Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu 2 (23.4.): Den čtvrtý (9.díl) + rekap

24. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

[singlepic id=4202 w=420]
Ivana nechtěla déle zaclánět nově vznikající lásce mezi Simonou a Jiřím a odjela už třetí den domů. Dnes si zabalí Dája a Johana, ty obě dostaly stopku, tedy slunečnici včera večer. Čtvrtý den je na farmách ve znamení výletů. Jeník se s favoritkami vydá do Hoštic, Standa na Boskovický hrad, Jiří jde ruku v ruce se Simonou na procházku vlastním lesem zakončenou u větrného mlýna a Indián se stylově rozhodl pro vyjížďku na koních. U Michala budeme hosty na zabíjačce.

Líbací štafeta napříč farmami

Zabíjačkové hody u Michala

Prase má „tíhu“, taky něco váží, Anetka by ho zabít nedovedla. To po ní nikdo nechce, hlavně aby neomdlela. Ukončit život jednomu čuníkovi je práce pro Michala, nemá s tím problémy, jen nápadnice by tu krev mohly chytat pohotověji. Holky zásobují hrnec masem, Aneta nestojí o prasečí srdce a vypadá to, že ani to Michalovo ji dvakrát nezajímá. Maso je rozbouráno, zdárně pokračují k cíli. Aneta ani Martina se práce neštítí, i když je to pro ně vše nové. Obdivuji Anetu v její bundičce, jak dokáže pracovat a neumazat se. U maminky je ale jasná vítězka, i když na začátku to tak nevypadalo.




[singlepic id=4219 w=420]

Zabíjačka v plném proudu, a mladý farmář si našel čas, aby zašel společně s holkami navštívit na pastvu krávy. Po návratu to farmáře v kuchyni nebaví, pozve svoji favoritku na projížďku traktorem a opět ke kravám. Očekává romantiku, dočká se ledové sprchy. Aneta sice obdivuje jeho cit ke zvířatům, ale na ni to zkoušet nesmí. Žádné chytání za ruku mu nedovolí, chce čas a další čas, ví vůbec, co chce? Michal smutní. Podlejzá, bojuje a výsledek žádný. Jediný farmář, který se v tomto díle nedočkal políbení, scénárista by se měl stydět.

Standův Konec světa

Katarína je zvědavá, jak to vypadá v místní pekárně. Na důvěrnosti si nepotrpí, žádné vodění za ručičku se nekoná ani na této farmě. V pekárně nám i Standovi předvede, že jak umí být hubatá, tak i práce jí jde od ruky. Vánočky pletla skoro jako automat. To na farmáře udělalo dojem. Od rána by vydělávala v pekárně, po práci by ji zapřáhl na farmě, to by se jim krásně žilo, ale co tou její prořízlou „hubou“?

[singlepic id=4222 w=420]

Půjde se na výlet. Katarína čekala a podle toho se i oblékla, že je Standa vezme do města. Ale pošlapou na opačnou stranu, do kopce, na boskovický hrad. Mohla to být romantická procházka, kdyby se Kača nezačala chovat jako rozmazlený spratek. Poučovat se nenechá, ona má svoji hlavu. Ofrňuje se nad výhledem, šlapat se jí nechce, nevidí důvod někam chodit. Samé negativa, se divím, že ji neposlali domů. Co z toho má, že čumí do blba? Nesnesitelná jezinka, zralá k odeslání do patřičných mezí. Chce se milostivé na malou, ale nikde žádná luxusní toaleta, opět důvod k naštvání. Ani žádný bezdomovec, který by ji znásilnil, to fakt naštve. Potkat ji bezďák, určitě vezme nohy na ramena. Konečně jsou u cíle. Hrad Boskovice otrávenou Katarínu nenadchl. Hromady cihel a zase jakési vyhlídky. Raději si doplní vzdělání a studuje historii hradu. Sama tuší, že to s chováním přehnala, ale nezmění se. Kašna s vodou je důvod k divokému laškování. Ona vodu po něm stříkat může, on ne. Ale koupil jím zmrzlinu, aspoň chvilku Katarína zmlkne, snad.

[singlepic id=4223 w=420]

Piknik v lese by měl srovnat pokaženou náladu. Deka, naaranžovaná Katarína, řádně zmalovaná, jak se na takovou slavnostní příležitost patří. Dále nám musí v záběru ladit košík, Standa i zelené sklenice. Nechybí polibek, dnes asi opravdu povinný všude. Příroda je tam sice krásná, ale příděl romantiky má vyčerpaný, chce žít. To s Martou si užije farmář posezení v lese, dokonce při svíčkách. Škoda, že nám zůstane utajen autor těchto kýčovitých scén. Farmář má do zítřejšího rozhodnutí o čem přemýšlet, není mu co závidět. I když přítomnost Aleny dává tušit, že to vše bude trochu jinak, komedie ještě pokračuje. Konec scénáře je zatím hodně vzdálený.

Jiříkovo mámení

Simona po odjezdu rivalky neztrácí nasazení v boji za získání srdce farmáře. Jirkovi se důvěrnosti líbí čím dál víc, chvílemi zapomíná na práci a věnuje se jen „pusinkování“se svojí čerstvou láskou. Vidět Jirku, jak se nadšeně žene za každou prací, škoda že ne sukní, je úžasný pocit, alespoň pro budoucí farmářku. S takovým nasazením a jejím popostrkováním by si rychle přetvořila statek k obrazu svému. Koukat jak někdo štosuje balíky slámy a občas tam podsunout kus dřeva, to se jeden zapotí. Simona teda určitě, ale prý to bylo krásné tím, že tam byli dva. I tato činnost je pro ni romantika, jsem zvědavá, kam se poděje, až nastoupí tvrdá realita života na tomto statku. Sladké řečičky postarší nevěsty začínají nudit, snad jen Jirka je z nich pořád ještě nadšený. Možná by si mohla přivydělávat jako řečník na pohřbech, její monotónní řeč by se tam skvěle hodila.

[singlepic id=4220 w=420]

Jirkova maminka, budoucí potenciální tchýně se vrací domů z nemocnice. Simona ji doma vítá, pomalu jako by tam už byla usazená navždy. Mamince se líbí, podle Simony jsou dokonce kamarádky a tak se ji farmář hned tak nezbaví. Role paní domu zůstává Simoně i uvnitř. Organizuje, jak blízko či daleko bude Jirka sedět, prozradí, že okolí je nádherné, superlativy nešetří. Děkuje mamince za syna, skoro jako by už byli na cestě k oltáři.

[singlepic id=4221 w=420]

Zatím žádný kostel, půjdeme se romanticky procházet do lesa. Jirkův les je nový důvod k dojímání. Těší se, že bude patřit k Jirkovi. Slovy Jeníka – všecko, všecičko bude její. Plánuje společné bydlení, ale to v současném stavu není možné. Jirka musí připravit hnízdečko pro hrdličky a doufat, že si to sladká nevěstinka nerozmyslí a s návratem do reality všedních dnů nesundá růžové brýle a neotočí o 180°. Hlavně jsem zvědavá, jak se postaví k populačním plánům, kvůli kterým Jirka celou tuto komedii podstupuje. Láska hory přenáší, ale vždy to taky neplatí.

Ranč u burana Indiána

Jeden maká, zbytek se fláká. Tak to tady vypadá po ránu. Oli krmí a Indián vychází ze stavení, zapíná si pásek, těžko odhadnout co vykonával za činnost před pár okamžiky. Vyřazená Dája se s pomocí Lenky balí. Příjezd pitvořící se soupeřky jí zrazil náladu na bod mrazu, těší se domů. Honza není takový, jakého si ho vysnila. Ono snít v tomto věku je občas nebezpečné, pád na zem bývá tvrdý a někdy končí zlomenými žebry. I to divoké prase v ohradě má více empatie než Indián. Dája byla tak jednoduchá, že mu i se zlomenými žebry nelezla do zadku a neleštila jeho ego, nesnažila se ho svádět a hrát divadlo, jak je neodolatelný, takže je rád, že se jí zbavil. Co s ženskou, která k němu obdivně nevzhlíží, nevzdychá touhou a neoceňuje, jak voní, v jeho případě spíš smrdí. Nemá podle něj „shůry dáno“, za to on je adept na titul – vůl roku.
Trocha společné práce se dcerou dámám neuškodí, hlavně když jim farmář dobře poradí a pak už se budeme jen bavit. Dvacetileté dceři, která tvrdí, že tátu do pořadu přihlásila ona, se víc zamlouvá Lenka. Ta jako začátečnice projde krátkou instruktáží ohledně manipulace s koněm a je při ní napomínána jako neposlušný žáček. Má mlčet a poslouchat rady velitele, naznačí jí posunkem Indián. Vyjížďka se vydaří, dokonce je spojena s líbáním přímo v sedle, tam madam žádné poučování nepotřebuje. Romantika došla, Oli má smůlu. Indián chce znát její city k němu. Bere ho jako kamaráda, to mu zrovna nelichotí. Nevěří ji, ale ona si trvá na svém. Příjezdem Lenky ztratila motivaci. Nejiskří to, je kamarádka. A co když není ani kamarádka a těší se, až vypadne? Takto inteligentně se ptá člověk, kterému ještě před pár dny voněla, jiskřilo to a on strašně chtěl, aby přijela na farmu.

[singlepic id=4224 w=420]

Společná večeře chutná snad jen Indiánovi. S plnou pusou mluví a mluví. Ješitně se naparuje, nechce přijmout fakt, že Olina o něj ztratila zájem. Touží po společné noci s Lenkou a ani ona není proti. Ráno pak žádné vybavování, to on si nepřeje. Naopak by byl rád, kdyby jim Oli donesla do postele kávu. Proč by to měla dělat? Z kamarádství! Tak to ani omylem, má svoji důstojnost a takto ponižovat se nenechá. Sebestředný farmář nevidí na svém přání nic neobvyklého, nebo urážejícího. Podobně to vidí i zdatná rektální alpinistka a šklebilo v jednom – Lenka. Přitaká jak nesvéprávná, celá se asi třese, aby už mohla ležet vedle té slizké hromady. Sexovat se nebude, ale zástěna by se hodila. Mít Olina auto, okamžitě odjede. O inteligenci Honzy si nedělá iluze a to co je pro něj vtipné, je pro ni trapné a urážející. Ponižovat se nenechá, respektuje, že si vybral Lenku, ale s ní to mohl ukončit na úrovni, ne jako bezpáteřní … On pořád nevidí chybu u sebe, to snad ani nikdo nečeká. Oli na noc odejde a ráno se přijde jen rozloučit. Ani toto rozhodnutí se nesetká s velkým pochopením. „Tak čau“, loučí se uražený gentleman. Co taky čekat od pitomce jako je on. Ten už je myšlenkami v posteli s Lenkou. Holka si hraje na dámu, ale tímto klesla na stejnou úroveň jako on.

[singlepic id=4201 w=420]

Hlouběji už to snad ani nejde, což nám potvrdí „vášnivým“ polibkem, při kterém čekám, kdy si zablokuje krční páteř a vysaje partnerovi obsah žaludku. Svůj k svému. Jdu blejt velebnosti, dobrou noc!

[singlepic id=4225 w=420]

Jeníčkovo království

Podobně jako Dája, i jasná favoritka Johana zabalila kufry a maže domů. Dáju vezl štáb, Johanu posadili na autobus. Jedné se zbavil nadobro, zbylé nevěsty vyvezl na výlet do Hoštic. Jana cítí, že má šanci zaútočit. Martina se neustále tváří, jako by trpěla. Žádný úsměv, žádné emoce.
Po návratu se Jenda pustí do přípravy bábovky. Šoupne ji do trouby, Janu posadí před ni, aby hlídala a honem s Martinkou na zahradu. Nastal čas na intimnosti. Ty jsou snad v tomto díle povinné na každé farmě. Martina má pořád ten svůj trpitelský výraz, i když jí Jenda projevuje city, nehne ani brvou. Vypadá pořádně otráveně, ale asi tak vypadá běžně.

[singlepic id=4226 w=420]

Zabaleni do deky plní úkol dne – líbání v přímém přenosu. Jana z nudy skládá lodičky a hlídá bábovku. Po návratu ztracené dvojice ji nic veselého nečeká. Jenda s Martinou se spárovali, je tam navíc. Tak to chudák nečekala. Bála se Johany a porazila ji Martina.

Zdroj obrázků : PR odd FTV Prima, archiv iPrima.cz

Anketa


Ankety budou probíhat po celou dobu vysílání RS.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 366
1
Sarkafarka
Reagovat

Je mi líto Olí,myslím že to brala jako práci ale nečekala že si ten xindl bude masírovat ego.

2
okkvp
Reagovat

Milá Ajdo, Ajdičko, tu poslední fotku jsme si teď snad přece jen nezasloužili

3
gabisollis
Reagovat

„Dnes si zabalí Dája a Johana, ty obě dostaly stopku, tedy kopretinu včera večer. „-nebyla to nahodou slunecnice??:-)

4
cathy
Reagovat

Ajdiiii – ta poslední fotka–no fuj! Až se mi navalilo!

5
Jonatána
Reagovat

Tedy Ajdi, už jsem zapomněla, jak mi semi při ukázkách na tento díl zvedl minulé podnělí žaludek. a Tys mi to připomněla. Bléééééééééééé.

6
anja
Reagovat

na té poslední fotce to vypadá jako kdyby se tam ocicmávali dva chlapi, nebýt těch kruhů v uších, na první dojem jsem měla ten dojem

7
Poštovní holub
Reagovat

2 – Ta fotka by se dala používat, jako přírodní dávidlo.

Reagovat

gabi,
díky, mám v těch kytkách guláš.
Původně jsem tu vámi obdivovanou fotku měla jako titulku, ale pak jsem ji prohodila s Laděnou, chudák holka si letos neužije žádnou popularitu.

9
gabisollis
Reagovat

ajdo neva.“problem“vyresen.:-Dco to, ze bulvar dnes mlci?uz nemaji o cem psat??

10
Misánka
Reagovat

Další dávka Farmáře už se pomalu ale jistě blíží. Jako silného člověka mě poli(blé)k Indianapolis s Kružnicí nemůže odrovnat, alespoň prozatím nepozoruji příznaky znechucení… moment….co ….bléééééé, no dobře, nevychytala jsem to, přesto těš se večerní pořade hodný rozboru psychiatra.

11
Mikesh
Reagovat

Hurá, podle první fotky se zdá, že konečně zase popatříme na naši neviditelnou moderátorku!!! Už se těším, jak na ní spočine mé obdivující oko.

13
Bazinga
Reagovat

ad obrazek a video – pominu to nezne sblizovani tech 2 krasnych mladych lidi, ale co mne skutecne zaujalo:

Proc nosi ten pan v hlave drzadlo od jidlonosice? A proc na takovem miste? Vsimla jsem si, ze barevne mu to ladi se spodnim pradlem, ma to nejakou souvislost, nebo se jedna o nahodu? Pomuze mi, prosim, nekdo se zorientovat?

mmch. ta ukazka z 12 je luxusni, on takhle fakt mluvi? A misto neho si tady delame soufky z Laa Laa, majitelky obcanskeho prukazu a smluvni strany exclusivni smlouvy?

14
Wanna be your monster
Reagovat

12 – no nějak jim to na začátku nešlo se mi zda, voní mu vůbec? :D

15
okkvp
Reagovat

12 – já káča klikla a ještě nevečeřela …. tedy pravda asi lepší než po večeři, ale já kostitřaska nemůžu být o hladu a po tomhle nejspíš budu (a představa, že večer v tv ještě jednou °° – to nedám)

16
okkvp
Reagovat

13 – rozbouralas :-)))

17
Evaa
Reagovat

13 – Držadlo od jídlonosiče našel metrosexuál v koši v metru – no a na farmě se užije všecko ;-). Sladění se spoďáry bylo jistě záměrné, už proto by si IMHO ten metrotitul roku zasloužil.

Dívat se na to už fakt nemůžu, povaha nedá, ale díky vám mám stále téma ke společenské konverzaci – díky vřelé.

18
cathy
Reagovat

13 – :-DDDD Takhle mě už dlouho nic nedostalo :D

19
jonatána
Reagovat

13 díky Bazi, ač by se mi za normálních okolností chtělo zvracet (a to nemám nic proti váchni, právě naopak, aby nedošlo k nedorozumění. ale tohle je mimo čas a prostor, sorry), jídlonosič a jeho sladění se spodním prádlem bylo dokonalé :-))). Musím říct, že na dnešní díl se hodně těším. Jen mě trochu mrzí, že debilovi Olí něco tekutého elegantně nepostavila na hlavu. No, ale zase by psali, že je žárlivá hysterka, tak asi dobře, že se prostě sbalila a šla.

20
okkvp
Reagovat

19 – jj, třeba kobylí moč

21
jonatána
Reagovat

20 a to by bylo dóóst dobrý. Kobylí čůránky by asi smrděly, že? i když u toho metroindoše by to snad ani nešlo poznat, trochu smrádku navrch :-(.

22
Ivana33
Reagovat

Tak jsem i přes varování (ale chvilku jsem zcela vážně váhala, vím, že nevarujete planě) rozklikla líbačku a- no, neublinkla jsem, ale chybělo málo:) kvalitní matroš jsou oba dva, bez debaty.

23
fíkus
Reagovat

12- to je tak hraný ! Ten super vášnivej polibek až do střev, že okatější čili blbější už to u Indiána bejt nemůže. . a to si už vůbec nechci představit ten super sex aneb čuchnutí si k sobě. . . OPRAVDU ŠPATNĚ ZAHRANÝ. . .

24
Ivčula
Reagovat

„Simonka v plavkách krásná kočka, cha“ … to mě nikdy neomrzí :D :D

25
okkvp
Reagovat

Dája nemá zhůry dáno – zato mastňák asi jo – bože to je blbec

26
jonatána
Reagovat

Jak to říct slušně…Dája nemá shůry dáno. Neříkám, že seniobarbie je Einstein, ovše tohle hodnocení od smrdutého odpory, no fuj…

27
Prochor
Reagovat

Johanky je škoda … pro Jeníčka.

28
jonatána
Reagovat

A Jéňa…taky dobrý. I když já jsem asi divná, když slyším 35letého chlapa, který o svých ženských mluví jako o holčinách, tak mám osypky. Obzvláště Martina s dvěma dětma je holčina jak vyšitá. A Jiříkova mamča: to je kočka, to je kočka…ó je, mamka asi moc ženských neviděla :-)

29
Ivana33
Reagovat

No, já teda nevím, ale jak teď koukám z jiného úhlu pohledu na to Čočkovic stavení- neměl by to vidět statik?

30
Wanna be your monster
Reagovat

a paní maminka taky lozí přes ten trám?

31
cathy
Reagovat

Kristepane – ta vlastnice exkluzivní smlouvy je kráva!(Takže se vlastně hodí na farmu ;-) )

32
Ivčula
Reagovat

Indianapolis: Dááááájááááá….. půl hodiny pauza, ve které hledal aspoň NĚJAKÝ slovo..nemá holt zhůry dáno. Holt asi nepochopila, že tohle je ten kanec jejího života, a tak raděj lazar (se zlomenýma žebrama) ležela… mein Gott

33
cathy
Reagovat

30 – lozí!Proto byla v nemocnici.

34
okkvp
Reagovat

28 -Tak zase Martina vypadá, že by -kdyby Jeníček mohl brzo valit bulvy jak je třeba sekat latinu

35
Ivčula
Reagovat

29 – tohle by mělo rozhodně vidět co nejvíc lidí :D :D

36
haha bimbi
Reagovat

to je tak nechutný namyšlený prase ten indián. Spíš takzvaný indián. Proč to o tý Dáje říkal?? V reálným životě jsem se snad nikdy s tak nechutným namachrovancem nesetkala.
Scénka „vítání maminky“ to byla vrcholná trapnost, to bylo strašný. Kámošky v první vreřince…

37
Ivčula
Reagovat

Teda pardon… má minulá reakce byla reakcí na Ivanu33, jestli by Čočkovo apartmá neměl vidět statik.
edit okkvp – jsem to opravila

38
Ivana33
Reagovat

36: Ale zas- ta maminka je statečná, že do toho domu vstoupí- protože ten barák regulérně padá, prostě padá- úplně jsem se při tom pohledu zděsila, fakt.

39
pimpa
Reagovat

36 To byl hnus, sliz a bahno…

40
jonatána
Reagovat

Žádný jídlonosič, to je poznávací znamení táta – dcera.

41
okkvp
Reagovat

40 – neboli jídlonosiče dva – holka nevypadá, že by byla hladem

42
okkvp
Reagovat

Tedy nutno ocenit casting – tolik nadějných hérek a hérků se hned tak neurodí. Katarínu taky počítám – Troška prej se chystá natáčet pokračování a Helenka už je přece pod drnem

43
jonatána
Reagovat

Katarína na vyhlídce je drsná :-D. ta mě teda pobavila. Aby vás ještěrky vyšukaly, to jsem ještě neslyšela. I když byla poněkud děsná.

44
pimpa
Reagovat

Tak mám dilema…je horší Simonka nebo Katarína???
Můj manžel má jasno – prý by Katarínu na fleku zavraždil. Simona mu, kupodivu, nevadí. Ona to asi fakt s chlapama umí!

45
okkvp
Reagovat

ovšem hudební doprovod mi rozseká :-)))

46
cathy
Reagovat

U nás doma by prý taky proběhla vražda Kataríny….no a já bych zavraždila Simonku!

47
jonatána
Reagovat

41 svatá pravda. Anetka Šklíba č. 2 se obává, že se Michal do ní zamiloval. Přátelé, už se moc těším, co z tohohle materiálu udělá Ajda- Jé, pozor, opět Jiřík se Símou, musím zaměřit pozornost na obrazovku :-))))))))).

48
Ivčula
Reagovat

Petr Nečas: To je ozón, co?????? boha jako kdyby ho stvořila ona :D

49
qwerty
Reagovat

43: Nezaklela je spíše, „aby je hadi vycucali“?

50
pimpa
Reagovat

46 Já obě! :D

51
cathy
Reagovat

Na Simonu jedůvku začínám mít velice slušnou alergickou reakci.

52
okkvp
Reagovat

Flashdance u kašny.. fakt dnes za hudbu velikánské plus :-)))

53
Prochor
Reagovat

Simona má dobrou taktiku protože , co se škádlívá, rádo se mívá.

54
cathy
Reagovat

Jj,hudba je dnes ženiálně namixovaná!:-D

55
cathy
Reagovat

Fůůůůj Jéňa co by indián 2!Blééé!

56
Ivčula
Reagovat

What a feeling u kašny…. :D ejchuchu, ti naši dva gymnasti :D :D

57
jonatána
Reagovat

Hudba je opravdu výborná! a Jeníček s Marťou, romantinka sama :-).

58
jonatána
Reagovat

56 no, ale kufr se mi zvedá o něco míň než u metroindoše.

59
jonatána
Reagovat

pardon, 55

60
haha bimbi
Reagovat

tý hudby jsem si taky všimla při procházce skoronevěsty Simči po lese: „jen já a vy to je blááhovéé“ :-DD

61
cathy
Reagovat

58 – ale jen o trochu.On na indoše má málokdo.

62
Ajda
Reagovat

Michal v tom olizování zaostává :(

63
Ivana33
Reagovat

Zjišťuju, že dneska mi Simona nějak nevadí, brácha se ségrou na procházce.

64
cathy
Reagovat

62 -Ajdi on si to odbyl v Praze ;-)

65
cathy
Reagovat

Lidi držte mě – indometroš má charisma!Kretén namachrovanej,umaštěnej,slizkej!

66
jonatána
Reagovat

Indián je hňup a u Michala je nuda. co už.

67
koc
Reagovat

tak presne podobnym batuzkum jako ma Simonka se rika picakufr

68
Ivana33
Reagovat

Síma už neví, jak si o to má říct:)

69
cathy
Reagovat

Slyším hudbu z Panny a netvora – to jakože je Nebojfa panna a Síma netvor?

70
cathy
Reagovat

67 -:-DD

71
cathy
Reagovat

Teda ten indián je kus hovada!Já být Olí,tak už mi viděj jen záda,

72
haha bimbi
Reagovat

Nerada to říkám tak naplno, ale tzv.indiánovi bych nejraději popřála nějaký úraz pokud možno na pohlavních orgánech. A vono by mu sklaplo.

73
Ivana33
Reagovat

67: Dobrýýý, to ještě neznám:)

74
pimpa
Reagovat

71 Ona to Olí řekla přesně. Odpovídá to jeho inteligenci.

75
Mystery
Reagovat

Ten indián má emoční inteligenci jako kus šutru. Škoda tý Olí, taková hodná holka.

76
jonatána
Reagovat

Tak gentlemana jsem nečekala, díky všem odkazům a již předchozím dílům. ale to, co ten umaštěný polointeligent převedl za souhlasného přikyvování Šklíby, je naprosto nechutńe. Měla mu Olí nalít něco do ksichtu, bylo by to přesné. alespoň já bych to nedala a možná bych mu i to cígo típla o hubu. Blbečkovi.

77
cathy
Reagovat

Umaštěnec si plete úpřimnost s nejapností a absolutní nevychovaností

78
jonatána
Reagovat

Šklíba je blbá, přes to nejede vlak.

79
Ivana33
Reagovat

Tak Lenko Šklíbo, ty jsi „na férovku“ úplně blbá.

80
koc
Reagovat

Skliba Indianovi malem ukousla pul hlavy :o

81
haha bimbi
Reagovat

Olí férově, ten prasák bez komentáře a křivohubá taktéž

82
okkvp
Reagovat

No, nemusím mít fšecko, jdu za prací

83
cathy
Reagovat

A ta okruhovaná je stejně blbá jako on -ono se taky říká -„jaký šel,takovou potkal“

84
koc
Reagovat

na priste to vypadalo jak sestrih z callcentra

85
jonatána
Reagovat

V těch ukázkách na příště jsem to nepochopila: Michal nestojí o Anetu? a jak Jéňa, vybral si Martinu?

86
jonatána
Reagovat

80 k tomu měli pustit Láska je láska – tu část, kde Lucka zpívá „…ochutnávaj si hlavy…“ :-D

87
Tom
Reagovat

Normálně jsem u toho dneska usnul. Doufám, že Aneta poslala Michala do řiti a nedala mu.

88
fíkus
Reagovat

60- Hudba u Jíři je vždy super, ale nejlepší byl jeho úvodní medailonek- tam hrála znělka z létajícího Čestmíra !

89
Abigail9
Reagovat

Blbec, blbec, BLBEC! Mohl by bejt nositelem indiánskýho jména Tupý slint.

29 – Ivana33 – no právěže radši ani neměl :-))

90
okkvp
Reagovat

89 – Tupý slint, smrdutý skunk

91
cathy
Reagovat

89 -tupá,umaštěná hlava

92
fíkus
Reagovat

Jen vite co by mě zajímalo ? Jestli je Idiánova novomanželka a děti pyšná na herecký a především intelektuální projev svého chotě . . .

93
Ivana33
Reagovat

85: Já myslím, že to zabalí Aneta sama.
A pokud si dědeček Standa hříbeček vybere ten „oheň“ Katarínu, tak mu asi brzo budou stloukat dřevěný futrál- protože v rizikovém věku nemají muži pokoušet mrtvičku. Jenže to jim nevysvětlíš.

94
pimpa
Reagovat

92 Vzhledem k tomu, že si ho vzala, asi nemá v hlavě víc, než on. Takže jí nejspíš ani nedochází, jak strašně trapný je!

95
Ivana33
Reagovat

92: Třeba se nekouká, protože tuší, že by se dozvěděla něco, co ještě o choti neví- a svatba už byla, teď ty obstrukce s rozvodem a tak… prostě samé komplikace. A nebo k němu vzhlíží, a pak jí je to jedno.

96
cathy
Reagovat

94 – vzala jsi mi to z pusy

97
divačka
Reagovat

Jestli měla Olí obavy, aby z toho nevyšla jako blbec, tak zbytečně. Jako debil se opět projevil rádobyindián, dnes ve vrcholné formě. Jak se jeho dceři mohla víc líbit Šklíba než Olí, to nechápu. Snad jedině, že promluvil jeho gen.

Jirka a Simona. Nějak furt nevím, jestli je Jirka zamilovanej nebo ne. To, jak na všechno furt odpovídá heslama – nevím, jestli jsou to rozpaky z neznámé situace nebo obrana. Ta scénka s matinkou – bóoože, to bylo táááák sladkýýýý, až se mi z toho kroutily prsty u nohou. A Jiřík si myslí, že má problém tchýně+švagrová vs. Simona vyřešen, že prý si rozumí!!!! To je takovej teoretik :-() Zajímalo by mě, jakej stav vejminku bude považovat za takovej, že by byl pro něj a Simonu a její dítě a jejich děti obyvatelnej. Jsem zvědavá, jak bude Simona přejíždět ten trám ve vchodu s kočárkem. ale možná ho bude nechávat venku, protože uvnitř hrozí, že by vjel do bláta a už by ho nevydolovali.
Jeníček a Martina – o Martině jsem furt nevěděla, co si myslet. Tak teď už to vím. A Jeníček – je to hnus velebnosti.

Katarína je teda řádně držkatá. ale mám pocit, že někdy je to u ní nedostatek sebedůvěry, nejistota. s Martou nevím, jestli by nebyla nuda.

Michal – dle vlastního vyjádření se děsně snažil až podlejzal a Aneta nic. No to je fakt nezasloužený. Von se 3 dny chová slušně a vona ho ani za ruku nevezme. Já myslim, že by jí měl potrestat a vyspat se s tou druhou. Nebo si tam přivézt tu lvici od náčelníka Smradlavýho Debila.

98
pimpa
Reagovat

A copak se vlastně stalo tak zásadního, že Šklíba přestala smraďochovi vonět?

99
fíkus
Reagovat

97- To víš že by s Martou byla nuda! A dědečel hříbeček to ví taky. Nejlepší by bylo tak z každý něco . . .

Ale co mě dostalo jak se Simča raduje až si Jiříka znásilní u sebe doma v komůrce. .. vážení čekají nás ještě perné chvilky . . .

100
divačka
Reagovat

Asi ta bez kalhotek voní víc.

A co to řekl Olí už v tom lese? Bylo to takový nezřetelný a pak rychlej střih, že si to nepamatuju, ale už tam jsem si řekla, že to přehnal. to jsem ale netušila, co bude následovat u večeře.

101
divačka
Reagovat

Mně by zajímalo, jak je to technicky. Některé záběry mi připadaly z dálky, to dokáže běžný mikrofon vzít? nebo mají účastníci mikrofony malý na sobě? to se divím, že se při těch osobnějších rozhovorech nenajdou nějaký šum, aby je nebylo slyšet. Na louce u sena by přece byla taková příležitost šustit senem. Tak Simona je, to je jasná sadistka, ta si to užívá, ale že ani nikdo z těch ostatních? že by za takové šustění pak dostali pokutu?

102
Hana
Reagovat

100 – myslíš jak indoš Olí řekl, že třeba není ani kamarádka a těší se až vypadne? Tak to mě taky dostalo, ani do huby si nevidí…

103
okkvp
Reagovat

To je od mastného chlupu humor přece …

104
Hana
Reagovat

103 – nejhorší na tom je, že si to ta votlemená držka fakt myslí, jak je vtipný. Ještě že jsem měla kýbl u postele……

105
fíkus
Reagovat

Indián – X KRÁT ROZVEDENÝ
2x KRÁT NA PROTIALKOHOLNÍM LÉČENÍ
Tento tvor musí zřejmě opakovat nějaké “ věci “ X KRÁT
Že by mu nebylo taky z hůry dáno ? ? ?

106
amana
Reagovat

Farmáři-děs,běs.Jeden jako druhej….Jejich partnerky(některých)ještě silnější káva.Nejodpornější dvojice ovšem ten křupan s mastnou hlavou a Lenka.Ona si vlasy máčí,on taky,nebo si je geluje nebo to je přírodní olej?Fuuuuj,hnusnějšího chlapa sem neviděla.To už mi je sympatičtější Jiří,ovšem ta erotomanka Simona je nechutná.Sarka Farka a jeho 2 ženy-jedna ušlápnutá,druhá pralesní žena,hrůza taktéž.A Anetka bez bradičky tam dělá z chudáka kluka vola,přitom ta druhá o něj stojí víc.No a poslední Jeníček toká,jeho vyvolená je samý led,a druhá dopadla jako Olí,taky se plazení v přímém přenosu,i když trochu více skrytě.To je řada-přímo výběrová.

107
Mikesh
Reagovat

13 – Bazi, rozesmálas‘ mě, a to tak, že velmi.

Hm, tak Dája nemá … za to Šklíba … co vlastně má?

44 – pimpo, Simča nám fakt neva, ona se chová víceméně normálně, tam je hlavní závada v Nebojfovi; ono je to fakt těžké spadnout na jeho úroveň. V běžném životě se normální nestřelené a nějak nezakomplexované ženské takhle chovají. Zatímco Katarína je přesně ten typ, co si vykoledují bleskové hození přes palubu. Tam prostě není co řešit!

108
Ajda
Reagovat

Mikeshi,
dovolím si nesouhlasit. Simona není normální ženská, ale falešná manipulátorka,zamindrákovaná ženská, která si honí triko ať z vlastní vůle, či na popud štábu. Ty si nech svůj pohled a nám nech ten náš, ona ženská tu druhou vždy lépe prohlídne. Já osobně mám k takto sladkým osůbkám strach otočit se zády, abych neměla nůž mezi žebry.

109
Mikesh
Reagovat

Hm, tak jsem si myslel, že si indoš Olí jen takovým zvláštním mužským způsobem dobírá a pak to nějak spláchne nějakou omluvou … něco jako, „nic si z toho Olí nedělej, jsi bezva holka, a já si z hodných holek dělám jen takovou srandu“, ale ten debil to fakt myslel vážně, to žasnu. Totálně to pohřbil v okamžiku, kdy ji vlastně vyhodil místo aby se jí omluvil. Mu fakt nedošlo, že je hulvát, on to myslel smrtelně vážně.
Děvčata, klid, takovým to už nějaké potvora fest spočítá!

110
Mikesh
Reagovat

97 – souhlas s Olí, ta nakonec vyšla z celé téhle primácké revue úplně nejlíp, jako bezva férová holka.
U Jirky taky přesně, on žije podle pouček. A na tom si Simča nakonec zláme vaz. Protože pouhými poučkami se vejminek nepostaví. Nejde o to, že si láme hlavu, kam až dovolí Simče zajít (což by mělo být až to poslední), problém je v tom, že neumí dát dvě cihly k sobě, natož aby spravil vejminek … na to přeci měl 20 let nejmíň.
Nevím, co si myslet o Martině, Jeníkovi říká, že je nečitelnej, ale nečitelná je hlavně ona. A z Jeníka si udělala lovnou zvěř, utáhla jej na nudli.
Marta u SS potřebuje příležitost, pak z ní bude super ženská. A nuda? V tomhle věku? Tam už se na sex moc nehraje, tam už jde o jiné věci, a ty Marta má.
Aneta je trdlo, jasně, 3 dny není žádná doba, ale hrát si na princeznu a dělat otočenou. U staršího a zkušenějšího kluka by letěla obratem.

111
Mikesh
Reagovat

106 – hihihi, to je celkem trefné
108 – fšak jo, Ajdi, já vám, ženským, váš pohled na Simču neberu, konec konců beru, že jako ženské do ní vidíte líp. Já vám jenom předkládám trochu střízlivější mužský pohled (a věru, že jsou tam asi horší ženský, než ona). Představ si, že by neměla v práci zrovna Jiříka nýbrž někoho normálního, kde by to nemusela tak přehánět, pak by vypadala normálně. Fakt ale je – a to mluví pro Tvou verzi – že taková ženská by normálně měla mít už dávno někoho sbaleného, což nemá, takže NĚCO TAM JE!

112
Evik
Reagovat

Pobavilo mne, jak Simona pri navalech hormonu nebo na pokyn rezie prepadavala osamocene stojiciho Jirika….

A nasledovala lecba pevnym objetim, dokud se objimany subjekt svou vuli zcela nepodvolil…

Taktez obhlidka budoucich lesu a haju, ktere budou spolecne obhospodarovat… Obzvlaste mytinka v lese, ktera vede temer do propasti byla moooc pekna… Az pujdou pred zimou udrzovat lesni porost a shrabat spadane jehlici a prebytecny mech, tak pujde o zivot…

Ale nejluxusnejsi scenka pro mne probihala u balikovani sena… Za tu skrcku, co Nebojfa predvedl pri vyskoku na balik, by ho meli angazovat u Berousku… To tam mel trampolinu, vysrknul Red Bull nebo ho tam nedejboze vynesla laska? Si to asi pustim jeste jednou…

A samozrejme take kvuli Jifikove nabidce k prochazce po vrcholcich baliku, kam by se nejvetsi a nejuznavanejsi soucasna herecka nevysplhala… A jak vtipne podotknul jeji nastavajici, tak by ji nepomohla ani tezka technika, ktera ma neprekrocitelne vahove omezeni… ;)

Nebojsovu tezkou naivitu, co se tyce lasky na prvni pohled mezi maminkou a snachou snad ani nema cenu komentovat…Myslim, ze takove uzasne souziti doporucuji tak dve snachy ze sta… :)

113
Evik
Reagovat

Taky me dost bavila Katarina… To jeji zaklinadlo „Aby vas vycucali hadi, a vysu.aly jesterky „… zpusobuje co? ;)

A vyborny byl jeji nastvany monolog o tom, kde se Standa s Martou couraji a nedelaji ji ochranku… Protoze co kdyby ji nejaky bezdomovec prepadl a znasilnil… Ale bohuzel doba je zla a nikdo ji neznasilnil, takze i kdyz uz dlouho nemela chlapa, bude si ho muset sehnat nejakou standardnejsi cestou… Jeste me napada, ze by mohla zkusit certa… Cert a Kaca je osvedceny partnersky model souziti… :)

114
okkvp
Reagovat

Mně Jifíkovo znásilňování vadí a uštěpačně se šklebím jen Simoně a Jifíkově rodinné radě. Smát se přímo jemu mi dělá čím dál větší problém. Ten mimoň naprosto netuší co se v něm děje či neděje, akorát se připitoměle uculuje, že je taky středem něčího zájmu, protože to nejspíš v reálném životě není. Osobně se kloním k názoru, že i pan farář už dávno, pokud jen může, před Jifíkem prchá, jak jen ho zahlédne.
Prchala bych taky, štáb neštáb, on je partner leda tak pro podobně mimoní a osudem stejně stiženou osobu.
To co pod rouškou ROLE provozuje před kamerou Simona, je podle mne ještě horší než to, jak se chová mastný chlup. Olí je schopná se bránit, Jifík imho ne.

115
Frodo
Reagovat

Mikesh: tebe je mě fakt líto, když jsem si přečetla, že nabízíš „střízlivější mužský pohled“, vzhledem k těm mimózním názorům co většinou předestířáš, tak fakt padám do kolen, připomínáš mi toho chudáka indiána. U indiána je ještě na pováženou, že v padesáti myslí jen a pouze tím, co má mezi nohama, jinak nemyslí…

116
Frodo
Reagovat

ad Simona: to její „maminko, vy jste tak zlatá“ po pár sekundách od setkání, to mě fakt zparalyzovalo. Následné: „co je tvoje je i moje“. Konvalinka, jedovatá konvalinka, co voní tak, že z toho bolí hlava…

117
Jidush
Reagovat

Po tom, co jsem viděla, se dám asi taky na modlení….
Indián je ještě větší balík než jsme doufali. Jifík se snaží ženskou duši pochopit, indián po nich šlape v rámci masturbace svého ega. Šílenost, co tam předvedl. Olí má obrovské plus, že to ustála.

118
Ajda
Reagovat

101 divačka,
laické technické okénko – kamera je v dáli, zvukař stojí nejspíš na bedně, drží tágo (mikrofon) nad zamilovanou dvojicí a je kabelem propojen s kamerou a zbytkem techniky.Takže tak nějak se to točí.

Jinak by mě zajímalo, zda Vianostra pouští videa a fotky neodvysílaných záběrů do bulváru sama a dobrovolně, nebo je to záškodnictví někoho od střihu? Dobrovolnost nechápu, ale reklama a sledovanost nadevše, že pánové?!

Tento díl pořádně o ničem, nebýt těch scén, kdy divák klopí zrak, nebo řvé už néééééééééé, nuda, nuda, nuda.

119
anja
Reagovat

113 Evik, znásilnění Kataríny bezdomovcem bylo asi Kataríny zbožným přáním a kdyby se tak skutečně stalo, ani by nevolala o pomoc, ale řvala by na celý na celý les „hurá“

120
anja
Reagovat

milé kolegyně, nějak se mi nedaří sdílet s vámi odpor k metroindiánovi :) já jsem se totiž přislihla, že mu tam tu celou situaci ze srdce přeju. Jak tam byl ve svém živlu, obklopený babama, které jsou tam všechny jen kvůli němu, jednu může buzerovat a ponižovat, další byla kdykoliv připravená se s ním olizovat a i třeba vyspat. Teď když se oženil, má s tímhletím vším utrum

121
anja
Reagovat

Simona byla boží jak tam chodila po tom lese a básnila „tohleto bude jednou všechno MOJE“ :D Nebojfova opičí pohybová vložka na balících slámy neměla chybu :)

122
mila
Reagovat

ja jen nechapu, jak mohla Lenka netecne prihlizet tomu, co z Indiana padalo k Oli.. A jeste se ho zastavat. Napadalo mne, ze Indian chce Oli vyprovokovat a rozcilit, aby projevila nejake emoce, protoze to u ni kritizoval (ze ji nic nevadi..). Ale tuhle verzi jsem pak zavrhla, protoze Indian je jen obycejnej buran, ktery je rad stredem pozornosti a nejak nema kontrolu na tim, co mu z te papuly pada.. Katarina – no tak ta ma se svou drzkatosti taky velky problem, jinak je to sikovna a pekna baba. Ale pusu by ji meli prelepovat

123
anja
Reagovat

122 mila, přesně, přelepovat :) pokud by se Šmoula rozhodl pro Katarínu, měl by se vybavit jako každý průměrný násilník z akčního filmu igelitovou lepící páskou. případně ještě sekundové lepidlo by mohl mít v záloze, kdyby páska došla

124
Terka
Reagovat

Simona bude hodná když ji budou všichni posloucha ale běda jak ne. Standa by měl brát Martičku sní by se měl zlatě a né tu hydru uřvanou. Jencek s Marťou snad dobrý.no no.Michal ať raděj počká na nějakou jinou od nich. A ind.vše bylo řečeno souhlasím.

125
aligator
Reagovat

Po zhlédnutí včerejšího dílu mne napadá, že jediný kdo se velice nutně potřebuje seznámit s farmářem je Jiřík. Potřebuje, aby mu farmář ukázal jak má hospodařit a jak to tam dál alespoň trochu do pořádku. Ale výběr nemá žádný.
K Simoně nemám slov… Skutečně si plně zaslouží být velice bohatá díky negativním příspěvkům. Možná je ještě větší žumpa než ten slavný Indián.

126
mila
Reagovat

124 – mne se ke Standovi hodi vic Katarina, je to zenska plna zivota a pracovita k tomu. Jen by ji obcas Standa musel ukazat, ze je chlap a dupnout si, hned by se uklidnila. Nebo tu pasku.. :-) S Martou bude strasna nuda. Je sice hodna atd., ale takova uspavajici a bez naboje

127
mila
Reagovat

Ja jsem jen zvedava, jak Simona z te obrovske lasky k Jirikovi a jeho mamince a sestre a domecku a kravickam a lesu vycouva..

128
Frodo
Reagovat

127 – teďs mě pobavila :-)

129
inka
Reagovat

Včerejší díl mě vážně dostal.
Simonka touží se stát manželkou zdatného farmáře-takřka bezdomovce :)V hlavě bude mít asi stejné nadělení jako její milovaný.Hlavně že sňatkem získá les!!
Katarína je pěkný číslo a ke Standovi se vážně hodí.

No a Indián?Ještě že jsem včera nevečeřela,zvracela bych celou noc.Možná mohl být ten kdo odvrátí Oliin nešťastný konec,místo toho se nejspíš jako poslední pod něj podepsal.:(

130
DD
Reagovat

inka – když jsem viděla toho hulváta indiána, bylo mi Olí líto a myslím, že by se mu o ní mělo zdávat, protože to bylo ponížení a pokud měla nějaké deprese, určitě jí to, že se začíná vysílat, mohlo dát poslední ránu.

Myslím, že Katarína je normální hysterka. Pořád se vše musí točit kolem ní. Dědečkovi hříbečkovi bych doporučila hledat dál, ani jedna není to pravé (podle mne).

131
fíkus
Reagovat

125- Když to člověk u Jirky vezme kolem dokola, tak zjistí že tomu hochovi není pomoci.

Za prvé: Na tom zbořeništi není jeho ani cihla
(vše je prý napsané na matku se sestrou) tudíž musejí se vším souhlasit, a proč by Simona s Jirkou opravovali něco co není jejich.

Za druhé: Jirka nežije v reálu – „musím se jít zeptat na faru“ , “ musím se zeptat našich“ ,“ pan farář mi řekl“

Jirka naopak potřebuje buldozera Simonu, ale mám ten pocit, že i tam si Síma zláme lopatu. Jirku by musel někdo vytrhnout z jeho dosavadního života a ukázat mu, že se dá žít i líp. On totiž zná jen dřinu, špínu a bídu ve který vyrostl. ..

132
mila
Reagovat

131 – mne porad hlava nebere, proc Simona o JIrku tak bojovala.. kolik ji za to asi museli slibit.. Ta divna Hana, co nakonec ani neprijela, se mi k nemu hodila vic, pokud by se k nemu vubec nekdo hodil..

133
Ivana33
Reagovat

127: Co když nevycouvala Simona, ale Jiřík se byl včas poradit s farářem? Ne, vážně-Simona měla s Nebojfou své plány, ta je jen tak neopustila. Spíš tak nějak uběhla zima a „výměnek“ pořád nikde, tv kamery už taky ne, tak se poohlídla jinde.

134
aligator
Reagovat

131- u Jiříka je určitě nějaký problém (neschopnost,nesamostatnost nedospělost, nerozhodnost a možná ještě něco dalšího) a Simona hrála – jak sama říká v „podzimní diskusi“. Zkrátka kupčila s city a vše má svoji míru.

135
Ren.
Reagovat

Indián je idiot, my jsme na to doma koukali úplně znechucení. Olí z toho vyšla jako dáma a když jsem četla články v Blesku, kde Dája psala jak ztratila výbornou kamarádku, tak jsem tomu moc nevěřila – jak se mohly kamarádit, když byly soupeřky? No ale když to tak vidím teď, tak i Dáju patrně znechutil příjezd Šklíby a chápu, že se s Olí daly dohromady. Namachrované a hulvátské řeči, co měl při večeři, to by si Dáje říct netroufl.
Takže jediné – Indiáne, Katarínu na tebe!!!!

136
Frodo
Reagovat

135 – jaký soupeřky? Vždyť jim bylo oběma jasné po jediném stráveném dni a večeru s indošem, že tudy cesta nevede.

137
Ren.
Reagovat

136 Frodo: Tak aspoň zezačátku tam nějaká rivalita byla, si teda myslím. Ale věřím, že Indián se brzo projevil a poté, co Dáji zlomil žebra, tak zájem opadl. A Indián kope kolem sebe, Dáju označil za tupou (nemá shůry dáno) a Olí hulvátsky ponižoval.

138
Šelma kočkovitá
Reagovat

taky si myslím,že indiánův projev k Olí byl ten poslední hřebíček do její rakve.Ona to brala jako své ponížení před kamerami,které uvidí celé Česko a neuvědomila si,že ten kdo bude odsuzovaný a kritizovaný,bude ten umaštěnec.Jestlipak ho tohle někdy napadlo a pocítil kousek viny?Asi ne,ale taky by mě zajímalo,kdy mu a proč Šklíba přestala vonět.Jsou to všichni komedianti.Stejně ani jeden se svým vyvoleným nebo vyvolenou nezůstanou.

139
fíkus
Reagovat

132, 134- Proč o něho bojovala ? To by jste děvčata pochopily kdyby jste někdy viděly oba Simoniny bývalé manžely ! ! ! Proti nim je Jirka krásnej štíhlej chlap. . .
Není těžký si Jirku představit v lepších hadrech, džíny -nebo dobře padnoucí oblek, ostříhat ten nemožnej porost na hlavě, a garantuju vám že už na první kouknutí by se ženský hrnuly !
Další věc kterou na něm mohla Síma vidět je pracovitost (starat se o 10 ks krav) a ještě chodit do druhý práce, tak to klobouk dolů- to asi lempl nebude…
Potom je tu i oddanost pro rodinu (sestra a máma) jinej jen trochu vychcanej synek by vzal nohy na ramena.

140
inka
Reagovat

fíkus-něco na tom bude
Ještě jsem včera nepochopila Simonu při její procházce se slovy-tohle jednou bude moje!Prd by bylo její,to by si musela vzít jeho sestru,nebo maminku :)
A kampak se poděla její dcera??Copak se jí nestýskalo?

141
gabisollis
Reagovat

ale jak je mozny,ze je ten „statek-zboreniste“jen na matku a dceru?to znamena,ze je Jirik vydedenej nebo nesvepravnej.ne?

142
gabisollis
Reagovat

to,ze z pohledu panu je v Tv prijatelnejsi Simona nez Katarina uplne chapu.Katarina je drzkata a to jen tak nekdo nesnese kdezto ty medove reci Simony trvaji panum dyl prokouknout.

143
okkvp
Reagovat

139 – S tím, že Jifík není vohera a je asi hodnej a pracovitej – s tím souhlas. Výhodný taky pro manipulativní typy – poslušnost má, zdá se zakořeněnou nevykořenitelně, maximálně si dovoluje nějaké ty svoje poněkud mimózní filozofie. Jenže manipulativní typy fakticky nechtějí celoživotně svou figurkou postrkovat, naopak je to po čase přestává bavit a figurkoidní partner se stává terčem jejich zloby, zhnusení. Manipulativní typy baví postup, proces ovládnutí – tam si dokazují sílu, léčí komplexy. Živý robůtek – bačkora jim ty komplexy totiž vrací jak odraz v zrcadle. (imho)

144
okkvp
Reagovat

Sice jsem před časem měla dojem, že Katarina je držkatá z podstaty, ale teď už si to zdaleka nemyslím. Katarina je imho taky jen „herečka“, která dostala roli a bohužel je špatná herečka, nic jiného než držkování zahrát neumí a na to aby zahrála sama sebe nemá dost sebevědomí.

145
gabisollis
Reagovat

„tak si bezte maminko odpocinout popovidame si vecer“a „dekuji vam za nej mate moc hodneho syna!…..ty v….(omluva za sproste slovo)ale to je teda narez!!!!!!!boze je tu snad nekdo kdo ji to zere???????

146
Ren.
Reagovat

145 Gabi, asi ta maminka…

Mám zásadní dotaz – Nebojfova maminka došla z nemocnice o franc. holích, přelézala taky prkno ve vstupu, nebo je tam ještě jiný vchod? :-O

147
umpalumpa
Reagovat

Taky si myslím, že Nebojfa by v jiném prostředí nebyl zas až tak k zahození. Jenom je ještě strašlivě nedospělý a neschopný opustit rodnou hroudu-takže aspoň podle mně-neřešitelná situace. Leda, že by Síma musela zmizet před věřiteli :-) . Katarína mě začíná bavit čím dál víc, škoda, že už bude konec. A to zaklínadlo -mazec :-). Jinak holky od Michala obdivuju, já bych picnutí prasete přímo přede mnou asi neustála….

148
gabisollis
Reagovat

jooo a dal to pokracuje.“ten les je jejich a jednou bude i muj“—-me neco uniklo????Jirik uz se vyjadril vuci Simone,ze ji chce jako pojmout za manzelku??????

149
umpalumpa
Reagovat

146 – třeba maminku Simča přenesla na zádech, aby se ještě lépe a rychleji zkamarádily :-)

150
Frodo
Reagovat

145 „boze je tu snad nekdo kdo ji to zere???????

Je, Mikesh nabízí střízlivý pohled chlapa:
„Simča fakt neva, ona se chová víceméně normálně“

takže pro pány je Simona fakt neprůstřelná :-)

151
umpalumpa
Reagovat

145 – taky jsem koukala jako blázen. Kdyby televize slíbila Simče zadarmíko svatbu, myslím, že Nebojfa je v příštím dílu ženáč :-)))

152
Ren.
Reagovat

Kdoví co bude na úvodu 3. řady. Třeba Nebojfa tu svatbu stihne.

153
Wally
Reagovat

151- a v dalším máme důkaz z ultrazvuku o úspěšném početí

154
okkvp
Reagovat

152 – v tomto případě spoléhám na sestru s obranným kulometem v ústech – pracovní sílu a potenciálního pečovatele ve stáří si přece nemůže nechat odvlíct

155
cathy
Reagovat

Super rekap,díky!

156
okkvp
Reagovat

Chválím Ajdino básnické střevo :-)

157
mila
Reagovat

146 – Simona pracuje se seniory, takze pro ni asi neni problem nahodit nejakou babku na zada a odnest.. a ty medove reci se naucila asi tam…

158
Reagovat

A u nás doma se říká Šklíbě Kačer :DDD

159
mila
Reagovat

je fakt divne, ze Jirik neni uveden v katastru jako vlastnik nemovitosti, nebo spis polorozpadlosti. Kdyz si privadeli maminku z nemocnice, tak jsem trnula, ze na ne spadne kus strechy.. nechapu, ze s tim neco neudelaji, leda mne napada, ze cekaji na vichrici, az jim to strechu vezme celou a dostanou to od pojistovny zaplaceno…

160
Frodo
Reagovat

teď jsem to skoukla a překvapuje mě, že Jiřík má na sobě pořád stejný oblečení. Při práci v kravínu, na poli, při tanci a na procházce…a jajaj.

161
anja
Reagovat

146 Ren. jiných vchodů a děr je tam spousta, o tom žádná :)

162
Frodo
Reagovat

pardon, na výletě měl jinej ohoz…

163
gabisollis
Reagovat

160 Frodo vzhledem ke stavu domacnosti+okoli me to ani neprekvapuje.:-)

164
mila
Reagovat

kde vubec Jirik spi? s matkou a sestrou v seknici?

165
fíkus
Reagovat

159- Není se čemu divit,že není zaveden v katastru . . .ségra s mámou vědí že je to hodnej ťunťa a pak stačí aby přišla nějaká ta Simča a je to v pr…..

Ta pastouška cenu nemá, ale u lesa a pozemků to už je jiná písnička. . .

Mimochodem Jiříku všechno nejlepší k Tvému svátku. . .

166
ursonka
Reagovat

Jirka na to že do toho vlezl hodně doplatí citově,Aneta je kravka,střevo v mormálním životě by si o ní Michal neopřel ani kolo jinak není to o životě,ale je to šou a berte to tak ….

167
mila
Reagovat

jo, co taky nechapu – ten Michaluv tanecek kolem Anety, ktera o nej nestoji. Vzdyt ta druha holcina je daleko lepsi, copak to nevidi?

169
Ája
Reagovat

Může mi někdo říct – jak ta maminka Nebojfy říkala, že Simona je kočka – to byla sjetá, nebo už jí zrak neslouží? :)

170
mila
Reagovat

169 – no vedel JIrikovy segry to opravdu docela kocka je… vse je relativni :-)

171
Jonatána
Reagovat

Ajdo, opět rekap bezvadný, dík.

94 – zrovna to jsem chtěla psát. Kdž si ho vzala, bude na tom asi podobně blbě jako náčelník Indulona na palici.

112,113 :-)))

114 to je pravda, Jirka není pro tu hérečku rovnocenný partner.

139 njn, to máš asi pravdu. ale vážně je mimoň, jak tady někdo psal.

145 Gábi, málem jsem se udusila burákem, když tohle znělo z obrazovky.

A Katarína mě fakt baví, to zaklínadlo nemá chybu. Vedle Marty by Taťka Šmoula zašel nudou. Vedle Kači by možná zašel na infarkt, ale určitě by se nenudil.

a jdu zase pracovat

172
Wanna be your monster
Reagovat

Zrovna říkali v rádiu o jménu Jiří: Základem je řecké Georgios, přídavné jméno k geórgós „zemědělec, rolník“.

:)

173
fíkus
Reagovat

A to že se Jirkovi všichni pošklebují že je panic ? Pche ! Já pracuju ve firmě kde je to samej chlap a můžu říct že na různejch akcích kde se hoši posilní alkoholem se po „loudění“ přiznají že s žádnou ještě nic neměli (pochopitelně za střízliva jsou to sexuální machři) a věková hranice je od 20 do 35 !!
Takže vážení, on v tom Jirka není sám kdo zaostává, jen se k tomu nikdo pochopitelně dobrovolně nikdy nepřizná . . .

174
pimpa
Reagovat

172 Ano, a taky, chudák, musel bojovat s drakem… A porazil ho! V Jiřikově případě je to však podvolení se dračici.

Jinak myslím, že Olí byla nejsvětlejší okamžik této řady!

175
Lea
Reagovat

Díl jsem neviděla, rekap a zdejší diskuse jsou daleko lepší, než ztrácet čas přehráváním.

176
aknadar
Reagovat

Zdravím všechny diskutující. Olí byla nádherná ženská a ten blbeček, co si hraje na indiány, ji zbatečně ponižoval. Doufám, že ho chodí strašit. Nechápu ženské, co mají zájem o 3 krát rozvedeného chlapa, alkoholika (prý vyléčeného,ale nikdy nevíš) k tomu. Jifík je totální trubka, ale originál, druhého takového nenajdeš :-) Na Simoně se mi líbí její hlas, fakt . Mohla by namlouvat Hajaju,to by se spalo! Jinak je asi hodně zoufalá, když by vlezla na takové individuum..

177
koukám
Reagovat

Vůbec nechápu, jak může taťka Šmoukla dát přednost Kataríně. Ano, je mladší a si atraktivnější, ale na to by snad chlap v jeho věku tolik hledět nemusel. Naopak Marta má u mě dost navrch – na svůj věk dobře vypadající, inteligentní a sympatická. Katarína je hloupá, hysterická, působí na mě nevyzrále, sice je pravda, že je hodně slyšet, ale to co říká :O….

A Anetka se mi líbí, vy tu na ni máte nějakou averzi, či co :). Je hezká. Taky nevidím důvod, proč se k nějakýmu, co hned vleze do jiné postele mít. Proč by to dělala? Asi jí za to nestojí, ne? ;)

178
martina
Reagovat

indian-nevadilo by ze je uprimnej a rekne co si mysli.ale prave tim je videt jakej je -sprosty,namachrovany prase.jak se choval k oli.ja bejt u ty vecere na miste oli,tak mu reknu svoje a urcite bych tam dal nesedela.ivana byla povahove lepsi nez simona,ale holt simona byla hezci.jirky statek-obdivuju jak nekdo muze v takovym bordylku,pavucinach atd.si spokojene bydlet.alespon poklidit,omest pavuciny-to snad neda zas tolik prace?standa mi je sympaticky a marta je sice vic v pohode a hodna.i na to cestovani by byla lepsi partak,ale je s ni nuda.katarina neni zla a je dobry ze je ziva,ale nekdy to dost prezene a na ty vyhlidce-to byl nazor!bych ji poslala dolu na namesti…mela pravdu obcas od chlapa potrebuje utnout tzv. jenicek je falesnej a martina mi je sympaticka asi si prozila svoje ale mela by se vic projevovat.a jana je taky v pohode.a michal-jo to je neco…mel si vybrat martinu je nejlepsi.michal az tolik rozumu teda nepobral,ale tak je mu19 a je to chlap,no.ma sympaticky rodice.no uvidime jak to vse bude pokracovat.

179
fíkus
Reagovat

Indián když mu Olí řekla, že jí to mohl říct na úrovni nešlo si z blízka nevšimnout jak se mu blýsklalo v očích, nebejt štábu a stolu tak myslím že by ji Ola dostala. . . z něho kouká i agrese. . . pak Šklebidlu říká : ale ty seš ráda že takovej sem ne ? Tak to bylo jako by jí řek: “ ty seš blbá kráva, tobě je jedno co řeknu. . . „

180
mila
Reagovat

176 – kdyby na nej vlezla, tak ho snad zlomi… doufam, ze techto detailu nas Prima usetri, stacilo mi vcerejsi olizovani Skliby a Indose a techtle Jenicka s tou studenou nadherou

181
Adéla st.
Reagovat

Navrhuji, aby se tomu individuu přestalo říkat Indián. Není hoden takové přezdívce.
Agresi jsem z něj cítila už dříve, nedivím se, že mu všechny utečou. Možná ale jednou najde nějakou chudinku, kterou sbalí na uvařenou nudli, mastný vlas a machýrské tlachy typu ,,voníš mi“ , která bude jeho chování snášet. Jsem přesvědčená, že jakmile mu žena přestane vonět, tak po ní plive síru a tlačí k zemi. Hnusná to perosna.
Jirka je sympaťák, je to hodný člověk, jen nevím, jak z jeho situace ven…. těžko dostane nějakou normální ženskou a těžko opustí svoji rodinu, která je pro něj téměř 40 let vším.
Standa – nevím nevím, jestli by Katarínu zvládl, potřebuje utínat několikrát denně. Marta fajn parťák, ale …. však víte…

182
Frodo
Reagovat

168 – ten článek od Zápala, bych brala informativně tak na úrovni Pohádky o Carcoolce – ten píše stylem jedna paní povídala a „určitě byste rádi slyšeli, že….“ (Specializuje se na články o Ivetě Bartošové a mám z něj pocit, že jediný na, co čeká je, až bude mrtvá, aby měl o čem psát a tento hyenismus, kdy kope do naprosto bezbranných lidí, už je za hranicí všeho lidského – asi to dělá Zápal proto, že je sám mentálně a fyzicky postižený, tak si honí ego, ale je to hnus).

183
rara
Reagovat

ja jsem taky presvedcena ze indian je agresivni,sebestredne hovadko,ohrnuty pysk k nemu bezvadne sedi.Oli a jeji rodiny je mi moc lito, pripadala mi jako vyrovnana a silna osobnost-premyslim o tom proc takovy clovek prestal mit chut zit, urcite by pro nekoho mohla byt prinosem.Je spoustu zmetku okolo a nemusime chodit daleko,co nezaslouzi nic jineho, nez sebe sameho…

184
fíkus
Reagovat

A Jeníček s Martinou? To je taky důkaz absolutní absence jakékoli etiky slušného chování.

Nedivím se že dlouho nemůže najít partnerku, tu kadeřnici odhodil jak hračku která ho přestala bavit. . .
„No my teď chceme být s Marťou osamotě, chápeš“
Po pár minutách puberťácké ocumlávačky na lavičce měl jasno. . . asi zastává heslo „kdo rychle dává, dvakrát dává“ nebo“ kdo dřív přijde ten dřív mele „?

185
Adéla st.
Reagovat

U Jirky jsem myslela, že těžko dostane nějakou ženskou na tu svoji rujnu, evidentně nemá peníze na opravy…kdyby si třeba sestra našla chlapa, aby na to byli dva…jenže to jsou jen spekulace…
Simona …jsem zvědavá co se z ní ještě vyklube :-)
Jeníček mi přijde falešnej jak rozvrzaný housle…. není to upřímný člověk.

186
gabisollis
Reagovat

181-adela st.-vsak ona mu ta jeho oblecena-neoblecena nevesta jeste ukaze.:-)

187
Adéla st.
Reagovat

A ještě jsem zpočátku měla pocit, že Lenka je hodně silná a sebevědomá osobnost….ale ted jak jen hurvínkovsky kýve na cokoli, co mastnák vypustí z nevymáchané huby… mi přijde dost jednoduchá a nezajímavá….
Olí je mi taky líto.

188
fíkus
Reagovat

185- Ono by stačilo i míň, než se zdá. Stačilo by aby Jiřík pozbíral všechen nepotřebný šrot v okolí svého obydlí, ty různé plečky, nádrže ap. Pokud tam má nějaké cennější kousky jako secí stroj z roku xy pak nabídnout za symbolickou cenu do zemědělského muzea(vím že o zajímavé exempláře mají zájem)
A hned by bylo jedním vrzem i uklizeno. . pak zvážit počet zvířat, zda by nestačily jen dva tři kusy ponechat na mléko, tím pádem odpadne tolik práce okolo krmení,kydání hnoje. . . tím pádem zbude i víc času na opravu bydlení atd. atd . kde jsou šikovný ruce, tam to šetří i peníze. . .

189
písecka
Reagovat

… farmář hledá ženu mám moc ráda, je to takový oddych.Ale včera… to byl mazec. Vůbec žádný relax. Vystoupení indiána magora se nedá jinak nazvat než sprosté chování toho, který nemá zhůry dáno. Měla jsem tu smůlu žít s despotou několik let. Je to přesně typ chlapa, kterého nic nezmění. Nic. Je sebestředný, zlý a ubližování ho naplňuje. Roste tím. Dokonce tomu věří a své oběti hledá mezi slušnými, hodnými lidmi. Já to pochopila, rozvedla se a ten můj bývalý dnes má další oběť. Tak je to i s indiánem. Byl by zajímavý rozhovor se 3 jeho bývalými ženami. Ale ty by ho jen překročily a plivly, Vím o čem je řeč.

190
ellen
Reagovat

186 (gabisollis) – Však už ukázala :-) A nejen jemu :-)

191
Jana
Reagovat

No včera teda to byal sila s tím indiánem, bože jak se okusovali s Lenkou, nevím lesti ona je tak blbá a nechá se při tom s radostí točit, nebo nějaká nasazená snad i porno herečka .

192
Frodo
Reagovat

…na odlehčenou:

u Martiny (od Jeníčka) je vtipná diskuze, kdy se hlásí její manžel, že Martina je stále vdaná, a že pokud bude mít někdo zájem tak poskytne rozhovor.

193
fíkus
Reagovat

Na Standovi je vidět ,že se mu Katarína moc líbí, o tom nemám pochyby, ale děsí ho její „slovní průjem“ který přijde jak lavina. Marta je sice tichá, skromná ,ale dost si škodí že se drží vzadu. Trochu aktivity- a Standa by měl vybráno.

194
Deni
Reagovat

Včerejší díl měl mít před začátkem upozornění, aby byl po ruce kýbl. Nevím, jak ostatním, diskuzi jsem celou nepročítala, ale mně se chtělo regulérně „blejt“!
Při určitých záběrech jsem odvracela hlavu a to co se tam odehrávalo mi přišlo tak nějak proti přírodě. Asi jsem divná.
Narážím především na vzájemné pojídání se Lenky a toho Apače. Ovšem ani scéna na lavičce v podání Jeníčka (proč se takhle tituluje dospělej chlap?) a té paní nevýrazné mi taky nebyl po chuti.
Tyhle dvě scény mi nějak zazdily ten zbytek celýho dílu.

195
Frodo
Reagovat

194 – jj, já jse to před chvílí zkoukla a nevěřila vlastním očím. Lenka nejdřív otevřela pusu na celý kolo, pak se k mastné Induloně přisála, on udělal to stejný a pak kroutili hlavama, jak když lítá centrifuga…

196
fíkus
Reagovat

194- Proč mi ty polibky připadají tak uměle a strojeně? Když to zkouknete pozorně, tak vidíte jak Šklíba má co dělat aby se Mastňákoj vůbec strefila na obličej- a pak se to snaží dohnat “ umělou“ vášní. . .

197
Deni
Reagovat

195 – už se mi zas dělá divně při tom popisku situace :-))

196 – znova na to koukat nebudu. Ale těžko to může být extra přirozený, když maj půl metr před čumákem kameru.
Zajímalo by mě, co se odehrávalo v posteli, jak si šli lehnout. Jen zajímalo, vidět to v příštím díle nechci :-)

198
Frodo
Reagovat

197 – čoveče, já to snad ani vědět nachci, natožpak nedej bože vidět :-) Doufám, že nás toho ušetří, nebo by potom všechny, co by to viděli přešla chuť na sex navždy! :-)

199
fíkus
Reagovat

197- Je to navlečený, aby byla nějaká akce. Taky už se tu někdo zmínil, že jediní kdo dostali honorář byli právě Mastňák a Šklíba. Za to že udělají podívanou ( a je jedno jestli to bude na zeblití) hlavně že bude akce.

200
Frodo
Reagovat

199 – a oni za to nedostali zaplaceno? Já jsem myslela, že to dělají právě pro peníze, protože by se snad zadarmo přece takhle nikdo neztapňoval, ne? (za peníze taky jen tak někdo ne teda…)

201
Deni
Reagovat

199 – že jo? Já taky myslím, že za to dostali snad všichni zaplaceno. Jak jinak by se někdo jen tak z nudy hlásil do takovýho pořadu. Vždyť je x jiných způsobů, jak se seznámit a bez trapasu….

202
fíkus
Reagovat

200- To je asi tak, když Indiáne donutíš Olinu ( a je jedno jak to uděláš, to necháme na tobě) aby to nervově nezvládla do regulérního vyřazování a odjela předčasně, bude její honorář tvůj . . .Oli tím pádem poruší pravidla a nárok na honorář nemá. . . ale to je jen můj dojem. . .
Zatím prý honorář nedostal nikdo. . .

203
Deni
Reagovat

Teda teď pomíjím Jiřího Čočka, tam moc způsobů seznámení asi není…..

204
Mikesh
Reagovat

115 – Frodo: to, že má někdo jiný názor než Ty ještě neznamená, že je mimozní. Třeba jen není stádní. Mohla sis jinak všimnout, že z chlapů se tady do Simči nikdo neobul, takže jim prostě nevadí.

118 – Ajdo, náhodou, tentokrát to snad bylo lepčí, než minule. Konec konců, nějaké akce tam konečně i probíhaly, akorát že štáb to tentokrát nezvládl (no, vlastně jako obvykle),
Jinak, rekap jako vždy, akorát se mi zdálo, že jsi tentokrát Jeníčka mimořádně odbyla, vždyť právě tam došlo k velkému přelomu, byť poněkud nepochopitelnému. Čekal jsem, že jako ženská vyhodnotíš Martinu, na co ji vlastně šacuješ? Vypočítavá mrcha nebo nedůvěřivá, životem přejetá?

205
Jirka Čoček (zemědělec všeho druhu)
Reagovat

teďka jsem byl zrovna podojit stračenu potom půjdu se svým červeným zetorem orat pole a nakonec se stavím v kostele jako správný katolík

206
Frodo
Reagovat

204 – Mikesh – radši fakt mlč, protože co řekneš, tak si zároveň ihned vyvracíš…

„třeba jen není stádní. Mohla sis jinak všimnout, že z chlapů se tady do Simči nikdo neobul, takže jim prostě nevadí.“

…pokud se tu NIKDO z chlapů do Simči neobul, tak to znamená, že chlapi jsou setsakramentsky stádní a jaksi bez schopnosti porozumět ženské záludnosti…

207
martina
Reagovat

zapomela sem napsat-tzv.indian od kuneticke hory-jsem z blizkosti pardubic a casto tam jezdime.v blizkosti je i krasna stezka na inlainy..takze sem mela moznost ho i videt atd.co je to za cloveka kdyz si da na plot ceduli-slovo od slova ted uplne asi nedam,ale bylo tam sem jeden z farmar hleda zenu zde muzete prispet na zvirata-krabicka u toho.ted uz to tam nemel,ale…

208
Pacička
Reagovat

204 Mikesh Bude to asi tím, že má profesní zkušenosti, proto je asi oblíbena u starých, bezmocných lidi, kteří se dají snadno obalamutit rádoby milý vystupováním. Tak působí na maminku Čočkovou, Jiříka i Mikeshe.

Pro Pokorného se mi nejvíc líbí přezdívka náčelník Indulona.

209
Ivana33
Reagovat

195:) tak takovýhle naturalismus už je moc, já jsem raděj od obrazovky odvrátila zrak, protože to byla docela nechuťárna
204: jestli ono to nebude tím, že chlapů sem chodí málo:) a ženský to vidí prostě jinak. Mně by Simona taky nijak zvlášť nevadila, jelikož chápu, že Jirka se musí ke všemu dostrkat. Ale k tomu toho chuděru nemusela zbytečně ztrapňovat před kamerami a dělat z něj ještě většího troubu, než je. Ženská s průměrným EQ by to asi neudělala.
Co se týče Martiny, může být obojí- chladná, racionálně uvažující ženská, nebo životem „přejetá“, která emoce raději nedává hned najevo- ale tohle zjištění není pro diváky, to je záležitost až vývoje nějakého vztahu, vznikne-li. Každopádně mně se líbila ta kadeřnice.

210
Deni
Reagovat

207 – Apače pamatuju ještě, když se producíroval po Pardubicích. Nechápu sice, jak je to možný, ale měl tu u ženských vždycky úspěch. Dost lidí ho tu trochu zná, třeba jen podle vidění. Teď z TV i podle chování….

211
Mikesh
Reagovat

122 – mila: stejný pocit z Lenky, akorát že jako natvrdlá a bez emocí mi přišla už dávno. U indoše mám pocit, že chtěl dát Olí ještě šanci při projíždce na koních (ale to je jen můj dojem) a teprve až zjistil, že ona se k němu moc nemá, teda ne tak, že by k němu bezmezně vzhlížela, tak jí to osolil při večeři. Pořád jsem ale doufal, že to je jenom takové to humpolácké mužské rádoby vtipkování, jenže on je skutečně bezohledný buran.
Co se Kataríny týče, tam je nejlepší řešení útěk, tahleta ženská je nezvladatelná a už nenapravitelná. Na její domestikaci už SS nemá čas.

142 – gábi, toje možná tím, že v reálu by nám od Simči nic nehrozilo, s medovými řečmi bychom si uměli poradit. Zatímco štěkot Kataríny by nám šel pěkně na nervy. Fakt je ten, že při projevu k mamince by nám naskákaly pupínky a rychle bychom zbystřili.
143 – písmenková, asi tak!!! A Katarína, ta bohužel držkatá je!

150 – Frodo, vzhledem k tomu, že jsem měl tu čest poznat ženské, které to braly skutečně hákem a nežinýrovaly se jít málo vybraným slovníkem přímo na věc (a nemyslím si, že bych byl výjimkou), pak je postup Simči ještě velice slušný. Možné je, že nevidím tu zákeřnost, kterou v tom vidí ženský, ale nemůžeme přece hledat v každém ženském počinu apriori podraz. To ale neznamená, že se v Simče vidíme, akorát nejsme tak vysazení.

212
fíkus
Reagovat

To že chlap neprokoukne Simonu mne nikterak nepřekvapuje, oni chlapi to maj jinak. Je jim naopak příjemný když se sama chopí činu-chlap má větší pocit že je žádoucí a přitažlivější a je uplně jedno jak ta ženská vypadá.. .

213
gabisollis
Reagovat

mikesi nejdriv med a pak jed!:-)a to je v realu horsi nez ustekana Katarina.me jde sice taky na nervy ale alespon hned vis s cim mas cest.
fikus-jak kterej chlap.:-)

214
Ivana33
Reagovat

212: Jéžiš, ještě že jsem kolem měla vždycky chlapy, kteří se chopili činu sami- v případě opačných typů bych se nikdy neseznámila, protože v tomhle ctím tradiční role:)

215
kometa
Reagovat

musím říct, že kdyby mně někdo strčil jazyk do huby tak jak slizoň šklebce, v tu ránu bych ho poblila. Živě si dokáži představit ten sex brrrrrrrrrrrr. Fandila jsem Simoně a Jiříkovi, ale co jsem se tady dočetla, tak je pěkný hnus ze strany Simony. Jestli na něj celou dobu hrála na takového člověka tak je to kráva. Jinak Standovy jsem fandila, protože jsme ze stejného města. Michal a Honza nuda jako prase, ti dva mně vůbec nebaví. Jediná vzpruha byla, že se Michal vyspal s tou holkou. Jenže ji pak ty dvě slepice vypudily. Chudera si mysle, že to má v kapse, když mu dala a ona na to dojela

216
fíkus
Reagovat

213- To je jasný!:-))

217
fíkus
Reagovat

Jinak Indulona se nechal po Pardubicích slyšet, že do téhle reality show šel jen kvůli reklamě na svou farmu, o nějaké splynutí duší mu nejde. . .reklamu si sice možná udělal, lidé tam ze zvědavosti jezdí ale : cituji příspěvek z jiného blogu- “ Indiánovu farmu nedoporučujeme, potácel se opilý, pořvával na nás ať okamžitě schováme foťák,kdo nám to dovolil , když jsme si chtěli děti vyfotit na koníkovi , děcka se ho bály ,tak jsme jeli domů. . má recht, blbá reklama-taky reklama. . .

218
Ivana33
Reagovat

Což by jen dokreslovalo jeho charakter- žádné překvapení.

219
martina
Reagovat

jo a ten polibek skliby s mastnakem.tak kdyz to videl na tv i muj manzel tak zareagoval-co to je?!!ja toho videla hodne ale tohle.fuj.libani je ruzne ale tohle bych do toho nezaradila.

220
Lenka
Reagovat

ajdo, rekap (klasika) supr ☺ – díky, šikulka ♥
rekap jsem zvládla celý, vysílání tohoto dílu ne :-(
to jsem jen proklikala
nebudu opakovat, co napsali jiní, ale pocity jsou prakticky stejné … ☺
– nevolnost = ten primitivní tupý plešatící mastný a smradlavý starší pán, co si hraje na bůhvíco, který mi spolehlivě „zvedne kufr“, jen co ho kamerou zaberou + když přidá řeč (podpořenou silným intelektovým deficitem), mám žaludek fakt až v krku
– nuda (Míša + Jeník + dědeček Hříbeček)
– trapnost (Simona, která mmch „dojemně“ děkuje staré mamince za vychování syna (jakoby jí ho někdo dával!), atd. atd. – hérečka nehérečka, je to prostě trapný…
sice mám dost velkou fantazii, ale při představě, že bude další díl, bych primě doporučila radši pár let pauzu

221
divačka
Reagovat

Tak já kdybych si měla vybrat´mezi Simonou a Katarínou, tak si vyberu Katarínu. Sice je občas protivná a držkatá, ale myslím, že je pracovitá, a je upřímná. Co jí zrovna štve, to řekne. I když to třeba není oprávněné. Takže když jí to zrovna chytne, tak bude mlít pantem. Ale vykecá se, člověksi jí přestane všímat, ona se uklidní a tu káru táhnem dál. Simona, ta je rádoby milá, ale připadá mi zákeřná, falešná. Měla bych pocit, že se k ní nemůžu otočit zády, nechat ji chvíli o samotě. A nemyslím si, že by byla nějak pracovitá. Když se měla nějak víc hejbat – tanec, seno, hned se zadejchala.

222
kometa
Reagovat

217 – blbá reklama, taky reklama, ale už tam ty lidi nikdy nepřijedou a to není dobré. Dcera teď byla se školou u Standy Na konci světa a musím říct, že byla strašně nadšená. Pořád mi říkala, že tam byl ten pán z televize a že byl hrozně milý a že by tam zase chtěla jít. Standa má od primy reklamu a ještě ji posiluje svým chováním.

223
kometa
Reagovat

221 – Jo Katarína ta má tu hubu pěkně proříznutou :-D

224
Ksčenka
Reagovat

Dneska jssem potkala Dáju v obchodě- vypadá o dost madší než v Tv-je malá a je fakt kočka

225
kometa
Reagovat

Na Dáje mně vadilo jenom to jak se ze začátku slizákovi nabízela. Ještě, že to holka pochopila co to je za člověka

226
fíkus
Reagovat

221- to s těmi zády u Simony je výstižně řečeno, cituji kolegy z práce: „Vždycky když se nám jela starat o dědu, tak jsem musela nechat dveře otevřené a nikam nechodit“ to myslím mluví za vše…

227
Lenka
Reagovat

226 fíkus
no nazdar, jestli takhle mluví ti, co ji znají osobně…
my ji tady známe (většinou, jak tipuju – nemůžu mluvit za ostatní) jen z tv, z akcí, které sestříhá prima a je fakt, že stříhem z ní mohli udělat horší babu než je… ale např. ty její oči (což v tv vidět je) sestříhat nemohli ☺ aspoň já tam vidím med/jed (+ když přistoupila na komedii na téma „jak odpanit farmáře před zraky národa“, musí mít ještě trošininku silnější kůži… třeba trošku hroší ☺
(tím nenarážím na její silnější postavičku – zde bych podotkla, že suknička nesuknička, v bazénku mi připomínala spíše lachtana)

228
fíkus
Reagovat

227- bohužel odhad vás všech je velice dobrý, až z toho mrazí…

229
pimpa
Reagovat

228 Ty ji znáš osobně? Možná mi to uniklo, sorry, pokud se ptám znovu na něco, co se tu už řešilo.

230
Lili
Reagovat

Jirka: bude asi velmi hodný, ale taky je vidět, že se neumí v životě moc postarat. Nevím, jestli je Simona falešná, nebo ne, ale když se na něj podívá, má v očích takový lesk, prostě mám pocit, že taková zamilovanost se snad ani zahrát nedá. Jo, je taková tvrdší, autoritativní – ale k Jirkovi se mi hodí. On někoho takového potřebuje, aby ho rozkýval. A pro ni život s takovým člověkem taky nebude jednoduchý – všechny starosti budou na ní. To, že je sladká, bych neviděla jako velké minus. Prostě chce zapůsobit. Navíc Jirka je extrémně hodný, může to na ni působit, chce se mu vyrovnat. A jestli pracuje se seniory, má takové chování i v popisu práce. Rozhodně ji neodsuzuji, moc jim přeji, aby jim to spolu vyšlo, pokud k sobě patří.
A to, že ji označili za krásnou? Můj ideál krásy to taky není, ale Jirka taky není žádný krasavec. A hlavně, že se líbí jemu. A když je zamilovaný, je pro něj krásná. Nakonec je fajn, že se někomu tak líbí, ne? ;)

Jeníček: Působil na mě od začátku seriozně, ale jen do chvíle, kdy u bazénu vykládal, jak se polekal dítěte po jedné noci a tak. Prostě pro mě se k tomu nepostavil jako chlap. Možná je klidný, spolehlivý, ale připadá mi, že utíká před problémy. Radši klídek, nic neřešit… To je nakonec pro mě i důkaz v tom, jak se zachoval na konci tohoto dílu.

Michal: Možná hodný, ale připadá mi… nevyzrálý. Obě ty holky jsou rozhodně chytřejší. Anetě? se nedivím, že se k němu nemá. Prostě to pos… a ona potřebuje čas. Jenže on ve své nevyzrálosti se chová jako ješitný chlap, kterého se dotklo, že hned nepovolila. Ta druhá by se k němu možná hodila víc, ale láska je láska, lidi se kvůli ní mění.

Standa: Uf, jak ten mi je od začátku protivný! Takový dědek, co se dělá strašně chytrým a užívá si, že je o něj zájem. Na druhou stranu si u mě šplhl tím, jak se choval k postiženým dětem. Marta je asi hodná, ale moc ušlápnutá, byla by v tom vztahu chudera, on je hodně dominantní a ona by byla jako výbava statku. Katarína má asi dobré srdce, ale příliš prořízlou pusu. Jako člověk, který v životě asi hodně prožil zlého, řekla bych. Mám z toho pocit, že je to její obrana před city, že má strach, tak prská. Ale tohle asi žádný chlap dlouho nevydrží, i když je jinak velmi šikovná.

Indián: Tohle vykastrovat, ať už se nemnoží! Upřímnost?! Hulvátství! Olí mu nelezla do postele a neplazila se před ním, tak byla ta špatná, musel si poléčit ego. Když ho vidím, je mi špatně a probouzí se ve mně netušená agresivita. :) Olí byla super baba, hodná, inteligentní, nevtíravá… škoda, že dopadla tak špatně. Hrozně bych jí přála dobrý život. :( Lenka mu do postele vlezla, tak už ho možná přestala bavit.

231
pimpa
Reagovat

230 Lili, dlouhá léta se starám o seniory a umírající, ale nikdy jsem se nesetkala s tím, že by bylo v popisu práce chovat se sladce. Slušně ano, s respektem ano, ale to, co předvádí Simona, je už obyčejné podlejzání, za kterým je nějaký vlastní prospěch – asi jí ta vidina polí, lesů a luk zcela zbavila zbytků soudnosti. Z jejího chování k Jirkově matce mi fakt bylo nedobře, bylo to vůči té paní tak nedůstojné a ze Simoniny strany až nechutně arogantní. Pochopitelně sladce arogantní. :-)

232
AndyS***
Reagovat

230 Lili
Simona zde na diskuzi ještě před natáčením sama přiznala, že z její strany jde jen o hru. Později uvedla, že jen jednomu člověku ze všech účinkujících šlo skutečně o seznámení, tedy Jiříkovi. Proto většině vadí její chování. Zneužívání bezbranných je odporné a každého by měl stihnout za to trest. Možná, že i na Simonu dojde, boží mlýny melou sice pomalu, ale ….

233
Ajda
Reagovat

Mikeshi,
Mně teda tenhle díl nepřišel lepší než minulý. Jeníček? Co u něj chceš rozebírat, vždyť u něj stačí tři věty. On neví, on potřebuje, bla, bla, bla. Martina – nečitelná, jedním slovem – divná. Bez emocí, neustále si hlídá kameru.
Uječená Katarína chvílemi bavila, chvílemi trapná. Díl od dílu je to nadstavená kaše. Kdyby to sestřihli jako Slováci na 7-9 dílů, bohatě by to stačilo.

234
Dan
Reagovat

Mikeš-piš si co chceš, ale buď tak hodný,nepoužívej výraz „my chlapi to vidíme tak…,my chlapi si myslíme…“,protože co tu ventiluješ jsou pouze tvoje názory,ne všicni chlapi jsou trubci.

235
fíkus
Reagovat

229-jen z vyprávění a je to mnohdy daleko hustější než RS !!!

236
NoName
Reagovat

229-já Símu osobně znám a je mi upřímně líto všech potencionálních opatrovanců, kteří se octnou v její „láskyplnné péči“.

237
NoName
Reagovat

Ale pro záměr štábu je k Jiříkovi ideální – každý normální chlap v jeho letech by měl s ženskými určité zkušenosti a ty její cukerínové škleby by rychle prokoukl… V případě Jiříka bych snad opravdu věřila, že se mu líbila a že jí všechno baštil – i tu vykalkulovanou scénku s budoucí tchýní a poděkování za výchovu ;-) Simono, tohle jsi trochu přepálila, příště až těsně před obřadem :-))

238
fíkus
Reagovat

237- Ale on Jirka nebude takovej trouba jak se zdá na první pohled, sám říká na dotěrné dotazy štábu zda je zamilovaný: “ já nevím jestli je to láska, já to nemám s čím porovnat“ zaplať pánbůh, alespoň tohle mu došlo. . .

239
jita
Reagovat

Nemuzu pochopit proc se prihlizelo k ponizovani Oli,ten chlap ji tam co jsem videla psychicky ponizoval….jestli to teda je vubec chlap…vzala si zivot a nikdo to neresi? Protagoniste poradu,meli byste trochu brzdit.

240
NoName
Reagovat

238 – Ale zase tam měl hlášky, jaký je to bezva pocit, být po boku milované bytosti… Primárně to bude hodný člověk, ale dohánět ve středním věku pocity, pokusy a vztahy, které měl mít dávno odžité, to je prostě nereálné. Myslím, že je odsouzený dožít jako starý mládenec, fakt mě nenapadá typ ženské, která by byla ochotná sdílet s ním jeho styl života a filozofii… teda kromě Simony, která to má v ROLI :-))

241
anonym
Reagovat

Od toho Honzy to bylo pěkně hnusný! Já sem si musela zakrejvat oči peřinou… Jako tohle říct, to je pěknej humus! Že se nestydí! A to jsem chtěla jet k němu na ranch se podívat, protože to mám blízko..

242
Ren.
Reagovat

240 NoName – já bych to Nebojfovi taky přála, narozdíl od Anji která bere Simonu jako pomstu a boží mlýny za krávy :-) Ale to, že se SímaNečas chlubila, jak bude hrát roli a jakou udělá show, tím si to u mě zkazila. Že vlezla zrovna k takovému, který je v těchto věcech nezkušený trouba.

243
Ren.
Reagovat

241 anonym: Pozor, abys mu nezavoněla :-)

244
okkvp
Reagovat

no a víte jak to má Simona těžký ukázat své herecké umění, když neherec Jiřík každou chvíli hláškuje tak, že padáme pod stoly a ve většině času před kamerou samovolně a úplně nechtěně předvádí neuvěřitelně uvěřitelnou poetickou grotesku. Vedle Jiříka by jako herecké dřevo vypadala i Švorcová, dej jí pánbůh lehký srp a kladivo.

245
fíkus
Reagovat

242- Nejhorší na tom je,že Nebojsa jako jedinej to seznámení z těch všech „hochů“ bral upřímně, chtěl tu lásku, chtěl rodinu.Byl nadšeněj z první řady farmáře, protože tam viděl že se z nich opravdu jeden oženil a jeho vyvolená čeká dítě. . .
O to všechno je to smutnější, že za svou upřímnost( a samozřejmě i najivitu) sklidil jen posměch, protože si na nic jako jedinej nehrál.
Alespoň to řekl rovnou: jsem nezkušenej, nepolíbenej ,chudej , katolík a hledám ženu protože chci rodinu, aspoň to vypálil tak jak to fakt je. . .

246
Frodo
Reagovat

244 – na ženu za pultem mi nesahej! :-) To je můj nejoblíbenější seriál :-)

247
peza
Reagovat

254 fikus, jj, souhlasím… škoda, že se mu nepřihlásila nějaká milá OPRAVDOVÁ katolička, která by třeba byla v podobné situaci- znám jich z doslechu či od vidění pár, co jim tak trochu ujel vlak, je jim kolem 35, jsou svobodné a už to i tak nějak vzdaly… taková by se k Jiříkovi hodila a nemusela by nic hrát… akorát jsou většinou dost stydlivé a před kamery se jim asi nechce…

248
jojo
Reagovat

jiřík je skutečně na první pohled takové hodné trdlo, ale nemělo by mu to bránit v tom, aby měl alespoň trochu pořádek v domě a okolo. To jeho zemědělčení nemůže vypadat jinak než vypadá dům a okolí, když nedokáže pořádně vykydat hnůj, nedokáže ani obdělat pole, natož pak vyvolenou. Je to prostě a jednoduše líný dríč, sečtělý neználek, přišlápnutý ale nikoliv nesmělý blb.
indián je hnusák, Hawkens – težko říct a i dva zbývající jsou pro mě nezajímaví.

249
NoName
Reagovat

246 – dtto ;-) !!!!!

250
NoName
Reagovat

248 – je fakt, že v jeho případě to fakt není stylizace nebo póza, ona takový fakt je… otázkou je, jak dokázal 20 let zůstat imunní vůči pohybu světa ;-) Padlo tu, že má počítač a chodí na net, má TV, kdesi jsem četla, že studoval VOŠku, takže jakési spojení s lidmi udržuje… Jak je možné, že na 1. rande dorazí s igelitkou J. Meinla a pseudokytkou v podobě proutku karafiátů?!?! O garderobě nemluvím…. Nesměju se, jen přemýšlím – fakt je možný být v tomhle věku tak podroben rodině? Nebo všechno kolem vnímá jen náboženskou optikou a normální oblečení a příjemně zařízené čisté bydlení je „světská marnost“?

251
peza
Reagovat

250 Řekla bych, že to bude výchovou- sestra vypadá obdobně… Maminka už vypadá starší, asi je měla později… A vůbec, kde je tatínek? Myslela jsem, že jim umřel, ale zas někde psali, že se chtěl poradit s „našima“ (jestli tím tedy nemyslela sestru a maminku, ne rodiče)

252
fíkus
Reagovat

Kolik otčenášů se musí katolička pomodlit, aby se po takový RS mohla podívat lidem do očí ? Deset ? Nebo víc?
Věřící jsou na tom o hodně líp . . .pomodlím se a jedu na novo. . .

253
peza
Reagovat

fikus- jestli myslíš Simču, tak mi jako katolička nepřipadá, takže si asi se svým svědomím srovná dobře :-)

254
fíkus
Reagovat

253- Žádná katolička ! Hérečka je to!

255
Frodo
Reagovat

252 – kdyby lidem, ale podívat se sama sobě do očí!

256
Frodo
Reagovat

252 – protože když si za něčím stojíš, tak ti lidi můžou být v podstatě fuk, ale jestli si stojí za tímto, tak potěš pán bůh!

257
kometa
Reagovat

jasně tak to dělá většiina, protože ví, že jim bude odpuštěno. Budu se chovat jako svině, půjdu ke zpovědi a bude to zase dobrý. To nesnáším

258
Ajda
Reagovat

251 peza,
tím „našima“ myslí sestru a matku, tatínek už zemřel. Byl na fotografii, kterou si prohlížel se Simonou.

259
fíkus
Reagovat

Ale je fajn že to Jirka nevzdal, do kostela už prý chodí s jinou paní, takže ho ta komedie v RS se Símou neusmrtila. . .asi pochopil že láska a vztah vypadá jinak. .

260
Anonymní
Reagovat

258 ajda- ahá, díky za vysvětlení :-)

261
kometa
Reagovat

Tak teď jsem se vrátila na začátek a docela mně překvapilo to o Standovy, že už má Alenu a tohle všechno bylo jenom komerie i ty ofiny. No nic jdu zase dočítat ať jsem v obraze. Kua a to jsem ze stejného města jako on a nic jsem nevěděla

262
Mikesh
Reagovat

233 – Ajdi, máš pravdu, když si to člověk pustí několikrát za sebou, najednou vidí ty nastavované umělé věty, opakované už po desáté, aby byl rejža spokojený. Bohužel tam chybí génius loci Slováků, kteří si aspoň umí vymýšlet vtipné věci, příp. si z toho dělat naprostou srandu. Anebo si najít opravdové exoty, u nichž ani není nutno něco vymýšlet.
Ono, když se to vidí poprvé (a většina lidí to podruhé už nezkoukne), tak to projde, protože napoprvé člověku ledacos unikne. Tak jsem se např. těšil na Latěnu, ale napodruhé jsem při jejím úvodu fakt trpěl. To té holce fakt neumí vymyslet jiný text, než tu falešně sladkobolnou romantiku? Huh!
Tentokrát jsem si dával pozor hlavně na Simču (mmch, na iprimě má dost zastánců, stejně jako odpůrců). Tak, máte pravdu, je to přesládlý, až tolik, že to musí být falešný, v hodně věcech fakt ujíždí (u maminky jsem takřka omdlel), ale hraje to opravdu nejlíp (nebo spíš dokonce ani nehraje), hlavně však se v mnoha věcech chová ženský vstřícně, a to na chlapy zabírá. To není jenom o tom, že chlapi jsou rádi, když se ženská sama činí, jak tu někdo psal, to je spíš o tom, že chlapi od ženských něco očekávají, sledují signály, zda jsou příznivé či naopak (např. signály Martiny jsou na zavření do krabice a poslat poštou domů), no a Simča mistrně zvládá vysílání signálů kladných, vstřícných. A mužští holt zabírají až poté, kdy cítí od ženské zájem (možná, kdyby Olí trochu zájmu projevila, choval by se indoš jinak. Takhle se choval stylem „nemáš zájem, tak co s Tebou?“. Stejně tak u Anety, Michal sice zatím za ní pálí, ale u zkušenějších kluků by jednoduše skončila).
Abych pravdu řekl, mně nejvíc vadí Jiřík. On tedy za to nemůže, ale je prostě strašný. Naprosto neschopný, nejistý (proto má jako záchranu svůj teoretický svět) – všimla sis, jak často své výroky doprovází jakýmsi uchechtutím se? Přesně tohle dělají lidé, kteří se necítí v interakci jistí, něco řeknou a hned to znehodnotí tím uchichtnutím – tak se často chovají -náctky.
U Jeníka jsem doufal, že rozebereš jeho celkem nepochopitelný náhlý atak na studený čumák, jeho až strašidelné lkaní na jejím rameni, a pak noblesu zaskočené Jany.
Omlouvám se za délku, ale vzhledem ke zdejším nenávistným štěkancům jednodušších lidí, kteří mají svět vzácně černobílý a mají ve všem hned jasno, jsem to rozebral trochu víc.

263
Adéla st.
Reagovat

Já si myslím, že Simona byla na natáčení dost spokojená … avšak jestli to všechno hrála i tehdy? to netuším. Spíš mi přijde, že si s prvními díly uvědomila, co a jak tam ,,hrála“, dost možná, že i pocítila stud a tak ted staví obranou zeď s tím, že to byla role…
Vždyť jemu se tam hlásila fajn katolička, Ivana, mohli se s Jirkou blíž poznat, kdyby Simona nehrála jak o život ( neříkejte mi, že by ho izolovala od Ivany jen prot to ,aby se mohla ukazovat v tv o dva dny déle, to nespraví ani 50 otčenášů Simono) .
OT: Simona mi připomíná jednu osobu v mém okolí. Taky si vzala hodného křestana, zpočátku hrála divadlo spořádané katoličky, najednou jí začalo všechno vadit, kamenný výraz, který vysílá: jsem dokonalá…. svého manžela neuznává… Jsem na tento zamindrákovaný typ žen alergická.
Med/jed se u této známé změnil na jed. Sotva se ta holka usměje a snaží se žít podle příruček, aby byla dokonalá. ( i vychovává podle knížek):-(

264
rybka
Reagovat

Na FB jdou hlášky, že Lenka byla ješte 4 roky dozadu Libor….

265
Ajda
Reagovat

Mikeshi,
mě u Jeníka naskakují samé holé věty. Jana ho přestala zajímat ve chvíli, kdy zjistil, že studuje, ona zbytečně uhýbala Johaně, nesmí se divit, že má padáka. Martina a její ksichty při líbačce – těžko popsatelné, ta ženská je divná, divná, divná. Ale to už se opakuji. Ono koukni na to 3x po sobě a vidíš čím dál míň. To u VM koukám po páté a vidím čím dál víc :-)

266
Mikesh
Reagovat

Heleďte se, lidi, máte o katolících a jich zvažování odpuštění hříchů zcela zcestné představy. Naprostá většina katolíků chozením do kostela, příp. ke zpovědi, pouze vykonává předepsané rituální úkony, které přirozeně patří k jejich životu a bez nichž by se jejich řád světa mírně vykolejil. V žádném případě nad tím nějak neuvažují, stejně jako většina z vás si při čištění zubů vůbec nevzpomene, že to je zdravé. Čištění zubů prostě patří k našim rituálům, konec, tečka. Také proto se katolíci v normálním životě chovají stejně, jako ostatní, na pánbíčka si vzpomenou akorát v tom kostele. Jediné, co se jim dá přiznat, že mnozí z nich tím, jak jsou od dětství vedeni, že to či ono se smí či naopak, se přece jenom řada z nich tím jaksi podvědomě řídí. Čímž myslím, že zachovávají jakési normy, které předepisuje křesťanská morálka. Do těchto norem rozhodně nepatří, že si katolík vědomě řekne „tak teď zesmilním se sousedkou a pak půjdu ke zpovědi a všechno bude v poho!“ Jste praštění? Zpověď má jediný cíl: aby si dotyčný aspoň v tu chvíli uvědomil, že spáchal něco fuj, ne proto, aby z kostela vyběhl stylem „hurá, a jsem očištěn“! Jak můžete takovým komunistickým výmyslům věřit?

267
kometa
Reagovat

266 to co píšeš má logiku a asi máš pravdu, ale je to vlastně špatně. Katolík by měl žít dobře, neubližovat a uvědomovat si špatné činy, předcházet jim. Znám i takové, kteří si řeknou teď zesmilním se sousednou a pak se vyzpovídám

268
anja
Reagovat

264 tomu bych klidně i věřila, hehe :))

269
Frodo
Reagovat

266 – to je zase Never ending story.

270
Mikesh
Reagovat

239 – pokud vím, tak Olí měla především těžké soukromé rodinné problémy, které ji dovedly až k sebevraždě. Ono nemít kde bydlet a mít děti, které jí nejen že nepomohou, ale ještě ztěžují život, to je na takovou hodnou ženskou moc. Ona by si jistě snadno našla chlapa, kdyby za sebou neměla právě ty svý povedený děti. Určitě by se našel chlap, který by jí pomohl třeba tím, že by si ji nastěhoval k sobě, ale určitě nikdo, kdo by současně s ní řešil i průšvihy jejího kluka, nedej bože se jím nechal vydírat, platil jeho dluhy atd. A Olí jako matka se zase od vlastních dětí přece neodstřihne, následně je to neřešitelný. Takže vina za její smrt je opravdu jinde, než u indoše.

271
Lenka
Reagovat

rozebírání „pocitů“ účinkujících… o.k.
trošku bych se ale přimlouvala, abychom zde nerozebírali Oli, ve smyslu důvodů její sebevraždy, to se mi fakt nezdá vhodné
„známe“ ji asi tady všichni jen jako postavičku v RS (stejně jako ty ostatní), tak těžko můžeme „fundovaně“ posoudit její život, její trable, které vedly k tomu tragickému konci
je fakt, že co jsme viděli v tv, tak to Oli ustála (s tím buranem), ve zbytku (t.j. rozebírání jejího soukromého života, o kterém víme prd) se mi jeví vhodnější, že se mají mrtví nechat spát

272
koc
Reagovat

270 – ty ses magor Mikesi .. radeji uz dneska mlc .. (Ona by si jistě snadno našla chlapa, kdyby za sebou neměla právě ty svý povedený děti) .. tohle muze napsat pouze nemocna duse

273
Mikesh
Reagovat

267 – celá katolická církev je založená na tom, že si dobře uvědomuje, že lidi jsou jací jsou, že jsou prostě nenapravitelní a jediné, co se s tím dá dělat, je jím ten katechismus neustále vtloukat do hlavy. Proč myslíš, že nakonec byl zaveden institut zpovědi – ten tu není od začátku církve – to je řešení stavu, kdy se lidé mají chovat podle evangelia, ale nejsou toho schopni. Nebýt zpovědi, byli by všichni za krátký čas schizofrenní. V podstatě je to geniální, je to vyrovnání reality s požadovaným, nikdy neuskutečnitelným ideálem. A kdysi to tak opravdu fungovalo, že je to dnes celý v háji, to už je holt ten „pokrok“. Ten nám přinesl vodovod, ledničku a ústřední topení, ale také naprostou nestabilitu vztahů. A rozpad, zatím ne úplný, morálky. I u katolíků.

274
rybka
Reagovat

270 – Mikeshi, ty dnes skutečně perlíš :-(
Rada od Koce sedí – raději už dneska mlč.

275
Dan
Reagovat

270-Mikeš-tos už přehnal,dej si odchod inteligente!

276
Frodo
Reagovat

275 – ještěže to vidíš jakožto zástupce mužského pohlaví, jak říká Mikesh – „střízlivý mužský pohled, tak nějak podobně jako všichni normálně uvažující lidé…Respekt – Mikesh GO HOME!

277
Mikesh
Reagovat

271 – to máš pravdu, Leni, já tím jen reagoval na zcestnosti, že za její smrt může indián. Pisatelé těchto nesmyslů si ve svý jednoduchosti neuvědomují, kolik by zde podle těchto kritérií muselo být mrtvých nápadnic a nápadníků. Olí se předvedla jako naprosto bezvadná holka, která s naprostou noblesou zvládla (beze stopy hysterie) indošovy surovosti. Takže se naskýtá otázka, proč si zrovna taková pohodářka nenašla normálního chlapa … že by takoví neexistovali? Ale existují, jistě že si jsou ochotni vzít ženskou s dvěma dětmi, vždyť se tak běžně děje. Ale, a to víš jistě sama, je rozdíl si přibrat do rodiny dvě vcelku hodné a normální děti, a něco jiného si vzít třeba ženu s postiženým dítětem – takové to mají nejen horší, takové jsou skoro bez šance, protože, marná sláva, primárně jsem nápadník, ne samaritán (jakože i takoví se najdou). Tak to prostě je (není to o Olí, ale obecně) a jen primitivové typu koce to nechápou, majíce se za ušlechtilé.

278
fíkus
Reagovat

266- tak jestli tomu dobře podle tebe rozumím tak můžu vzít kulomet, posřílet pár lidí, a pak jít do kostela a vzpomenout si že je teprve něco fuj ? ? ?“ Katolík si na boha vzpomene jen v kostele ? Tak to jsou tedy všichni věřící pokrytci ? Tak to si jdu radši vyčistit zuby. . .čau. .

279
gabisollis
Reagovat

Nechci se poustet do debaty o Oli.Ctim to co se stalo a je fakt ze v RS se predvedla jen v dobrem,ale kde si Mikesi vzal to o jejich detech?ty je znas?

280
Frodo
Reagovat

279 – Ty nevíš, že Mikesh všechno zná, všechno ví, všude byl dvakrát a od všeho má klíče?

281
Frodo
Reagovat

279 – a hlavně, Blesk a tam se dozví všechno, kapíšto?

282
Frodo
Reagovat

279 – ups vypadlo slovo, takže:

a hlavně čte Blesk a tam se dozví všechno, kapíšto?

283
Mikesh
Reagovat

Všem mým kritikům: nějak jste zásadně pominuli podstatu toho, co jsem napsal, totiž proč si holka jako Olí, která je vyloženě pěkná a přitažlivá, a svým způsobem už bez závazků, protože děti má dospělé, nenašla partnera. Ono to sice může být nejednoduché, ale, aspoň co vidím kol sebe, to zas pro ženy kolem 40 není až takový problém, vždyť rozvedenců je neurékom. Takže kde je problém? Ve vašem myšlení něco domyslet?
Co se koce týče, přečtěte si jeho příspěvky. Všechny jsou uhozené, primitivní a hloupé. Spočívají v jednovětných rádoby vtipnostech či moudrech. Napsat za sebou pět smysluplných vět jsem jej ještě neviděl. Ale za to vždy stojí na té správné, silnější straně.

284
Lenka
Reagovat

277 nechtěla jsem být konkrétní a rozebírat to, ale…
příspěvek 270 (na který jsem v obecné rovině reagovala, nikolivěk konkrétně proti příspěvateli) je nechutný, nevhodný, nevkusný a řeší privátní věci paní, která bohužel tak tragicky skončila (aniž by ji hodnotitel konkrétně znal, pak se položme na otázku, na základě čeho ji hodnotí? na základě krafů z plesku? či kde jinde psali pitomí novináři? )

možná jsem na úctu k zemřelým zvýšeně citlivá (to je možné, tragédií mě v blízkém okolí postihlo hodně), ale z tohoto příspěvku se mi udělalo zle :-(

285
Mikesh
Reagovat

279 – myslíš, gábi, že bych si to dovolil napsat, kdybych o tom něco nevěděl? Myslíš, že někdo páchá sebevraždy z legrace? Nebo, jak se tu objevily názory, kvůli tomu, co se ukáže v televizi – kupodivu tyhle zjevné blbosti nikoho nepohoršily, to lidé berou naprosto vážně. Jeden si říká, jestli lidi jsou fakt tak hloupí?

286
gabisollis
Reagovat

Mikesi nechapu proc pises-„Myslíš, že někdo páchá sebevraždy z legrace? „to si myslis,ze jsem uplne blba?
ale od tebe bych to necekala myslim,ze si prestrelil.ja se do debaty o Oli vubec nezapojovala ani nekomentovala z ucty(a to jsem ji neznala)tak nechapu co to tu vytahujes.

287
Mikesh
Reagovat

278 – slyšels’někdy o demagogii? Snad stále ještě existují nějaké hranice, co ještě jde překročit a co už ne. Když postřílím z kulometu pár lidí, tak se o mě postarají represivní složky státu, bez ohledu na to, jestli jsem či nejsem katolík. Ale jestli se sblížím se sousedkou, tak do toho státu nic není … a to je ten rozdíl. A od toho tu jsou právě mravní normy, které razí církev, na rozdíl od pouhých právních norem, kdy stát ošetřuje jen něco.
Jinak, jsou samozřejmě katolíci a katolíci, jsou stejní, jako ostatní lidé. Někteří to berou vážně, stejně jako i mezi nevěřícími jsou lidé, kteří se chovají „katolicky“, aniž by přitom museli věřit v Boha.
Nechápu, jak všechno můžete vidět jen černobíle, svět je přece mnohem složitější.

288
Lenka
Reagovat

… každá právní norma obsahuje postulát normy morální … ☺
takže „pouhá“ právní norma bez normy morální (společenské) jaksi neexistuje
viz teorie státu a práva (učivo 1. ročníku PF – UK,ne Plzeň!)
(omlouvám se za OT, ale každý holt víme to svý )

289
aknadar
Reagovat

nechte Olí spát….

290
Pacička
Reagovat

Mikeshe nečtěte, asi je pod vlivem, má to všechno nějaké pomotané, plete si Olí s Katarínou, je úplně mimo.

291
Mikesh
Reagovat

286 – gábi, ale já jsem jenom odpověděl na Tvou otázku – to nebyl útok na Tebe. Ptala ses, jestli o tom něco vím, odpověď je, že něco ano, jinak bych to nenapsal. Taky jsem se nechtěl zaplést do příčin rozhodnutí Olí. Ale když jsem tady viděl ty pitomosti typu „Indián je zodpovědný za její smrt“ nebo „může za to telka, bála se znemožnění“ – tak to je snad už přes čáru, ne? Fakt je ten, že jsem si to mohl nechat, ale holt už toho bylo moc. Ono ostatně, i ty útoky na indoše jsou hodně ujeté – on se zase až tak zvláštně nechoval. Na tom nic nemění, že dost chlapů by tohle prostě neudělalo, asi většina ne, ale pořád to není něco až tak výjimečného; vždyť se dějí mnohem horší věci, a lidi to snášejí. Nemluvě o tom, že – k mému úžasu – takové humpolácké chování některé ženy přitahuje, tak co najednou takové pohoršení? Jako být pobouřen, proč ne, ale brát to jako něco zcela výjimečného? Jémine, myslím, že by sem ženský (ale i chlapi) mohli napsat mnohem hustější věci ze svého života.

292
Mikesh
Reagovat

288 – Leni, to je sofistika. Jak právní norma postihuje nevěru, když se o ní doví? Trestá ji snad nějak? Kolika měsíci? Na rozdíl od církve ji nijak neodsuzuje.
A co právní normy, které slouží zločincům – ty vycházejí z jakých morálních norem?
Jako učivo 1. ročníku je pěkná věc, je to ale jen teorie. Víš, co nás učili po celých 5 let na historii? A co myslíš, že z toho byla pravda?

290 – Katarínu si s Olí nepletu, uvedl jsem příklad, ne věci, týkající se někoho z účastníků.

293
Ywetta
Reagovat

Mikeši, vážně si myslíš, že Koc má primitivní příspěvky?Asi nechápeš, že se sem lidi jdou zasmát a právě Koc co příspěvek to perla a výbuch smíchu.Ty tvoje rádoby poučné romány nikdo nečte.

294
Lenka
Reagovat

292 – ☺ nevíš, o čem mluvíš a co píšeš (což je logické, jsi profesně jinde, to chápu)
293 – přesně!
třeba já mám pro koce velikanáááááááááánskou slabost
(právě z toho důvodu, že často mezi nás pipky – dámy prominou, není to míněno urážlivě ☺ – vnese racionální trefnou perlu a my poprskáme monitor ☺
a právě úspornost projevu koce (nikolivěk na úkor myšlénky) se mi líbí ☺ hodně ☺ a už dlouho ☺
(sakra, nezaložila jsem tímto fanklub koce???)

295
Frodo
Reagovat

Mikesh je neskutečnej primitiv, pamatuju dobu, kdy o ženách mluvil jen a pouze jako o „pipinách“ a v podstatě je jinak netituloval. To a jeho mimóžní výžblebty hovoří za vše…Nejlepší je ty jeho neverendin story prostě přeskakovat..

296
Lenka
Reagovat

☺ jen pozn.:
máme tady jistý vývoj… ☺
od kurníku přes smesvine k fanclubKOC?
jen si nejsem tak docela jistá, zda by koc uvítal tu „naši“ místní smečku v patách (?)

297
okkvp
Reagovat

295 – On asi jo, ale co žena jeho srdce?

298
okkvp
Reagovat

OT – Jak se Mikesh takhle rozjede s provokacema, funguje leda pevná vůle nereagovat nebo zámek na klávesnici. Nereagovat.

299
Ywetta
Reagovat

Dneska už se Mikešovi podařilo naštvat i všechny pány/asi 2 co sem občas přispějí/.Snažili se ho umlčet,ale bohužel,Mikeš se musí umlátit sám.

300
Lenka
Reagovat

padám vám do spamů?
S.O.S.

301
Lenka
Reagovat

asi už nepadám ☺
296 / okkvp (ahojky ☺)
… kdyby náhodou omylem někdy doma zazlobil?
… byl by vyslán do FKK ☺

302
Lenka
Reagovat

296 ☺
sakryš, nedaří se mi sem napsat, že když bude koc někdy (omylem, náhodou) doma zlobit, bude odeslán do FKK ☺

303
koc
Reagovat

300 – jeste ze zde Zuzka moc necte .. pššš :)

304
Lenka
Reagovat

koc ☺
a co ty, potencionální objekt našeho zájmu ?
(zašeptej nám to po pravdě a upřímně ☺)
pozdravuj Zuzku ♥

305
Lenka
Reagovat

301 koc ☺
Zuzku bych tipla, že by ti v FKK nebránila (je to holka moudrá!)

306
okkvp
Reagovat

300 – Lenko, padala jsi, a zrovna jsem tu nebyla ;-)
a FKK prosím přejmenovat – přece jen to mám v hlavě vyhrazené pro úplně jiné vobejdy – a že jich na těch socialistických nudaplážích bývalo
… no, tedy spíš že jich kolem nudapláží vobcházelo a brejlilo a slintalo

307
Ivana33
Reagovat

Jejda, jen jsem nakoukla, co se ještě může řešit, protože k tomuhle dílu už, myslím, bylo řečeno všechno. A oni se tu řeší katolíci. Co se týče Oliny, přimlouvám se za to, nechat mrtvé spát. Já nevím, jak velká musí být bolest, aby si člověk sáhl na život, tudíž o tomhle spekulovat je minimálně nevkusné. Mikeši, řekla bych, že tu nikdo přímo nenapsal, že by Pokorný mohl za její smrt- jeho chování mohlo ale být tou další kapkou do pověstného poháru, asi už dost slušně naplněného. Jaké má děti, nevím, ale úvaha o tom, že mužští si (v jistém věku zejména) nechtějí přidělávat starosti nezvedenými potomky případné partnerky- není vůbec zcestná, ale jak jsem napsala- nevkusné o tom spekulovat.

308
Lenka
Reagovat

306 okkvp
šmankote – máš pravdu ☺
tak já žvaním o OBDIVNÉM fanklubu koce a – tu máš čerte kropáč ☺ – nakonec z toho udělám nudapláž (červenám se)
slavnostně prohlašuju, že jsem nechtěla vysvlíknout do hambata koce ani kohokoliv jiného !!! ☺

309
pimpa
Reagovat

A mě baví číst Koce i Mikeshe. Obojí tu má své místo, nebo ne? Mikesh nepíše nijak sprostě a to, co píše, přece má hlavu i patu. Ale asi bychom už měli tu Olí nechat být, naše názory stejně už nic nezmění. Je to smutné, ale život jde dál…

310
Lepší chladná Martina než přeslazená Simona
Reagovat

V tom případě jsem divná, jelikož Martina byla od začátku má favoritka…ano, není tak „dobrá“ herečka jako Simona, ale není to třeba těmi kamerami?…nepřemýšleli jste, že to třeba je přítomností těch kamer, třeba si nemyslela, že to bude až tak těžké, ale nechce vypadat jako „strašpytel“ a ani hrát si na něco co není…mně se Martina líbí…je zajímavá a atraktivní…Indián je — no radši žádný „cement“…

311
kačaba
Reagovat

295 Frodo
Ale musíš uznat, že za poslední rok povyrostl (nebo seznal, že nanynky a pipinky devalvují jeho příspěvky), a já už jsem jeho názory ochotna akceptovat a nezřídka s nimi i souhlasím.

312
sonča
Reagovat

Moji milí,v životě jsem se tak nepobavila jak dnes u této debaty.Každý má nějaký názor a já vám napíšu svůj.V životě jsem něco zažila,ale většího ubožáka jak je slintoš indoš,jsem neviděla a doufám,že nepotkám.Hnusný,nafoukaný,odporný,blbý chlap.Ten,než otevře hubu,má se jít umýt a potom mlčet.Je dobře,že ženy vidí,s čím je možné se setkat.Bohužel,hormony nezarazíš a když krysa Vasilisa myslí,že po tom,co viděli chlapi v celé republice se s ní někdo ještě vyspí,tak jedině ,že by někomu zaplatila.Fůůůůj.Po slimákovi to snad nikoho nenapadne.Totéž,platí pro ženy.

313
Labuťenka
Reagovat

Mikesh je O2 Guru.

314
offtopička
Reagovat

Teď koukám na Jojce na Extrémné rodiny a tam se tam ze slovenského farmáře, ta Rihaňa :D, jestli si ji pamatujete, jak ji ten borec vyřadil a ona se mu tam přijela vecpat, tak ta se tam přivtírne tomu Tonkovi.

Trochu off topic, no ale kouskem to k Farmáři patří.

315
Ajda
Reagovat

283 Mikesh,
jsi vedle, jak ta jedle. Oli měla dva syny 20 a10 let, takže ten druhý ještě dlouho dospělý nebude a ona tím pádem nebyla bez závazků.
O tom, že nemá smysl spojovat RS s osobní tragédii, že neznáme pozadí, to jsem tady zmiňovala několikrát.

316
mila
Reagovat

v Oli bylo neco divneho, nejsem psycholog, ale zdalo se mi, ze se chovala podobne jako se chova obet domaciho nasili – mozna nektery jeji partner takovy byl. I to, jak se neprojevovala – viz treba otazka Indiana, zda ji bude vadit, ze prijede Lenka, na kterou Daja zareagovala prudce, ze ji to vadit bude a Oli v podstate neutralne. Indiana zrejme provokovala tim, ze ji nemohl nicim vytocit, tak ji pak vytocil pri te posledni veceri zcela brutalne a konecne z ni vypadlo neco jako odpor. Myslim, ze vic nez ucast v reality show, potrebovala psychologa a klid, protoze pri sve introvertni povaze vse dusila v sobe a to zrejme pak prerostlo v to, co udelala.. Je mi ji moc lito. Ale spojovat Indiana s jejim koncem mi pripada nefer, on byl jen jednou z tech kapek, po kterych pretekl ten pohar trpelive snasenlivosti, co v sobe mela..

317
Frodo
Reagovat

ad Mikesh, synové a třesky plesky…Proboha lidi, neberte to, co píše Plesk a jiné podobné deníky za bernou minci. Mikeši, já vím, že pro tebe specielně je těžké rozlišovat realitu od smyšlenek, tak fakt ty bludy radši nešiř. Děláš ze sebe akorát blbce – tuplovanýho…

318
AndyS***
Reagovat

317 Frodo naprosto souhlasím

319
Dan
Reagovat

317-Frodo-ale nejhorší je, že tu ty svoje nesmyslné kydy prezentuje jako samozvolený mluvčí mužské populace,to mě dost uráží :-).

320
Frodo
Reagovat

319 – :-)

321
pimpa
Reagovat

319 No, tak ale je potřeba, když se napíše A, napsat taky B. Já jsem tu nezaznamenala od mužů nějaké odlišné názory, a přitom by to určitě bylo zajímavé. Tak pokud je tu Mikesh tepán za své názory, např. ohledně Simony, měl by tu jiný chlap napsat, jak to vidí on. A ne jen kritizovat, že Mikesh mluví za všechny.
Vůbec mi přijde, že se tu poslední dobou najde jeden terč a do něj se pak všichni s velkým nasazením strefují, a netýká se to jen diskuze u Farmáře.

322
haha bimbi
Reagovat

Lidi nemá cenu tady do sebe šít a urážet se navzájem. Mikeš má někdy pravdu, ale někdy naprosto hloupě ulítne (jako např. v příspěvku č. 270, ten je opravdu havarijní). Ale hlavně myslím čte (poslouchá) rád sám sebe. Možná už ho nikdo neposlouchá doma, tak se musí někde ventilovat. :-D.
Co se týče Olí, souhlasím s tím, že je krapet nevkusné vířit teorie „co by kdyby“ a „proč neměla žádnýho chlapa“ a tak podobně. Z té natočené „reality“ se nedá o jejím opravdovém životě usoudit skoro vůbec nic. Proto jsou Mikeši tvoje teorie proč a co a jak dost nadbytečné.
Co se katolíků týče, to se fakt nedá zjednodušovat „zahřeším, pak se vyzpovídám a všechno bude v oukeji“. S tím s Mikešem souhlasím. A taky nezapomeňte, že každý (správný) křesťan by měl dodržovat desatero, a když se někdy splete, naštěstí je tu opravný prostředek ve formě zpovědi, modlení apod. :-D

323
okkvp
Reagovat

321 – Tady konkrétně nejde o to, jaké má Mikesh názory, ale o to že je vydává za univerzálně mužské – což evidentně nejsou, když se jiní pánové proti tomu ohrazují. Tyto dohady s Mikeshem se táhnou už roky, byly i velmi ostré výměny názorů atd. Ono jde jaksi o princip, dámu, která by své názory prezentovala podobně, bych taky „poslala do háje“ a jistě nejen já (i to už to bylo). Vlastně je to celé směšné, protože místo toho aby si tím dotyčný dodal na vážnosti, tak se nejčastěji v očích ostatních jen shodí nebo přímo zesměšní.

Povinnost reagovat tu nikdo nemá

324
Frodo
Reagovat

okkvp – přesně! To je velmi inteligentě a výstižně shrnuto. Mě je uplně šumák, že je Mikesh primitivní a ještě víc jedno je mi, že je to chlap, ale ať píše (anebo radši už nepíše) „já si myslím“ „podle mě“ apod. ať je jasný, že je prostě mimo, ale tím, že se „zabaluje“ do jakési universální machistické slupky to dělá ještě ubožejší…

325
Dan
Reagovat

323-324-ano, o to mi jde,každá dáma tu mluví sama za sebe a ne ve smyslu „my ženské to vidíme tak….“.A můj názor na Símu?Proč bych si měl dělat nějaký názor když mě ta osoba nezaujala ani povahou,ani herectvím ani vzhledem.

326
anja
Reagovat

koukám, že tady Mikeš dostává pěkně za uši, chudák, podle mne si to až tak nezaslouží :)

chápu, že někoho může Mikesh srát a svými názory provokovat, ale tak psát o něm, že je primitivní, to je už trochu moc, nemyslíš, Frodo?

Já beru Mikeshe za rovnocenného diskutéra a člověka, který má co říct. Je fakt, že má zvláštní formu vyjadřování a že vždycky napíše elaborát na stránku a někdy splantá hrušky s jabkama, ale už jsem se i naučila ty jeho příspěvky číst, popřemýšlet o nich a pak je i pochopím a ve většině se s Mikešem dá souhlasit

327
pimpa
Reagovat

Nemám to tu zase tak načtené a diskuze sleduji velmi nepravidelně. Jen jsem se ozvala, jak to tu možná působí na náhodného čtenáře. Psát tu někomu :“ty už radši nic nepiš“ nebo „jsi ubožák“ mi připadá hodno diskuzí nějakých pubescentů. Co člověk, to názor. Chápu, že většinou se vytvoří taková silná klika, proti níž je těžké obstát s jiným názorem, ale pokud nejsou příspěvky urážlivé a sprosté, nebo úplně mimo mísu, přijde mi zbytečné to takhle hrotit.

328
Frodo
Reagovat

326 – je to tvůj názor a já ho respekuju. Nicméně osobně mi názor, že Mikesh je primitiv a somžer vůbec přehnaný nepřipadá ani v nejmenším.

329
Frodo
Reagovat

328 – oprava: samožer

330
anja
Reagovat

322 hahabimbi, no jo, 270 je fakt havarijní. Ale když se nad tím zamyslím, je tam něco, co třeba zrovna takhle mohlo být.

327 pimpa, souhlas

331
Poštovní holub
Reagovat

za a/ Ajdi, díky za opět perfektní rekap, mnohem lepší, než skutečnost, nestíhám sledovat celé / nebo nedokážu/ a díky tobě jsem v obraze a ještě se pobavím.
za b/ já osobně jsem strašně primitivní a naprosto jednoduchý, protože glosy koce mě nesmírně baví a vážím si lidí, kteří ve zkratce umí říct vše. A Mikesh, v jednoduchosti je kráááása!

332
Lenka
Reagovat

Nepatřím mezi obdivovatelky Mikeshe (on stejně tak nepatří mezi obdivovatele mé ☺), ale i v těchto situacích (tedy když se mi něco, co napíše, nelíbí), snažím se napsat výhradu k příspěvku a ne k němu…
Tedy reakci věcnou nikolivěk osobní ☺
Proto si myslím, že i přes nesouhlas s textem nějakého příspěvku si nikdo nezaslouží, aby se o něm psalo stylem „ubožák“, „primitiv“, atd., tedy o jeho osobě (když se mmch vůbec osobně neznáme).
Nezaslouží si to Mikesh od ostatních, stejně jako si to nezaslouží od Mikeshe koc ☺
Přeji vám všem krásné odpoledne ♥

333
Frodo
Reagovat

332 – pardon, ale vy děláte jakoby primitiv byla kdoví jaká urážka – primitiv je člověk prostoduchý a tím pro mě na základě toho, co tady produkuje prostě je. Mám v blahé paměti ještě jeho nezapomenutelné kousky na diskuzích HSTM a to, co tam předváděl PRIMITIVNÍ bylo a odlesky toho, co tu předvádí prostě je pro mě nestravitelné. Toť můj osobní názor. A klidně se za to třeba na mě zlobte.

334
Lenka
Reagovat

333 frodo
já spíš měla na mysli příspěvky stylem věcné a příspěvky jaksi osobní ☺
nehodnotila jsem ta uvedená slova z hlediska, zda jsou či nejsou sprostá ☺

335
Frodo
Reagovat

334 – ano, chápu jak to myslíš.

336
pepa
Reagovat

OBROVSKÝ SPOILER
Na úplném začátku byly medailonky farmářů, kteří se rozhodli prostřednictvím televizní obrazovky hledat ženu. Pak přišly dopisy, nelehké rozhodování, první osobní setkání i první den na farmě. Příběh začal – a teď končí. Farmáři a jejich osudové ženy se dnes naposledy společně setkají. Někde už je jasno, ale některé příběhy mají stále ještě otevřený konec…
Nejdramatičtěji prožil svůj příběh Michal. Nejdříve podlehl Lucce, pak marně toužil po Anetě a nakonec si našel Janu, která se původně hlásila k Honzovi. Byl to ale začátek trvalého vztahu, nebo jen další krátké vzplanutí? Nejvíce emocí se objevilo v příběhu Indiána Honzy. Jeho vztah s Lenkou přímo překypoval vášněmi. Jak to všechno ale nakonec dopadlo? Jeníček si vybral Martinu. Zapracoval na jejich vztahu zub času? Nebo jdou stále ruku v ruce po společné cestě životem? Standa si zvolil Katarínu. Ani jejich společnému štěstí by nemělo stát nic v cestě. Nebýt ovšem jedné překážky. Dokáže ji Standa odstranit? A co nesmělý Jiří? Už si ho Simona dostatečně ochočila? Otázek je mnoho a na některé z nich přijdou i zajímavé odpovědi. Nenechte si proto ujít jedinečnou šanci a sledujte navazování partnerských vztahů v reálných kulisách života na farmách, uprostřed čisté přírody a tvrdé práce. Už dnes večer na Prima family!

337
Frodo
Reagovat

336 – to je slovo do pranice :-)

338
Mikesh
Reagovat

315 – Ajdo, já jsem akorát reagoval na příspěvek 239 (a další), které osočovaly Primu, příp. inodoše ze smrti Olí, což považuji za ujeté, hloupé a primitivní zjednodušení – to ať si píší nanynky v diskuzi na iprimě. Nebylo to nic proti Oli, pouze jsem naznačil, jaké důvody mohla mít. A je prostě neoddiskutovatelné, že pokud si někdo vybírá nového partnera, tak ne nějak problémového. Ženská si nevezme nezaměstnaného chudáka, kterého by ještě musela živit (i kdyby byl jinak ze zlata), mužský zase ženu, co se třeba stará o postižené dítě (to je jen příklad), i kdyby jinak byla ze zlata ona. Je to kruté, můžeme se nad tím pohoršovat, ale tak to prostě chodí. Nic na tom nemění, jestli to zde napíši jako chlap nebo to napíše nějaká ženská. U Olí si myslím, že problém nebyl v ní, ale v jejím okolí, protože jinak už dávno někoho měla; byla pěkná, příjemná, nekonfliktní, co jiného by si mužský mohl přát.
Reakce mě vlastně ani nepřekvapila, je prostě vidět, že zdejší diskuzi považuje pár ženských za svůj dvorek a běda každému, kdo sem přijde s trochu jiným názorem (a vůbec nemusí jít o mě) a rázem se na něj agresivně sesypou a uklovou ho (ji), což jsi už jistě postřehla. Je to o netoleranci, o pocitu „já mám pravdu“ a kdo nesouhlasí, je primitiv, hlupák a já nevím co. A to i v případě, že jde o hloupost. Nesouhlasné kvokání je prostě zakázáno – tedy z jejich pohledu. Že je tady svobodná diskuze se nebere v potaz. A nejsrandovnější je, že netolerance je průvodním znakem jednodušších lidí, kteří tak rádi obviňují jiné z primitivismu, protože je ani nenapadne trochu myslet, všechno je jasně nalajnované, všechno je černobílé. Samy každému nadávají, aniž někdo napadá je. Jak by jim asi bylo, kdyby se do nich někdo pustil kvůli tomu, co tady píší? To by se jim líbilo?

339
Ajda
Reagovat

Já myslím, že o Oli si nemáme co myslet, protože ji neznáme. Simona taky vypadá mile a sladce a nevěříme jí to.

ad Mikesh – neřeším na co reaguješ, jen to, že nemá dospělé děti.

340
pimpa
Reagovat

Opravdu mám asi výhodu, že neznám to, co se tu řešilo dřív u jiných pořadů, nejsem tedy nijak zaujatá předem. Sama za sebe to ale vidím teď tak, že Mikeshovy příspěvky nijak zcestné a hloupé nejsou. Možná dlouhé, ale rozhodně k věci. A dává mi to náhodou docela zajímavý pohled na to, jak to vidí starší chlap (snad jsem se trefila???). Málokde u RS diskutují muži, tak možná trochu tolerance by neškodilo.

341
Frodo
Reagovat

Počasí nám ale přeje, co? Ostatně – posuďte sami: Teplota 35 na slunci, 7 ∨dm;C, Tlak: 1023 hPa, Relat. vlhkost: 89 %, Rosný bod: 5 ∨dm;C…..anebo mrkněte z okna :-)

342
Mikesh
Reagovat

Frodo, už Tě mám dost. Nevíš o mě nic, přesto zde suverénně uvádíš své smyšlenky a ještě jsi tak drzá, že obviňuješ ze smyšlenek mě. Mé texty buď nečteš, nebo jim jednoduše při své jednoduchosti nerozumíš. Žádný z mých příspěvků není konfrontační, na rozdíl od Tvých a Tobě podobných, kde jste útočné a agresivní a děláte si z aktérů RS fackovací panáky, do kterých se hrdinně v anonymitě navážíte. Zatímco mé příspěvky jsou spíš zmírňující; nemyslím si, že tady se teď můžu odreagovávat ze svých mindrů a připojit se k trapnému honu na kohokoliv. A kupodivu i to vadí a klasicky je to převráceno, že sprostý a agesivní jsem já.
Blesk ani něco jen vzdáleně podobného jsem nedržel už 10 let v ruce, tady čtu nejvejš ty odkazy, které jsou o ničem, takže z nich skutečně nečerpám – taky mi chybí, na rozdíl od Tebe, bulvární slovník. Co se vzdělání týče, mohla by sis gratulovat, kdybys měla polovinu toho, co já. Nemluvě o tom, že za nás nebyla ani maturita, natož diplom zadarmo. Právě proto si také umím udělat vlastní názor a nekvokám v houfu. A následně nenapadám ostatní diskutéry, pokud mají jiný názor než já – prostě jej mají a tím to pro mě končí. Jediné, co mohu, je si s nimi slušně vydiskutovat své různé pohledy na věc (a věř, že nelpím na svém za každou cenu).
Nevystupuji zde za muže celkově. To jen tak vypadá, protože sem chodím víceméně sám. Muži totiž do takové slepičárny nevlezou, a to buďte rády, protože kdyby sem přišli skuteční mužští, tak byste si nestačily posbírat svá pírka, jaký by vám tady udělaly z těch vašich plků tóčo.

Jo, jinak děkuji těm dámám, které se mě zastaly. Jsou to ostatně ty, s nimiž se v diskuzích vesměs shodnu, a jsem rád, že se tu konečně objevily i takové rozumné a víceméně střízlivě uvažující ženské.

343
kolem jedu na kole
Reagovat

Já teda souhlasím s Mikeshem v tom, že koc je takovej primitivní chlapík, ale nedávno mě pobavil. Jen nechápu tu Zuzanu, že s kocem je :), ale tak asi je to hodnej chlap.
Naopak Mikesh sice není moje krevní skupina, fakt se rád poslouchá a to mě odpuzuje, nicméně má aspoň zajímavé postřehy.

344
Frodo
Reagovat

:-)))

345
Lenka
Reagovat

343
já zase nechápu, proč bys měla ty chápat Zuzku? ☺
nezlob se, ale do toho ti nic není
tohle je fakt jejich privátní věc (mmch – jen proto, že odsud „známe“ koce a z tv „známe“ Zuzku nám nedává právo hodnotit jejich soukromý život!)

346
Mikesh
Reagovat

339 – však jo, já jsem to pochopil. Ale když už se tady na mě tak vrhly, tak jsem toho využil k odpovědi. Už zdaleka přece nejde o Olí, ale o zjednodušeném pojetí světa, jak se ostatně projevilo v otázce třeba katolíků. Jako by to byli jiní lidé, než ostatní. Nejsou, ale o hloupé nálepkování a zcestné argumenty, hodných vzpurných pubošů, zde nebyla nouze. Přesto, že o této problematice nevědí nic. To, že jsou ve většině, ještě neznamená, že mají pravdu.

347
Frodo
Reagovat

:-)))))))))))

348
Ajda
Reagovat

pimpo a ost. nováčci,
Mikeš je náš maskot. Komu vadí jeho dlouhé elaboráty, tak to nezažil jeho nástup na panáčka. Dodnes si pamatuji začátek jeho prvního příspěvku :-))
Ale šel do sebe a délka se rapidně zkrátila. Dokonce už svede i velmi krátké reakce :D

Mikeši,
tvé ženě říkáme doma „paní Colombová“, pořád o ní hezky píšeš a nikdo ji neznáme :-))

349
Frodo
Reagovat

maskot samožer :-)))

350
Lenka
Reagovat

milí mladší chlapci na panáčkovi:
Mikesh je starší pán ve věku blízko/nebo už důchodovém… tak je vcelku logické, že jeho názory na ženy jsou tak odlišné odlišné od vašich ☺
stáří může zúročit zkušenosti a vzpomínky, mládí pak aktivně prožívá (a zatím nemá holt co zúročovat ☺ což ve svém vyšším věku už můžu jen moc přát a lehce závidět ☺
(zdůrazňuji, že si poznatek o věku jednoho z diskutérů nevymýšlím, ten mám na základě jeho vlastního odkazu, když jednou vystupoval v tv a dal sem info)

351
Frodo
Reagovat

to musel mít teda krůšné mládí, když donedávna ženy tituloval jako „pipiny“, což v jeho věku je na pováženou. Ženy mu musely dávat pěkný kapky…To by potom mnohé vysvětlovalo.

352
okkvp
Reagovat

Asi by bylo lepší se vrátit k tématu – Farmářům a jejich nápadnicím

353
Frodo
Reagovat

352 – to je rozumný nápad :-)

354
Lojza
Reagovat

Šikana Pokorného byla reakcí na přiznání nezájmu. Podobná i mnohem horší šikana se hojně vyskytovala v armádě, kde si někteří „mazáci“ léčili komplexy na nováčcích „bažantech“.
Olí se mohla domnívat, že změní život na základě slibů Pokorného, ale „nikdo ti tolik nedá, jako já ti slíbím“. Za slovy „postarám se o tebe“ si každý může představit to své oné.
Pán nevhodnost svého jednání cítil, protože jinak by při vyřčení některých zrůdností nezavíral oči, jakoby očekával protiútok tekutinou (chemický vzorec podle představivosti čtenáře).

355
Adéla st.
Reagovat

Hele já bych řekla, že už jste si to vzájemně vyříkali…tak doufám, že u dalšího článku už ty osobní vzájemné útoky ustanou….zírám na to jak blázen. Docela byste zvládli dobrou reality šou i bez režie :-)))))
Tak trochu tolerance by neuškodilo.Holt každej koukáme na ten svět trochu jinejma očima. To snad neznamená, že je druhej něco mín než já ne?

356
kanárek
Reagovat

Zdravím kocoura i koce.
Mikeši tvůj náhled na katolictvo podpisuji, jako asi většina lidí, která se nesetkala pouze s přetrvávajícími předsudky či členy nějaké ortodoxní sekty. Jen pro informaci těm nevědomým- s každým krokem v životě se radit s knězem není vůbec časté…spíš naprosto ojedinělé.

357
kanárek
Reagovat

Jinak ta sbírka polibků nahoře Ajdi je působivá…. škoda, že ten Michal to tak pohnojil. Takhle jen zanechal návod, jak se zbavit tří nápadnic najednou :-) A přitom se možná jen inspiroval Hájkem z minulé řady. Trošku si užít a pak svatbu s tou pravou….

358
anja
Reagovat

339 Ajdo, myslet o komkoliv si můžeme cokoliv, i když ho vůbec neznáme :) a taky jsem napsala, že to tak „mohlo být“, ne že muselo

359
Ajda
Reagovat

anjo,
ale jo, můžeme ji hodnotit podle toho, co předvádí na obrazovce, ale pitvat se v jejím soukromí, které nikdo nezná, mi přijde zbytečné.

360
Mikesh
Reagovat

Ajdo, je mi líto, jestli můj příspěvek přišel jako pitvání, já jsem pouze naznačil, co by v tom eventuálně mohlo být. A i to pouze jako reakci na zdejší nanynkovské výkřiky, že za to může buďto indoš nebo telka, normálně bych se takového tématu nedotkl.
Obecně ovšem platí (teď úplně mimo kauzy Olí), že mnohé i nadějné vztahy překazí děti. Mám dojem, že právě tento můj postřeh některé dámy prostě nepřekously. I když, jak sis mohla všimnout, pro mě zcela neznámá Frodo na mě zcela nepochopitelně útočila už od samého počátku, a že jsem s ní měl velkou trpělivost, než jsem jí to vrátil.

361
Frodo
Reagovat

viz příspěvek 352

362
Ajda
Reagovat

Mikesh,
já jen upřesnila věk dětí, nic víc ;-)

364
Zelik
Reagovat

Přátelé, jsem tu na diskuzi nová. Farmáře sleduju především na tomhle blogu a mám nutkání podělit se se svým názorem.
Tuhle jsem si říkala – koho by sis vybrala, kdybys nebyla šťastně vdaná a kdyby na světě bylo jen 6 chlapů – trapný naivka, nezodpovědný kecal, slizký narcis, nudný podivín a veledůležitý nedomrlec? Vyhrál by trapný naivka, jehož ostatní charakterové přednosti by bohatě vykoupily trapnost i naivitu.

366
Mája
Reagovat

Farmáře jsem začala sledovat asi až od 5.dílu, ale je fakt, že mě vždycky hodně pobaví. Akorát nějak nechápu Simonu, nepřijde mi tak zoufalá, že by měla chtít velmi jednoduchého chlapa s ruinou, starou matkou a sestrou na hrbu. Asi si myslí, že něco změní, což mi přijde jako scifi. O „Indiánovi“ pomlčím, toho bych s velkou chutí umlátila čepicí. Mimochodem, koukli jste na nějaký díl Hotelu Paradise? Pokud ne, tak se koukněte tam je tedy pěkný „výkvět “ . Zlatí farmáři.

Přidat komentář