strance mi prijde treba takova Poulickova minimalne o dve tridy lepsi nez Ivanna, a to Marketu tez nejak extra nemusim. to nadseni z Ivanny me uplne miji….

250
yeey
Reagovat

245 hlavne ze my dva milovnici Dana a Milose mame co mluvit :D

251
Monika
Reagovat

yeey- mam uplne stejnej tip, dokonce si myslim, ze Brunno v hlasovani divaku predci i Ivannu.

253
cedarin
Reagovat

250 no tak co už taky, no :D

254
Ája
Reagovat

250 – mně se Miloš taky líbí, vezmete mě do party nebo budu křenit? :-D

255
Viq
Reagovat

Ani nevím, proč jsem se na to dneska díval. Ačkoli přiznávám, že s výpadky a několik výstupů jsem neviděl. Hlavním hřebem večera byl jednoznačně výstup muzikálových královen Csákové, Bagové a Michala Davida.
Člověk si zvykne i na kriminál.

256
yeey
Reagovat

251 v tom pripade bych se zacal osobne modlit, aby MD zacal Ivanne opravdu, ale opravdu nadrzovat… Brunna v GF bych teda vazne tezko prekousaval :-/

257
cedarin
Reagovat

254 – se ví že jo :D

258
dolores
Reagovat

prave som si este raz vypocula Milosa a naozaj tie refreny boli paradne. okrem toho on je velmi prirodzeny, co sa tyka mimiky tvare. neviem ako vyzera live na podiu, ale v telke je to fajn, jeho kamery miluju. on je taky hviezdny typek, momentalne ma urcite viac zasiahol ako Mrozek

259
Monika
Reagovat

No klidne by Ivanna nemusela postoupit, ja vidim Brunna jako jasneho postupujiciho a potom ze setrvacnosti Ivannu, ale klidne ji muze vysoupnout Petr, Zeme vzdalena by mohla zaujmout….

260
cedarin
Reagovat

259 ahoj Moniko, já ti nevím, Ivannu nějak zvlášť nežeru, ale byla dnes jiná než v předchozích kolech, Brunno pořád stejný a Kutheil na chlapa dost afektovaný.

261
yeey
Reagovat

252, 253 – no jasnyyy.. von je Leos stejnak skryta bukvice a Milos ten si pro to bez odmlouvani vesele pribehl :D

no Cedarine a Ájo, ze sme se toho ocumlavani nemohli ucastnit, posilam vam jednu imaginarni pusu pres net :DD

262
Monika
Reagovat

Ahoj cedarine, no jo ale na lidi zabiraji ceske pisne, myslim, ze se budou libit komercnimu publiku:-))) Jiste je to, ze jedinej bez sance u Davida je na primy postup Katka…

263
cedarin
Reagovat

261 – díky za imaginární pusu -i pro cérenku. už delší dobu chci jít spát a pořád mi něco chybělo, takže teď už konečně můžu :DD

Dobrou!!!

264
Viq
Reagovat

Už vím, proč jsem se dneska díval. Kvůli Rytmusovi přece!
Nevím, co si o tom myslet.
Moudřejší ustoupí. A chcípne v zimě, sám a o hladu…

265
Rena
Reagovat

pro mě –

1. Miloš,
2. Zuzka
3. Dominika
4: Ivanna
5. Katka D.
6. Katka P.
7. Petr

8. Brunno

Snad jen Brunno se mi opravdu nelíbil, zpěvem i projevem..

266
dolores
Reagovat

mne sa este viac ako Brunno paci Katka P., aj ked ona mi tiez nie je 2x sympaticka, ale ako spevacka sa mi urcite paci viac ako Brunno, takze ja si zelam vypadnutie Brunna, tak ako minule kolo. MD ale dnes naznacil, ze vyhodi Petra, kedze ho vraj uz nema cim prekvapit …:D

267
Ája
Reagovat

jééé, dvě pusy na dobrou noc, to se mi bude krásně spát, taky vám je na oplátku posílám taťko a rybízku :-)

btw. myslíte, že se dřív vyhlásí vítěz nebo si Rytmus s Ovarem rozbijou hubu?

268
Monika
Reagovat

266- jj, David si chystal pudu pro zitrejsi vyrazovani..pokud Petr nepostoupi primo ma to spocitane….

269
Kamča
Reagovat

Písnička, co zpívala K. Demská, byla neznámá (aspoň pro mě) a tak zoufale nudná, že jsem si vygooglila Joss Stone – You Had Me a zjistila, že je to mladá zpěvačka, takže by měla mít podle Rytmuse super teenager style, ale takovou hrůzu jsem asi nedocenila. Porotci byli nadšeni. To má být nový styl? Rytmus si fakt se-e do huby. Syn mi také z legrace předhazuje, že poslouchám „vykopávky“ a pak se diví, kolik těch vykopávek v cover verzích nadšeně poslouchá. Někdy se docela nasmějeme. Loni například letěl remix s názvem Barbra Streisand /nevím, jak se to přesně jmenovalo), já jsem mu schválně stáhla originál od Boney M a padali jsme u toho smíchy, jak tam křepčili v hábitech. Klip byl na dnešní dobu směšný, ale zpěv byl super. Miloš zpíval Whitesnake a bylo mu to blízké stejně jako tuto skupinu uznává i Miro Šmajda, který se snažil stylizovat do jejich image.

270
Milena
Reagovat

Nejslabší ty dvě Katky, vůbec by mi nechyběly.

271
sali
Reagovat

Poseldné dni nestíham, soráčinko.

Z TV som stihol akurát Katku De., Dominiku Šu., Ivannu Ba. a Zuzku Mi. Opravujem svoj predbežný názor na najslabšie kolo. Dominiku neviem doceniť, mám dosť averziu k tej Tininej piesni, ale Katka úplný obrat (možno aj preto, že dnes prvý krát už nemala čo stratiť, takže to mohla mať na háku), Ivanna až na ten začiatok opäť presvedčila a Zuzka úplne famózna (prahnem po vypočutí z webu).

PS: Dobrý večer, všetci, a moji najmilší obzvlášť (viete ktorí).

272
yeey
Reagovat

263 – dobrou!

Ája – mm ta byla.. dik… :-) ja bych nejradsi, kdyby Rytmus vzal svuj tym, zbylym koucum pridelil kazdemu jednoho a pak by mohl odtahnout nekam hodne daleko… on se tvaril, jako kdyby tu pisnicku neodzpivala Ivanna, ale on :D:D hlasky na Petra sou taky hrozny a bylo mi Petra teda docela lito, zvlast kdyz vetsina lidi vi, ze uz ma pomerne zavedenou kapelu, o cemz samozrejme Rytmus asi vubec nevi a bude tam do nej kerovat… ale to je holt tezky, kdyz nekdo meri uspech jen na prodejnost a shlednuti na youtube…

273
dolores
Reagovat

237-cau Viqu, tak mne to skor cele prislo ako Tribute to Tina :))

274
-bé-bé-
Reagovat

NazdááááááŘek
dnes som sa rozhodla potešiť sa z večera

– Kateřina (oblečená v mojich farbách!!!)
– Miloš a Brunno (uverila som im človeka)

– Dominika (v istom okamihu ma v jej hlase niečo zasiahlo tak, že som jej poslala sms)
– Rytmus (ešte chvíľu a už sa zamilujem)

275
Ája
Reagovat

272 – ještě by si s sebou mohl vzít eMDýho a místo nich poslat někoho, komu půjde o soutěžící a ne o vlastní prezentaci :-)

276
Kamča
Reagovat

Ještě si neodpustím, protože teď jsem si poslechla Ivannu, a co to mělo být? Zpěv dobrý, ale Leoš na začátku avízoval, že I. nebude zpívat old school, ale že to bude něco moderního. Zase – nuda, nuda, zpěv možná OK, ale takový hudební styl tu už dááávno je. Kdyby zazpívala nějaké oldies, tak by udělala líp.

277
dolores
Reagovat

prave pocuvam duet Katky D a Ondreja B a som celkom prijemne z toho naladena. zaujimava verzia, Katka tam dobre predala ten svoj selest v hlase, co ma :)

saliku, nazdarek, coze tak pozede, ukladal si deticky? :)

278
yeey
Reagovat

275 u MD aspon verim, ze se o ne pokusi po soutezi aspon trochu postarat, Rytmus se na sve sverence nemilosrdne vysere v momente, kdy HLas skonci, nebo v momentne kdy mu prijde honorar… MD je pro me porad polovicni zlo oproti Rytmusovi (a Pepa s Darou sou proti nim zlo absolutne nulovy:-)

jinak btw na kameru dela Rytmus, jak je strasne nad veci, ale na svym facebooku si do MD rejpat neodpusti…

279
Ája
Reagovat

278 – já do toho zas takhle nevidím, jen vím, že mě eMDý neskutečně irituje a ty jeho „boje“ s panem Vrbovským už jsou trapný, jsou oba dospělý a snad svéprávní (i když pochybovat by se o tom dalo), tak by to mohli držet za nějakou rozumnou hranicí…když je porovnám s takovým Klezlou nebo Horáčkem, tak nostalgicky zamačkávám slzu v oku :-)

280
Viq
Reagovat

273 – Já nevím. Moje chápání na tyhle soutěže nestačí.
Nechápu, neberu, nerozumím, nechci.

281
yeey
Reagovat

279 mas recht..! jak uz sem tu parkrat rekl, mne zas hodne chybi cela porota z minuly Superstar – teda krome Rytmuse samozrejme :-( to nejhorsi zustalo a jeste se k tomu pribalil MD – luxus..:D

282
dolores
Reagovat

278- je pravda, ze sa Rytmus (a (Dara tiez) na svojich zverencov vybodnu po sutazi, a MD? ten sa povenuje chvilu vitazke svojho timu a na otatnych sa tiez vyprdne:D

283
sali
Reagovat

277 – Áno, a navyše chorľavieme.

Počúvam teraz z webu, a nad Katkou sa neviem vynačudovať.

284
-bé-bé-
Reagovat

Viqu,

mal si očakávanie od Rytmusa?

285
yeey
Reagovat

282 pravdou je, ze nemam paru, co by tak mohli Pepa a Dara soutezicim nabidnout krome koucovani pri soutezi…

MD zato vzdy nakej muzikalek prihodit muze, a Rytmus dejme tomu taky vytvorit nakou pomoc schopen bude – ale jemu to bude uplne jedno… Uz v superstar se vyjadroval, jak sou mu vsichni volni a pochybuju, ze se to ted zmeni, jen protoze ma nekoho v nakym tymu…

286
Viq
Reagovat

284 – Ano.
V pocitové rovině má mlhavá očekávání nenaplnil (snad až zklamal).
Loďka je na špatném kurzu. Třeba bude opět foukat.

287
dolores
Reagovat

283.tak rychlo navarit antivirak-zazvorovy cajik, aby to aspon zmiernilo priebeh a Milosa im zajtra pusti, aby sa potesili:)

p.s. u nas je v kurze hokej, cize ja sa musim stahovat do inej miestnosti, darmo bol svatek-matek:D

288
dolores
Reagovat

285-v Superstar Rytmus sluboval Jurenkovi, ze ho vezme do svojho klipu a nieco mu tam prihodi zaspievat, ale tusim, ze nic take sa neudialo :D

289
-bé-bé-
Reagovat

286
ani som sa neodvážila spýtať na pocitovú rovinu, i keď ma to lákalo, keďže „nevieš čo si myslieť“
mať očakávania na pocitovú rovinu to je vždy risk…našťastie pocity sa nedajú „oklamať“, maximálne odložiť…ja spokojná

287 – blahoželám ku dňu matiek…pekný darček

290
-bé-bé-
Reagovat

288
sĺúbil mu, ak si J. pripraví album, že mu urobí zadarmo klip k pesničke

291
K.
Reagovat

Dařin tým

1. Zuzka – pojala to trochu jazzově, což se mi pochopitelně líbilo, a zazpívala výborně. Stejně bych ale od ní radši slyšela něco míň provařeného.
2.-3. Miloš s Dominikou – Miloš měl atraktivnější song, díky čemuž jeho vystoupení vyznělo líp, ale Dominika imho líp zazpívala, možná dokonce nejpřesvědčivěji za celou soutěž.
4. Katka – duet byl moc hezký, sólo nebylo vyloženě špatné, ale stejně mi to přišlo trochu jako trápení. V komorní poloze nezní Katka špatně, ale jakmile má přitlačit, zní to divně.

eMDýovci

1. Ivanna – ve výškách mi její hlas není úplně příjemný a tady jich bylo hodně, ale jinak byla dobrá. V duetu mi její čeština zněla mnohem líp než minule.
Ostatní mě neinspirovali ke komentáři, akorát u Katky mě zaujalo „kéž by do spánků mě vzal“, to jako pěstí?
A ještě teda poznámka ke společnému songu – hehe dobře jim tak, všichni zbývající už k němu vlezli dobrovolně, to maj za to :-D

292
Monika
Reagovat

Tak u Dominiky mam uplne jinej nazor, ta se mi naopak nelibila vubec, mozna je to pisni, kterou neznam, ale i tak jsem zirala na hodnoceni poroty…Kdo se mi naopak velmi libil byla Katka-prirozene krasna holka, skvela figura, outfit plus dobre zazpivane, vubec bych se nedivila kdyby zitra postoupila primo….
Ani u Milose nesdilim takove vseobecne nadseni, na muj vkus tomu chybel vetsi drajv a smrnc, ktery je v originale….

293
Monika
Reagovat

Pro me jednoznacnou kralovnou vecera byla opet Zuzka. Poprve jsem si ji vsimla poradne az v minulem kole a v soucasnosti je to z meho pohledu cerny kun souteze, ktery klidne muze vypalit rybnik Anicce…

294
Viq
Reagovat

Miluju vůni hořícího rybníka takhle nad ránem.

295
K.
Reagovat

292 Katka skvělá figura? Sice nevím, kterou Katku myslíš, ale ony jsou na tom obě podobně (velikost konfekce cca 34) :-D Pro mě má skvělou figuru Bára – to by měl být ideál ženské postavy a ne Katka (libovolno která) ;-)

296
Monika
Reagovat

Kacko, sim te Bara je stara mlada, narcisovej zub:-))) A tlusta!!!!

297
K.
Reagovat

296 tlustá fakt není. Vkus dnešní doby považující nezdravou vyhublost za ideál je nemocný. Já za ideální velikost konfekce pro průměrně vysokou ženu (řekněme cca 170cm) považuju tak 38, klidně i 40, když se sportuje a není to moc povolené. 34 fakt ani náhodou.

298
sali
Reagovat

Hodnotenia podľa zhladnutia z nováckeho webu, vrátane poradia:

1. Zuzana – profi výkon, emócií kopa, senzačné frázovanie a omnoho presvedčivejšie výšky než kedykoľvek doteraz.

2. Ivanna – profi výkon, prakticky bez intonačných chýb, zbrusu nová prezentácia.

3. Katku D. „nepoznávam“ – krásne vibráto v zamatovej farbe konečne uplatnené naplno, a zároveň naplno rehabilitovaná. Všetci sme sa mýlili (teda pardon: väčšina). (Za mňa) prepáč, Katka.

4. Petr – zaspieval výborne, ale neprekvapil. Dúfal som, že skúsi (na môj vkus) svoje príliš prekmitané jačadlo vymeniť za zosilnenie chrap-čidla v hlasivkách. Ale až na dve intonačne nepresné miesta veľmi dobrý výkon.

5. Kateřina – pre mňa príjemné prekvapenie. Až na tie nevýrazné, intonačne neisté a vokálmi presilené refrény výborná. A jeden chraplák (1:07) tam dala takmer výnimočne (takmer výnomične znamená len trošku ostrejšie než originál). Ona je stavaná na muzikály (i.m.h.o.).

6. Miloš – nesklamal, ale ani nevynikol. On je výborný a na svoj vek veľmi spoľahlivý, no on potrebuje ťahavejšie a výraznejšie refrény. Niekto to tu spochybnil, ale ja znova hovorím: keby bol spieval to čo Petr Kutheil, boli by sme oveľa viac čumeli.

7. Dominika – Ako je možné, že raz niekoho vokály potopia (minule Petr Kutheil, teraz Dominika) a inokedy vynesú hore? Našťastie do toho dala dosť veľa citu a záverečnú „zvýrazňovačku“.

… dlho nič a…

8. Brunno – hrozný začiatok, a výslovnosť českej slovenčiny nechápem. Celkovo čisté karaoke, ako tak dobré boli iba výšky. Veľa intonačných chýb.

299
Belisana
Reagovat

pro me Ivanna foslova k zbliti
pak trosku libil Milos a Katka Petranova
chcipam

300
Belisana
Reagovat

k 299 foslova ma byt doslova

301
Belisana
Reagovat

jednoznacne nejlepsi Zuzana

302
sali
Reagovat

287 – liečbu má u nás na starosti moja drahá manželka… teda liečbu detí. Iba auto dávam liečiť ja. :-)

„Svatek-matek“… Si mi pripomenula niečo ako „skutek-utek“.

303
Viq
Reagovat

Aničce by mohlo vypálit rybník čím dál více lidí. Nakonec i černí koně Šuľáková, Oravec, Demská či nedej bože Petráňová. A támhle se nám pase bez čísla taky něco hodně tmavého…
Aničko, vylepšíme tomu rybníku maskování a nalijem tam preventivně nějaká zhášedla a pcb…

304
Belisana
Reagovat

jako jednoznacne nejlepsi Zuzana je v techto tymech.
Jinak Anicka je na mile vzdalena temhle prumernym produktum

305
Viq
Reagovat

304 – I will always love you.

306
sali
Reagovat

300 – Ifanna doflova k fbliti? A próč?

307
Monika
Reagovat

Tak z Ivanny blijeme minimalne dve:-)))

308
Monika
Reagovat

Sali je otresna, tupa, estradni, tuctova, obycejna, nerozpoznatelnej hlas, vizualne smesna..mam pokracovat:-))))

309
Belisana
Reagovat

mne osobne chybi Simona Feherova. Ja tez umim fandit jen jednomu, a ja ji fandim mimo soutez. Rytmusovo posrane ego tu soutez vyklestilo na uroven, na ktery je on sam. Anicka Simona – obe by se mi libily, Simona je mi mnohem bliz, ale nemuzu nevidet Anicky nadani. Bylo by to velice zajimavy. A o spoustu divaku i hlasujicich ty blbe TV prisly kvuli tatkovi „rebelovi“ Rytmusovi. Cim ten „.ura.“ oslovuje lidi krom penez??? Jen ty prachy!!! Hudba, texty, vse stoji za hovno, vcetne jeho trapnyho projevu.

310
Belisana
Reagovat

306 nehlasam „pravdy“, je to muj vjem z ni. Totalne se mi nelibi.

311
sali
Reagovat

304 – Bel – (Iba trošku) Ti budem oponovať: oni nie sú priemerní, teda hlavne o Zuzke by som to netvrdil, ale všetci z nich (okrem Anky) majú niečo spoločné:

Každý z nich je s niekým porovnateľný, OKREM ANIČKY.

Ten, kto toto nechápe, bude nad nami aničkovcami vždy iba krútiť hlavou.

312
Belisana
Reagovat

311 sali v zasade souhlasim

313
sali
Reagovat

308 – Ale spievať vie. Technicky je teda určite oveľa presnejšia než taká Jandová… Dnes navyše presvedčila, že má širší záber.

314
Viq
Reagovat

309 – Rytmus a jeho ego. Lidi a jejich blbost.
Pravda má s čím soupeřit.

315
Belisana
Reagovat

313 ale to jak uz tu zaznelo – i Sevcik spievat vie – niekedy. Hranice je jeho osobnost, a tady se blizime k tragedii. Sofokles by z toho vytezil! Ta holka je na tom podobne, jen neni takovej samozer. Ona si bude chtit dat poradit – no ale nepujde to. Zustane eMDý schovankou, pac opet … Ta to neda z jinejch duvodu, ackoli ji pravdepodobne umele nahoru potahnou.

316
sali
Reagovat

309 – Nuž, Šejkspír by povedal, že „byť-či-nebyť“ Simony, bola by bývala miešala kartami a tvorila ďalšie dilemy, votomžádná. Ono to napokon celé mohlo byť iba divadlo, lebo tam nechcela ostať. Je zrejme príliš názorovo vyhranený typ, tak si to zariadila (alebo sama premyslela dopredu. (?)

317
Viq
Reagovat

315 – Na oslovi potáhnou. Ale to nebohé zvíře nemůže zvládnout všechno…

318
dolores
Reagovat

rozmyslala som nad Ivannou. ona je ako maliar-stroj dokonalych kopii, teda nie celkom dokonalych, ale takych tych, ze kazdy tah stetcom sa snazi urobit tak ako original, aj ked farbu miesa svoju. no chybaju mi aj jej vlastne tahy stetcom, jej vlastna kreativita, muzikalita. takato vlastnost sa jej ale velmi vyplatila v I will always love you, lebo tam je nevyhnutne dat dokonalu kopiu, inak je to v prdeli.

319
lenka
Reagovat

313 – ano, zpívat umí, ale poslouchat se to nedá ..

320
Belisana
Reagovat

a ted neco pro yeey – o vikendu jsem jela vlakem, a tam byly naky casopisy. V jednom z nich mela GG rozhovor. Kapku uprimne (na prvni pohled – ucesali to asi) – rika, co si mysli o showbyznysu u nas. Prvni veta zni – jsi nula – tahni na svou znacku. Mela jsem radost, ze to rika, pac do casopisu se mohla dostat tak setina.
Je fajn, ze ty mlady sjou nastvany. Ted je jen musime nako podporit, aby ty eMDy zrudy a podobne sli uz konecne jednoou pro vzdy do (_:_) !!!

321
sali
Reagovat

Ste k nej trošku krutí… :-( Zajtra sa tešte na yeey-komentár.

Veľmi rád by som s vami klábosil, ale už musím. Dobrú noc.

322
lenka
Reagovat

já nevím, ale dneska mi Vojtek vyloženě lezl na nervy, jemu se zdálo super snad úplně všechno, jako by se bál vůbec někoho zkritizovat, co kdyby probůh někoho z týmu jeho chlebodárce MD pohanil !

323
Viq
Reagovat

Neurážet Ivannu.
Jde s děravou patou, má horečku zlatou…
A na Klondike pořád daleko.

324
sali
Reagovat

323 :-D
Už naozaj.

325
dolores
Reagovat

Bel pozor, Petr je niekde uplne inde ako Ivanna, to si si mohla uz svojim bystrim okom, ci vlastne uchom vsimnut :)))

bebe, diky, mam rada sarkasticke darceky :D

311-trefa!!

326
lenka
Reagovat

.. daleko, ale MD ji připraví nějaké to psí spřežení, aby zdárně dojela ..

327
Viq
Reagovat

322 – Vojtek mi nesedí. Na povrchu rádoby cool a free vysmátý a férový, ale uprostřed na skrz zkažený. David je aspoň upřímný.

328
dolores
Reagovat

308-Monika, raz sme ju tu uz tak rozoberali a vyslo nam z toho najvystiznejsie, ze posobi lacno.

pustam si prave V stinu kapradiny od Katky P. a vobec ma to nicim nerusi

kto zajtra vypadne? tip: Katka a Katka
zelanie: Bruno a Dominika alebo aj Katka D. pre mna za mna, aj ked dnes sa mi pacila, chybat mi nebude

329
lenka
Reagovat

myslíš, že je upřímný? já ti nevím … mně snad nejúpřimnější přijde Rytmus a to ho nemám ráda, ale třebas zdání klame, jde o to, kdo umí nasadit co nejvěrohodnější masku, pod kterou nikdo nevidí ..

330
Viq
Reagovat

329 – Mně přijde upřímný v tom, že si nehraje na nějakou férovost, nezaujatost, vysmátost a pohodovost. Z něho prostě stříká křiváctví, papalášství, mamon a kýč…

331
lenka
Reagovat

328 – přání Katka D, .. ostatní od Dary jsou pro mě dost vyrovnaní, MD – přání .. Bruno, Ivanna, Katka P .. :DDD, ..

kdoví jaká bude skutečnost, zítra se dá čekat cokoli ..

332
lenka
Reagovat

:DDD … jo, tak to je přesný .. Viq, tvoje komentáře žeru :D

333
dolores
Reagovat

Vojtek so svojim egom nevie az tak presibane zaobchadzat ako Rytmus s Davidom. preto zvolil ulohu srdciara a to mu prilis nevychadza, kedze sa musi podriadit produkcii.

Krystina Z po vypadnuti:

… do dalšího kola bych byla rozhodně zdravá. Spíš si myslím, že jsem vypadla z důvodu, že v našem týmu jednoduše musel zůstat chlapec, tedy Daniel Mrózek, tak je to v té soutěži nastavené. Věděla jsem, že to tak dopadne. Pepa Vojtek kolem mne před posledním finále chodil takový nijaký, objímal mě, evidentně ho to mrzelo, je to srdcař. Nemám mu to za zlé.

334
dolores
Reagovat

oni kouci dnes vsetci vsetkych „uprimne“ chvalili. az zajtra sa od nich dozvieme, kto bol najhorsi a preco … tak ako minule

335
Belisana
Reagovat

325 vsimla, ano. Ivannu ten „soci“ „šoubyz“ vcucne, o Petra ani nezakopne. Tam jejich rozdilnost konci. Tragedie bude podle stejneho vzorce
expozice, kolize, krize, peripetie a katastrofa

336
Viq
Reagovat

333 – No, já nevím. Vojtek v budování falešné image neumí chodit – to vime všichni. Ale jaká příšerka je pod zbytkem masky?
Jestli mám vsadit na svůj čenich nebo na slova Kristíny Z., sázím na to první.

337
lenka
Reagovat

334 – tak nějakej „upřímnej“ důvod k vyhazovu si najít musí ne? .. kdybychom měli k dispozici ony kouzelné brýle z pohádky o Ševci Číči, které kdo si nasadí, vidí to, co skutečně ten druhý říká, asi bysme se divili .. no, možná už ani ne .. :)

338
Belisana
Reagovat

a jeste musim korigovat akceptovani uz nevim koho nazoru, ze dotycny musel vedet, do jaky souteze jde a s cim musi pocitat.
TAK – NE.
Kdyz jako treba 12leta/y na neco takovyho koukam, tezko odhalim a odhadnu, oc tam jde. Ani ve 14ti o tom moc nevim. Pristi rok to vyhlasi, je mi 15, jdu tam, uspeu.

nejak, nez se dostanu do TV, je mi 16 a stejne moc nevim. Pak se to pomalu dozvidam a cumim…
Netyka se 30letejch bardu a nebo uz po nekolikate se ucastnicich lidi

339
Viq
Reagovat

Nečekaně vypálený rybník je něco, co lid miluje a čemu v aréně nadšeně tleská.
Já naopak přeju sklizeň tomu, kdo zasel.

Jestli je pravda a láska osudově předurčena k vítězství,
zvítězí teď a tady, ne později a ne jinde.
Jestli je Bůh hoden víry,
sešle zázrak.

340
sali
Reagovat

Predpoveď počasá: nízká obuačnost, místami veter.

MD – rozstrel: Petr / Kateřina, ostane: Petr (a ako to u MD býva, pri rozhodovaní vôbec neprihliadne na celkové výkony, ale iba na roztrelové vyznenie)

Dara – rozstrel: Miloš / Dominika, ostane: Miloš

Logica mi takto šepcá.

341
mila
Reagovat

340 – vsadim se s Tebou, ze v rozstrelu Petr-Katerina zustane Katerina. O Petrovi MD prohlasil, ze uz nema cim prekvapit…

342
mila
Reagovat

318 – mam stejny pocit. To, co Ivanna nema, vynikne nejvic ve srovnani treba se Zuzkou, technicky zpivaji obe vyborne, ale Zuzka ma onu kreativitu a muzikalnost a vlastni pojeti a uchopeni pisni, coz Ivanne naprosto chybi…

343
yeey
Reagovat

320 Bel – ze je GG dost nasrana to vime uz davno a neni se cemu divit, neni jedina

321 Sali kruty sou, ale ja to vecne zapskly Monice nemam silu nijak vysvetlovat… a Bel, ktera jen rekla ze je ji z Ivanny na bliti? na to taky nak nenachazim slova :-/

344
otherside
Reagovat

241 to byla Zuzka Zaharowská a byla už v 1. sérii ČHS

345
sali
Reagovat

98 Viq – neviem, či u vás existuje niekdajší predprevratový Dikobraz (u nás už Roháč dávno skončil), ale teraz Ti musím vzdať hold: mal by si prispievať do niečoho významného.

Ďakujem Ti, že si tu, neviem sa nabažiť Tvojho štýlu, Viq.

346
XMAN
Reagovat

V přímáku nepíšu prostě proto, že nechci být pořád u PC a tak už to vypínám abych se nemusel rušit neustálým odbíháním a podobně :-)

Moje pořadí:
1 Zuzka – Tak tohle je bez debat, to nejlepší opravdu přišlo nakonec, Zuzka dala touchdown jako vždy a bylo to opravdu nejlepší vystoupení tohoto večera a možná i její nejlepší výkon v celé soutěži. Že je Zuzka talent bylo jasné už od začátku ale že se z ní vyloupne až takováhle hvězda…..pomalu se mi začíná zdát že ona je asi tím největším objevem celé této soutěže a můžem být za Hlas rádi, jinak by se spousta lidí o Zuzce možná nikdy nedozvěděla. V tuhle chvíli to vidím tak že je to jednoznačně nejlepší zpěvačka v celé soutěži a asi by si to vítězství zasloužila ze všech nejvíc.
2 Petr – V těch výškách to sice bylo už nadoraz, GG se to asi fakt nevyrovná ale kdo ano? Já si myslím že to Petr zvládl se ctí a že může být na sebe pyšný. Je to rocker a tohle mu prostě sedlo.
3 Katarína – Až mě to překvapuje ale mě se ta Katarína včera fakt líbila a po Zuzce byla z Dařina týmu nejlepší. Tohle jsou písně které jí sedí, byla daleko lepší než minule, navíc je to sympatická holka….přál bych jí zase postup přes diváky, tentokrát by si ho doopravdy zasloužila.
4 Dominika – Tady už je to pořadí hodně vyrovnané. Já nevím, Dominika mi sympatická fakt není, vůbec mi nesedí a její chování je šíleně dětinské a afektované. Ale písnička jí včera sedla, byly v tom ty tolik potřebné emoce a na to že je nemocná, tak teda klobouk dolů. Škoda že je mi tak nesympatická což u mě sráží její výkony na poloviční…..
5 Miloš – Tak mě se teda Miloš hodně líbil ve společné týmové písni a říkal jsem si že se fakt neskutečně zlepšuje. Ale ti Whitesnake….já si nemůžu pomoct ale mě se to nijak zvlášť nelíbilo, takové nic moc. Ne že by to nějak zkazil ale bylo to takové neurazí nenadchne, vyšumělo to pro mě do ztracena…když se řekne Whitesnake, čekal jsem pořádnou hardrockovou vypalovačku a ona to nakonec žádná tvrďárna nijak zvlášť nebyla….možná to bylo aranží té písně, je to zvláštní, asi si to budu muset pustit ještě jednou. Objektivně to nijak nezkazil, ale nebylo to nic co by mě zvedlo ze židle a doufal jsem asi že to dá přece jen ještě o trochu líp, čekal jsem víc. Minule ti Linkin Park se mi od něj líbili víc. Každopádně polohy s kytarou by se měl držet, tisíckrát lepší než hošánek z boybandu.
6 Brunno – Já Brunnovi fandím ale uznávám že ten začátek byl opravdu hodně nejistý a taky se mi to nelíbilo. Ale jak nastoupily refrény, tak už to bylo ono a tam to bylo v pořádku. Přestože toto nepatří k jeho nejlepším vystoupením v soutěži, postup do dalšího kola bych mu přál už kvůli tomu že to pěkně namíchne MDýho.
7 Ivanna – Tak pro mě bohužel byla Ivanna v tomhle kole horší než obvykle. Ona na pódiu nedokáže působit přirozeně jako například Zuzka, která je rozená hvězda. Ivanna je prostě jeden velký extrémní kýč. Buď působí jako komunistická teta a nebo jako laciná zfetovaná štětka z baru třetí cenové. A tak tomu bylo právě včera. Já už z ní mám normálně osypky a už jsem chtěl přepínat program jak se tam předváděla. Bylo to slizké a trapné…nic jiného mě nenapadá. Ty její pózy a mimika jsou vyloženě šílené. Taková teatrálnost a afekt se jen tak nevidí a nevím jak někomu může vadit projev Kutheila a zároveň jak mu nemůže vadit to co včera předvedla Ivanna, to bylo tisíckrát horší. To ať se fakt radši vrátí zpátky ta komunistická teta, protože na tohle se dívat doopravdy ani nedá. Co se týče zpěvu, jindy byla taky lepší, bylo to celé takové uřvané, její výšky taky nemůžu a barva hlasu se mi nelíbí ani trošku. V duetu s Csákovou taky katastrofa, tam měla zase hlas položený až nepřirozeně hluboko a když se pak pustila do výšek tak už to bylo úplně v háji. Za včerejšek si zaslouží rozstřel.
8 Katka Petráňová – Tak buď jsem úplně hluchý já a nebo celá porota. Takhle zmršenou Kapradinu jsem snad ještě neslyšel. Sloky byly falešné jak prase, refrény snad ještě víc, navíc se topila v doprovodu a vokálech…to bylo s přehledem úplně nejhorší vystoupení večera a kdyby byla Kratochvílka mrtvá, tak rotuje v hrobě tak až se z něj provrtá zpátky mezi živé. Jestli dneska postoupí u MDýho do TOP 3 , tak se fakt budu mlátit hlavou o zeď. Velebení Katky je pro mě dosud asi tou úplně největší záhadou celé této soutěže. Podle mě se vůbec neměla dostat ani do živých přenosů, nemá na to. Musí mít nějakou protekci v produkci, jinak to absolutně nepobírám.
No a jak to bude dneska – u MDýho postoupí ze setrvačnosti zase Ivanna jako vždycky, i když nechápu kdo jí ty hlasy pořád posílá, včera se zase odkryly její slabiny. A s Ivannou postoupí přes diváky stoprocentně Brunno, o tom jsem skálopevně přesvědčen. On je prostě lidem sympatický, určitě sympatičtější než Petr a taky asi i takový lidovější možná i vzhledem k svému věku. Mě by ani v GF nevadil, rozhodně bych ho tam bral daleko raději než Ivannu nebo Katku. Do rozstřelu bohužel půjde Petr a Katka a pro Petra to bude konečná, protože jak MD včera řekl že Petr je standartně dobrý ale už nemá čím překvapit takže to by mohl být problém a uvidíme jak to celé dopadne, tak to už si MD zase připravuje půdu pro Petrovo vyřazení tak jako minule u Brunna. Okecá to jako včera že Petr už nepřekvapí a že naopak Katka se v soutěži vyvíjí a zlepšuje, že ho překvapuje a prostě Petra vyšoupne. Brunna diváci zase zachrání, Petra bohužel ne i když je to lepší zpěvák než Brunno a bude ho fakt škoda…
U Dary je to hodně komplikované – Na základě včerejších výkonů mě asi nejméně zaujal Miloš ale na základě osobních nesympatií bych asi vyšoupnul Dominiku, která pro mě ale včera předvedla přece jen o něco zajímavější výkon, i když je to hodně vyrovnané. Tak trochu mám obavy i z toho aby do rozstřelu nesklouzla Zuzka, protože tady se může stát asi všechno, ale doufám že to po včerejšku nehrozí a i kdyby se to nějakým nedopatřením stalo, tak Zuzku snad Dara proti komukoliv ze zbývající trojice musí podržet. Katarína by měla postoupit přes diváky, protože pokud se tak nestane, tak podle mě stoprocentně končí. V rozstřelu nemá proti Zuzce, Milošovi ani Dominice u Dary naprosto žádnou šanci z důvodu že v nich bude Dara i když včera Katarína zazpívala skvěle, vidět větší perspektivu….No ať už to dopadne jak chce, začíná mi to být celé už tak nějak lhostejné…..

347
mila
Reagovat

co mne na Hlasu nejvic stve je ta samolibost az arogance MD, ktery dava jasne najevo, ze z jeho tymu jde do GF jen a jen Ivanna.. Podle mne to musi na ostatni v jeho tymu pusobit hodne demotivacne

348
XMAN
Reagovat

347: Asi tak nějak. Pokud dneska fakt vypadne Petr tak už je konec. Brunno půjde příště a máme to: TOP 2 Ivanna a Katka a Ivanna je v GF. Takhle přesně si to MD naplánoval a to že Weingärtnera, pravděpodobně největšího soupeře Ivanny mohl vyhodit už minule, mu akorát nahrálo do karet. Je mi z toho celého na blití a už mě to nebaví….neskutečně předvídatelná nuda. Už na to kašlu, je to fraška a nikdy už žádnou další reality show sledovat nebudu, protože je to jen ztráta času a posledních zbytků nervů a jakékoliv naděje.

349
yeey
Reagovat

tak sem si vsechny vystoupeni poslechl (no pravda, neco sem musel predcasne vypnout) – a jednoznacne nej vykon pro me vcera Milos!!!! fakt bych mu pral postup pres divaky, doufam ze pude se Zuzkou…. ale dneska to bohuzel vidim na Dominiku spis… :/

kazdopadne Dara ma Milose rada a podle me by mu dala prednost pred Katkou i Dominikou… kdybysme o nej prisli, dost by me to mrzelo :/

350
XMAN
Reagovat

349: Mě ten Miloš nijak zvlášť nenadchnul, čekal jsem od něho víc. Přišlo mi to celé takové nevýrazné. Nevím jestli to bylo jím a nebo tou písničkou. Každopádně můžeš být v klidu, protože Miloš nevypadne ať už by šel do rozstřelu s Katarínou nebo Dominikou – nevypadne ze stejného důvodu jako minule Mrózek, protože už by v týmu nezbyl žádný kluk. Snad jen v případě rozstřelu Zuzky s Milošem, bych se fakt hodně modlil a doufal aby Dara poslala dál Zuzku. Jinak je mi to v podstatě jedno.

351
mila
Reagovat

349 – mne se taky Milos kolo od kola libi vic a vic, nejenze mu to pekne zpiva, ale i dobre vypada, tak nejak prirozene v tom umelem svete showbusinessu.. nejvic to vynikne, kdyz ho porovnam s Mrozkem…

352
XMAN
Reagovat

351: Tak lepší než Mrózek je Miloš rozhodně, o tom žádná.

353
XMAN
Reagovat

Když už si musím vybrat, tak ať jde ven teda raději Brunno, když to nemůže být ani jedna z dvou nedotknutelných MDýho ´´krásek´´. Jestli fakt vyletí Petr tak už nemám slova.

354
yeey
Reagovat

351 no je pravda, ze Milos pusobi o dost prirozeneji a asi i prijemneji nez Dan, ale tak to je taky proto, ze je to jeste takovej mladej tunta a ne nastajlovanej kadernik… ja mysim, ze Dan si to trochu pohnojil minule, pusobil fakt trochu namyslene, ale jinak je mysim uuuplne v pohode a to kolo predtim, kdy zpival Green Day a Jahody mrazeny naopak pusobil velmi sympaticky… a holt ho podle me sralo, ze ho vsichni berou jako toho „cukrouse,“ tak se rozhodl, ze bude delat drsnaka, coz teda uplne neklaplo, jak melo…. no ja je mam kazdopadne oba ve svy BIG 4 (Marketa, Ivanna, Dan, Milos)

355
Ahojda
Reagovat

Přála bych si, aby do rozstřelu u Dary šla Dominika a Katka…jsou podle mě průměrné a u MD Bruno a Katka…
U Bruna mě pořád nesedí to, že se už dlouho pohybuje v této branži a ve zpěvu neprorazil..myslím, že u něho bude zádrhel jinde než v talentu…možná v disciplíně…ale to jsou jen mé spekulace…
348 – tak si to tak neber, stejně to s vítězem a poraženými dopadne v reálu úplně jinak…vždyť si vem vítěze Superstár…jediná Aneta prorazila a ví se o ní do teď…Horvát nebo Drda…dalo mě hodně práce si je vůbec vybavit…a Chodúr…tak jsem mu fandila, nádherný sytý hlas…jak by řekl Rytmus…zabil se sám zpěvem vykopávek a tím stuhl někde v minulém století…no a o Lukášovi aspoň u nás v Čechách není moc slyšet…dokud budou hudební scénu ovládat takový MDyjové nebo Janečkové a jim podobní , tak mladí zpěváci, jiných žánrů nemají moc šancí…ustřihne se jim jakákoliv propagace, televize ani rozhlas je nechce…pořád je to nejmocnější prezentace…

356
XMAN
Reagovat

Vyřazení u MD:
Přání – Ivanna nebo Katka, Tip – bohužel Petr :-((((
Vyřazení u Dary:
Přání – žádné zvláštní nemám, možná Dominika, ale nevadil by mi výrazně nikdo kromě Zuzky, i když Kataríně bych tentokrát postup taky přál, Tip – Katarína nebo Dominika, ale spíš Katarína

357
XMAN
Reagovat

Přál bych si aby u MDýho postoupili přes diváky Petr a Brunno a do rozstřelu by šly Ivanna a Katka a tam by mi bylo absolutně jedno která vypadne. U Dary bych si přál aby přes diváky postoupily Zuzka a Katarína a do rozstřelu by šel Miloš s Dominikou s tím že by vypadla Dominika. No budu snít sladce dál, obzvláště u MDýho vidím tenhle scénář vzhledem k Ivannině pro mě nepochopitelné podpoře opravdu hooodně nereálně.

358
rosien
Reagovat

Včera jsem sice poslouchala jen tak na půl ucha, ale i tak musím říct: WTF?! Oproti minulému týdnu to byla jedna velká nuda, žádný výkon, který by mě fakt dostal. Říkám si, jak to asi bude vypadat, až budou všechny týmy zpívat společně v jeden večer. Rytmusův a Vojtkův tým je úplně na jiné úrovni, tam sem minule nevěděla, kdo by měl jít domů, jak byli všichni dobří, ale tady bych je ven poslala klidně všechny. Dobře, možná Miloš a Zuzka od Dary mi v dalších kolech vadit nebudou, ale ostatní tam jsou jen do počtu. Udivuje mě hlavně MDýho tým, po výběrech naslepo to pro mě byl nejlepší tým, pak ale vyhodil Hnilicu, kuchaře, Davida.. a rázem je to pro mě nejhorší tým ze všech. Ivanna mi není sympatická, ale až do minulého kola sem si myslela, že zpívat dobře umí. Ale včerejší duet, co to sakra bylo? Takový nepříjemný ječák už sem dlouho neslyšela.
Pro mě prostě včerejší večer jedno velké zklamání.
A poznámka MDýho k Rytmusovi o Šalamounově h…, to bylo jako co?! Nechápu toho člověka, na svůj věk už by měl mít rozum. Před soutěží sem ho měla ráda, teď u mě klesl na samé dno.

359
XMAN
Reagovat

358: Jo to o tom Šalamounově….to bylo trochu zbytečné a pro nic za nic. MD je prostě namachrovanej zákeřnej ubožák a je potřeba to tak brát no.
WTF? bych musel v téhle soutěži říkat pomalu na všechno ale nejvíc ze všeho říkám WTF? na hodnocení poroty Kateřiny Petráňové a na podporu diváků Ivanny, která byla včera fakt přímo otřesná ale je jasné že dnes zase postoupí přímo přes sms…..

360
Horyna
Reagovat

Soudím že pan RAINMEN je asi hluchý kokot podle jeho hodnocení Katky P. ale i dalších

361
Horyna
Reagovat

pardon, pan XMAN

362
XMAN
Reagovat

361: Hluchý kokot jsi ty voe. Katka P. tam už absolutně nemá co pohledávat a včera byla fakt hrozná. Škoda že do hlasování může zasahovat ten debílek MD, jinak by už byla dávno pryč.

363
radek
Reagovat

358
Naprosty souhlas, ta spoluobcanka z ukrajiny se nelibila uz v Superstar ani Dare, ani hejmovi a ani haberovi, uz tehdy byla afektovana a namistrovana a jecela jako ta motorova pila. Hejma ji to rekl dobre http://superstarcz.nova.cz/clanek/novinky/ivana-bagova-texasky-masaker-motorovou-pilou.html

364
RAINMAN
Reagovat

360 – Mé včerejší hodnocení (v real-timu publikováno v jiné diskuzi) je zde:

Kateřina nasadila podobnou barvu hlasu jako má Kratochvílová. Refrény jí kazí vokalisti. Tam je to falešné! Jinak její samostatný výkon byl velmi dobrý.

Miloš. Intonačně slabší. Nudná písnička. Nudně zazpívaná.

Nonstop teda nic moc.

Katarína byla nejslabší v refrénech. Zpěv to byl málo naléhavý. Průměr.

Petr byl intonačně špatný!

Imagine v rytmu funku se mi nelíbilo. Katarína to nezpívala dobře.

Brunno je falešnej! Pak to malinko srovnal. Ale uprostřed písničky zapomněl dát jednu výšku. Ke konci záměrně jednu vysokou pasáž úplně vynechal. V podání Oravce tato písnička vyvrcholení žádné neměla.

Ukázka písničky se Tině moc nepovedla. Obě dvě Královny jsou falešné!!!

Výborně zazpívaná písnička Sober. Dominika neumí frázovat! Falešné. A nevýrazné. Ke konci ta afektovaná pasáž byla dobrá. Konec opět falešný. Emoce tam žádné moc nebyly, Rytmusi! Až po odzpívání se začala třást. Hlas by měl být o hlase, a ne jenom o statečnosti…

Ivanna to dala dobře. Její barva hlasu se mi ale nelíbila. A taky to mohla víc rozbalit a víc si s tím pohrát. Takže mě to malinko zklamalo.

Zuzana byla velmi dobrá. Dnes nejlepší. Ale ne že by se mi to nějak extra moc líbilo. To zas ne.

365
fanda
Reagovat

360,1 – Souhlas, mě se Kateřina včera taky dost líbila, naopak se mi téměř nikdy nelíbilo hodnocení XMANa. Snad ani ne jeho názory na soutěžící, na ty má každý právo, nicméně styl a způsob jeho vyjadřování …. No ale co, každý si může léčit své ego, jak uzná sám za vhodné, jen mu přeju, aby mu tato cesta vážně pomáhala…

366
Deny
Reagovat

Měla by vypadnout především Bagová, takový zjev už jsem dlouho neviděl. Ruská afektovaná nula která utekla nejspíš někde z Ein Kessel Buntess. A to její vití se taky nedá poslouchat. Ani se nedivím že se M. Davidovi líbí, tohle totiž úplně přesně odpovídá jeho vkusu…..je to prostě odporná ruská Marfuša a nemá tam co dělat, to ať se na mě nikdo nezlobí.

367
XMAN
Reagovat

A co sjem napsal tak hrozného že vám to tak vadí? Dobře tak s tou lacinou zfetovanou štětkou jsem to u Ivanny možná krapet přepískl ale když to bylo přesně to jak na mě její včerejší vystoupení působilo, lépe to vystihnout nešlo….prostě mi přišla při nejmenším jak opilá laciná prostitutka. Já ty její grimasy fakt nedávám, takové ty rádoby sebevědomé ksichty, bylo mi trapně i za ni. A vystoupení Katky P. se mi prostě nelíbilo no a refrény podle mě byly opravdu hodně strašné….to už teda Petr a Brunno zpívali daleko lépe. Je to můj názor tak mi ho neberte. Já se pro příště pokusím svoje názory prezentovat poněkud slušněji ale pokud Ivanna ještě jednou předvede to co včera tak mi z ní asi fakt naskočí vyrážka.
366: Tak aspoň někdo tady se mnou souhlasí, Ein Kessel Buntess to je přesně ono co ji vystihuje….laciné, nevkusné, podbízivé…..ona je zkrátka přesně taková jako MD, proto ta láska na první pohled.

368
Deny
Reagovat

Je to prostě ruská šlápota. Ta ruská rtěnka musí vypadnout.

369
mila
Reagovat

366 – z Bagove nadsena nejsem, ale zaroven nesouhlasim s tim, aby se do ni nekdo navazel kvuli jejimu puvodu. To sem nepatri.

370
XMAN
Reagovat

363: A že by se od té doby až tak zázračně zlepšila, to teda fakt ne. Možná trochu vylepšila techniku zpěvu, ale dokud se nezbaví toho šíleně otravnýho vití a kňourání, které zní jako by ji brali na nože, tak to pořád nebude stát za nic. Uznávám třeba že ta její Whitney a Petra Janů byly dané technicky dobře, i když samozřejmě mě nudí a je mi nesympatická, takže mě ani to nevzalo, ale to co předvedla včera nejprve v tom duetu a v té písni od Jessie J. tak to bylo teda fakt utrpení. Jak pěvecky tak výrazově. Toho afektu, kýče a patosu má v sobě IMHO nakonec daleko víc než Brunno s Kutheilem dohromady a nikdy setoho nezbaví. Kouče si vybrala ale správně, ti dva se opravdu hledali tak dlouho až se našli, škoda že to jejich ´´dokonalé spojení´´ totálně podělalo jednu televizní pěveckou soutěž.

371
Anonymní
Reagovat

XMANE ,prosím, příště, když budeš chtít psát o vytí, tak jedině s tvrdým, prosím :-)) Dokonce se jedná o jendo z vyjmenovnaých slov:-))) Ale to jen tak na okraj…

372
Ahojda
Reagovat

363 – díky za odkaz….je mi jasné, že se každý vyvíjíme..Ivana určitě ve zpěvu udělala pokrok, ale ta protivná pila v jejím zpěvu jí zůstane na věky…Hejma to už tehdy vystihl úplně přesně…její snaha zaujmout a prorazit má mnohonásobně větší sílu než její talent…a těma řečima na konci to jen podtrhla…pro mě je to holka, která jde tvrdě za svým a v sobě má nastaveno, že klidně bude slizká, umělá, mechanická, afektovaná, vlastně jakákoliv, když jí to pomůže dosáhnout svého cíle, viz dojemný medailonek o shrzené lásce ( hahaha ve dvaceti :o)))) )..zžila se s praktikami, které se mě osobně hnusí…u mě to tím prohrála

373
XMAN
Reagovat

371: Jééé stane se no, ale na hodině Gramatiky tady myslím nejsme ne? Ty se zase příště můžeš podepsat anonyme :-)

374
Horyna
Reagovat

Kutheil to bohužel nedal. V refrénu šel dolů místo nahoru. Čekal jsem jestli to dá, ale nedal. Nemá ten rozsah.Po Kamilovi to dal jenom Vlasta Horváth. počítám jenom chlapy teda.

375
XMAN
Reagovat

372: Tak takhle trefně a naprosto přesně bych ji nepopsal ani já…..opravdu její ambice jsou několikanásobně vyšší než její talent. Bude se podbízet za každou cenu, komukoliv a kdekoliv, jen když jí to pomůže v kariéře. A v tom je právě ten diametrální propastný rozdíl mezi ní a Zuzkou nebo Aničkou….těm ona z těchto důvodů nebude nikdy sahat ani po paty. Ony jsou přírodní talenty ale Ivanna to je prostě obyčejná podbízivá vtěrka….Ten medailonek o zhrzené lásce mi vůbec ani nepřipomínej, to byla zatím největší ubohost ze všeho…..jiný už by museli dávno spáchat sebevraždu kdyby to brali jako ona a to ona je na tom milionkrát lépe. Nevěřím jí tu hru na city, ona je prostě Michal David v sukních. Nezbývá než doufat že skončí někde hluboko v propadlišti jeho muzikálů a už o ní více neuslyšíme a myslím že k tomu i dojde, protože je to úplně přesný příklad muzikálové tuctovky, na profi dráhu jako Zuzka nebo Anička nemá ani omylem, nemá co nabídnout….turné s MDým pro ni bude tak akorát, tam zapadne skvěle.

376
dolores
Reagovat

pozeram sa do kristalovej gule a vidim dnesny vecer uz takto:

z MD timu divaci poslu dalej: Bagovu a Kutheila
v rozstrele Brunno vs. Katka P. sa MD rozhodne pre vyhadzov Brunna

z Dary timu divaci poslu dalej: Dominiku a Zuzku
v rozstrele Katka D. vs. Milos sa tradicne rozhodne Dara ponechat si Milosa, a vyhodi Katku D.

377
XMAN
Reagovat

374: Že ty výšky Petr nevyzpíval úplně podle šablony a že to bylo na doraz, to uznávám i já, ale to taky nedá jen tak někdo a jinak se s tou písní Petr popral velice dobře. Pokud by se hodnotilo jen na základě včerejších výkonů, tak si Petr postup do dalšího kola zaslouží z celého týmu Michala Davida nejvíc.

378
Milena
Reagovat

XMan -s tvým hodnocením celkem souhlasím.

379
XMAN
Reagovat

376: Já v postup Petra Kutheila přes diváky bohužel vůbec nevěřím, i když bych mu to hrozně moc přál protože pokud se dneska dostane do rozstřelu tak stoprocentně letí ven, ale myslím si že Brunno má prostě víc fanoušků a že pro něj budou lidi víc hlasovat a tak podobně. Líto mi bude obou dvou nehorázně, Petra ještě o trochu víc. Proč sakra nemůže vyletět Ivanna nebo Katka? Nešlo by té diskotékové odporné napodobenině kouče nějak přeprogramovat mozek?

380
Milena
Reagovat

v GF by měly být Zuzka a Anička…

381
Milena
Reagovat

dnes to bude:
přes diváky: Ivanna a Brunno

rozstřel:Petr a Katka, domů bohužel Petr (i když je to výborný zpěvák a příjemný člověk)

Přes diváky:Zuzka a Miloš
rozstřel: Dominika a Katka, domů Katka

chcete se vsadit?

382
Rena
Reagovat

376, i můj názor – Brunno a Katka dnes půjdou..

383
Exák
Reagovat

Nevím proč některé nechávají „jako“ hrát na nástroje. Milošova kytara evidentně nešla ven! Nejsem pianista, ale myslím, že ani u Zuzany to nebylo nazvučeno ven, protože i když vstala od klavíru, motiv zněl nadále – ale s naprosto stejným zvukem.Čili to hrál klávesák z doprovodné kapely.

384
Rena
Reagovat

380, ano v GF asi budou Zuzka a Anička

385
dolores
Reagovat

335-Bel, pokial sa sustredis len na spevacke sutazne vykony, mozno tam ten vzorec trochu plati, ale rovnitko medzi Sevcika a Bagovu by som nedavala ani omylom. zatial co Sevcik je muzikant a jeho primarnym cielom nie je burat svojim spevom podia, ale skor sediet v studiu ako aranzer, zvukmajster alebo nieco podobne. Bagova je vyhradne zamerana len na spevacku, interpretacnu karieru, a takych je tu ako maku. a slovo katastrofa by som nepouzila ani u jedneho z nich. su mladi, neskuseni, este len zacinaju. buducnost je pred nimi, hlavne u Sevcika to vidim dost pozitivne, pretoze ten sa moze uplatnit v roznych oblastiach hudobnej brandze, nielen v speve (ale aj) Ivannu caka par roli v muzikale a nejake vystupenia na promo akciach a to rozhodne tiez nie je katastrofa.

386
Rena
Reagovat

383, to asi ne, to by to muselo být v pravidlech.. to by pak mohl s hud. nástrojem vystoupit každý..

388
mila
Reagovat

385 – jak muze nekdo porovnavat Petra Sevcika a Bagovou? Shrnula jsi to presne, to se prece neda srovnavat – Petr si pisne sklada, aranzuje, umi dobre hrat na vic nastroju, Bagova jen imituje – nekdy dobre, nekdy hure…o zadne jeji tvorbe nevim

389
radek
Reagovat

388
Naprosty souhlas. Kdyz srovname oba a budeme hypoteticky brat to, ze ani po jendom pes za par let nestekne, tak ukrajinka v cele s jeji matkou, se z toho zhrouti. Kdezto Sevcik muze pro nekoho skladat nebo cokoli a ted to hlavni, i kdyby ne, tak zrovna on se z toho nepodela.

Ted kdyz to vezmu realne, tak su presvedcenej, ze po Bagove skutecne za par let nestekne ani pes. Naprosto zapomenutelny oblicej, projev a pro ni bohuzel i hlas. Snad MD se po ni bude styskat. Parkrat si zazpiva v muzikale, to ano, ale jinak ani tam neprorazi a bude z ni stejna nula jako ze vsech superstar, krom Anety. Ta jedina jakztakz neco smysluplny dela.

390
XMAN
Reagovat

Tak já být Petrem Ševčíkem a někdo mě přirovnat k Bagové, tak ho dám k soudu pro urážku na cti. To si skutečně takový skvělý zpěvák a muzikant opravdu nezaslouží aby ho někdo přirovnával k takovéhle komerční imitátorce poplatné kdekomu.

391
dolores
Reagovat

387 -Scalexi, mohol by si ten odkaz na Baru Zemanovu sem dat? viaceri o tom hovorite, ale link nikde, ci som ho len prehliadla? rada by som ju pocula, totiz jedinu cesku superstar, ktoru som nesledovala bola prave trojka a ona tam tusim sutazila, ci?

mne sa Katka P. v Stinu kapradiny pacila aj napriek malym nedostatkom, co tam boli. uvedomila som si, ze ma nieco zvlastne v hlase, nieco co sa mne osobne paci a hlavne v tejto piesni to vyniko- nejaka cliva apatia a zaroven taka salamova naliehavost. takze rada by som si ju porovnala s Barou Zemanovou. dik.

392
XMAN
Reagovat

Bohužel už mi favoriti odpadávají…..dneska slizkej nadrženec vyhodí Petra, příště Brunna a Rytmus zase Juraje….a nemám tam nikoho komu bych doopravdy z celého srdce fandil. Škoda, už je to asi dané. Pak budu asi výhru přát nejvíc Zuzce, ale fandit už nikomu šíleně nebudu a po naplnění tohoto předem jasného scénáře to už bez jakýchkoliv emocí dokoukám abych věděl kdo vyhraje a pak sbohem navždy všechny reality show!

393
dolores
Reagovat

390 -zato by som Bel nezalovala, ona len je jedna z tych, co v nej Sevcik vyvolal trvale znechutenie :)) pozor, aby Bagova nezalovala teba za tu prostitutku :D

394
DJ Vlado
Reagovat

dolores, 391 – Bářinu verzi jsem bohužel nikde nenašel, ale můžu ti sem dát verzi Petry Páchové, ta se mně osobně líbí ještě víc :-)

395
Viq
Reagovat

Hele, XMANe, já vytáhnu těžší kalibr a ještě upilovaný.

Širokým masám svých odpůrců slibuji, že jestli Hlas ČS vyhraje Anna Veselovská, na počest vítězství se jen tak pro radost zhoupnu před barákem na hrušce.6
Jestli jste doteď nevěděli a chcete zažít srandu, víte, komu budete posílat hlasy!

396
XMAN
Reagovat

Já už jsem to všechno vzdal, už je mi to ukradené…ať to dopadne jak chce, budu to už jen odevzdaně, otráveně a rezignovaně sledovat….stejně je to jen trapná televizní šaškárna, tak pokud dnes Petr vypadne tak to pro něj není vůbec žádná prohra a nemusí si z toho nic dělat. Nemá fakt cenu nějak tuhle TV Nova frašku prožívat, ale je to fakt naposledy co něco podobného sleduju. Vypadá to že už asi k žádnému zásadnímu zvratu nedojde a že bohužel MDýmu jeho zhovadilý plán na protlačení té prvoplánové teatrální ukrajinské rádoby umělkyně do Grandfinále skutečně vyjde ( jak by taky ne, když mu hrají pravidla hry i produkce dokonale na ruku), takže nezbývá než na to lidově řečeno s*át a hodit to celé pomalu ale jistě za hlavu a jen si maximálně tak postesknout nad tím v jak neuvěřitelně předvídatelném a ubohém světě to žijeme.

397
XMAN
Reagovat

395: Já bych tady zase mohl napsat, aby lidi z této diskuse začali dnes posílat hlasy Kutheilovi aby nešel večer do rozstřelu ve kterém by následně vypadnul, jinak že se před barákem oběsím na stromě. Přesto si nemyslím že by to pomohlo k tomu aby mu ty hlasy někdo poslal a aby Petr dnes večer postoupil přes diváky. Dlabu už na to….

398
Viq
Reagovat

397 – To bys Kutheilovi moc nepomoh.
Pověste ho vejš, ať se houpá, pověste ho vejš, ať…

399
Viq
Reagovat

345 – sali, naopak, potěšení je na mé straně.

400
Ne a ne
Reagovat

XMAN: Problém je, že se nelíbí jen pár xenofobním jedincům jako jsi ty. Kdyby nebyla podporována diváky, tak MDýmu může být úplně jedno, jestli ji dostane do Grandfinále nebo ne. Dalším faktem je, že u hlasování o posledních dvou přeživších každého týmu se sčítají hlasy diváků a kouče (ten většinou dává 50/50), takže je to často v rukou jen smskařů.

401
Viq
Reagovat

400 – Taky se mi ani trochu nelíbí, z jakých pozic je tady Ivanna fackována. Ukrajinci a Rusové jsou dobří lidé, lidé jako my.
Ačkoli mě Ivanna jako zpěvák nezajímá a není pro mě ani čestný člověk, k laciným urážkám bychom se ponižovat neměli.

402
Ne a ne
Reagovat

Viq: Nejhorší je, že je souzena lidmi, kteří mají k slušné morálce dost daleko. Docela paradox.

403
XMAN
Reagovat

400: Já a xenofobní? Ale mě je přece úplně jedno že je ukrajinka, jestli jsem to označení použil nějak jako urážku tak jedině kvůli tomu že ji prostě nemusím celkově…rozhodně to ale není kvůli tomu že je ruska, já proti rusům nic nemám….Například Brunno na mě taky působí poněkud exoticky ale fandím mu. Věř tomu že její původ je úplně až to poslední co mi na ní ve skutečnosti vadí. Vadí mi celkově její projev a vystupování jak už sem popsal. Že je takto podporována i diváky, tak to už je tedy úplně smutné a tragické, ale není se čemu co divit, MD je u nás taky pořád tolik oblíben a rozhodně to neznamená to že by produkoval kvalitní hudbu na úrovni. Bohužel vkus většiny nikdy nemůže být zárukou kvality a přísloví co čech to muzikant už dávno neplatí. Jestli postoupí přes diváky i dnes, tak jsou ti hlasující fakt tragédi. No a co se týče hlasování u posledních dvou přeživších….tomu že by dal MD Ivanně jen 50 procent a nechal jjeí osud v rukou diváků, tak tomu doopravdy nevěřím :-D A navíc pokud tou druhou co tam s Ivannou zůstane bude Katka, tak už je to stejně úplně jedno……

404
Ne a ne
Reagovat

XMAN: Kdyby ti, chlapečku, bylo jedno, že je z Ukrajiny, tak to nebudeš stále zmiňovat. O tom vkusu máš pravdu. Ani tvoje názory o hudbě nesvědčí o její kvalitě. Snad nikdy v historii se nestalo, že by rozdělení hlasů kouče ve finále bylo nějak výrazně nespravedlivé, vždy je to 50/50, max. 40/60. MDýmu je jasný, že by si to vyžral u diváků a ty by pak nepodrželi Ivannu v grandfinále.

405
radek
Reagovat

400
Napsals 2 veci a ani jedna nevychazi z realnyho zakladu.

Pises o xenofobii. Ja ji taky nazval ukrajinkou, co je na tom spatnyho, kdyz ukrajinka je? Ja jsem cech, ona ukrajinka, nevidim problem. Dale, xenofobie je strach z neznama. Nejak neumim pochopit, co je na te ukricene deve neznameho? Snad zatim to, ze nevime, jestli MD dala pred muzikaly nebo mu da az po nich.

Dal pises
„Kdyby nebyla podporována diváky, tak MDýmu může být úplně jedno, jestli ji dostane do Grandfinále nebo ne.“
Coz je spatna dedukce, protoze MD z ni slintal jeste predtim, nez mohli divaci neco ovlivnit a take jeste predtim, nez mohli divaci neco ovlivnit vyhodil jednoho ze svych nejsilnejsich zpevaku (podle divackych ohlasu, anket atd. byl Hnilica favorit, na rozdil od bagove uz v tu dobu jeho vyhazovu). To znamena, ze neni pravda, ze byla podporovana divaky, to je mozna az ted, po masazi, kterou predvedla Nova, MD a dalsi.

406
dolores
Reagovat

394-Vlado, diky, na tu Pachovu si pamatam, ale na toto vystupenie nie. take jemnejsie dievcenskejsie podanie, ktoremu niet co vytknut. ta piesen je proste tak krasna, ze kazdy hlas na nej vynikne a tiez vyraz toho smutku moze byt rozdielny u kazdej spevacky, a nerusi. mne ale ten sytejsi Katkin prejav vyhovuje o trochu viac. na Petru si pamatam, hlavne na jej True colours, to myslim bolo aj na splocnom CD. taky citlivy prednes.
B.Zemanovu naozaj nikde nemame? :(

407
Viq
Reagovat

404 – XMAN je člověk šíleně těkavý a zmítaný neznámými silami. On bude mít za 3 dny uplně jiné favority a úplně jiné šikanované. Nedivil bych se, kdyby i nakonec posílal smsky Ivanně a objevil se s tebou na jedné lodi…

408
dolores
Reagovat

395 – Viqu, nikto nevie, kde mas barak …takze ucinnejsie by to bolo pred TV Nova :)))))

409
Ne a ne
Reagovat

Radku: Xenofobie je strach z cizího, pokud chceš slovíčkařit. Pokud někdo napíše : ukrajinská děvka, tak to beru jako xenofobní. Kdyby se nechtěl zabývat jejím původem, tak to adjektivum nepíše. Tvůj druhý absolutně logicky nenavazuje na ten můj. Vůbec nemluvím o minulosti a vyhození Hnilici, nýbrž o současnosti, kdy je vskutku hodně podporována diváky.

410
yeey
Reagovat

Vlado, dolores – taky sem bohuzel tu Baru Zemanovou nenasel, ale musim se priznat, ze to mam zive v usich a ze ten prenos, kdy to zpivala, byl jedinej na kterym sem fyzicky kdy byl :D:D

jinak ja uz vubec nemam silu Ivannu nijak obhajovat, ale delat z ni nejakou lacinou podbizivou stetku, to je teda neco… nevim kde se ve vsech bere ta nenavist a nadavky k nekomu, koho vubec neznate…

411
Viq
Reagovat

408 – Jsou to Kavčí hory něco, že? Pozvu Jana Tunu se štábem. A nějakou rynglu tam snad taky najdem…

412
dolores
Reagovat

407-ja myslim, ze Xmanove fandenie muzom (pokial nie je sexidol) je dost silne a trvacne. u zien sa dost odvija od momentalneho pocitu z vystupenia. po jednom vystupeni, chcel Anicku hladit a dotykat sa jej, po dalsom o nu nezakopol. :))
vlani, ked mu postupne vypadavali favoriti, prechadzal vzdy k inemu, a ked jeho favorit mal nahodou vykyvy, zase si vybral na chvilu ineho, potom sa zase vratil k povodnemu. az tak to slo do finale. stale po vypadnuti niekoho, komu fandil napisal rozluckovu rec s tym, ze sa viac nebude divat na tieto show, ale vzdy sa vratil. :) nastastie, inak by tu bola nuda. Xman je maskot Panacka:) jeho prispevky a hlavne dramaticke epilogy su bezkonkurencne:)))

413
XMAN
Reagovat

404: Tak ty jsi teda fakt mimo, se musím smát. Nevím co by mi mělo vadit na Ukrajině, pochop že mě vadí Ivanna a Michal David a ne Ukrajina :-D Ještě sem zatáhnete nějakou politiku nebo co, tak proboha nevím kde to sme…
405: Přesně tak. MDýmu bylo jasné že přes Hnilicu by se Ivanna do Grandfinále nedostala a proto ho musel vyřadit ještě než vůbec diváci přišli ke slovu, protože tohle by sám ukočírovat nezvládnul, to byl i pro něj až příliš tvrdý oříšek ten Hnilica. Kdyby si myslel že si to Ivanna vyžere u diváků tak by ani Hnilicu nevyhodil a teď ve finále šel od začátku po krku všem klukům ve svém týmu, Davida už vyhodil, dnes půjde Petr a příště Brunno. Proč drží diváci s MDým a s Ivannkou basu nechápu…já bych jí neposílal hlasy ani jako její fanoušek, protože by mi prostě bylo jasné že ji MD vždycky podrží když ona podržela jemu a že by to bylo prostě jen zbytečný vyhazování peněz…takže její postupy přes diváky absolutně nepobírám a nechápu, buď jsou lidi už úplně vypatlaní a nebo fakt nevím no…když zajdu do extrému tak on má ten MD taky dost peněz a dost známých na posílání sms tak bych se ani nedivil kdyby ji ještě sám takto podporoval aby mu náhodou nesklouzla do rozstřelu. Já už se u MD nedivím a nebudu divit ničemu, ten člověk je schopný absolutně všeho aby ji prosadil a jde přes mrtvoly. Už vyřazením Hnilici zničil celou soutěž a teď to v podstatě už jen doráží a zabíjí poslední hřebíky do rakve Hlasu. Nebo zabírá mediální masáž, Chodúrovi taky lidi posílali hlasy jako oteklí často kvůli tomu že jim byl neustále předhazován jako nejlepší a vlastně i u Aničky tomu tak trochu je. Hlasující do těchto soutěží jsou opravdu jen tupé stádo bez vlastního názoru které si nechá vnucovat názory produkce a nechají se ovládat jako loutky, jsou snadno zmanipulovatelní. Ale když jim není líto těch peněz za sms….
Viq: Kdybych někdy poslal hlas Ivanně tak se okamžitě zříkám svéprávnosti, nechávám si dát svěrací kazajku a někam se zavřít nejlíp už napořád protože to bych se msuel doopravdy zbláznit. To bych radši yvhodil mobil z okna. Ale v tomhle si můžete být absolutně jisit že tohle se nikdy nestane.

414
Ne a ne
Reagovat

XMan: Já jen nechápu, jak jedna komerční soutěž může u tebe vyvolat tolik vášní. Vždyť jde jen o zpěv a ty tady nešetříš expresivy na adresu soutěžících. To máš opravdu tak málo starosti ve svém reálném životě, že máš čas se věnovat každý den pliváním jedu na Ivannu?

415
Reno
Reagovat

Miloš Novotný dnes opravdu nevypadne no a je to fakt jen kvůli tomu že by už u Dary nebyl kluk. Takže to bude Katarína nebo Dominika. A Michal David vyhodí Petra Kutheila v rozstřelu s Kateřinou Petráňovou, protože je to prostě mamlas co nehledí na zpěv ale nadržuje holkám. Ten měl jít porotcovat někam do Miss a ne do Hlasu Československa.

416
Viq
Reagovat

„Kdybych někdy poslal hlas Ivanně tak se okamžitě zříkám svéprávnosti, nechávám si dát svěrací kazajku a někam se zavřít nejlíp už napořád“

Posílej! Včera bylo pozdě!
LMAO

417
dolores
Reagovat

411 – netusim, kde sidli Nova, ale radsej si to este rozmysli, nemal by si svojim odporcom sposobovat az tolko radosti :)))

418
yeey
Reagovat

414 ale jo, ja mam vazne pocit ze on nic lepsiho na praci nema…:-) kazdopadne takovej vztekloun, to se vazne jen tak nenajde…:-)

419
Viq
Reagovat

417 – Vždycky je něco za něco. A v tomto případě by ni toho zůstalo mnohem víc.

420
XMAN
Reagovat

414: Dneska zrovna čas mám…..ale už to asi nemá cenu víc rozebírat. Já jsem napsal co si myslím a tím bych to uzavřel. Až dnes večer MD vyřadí v rozstřelu s Katkou Petra, i když se mu Katka nemůže pěvecky absolutně rovnat, tak to bude jeden z nejubožejších a nejtrapnějších momentů celé soutěže a pak snad konečně někteří pochopí, o čem ten Hlas vlastně je a podle čeho se rozhoduje MD ……a hlas to teda opravdu není. I když kdo to nepochopil doteď, ten už to asi nepochopí nikdy.
415: Souhlas že měl jít dělat porotce do Miss, tam by ty informace o tom jak to holkám sluší a jak se skvěle hýbou byly víc na místě, ale asi měl pocit že tady tu naši kulturu zaneřádil ještě málo, tak musel nasadit těžší kalibr. A hlavně by tam neměl Ivannu ani Katku….

421
fanda
Reagovat

414 – no on to ten XMAN snad už dělá schválně, čím víc ji bude hanět, tím víc lidí se jí bude zastávat, třeba na to sází :-) jinak to nevídím..

422
dolores
Reagovat

419 – ale Anicka to vyhra tak ci tak :D

423
fanda
Reagovat

nóó, ona i Zuza válí

424
Kristýna
Reagovat

Já bych od Dary vyhodila Miloše. Vcelku se mu to včera i povedlo, neměl to špatný ale prostě mi přijde nejméně zajímavý. Zuzka je jasná jednička, Katarína včera zabodovala a stává se z ní takový černý kůň soutěže který ještě může překvapit a Dominika byla včera super a ještě s tou nemocí, tak to klobouk dolů. Ale je blbý že kluk asi nevypadne když už by tam jinak žádnej nebyl.

425
XMAN
Reagovat

Já už té masáže ohledně Ivanny fakt nechám, svoje názory jsem vyjádřil už dost jasně a netřeba dávat ještě něco navrch. Stejně pak vidím že jsem tady za špatného já a ne MD, i když se snažím jen poukázat na to jak to skutečně je a slepým otevřít oči. Ale nejde to. Za pravdu mi dají snad jedině fanoušci Hnilici a Weingärtnera, prvně musí MD vyřadit jejich favorita aby jim došlo co on je zač. Já už v tom mám dávno jasno.

426
Viq
Reagovat

422 – Viděl jsem už různé věci, ale souhlasím. Anička to vyhrála a když Bůh dá, tak jistě i oficiálně.
Ale lid je nestálý a nemá paměť delší než několik hodin. Proto taky I. Bagové včera zopakovali IWALU…

427
dolores
Reagovat

432 -to je pravda. bude super sledovat tieto dve damy v GF

428
XMAN
Reagovat

Zajímalo by mě co by nastalo kdyby dneska sklouzl s Milošem do rozstřelu někdo jiný než Katarína. Zuzku by snad Dara nevyhodila a vyhodit Dominiku po včerejšku by taky bylo docela nefér. Ale přesto si nemyslím, že Miloš dneska vypadne.

429
Viq
Reagovat

Minulý týden moje křišťálová koule určila na vypadnutí Kutheila a Šuľákovou. Asi to nevyjde. Silvestrovský fenomén Šuľákové nám oběma protekl mezi prsty.

430
Ahojda
Reagovat

414, 418,425
Je přece normální u fanoušků fandit svému favoritovi….hold každý dle svého temperamentu, umu a inteligence…nevadí mi žádné vášně i nevášně u jiného pisatele o tom přece diskuse je ….ráda to tu čtu…jen mi vadí vulgarity :o((( ale zas jich zde nebylo tolik, abych to neunesla :O))) a odradilo mě to tu číst, člověk se tady fakt nasměje a ledacos ( v dobrém) dozví …. jsme prostě lidé pestrobarevní… jeden umí to a ten zas ono a dohromady udělají moc…

431
lenka
Reagovat

tak jsem si teď poslechla Miloše, když se na něj nedívám, nezní špatně, určitě postoupí dál, když ne přes diváky, Dara ho podrží .. vyřadila bych Demskou

432
Ja na
Reagovat

Zobrazuje se mi špatně článek od DJ nebo opravdu není celý? A když už píšu…sleduji pouze videa na PC…a pomalu mi vypadaly všechny zajímavé osobnosti…je pravdou,že asi nepatřím k vyjímkám,co mají absolutní sluch…ale co zbylo mě začíná nudit. Zajímala mě Simona Fehérová, David, Lucie, Ester…..a tak mi zbývá Anna – možná si jen někam projektuji…..
http://youtu.be/T-hWSjjZ4hY ale co..je to jen soutěž,a pravdouje,když poslechnu zahraniční soutěže podobného zaměření,tak si musím povzdechnout,jak malý rybník jsme :-D

433
radek
Reagovat

367
Neprepiskl. Pro nekoho treba jo, pro nekoho ne. Vcera u nas byli na navsteve kamosi a kamosky, kteri tuto soutez nesleduji. Vcera to videli vicemene poprve a ptali se, co je to za slapku, jestli to je pry o zpevu nebo je to z filmu Moulin Rouge? Tak na ne pusobil pohyb a zpev teto ukrajinske „krasavice“. Na me tak taky pusobi. Ja tam proste to E55 vidim a zrovna zitra tudy projizdim, tak se mrknu, jestli nebude stat na fleku ona nebo jeji matka. No a ted jsem to zas pro nektery prehnal ja. Tak jen abys nebyl sam… Pro milovniky ukrajinky dodavam, ze je to muj subjektivni nazor.

434
robin1
Reagovat

364 – RAINMAN:
To včera nikto nebol pod tónom?
Jak je to možný? :-D

435
bobina
Reagovat

pro 406: koukni sem, cca od 0:32 do 0:48, aspon trochen muzes byt v obraze, co se Bary tyce.
http://www.youtube.com/watch?v=SVQqPGTk5Ho&feature=relmfu

Jo, nasla jsem na netu jeste tohle, tam to mas cely v mp3
http://nikka124.webovastranka.cz/file/545_Barbora_Zemanová

…nejdriv jsem myslela, ze se komentare zdrzim, ale kdyz uz jsem tady…

36,39,55..atd Naprosty souhlas
U MDyho pisnicek jsem nikdy neslintala, ani ho nezatracovala…
v posledni dobe se ale nestacim divit tomu, co predvadi. To neni show, ale s prominutim buranstvi.
Dokonala absence nadhledu i pokory. Inu Leosi, co se tyce ega,
tak MDy ho je tak nakynute a tak daleko, ze i kdyby to Rytmusovo bezelo naproti nemu, nemá sanci
ho dostihnout :)
Vcerejsi „Nonstop“ pruser, vcetne choreografie.“Kralovny“ naprosto tragicky duet s umelohmotnym jecakem.
Hejmu nemusim, taky umi zaperlit, ale „s pilou“ mel pravdu.

436
Jana
Reagovat

Hlas Československa je velice vydařený. Koučové zajímaví, dobře se doplňují .Velice pěkně to uvádí Tina s Leošem. Tina je vtipná, inteligentní a s Leošem vytváří dokonalé duo. Soutěžící mají výborné jediněčné hlasy jsou milí a na rozdíl od Super Star pokorní. Na soutěž se celý týden těším a přejí celému týmu hodně spokojených diváků.

437
Jana
Reagovat

Nevím, kde se bere na Slovensku tolik výborných zpěváků, jsou sebevědomí, mají šmrnc a jsou krásní hlavně zpěvačky.

Přidat komentář