Panáček v reality show

Den D (2.5.) rok poté, ohlédnutí za projekty + investoři 4. řady

2. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Den D

[singlepic id=4365 w=420]
Zajímá vás, jak si vedou některé projekty z Dne D s odstupem času? Pak si nenechte ujít dnes večer 2. května na programu ČT1 návrat investiční reality show Den D. Než bude příští týden zahájena 4. řada, bude dnes celý díl věnován ohlížení za předešlými třemi a to hlavně zúčastněnými projekty.

Které z nich dodnes fungují a prosperují? A jak se na některé projekty dívají investoři s odstupem? Speciální vydání pořadu Den D přináší odpovědi právě na tyto otázky. A navíc se představí i čtveřice nových investorů, kteří se přidají k Michaelu Rostockovi v nadcházející čtvrté řadě. Takže se nezapomeňte dívat. Dnes ve 20:55 na prvním programu České televize.




Investoři 4. řady Dne D

Michal Hanus

Michal Hanus začínal před 17 lety s dvacetikorunou na účtu a nápadem na založení IT firmy. Tu se mu podařilo s kolegy úspěšně vybudovat a dostat ji až mezi špičku v oboru. Od roku 2000 se v rámci investiční skupiny snaží vyhledávat zajímavé projekty především v oblasti internetu a moderních technologií. Podílel se svými manažerskými zkušenostmi na vzniku a rozvoji víc než desítky firem, mezi které patří například Usetreno.cz, Geewa, Elephant Orchestra, Ne$t Egg, CARSpider a další. Jeho dlouhodobým cílem je předávat své zkušenosti nadějným podnikatelům a pomáhat v rozjezdu jejich projektů. Sám k tomu říká: ,,Jsem tu pro to, abych umožnil růst další vlny mladých nadějných podnikatelů.“

John Vanhara

John Vanhara se narodil v Československu. Od roku 2002 podniká v USA, kde pomáhá pod značkou IncParadise.com jiným firmám se vstupem na americký trh. Sám podnikal v řadě různých oborů, v roce 2008 spustil službu Shipito.cz, která umožňuje nakupovat zásilky v amerických internetových obchodech a stala se jednou z nejrychleji rostoucích firem v USA. O své zkušenosti se dělí na svém blogu Podnikanivusa.com, který se před časem dočkal i knižní podoby. O podnikání říká: ,,Věřím, že lze začít podnikat v jakémkoliv oboru a najít způsob, jak s minimálními náklady udělat velmi úspěšné podnikání.“

Margareta Křížová

Margareta Křížová je jednou ze čtyř majitelek společnosti CEAG, která se specializuje na právní poradenství a vyhledávání investičních příležitostí pro finanční i strategické investory. Úzce spolupracuje s velkými českými i zahraničními společnostmi, ale poskytuje i poradenství malým a středním podnikům. Díky své znalosti českého trhu se podílela na úspěšné realizaci desítek investičních příležitostí. Společně se svými třemi kolegyněmi z CEAG se řídí heslem: ,,Každý velký byznys byl jednou malý.“

Michael Rostock-Poplar

Michael Rostock-Poplar je spolumajitelem desítky firem, jejichž roční obrat se pohybuje v miliardách. Jeho životní mise je dostat naši republiku, firmu po firmě, do první podnikatelské ligy globálně. Založil a vede firmu Vicf.cz – Venture Investors Corporate Finance, která úspěšně působí po celém světě. Hovoří plynně česky, polsky, rusky a anglicky. Pro své nekompromisní jednání si vysloužil přezdívku „Mistr Sorry“. Ve Dni D dosud uzavřel šest úspěšných investic. Ve volném čase investuje do umění a považuje se za vášnivého čtenáře literatury.

Petra Rychnovská

Petra Rychnovská je spolumajitelkou společnosti ASB Prague, kterou založila v 23 letech. V průběhu let vybudovala z ASB významnou středoevropskou management consulting společnost, která patří mezi pět nejvýznamnějších v České republice a dává práci více než stovce lidí. Do pořadu Den D přišla Petra Rychnovská investovat do nových projektů a zejména pak investičně podpořit a motivovat ženy podnikatelky. Řídí se heslem – raději mrtvá, než druhá.

Na koho z investorů se nejvíce těšíte? Kdo vám bude chybět z předešlých řad Dne D?

Související odkazy

postřehy investora Johna Vanhary z natáčení Dne D na jeho blogu PodnikanivUSA.com

Den D

Diskuze k článku

Počet komentářů: 16
1
koc
Reagovat

Tomio mi bude chybět ale toho si ted muzu uzivat na Streamu .. brrrrrr
Ivan mi bude tez chybet
naopak pro obe damy neuronim ani slzicku

2
Bobby Brown
Reagovat

Konečně!!!

3
Bobby Brown
Reagovat

1 – Neboj. Tomia si necháš zarámovat, až bude tím presidentem. ;-)

Reagovat

Já se velmi těším na Johna Vanharu, škoda, že dnes jen představení a už ne nové projekty :)

5
Bacon
Reagovat

@koc: A to já zase jo, po Daně Bérové mi bude smutno, byla vizuálně fajnová :)

6
DD
Reagovat

Jak to, že to není uvedeno ve sloupečku vpravo v přehledu dnešních reality shows?

7
koc
Reagovat

6 – zas tak si se systemem nerozumim :( a nechci z Panacka udelat kastrata :/

8
okkvp
Reagovat

7 OT – myslím, že k tomu stejně nemůžeš, já ostatně taky ne, to je SUNíčkovo (a TKovo)

9
koc
Reagovat

čím dál tím víc se mi líbí foto s investory .. má to vážně šmrnc i ten otrávenej náklon Rostocka je super

10
PhDr. Ondřej Kosina, Ph.D
Reagovat

Nechutná pravicová reklama na „podnikatele“ :((

11
Bobby Brown
Reagovat

Na chutnou levicovou propagaci na „zaměstnance“ by nikdo nekoukal. ;-)

12
koc
Reagovat

no taky mohl autor dilu venovat predstaveni novych investoru vic casu nez cca minutu a pul :(

13
K.
Reagovat

3 – mě by zajímalo, jestli se ta zbrusu nová reality šou – přímá volba prezidenta – bude taky rozebírat tady na Panáčkovi ;-)

14
K.
Reagovat

11 třeba jo – kdyby to bylo něco ve stylu Bigbrother :-D

15
Bobby Brown
Reagovat

13 – Pokud bude Tomio opravdu kandidovat, tak je to docela možné.

16
Sam
Reagovat

Ale koukal, co třeba Těžká dřina nebo Špinavá práce?

:)

Přidat komentář