Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu 2 (30.4.): Poslední loučení (10.díl) + rekap

30. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

[singlepic id=4274 w=420]

Dnes se mají na co těšit hlavně fanoušci Laděnky. Konečně si jí zase všichni užijeme. Nebude chybět při výběru vyvolené, ani při jejich odjezdech. Na některých farmách už je rozhodnuto, jinde se musí určit ta srdci nejbližší, ale všude se budeme dnes loučit. Všechno jednou končí, i pobyty žen.
Uplyne několik dní a Laďka opět objíždí farmáře. Společně s ní telefonují vybraným ženám s pozváním na společný víkend. Bude nabídka všude přijata? Na jedné farmě nás čeká velké překvapení.

V hlavní roli Laďka

Kam koukneme, všude na nás vybafne Laděnka. Ano, dnes je po delší době zase její velký den. Inteligentní otázky, za které snad ani nemůže, protože jí je „do pusy“ píše někdo jiný, ale to chichotání, udivené obličeje a celá plejáda grimas, to je její vlastní tvorba. Ale dost Laďky, pojďme se rozloučit na farmy, pobyt žen právě končí. Myslím, že i rekap skončí rychle, tento díl byl z velké části opakováním, už jen chybělo známé – viděli jste, uvidíte…

Loučení u Indiána

Hulvát Honza vyštval svým primitivním chováním, které mu však „zamilovaně“ schvalovala jeho voňavá Lenka, Oli na noc do penzionu. Asi si ji spletl s obsluhou ve veřejném domě a večer požadoval, aby jim ráno donesla kávu. Když to odmítla, ještě se cítil ukřivděný.
Jak proběhla noc? Indiánovi nechybí na rozdíl od základních hygienických návyků pořádné sebevědomí. Má pocit, že noc byla podle Lenčiny představy – tulili se, voněli si. Jen jestli to ona nevydržela proto, že měla rýmu a nic necítila. Ráno musí farmář pro kafe sám. Nese ho odněkud z venku, že by ho nedokázal uvařit? Zelený hrneček s kravičkou pro Leničku, škoda, že na tom druhém nebyl vůl pro něho. Romantika předešlé noci pokračuje. Umí se vedle sebe probudit, to je paráda. Lenka má pocit, že ho zná stráááááášně dlouho, je jí na farmě dobře, vpadl jí do života a je šťastná. Myslím, že ještě šťastnější holka bude, až jí ze života vypadne, jen to už asi nebude nadšeně vytrubovat na kameru. Vše pečetí řada nikotinových polibků.

[singlepic id=4295 w=420]

Oli se vrací na farmu pro zbytek věcí. Už nikdy se sem nevrátí, s člověkem jako je Honza se už nechce setkat.
A máme zde naši Laděnku. Nechybí mlasklanec na každou tvář a z Indiána je Romeo.
Má vybráno? Zbytečná otázka, očuchal, vybral, jednoduchá rovnice. Zda bude svatba netuší, ale rozhodně našel ženu dle svých představ, tj. na pár nocí.

[singlepic id=4296 w=420]

Smutná, zraněná a veselá princezna. Kterou si vybere, je zbytečné se ptát. Princezna Šklebidlo porazila hodnou Oli i postarší Barbii. Oli nechce prince ani jako kamaráda. Jeho chování je neomluvitelné, i když zbylá dvojice si myslí opak. Společný život vidí v růžových barvách. Lenka jednoduše opustí svůj módní svět, on teda ten svůj jen částečně, protože kompromis je potřeba. Přestěhují se do nejbližšího města a on bude na farmu denně dojíždět za zvířaty. To je jeho vidění budoucnosti s Lenkou. Ona si to své raději nechala pro sebe.

[singlepic id=4297 w=420]

Romantika na závěr u nerozhodného Jeníka

[singlepic id=4298 w=420]

Od začátku pokukoval jako mlsný kocour po Johaně. Tato meternice mu však dala košem, přišel jí bez života, ona chce partnera podobného ražení jako je ona. Asi má ráda doma veselo, což ustupující Jeník nezaručoval. Takže kterou z těch zbylých vybere? Janu zavrhnul ve chvíli, kdy zjistil, že by musel sponzorovat její studium, toť můj názor. Martina má dvě děti, a jak už pozorný divák ví, velké nadšení pro vlastní dítě Jenda neprojevuje. Vlastní opomíjí, cizí mu nevadí. Vítězkou na této farmě je Martina, ta tichá, nenápadná, co stála celou dobu opodál. Jenda si ponechával otevřená vrátka u všech žen. Po té, co mu Johana dala košem, to do večera zapomněl a při vyřazování byl on ten „hrdina“, co protěžovanou favoritku posílá domů. Že tak rozhodla ona sama, to už neprozradil.

[singlepic id=4299 w=420]

Jeho neustálé asi, možná, snad vzbuzovalo naději u Jany i Martiny. Romantika v dešti a polibky na zahradě rozhodly o vítězce. Jendova nerozhodnost komplikuje život i jeho okolí, ne on, ale oni se musí přizpůsobit jemu, pochopit ho, on to má přece v životě tak těžké. Martina ho chápe a od začátku měla rozklepaná kolena. Jako puberťačka na prvním rande, tak se cítila s ním o samotě. Jestli je to zamilovanost netuší, musí ho víc poznat, ještě jí tam něco chybí, ale nakročeno má. Z Jendy Laďka nic o jeho citech nevypáčí. Ano, opět projev jeho povahy, kterou musí okolí přijímat a chápat. Z něj nic nedostane, nic neřekne. Martina to prý ví a ostatním je po tom … Ona to také neví, ale cítí to. Jana odjíždí jako první, hned po ní vyráží na cestu domů Martina.

Michalův konec, nebo začátek?

[singlepic id=4300 w=420]

Michal si vybral na začátku tři dívky. Jednu si otestoval už v Praze. Ta však neuměla mlčet, takže vše prasklo v pravou chvíli – na farmě. Favoritka Aneta ztropila scénu, buď Lucie, nebo ona. Lucie sedí ve vlaku směr domov a Michal přemýšlí, jak vše vyžehlit. Celé dny se lísá k Anetě, ale ona je jak ledová královna. Nic necítí, ani za ruku ji nesmí vzít, moc nadějně to nevypadá. Zarážející je, že vinu svalují na Lucii, jako by Michala pomalu znásilnila. Jenže to není tento případ, nic neplánoval, ale využil šanci, která se mu naskytla. V tu chvíli nepřemýšlel a nese si následky sám.

[singlepic id=4301 w=420]

Možná mu pomůže Laďka, která přijíždí pro rozuzlení. Co Casanova vyváděl? Blbosti! Maminka má jasno, chce to čas. Moderátorka znovu rozpitvává příčiny napětí v této skupině. Nevěra se neodpouští lehce, důvěra je pryč. Jaká nevěra, když nebyli žádný pár? Martina už dávno poznala, že nemá u Michala šanci, v klidu si to tam užila a nic neřešila. Aneta zamilovaná není, a proto nic odpouštět nechce a nebude. Za tohoto stavu je zcela zbytečná snaha Laďky nalákat je na společný víkend. Možná by si tam ujasnili situaci a pak se rozhodli. Aneta už nikam jet nechce a Michal má podobný názor. Je zklamaný, snažil se a NIC.

Vybere si Standa klid, nebo věčnou „Itálii“?

Srdce nebo rozum? Kterým asi orgánem bude volit Standa? Nebo spíš, kterou ženu mu schválilo ostříží oko jeho Alenky? Marta neměla se Standou problémy, horší to bylo se zvířaty. Je to jiná práce, hlavně kolem těch velkých, ke kterým má respekt. Katarína se nakrucuje jak cudná patnáctka. Zlobila Standu, chtěla se mu zalíbit. Pokud tím myslí i to frackovité chování na výletě, tak to ho určitě nadchlo a po jiné už netouží.

[singlepic id=4302 w=420]

Ano je to tak, postupuje právě zlobivá Katarína. Ta by se tam hned nejraději nastěhovala, ale musí holka počkat, nejdříve si spolu užijí jen společný víkend. Zabalit, nekecat a odjezd.

Pohádka končí – Jirkův návrat do reality

Bylo-nebylo, dávno tomu… Nějak takto začínaly pohádky, které vyprávěla Štěpánka Haničincová a podobně tklivým hláskem zve Laděnka diváka na bolestné loučení Jirky se Simonou. Pro diváka však teprve nyní začíná ta správná show, na kterou celou dobu netrpělivě čeká. Simona vyladí hlas, nasadí masku milující snoubenky – klapka, hra začíná. Dojemná scéna nad kufrem. Hlazení podobné kondolování na pohřbu, Simoně se těžce bude odjíždět.

[singlepic id=4304 w=420]

Netušila, že do toho tak „spadne“, přitom může být ráda, že na statku nepadla někam jinam, nástrah je tam víc než dost. Jirku by si nejraději sbalila do kufru. Co jí brání? Hadry má stejně nic moc, místo nich tam nacpe hubeného Jiříka a pára na jeho odvlečení jí také nechybí. Ne, ne, Jirku nechá na statku, společně s kabelou svých věcí. Je dobrý taktik. Co kdyby se Jirka po odjezdu začal cukat a vykrucovat, takhle má důvod – tašku, vrátit se na farmu a srovnat si ho do latě. Ale ne, přeháním, ona je jen milující osůbka, která mu tam na rozdíl od něj ráda nechá něco ze sebe. Třeba zrovna ty ponožky, pro které Jirka projevuje slabost. Po pěti dnech jejího pobytu farmář zjemnil, otrkal se a naučila ho líbat jinak, než na tvář. Toho si užívali vždy a všude, nebo možná jen před zapnutou kamerou? Něžným hláskem nám Simonka sdělí, že v líbání udělal Jirka takový pokrok, že se jí podlamují kolena. Podobně jako Indiánovi, ani jí nechybí dostatek sebevědomí. Kdo ví, jak by dopadla, kdyby měla bojovat o normálního chlapa a ne o nezkušeného a naivního truhlíka.

[singlepic id=4303 w=420]

Idylku naruší vpád Laďky. Jak Simona hodnotí pobyt? Po prvním šoku z domu, z „kamarádů“ a celkově z celého statku se rychle aklimatizovala. Už jí nevadí žádná havěť ani bordel, najela na tvrdé svádění farmáře a nekoukala nalevo, napravo. Plánuje si jezdit na statek každou volnou chvíli, ale stěhování kvůli dětem bude mít zpoždění. Nikde jsem nezaslechla pozvání, ale to určitě proběhlo a někde vedle v pokoji se maminka a sestra tetelí radostí, že Simonka je už jejich, už si to vše plánuje a rozhoduje. Přes zimu Jiří připraví apartmá a budou šťastně žít až do smrti. Kdo asi umře první? Nejspíš divák smíchy! Dokonce zamilovaný páreček stihl probrat i populační plány. Simona je ochotná rodit tolikrát, kolikrát jim to ten „nejvyšší“ dopřeje. Vůbec neřeší, kolik jí je let, klidně odkývne Laděnou navrhovaných sedm dětí. Hlavně že má Jirka velký dvůr, po opravě se tam vejde dětí jako smetí. Tipuji, že až dojde na uskutečnění plánů, tak bude mít tisíc důvodů, proč už ji na rozmnožování přešla chuť. Můžou začít třeba hned o prvním společném víkendu, který je čeká.

[singlepic id=4305 w=420]

Jirka má rád vztah pěkně rozfázovaný. První etapa, ta poznávací končí, druhá začíná. Simona odjíždí zamilovaná, Jiřík zamáčkne slzu v očku a těší se na brzké shledání. Při vzájemném objímání na závěr jsem se bála, aby nedopadl jako Dája, s pár rozdrcenými žebry a zlomeným srdíčkem.

[singlepic id=4306 w=420]

Laděna v akci – nevytáhnout Jirku z auta, jsou tam na sobě přisátí ještě dnes [singlepic id=4307 w=420]

Smutný návrat[singlepic id=4308 w=420]

Zvědavá Něrgešová opět zasahuje

Jak samotu a odloučení snáší jednotlivý farmáři? Není potřeba někde popostrčit, někde trochu nakopnout, show přece musí pokračovat. U všech farmářů zažijeme totožný scénář. Objeví se Laděna s dotěrnými otázkami, přinutí farmáře telefonovat a ejhle, na opačné straně je zrovna pohotový kameraman, který natočí „překvapené“ reakce jednotlivých nápadnic, nebo nápadníka.

Telefonní rozhovory farma po farmě

Standa si sám čte, sám přemýšlí. Nic neukončil, píše si s Katarínou od jejího odjezdu. Katarína je okolí podezřelá, bydlí totiž s kamarádkou. Má tři děti a smůlu na chlapy. Zamilovaný ve svém věku Standa určitě není, ale něco to s ním dělá. Doufá, že z nervů by Katarína mohla i zhubnout. Na nátlak Laďky bude farmář telefonovat. Katarína také čte, nudí se, čtrnáct dní se neviděli. Padá pozvání na společný víkend, jediná podmínka Kačky je, aby se oholil. Standa: „Tak ti posílám pusinku!“ Katarína: „ A jo, dík, no!“

Telefonovat bude i Jenda. Nejdříve prozradí, že se mu občas stýská. Martina přiznává, že jsou v kontaktu, denně se slyší, píšou si. Laďka jako správný manipulátor ho přinutí volat Martině a pozvat se na návštěvu k ní domů. Děti se těší, nebude to problém. I zde je budoucnost potvrzena, jedeme dál.

Indiána Laďka obejde, dojela si rovnou za Lenkou. Už jednou dělala s příjezdem na farmu drahoty, co kdyby se jí nechtělo více se s Honzou vidět? Od toho je tady Laďka, aby ji k setkání dotlačila. Na zamilování je brzo, leze to z ní jako z chlupaté deky. Program v hlavě má – divadlo, výstava. Ani ona se nevyhne telefonátu. Honzovi se stýská, jí tak nějak podobně, moc nadšeně nezní. Nezbývá jí nic jiného, než ho pozvat. Jediná podmínka – musí mít sebou oblek. To ho trochu zarazilo, ale nadšeně pozvání přijímá.

[singlepic id=4309 w=420]

Michal teoreticky nemá komu volat. Obě holky mu daly košem, třetí poslal šupem domů už na začátku. Čekáte smutnícího a opuštěného farmáře? Omyl! Je to muž činu. Už v Praze se mu líbila Indiánova Lvice Jana – široká pusa. Nelenil, kontaktoval ji a vypadá to nadějně. Jana vysílá signály, vypadá to na oboustrannou náklonnost. Nesmí chybět zavolání a Jana přijímá pozvání k němu na víkendovou návštěvu.

[singlepic id=4310 w=420]

Jirku si dnes asi záměrně nechávají na závěr, jinak by divák dávno přepnul na jiný kanál. Jirka díky práci nemá čas na vzdychání. V noci přicházejí „rozlady“. Nejen v noci vzpomíná, co asi Simonka dělá. Ta také vzpomíná, dokonce s balvanem na srdci, těší se, až ho znovu uvidí. Kontakt udržují, ale není nad osobní setkání. Ani Jirka se nevyhne telefonování. „Ahoj broučku,“ radostně se s ním vítá Simona. Strojený hovor, jak je jim smutno, už jen chybí dohadování komu víc. Co s tím? Simona ho „nečekaně“ zve na návštěvu. Jirka si udělá práci do foroty, co taky doma, když pořád jen prší. Sedne na vlak a bude cestou počítat pražce, nebo možná sloupy, aby mu to cestování rychleji uběhlo. Musí spěchat, aby jeho vyvolená neměla z nedočkavosti žaludeční vředy. Léky od něj nechce, on je její všelék na všechno. Nedočkavost je vidět na obou. U koho opravdová, u koho hraná? To ví jen oni dva.

Ochutnávka z příštího dílu

[singlepic id=4311 w=420]
Pro zvětšení stačí jen kliknout na foto.

Zdroj obrázků : PR odd FTV Prima, archiv iPrima.cz

Anketa


Ankety budou probíhat po celou dobu vysílání RS.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 306
2
gabisollis
Reagovat

Ja si stejne myslim,ze Lence zavolala prima po tom co Daje zlomil zebra.Pak uz by totiz nemeli co tocit.no nic na tom nemeni fakt,ze tento pribeh se jim vubec nepovedl.:-(

Reagovat

Lenka je divná od první chvíle. Podle mě je nastrčená štábem. Dopis, který Indoš neotevřel a těšil se na překvapení zrovna úplně náhodou ukrýval takovou „sexbombu“, ochotnou k čemukoli. S tím pozdním příjezdem na farmu to bylo sehrané divadlo.

4
AndyS***
Reagovat

Tak a už se nám rozvádí http://www.facebook.com/renata.abtova

5
pimpa
Reagovat

4 Kdo to je?

6
Mondik
Reagovat

Manželka od Indiána… jen nevím, kde na tom FB najít zmínku o rozvodu

8
Adéla
Reagovat

8 – pochopíte někdo, že si ženská v jejím věku vezme 4x rozvedeného chlapa a vůbec ho nezná a po měsíci se rozvádí? Asi jí na líbánkách propleskl.

10
haha bimbi
Reagovat

8 – ne, nepochopíme :-). Já osobně si myslím, že tato žena se před svatbou se sexistickým machem Pokorným řídila úplně jiným orgánem, než mozkem. :-D .
Možná po vzoru svého ex-vyvoleného šla po čucghu, čili to by ten řídící orgán byl nos :-DDD

11
AndyS***
Reagovat

Ještě k Simoně: Pozor na pálení čarodějnic!

12
kometa
Reagovat

Jenom se potvrzuje, že je to pěkný kretén

14
Ajda
Reagovat

Ale fuj Andys,
taková milá osoba ta Simona, a ty bys ji cpala na košťátko!

15
Pacička
Reagovat

No chudák pan Pokorný, tak naletět, on taková čistá duše. On pro charitu běhá s dřevěným ořem a ona to nezaplatí.
Asi to byla zase lvice.

16
gabisollis
Reagovat

no to to?:-)takze si ji vzal kvuli prachum a kdyz zjistil,ze zadny nema tak rozvod??:-D boze co je tohle za osoby?

17
Mikesh
Reagovat

Tak ona chudák holka neměla ani na spodní prádlo a bulvár z ní udělal něco jako fuj exotického a neslušného. Že se ti novináři nestydí! Jsou to hyeny!
Na druhé straně tahala čistou indiánskou duši přes rok za nos tím, že mu svou chudobu nedala najevo. A to, že nenosí spodní prádlo, si zřejmě vysvětloval úplně jinak.

18
kanárek
Reagovat

Nebuďte na Indijánka tak zlí, vždyť on jen trpí horečkou zlatokopů…jako na Divokém Západě. Je to věčný hledač, toužící najít onen ryzí nugget v záplavě hlušiny.

19
ellen
Reagovat

Přesně, jakmile zjistil, že „ta, co si ani na svatbu nebere spoďáry“ není tak zazobaná, jak předpokládal, tak mu asi náhle přestala vonět …

20
kanárek
Reagovat

A zas narazil jen na pyrit!

21
gabisollis
Reagovat

:-DDDDDDDDD tak Mikesi ted si me fakt pobavil.to se ti povedlo.

22
haha bimbi
Reagovat

Ta paní Abtová získala přesně to, co chtěla… pana Pokorného v celé jeho fyzické i duševní kráse… :-D

23
gabisollis
Reagovat

teda indulona rocker je jeste horsi nez indulona indian.(foto blesk)to sli nekam na maskarni ci co?:-)

24
Lenka
Reagovat

23 ☺ ahojky, gábi ☺ ♥ ☺
indián je příšernej ze všech světových stran… zvláštní, že je nehezkej ve špinavým triku i v kvádru…
jak se tohle stvoření může prezentovat jako „model“ (či jak to v některém z dřívějších odkazů bylo)?
kdepak by ho mohli /prokrista/ ukazovat???
(kromě využití v přiblblé RS mi jiná jeho prezentace nenapadá)

25
gabisollis
Reagovat

jj Leni taky nechapu.:-)a uz vubec ne ty ctyri zensky nebo kolik ktery si ho vzaly.ale ze se mu to manzelstvi zkracuje co?:-)

26
Lenka
Reagovat

on může mít charisma pro některý typ ženských ☺
třeba se tady nějaká najde a písne nám, co my – které máme jinší vkus – nevidíme

27
gabisollis
Reagovat

Leni konec koncu tam mel nejhezci zensky,no nevim nevim jak si to vysvetlit.uvidis to live vecer?ja nevim kdy se k tomu dostanu to zkouknout.:-(

28
M.
Reagovat

25 – tipuji, že jsou to ženy, které jsou submisivní a imponuje jim dominantní a živočišný typ. Ale ono se po čase ukazuje, že u pana Pokorného ta dominance zasahuje až do verbální (doufejme, že jen verbální) agrese, hraničí s ponižováním, hlavně v okamžiku, kdy je zasaženo jeho ego. Mám dojem, že jeho sebestřednost mu nedovoluje ani pocítit, že existuje více úhlů pohledu, vše bere jen z toho svého, sebeuspokojujícího. Na první pohled může opravdu některé ženy okouzlit, ale na ten druhý berou rychle nohy na ramena.
Musím se přiznat, že už mi dlouho nebylo tak trapně za jiné, jako při sledování exhibice pan Pokorného:-( Velmi často jsem odvracela oči od obrazovky, slečny Lenky je mi moc líto, zvlášť pokud v tom byla opravdu zčásti nedobrovolně.

29
Lenka
Reagovat

uvidím, jestli to stihnu (u nás běží tv – sportovní kanál a
na FHŽ sportovce neukecám ☺)

30
Ivana33
Reagovat

29: Tak to jsme na tom stejně, my se alespoň střídáme spravedlivě po týdnu- minule jsem koukala, dnes mám asi utrum- ale ještě to nevzdávám:)

31
gabisollis
Reagovat

28-no tak submisivni me prisla leda tak Oli.ale ta jeho oblecena-neoblecena nevesta moc ne.;-)

32
gabisollis
Reagovat

leni tak to je jasny to mas „pech“;-)no ja tez.ja jsem zase prozmenu v praci.:-(jeste ze muzu alespon na net.

33
Ivana33
Reagovat

19: Do toho nevidíme, možná se jenom stalo, že „jaký šel, takovou potkal“ a došlo na něj. Ta paní může být opravdu dlužnice a podivná podnikatelka, která se nemá ke svým závazkům, ona zas má svoji verzi- takže těžko říct.

34
Lenka
Reagovat

32 gábi ☺
po pravdě mi to ani moc nevadí… taková perla to zase není, kouknu dodatečně (mezitím mě budete napínat komenty ☺)

35
M.
Reagovat

31 – ona byla hodně submisivní i ta slečna Lenka. Tu jeho nevěstu znám jen z jedné fotky a pokud byla oblečená neoblečená, mohla za tím být i jen touha se „správným“ chováním zavděčit ženichovi:-( Čert ví, je to jen můj odhad.

36
gabisollis
Reagovat

ja si taky nenecham ujit diskusi ta je stejne nejlepsi.prima se opet nevytahla.cekala jsem ze se priuci u slovaku a nakonec je z toho hstmfarmar paskvil.

37
Lenka
Reagovat

36 gábi
když ono to je těžký… najít vhodné „farmáře“ a k nim zájemkyně (nevím, co je horší, jestli to první nebo druhý ☺)
takových čistých duší jako Jiřík moc není (ten se podle mě ukecat prostě nechal), je asi hodně těžký najít chlapy, kteří by doma měli aspoň slípku, kozu či kravku a vydali se všanc kamerám a vdavekchtivým babám … ☺

38
Deni
Reagovat

Jak už jsem tu jednou psala, „Indián“ tu byl hodně populární v Pardubicích a nevím, ale myslím, že nouzi o ženský neměl….což teda nechápu, typově mě fakt hodně míjí….

39
Lenka
Reagovat

38 Deni
možná je typ chlapa „dobrý v posteli“ (pro některé, kterým nevadí jinak) – jenže i z té postele se někdy vylézt musí a pak co s ním/tím? ☺
těžko pokecáš, těžko cokoliv ☺
a jak mu tak pomalinku „slunko sexu“ zapadá za obzor… budou asi i řady kámošek řídnout a až jednou sex nepůjde jako zamlada, bude to mít, induloušek, těžký ☺
na co pak ty baby lákat bude?
(na vzhled a intelekt těžko ☺)

40
Květa
Reagovat

Mně je z toho Indiána zle.

41
Ajda
Reagovat

Bože, to je samá opakovačka.

42
Lenka
Reagovat

U indulouška/indiána se mi zatím nejvíc líbili ti dva oslíci… jak koukali na něj a Lenku ☺
V ten moment jsem měla pocit, že vidím oslíky čtyři ☺
(a souhlas, opakování, opakování, opakování – nuda)

43
Ivana33
Reagovat

41: Tak z toho snad ani rekap udělat nepůjde.

44
Deni
Reagovat

Zatím do reklam fakt nuda……nic se tam neděje…..budu doufat po reklamách, ale nevím, v co…?! :-))

45
okkvp
Reagovat

Rychle jsem dočetla bulvární zprávy – DDD, koho by to napadlo, že chudák Indián takhle dojede :-DDD. Jsem semsvině, tak jen dodám – tož to máš, ale faáákt smůlu, kámo.

ad tv – rozhovory s posledníma nápadnicema takhle dohromady mi přijdou extra blbé. Za prvé poměrně ponižující pro odvrhnutou a za druhé v takovém ovzduší přece nepadnou dostatčně mocné perly a výlevy opravdových a hlubokých citů.

46
Mikesh
Reagovat

ad 25a28: on indoš je chlap, co se zjevně s ničím nemaže, všechno řeší hned a bez váhání, vypadá jako člověk, o něhož se dá opřít, a na to ženský dost letí, nemusí to být ani subinky. Postavu má chlapskou, žádná cícha, je sice už dost přešlej mrazem, ale ty ženský už taky nejsou poupata, no a když k tomu přidá ty svý sladký řečičky, tak si většina ženských dá rádo říci. Oproti takovým těm běžným strejdům, co je ženský přehlídnou jak družstevní lán, je prostě nepřehlédnutenej. A že se z něj nakonec vyklube pěkný hovado, to už mu je jedno, protože na své si obvykle už dávno přišel.

47
okkvp
Reagovat

jo a Mikesh (17) opravdu i mě pobavil až jsem vyprskla. V dobrém, aby mi náhodou zase někdo něco nepodsouval. Kocoure máš u mě plusový bod, takovéhle posty se cení :-)

48
jonatána
Reagovat

Tak to se musím podívat, on se náčelník Indulona rozvádí? Chudák, tomu se říká životní pech :-)))). a jinak ty mlaskačky přes celý ksicht byly opravdu na poblití. Jeníček zaslouží nakopat a teď přichází dalíš pán na holení. jdu koukat.

49
Ajda
Reagovat

Indián se určitě rozvádí proto, že touží účinkovat ve trojce!

50
okkvp
Reagovat

49 – kdoví jestli nemíří do Hotelu Paradis ;-)

51
Mikesh
Reagovat

45 – přesně tak, zejména u Olí to bilo do očí! Nejenom, že ji ponížil indoš, ale ještě i telka tím, že ji donutil sedět u rozloučení, o což asi těžko stála.

Jinak opravdu nuda, dnes se vaří z vody. Uvidíme, jestli se ukáže něco zajímavého na závěr.

52
okkvp
Reagovat

Psaní rekapu nezávidím, ale alespoň to bude mít Ajda tentokrát krátké. A příště to bude podle anotace zřejmě podobné.

53
kareliaslims
Reagovat

No chachááá..Hvězda večera – Simona přišla na scénu.

54
okkvp
Reagovat

Divadlo u Jifíka tu všechnu předchozí nudu vyrovná. Už padají perly

55
kareliaslims
Reagovat

Tou hudbou u Jifíka mě vraždí :-D

56
Ajda
Reagovat

Z Laděny už mě chytá křeč. Rekap, no naštěstí ho budu psát až zítra, a vypadá to fakt na rychlovku.

57
Ivčula
Reagovat

Tak to jsem mrtvá…. dnešek jenom poslouchám audio.. no co to je za porno?? :D Nečas a Nebojfa…. „CO to je?? Á kamarád… no fuj, dej ho pryč… ale ne, pohlaď si ho…“ mluvili fakt o pavoucích?? :D

58
Ajda
Reagovat

Po tom, jak tady perlilia Simona na podzim, tak teď je mi z ní a toho divadla fakt zle.

59
kareliaslims
Reagovat

57 :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

60
jonatána
Reagovat

45 přesně tak, je to pro ty holky, co je odmítli, výsostně trapné. A mezi Jiříkem a Simonou vzklíčil velmi hluboký cit, dle Latěnky. Bóže, z toho Simonina medu je mi zle. jdu si nalít dvojku červného. Jo, a potěšil mě Standa, že volil Káču :-).

61
Ivana33
Reagovat

Tak hudební doprovod opět nemá chybu:)

62
okkvp
Reagovat

Ajdo, prosím si do rekapu fotky – mnoho, a kdyby se ti to podařilo ještě ozvučit – týjo, to bylo blaho :-D

63
kareliaslims
Reagovat

58 Přesně, je mi zní blbě. Chudák Jiřík, fakt že jo. Je sice tele, ale tohle si nezasloužil.

64
okkvp
Reagovat

Hudba dobrá u všech, ovšem u Nebojsů božská

57 :DDDD

65
kareliaslims
Reagovat

60 Standa z toho ve finále vychází se šarmem a nejlíp.

66
Ajda
Reagovat

62 – určitě tam bude fotka Jirky a trámu ve dveřích. Moje úchylka přes polibky také dojde naplnění. Myslím, že udělat fotorekap by bylo nejlepší.

67
okkvp
Reagovat

66 – OT do 25 obrázků to panáček většinou bere dobře a neplive ;-)

68
Ivana33
Reagovat

60: Asi jí to někdo píše, nevím, jestli je sama tak hloupá- říct Anetě , že po společném víkendu Michala opravdu dobře pozná, a až pak se bude moct rozhodnout- odhlédneme-li od faktu, že někdy člověka nepoznáš za celý život, je to stejně dost pitomá věta.

69
Ajda
Reagovat

Pokud je to jako ve VIP zprávách, tak Něrgešová pouze papouškuje předem někým napsaný text, totál bez vlastního nápadu.

70
pimpa
Reagovat

Já se omlouvám, že vytahuju nějaké staré diskuze, ale co tu, prosím, psala Simona na podzim? Dá se to někde najít?

71
Ivana33
Reagovat

46: To jsi napsal úplně přesně- na některé ženské tohle evidentně zabírá a Pokorný si je toho dobře vědom- ale ženská, která mu na tohle skočí a přehlédne varovné signály, si ho snad opravdu zaslouží- Lenka určitě.

72
Ajda
Reagovat

67 – je to pěkně náladový panáček, ale musím klepat, mě stávkoval jen jednou, pak už jsem ho srovnala. Ládovala jsem mu to po dvou kouscích a ani nepíp, že má přeplněno :-))

74
kareliaslims
Reagovat

Já nevím, ale ty telefonáty jsou tak umělý..

75
Ajda
Reagovat

Laděnu fakt nedávám. Ta si to užívá, asi měla absťák.

76
okkvp
Reagovat

Tyjo, jak Jeníček vždycky udělá Kalimera (vytáhne obočíčko), tak mám práci se nesmát nahlas

77
Ivčula
Reagovat

Bože… Čau čau čau čau čau na Něrgešky návrh, že s Martinou bude sám, kouká jak pes Fík na starou slaninu…

78
kareliaslims
Reagovat

Jenda se na ty dětičky moc netvářil, teda..spíš dělal že to ani neslyší.

79
haha bimbi
Reagovat

jo přesně :-D zlatíčko – čaučaučaučau. Upřímné, velice. Á pozor, pan Pokorný telefonuje!

80
Ivčula
Reagovat

Indianapolis po telefonátu se Šklíbou… wou! ruce mu přitom vylétly nahoru, taky vás praštilo do nosů to aroma???

81
kareliaslims
Reagovat

79 Pan Pokorný si nabalí čisté oblečení, ááá pozor..to je vážný.

Ble, všechno je tak umělý až hrůza.

82
haha bimbi
Reagovat

No „nejupřimnějši“ se všech jako obvykle Latěna :-/ a taky největší kámoška všech

83
Ajda
Reagovat

To není RS, to je telenovela.

84
jonatána
Reagovat

Ty spontánní telefony jsou fakt boží :-))). Šklíba měla Indošovi říct, že kromě obleku si má do kabely přibalit i šampon.

85
Ivčula
Reagovat

Nepřipomíná vám Jiřík číslo 5, toho robota z číslo 5 žije??? :D Stééfááníííí, teda Síímonoo :D

86
jonatána
Reagovat

jo, a Jeníčkovo čau čau čau, Martinino zlatíčko a Simonin brouček…to je smrt, přátelé.

87
okkvp
Reagovat

bane, to je groteska, Mladej se formuje do buldozera – po sladké Anetce, divoška Jana …
… a mě je taky smutno

88
kareliaslims
Reagovat

Proč dělají tak překvapený kdo jim volá když tam na ně čumí už kameraman? :-D

89
Ajda
Reagovat

Simoně se ti broučci nějak zalíbili. Broučka so dokonce zve domů :D

90
kareliaslims
Reagovat

85 tak to mě zabilo :-D

a Jiřík perlí :-D

91
Ajda
Reagovat

Tak příště to vypadá slibně.

92
okkvp
Reagovat

ovšem anonce na Partičku následující bezprostředně poté, zabila v souvislostech dokonale – DDDD

93
kareliaslims
Reagovat

Takže tento díl totální nuda , těším se na příští , vypadá na trochu větší akci.

Mám zablokovanou páteř, slupnu myolastan a jdu spát, kdybych věděla jaká bude dnes nuda tak se netrápím a už ho mám dávno v sobě.¨

hezký večer všem

94
haha bimbi
Reagovat

to byl fakt dost řídkej díl, já myslela že bude eště ten víkend :-D

95
jonatána
Reagovat

Příští týden by mohl být výživný. Jiřík a nejnovější technika mě opět dostal.

96
jonatána
Reagovat

94 jj, já taky. Klasicky se těším na rekap, doufám, že Ajda bude opět vtipná a chytře kousavá.

97
Ivana33
Reagovat

Kdyby z toho tak neukapával ten med, já bych snad Simoně to zamilování i věřila, ale jsem nějak na rozpacích- a příště evidentně budeme téměř svědky ztráty Jirkovy nevinnosti- tím spíš mě zajímá, na čem to nakonec ztroskotalo, když to došlo nejdál, jak mohlo?

98
haha bimbi
Reagovat

A hnus dílu? Ty vocumlávačky… Pan Pokorný si myslí, že co nejvíc votevřená huba rovná se ten nejvášnivější polibek

99
Ivčula
Reagovat

No v upoutávce to vypadá vždy dobře a pak se z toho vyvine nuda jako dneska, kromě Indianapolisova roští z podpáža, který mi vyrašilo z plazmy, to byla fakt nuda. A to to vypadalo fakt slibně minule,jak poskládali ty telefonáty, Jiřík volal psovi Čaučau, jestli teda přijede, a Simona měla radost, že přijede Šklíba… :D

100
pimpa
Reagovat

73 Ajdo, díky. Je nad moje síly se tím prokousat, tak holt zůstanu nepoučená. :-) O to větší překvápko to pro mě vždycky bude! :-)

101
Lenka
Reagovat

nuda, nastavovaná kaše (akce pouze v reklamách mezi) = Ajdo, z tohodle udělat rekap je fakt za trest ☺
(z vody?)
Indoušek by měl přibalit nejen šamponek, ale barel sava + rejžák … a drhnout a drhnout a drhnout …
Simona boží … ó z té VELIKANANÁNSKÉ lásky sice kape med, ale spíš se mi chce „velebnosti“… víte co… ☺
ostatní nezajímavé – jj, jen Míša, šikula, přezamiloval se nám zase rychle jinam (cca v krátkém období 3x), až se obávám, že se zamilovává do každé, která jaksi „dá“ ☺

102
Bleskárna jede plným proudem, že :)
Reagovat

Jirka snad nic neztratil. Jen režie to uzpůsobila tomu, aby to tak vypadalo.

103
Ivčula
Reagovat

102 – taky si myslím, že Nebojfův kamarád pojede domů nepoužit…

104
Misánka
Reagovat

Největší killer, když Simona odjela, jak Jirka za sebou zavíral dveře statku a… v hlavní roli prkno přes dveře vysoké ke kolenům. Epické.

105
fíkus
Reagovat

Tak Nebojsa se Símou ve společném loži ! Tak to mi vážení spadla brada.. . do pondělka budu jak na trní . . .

106
amana
Reagovat

No to prkno mě dostává,nedovedu si představit Simonu,jak 7x překračuje prkno jako těhotná,a tak dále,a tak dále.Hustýýýýýýýý komplet všichni farmáři a celej projekt Farmář,už aby byla radši Farma,to je víc reality.

107
fíkus
Reagovat

Když jsem sledoval celou rekapitulaci, tak si stejně myslím že se Induloně Oli líbila ze všech ženskej nejvíc- a to čemu říkal „nevoní“ byla jen přirozená zdrženlivost normální slušný ženský, a to je prostě to ,co nerozdejchal. . .

U Michala mě děvčata velmi mile překvapila tím , že si nehrály na slípky a řekly rovnou že na něho se..u. . . po tomhle by asi fakt zůstala jen pipina. . .

108
Ivana33
Reagovat

103: No tak asi nejspíš jo, pak bych chápala ten důvod, proč to nakonec neklaplo.

109
Lenka
Reagovat

107 fíkus
souhlas – s holčinami u Michala (kdo by se jim divil + další vývoj jim dal za pravdu)

110
Lenka
Reagovat

105 fíkus
sakryš, co mi to uteklo ☺ ☺ ☺
(asi upoutávky, já vím)
kristepane, snad nás prima ochrání od toho vidět Símu v postelové akci (záměrně nepíšu „Jirku v akci“, protože jaksi zatím neví, co to je..), to jim na šílenosti nestačil ten bazének (se Símou coby osukničkovaným lachtanem???)

111
fíkus
Reagovat

109-Tak abych řekl pravdu, myslel jsem ,že některá pod tíhou kamer a Laďky, která se snažila žehlit se nechá uvrtat -ale byly tvrdý obě :)

112
fíkus
Reagovat

110- No buď už z tý telenovely mám halucinace, nebo vidím co vidět chci (proboha!) ale mihlo se to úlpně na konci-v příště uvidíte. . .

113
Lenka
Reagovat

111 fíkus
holky byly sakra dobré!
co taky s tím furtdokolasezamilovávajícímsese chlapečkem?
mě dostal tím, že se 1/sice s jednou nejdřív vyspal – 2/aby poté prozřel a kál se a litoval a miloval druhou – 3/aby nakonec vykecal, že si vzal už předem kontakt na tu třetí (v pořadí před první) ☺ ☺ ☺
bože můj, do čehos do duši dal

114
Lenka
Reagovat

112 fíkus
☺ ☺ ☺
… „co chci vidět“… tak tímhle jsi mě totál odboural ☺
(ale vážně – snad má prima tolik vkusu, že natolik nezneužije Jiříka, aby národu předvedla, jak si počínal, když se akce „sex“ účastnil poprvé v životě!)

115
fíkus
Reagovat

114- Chudák pan farář, jestli se bude dívat. . .

116
okkvp
Reagovat

115 – jakej chudák, pan farář bude blažený, že alespoň tohle už má z krku a bude se těšit, že Jiřika s dalšími otázkami bude moci posílat k povolanějším znalcům a ve zlatých stránkách najde spojení na nejbližší Červenou lucerničku

117
Lenka
Reagovat

115 fíkus
ty mi dáváš ☺
taky mě napadlo, jak to, že Jiříka farář za Símou pustil…
(napadly mě obě varianty: a/ farář Símu viděl a pokud byl starší a skočil na ty její „medy“, Jiříka do světa pustil, b/ farář Símu neviděl, Jiříka nepustil… a pak závěr netuším ☺

118
fíkus
Reagovat

116,117- Pan farář Jířu pustil, jelikož pikantní detaily se pochopitelně dozví ve zpovědnici, potom dá poslat pro Símu. . .

119
Lenka
Reagovat

118… a dál? ☺

120
fíkus
Reagovat

118- no, a pak stačí aby byl ve zpovědnici v prkně suk na správném místě a všichni budou žít na statku spokojeně až do smrti . . .

121
Lenka
Reagovat

120 fíkus
☺☺☺
jen ta Síma tam chybí … (což Jiříkovi upřímně přeju, že z toho vyklouznul)
sem Síma taky asi už nepřijde
ta si holt vyčerpala svých pofiderních pět /5/ minutek slávy už vloni na podzim (před vysíláním) a pokud má teď pocit, že jaksi není s čím se chlubit, já bych s ní vřele souhlasila

122
fíkus
Reagovat

121- co se týká Simony, tak co vím od jiných, tak se za hvězdu už moc nepovažuje, na rodičáku se dělala neviditelnou -jindy jí je všude plno . . .boží mlýny melou. . .

123
okkvp
Reagovat

No jen aby sem nedorazila s popelem (sypat si na hlavu)

124
fíkus
Reagovat

123- jen ať klidně dorazí, uvidí co jí děvčata s tím popelem tady udělají. . .

125
fíkus
Reagovat

Také se mi moc líbilo, že v Plesku, (nebo to bylo v Haha?) se psalo o Indiánovi: “ je to takový přírodní typ“ :))
to je tak něžnýýý…

126
Baruš
Reagovat

Chtěla jsem se vyjádřit k Simoně, ale nějak jsem pořád dokola psala hnus, hnus a sem tam přidala že fialový …. Lenka byla naprosto boží s jakým nadšením volal tomu umaštěnému individuu :))))

127
Jeniik
Reagovat

Smím-li se zeptat, jak čtu diskuzi,tak mám v hlavě guláš, ten vztah Simony s Jiřím nevydržel?????? Nebo jak to je?? Někde o tom psali?? Nebo jim vztah funguje??? Máte nějaké info?

128
fíkus
Reagovat

127- v minulé, nebo už to bylo v předminulé diskuzi tu napsal někdo od Jirky z vesnice že do kostela chodí s nějakou ženou, ale Simona to není- tak kdo ví jak to vlastně dopadlo. . .

130
Ajda
Reagovat

pacičko.
neurážej prasnici :-)

131
Typka
Reagovat

Link už je o kousek níž. A.

Ale v tom videu má umytý vlasy :) a vypadá dobře. Líbí se mi :P

132
Květa
Reagovat

A že je to kus! Ani se Indoušovi nedivím.

Jistě mu i voní… :-)

133
Ivčula
Reagovat

Tak Indianapolis se nechce setkávat s pány lobbisty…hérgot, to budou Janoušek, Soukup a Rittig zase nasraný… :D :D

134
Wanna be your monster
Reagovat

Teď koukám…zajímavé, že všichni před tím telefonátem pijou kafe a čtou časopis :D

135
fíkus
Reagovat

Tak jsem si pozorně prohlédl Indošovu novomanželku(né to prase) a musím konstatovat že paní nemá zrovna nízké sebevědomí, to že si nevzala spodní prádlo si jen uškodila-co ty prsa až u pasu ?Nožky jako srnka? Takovej rozparek chce pěkné nohy.
Na Indiánovi je vidět, že ani nedražšší oblek z butiku ho nezachrání,vypadá tam jak houmeles kterej to ukradl. . .

136
Kiki
Reagovat

135: přesně tak :D

137
Lenka
Reagovat

135 fíkus
tak o tom obleku mě napadlo totéž… podle prvních fotek jsem netušila, jak luxusní by měl být (pokud tedy je – mně se to moc nezdá… ale nemusím to poznat, to připouštím)

138
Lenka
Reagovat

Je nás tady ženských dost, různého věku, vkusu… ☺
Najde se tady mezi námi některá, které by se indián líbil?

139
okkvp
Reagovat

137 – se přiznám, že už dávno nemám přesný přehled co všechno v Pařížské za obchody, ale soudě podle róby paninky nevěstinky je oblékal butik poněkud méně značkově butikovitý než se titulek snaží naznačit. A to i přesto, že obsluze ve zdejších buticích opravdu věhlasných značek je na rozdíl od ciziny celkem jedno v čem kdo odkráčí. Nevěstě jsou šaty malé a odmaštěnému ženichovi zas velký, respektive nesednoucí střihem.

140
Lenka
Reagovat

… to chce anju ☺
ta má módu v merku

141
Kiki
Reagovat

Nevěsta má šaty jakoby je šila hogofogo návrhářka z Horní Dolní a boty k tyči. Na Pařížskou bych to neviděla. Příště vzít podprsenku – nutnost, gravitace je tam už patrná. K Indočíňanovi se snad ani nebudu vyjadřovat, smrdí z fotky i v tom obleku.

142
Lenka
Reagovat

Tak na primě se rozjela diskuze, jak je Martina od Jeníčka stále vdaná… byť v rozvodovém řízení

http://www.iprima.cz/farmarhledazenu/soutezici/martina-zeibichova-38-let

143
Kiki
Reagovat

Jinak jsem si dala práci a našla toto, naši upřímnou velmi zamilovanou Simonu. Holt je to hérečka a stát před kamerou se jí očividně líbí :D

Laa Laa
Září 11th, 2011 at 11.57 810
ne, tak jednoduché to není. Je tam 5 farmářů, z toho 2 to mají jako reklamu, 1 se seznámit potřebuje, nebo ho uchvátí farář :-),1 se nevyjádřil a 1 to nevyšlo. ALE všichni to mají zadarmo. Žádné peníze z toho nemají! Tak hrají alespoň divadlo pro diváky, vždyť je to show :-)
ty holky do toho jdou s podobným záměrem, ale za všechny opravdu mluvit nemohu.Já to mám za hru. Pár holek co vím, tak taky. Hyn sa hukáže Lomikare :-) do roka a do dňa! :-D

144
Lenka
Reagovat

Copy (než to prima smaže, jak tam bývá dobrým zvykem ☺

Změňte stav mé manželky !! Rozhodně a v žádném případě není rozvedená !! Musím to vědět na 100%, protože jsem její manžel, kterého tak ráda pomlouvá ! Rozvod stále trvá a hlavním důvodem rozvodu je podvod manželky s nejlepším kamarádem ! Velmi rád poskytnu i rozhovor.
Zeibich 18.04.2012 19:18

Milý pane Zeibichu,
a že zde již nedodáte z jakého důvodu stále nejste rozvedení ?? Proč neřeknete pravdu, že se neustále vyhýbáte soudům.
To, že tu reagujete na takový nesmysl a navíc tu ještě nabízíte rozhovor jen dokazuje jaký jste ubožák a zkrachovalec, který se chce tak maximálně zviditelnit.
Všichni co Vás znají by jistě toto mohli potvrdit a tito lidé by měli poskytnout rozhovor.
PS: každý se penězi koupit nedá !!!
Vodrážka 19.04.2012 22:59

Klidně se můžete sejít a rozbít si svoje kokosy! Ta baba je mi také šumafuk, ale jedno je jisté! Pokud neexistuje rozsudek v této věci, důvody nejsou podstatné, je stále vdaná!!
Tvrdí-li ta ženská něco jiného, úmyslně uvádí v omyl! Maximálně může použít formulaci; vdaná – v rozvodovém řízení! Ale, to už nemá takový efekt, viďte pane Vodrážko.
JollyRoger 22.04.2012 12:26

To máte samozřejmě pravdu, tady jde o to že manžel pí.Zeibichové chce dělat jen zle o nic jiného nejde.
To zda je vdaná či není není podstatné. Důležité je, že skutečný stav prima i farmář věděl. A pokud to nevadí jim -nemělo by nikomu jinému.
Vodrážka 22.04.2012 20:41

145
Lenka
Reagovat

☺ v případě, že by se do RS FHŽ nasadil zvěd (nasadila zvědka) z řad Panáčkovců, to by bylo teprv to správný tóčo… ☺
Klub smesvine by určitě uvolnil finance na příp. pokuty, ovšem mít info přímo od zdroje? to by byla ta správná prča…
(tohle je samozřejmě jen taková úsměvná úvaha, která mě napadla v souvislosti s tím, jak dělá prima čím dál víc z diváků blbce + když pomalinku nestačím počítat nasazené najaté týpky vydávané za účastníky RS a prezentující se „vážným“ zájmem o vážné seznámení ☺)

146
Mikesh
Reagovat

141 – hele Kiki, já jsem z Dolní, taksi ty poznámky vyprošuji!

148
lenka
Reagovat

vůbec se nedivím tomu že paní abtová indianá opustila,udělala stejnou chybu jak předchozí manželky p.pokorného šla s ním do manželství,indián si pouze zasexoval a odhodil je…to co udělal olí bylo od něho hnusné a na svůj věk by se měl chovat!a ne jak 20 puberták

149
Mikes
Reagovat

141 – hele Kiki, já jsem z Dolní, tak si ty poznámky vyprošuji!

150
Mikes
Reagovat

Ajdo, nebere mi to příspěvky, co se děje?

151
jonatána
Reagovat

Nemůžu odolat a zkopíruju, co píše Plesk v článku, že Indomastňák odešle od ženy. Zase zmiňují Oli.
„Soutěžící Olí (†41) zřejmě neunesla fakt, že toto ponížení, kterému ji vystavil, uvidí v předtočené soutěži půlka národa, a krátce po začátku vysílání spáchala sebevraždu.“
Jak může někdo napsat takovou blbost, bože. No, prodává to noviny a že by měli být zdrženliví a slušní s ohledem na památku mrtvé a její rodiny, je něco, co od bulváru čekat nelze.
Omlouvám se, že to sem lepím, ale zase mě to nadzvedlo.

152
Lenka
Reagovat

147 lenko, jak se rozlišíme ? ☺

153
lenka
Reagovat

147…jejda tak to sem nejak nedomyslela

154
Lenka
Reagovat

151 promiň, blbnu ☺ malé l a velké L je dostatečné rozlišení ☺
(omlouvám se, ale zblbla jsem teď při čtení – poprvé – facebooku a zejména perel indiána… )

155
lenča
Reagovat

tak takhle sem lenča a máme to..jeste k jiříkovi se símou..to je teda divadlo chudák jiřík si ničeho nevšimne a simona se vesele baví dál..

156
lenča
Reagovat

152-nevadí už sem lenča a tak to zůstane

157
Ajda
Reagovat

Kocour nám padal do spamu, jsem ho vytáhla a možná trochu posunul číslování.

158
Bazinga
Reagovat

tak ja jsem letos farmarem „nepolibena“ /z nekterych libacich fotografii se ale da usoudit, ze mam neobvykle zivotni stesti :-)/. Prestoze si i tohle naslo sve divaky, tak za mne Prima Family nevyuzila (a to ani v jedne z rad) potencial, ktery tahle show ma. Memu okoralemu srdci je mnohem blizsi pristup, ktery zvolili slovaci. Je ale fakt, ze i u nich byla „dvojka“ slabsi.

Ajdo, díky za rekapy, díky nim jsem byla alespon trochu v obraze ;-)

159
kanárek
Reagovat

158
Tak letos vážená předsedkyně to opravdu trochu vázne. Farmáři sice hrají jak o život, ale špátně, přešpatně. Ani zvířátka a romantické sruby to nespasí. Prvomájovou líbačku pod rozkvetlým stromem bych tam být tebou neriskovala. Nikdy nevíš, na co narazíš. Taková Alenka s vidlema u Standy, udušení cizím jazykem u Indiána, či stovky pozorujících kamarádských očí u Nebojsy mohou působit obavy.

160
Mikes
Reagovat

151 – úplně stejně, při takových kecech jen nadskakuji, protože vím, že většina lidí nevnímá slovo „zřejmě“ a bere to jako hotovou věc. Něco takového by mělo být trestné.

161
Ivory
Reagovat

154- Leni ty indošovi perly čteš na FB? neposlala bys link prosím? :-)

162
Lenka
Reagovat

161 Ivory
já to začala číst na FHŽ (k jednotlivým dílům), pak odkazy na účinkující a dokonce účinkující z minulé řady (Bušák, Sucharda,atd.), čtu to poprvé a nestačím se divit ☺
(přesný odkaz, kde jsem co četla, už dohromady nedám…)

163
few)pmfwqe´jgěqřš
Reagovat

Proč jste na tu Simonu tak zlí? Vypadá to, že má Jirku upřímně ráda.

164
aknadar
Reagovat

zdravím všechny panáčkovce, včera to byla nuda k uzívání. Těším se na příště až hříšný Standa bude lákat Katarínu pod duchnu :-) Ale prý z toho stejnak nic nebude, někdo tady psal, že se nespáruje vůbec nikdo…

165
gabisollis
Reagovat

163-:-DDDDDDDDDDDDDDDD to se ti povedlo.

166
Kamča
Reagovat

Nedivte se, že skoro všichni zúčastnění ve FHŽ jsou „za herce“. Stěžujete si, že je to nuda k uzoufání atd. Přece v běžném životě není každý den sranda k popukání. A kdybych se já osobně takovéto RS zúčastnila, tak bych hleděla, ať si neudělám „ostudu“ a chovala bych se stejně nudně jako v životě. Tím vůbec nechci říct, že bych byla nudná a bez pochopení pro legraci. Humor je přece koření života, proto se také v běžném životě vyskytuje přiměřeně. A jelikož TV ví, že si diváci stěžují na nudu, tak se nedá nic dělat a všichni musí zahrát nějakou roli, abyste byli spokojeni. I tak to mnohým nestačí.

167
Ajda
Reagovat

Kamčo,
slovenský Farmář nejlíp dokazuje, že to jde podat zábavně, jen chtít a hlavně to umět.
163,
opravdu jen vypadá :-(

168
Frodo
Reagovat

ups, tak jestli teda tohle Simona fakt hrála, tak fakt už nevím…chudák Jiřík, nevěřím, že ten to hrál…

169
Lenka
Reagovat

Frodo – a ty jí fakt věříš ty napomádovaný věty, ty medové úsměvy, to „upřímné“ chování k mamince (kde okamžitě přeladí hlas do cvičené pózy)???
copak by takhle mohla mluvit a chovat se čtyřicátnice min. s IQ aspoň v průměru?

170
Ajda
Reagovat

168 – Někdo hraje, jiný věří v seznámení :-) Kdo vyhraje?

171
Frodo
Reagovat

169 – já spíš nemůžu věřit tomu, že by někdo bylo takovej paskřivec a zahrával si s tou čistou duší!

173
Mikes
Reagovat

Hihihi, Ajdo tak jsem se opjet pobavil! Prostě, Ty jak si vzpomeneš na Latěnu, jsi naprosto k neudržení a pak je to vidět i na celém rekapu.
Indoš nic, Jeníček je stejně divný, jako Martina, patří k sobě. Pro zpřestření víkendu by Prima mohla dovléci i stávajícího mangela Martiny, který se dožaduje převzetí syna do svý výlučný péče. Aspoň by Jéňa ukázal, jaký je chlap.
Michal je třída, prostě neváhá, neláme si hlavu. Smutek po ženské, co jej odmítla, se dá vyhnat nejlépe jinou ženskou, tak je to dobře soudruzi, tak to má být. A Jana asi nebude dělat zbytečné ofuky!
Standa jak je starej, tak je hloupej. To neví, že ženská, co štěká před svatbou, štěká po ní třikrát tolik? Kde žil – na Marsu? Navíc, Katka není jen uštěkaná, je ke všemu ještě praštěná. Komu není rady …
Jirku komentovat nebudu, páč mě u něj vždy ovinou černá mračna smutku a beznaděje, jak pravil Švejk, když stejná mračna vovinula Rakousko-Uhersko. Snad Jiřík aspoň při nástupu do vlaku nebude nadšeně křičet „na Poděbrady, na Poděbrady“, či kde to ta Simča bydlí.
Jinak, Ajdi, Simču nepodceňuj, ta by to určo dovedla zkoulet i s dospělými chlapy, jen mít příležitost. Já myslím, že v jejím okolí si není jistej žádnej chlap. Jiřík byl jen malina, tam si s chutí zatrénovala.

174
okkvp
Reagovat

Tak to vypadalo, že v rekapu nebude o čem psát a nakonec zase textu kusanec a jako vždy čtivý. Fotky dobré, za tu první u Jiříka tleskám, ta se povedla po všech stránkách:-)))
Akorát u Jeníčka jsi vynechala čaučaua a přitom je to stejná poznávací známka jako „voní“ u indiána

175
Ajda
Reagovat

Mikesh,
myslím, že se Simčou si vedle jak ta jedle, ale nebudu to rozebírat. Já ji vidím jinak, vím, co vím a zrovna vyrovnaná osoba to určitě nebude.

okkvp,
já to čaukování nějak nevnímám, neví co říct, tak čau je berlička.

Dívala jsem se na šaty paní Indiánové. Pokud to fakt má z Pařížské, tak možná z nějakého luxusního sexshopu :-)) Ale jinak je to lacině vypadající, málo pružící, s kýčovitým leskem a plastickým vzorem látka, fušersky zpracované začištění výstřihu na zádech, vůbec jí neseděla linie pod prsy, rozparek a délka jako by si to dodělala doma sama, chybělo prádlo. Lacině vypadající, podobně jako ty boty. Tipuji napucovaná Itálie :-( Kruhy to dorazila. Celkově byli i svatebčani dost nevkusní. V Pařížské předvádí módu i svatební šaty Petra Pilařová, ale na její dílnu bych to rozhodně netipovala. Kdo ví, odkud to vlastně všechno měli.

176
Pacička
Reagovat

Tak ještě jeden odkaz: http://www.iprima.cz/farmarhledazenu/priste-uvidite-vikend-s-vyvolenou#
Jsou tam taky hezké fotky.
A ještě dotaz k diskutérům: Mikes = Mikesh ?

177
Mikes
Reagovat

Ale Ajdi, jak souvisí Simčina vyrovnanost či nevyrovnanost s tím, že by dokázala svým medovým hláskem obluzovat chlapy?
V každém případě se umí chovat, což se o většině tamních ženských říci nedá. Jestli je za tím úlisnost či podrazáctví nedovedu posoudit, ale vystupování má přívětivé, vstřícné. Na rozdíl od takové Kataríny, která by u normálního chlapa letěla po třetím větě.

Jo, paci, momentálně jsem Mikes, nějak jsem padal do spamu.

178
koc
Reagovat

nevim nevim ale pokud to Simona Alzbeta hrala tak se opravdu minula povolanim a pokusim se ji dostat do nominaci na nejakou TV cenu .. zamilovaný pohled je totiz velmi tezky k zahrani

179
pacinka
Reagovat

Je to síla, ten indián je fakt d…l! No, taky jsem hodně zvědavá, jak se Jeníček zhostí role nevlastního otce!Nedokážu si toto nedospělé individuum pohrdající svým vlastním dítětem (ať to nějak zlikviduje..), že bude vychovávat cizí děti! Jirka, to se uvidí, jestli mu Simona bude velet dál… standa si vybral srdcem a mladoch měl fakt pár let počkat….

180
Ajda
Reagovat

koci,
naučit jde vše.

Nemyslíte, že kdyby tahle tak nádherně rozehraná partie měla hapy end, tak to dávno bulvár vytroubí a vesničané roznesou do všech stran? Ono to tak žhavé nebude, natáčení skončilo před pár měsíci a je ticho po pěšině. Když porovnám Laa v diskusi na podzim a Simonu v TV, tak to jsou dvě odlišné osoby. O

181
cathy
Reagovat

Teda Ajdo ,z takovéhle vody uvařit rekap – klobouk dolů-Fakt jsem byla zvědavá,jak to uvaříš!
No a i diskuze jako vždy lepší než nudná reality…

182
M.
Reagovat

Malá anketa: Taky si berete, kdo nosíte, do postele na spaní či šmajchlování brejle? Koukám na fotku, co láká na budoucí díl a jsem zvědavá, zda ty brejle bude mít Simona „celou noc“-)

183
Květa
Reagovat

180: už mě taky napadlo, jestli je Laa vůbec Simona a ne někdo jiný, kdo se pohyboval na place a přihlásil se sem jako ona – její farmářská story je určitě nejzajímavější – aby trochu píchnul do vosího hnízda.
Muselo ji trknout, že až na jaře její etudy uvidíme, rozhodně ji nebudou na Panáčkovi plácat po plecku a skákat nadšením. Lezla by do toho sama a dobrovolně?

184
Ajda
Reagovat

květo,
jj, je to ona, to vím jistě. Víc indícií :-) Střih je svině a laik si to neuvědomí a má pocit, že jeho se to netýká, a pak brekot, nebo mlčení.

185
kanárek
Reagovat

Něco na té Jeníčkově Sněhurce mi připomíná Petru Janů.

186
Květa
Reagovat

ajdo,
díky za nápovědu, nemám tyhle detaily tak v oku.
Podzimní diskusi jsem neznala a divila se, jak tady do ‚Lály‘ perete s jistotou, že hraje. Pak jsem se dovzdělala a už to do sebe pasovalo. Ale stejně to je síla.

187
Květa
Reagovat

A Jiřík? Ten má lásku jako trám – samozřejmě ten z vrátek od stodoly, který všichni vesele překračují.

188
divačka
Reagovat

Ajdo, nemohla bys naznačit? Nebo ty nesmíš ani naznačovat? Mě už taky napadlo, že Laa nemusí být Síma. Upřímně, ty příspěvky od Laa mi k Símě nějak nesedí.

Pořád jsem nevěděla, jestli je Martina jen tichá nebo hloupá. Teď mám jasno. Když se jí z něj třesou kolena…. A líčí mu, jak se na něj děti těší, když má v tomhle ohledu táááákovýýýýý máslo na hlavě…

Nemáte někdo info o tom, co tu jednou zaznělo, že Šklíba byla původně Ten Šklebil? Ona na to teda vypadá. Pak bych se nedivila, že by dal Mastňák zpátečku, kdyby se to dozvěděl.

A Michal s Janou – no to je teda fakt bourač. Myslím, že Aneta a Lucka si v duchu gratulují.

189
jonatána
Reagovat

Ajdo, super jako vždy.
Pánové:Koci, něco k Simoně z pohledu ženské: řekni a vystřihnu ti takový zamilovaný pohled, že budeš čurat magi v kostkách :-). Hrála jsem divadlo a vůbec mám talent. Všichni hoši mě měli za svatou a věřili všemu, nebo se tak aspoň tvářili a chovali (což, mezi námi, je docela slušná otrava. Tomu pořádnému jsem nic nehrála, tam to šlo od srdce a on by komedii nesežral :-)).
Mikeshi, já teda nejsem chlap, ale myslím, že Simona by v konkurenci normálních šmrncovních bab měla problém.

190
kama
Reagovat

Co to má ten Michal za fleky na předních zubech?Původně jsem myslela,že tam má vsazené nějaké brilianty….

191
pacinka
Reagovat

Tedy musím říci, že bych chtěla vědět, co donutí nějakou ženu, aby se propůjčila k tomuto potupnému lovení těchto mužů…
Vlastně nevyhrála ani jedna favoritka, ale jak o nich ty chlapi mluví. Zejména indián a Jeníček jsou fakt jsou fakt hustý!
Indián je olízal otevřenou pusou,všechny mu voněly a pak mu nevoněla ani jedna a vzal si jinou..To jak mluvil s Olí byl hnus, divím se, že mu jednu nevrazila…
Jeníček se asi rozhodl ulovit prostě cokoli, když ho Johana poslal do háje, řekl Martině, že ona je ta pravá, ale zároveň si zjištoval u Jany, jestli se může ozvat přes facebook..

192
Ivana33
Reagovat

177: ano, vystupování má Simona vstřícné, přívětivé- ovšem až tak přeslazené, že je mi v tom případě milejší někdo trochu přízemnější, ale nic nepředstírající. Já trochu tápu, protože na jednu stranu nějak nechápu, co by asi tak Simona mohla do budoucna od Jiříka očekávat kromě „kamarádů“ v ruinách a nekonečné dřiny, na druhou stranu to, že nechápu já (nebo my) neznamená, že se skutečně nemohla zamilovat- já fakt nevím. Ale jelikož to zřejmě ztroskotalo, tak soudím, že Jiří nechtěl „lehnout“, jak tu Síma (Laa) psala v podzimní diskuzi:)
188: To jako někdo naznačuje, že Lenka šklíba byla chlapík? To by bylo hardcore:)
Co se týče Standy, tušila jsem, jak vybere- a ačkoli by vzhledem k věku měl mít už dost zkušeností s ženskou povahou, asi mu brzy na hlavičku zaťuká mrtvička- a když bude mít štěstí a přežije, prozře a ještě bude po Martě prstíkem hrabat.

193
Květa
Reagovat

192: Nebo možná, jestli to Standa opravdu pojal jako promo na svůj ranč a už tam svou dámu měl, vybral prostě tu akčnější a zábavnější. Co by si to neužil, když jim Tv zaplatí romantický víkend.

194
Ori
Reagovat

Joo tak važení,INDOŠ už je i na BADOO a opet hleda nejakou tu šklebivou divnou nadheru.Debil.Do huby si nevidi.Ten mel ale stesti-neotevre dopis a ejhle…že by osud??Jen ne Vodnařku…tu mel 3x a nevyslo to…zkusil to neponaučitelny blb po 4 …a ono zase nic.Tedy aspon doufam,že jsem to nepopletla.

195
Mikes
Reagovat

Víš, Ajdi, ať už je Simča jakákoliv (a jsem fakt zvědav, čím to ukončí), tak marná sláva, nejvíc si to podělává Jiřík sám. Ono přece nejde jen o to, že něco chci, ale také co mohu nabídnout. A když už partnerce nabízím návrat do 50. let min. stol., tak aspoň nějaké slušné bydlení a – to hlavně – že se umím postarat, ne pouze žvanit. Když vidím Jirku, jak neosobně mluví o zvelebení výměnku a zjevně netuší, co to obnáší (vždyť na to měl nejmíň 20 let), tak bych mu s chutí jednu vrazil, protože v tu chvíli jen blábolí. Já taky nejsem kutil Tim, ale okna bych měl dávno natřené (teď už jsou na vyhození), nemluvě o jiných věcech. Blbý je, že on to nevidí, nevnímá a nemá v sobě ten mužský základ … postarat se! Buď sám nebo za pomoci odborníků a schrastit na to peníze. Nic z toho u Jirky nevidíš. Co řeší? Tři děti, no nedala bys mu facku? Má 15 nebo 40?
Taky vidíš, kdo se k němu přihlásil, copak některá z těch ženských k němu pasovala? Žádná pořádná mladá selka. Pravdou je, že Ivana by měla větší snahu, ale i ona by narazila: na bydlení pro ně, pro dceru, kam bude holka chodit do školy, jestli se tam ona sama uživí, jestli on uživí ji a další děti. Myslím si, že by to nakonec vzdala i ona. Ostatně, už to, že si nenašel vesnickou holku u nich ve vsi o něčem svědčí, né? Ty holky asi k tomu měly důvod.

196
Lenka
Reagovat

188, 192 – někde na f. bylo, že by Lenka měla být kdysi Libor… mně se to zdálo hodně drsný (na co lidi nepřijdou),
jo a Jiřík má do kostela chodit s nějakou mladší venkovskou dívčinou (ale jestli je to pravda nebo něčí výmysl, netuším!)

197
Mikes
Reagovat

Mmch, tak mě napadlo, oni chodí ven přes stodolu, v níž vylomili pár prken? Jak to, že jsme vůbec neviděli barák, v němž se bydlí? Vždyť ten barák musí mít nějaký regulérní vchod a jistě se do něj nechodilo přes stodolu. Nebo je barák ta skoro zřícenina – to je přece nejvejš zadní strana do dvora. Takže přední stranu nám telka raději ani neukázala?
Fakt je ten, že jestli tohle všechno Simča vidí a přesto to na Jirku hraje, tak je to hodně divný. Ale třeba si potřebovala pofoukat své bebí a dokázat si, že je je o ni ještě zájem. Teda kromě toho, že chtěla být v telce za hvězdu.
V každém případě mám dojem, že na mužské to působí tak, že to myslí vážně. Sice jim to určo přijde divný, ale mužští už jsou zvyklí, že ženským se nedá rozumět, takže to neřešej.

198
Mikes
Reagovat

183 – já si myslím, že Laa naopak očekávala, že jí tady holky ocení, jak tu roli s Jirkou zmákla. Z následné reakce musela být pěkně vyvalená. Akorát mě mate, jak vůbec Panáčka objevila.

185 – zpěváčku, má stejné zuby a trochu i tvar obličeje, když byla Janů ještě mladá.

189 – Jončo, tak Ty jsi byla taková? A skočili na to fakt všichni?
A co si představuješ pod takým hen oným „normální šmrncovní baba“? Tak proti naší seniorbarbie by jasně neobstála, ale víš, kolik je chlapů, kteří by byli vděční i za Simču, protože seniorka by si o ně neočistila ani boty? Ono je to často i o těch chlapech.

199
Ori
Reagovat

Tak jsem to spletla….žadny vodnař ale lvice on nerad…omluva.

200
okkvp
Reagovat

Mikesh – možná je to zvláštní, ale ten vstup ďourou přes trám je opravdu zřejmě jediný. Podle katastrální mapy je možno vydedukovat, že původní vstup do stavení byl jinde, ale zarostl bejlím. Koukni sem a zadej adresu Střítež nad Ludinou, 53
http://www.katastr2.cz/
(katastrálka se ti přes ortofoto načte po zaškrtnutí jejich zobrazení vpravo nahoře v mapovém poli)

201
K
Reagovat

194
Dejte sem odkaz na to badoo s indiánem…prosím prosím

202
Mikes
Reagovat

192 – víš, chlapi dost dají na to, co na ně ženská zahraje. Proto se také dokáží vdát i ošklivé holky třeba právě proto, že jinak jsou bezva. Nebo to aspoň umějí namarkýrovat. A jiné si ani neškrtnou, protože jsou zjevné megery (i když, jak vidím, i Katarína se nakonec chytla, ale jen proto, že hříbeček postrádá jakýkoliv rozum).

203
Zelik
Reagovat

Přátelé, opravte mě prosím kdyžtak – neudělal Hájek v minulé řadě s jednou obálkou to samé co Indulóna s Lenčinou? A nebyla v té obálce tenkrát jeho budoucí žena Áďa???
A ještě jeden dotaz – kdyby byla Léňa k Indulónovi nastrčená štábem, neprovalilo by se to už? Co by z toho příp. holka měla? Věhlas asi ne, peníze – že by? To mi přijde nepravděpodobné. Ale co já vím.

205
Kiki
Reagovat

203 myslím že tenkrát Hájek vybral Adrianu jen do počtu, líbily se mu tam jen 4 ženský a Laťka ho donutila vybrat pátou. Tak tam přihodil tuhle s tím že po prvním dojmu o ní řekl že to je babochlap :D

206
Ajda
Reagovat

188 divačka.
nemůžu naznačovat, vím dost o některých farmářích, ale to co není v tv nekomentuji, jen mi to pomáhá v pohledu na ně.

195 Mikes,
jemu je sice 41, ale klidně tři děti zvládne, jen si nesmí hledat ženské ve stejném věku, ale tak o deset let mladší. Osobně nevěřím, že by mu kterákoli, co tam měl, povila víc jak jeden kousek.

198 Mikes,
jak přišla na Panáčka? Nechci se vychloubat, ale zadej do vyhledávače názvy RS, na Seznamu jsme u Farmáře a VM trvale na druhém či třetím postu. Jednu dobu naše VM porážela ofiko :-)

203,
o Lence se spekuluje jako o známé někoho ze štábu. Já jim tu hru s tajemno neznámou z obálky nežeru. Mít tam šeredu, letí a je po show. Potřebovali oživit děj, můj názor.

204 kiki,
asi Simonka zapomněla vedle maminky poděkovat za Jiříka i sestře. Nebo má sestra lepší zrak a sluch a prozřela :-))

207
gabisollis
Reagovat

ajdo super rekap.;-)

208
gabisollis
Reagovat

tak jsem volala kamaradce do cech ktera to taky sleduje a vim,ze nechodi na zadny diskuze(takze neni ovlivnena)a ptala se ji jak vidi Simonu.a odpoved-no to je pekna potvora!:-)ta musi bejt v peknym srabu nebo to hraje.a jeji manzel si mysli totez.takze podle me ji to muze zrat jen peknej naiva(jako treba Jirik).no na nominaci na oskara to fakt neni.:-)
jo a mikesi jak muzes brat Jirku jako normalniho chlapa?vzdyt sam vidis,ze je opozdenej.ten proste nikdy nebude uvazovat jako normalni chlap.

209
gabisollis
Reagovat

208-a proto me taky ta Simona tak leze na nervy pac si zahrava s Jirikem.(opozdenou cistou dusi)na normalniho chlapa by proste nemela.

211
AndyS***
Reagovat

Pro ty, kteří nekupuji bulvár, opis článku Aha! (pet): Nesmělý panic Jiří Čoček a jeho vyvolená Simona Hladká musejí překonávat jednu překážku za druhou. Hlavně Simona si po Jirkově boku užije své! Momentálně jí prý nejvíc „zatápí“ Čočkova sestra Marie. Ta je na bratrovi doslova závislá a jeho milovanou vůbec nenávidí!
Kvůli své lásce Simona přivykla nepořádku, který na statku panuje, plísni. kuchyni plné much, tvrdé posteli i trámu ve dveřích, skrz který se vchází. U toho ale její strasti jen začínají, než by končily.
Není žádné tajemství, že Čoček až nezdravě poslouchá svou matku a sestru. Simona byla ze začátku trpělivá, teď už ale „ruply“ nervy! „Jirka je na všechno sám! Kvůli tomu neplánujeme ani společnou dovolenou! To on všechno dělá, protože ona je ženská!“ rozčiluje se Simona a přichází s „ďábelským“ plánem, jak se nepohodlné sestry zbavit: „Nejlepší by bylo, kdyby se sama dostala do další řady „Farmáře“, aby si konečně někoho našla a Jirky se pustila!“ A hned pokračuje: „S Jirkou spolu nebydlíme, vždyť u něj nemám kde žít! Tam je problém v celkové bytové situaci,“ dodává zklamaně Simona.
Spolu nemohli být ani na prvního máje, tedy svátek zamilovaných! „Prvního máje slavím jako svátek práce, takže prací!“ potvrdil deníku Aha! Čoček a utíkal za svým dobytkem.

212
AndyS***
Reagovat

200 okkvp skutečně se jedná o čp. 53? To by tedy Jiřík hospodařil na cizím, tedy na majetku matky a sestry. Jestli to ví Simona. Pokud ho tak miluje, měla by jej odtud vysvobodit a vzít si ho k sobě, pokud je tedy svéprávný, neměl by to být pro ni problém.

213
Ajda
Reagovat

211 AndyS,
škoda že nemáme i vyjádření sestry. Já se spíše ptám, proč by se hnal seznamovat do tv, když by mu rodina bránila? Nebyla to už jen jedna z posledních nevyzkoušených možností?
Na farmě se nevěsta rozplývala nad maminkou, nad rodinou a teď má jiný úhel pohledu? Neříká se, že láska hory přenáší?
To opravdu čekala, že tam nastanou změny ze dne na den, nebo je víc pravděpodobné, že se bude nová žena muset přizpůsobit zajetým pořádkům? Na tomto to selhávalo i vloni u Bušáka – žádné změny, nám to vyhovuje.
Bulvár dokáže napsat článek, že aktéři se sami občas diví, že je to o nich – bez nich, tím nemyslím jen Jirku.

A co produkce? Indián se jim oženil mino plán, Jirku asi do svatby nemůžou dokopat, nemají to jednoduché. A teď ještě sehnat desítku nových ochotníků, pro to jejich divadlo.

214
Ajda
Reagovat

Katastr je jen na barák, možná má napsané pole a les na sebe.
Nebo nemá fakt nic, aby když naseká dluhy v podnikání neměli co zabavit, i to je oblíbená varianta.

215
Ivana33
Reagovat

No tak s Jirkou je to samozřejmě marný- všechno to, co teď Simona zjišťuje, bylo patrné už dávno, tudíž opět- buď byla opravdu zamilovaná (pak nevidíš i to, co je zjevné- ale zas- není patnáctka), nebo si na něm cosi dokazovala, případně chtěla zahrát jakousi podivnou etudu- jinak to už vysvětlit nelze. Na zjištění, že na soužití Čočkových je cosi nezdravého, nemusí být nikdo psycholog. Sestře nevyšel soukromý život, a tak se upnula na bratra- ve skutečnosti si ani nepřeje, aby si nevěstu našel. Proto ho podporuje v tom teoretizování a vymýšlejí blbosti o jakýchsi vztahových výzkumech. Jirka by měl sbalit uzlíček s buchtama a zmizet odtamtud- sice už je dost pozdě, ale třeba by jakous naději ještě měl. Ale obávám se, že už je takový „mimoň“, že je jeho další osud jasný- sám až do smrti, se sestrou za zadkem v rozpadlém baráku. Každý svého štěstí strůjcem.

216
Ivana33
Reagovat

200, 212, 214: Vás to fakt tak bere, že nahlížíte do katastru? :)))

217
Ajda
Reagovat

Ivana 33,
na Jeníka třeba katastr prozradil, že všecičko vše co kolem vidíme, rozhodně není jeho, jak nám tvrdil :-))

A vloni jedna hned při seznamování vmetla Hájkovi, že má exekuci na baráku. To víš, v dnešní době platí dvojnásob – důvěřuj, ale prověřuj :-)

218
Ivana33
Reagovat

217: Jo, jo, to je jasné. Jirka tím asi myslel, že „jednou“ to bude jeho, až maminka umře. Pokud ho maminka nevydědí ze zákonných důvodů, tak bude jednou dědit společně se sestrou. V tom případě bych se zas bála té sestry. Ať to beru zleva zprava, stejně nic pozitivního nevidím. A Simona by taky neměla- v tomhle věku dělat takové blbosti je na pováženou.

219
anja
Reagovat

tak teď jsem to konečně dokoukla celé z archivu a musím teda říct, že ta lovestory Sima-Nebojfa jak ji tam podávají je maximálně dojemná a uvěřitelná – jakože dva čistí lidé našli čistou lásku a už se chystají jen vyčistit barák :)

220
okkvp
Reagovat

Lustrování Nebojsy přes katastr jsem vůbec neměla v plánu, jen mi před časem taky zajímalo, jak ten jeho statek vypadá a hledala jsem jeho adresu – což tedy byla celkem fuška, protože v obci Čočků neurekom. Nakonec jsem jej ale našla v nějaké krajské databázi soukromých zemědělců – no a i tuhle šikovnou mapovou aplikaci dost používám, tož jsem jukla. Otevřený přístup do KN nemám, tudíž zjistit, zda i přímo na Jiříka nějaké nemovitosti napsané jsou, nezjistím. Nicméně na maminku a sestru kromě domu i mnoho pozemků, včetně nějakého toho lesíku a protože v téhle oblasti je i ze současných katastr map stále ještě patrný tradiční způsob hospodaření s rodinnými majetky-grunty, tak mi přijde hodně pravděpodobné, že je vážně vlastně bezzemek. Znovu ale zdůrazňuju, že prvotní zájem byl juknout pouze na ortofoto a z toho si udělat představu jak to u nich a v okolí vypadá.

221
Ajda
Reagovat

218 Ivana33,
já myslela Jeníka, dědice vily a všeho kolem, ze Strakonic. To taky splasklo jako bublina, nepatří mu nic a zbytek bude muset asi až podětit :-)

http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/72674/farmar-jirka-cocek-a-jeho-simona-lasku-jim-kazi-jeho-sestra.html

222
anja
Reagovat

220 však na tom nic není prolustrovat farmáře jak jsou na tom s majetkem. Do seznamky jdou i se svou farmou, že, tak co.

223
Ivana33
Reagovat

222: Škoda, že to nenapadlo Símu, třeba bychom ji tam pak ani neviděli- a nemyslím to zle, důležité to bez debaty je.

224
Kája
Reagovat

Zdravím všechny diskutující!
Tv i komentáře pravidelně sleduji, ale protože se moje mínění shodovalo s většinou, nepsala jsem.
Na Simonu už mám trochu jiný názor. Těžko se mi chce věřit, že by tohle všechno dovedla zahrát! Spíš si myslím, že jí došlo, že si ukousla větší sousto, než dokáže spolknout a neví, co dál. Těžko říci, ale tuším, že nápadníky odhánět koštětem nemusí, jakési vědomí „výhry“ nad ostatními ženami jí zvedlo sebevědomí, plus vědomí, že bude u Nebojfy první, že je pro něj atraktivní atd. atd. Prostě si myslím, že zpočátku podlehla okouzlení, ale poté rychle vystřízlivěla (souhlas s Mikešem – tenhle chlap se nepostará ani sám o sebe), tak to všechno shodila a označila jako hru, aby nevpadala jako blbec…

225
Ajda
Reagovat

224 Kája,
na podzim, když se natáčelo, tak měla Simona na naší diskusi plnou pusu řečí, jak s Jirkou zatočí. Jela podle plánu, je mi jedno, zda svého, nebo štábního.

226
Mikes
Reagovat

213 – taky si myslím, Ajdo, že tentokrát se Primě už nikdo nepřihlásí, zejména když možní adepti vidí, co z toho nakonec štáb udělá. I tak se hlásí jedině problematické figury (vždyť kdo z těch nynějších problematický není, a to tam není ještě ten slaboduchý Jéňa) a i když se pořád ještě najde dost praštěných (nebo zoufalých) ženských, příp. podivných dobrodružek, tak tentokrát to vidím na nula přihlášek.
Ostatně, tato RS vznikla zřejmě v USA, kde to mělo jakýsi smysl kvůlivá velkým vzdálenostem a nemožnosti si něco najít v okolí, ale tady, v hustě obydlených oblastech? Kdy do okolních vesnic je to coby kamenem? Ono kdyby se to jmenovalo „Sedlák hledá ženu“, což by byl na české poměry správný název, tak už z názvu by vyčnívala celá absurdita takového projektu.

227
Ajda
Reagovat

Mikes,
show měla premiéru v roce 2001 ve Velké Británii a od té doby ji převzalo asi 18-20 zemí.
Jestli se někdo přihlásí? Produkce je bude nahánět, slibovat modré z nebe, aby je pak co nejvíc využila – zneužila. Je jim fuk, zda se seznámí, potřebují sledovanost a prodat reklamní čas. Co vím já, tak do obou řad měla zájem i jedna farmářka, ignorovali ji, a teď by se jim určitě hodila.

228
M.
Reagovat

224 – souhlasím s názorem na Simonu

229
mila
Reagovat

228 – souhlasim jen s vyhradou, ze Simona nebyla okouzlena Nebojfou, ale svym uspechem, tzn. sama sebou.. jestli mela v zivote smulu na chlapy, tak tohle musel byt balzam na posramocene sebevedomi.. Svym zpusobem mi ji je lito, ale jinak mi sympaticka neni, je svym zpusobem stejna jako Indian – sebestredna a nesoudna..

230
K
Reagovat

Kdybyste měl někdo zájem o krásnou modelku na nějakou akci, tak si můžete objednat indiána
http://www.foto-modelky.cz/detail/505-jan-pokorny/4067#4067

231
Dan
Reagovat

230-Kristepane,to je magor :-).

232
Kája
Reagovat

229 jojo, tak jsem to myslela, že byla okouzlena sama sebou, svým „úspěchem“
já fakt nevěřím, že ta druhá teorie o hře a manipulaci je možná, ale třeba jsem jen naivní…

233
Prochor
Reagovat

Tahle řada mi připadá tak nudná, že ji nedokážu vůbec sledovat. Škoda. Nostalgicky vzpomínám na SBS-kárku Danku nebo Johanku s Petrem.

234
Anonymní
Reagovat

ad – víš, chlapi dost dají na to, co na ně ženská zahraje.

Boha jeho, zástupci mužského plémě, řekněte někdo, že ne všichni chlapi jsou takoví oslové…

235
divačka
Reagovat

Tak jsem koukla na Umaštěnce, jestli se aspoň při sebepropagaci soby fešný model, umeje. Ne – ani za tímto účelem si vlasy neumeje. Nechápu – to je má furt tak mastný nebo nagelovaný? To si myslí, že to je sexy? Co znám chlapy, tak všichni nesnášej, když má ženská upravený vlasy tak, že se jí do nich nedá šáhnout. Tak proč on si myslí, že tahle jeho úprava je přitažlivá? Jestli je to gel, tak se na to sahat nesmí, jestli přirozená mastnota, tak se na to sahat nedá.

Chtěla jsem se zeptat, jestli je tu někdo, kdo má znalosti z chovu krav. Zajímalo by mě, jestli je náročnější chovat krávy ve stáji nebo venku. Je mi jasný, že když jsou venku, stejně se musej honit min. jednou dennně na dojení. Ale i tak mi přijde, že finančně a časově by to mělo bejt výhodnější. Je kolem nich míň péče a investice na ohrazení by se měla vrátit v tom, že nemusím přes den krmit a tolik kydat, ne?

Taky by mě zajímalo, jestli je Jirka pracovitej. Z pofidérní RS se to poznat nedá. Možná, kdyby měl dobrý vedení, teď neřeším, jestli by to byla matka, sestra, žena nebo třeba milenec :-), tak by pracoval. Ale možná, že je to takovej farmář z donucení, že vnitřně je spíš intelektuál, tak fyzicky dělá jen to doslova nejnutnější, ale hlavně si pořád přemítá o nesmrtelnosti chrousta.

Simoně věřím, že je okouzlena Jirkovým obdivem, svojí mocí nad ním. Ale to je dobrý občas, aby si člověk pozvedl sebevědomí. Na reálnej život to nestačí. A ona je hnusná, když se tváří, že věří ve společnou budoucnost.

Možná, že to prkno ve vchodu si nechávají, protože si Jirka myslí, že to bude bránit tomu, aby se mu těch 7 dětí nerozuteklo. :-) To je ovšem vidět, jakej je mimoň, protože jinak by věděl, že jedno prkno nezastaví ani roční dítě. To už spíš ten humus na dvorku – tam by se mohly děti úspěšně jedno po druhým utopit. Nu což – pánbůh dal, pánbůh vzal…

236
Dan
Reagovat

234-to neber vážně,Mikeš tu mluví zásadně za celou mužskou populaci,byly tu snahy aby to vyjadřoval jen za sebe, ale vše marné.

237
Mikes
Reagovat

234 – s čím máš problém, jsi snad chlap? Říkám snad, že na každého platí jedno to samé? Pravda, jsou výjimky, někteří chlapi jsou fakt oslové, a nevnímají nic, ani jasné varování, a jdou slepě za svým (neštěstím). Takovým to přeji, ti ostatní – a to každý z nich – nějak reagují na signály, které ženská vysílá (a to dokonce i gayové). Chceš s tím snad nějak polemizovat anebo chceš tvrdit, že muži jsou pitomí, jdou jen za svým a nevnímají interakci žen?

236 – jak vidím, někteří jednodušší jedinci nechápou, že některé věci lze říkat jen obecně, aby z toho nebyla spíše vysvětlovací harmonika s odkazy, kde a kdy to a to neplatí. A i tak by tam našli nějakou hnidu. Co kdybys, Dane, vyprodukoval sám nějakou smysluplnou myšlenku, co říkáš?
Normální lidé nemají problém si z čehokoliv vybrat podstatu a nenimrají se v kravinách.

238
gabisollis
Reagovat

takze podle A-ha jsou spolu dal nebo to je pomsta Jirkovo sestre za to,ze chtela po A-ha prachy za rozhovor?

239
Tom
Reagovat

Konečně tu zaznělo, že do RS normální člověk nikdy nepůjde. Takže účastnící jsou buď průseráři nebo se pohybují v mediálním světě a zviditelnění potřebují k práci.
To nahrává i dramaturgům, protože divák nechce obdivovat (a pěstovat si tak mindrák), ale opovrhovat.

240
Anonymní
Reagovat

237 – normální člověk, který se zamýšlí nad souvislostma nezevšeobecňuje na „my chlapi“ a my ženský, protože je to nesmysl…Doba „my strana“ je, soudruhu, už za náma…

241
Tom
Reagovat

Dojnice bývají obvykle v celodenním ustájení (i malochov), dojení cca po dvanácti hodinách, takže ráno a večer. Masná plemena je vhodnější mít v ohradě (tj. bezúdržbově :)) i přes noc.

242
Dan
Reagovat

237-Ale kde bereš jistotu, že ta tvá tvrzení všeobecně platí?Když napíšu-my chlapi máme rádi ženy typu Kataríny-co na srdci to na jazyku,tak se mnou určitě nebudeš souhlasit,ale já bych si nedovolil to prezentovat jako všeobecné tvrzení, protože je to můj názor.Je to dost smysluplná myšlenka od jednoduchého jedince?

243
Ajda
Reagovat

gabi,
ber bulvár s rezervou :-))

244
gabisollis
Reagovat

ajdo jj to ani jinak nejde.:-)

245
Anonymní
Reagovat

237 – Ano, pro normálního jedince je to smysluplná myšlenka.

246
Ivana33
Reagovat

Ježišmarjá, prosím vás, opět se nepouštějte do štěkání typu: „Mikeši, jsi magor, nepiš za mužskou populaci“ atd. atd. – myslela jsem, že se to už vyčerpalo v předchozí diskusi.
242: Mikeš snad nenapsal nikde, že jeho tvrzení platí všeobecně, tj. vždy a za všech okolností u každého jedince mužského pohlaví stejně.
237:Jestli Danovi pomůže psát „někteří chlapi“ a „některé ženské“, tak to tak, Mikeši, piš. Následné slovíčkaření, které se zvrhává do hádky, je zbytečné.

247
Bacon
Reagovat

Ty telefonáty jsou hrozný. Zní mi to nepřirozeně, skoro bych se až vsadil, že je to jen „jako“ a volající sedí vedle sebe. Takový ten typický telefonní hlas mi přijde spíš postprodukčně dodělávaný, než snímaný přímo.

248
fíkus
Reagovat

Když vidím v záběrech Jiříkův dvůr a ty různá zákoutí,tak si říkám že by na tom mohl vydělat pěkné peníze. . .to jsou totiž naprosto jedinečné kulisy pro natáčení hororu tak z druhé světové války. . .
Uplně vidím, jak tam filmaři natáčí druhý díl „studna“ z majora Zemana ( s rozdílem ze by oběť utonula v močce )
Ne , vážně -tam by se nemuselo ani nic aranžovat, tam to tak je- uvnitř ty obří pavučiny, starodávný haraburdí všeho druhu- tohle by žádnej kulisák nedal do kupy ani za boha :-))

249
divačka
Reagovat

Tome, takže krávy, co jsou na mlíko, nevyjdou ze stáje? To by to bylo fakt o tolik náročnější je dvakrát denně sehnat na dojení? Při rozměru našich pastvin by to snad nebyl takovej problém, ne?

250
koc
Reagovat

249 – kráva co je na pastvě toho nadojí o dost méně než ustájená

251
Ivana33
Reagovat

249: leží ti na srdci kravičky u Jiříka? :) Fakt je, že se mi to taky zdá, jako by se o ně moc nestarali a nechali je ve špíně. Jestli je nepouštějí na pastvu vůbec, to nevím, to tam snad ani nezaznělo. V každém případě, když Jirkovi tak leží na srdci víc pohodlí krav než Simony („Ty nedójíš“), tak by jim tam mohl alespoň vybílit.

252
Ivana33
Reagovat

250: Otázka laika zní: Proč?

253
koc
Reagovat

252 – v první řadě na pastvě z trávy do sebe nedostane tolik živin k výrobě dostatku mléka a aby dostala musel by se skot prikrmovat .. rúzným popocházením navíc spálí relativně dost energie která by se jinak použila na mléko .. v době cipu a pocitacu ma kazda krava zjednodusene samostatnou krmnou davku .. která dojí víc dostane víc a proc rvat to same mnosztvi krave ktera nadoji treba o 20% mene

256
Mikes
Reagovat

Ty jo, koc překvapil!

257
okkvp
Reagovat

Koc dík, já byla posledně líná volat kamarádce, abych to popsala podrobně (ona o kravách učí na VŠ)

258
Ludmila
Reagovat

Hm teda nevím, možná nadojí míň, nejsem odborník, ale příjde mi to jakože slepice co lítá venku taky snese míň než ta v kleci, ale zas je vajíčko chutnější, trávila jsem jako holka prázdniny u babičky na vsi, měla kravku na mlíko, no a moje práce byla hnát kravku každý den na pastvu tak nevím, stejně tak místní JZD (v Čechách JZD), každé ráno taky hnali kravky na pastvu a byly to dojnice

259
Ludmila
Reagovat

místní mělo být JRD ale to je jedno, vlastně všichni sousedi co tam měli doma nějakou kravku, tak děcka pásli

260
Ivana33
Reagovat

253: Ne že by mi to někdy k něčemu bylo, ale dík za informaci:)

261
koc
Reagovat

258 – doma je ti jedno zda ti krava nadoji o 5 a nebo i 10 litru mene .. navic nekazde druztvo/farma ma pastvinu k dispozici a pokud ano neni k dispozici v rozumne vzdalenosti a nebo neni dobre pristupna

262
okkvp
Reagovat

258 – v JZD v obci, kde žila babička, se krávy na pastviny vyváděly – ale jen v létě cca 1/2 června -1/2 září

263
jonatána
Reagovat

U nás v paneláku se krávy nevyvádějí nikam, ony samy vysedávají na lavičce před domem a pomlouvají veškerou jinou zvířenu,která jde kolem :-))).

264
Ludmila
Reagovat

261- jistě je rozdíl když jich máš pár nebo 100, ale ty krávy z JRD na pastvu každý den šly nebylo jich pět pastviny byly nad vesnicí je pravda že to nebylo v zimě, pak jsem makala v českém JZD a byla jsem v šoku, ono se to totiž v Čechách nedělalo, takže slovenské krávy byly šťastnější, Jiřík jich taky nemá Hafo nevím kde má pastviny ale ono je pohodlnější sržet je v chlívě

265
Ludmila
Reagovat

263- haha taky si to často říkám při pohledu z okna (bivakuju na sídlišti) a vzpomínám na dětství kde ty kravky vzbuzovaly větší sympatie

266
divačka
Reagovat

Nemyslím si, že by toho krávy na pastvě moc vyběhaly. V životě jsem neviděla krávu na pastvině běžet. Většinou leží nebo stojí. Už když mají popojít, je pro ně „action“.

S tím přesným určováním stravy, to chápu, jen si myslím, že by se jim to dalo dávat při příležitosti dojení.

Připadá mi to, že kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod.

Ten kravskej život v kravíně nebo ve stáji nám připadá strašnej. Možná, že to kráva nevnímá tak hrozně jako my. Ona je dost líná, jak jsem psala, i na té pastvě většinou jen leží. Nicméně bych řekla, že i tak vnímá, jestli leží na slámě na betoně ve zšeřelý stáji nebo na trávě.

267
pimpa
Reagovat

Ony při tom ležení přežvykují. A pokud jsou ve stáji, na pořádné podestýlce a mají možnost se občas provětrat na pastvě, je to pro ně asi ideální způsob života. Hlavně na té pastvě mají mít možnost, v případě deště, zalézt pod přístřešek. Bohužel často moknou, aspoň tady to tak vídám.
Nejhorší bylo, když krávy v kravínech stály na roštech, bez podestýlky. Ani pořádnej hnůj pak z toho nevzniknul!

268
Jonatána
Reagovat

Patrně nejsem dostatečně živočichomilný typ, hold město je město. Diskuse o tom, co krávy potřebují a co ne, mi přijde už více než příliš dlouhá a otravná. Diskuse o farmářích a jejich žínkách je o dost zábavnější. Pro mě. tak dobrou noc

269
Tom
Reagovat

Nejsem vyučeným chovatelem krav a k informacím sem se dostával při studijních víkendových pobytech s babičkou a dědou v buranově. Kráva moc oběhání nestojí a ani se ji nechtělo ven při větší údržbě nebo opravách. Jak bylo otevřëno, šup zase zpátky. Do dojnic je potřeba pořád cpát žrádlo. Ráno, dopoledne, odpoledne, večer, jinak moc nenadojí.
Masná plemena jsou nenáročná. Nahnat do ohrady, stále spousta vody, sena, ale jinak si žijí po svém a hospodář jim do toho moc nezasahuje. Je je potřeba dávat pozor na nečekaná početí, která jsou zakázaná pod dosti vysokou pokutou

270
Ludmila
Reagovat

Jestli bulvár nekecá a Simona je pořád s Nebojfou, tak jsem asi Simoně křivdila, jsem fakt překvapená

271
gabisollis
Reagovat

wau co to tu mame za diskuzi?:-DD jen si dejte pozor vy ochranari aby si vas neprecetl nekdo z Bruselu a nezdrazili vam jeste v cechach mleko.:-DDD
263-jonatana-:-DDDDDDDDD tak to se ti povedlo.

273
cathy
Reagovat

Ta Simona je opravdu další stračena do stáda….

274
okkvp
Reagovat

272 – aneb jak uvařit z jednoho textu tři články

275
beruška zmatená
Reagovat

tak jak je to s tou Simonou? podle mě s Jirkou neni. Mezi náma, taky bych netáhla děti do téhle ruiny.

276
Lenka
Reagovat

Ajdo – potlesk za rekap !
Jsi fakt dobrá, protože z toho „nic“, co nám ukázali, napsat čtivý a vtipný text, je fakt umění ☺

277
anja
Reagovat

Koukám, že se tady probírají krávy :) no kdybych si měla vybrat od jaké krávy mlíko chcu, tak raději od té, která je od března do října venku na loukách na sluníčku než od té co je celý život zavřená v chlívě s malým okýnkem

278
anja
Reagovat

269 Tom, tak nečekaná početí v případě stáda masného plemene moc nehrozí, protože je to stádo složeno jen z mladých jalovic a z volů. Z těch je i nejlepší maso. Z býků je maso hnusně tvrdé

279
anja
Reagovat

235 divačka :))) „Taky by mě zajímalo, jestli je Jirka pracovitej. Z pofidérní RS se to poznat nedá.“

jsi mě pobavila :)) no já už jsem to z té RS poznala. Ty furt ne? Nebojfa je línej jak veš, každý jeho kamarád pavouček co je tak obdivuje je pracovitější než lenochod Čoček. Pozvat si štáb z tv do baráku, jehož jediný vstupní otvor drží při životě jen příčný trám, kde si 50kilová Nergešová odskočí čůrnout a přebere žumpa, to je podle mne lenost, ignorace a nepřipravenost.

280
okkvp
Reagovat

278 – já podrážky fakt nerada – tzn kupuju maso s označením mladý býk – tzn 12-24 měsíců (u některých výrobců je to ještě omezeno i váhovou kategorii, takže jde nejčastěji o zvířata pořážená ve věku 14-16 měsíců) – to jakože v našem značení se vůl nevyskytuje, jen mladý skot bez rozlišení = do 150 kg /12 měsíců, podle nového ještě podkategorie do 8 měsíců

281
Ajda
Reagovat

okkvp,
to můj řezník mi vždy hlásí, že je to mladý kus, pohlaví a že se bude masíčko rozpadat na jazyku. Hovězí má luxusní, vždy se držím, ať nedotáhnu domů půl krávy :-))

282
okkvp
Reagovat

281 – njn, já tu takového řezníka poblíž nemám, na dál nemám čas, tak holt znám to značení na krabicích.

283
Ajda
Reagovat

Občas taky krabičkuji, ale mám ho 5 minut pěšky :-)

284
okkvp
Reagovat

(no já teď v poslední době vlastně posílám krabičkovat muže, páč odtud většinou nemůžu ani na chvíli)

285
Ren.
Reagovat

Zdravím všechny, vůbec nebyl čas sem přispívat. Nicméně v pondělí jsem si na sladkou telenovelu FHŽ čas udělala a řeknu vám, jsem skromné děvče, mě udělalo radost opakování záběrů „Kamarádi, dobří tvorové, vhodní ke studiu“ (což u nás zdomácnělo a na zahradě kde je plno hmyzí havěti, pardon, kamarádů, to znělo nejčastěj), pak taky přelézání vstupního prkna atd.
Jeníčkovo „čaučaučaučaučau“ je taky „vtipné“. Zatím pro mě morální vítězové RS jsou – Olí, Martina od Jelimana (pochopila že není favoritkou, tak si udělala pěknou dovolenou), a ze soutěžících vychází docela dobře Standa. Ale Kateřina, ta mu tu mrtvici dřív nebo pozděj způsobí :-)

286
Ren.
Reagovat

Anja a ostatní, kterým je líto Nebojfových krav (vč. mě): Z těch odkazů co tu posílal Koc jsem se dívala na fotogalerie firmy, co dodává dojící roboty a nejvíc se mi líbila stáj těchto: http://www.zootechnik.cz/zooklouzovice.php
Ty krávy vypadají opravdu spokojeně a i když jsou „indoor“, tak je to 100 a 1 oproti malému Nebojfovic chlívku s kupou hnoje.

287
xxxxx
Reagovat

Nevíte někdo prosím kdo zpívá duet když se ,,loučí“ Michal s Anetou?díky

288
Iduska
Reagovat

248- tak přesně tohle mě napadlo už několikrát, hlavně jak procházel tou tmavou chodbou a ze schodů vlály pavučiny :D fakt strašidelnej barák ještě starýho Brůnu se sekerou a je vymalováno !

289
fíkus
Reagovat

285 – on Standa se na tu mrtvici totiž těší :))

290
Misánka
Reagovat

Tak nevím, nevím. Že je Simona herečka a nejen ona, také xichtice Lenička v čele s Indianapolis to sice na Oscara nedotáhnou, ale značně konkurují, tak to je zjevné. Ovšem co se (do)držky Kataríny týče, nevím, jestli to myslí vážně, nebo to taky jen tak trochu (víc) hraje. Hezká, nehezká, kdyby takhle byla hysterická každá ženská, utečou všichni chlapi na jinou planetu. Na jednu stranu umí vzít za práci, dokáže se bavit a když chce, tak je i citliv(k)á, no ale pak je najendou jak osina v řiti. To přece musí tušit, že takhle se chovat, to Standa stejně nevydrží, anebo vydrží do doby toho infarktu, pak už to bude mít rychle za sebou. Každopádně jestli to myslí vážně, tak fail tohle jak sviňa.

291
Misánka
Reagovat

Standův výběr: mrtvice, infarkt, kulka do hlavy, poprava, jed, cesta v Husových stopách, vnitřní krvácení, blázinec, márnice, kremace, lisování, skok z výšky, skok do dálnice sa pár dní mezi Nebojfovými kravami. Tak, možná by to všechno přežil spíš, než život s Katarínou.

292
divačka
Reagovat

Anjo, já vycházím z toho, že v čem člověk žije, to nevnímá. Takže pokud Jirka žije v ruině od malička, a já soudím, že ano, když tatínek už nežije a jiného chlapa tam nevidět, tak si neuvědomuje, jak strašný to tam je. Ví, že to je pod podprůměr, ale bere to, jako „skromné“ bydlení, ne „úděsné“ bydlení.

Tu hrůzu by si uvědomil, kdyby tam odtud vypad a měl možnost delší dobu (aspoň půl roku) žít jinde.

A nebo kdyby tam přišel někdo, kdo by mu otevřel vhodným způsobem oči, tj. někdo, kdo věcem rozumí, je pracovitej a ukázal by mu, kde a jak má začít. Jenže z toho, co zaznělo, tak jediný rádci jsou matka, sestra a farář. Ne, že by ani jeden z nich nemohl být dobrým rádcem sedláka, ale v tomto konkrétním případě tomu tak zjevně není.

Já znám dost lidí (většina jsou chlapi), který jsou manuelně šikovný, nejsou hloupý, jsou pracovitý, ALE neuměj si práci zorganizovat. A když vědí, že by měli udělat 3 věci, tak furt tak váhaj a uvažujou, co dřív a jak, že se pak nepustěj do ničeho. Ale když přijde nějaký popud zvenku, tak zaberou a jsou schopný dřít celej den.

No a z rs se nedá poznat, jestli je Jirka tenhle případ nebo to, co píšeš ty – nemakačenko, kterej dělá jen to opravdu nezbytné (i když kolikrát ani to ne).

293
pozorná divačka
Reagovat

292 – Ano, Jiřík si určitě myslí, že žije skromně a že je to tak v pořádku. Možnost srovnávat mít bude v bytě u Simony. I když to tam není žádná moderna, tak na hlavu jí to tam určitě nepadá. Třeba mu to tam dojde, že se dá žít i bez kamarádů …

294
xyzž
Reagovat

248,288- na takovej statek jsem jako malej kluk jezdil ke svýmu prastrýci, ovšem nebyl tam takovejhle brajgl a nepadala střecha na hlavu. Z těch prostorů jsem byl strachy bez sebe, měl jsem pocit že z každýho rohu na mě někdo kouká, přesně jak u Čočků . . . ten Brůna by tam pásnul :)))

295
divačka
Reagovat

Pozorná divačko,

jedna návštěva někde, to na „prokouknutí“ nestačí. Musel by někde jinde bydlet delší dobu, aspoň půl roku, aby to, co má, začal vidět „cizíma“ očima a pochopil.

Vycházím ze své osobní zkušenosti. Některých věcí, které doma byly, jsem „viděla“ až když jsem se poprvé odstěhovala. Přitom jsem samozřejmě neseděla furt jen doma na p…i, vedla jsem čilý společenský život, ale návštěva na tohle nepomůže.

296
fíkus
Reagovat

Když u Jirky uklízet to je příliž velké riziko-ten bo…el to celý drží po kupě. Celý je to na bagr+válec a postavit z gruntu nový dům.

297
Mikes
Reagovat

No, holky, a tím se vlastně vracíme k otázce Simony: jak to, že se po seznámení se s ruinou neotočila na obrtlíku a nemazala zpět, jak by to udělala každí jiná normální ženská. Že by se nám do Jiříka nakonec skutečně zamilovala? Nebo je za tím prostě touha sbalit cokoliv, jen když to má kalhoty? Je možný, že existují i takové ženské?

298
Mikes
Reagovat

200 – okkvp: co na to říci? Jak si někdo může nechat zarůst hlavní vchod býlím? Vždyť z něj byl určitě přístup k hlavní cestě či silnici. Pravdou je, že jsem na obrázku marně hledal právě onu cestu, která tam určitě musela vést, nicméně i kdyby cestu zrušili, nedovedu si představit, že bych chodil z domu přes sklep a původní jistě upravenou cestu nechal zpustnout. Tam to prostě musí být hodně divný, není divu, že žádná z místních o Jirku neměla zájem.

299
M.
Reagovat

297 – Mikesi, dovedu se představit, že se i v takovém případě v určitém druhu žen vzedme touha muže změnit – tak jak to bývá třeba u alkoholiků a ukázat okolí, koukejte jak jsem dobrá, miluje mě tolik, že se kvůli mně změnil a změnil tak i svůj způsob života. Mnoho žen má podobné ambice. A nemyslím to nijak zle, naopak. Někde v hloubi duše může být tento pocit schovaný a jestli Simona k Jiřímu opravdu cítila náklonnost, mohl se v ní probudit něco jako „mateřský instinkt“. A věřím, že v tomto případě by to fungovat mohlo, ovšem u Jiřího si nejsem úplně jistá, jestli by si uměl změny u zbytku rodiny asertivně prosadit. Bylo by to asi náročné, leč ne nemožné.

300
Kája
Reagovat

299 Jé, vzala jsi mi to z úst!!Chtěla jsem Mikešovi napsat, že jsou ženy „budovatelky“, které přijmou s nadšením výzvu v podobě nepoužitelného individua a chtějí jej k úžasu okolí i pozvednutí vlastního sebevědomí přetvořit. Navíc myslím,ž e zamilovaná je, aspoň malinko oblbnutá kamerami, Nebojfou i vlastní odvahoua skvělostí.
Ještě mě napadá jeden důvod, proč být s podobným mužem pár dnů či týdnů.. Úžasný sex, ale to asi není tenhle případ :-D

301
Mikes
Reagovat

S těmi alkoholiky je to snad něco jiného, i když budiž, společné je tam touha z chlapa něco udělat. Ale stejně, zatímco u norků se na to přichází postupně, tam to byla pecka mezi oči hned při příjezdu .. a nezdá se mi, že první, co by ženskou v tu chvíli napadlo, by bylo: tak, a teď jej přinutím z toho udělat palác. Byť je možné, že si holky mohly říci: „společnými silami to zvelebíme“. V tom případě ta Ivana by byla lepší volba.
Zdejší spor je nicméně o to, jestli to Simča bere vážně nebo si jen vyhrála. Převažuje názor, že to je komedoška. Vrkání ano, práce ne. Pravdu se nedozvíme, protože Jiřík je ňouma a možná i líný. Nehne tam prstem a Simča bude mít důvod mu zamávat.

302
M.
Reagovat

Neviděla bych to tak radikálně, já si opravdu myslím, že některé city předstírat nejde. Pokud k rozpadu vztahu došlo, byla to věc jen těch dvou, důvody určitě přes média ventilovat nebudou. Umím si představit, že paní Simona mohla v Jiřím najít to, co mnoho z lidí stále jen hledá a někdo už i možná pod nánosem dennodenního svinstva hledat zapomněl.
To, že Jiří žije jak žije nemusí být nic nezměnitelného, stačí jen chtít. Upřímně bych jim oběma přála, aby se to povedlo.
V souvislosti s Jiřím mě napadá slovní spojení „Čistá duše“. Pro někoho to může být to nejvíc, co lze na člověku obdivovat. Ostatní se nad tím mohou pozastavit, nepochopit a pomluvit, ale to je asi tak vše, co s tím mohou udělat.

303
Zelik
Reagovat

300 – úžasný sex sice skutečně nejspíš není tenhle případ, ale já si dovedu představit, že Síma může jít po odpanění, vidouc sebe jako superženu-bohyni-venuši-učitelku atd.

304
Labutěnka
Reagovat

Z Facebooku:
Jan Pokorný lže, jako když tiskne. Těch pár krámů, kterým říká ranč, má postavený na státním, stačí kouknout do katastru. Koně taky vypůjčené, prase ukradnuté, jen brácha osel je možná vlastní. Ale co mě dorazilo úplně, bylo včerejší prohlášení ve VIP zprávách /proč se vlastně jmenují VIP, když tam ukazují jen štětky, děvkaře a úplné zkrachovalce???/, že mu Farmář přinesl popularitu. Prý že má plný ranč zájemců o vyfocení a podpis. Kdo bydlí v okolí, ví, že tomu tak není. Jezdím každý den okolo a jediné co vidím, je prázdný „ranč“ a stále stejnou skvadru, která sedává u té hrůzné boudy a chlastá. Což jsou většinou děvčata, co se mohou za pár šáhnutí…svézt na koni…možná i koníčku.

305
Prochor
Reagovat

Už jste to jistě komentovali (zatím jsem se nedal do čtení) ale prý indián překonal i Petra Hájka. Nejen, že se oženil a už stačil zdrhnout od manželky zpět na farmu. Úplně se překonává exot. Nejvíc mu ale vyčítám ty urážky Olí, které byly úplně zbytečné.

306
fíkus
Reagovat

304 – ten ranč patří úplně někomu jinému, on si to jen pronajmul. S tím, že by se to u něj nějak hemžilo no nevim nevim.. .
Spíš vymeteno, to bude tou reklamou. . .

Přidat komentář