Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska (1.4.) Souboj, díl třetí: Známe 24 finalistů

2. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=3953 w=420]

Nezapomeňte na konci článku zahlasovat, kdo je největším HLASem v tom kterém týmu. Děkujeme.

Poslední díl soubojů Hlasu ČeskoSlovenska je za námi. Každý tým má své konečné složení, koučové jsou spokojeni, diváci však méně. Mnoho favoritů padlo a ještě padnou. Pojďte společně s námi prozkoumat, co se v posledním díle před Live shows událo. 

Simona Fehérová vs. Michal Chrenko

Merťas: Z minula nám Nova dluží rozuzlení souboje Michala Chrenka a Simony Fehérové. Ač je Simona známá svou rebelií tak hlasově minimálně o tři parníky Michala předčila. Jenže Rytmus dál poslal Michala. Šokující rozhodnutí, které mě zaskočilo a byl jsem z toho zklamaný, protože končí další velký nadaný hlas skončil. Na druhou stranu se Rytmusovi nedivím, protože pracovat s tak nedisciplinovaným člověk by bylo za trest. Svoji možná slibnou kariéru si Simona zatratila sama.




DJ Vlado: Já už v podstatě stran této kauzy nemám víc co dodat k tomu, co jsem napsal minule. To, že si Rytmus vybere Michala Chrenka a Simonu pošle domů, jsme se už během týdne dozvěděli z médií. A já v podstatě souhlasím s Merťasem, je velká škoda vypadnutí tak talentované as zajímavé zpěvačky, ale na druhou stranu chápu i Rytmuse a Simona si to víceméně zavinila sama. Kdyby držela hubu a krok, mohla být i ve finále.

Marek Motalík vs. Daniel Mrózek

Merťas: Pepa svým dvěma ovečkám vybral song od Backstreet Boys, který oběma seděl hlasově, ale i k Markovi a Danielovi se písnička náramně hodila. Souboj se klukům moc povedl. Zavzpomínal jsem na léta minulá, kdy mě sestra z vedlejšího pokoje brousila můj sluch v její pubertě právě touto písni od slavné chlapecké skupiny. A já být dívka tak si hlavně s Danielem vytapetuju pokoj. Marek mi připadal více uvolněný, hlasově jistější a jeho hlas byl rockovější a místy Daniela převálcoval. Taky se mi moc líbilo, jak se Marek dral proti Danielovi a ve společných pasážích z očí do očí bojovali jako draci. Daniel byl dle mého nervózní a nebyl tak přirozený v projevu jako Marek. Přesto si i já myslím, že je dobře, že si Pepa vybral Daniela, protože on může zapůsobit na dívčí publikum a to nebude váhat posílat hlasy jako život. A když ještě dostane písničku, která mu bude sedět, proč by to nemohl dotáhnout na vrchol?

DJ Vlado: Výběr Backstreet Boys od pravověrného rockera Pepy Vojtka musel šokovat snad každého včetně obou aktérů tohoto duelu. Nicméně výsledek tohoto duelu byl jasný dopředu a výkon obou kluků to jen potvrdil. Marek sice nezazpíval špatně, ale od začátku do konce stejně a navíc mi jeho hlas zní dost jalově. Daniel by výrazově pestřejší a tentokrát se mi navíc líbila jeho barva hlasu v piáno pasážích. Tento duel nemohl skončit jinak než vítězstvím Daniela Mrózka.

Nikoleta Spalasová vs. Lenka Libjaková

Merťas: Po castinzích dvě dívky, které né úplně zářily. Ale Rytmus věděl kam zacílit a vybral jim pecku z Moulin Rouge. A byla to bomba. Slečny výborně zazpívaly, Rytmus si spokojeně pobrukoval a diváci v hale tleskali ve stoje. Ale obě slečny do songu schovaly své nedostatky. Převážná část songu byla zpívaná společně, protože dle mého nemá ani jedna tak průrazný a řízný hlas. Když už přišla sólíčka tak velmi krátká. A právě v těch sólíčkách mi přišla lepší Nikoleta. Má rozpoznatelnější barvu hlasu a projevem je lepší. Ale ani Lenka se neměla za co stydět. V sedmnácti letech Nikoletě významně dýchala na záda. Nikoletu si Rytmus vybral do svého finálového týmu.

DJ Vlado: Další duel, jehož výsledek byl od začátku jasný. Lenka se sice snažila, ale Nikoleta byla prostě minimálně o třídu lepší a to po všech stránkách, barvou hlasu počínaje a pódiovou jistotou konče. Bylo tedy zcela zřejmé, že Rytmus vyřkne jméno Nikoleta Spalasová.

Rozstřel č. 1: Kristýna Daňhelová vs. Petr Lexa

Merťas: Rytmus měl plný tým čili sedm zpěváků, ale do finále jich může jít jenom šest takže přišel na řadu rozstřel, kde si vybral ty dva členy týmu, kterých pochyboval. Všichni v rozstřelu zpívají song z castingů. Oba zazpívali dobře. Petr byl o malinko jistější a jeho barva se mi líbí víc. Rytmus se rozhodnul pro Kristýnu a tím tak vyvážil genderové síly v týmu. No uvidíme, jak se jeho týmu povede.

DJ Vlado: Jako první se brány finále uzavřely v týmu Rytmuse. A zde bylo o vypadlíkovi naprosto jasno, protože Petr Lexa byl skutečně o třídu slabší než všichni ostatní vítězové duelů v tomto týmu. Druhý duelant (nebo lépe řečeno „rozstřelant“) byl už spíše otázkou doplnění a Rytmus zvolil Kristýnu Daňhelovou, která nakonec po právu postoupila.

Eva Bittoová vs. Simona Hégerová

Merťas: I tento souboj neměl jasného favorita. Stály proti sobě dvě generace. Vyzrálá a jistá Eva proti nezkušenému mládí v podobě Simony. A jejich souboj mě tolik nezaujal. Nevím, zda to bylo songem nebo něčím jiným. Co bylo rozhodně slyšet tak pronikavější hlas Simony. Eva byla sice dobrá, ale Simona disponuje se zajímavějším hlasem, který by mohl publikum oslovit. A Dara si dál vzala Simonu.

DJ Vlado: Od tohoto duelu jsem očekával hodně, zvláště pak od jeho mladší poloviny, které fandím jako málokomu jinému v této soutěži. Jako celek to však pro mě skončilo poněkud za očekáváním. Ale názor na to, koho z tohoto duelu zvolit, jsem měl od začátku jasný. Eva sice nezazpívala vyloženě špatně, ale její výkon mi přišel průměrný a ničím výjimečný. Simona tam měla sice dost chyb, ale vyvážila to několika nádhernými momenty, v nichž bylo slyšet, že je tam ukryt obrovský potenciál. A Dara byla stejného názoru jako já (stejně jako její poradkyně Tonya Graves i tři ostatní koučové) a do finále si vybrala Simonu Hégerovou.

Michal Kašpar vs. Lucia Molnárová

Merťas: Tento souboj měl od začátku jasného favorita. A to Lucku. Po jejím castingu to musel uznat každý. Jenže na obzoru byl další soumrak favoritky. Myslím, že na vině je trochu opět sám velký MDý. To byl strašný výběr songu. Minimálně pro Lucku celé vystoupení zabil. A bylo to na jejím výkonu znát. Přišla mi hodně odevzdaná a zpívala jako by jí vůbec nic nezajímalo. Prostě nějak to odzpívám a děj se vůle boží. To dvoumetrový dřevák Michal na mě působil hodně staticky a každý pohyb neohrabaně. Navíc jeho výrazy při zpívaní mě vůbec neoslovují. Michal ne že byl lepší než Lucka, ale Lucka hodně zabředla do bahna a Michalovi na ní stačil průměrný výkon. Michal měl navíc velkou výhodu, protože diváci v hale vycítili jeho lepší vystoupení a vydatně ho podporovali. Abych byl objektivní. Lucka si za vypadnutí může sama. Ač se jí song líbil nebo ne, měla do něj dát všechno protože na to má. Vystoupení vyloženě odflákla a dřevák Michal ji s přehledem převálcoval. I když by Lucka mohla vypadat v živých vystoupeních lépe, rozhodnul hlavně hlas a dál postoupil Michal, který si velmi pěkně rýpnul do Davida, aby rozhodoval hlavně hlas a ne jiné atributy. Jako bumerang mu vrátila ostrá slova Dara, která vyzdvihla nesporné vzhledové kvality Lucky.

DJ Vlado: No příšernější srágoru už Michal David opravdu vybrat nemohl. V této diskotékové odrhovačce se ani jeden z duelantů nemohl pořádně předvést. Lépe z toho vyšel Michal, jehož výkon sice nebyl stoprocentní, ale měl tam pár velmi pěkných momentů a ukázal, že jeho hlas je mimořádně zajímavý. Oproti tomu Lucia předvedla profesionálně chladný výkon, který neurazí ani nenadchne, navíc mi chvílemi vadila barva jejího hlasu. A i když nás média během minulého týdne krmila otázkou, zda má obyčejný kuchař šanci proti profesionální herečce, tak se nakonec ukázalo, že jednoznačně má a z tohoto duelu zcela po právu postoupil Michal Kašpar.

Michaela Husárová vs. Veronika Vrublová

Merťas: Další souboj, který měl mírného favorita a tím byla Míša. Má totiž větší a pro mě poslouchatelnější barvu hlasu a je taková rozpoznatelnější. Verča zatím překvapila na castingu, ale zase nezářila. V souboji se vše projevilo. Míša roznesla na kopytech Veroniku. I když jsem si jednu chvíli říkal, že hlas jako má Míša je mi hodně povědomí a už jsem ho jakoby slyšel. Že tam chyběla originalita. I přesto jsem Míše přál postup. Pepa ale překvapil a dál vzal Veroniku. Risk? Uvidíme.

DJ Vlado: Tohle byl jeden z nejvyrovnanějších duelů. Co se týče síly a barvy hlasu měla navrch Míša, ale na druhou stranu Veronika zazpívala celkově osobitěji, zajímavěji a výrazově pestřeji. Navíc má u mě Verča plus i v tom, že se na ní velmi dobře kouká a vyzařuje z ní pozitivní energie (btw. vizuálně mi hodně připomíná Ewu Farnou ještě v dobách, kdy měla rovnátka). Tipy zbývajících koučů a poradkyně Lindy Finkové skončily 2:2 a Pepa Vojtek se nakonec rozhodl pro Veroniku Vrublovou.

Rostřel č. 2: Martin Truhlář vs. Jakub Pohle

Merťas: Pepa má silné zastoupení dívek, které disponují super hlasem, a tak bylo jasné, že z kola musí jeden muž. A do rozstřelu šel Martin a Jakub. Oba opět zpívali song z castingu. Martin svůj song dobře napálil a zazpíval mnohem líp jak na castingu. Jediné, co mi u Martina vadí jsou jeho strnulé výrazy při zpěvu. Jakub nastoupil s písní Always. A Jakubovi se vystoupení moc nepovedlo. Ještěže má lepší a rockovější hlas než Martin a do Pepova týmu se hodí víc. Jakub byl určitě hodně nervózní, celý ten kolotoč okolo. Martin hlasově Jakuba porazil. Ale Pepa ví, kdo má šanci dál zabodovat u diváků a do finálové šestky si vybral Jakuba. Ten měl velikou radost.

DJ Vlado: Pepa Vojtek se při výběru dvojice do rozstřelu zachoval jako gentleman a všechny čtyři dívky nechal rovnou postoupit do finále a spolu s nimi i favorita Daniela Mrózka, v rozstřelu se tedy utkali dva zbývající pánové Martin Truhlář a Jakub „Jackie“ Pohle. A tento rozstřel byl o něco napínavější než ten u Rytmuse. Martin opravdu zabojoval a píseň Bruna Marse zazpíval lépe než na castingu. Já s ním mám ale pořád problém, že na mě na pódiu působí šíleně křečovitě a toporně, což devalvuje i jeho zpěv, ze kterého nevyzařuje ten správný klid. Oproti tomu na Jackiem byla cítit nervozita, takže jeho výkon nebyl stoprocentní, na druhou stranu na mě však působí mnohem přirozeněji a uvěřitelněji než Martin. Jackie je navíc i ohromný sympaťák a já jakožto prostorově výraznější člověk, který navíc všechno strašně prožívá, se s ním dokážu dobře ztotožnit, i proto bych zcela jednoznačně volil jeho. A Pepa byl stejného názoru, takže vypadl Martin a postoupil Jackie.

Nándor Polgáry vs. Katarína Demská

Merťas: Od tohoto jsem souboje jsem pranic nečekal. Ani jeden ze soutěžících mi k srdci nepřirostl. Dara překvapila a vybrala jim oscarový song s českou stopu Falling Slowly. A pro to byl jeden z nejhezčích soubojů. Krásné, úžasné, výborné. Podařilo se jim na diváky doručit tuny emocí a Nandy na konci udělal krásné gesto, když Katarínu chytnul za ruku a tím potrhnul krásu celého vystoupení. Nandy měl výraznější hlas a byl celkově lepší než Katka. Jenže Dara překvapila a dál vzala dívčí polovičku. Pro mě překvapení. Jejich souboj byl ozdobou soutěže.

DJ Vlado: Příjemné překvapení. Přestože jsem Katku i Nandyho původně považoval za outsidery, tak jejich milostný duet, ke kterému jim Dara vybrala oscarový gigahit Glena Hansarda a Markéty Irglové Falling Slowly z filmu Once, byl velmi příjemným pohlazením po duši. Jejich výkon byl na chlup vyrovnaný a výborně se doplňovali. Já bych pro větší výraznost volil Nandyho, ale Dara rozhodla jinak a tak v jejím týmu postoupila již druhá blondýna Katarína Demská.

Rozstřel č. 3: David Bisek vs. Lenka Jankovská

Merťas: Opět pro mě ani jeden není sympatický. Minimálně hlasově. A já jsem moc z rozstřelu moudrý nebyl. Ani po odzpívání jsem nevěděl ke komu se přiklonit. Oba výkony se mi zdáli průměrné. Dara si nakonec dál vzala Davida. Nepochybně mu pomohl hlavně jeho look.

DJ Vlado: Vzhledem k k tomu, že u Dary postoupilo z duelů pět dívek a pouze dva kluci, tak se dalo čekat, že se zbaví jedné holky. Přesto mi však výsledek tohoto rozstřelu přišel velmi nespravedlivý, protože Lenka Davida jednoznačně převálcovala. Zatímco Davidův zpěv se místy pohybuje na hranici parodie a jeho podání Rihanny mi přišlo ještě horší než ve výběru naslepo, oproti tomu Lenčino podání Johna Mayera mi naopak přišlo mnohem lepší než napoprvé, navíc se mi hodně líbí lehkost a přirozenost jejího zpěvu. Dařino rozhodnutí se však dalo očekávat a tak Lenka bohužel v soutěži skončila a David Bisek postoupil dál.

Arpád Csete vs. Brunno Oravec

Merťas: Velký souboj byl opět na programu. Dva klavíristi proti sobě. Produkce neváhala a oba proti sobě posadila ke klavíru. No, souboj nebyl extrémně záživný nikoli špatný. Lepší průměr, kde malilinko vynikal Arpád. A Michal David nebyl rozhodnutý a oba pány nehal zasednout ke klavíru zasednout znovu a měli zazpívat song dle libosti. A tam zase Bruno byl o malilinko lepší. A jelikož je David srab a netroufnul si vybrat sám tak si vzal minci a prostě s ní hodil. Štěstěna stála při Brunovy, který postoupil dál. Upřímně takovéhle vyřazování bytostně nesnáším. Od toho jsem tam jednou jako porotce, abych rozhodoval a ne abych si házel mincí. Je to nespravedlivé a k soupeři neprofesionální. David je jak sám říkal třicet let branži a není schopný objektivně posoudit, kdo byl lepší.

DJ Vlado: Jednoznačný vrchol večera. Tohle nebyl běžný soutěžní duel, ale koncertní číslo dvou vyzrálých muzikantů, kteří You od Ten Sharp skvěle podali nejen pěvecky, ale i hudebně, neboť se sami doprovázeli na klavír. A co se týče výkonů tak to pro mě byla plichta, neboť Arpád má pro mé uši příjemnější barvu hlasu, ale Brunno je na druhou stranu celkově muzikálnější. Na základě tohoto vystoupení bych se nedokázal rozhodnout a Michal David na tom byl stejně. Na základě přídavku, který oba pánové na Michalovo požádání vystřihli, bych zvolil Arpáda, jelikož si mnohem vkusněji a nepodbízivěji vybral píseň, konkrétně Have A Talk With God od Stevieho Wondera, zatímco Brunno sáhl po megaprovařené Every Breath You Take od The Police. Michalovi Davidovi to však v jeho rozhodnutí neulehčilo, proto se rozhodl, že si hodí mincí, což mi přišlo jako absolutní šílenost a neprofesionalita zároveň. Já bych však být v Michalově kůži, taky nevěděl, jak se rozhodnout, Arpád je mi celkově bližší (hlasově i hudebně), ale Brunno je pro soutěž celkově perspektivnější. Tím, kterému mince nakonec přinesla štěstí a postoupil do živých přenosů, je Brunno Oravec.

Rozstřel č. 4: Michal Kašpar vs. Petr Kutheil

Merťas: David se asi potřeboval zbavit Kašpara, protože jinak nevidím důvod proč by tyhle dva stavěl proti sobě. Petr je sice sebevědomí až na půdu, ale hlasově je milionkrát lepší než Kašpar. To se taky projevilo a dál šel Petr.

DJ Vlado: Tak tady už mě Michal David vyloženě nakrknul. Za prvé ani jeden z těchto dvou zpěváků si účast v duelu nezasloužil (nechápu, co Michal vidí třeba na takové Alžbětě Pažoutové, pro mě je to nejzbytečnější finalistka vůbec). Za druhé mi přišlo krajně nespravedlivé postavit proti sobě talentovaného amatéra a profíka s letitou praxí. Objektivně lepší výkon v tomto rozstřelu podal Petr, ale já bych přesto zvolil Michala jako zajímavějšího zpěváka, který by navíc jako amatér mohl předvést v soutěži zajímavý vývoj. Petr už je etablovaný muzikálový zpěvák, ten už tuto soutěž nepotřebuje. Ideálně bych si ale nechal oba a vyhodil bych výše zmiňovanou Alžbětu Pažoutovou. Michal David se ale rozhodl pro postup Petra Kutheila a vypadnutí Michala Kašpara.

Finálové složení týmu Michala Davida pro živá vystoupení

Petr Kutheil, Ivanna Bagová, Brunno Oravec, Kateřina Petráňová, David Weingartner, Alžběta Pažoutová



Finálové složení týmu Dary Rolins pro živá vystoupení

Miloš Novotný, Katarína Demská, Simona Hégerová, David Bisek, Dominika Šuľáková, Zuzana Mikulcová



Finálové složení týmu Pepy Vojtka pro živá vystoupení

Jakub Pohle, Veronika Vrublová, Barbora Švidraňová, Daniel Mrózek, Markéta Poulíčková, Kristína Zakuciová



Finálové složení týmu Rytmuse pro živá vystoupení

Kristýna Daňhelová, Michal Chrenko, Anna Veselovská, Juraj Zaujec, Nikoleta Spalasová, Adam Koubek



Merťasovo shrnutí 3.dílu soubojů

Tím jak produkce zařadila rozstřel byl celý díl svižnější a bylo se na co dívat. Nejhezčí vystoupení pro mě bylo od Nandyho a Katky. Některé souboje byly poslouchatelné, jiné průměrné. Vykrystalizovalo se finálové složení, kde z odhadovaných favoritů zbyla jen hrstka. Už teď se těším, co přinesou živá vystoupení.

DJ Vladovo shrnutí 3. dílu soubojů

Tento díl mi přišel ze všech tří soubojů nejnapínavější, za což mohla především přítomnost rozstřelů, které byly navíc i dobře zasazené, tzn. nikoliv všechny na konec, ale vždycky po posledním duelu v daném týmu. Co mi ovšem na rozstřelech výrazně vadilo, je to, že všichni museli mechanicky opakovat píseň, kterou zpívali ve výběru naslepo. Kdyby měli možnost zvolit si libovolnou píseň, byly by ty rozstřely podle mě ještě mnohem zajímavější a napínavější. Z dnešního dílu se nám tedy vykrystalizovala finálová čtyřiadvacítka a já za sebe musím říct, že se složením týmů Pepy Vojtka a Rytmuse jsem víceméně spokojen, u Dary bych sice nějakou změnu udělal (zvlášť David Bisek mi ve finále vadí), ale její silná čtyřka (Simona, Dominika, Zuzana a Miloš) naštěstí zůstala kompletní, takže se taky dá hovořit o spokojenosti. Jediným týmem, ve kterém cítím jisté rozčarování, je tedy tým Michala Davida, kde mi budou výrazně chybět Michal Kašpar a Ester Wiesnerová, kteří mě zvlášť ve výběru naslepo hodně zaujali a ve finále bych si je dokázal představit místo Alžběty Pažoutové a Katky Petráňové. Už příště nás čeká první přímý přenos, ve kterém se utkají týmy Rytmuse a Pepy Vojtka. Potvrdí favoriti své pozice, nebo nás překvapí někteří dosavadní outsideři? Na to si musíme počkat do neděle.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 91
1
Fialka09
Reagovat

Vlado, tvůj rekap podepisuju takřka do puntíku, včetně toho, že při rozstřelu u eMDýho mě jako jediná osoba, která by měla s Kutheilem bojovat o postup, napadla Alžběta Pažoutová – pro mě totálně zbytečná osoba. Vůbec mě nenapadlo, že vybere kuchtíka, a strašně mě tím naštval.
S Merťasem souhlasím v tom, že nejlepší duel včerejšího večera byl i podle mého názoru (absolutně překvapivě) duet Nandyho a Katky – ti dva šli ve výběru úplně mimo mě, u Nandyho jsem dokonce nechápala, proč si ho Dara vybrala, a včera byli oba vynikající.

2
XMAN
Reagovat

Mrzí mě že je v tom finále 14 zpěvaček a jen 10 zpěváků. Kdyby to aspoň byly zpěvačky zajímavé, ale taková Pažoutová, Švidráňová, Petráňová nebo Demská jsou průměrné a totálně nezajímavé a splývají mi všechny v jednu osobu. Konkrétně v Davidově týmu bych Ivannu, Alžbětu a Katku okamžitě vyměnil za Hnilicu, Kašpara a Ester. No co se dá dělat, dopadlo to jak to dopadlo, tak si člověk musí najít favority z toho co tam zbylo. Co se týče kluků, tak na to že jich je méně mi přijdou všichni daleko výraznější, teda až na Adama Koubka u Rytmuse, to je pro mě taková šedivá myška bez charismatu a z mužů nejméně zajímavý zpěvák ve finále. Jinak jsem šíleně zvědavý na příští pondělí kteří dva z Vojtkova a Rytmusova týmu dostanou největší počet hlasů od diváků….u Vojtka to bude asi Mrózek a ten druhý by klidně mohl být Jackie, pokud si vybere dobrou skladbu, která mu sedne. U nás je rock pořád oblíbený a mám takový pocit, že by si diváci mohli Jackieho oblíbit podobně jako Šmajdu a mohl by u nich mít silnější podporu než Markéta Poulíčková (než Mrózek asi ne, ale uvidíme). U Rytmuse je jako první postupující jasná Anna ať předvede cokoliv a druhý asi Juraj, i když šanci má možná i Nikoleta Spalasová.

3
Extsy of St. Theresa
Reagovat

Písnička YOU je od TEN SHARP, ne od Eltona Johna.

4
yeey
Reagovat

2 XMAN jak presne je ten postup vyrazovani pls? uz sem to cetl v takovym extra pdf-ku od novy ale to ted nemuzu nikde najit…

5
yeey
Reagovat

pardon uz to mam … http://i.iinfo.cz/urs-att/tvnova_hlas_jaro2012-132682179464995.pdf … kdyby to nekoho zajimalo – dva s nejvyssim poctem hlasu postupuji, dalsi dva vybere kouc, zbyli dva zazpivaj a jednoho z nich kouc vybere… bude zbytecna natahovacka podle me…

6
Ghost
Reagovat

No me uplne vydesilo to Every breathe you take od Bruna, protoze to zazpival jako moje sestra v detstvi. To znamena v kazde vete maximalne 1-2 slovicka, ktery tam opravdu jsou. Chapu, ne kazdej musi umet anglicky nebo znat slova z fleku, ale tak tam mel bouchnout neco ceskyho. Tohle mi jako znalci anglickyho jazyka rvalo usi.

7
DJ Vlado
Reagovat

3 – Díky za upozoprnění, už jsem to opravil :-) A já žil tak dlouho v omylu, že je to Eltonovka…

8
Eva
Reagovat

6 – tohoto jsem si všimla už ve výběru naslepo – Brunno té angličtině dává výrazně na frak.

9
XMAN
Reagovat

4: Z šestice soutěžících v týmu automaticky postupují do dalšího kola dva soutěžící s nejvyšším počtem sms hlasů od diváků. Třetího a čtvrtého postupujícího určí kouč, pátý a šestý znovu zazpívají a z nich pak kouč jednoho vyřadí…..

10
Langic
Reagovat

Tak mi oblíbenců postoupilo minimum,Markéta,Jackie,Simča,Juraj,Anička,Katka,David a Brunno,To je nepoměr vůči nepostoupivším tedy Michal Kašpar,Arpád,Nándor,Marek,Matej,Norbert,Panda,Jarda,Adam,Alan,Radka Lucka Dobrovodská,Ester,prsotě nepoměr.

11
yeey
Reagovat

Oblibenci/neoblibenci, ja urcite nejaky mam, ale ja si stejnak myslim, ze se teprve vsechno ukaze… ted se poprvy budou moct opravdu vsichni predvest „plnohodnotne“… zalezet bude samozrejme na vyberu pisni, ale vypada to, ze i v Hllase bude produkce uradovat :-)) takze se beztak dockame neuveritelnych kombinaci jako GG-Lasko ma ja stunu, Šeps-ABBA, Kurc-Gott nebo Ševčík-Iglecias…:DD no aspon bude sranda, akorat tady to asi porota patricne neohodnoti jako v Superstar, kde Habera posledne prekonaval kazdym kolem sam sebe v tom, jak co nejvic sjet soutezici :-))

Nebude tu nahodou zas nakej informator, kdo bude znat songy dopredu? Tady to prece vzdycky nekdo hlasil dopredu ne?

12
pimpa
Reagovat

Pravda, nejsem chlap a nad děvčaty neslintám, ale opravdu nechápu, že je tu tak vyzdvihovaná Veronika – tuctový hlas, tuctový zpěv a obličeje se tak trochu i bojím!

13
XMAN
Reagovat

12: Myslíš Vrublovou? Ta mi taky přijde hrozná a nevýrazná…holky jsou tam skoro všechny na jedno brdo, fakt mělo být víc kluků.

14
pimpa
Reagovat

13 Jo, přesně tu. A máš recht, že ze všech těch holek, kterých je letos nadbytek, tam klidně mohla zůstat sotva polovina a nebyla by to žádná škoda.

15
Scalex
Reagovat

Dobře postavený článek. U Merťasova názoru se naseru, u Vlada se zase uklidním a protože Vladovy vstupy jsou vždycky druhé, tak na konci článku se nacházím v té uklidněné formě. 8^)

Akorát teda jak jsem měl pochopení pro Vladovu „posedlost“ Monikou Bagárovou, tak Simonu nezkousnu – jak hlasově (Bagárka měla hlas mazlivý, něžný, Simona je ukřičená a nemá hlas tak pod kontrolou), tak chováním (příliš mnoho ambicí a ne až tolik talentu).

16
XMAN
Reagovat

Ze všech těch co vypadli v soubojích mi vlastně doopravdy vadilo jenom vypadnutí Hnilici, ten jediný mi v tom finále znatelně chybí, ale co, nic asi nemůže být dokonalé a mám tam Kutheila. Včera mě ještě trochu mrzel Arpád, protože je taky dobrej ale zase kdybych se musel rozhodnout mezi ním a Brunnem, tak bych do finále asi taky poslal Brunna, takže to si myslím že dopadlo ještě dobře. Škoda je taky Simony F. a to proto že v tom přehršli naprosto nezajímavých a zaměnitelných zpěvaček mohla být jako jedna z mála fakt výrazná a dobrá, nicméně zavinila si to sama….z ostatních mi nikdo nechybí.

17
Martin
Reagovat

Trošku z jiného soudku – nemůžu si pomoc, nejsem muzikant, takže tomu po straně not nerozumím, ale ta doprovodná kapela tam nemá podle mě co dělat. Většina písniček zní díky ní naprosto stejně a příšerně – vybrnkávání v začátku, mohutné kytarové stěny v refrénu, někdy se urvou ze řetězu a drtí to celou písničku. Např. I Want It That Way nebo Lady Marmelade – copak to jsou rockový písničky, aby se v nich řezalo do kytar? Nebo nedejbože Radio Gaga v jednom z kol, píseň postavená celá na synťácích, tady ovšem předělaná do jakéhosi otřesného bigbítu? Mě to pak otráví celou píseň, protože se neumím soustředit jen na zpěv, když slyším jak se z klasických hitů dělá nějaký moderní rockový patvar. V minulém kole už jsem se děsil, jak nám kapela nabídne rockovou předělávku taneční Higher, což se sice nestalo, ale DJ zas pro změnu pustil nějaký prapodivný remix. Copak je problém pustit/zahrát podklad tak jak je zahraný v originále?

18
Beruška bez teček
Reagovat

Takže asi takto…..dokud se bralo na slepo tak ok, ale teď úplně maximálně rozhoduje vzhled a věk. Jakmile jede duel, kde jeden má 17 a druhý 30 je dopředu jasné, že přednost dostane zajíc……si mohli cely ten vyber naslepo odpustit

19
DJ Vlado
Reagovat

15 – Scalexi, s tou poslední poznámkou v závorce bych si dovolil nesouhlasit. Když někdo do písně, která je v originále o ničem, dodá tolik nových barev a odstínů, tak je to podle mě velký talent. A přesně to je případ Simonina Mama Do z výběru naslepo – originál je zoufale plochý a prázdný, ale v jejím podání ta píseň imho získala zcela nový rozměr, zvláště pak to vibráto v „uh-oh-uh-oh“, o kterém mluvil eMDý, je aspoň pro mě úžasným příslíbem. Výkon Simony v souboji byl pravda slabší, zvlášť v těch výškách, u nichž souhlasím, že jsou ukřičené, ale ty piano pasáže mě oslovily, tam prostě „něco“ bylo. Samozřejmě nelze srovnávat s Monikou, která měla diametrálně odlišný (a i pro mě mnohem krásnější) hlas, i míra mé „posedlosti“ byla u Moniky daleko silnější než u Simony (což dokazuje i to, kolikrát Moniku zmiňuju, přestože už to letos budou tři roky od první ČS SuperStar). Jak se Simona ještě vybarví v dalších kolech, to se teprve uvidí, nicméně pro mě potenciál má. A co se týče jejích „ambicí“, mně nijak závratné nepřišly, minimálně ne větší než u mnoha jiných účastníků Hlasu (přičemž mám podezření, že k té rivalitě tlačí soutěžící štáb).

Ohledně té stavby článků to dělám vždycky tak, že jako první dávám komentáře toho, kdo zrovna v daný týden píše úvodník (v čemž se střídáme), což byl tentokrát Merťas :-)

20
zoro
Reagovat

Něco nechápu v souboji Michaely Husárové. Když si pustím video jejího souboje, tak v čase asi 1 minuta 26 sec ukončuje sloku, dává mikrofon dolů, ale její hlas ještě vteřinu dvě zní. Však to snad není playback, ne? Všiml jsem si toho už v přímém přenose a zrak mě tedy neklamal. Jak je to technicky možný?

21
mila
Reagovat

15 – presne tak ja. Nejak DJ Vlada s tou Simonou nechapu. Chova se strasne krecovite, ma neprijemne řezavý hlas, neco jako dobre nabrousena pila. Oproti sametove a nezne Monice Bagarove je to o to vetsi kontrast… Vlado, Vlado…

22
yeey
Reagovat

17 – zajimavej postreh, ale je to vec nazoru, ja byl z rockovejsi Rihanny (Love the way you lie) a Christiny Aguilery (Fighter- i kdyz ta je trochu rockova i v originale) naprosto nadsenej a pochopil sem, ze obcas i r’n’b pisnicky sou obcas docela pekny, kdyz se k nim da poradna kapela a ne preafektovana zpevacka stylu Rihanna, Beyonce ad… ja si prave naopak kapelu velmi chvalim…

23
mila
Reagovat

ale na druhou stranu musim uznat, ze Simona mi sice moc nesedi, ale treba se jeste vybarvi. Urcite mi je sympatictejsi nez namachrovana a duetem otravena Molnarova, ktery vypadla po zasluze

24
yeey
Reagovat

Scalex, Vlado – s vama dvema se vetsinou do puntiku shodnu (takze diky za vase super clanky btw:-))) … ale co se tyce Simony, naprosto souhlasim se Scalexem, sorry Vlado, pro me ma dooost neprijemnou barvu hlasu, jakoby plastickou (nevim jak to presne popsat..:-))) daleko vetsi lolitka do tvyho stylu mi pripada Verča Vrublová … jinak u Merťase se ani tak moc nenaseru, od toho sou tu clanky z Gorilly (ten Jan Liška je uuuuplne mimo vetsinou) a i na musicserveru obcas vytahnou nakej totalni ulet, i kdyz obcas se zas zasmeju nad tim, jak vystoupeni trefne a vtipne vystihnou..

Btw s kym se vy ostatni shodnete nejvic? :-) za me DJ a Scalex rulezz! :-)

25
Merťas
Reagovat

Tak koukám, že se nám tu rozjíždí diskuze, kdo z nás dvou, Merťas nebo Vlado, vás dokážeme naladit nebo nasrat. :-D

Sem rád za každé názory tak sem s nima. :) Jen do mě. :)

26
Merťas
Reagovat

15 – Scalexi, upřímně mě mrzí, že příští týden budeš nasraný pač se stavba článku otočí. :) Čím tě naprdnu?

27
sali
Reagovat

269 (predosle vlakno).

Dakujem, Viq, trochu si ma upokojil. Bodaj by to bola pravda. :-)

28
yeey
Reagovat

25 jak sem rikal, za me spokojenost, kdyz nesouhlasim, tak dokazu tvuj nazor pochopit a nepripada mi zcestnej jako u nekterych jinych internetovych hodnotitelu :-))

29
Merťas
Reagovat

28 – Jasný. A s názorem nesouhlasíš subjektivně nebo se ti nezdá stavba? :) Pač vždycky, když píšu tak se snažím hodnotit z mnoha pohledů s přihlédnutím na mnoho faktorů. A občas přimíchnu nějakej osobní postoj. :)

30
yeey
Reagovat

29 ano nesouhlasim kdyz uz tak subjektivne, u tvejch nazoru totiz chapu jak to myslis, chapu, ze to muze nekdo takhle videt a beru to..:-) nepridapadaj mi od pocatku dementni :D

31
Merťas
Reagovat

30 – Díky za názor. :)

32
sali
Reagovat

Obuli ste sa do hodnotenia Simony Hegerovej. Dal som si jej duel s Evou na uši…a ajhľa!

1. Dara vyplodila súvislé hodnotenie, a vedela, čo jej vychádza z úst. To sa tak často nevidí.

2. Simona je divoký poník. Povahu na to, aby zvládla slávu imho nemá, ale v hrdle má poklad. Tou bujarosťou a neskrotnosťou mi pripomína Bendiga (štvrtého z CSHS I.), hoci až toľko hormónov v sebe zase nenosí. Dare sa ju skrotiť v živých kolách nepodarí. Na to, aby mala šancu vyhrať, jej ale chýba minimálne Fehérovej technológia spracovania hlasu. Jedno je však isté: esemesiek pritiahne viac ako Eva.

33
K.
Reagovat

25 – Merťasi, když teda chceš Ty názory, tak Ti napíšu, že byses měl trochu víc zaměřit na gramatiku. Taky občas dělám chyby, ale rekap je přece jen něco trochu jiného než plkání v diskusích.

34
Scalex
Reagovat

Merťas: byl tam smajlík, takže to neber zas tak vážně. No prostě věci vnímám dost podstatně jinak než ty, takže ne že bych se opravdu nasral, ale spíš si říkám: „Kam ten kluk dal uši?!“ 8^) Protože třeba u souboje Marka a Daniela říct, že Marek válcoval Daniela, to už chce velké koule. 8^) Nebo říct o lahůdkovém vystoupení Brunna a Arpáda – s přehledem nejlepší věci večera a rozhodně jednou ze tří nejlepších věcí v dosavadním průběhu Hlasu – že je to nezáživné a lepší průměr…

35
Scalex
Reagovat

Ad Simona – mně trochu připomíná Šárku Vaňkovou (v dobách její účasti v SuperStar). Tu její urputnou touhu dostat se nahoru, která byla slyšet v každém vystoupení. Když jsem na Youtube viděl Simonina domácí videa, tak se mi to o to víc potvrdilo.

Netvrdím, že je to špatné, být ambiciozní. Ale takoví lidé nakonec nejsou moc oblíbení. I když se Vaňková nakonec dostala na stříbrnou příčku a vplula do muzikálového světa, stejně je dnes víceméně zapomenutá, zatímco Anetu zná každý. Protože Aneta byla pravým opakem. Skromnost a talent. A to samé vlasně v každé další Superstar. Vždycky to vyhrál typ, který byl tišší, necpal se za každou cenu dopředu a nedělal machry.

Simona je ještě mladá, leccos se může za rok, za dva změnit. Já osobně jí hlavně přeju, ať její hlas přijde o ten dětský charakter, když zpívá silovým zpěvem. Tichý zpěv (který je mnohem těžší než hlasitý) má zvládnutý perfektně, ale na ten ječák by se měl podívat dobrý hlasový pedagog a trochu mu obrousit hrany, aby to tak neřezalo. A pak lehce zkrotit intonaci, aby hlasitý zpěv Simony nepůsobil tak „ledabyle.“

36
DJ Vlado
Reagovat

21, 24 – Samozřejmě vás chápu, je to otázka vkusu, káždému se holt líbí něco jiného, mně se třeba hlas Simony líbí, tedy hlavně v určité poloze – konkrétně v piano pasážích, kde má úžasné moderní vibráto. Samozřejmě, že je to úplně něco jiného než má „bohyně“ Monika, ale copak se mi musí líbit jen jeden typ hlasu? Zvlášť u ženských hlasů, které mě dokážou zaujmout, je ta paleta dost pestrá, zaujme mě jak něžný sametový hlásek (Monika), tak třeba i silný rockový chraplák (GG) či dokonce i operní hlas (Patrícia z TM). Letos mě nejvíc zaujaly tři zpěvačky s diametrálně odlišnými hlasy – Simona, Anička a Markéta, každá z nich zpívá úplně jinak, ale přesto mě všechny tři baví. U mužských hlasů jsem pravda vyhraněnější, tam mě většinou zaujmou rockové chrapláky nebo syté (bas)barytony, což je ale dělané tím, že ženské hlasy mám celkově radši.
S čím ale, milo, nesouhlasím, je tvé tvrzení, že Simona je „křečovitá“, což mi absolutně nepřijde, naopak mi připadá velmi bezprostřední, viz. jak se rozplakala dojetím při castingu. Jestli je Simona křečovitá, co by pak třeba taková Tamara Kubová musela být mistryně světa v tlačení na pilu (přičemž by brala lekce od Klaudie Pappové).
yeey – co se týče Verči, tak s tebou souhlasím v tom, že je to můj typ lolitky, vždyť taky v článku píšu, že se mi na ní dobře kouká :-) jediné, co mi u ní chybí, je zajímavější a rozpoznatelnější barva hlasu, což je ale pro mě bohužel dost důležité. Jinak mě mimořádně těší, jak se shodneme na Markétě, i když jsme tady skoro jediní :-)

37
yeey
Reagovat

jen tak btw, kdyz uz sme u vas pisatelu clanku, urcite mate spolehlivejsi hudebni sluch nez ja a povite mi, jestli vcera tam Simona mela spoustu intonacnich nepresnosti, jak ji Dara tvrdila nebo to zas jen Dara jako u Biska poslouchala vystoupeni ne usima ale **** (doplne si libovolne sproste slovo pro damske rozmnozovaci ustroji :-) ???

38
yeey
Reagovat

DJ Vlado – ja si mysim, ze Verce Vrublovy se ten hlas tak nak teprve dotvori, ona je fakt cela dost detska, ale mne se moc libila i ve Vyberu naslepo, i kdyz tam byly slyset intonacni nepresnosti.. ale fakt ji tipuju, ze bude behem souteze hoodne rust (treba jako Sona Pavelkova nebo z kluku treba jako Martin Harich, s tim rozdilem, ze nebudu mit chut zaskrit jeji fanynky)

co se tyce Markety, ja ji mam fakt rad a pride mi jako docela hodna holka, ktera proste jen dost chce, ale nemam z ni vubec dojem naky karieristicky furie jak nekteri :-) navic preci jen trochu inklinuje vic k rocku nez k popu (jestli se nemylim, minimalne v Hlasu jo), ma silnej hlas, pekna blondyna… mam ji na stejno s Danielem jako TOP2 u Pepy! urcite jedini dva fanousci nejsme:-) v ankete tady je za Danem, takze mysim, ze je to podobnej pripad jako Gábina, taky mi tenkrat neprislo, ze by sem na Panacka psalo moc jejich fanousku, ale dotahla to az na druhy misto (a jen tak btw co je zajimavy, kdyz se bavim s nekym znamym, kdo tu Superstar az tak tolik nesledoval, vsichni si mysli ze vyhrala GG:-))

39
Anta
Reagovat

36 DJ Vlado – nejste jediní, taky se mi líbí zpěv Markéty Poulíčkové.
Z nedělního dílu jsem si pustila všechny souboje, což jsem u minulých nedělala, tam stačily tak dva tři, které mě zaujaly.
Taky jset si všimli, jak Arpád s Brunem nevěřícně kroutili hlavou nad rozstřelem mincí ?
Jinak jdu do Mafie Vojtek a přidružených hlasů (tím myslím dobré hlasy z jiných týmů). Jediného „favorita“ nemám, tedy jsetli se dá říct favorita, protože takovým favoritem jako pro mě byla GG tady zatím nikdo není, ale nechám se překvapit.

40
Scalex
Reagovat

yeey: myslíš Simonu Fehérovou? Rozhodně tam neměla tolik nepřesností, aby to stálo za kritiku. Podle mě Dara chtěla podpořit Rytmuse v tom, aby jako bylo proti Simoně více lidí. Simona ale rozhodně podala jeden z nejlepších (ne-li úplně nejlepší) ženských výkonů v soutěži. Její intonační rozevlátost není falešný zpěv, to je něco jiného… třeba jako když zpívá Hana Hegerová, tak je to v některých šansonech taky napůl mluvení a napůl takový přibližný zpěv a nikdo najednou intonaci neřeší. To je ale právě to umění, zpívat tak, že vaši divnou intonaci nebude nikdo řešit. 8^)

Jestli Dara chtěla Rytmuse proti Simoně podržet, neměla jet přes odbornou stránku. To, že Michal v tom songu jen přicmrndával (a že je to jinak taky docela slušný zpěvák), to slyšel snad každý.

Ten důvod jejího vyhazovu chápu, ale po odborné stránce se tomu nic vytknout nedalo.

41
yeey
Reagovat

39 – tak to ma Vojtek Mafie uz peknejch par clenu:-) Bod DM ma 4 :-) Hh a jako „pridruzeny hlasy“ (hezkej termin:-) do Vojtek Mafie bych za sebe povolil Aničku a mladýho Miloše zatim,ale aby sme v tom meli poradek, az se zas budou skladat basne apod :D

no nesmime prestat doufat, ze se nekdo GG aspon priblizi, coz ale zatim nevidim… ale zase budu mit mozna vic favoritu naraz, ne jen GG+LA, ale stejnak mi kolo co kolo jeden vypadne, kdyz sou skoro vsichni od Pepy..:-(

42
yeey
Reagovat

40 dekuju za vysvetleni :-) presne to sem chtel slyset, taky mi to pripadalo takovy rozevlaty ty tony, nedokazu to odborne popsat, ale to se mi na tom prave libilo a rozhodne mi pritom nepripadala falesna apod…

Ale je mi ji moc lito Simony :-( kdovi, jak to sestrihali, ale ja proste spis mel dojem, ze ona si myslela, ze tam pride a budou si v pohode prozpevovat a ze bude sranda atd… to ale nevedela kdo je Rytmus… myslela, ze ji nikdo do toho nebude moc kecat, ale kdyz tam na ni spustili jak je opila a jak ma presne jakej ton dat, asi ji to popudilo a pak uz se to vezlo… rozhodne si nemyslim,ze by byla nakej konfliktni clovek, fakt mi ji bylo lito…

43
DJ Vlado
Reagovat

yeey, 38 – Já Markétu znám i trochu osobně a je to fajn holka. Ano, je ambiciózní, ale podle mě nijak nezdravě a navíc to u ní je vyváženo obrovským talentem (na rozdíl třeba od Koběrského, který hrozně chce, ale talent má jen průměrný). A co se týče jejího hudebního směřování, tak jí vidím jako takovou „českou Anastaciu“, tzn. na pomezí popu, rocku a soulu. A ohledně fanoušků GG, mám pocit, že nás tu vloni bylo i dost, jen jsme prostě nebyli tak hlasití jako Ševčoland či Šepsgroup :-)

44
yeey
Reagovat

43 – teda ty mas dobry napady, Vlado :-) Anastaciu bych od Markety moc rad slysel… treba Left Outside Alone nebo Welcome To My Truth se mi vzdycky libily a od Markety by to znelo urcite skvele!

No ja si mysim/doufam, ze s tema fanouskama Markety to bude podobny jak minulej rok GG+LA…:-) to sme Sepsovce a Sevcikovce prehlusili jen poradnou pomlouvackou Sepse nebo sme pro jistotu vubec nerozebirali Superstar, ale Big Bang Theory, co pijem za alkohol apod :DD Wau, sorry predem, jesi tu budem takhle off-topicovat i v Hlasu :D

45
Anta
Reagovat

Tzv. přidružené hlasy:
MDý – Petr Kutheil, Brunno Oravec
Dara – Miloš Novotný
Rytmus – Anna Veselovská

42 – Simonu to potom vyřazení poměrně dost mrzelo, držela se sice statečně, ale hlas měla rozechvělý.
Jó, to jsou ty špatná rozhodnutí v daný moment a bylo mi jí dost líto vzhledem k jejímu opravdu zajímavému hlasu a nespornému talentu.

46
DJ Vlado
Reagovat

Scalex, 35 – Tak přirovnání Simony k Šárce by mě opravdu nenapadlo a už vůbec u Simony nemám pocit nějaké velké snaživosti (pravda, ta domácí videa jsem viděl jen letmo). Ale i kdyby, tak já zrovna patřím k té menšině, kterým tzv. „ambicióznost“ vůbec, ale vůbec nevadí. Ovšem paradoxně jsem často fandil i absolutním „salámistům“, viz. výše zmíněná Soňa Pavelková. Jestli soutěžící je či není snaživý pro mě prostě není kritérium výběru favorita. Ale díky, že ses k Simoně vyjádřil i po té odborné stránce. To, co já na jejím zpěvu oceňuju, je právě ta tišší poloha, kterou má perfektní.

47
yeey
Reagovat

45 – ja mysim ze zrovna Bruno a Petr budou mit urcite silny vlastni fankluby :-) jen se ten Kutheil musi proste trochu hodit do klidu a ja ho treba i vezmu na milost :D (takovej dobrak ja sem :D:D) zatim to pro me zabiji prehravanim jak ve zpevu tak v jevistni prezentaci… Brunno neni typek pro me, ale „pridruzene hlasy“ muzou bejt sirokej krouzek :-)

Simona proste vcas nepochopila s kym ma tu cest, verim, ze by to s ni Dara nebo Pepa zvladli mnohem lip, ja bych taky mel problem poslouchat dva namistrovany typky v ksiltovce.. samozrejme to od ni bylo dost neprofesionalni, ale chapu, ze clovek si muze k Rytmusovi vytvorit dooost silnej despekt! no ale kdovi co kula za pikle s MD :D treba ji jeste uvidime!

48
Anta
Reagovat

47 co myslíš tím „kula pikle s MD“ ?

50
Belisana
Reagovat

nazdaaar
duel Bruna s Arpadem byl pro me taky nejzajimavejsi
zpusob vyrazeni jednoho z nich je opet signifikantni – eMDý je burt, v jakym poradi vyfici ven :-)
jediny, kdo me jeste nejak zajima z tech, co tam jsou, je Anicka a dal nevim…

51
Anta
Reagovat

49 No nevím, ale že by šla do muzikálu, tomu moc nevěřím, spíš by jí eventuelně mohl nabídnout pomoc dostat se do nějakých džezových klubů apod.

52
Scalex
Reagovat

yeey: když si v Superstar dělal prdelky Šeps a zpíval si věci po svém, bylo to taky trošičku neprofesionální, ale Šeps tím dělal vizitku jen sám sobě. Simona s Michalem ale zpívali duet, takže tam je potřeba brát ohled na druhého, dát mu ve skladbě i nějaký prostor a poslouchat aranžéra či korepetitora, protože ten ví, jak je ta skladba vystavěná. Každý zpěvák pak dostane dost prostoru na sebevyjádření, ale určitá pravidla musí dodržet.

Ad týpci v kšiltovce – tak o Rytmusově hudební tvorbě mám taky svoje mínění, nicméně Popovič je opravdu profík a není to žádné namachrované vořezávátko. V branži je opravdu dobrý a muzice rozumí. A myslím muzice jako celému oboru, nejen rapu.

Simonin problém je, že neuznává autority. Tím nemyslím, aby Rytmusovi líbala boty a doma si vylepila jeho plakát. Uznat autoritu je výrazem osobní síly, nikoli slabosti. Uznat, že teď je někdo mým šéfem a já trochu potlačím svoji osobnost a osobitost a nechám si do věci kafrat. Simona vlezla do soutěže, kde je Rytmus koučem a sama si ho jako kouče zvolila. Věděla, jaký je a jak se chová.

Nu, neudělala si moc dobrou reklamu. Já kdybych měl nějaký hudební projekt, tak si taky dvakrát rozmyslím takovou nespolehlivou holku, u které nemůžu tušit, jak se druhý den zachová, jestli vůbec dorazí na nahrávání nebo jestli nepřijde nalitá. V případě pronájmu studia pak může jít o dost velké finanční ztráty.

53
yeey
Reagovat

http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/71431/rytmus-se-pustil-do-feherove-je-to-fetacka-a-smrdi-ji-z-huby.html

teda ja toho KRETENA uz zas absolutne nesnasim :-))) nee, ten se proste nezapre, uz zase akorat vsechny urazi jak v Superstar… debil… jak ten nekomu muze vykladat neco o pokore a respektu??

mimochodem lip bych to nenapsal
http://musicserver.cz/clanek/38319/Rytmus-Hovnam-Neodpovedam/

54
Belisana
Reagovat

Scalexi nezlob se, ale zacina mi to pripadat jako loni u Sepse. Dostal proste krome nalepky hulic nalepku flakac.
Nezda se mi, ze kdyby byla Simona nedisciplinovana, mohla by fungovat v Pitch bender a The Spankers, fungovat v dalsich (mozna jen ucelovych na akci) seskupenich, atd atd.
Z jednoho extempore, o nem navic presne nevime, jak se odehralo, usuzovat na nedsisciplinovanost mi prijde moc. Prijde mi to az prilis ochoty si to zjednodusit.

a jedna nedisciplinovana Simona na zaver, uz se k ni nebudu vracet
http://www.youtube.com/watch?v=BdQikcTNucM&feature=related

55
Scalex
Reagovat

Jo a jinak – Rytmus je Pán a Král a na jeho počest sestříhal BugHer0 ze serveru videacesky.cz tuhle úžasnou věc: http://www.videacesky.cz/serialy-online-zdarma/deti-reaguji-na-rytmuse

56
yeey
Reagovat

52 Scalex – mas samozrejme pravdu :-) Simona to pos**la a zkratka ani nevedela do ceho de a brala to, ze si de zazpivat nekam do klubu a ne do TV… neverim ze je to takova pitoma sebestredna krava, kdyz sem ji videl, jak se hezky chovala k souperi Michalovi, dokonce mu chtela pomoct, vystupovani na podiu atd… samozrejme to neni uplne dobrej matros na tuhle soutez

ale ale to nic nemeni na mym nazoru na Rytmuse (Popovič no budiž), kterej me zas pred chvilkou seredne namichnul tak, ze sem vlozil 2 odkazy do 1 prispevku, takze zatim nevite cim :D

57
XMAN
Reagovat

Proboha kdo tady hlasuje do těch anket? David Weingartner že má nejlepší hlas z Davidova týmu? No Davida Weingartnera mám rád, je to sympaťák ale že by měl nejlepší hlas? Na Kutheila a Brunna teda rozhodně nemá ani na jednoho….a kdo tam hlasuje pro Katku Petráňovou to taky nechápu, nechcete se někdo přiznat? Že by měl z Dary týmu nejlepší hlas Miloš Novotný to je taky docela výsměch…ale každý má svůj názor, tak budiž. Já jen doufám sám kvůli sobě, že ty ankety nebudou mít moc velkou vypovídající hodnotu při skutečném hlasování.

58
yeey
Reagovat

Scalex – no tak to me opravdu na dobrou noc pobavilo, ty vole to sou hlody jak prase :D:D:D

a z cistym vedomim muzu rict ze po shlednuti „Hovnam neodpovedam“ od Rytmuse si dovoluju povysit Morcata na uteku a jejich „Arabela mrdat chtela, kde ma piču nevedela“ na narodni umeni :D:D

dobrou :-)

59
yeey
Reagovat

ooops S cistym svedomim – oprava:-)

60
dolores
Reagovat

klady a zapory mertasa a dj vlada:

mertas klady:
vacsi nadhlad, neberie to az tak vazne
nema potrebu pisat co osobne neznasa a co osobne miluje
svoj osobny hudobny vkus prezentuje len obcas, preto jeho komentare posobia neutralnejsie
posobi na mna ako vcelku pohodovy bloger

mertas zapory :
trochu to posobi odflaknute
komentare su menej putave
niektore stylisticke aj gramaticke nepresnosti (ale nepoznam cestinu tak dobre, mozno sa mylim)
obcas akoby amaterske hodnotenie spevackeho vykonu

dj vlado zapory:

obcas prilis subjektivne hodnotenia, akoby nebral ohlad na roznorody hudobny vkus citatela, pise len zo svojho uhla pohladu
zbytocne vracanie sa v rekapoch k tym, ktorych neznasa z inych spevackych sutazi (napr. ku klaudii pappovej) alebo ktorych miluje (monicka, GG). aj uplne novy citatel panacka hned vie s kym ma tu cest :)

vedome aj nevedome privlastnenie si myslienok z prispevkov od diskuterov a ich pouzitie vo svojich blogoch

dj vlado klady:

komentare nie su nudne, dobre sa citaju
pouzivanie zaujimavych vyrazovych prostriedkov a prirovnani
neuveritelny prehlad v mnozstve sutaziacich a v ich odinterpretovanych piesnach !
na rekapoch si dava zalezat a starostlivo sa snazi, aby jeho hodnotenia mali aj odborny ramec

su to len osobne postoje, blogy, takze vobec necakam od tychto chalanov seriozne stylisticke vysoko objektivne hodnotenia na profesionalnej zurnalistickej urovni. podobne je to aj s inymi blogmi, napr. ked pisal dr. kalina blog o najsexi chlapoch zo vsetkych talentovych sutazi, to bol snad najsubjektivnejsi clanok zo vsetkych. chodi tu kopec bab, a tie museli prekusnut rebricek krasavcov, ktore zostavil chlap, a ktory navyse nemal uplny prehlad, kedze vsetko nepozeral.

61
dolores
Reagovat

scalex ma v tomto asi zo vsetkych troch autorov navrch. je odborne najfundovanejsi, no kedze je tiez len clovek, obcas sa nevyhne svojim subjektovnym pocitom. :)) a tiez sa mi nepozdava, ako sa vzdy podozrivo zhoduje s porotou. konkretne s haberom. :))) aspon raz by som chcela vediet, ci by sa jeho nazor s haberovym takto zhodol, keby ho predtym nepocul. ale to uz asi nebude mozne, kedze habera sa nechal pocut, ze s porotcovanim konci.

62
dolores
Reagovat

este k simone F.

dnes som o nej citala celkom slusny clanocek v bulvarnom tyzdenniku. uz je aj na webe, ale samozrejme zamknuty. koho by to zaujimalo, davam link, o par dni ho odomknu a su tam zaujimave fotky z nej :D co dodat? velka skoda jej :( urcite by nas nadchynala vykonmi, ale aj bavila svojou nesputanou povahou :))) http://www.pluska.sk/plus-7-dni/ludia/simona-z-hlasu-zaoberala-som-hudbou-ked-ostatni-fetovali.html

63
Viq
Reagovat

Co se týče diskuse o Simoně F., být alternativní, nespoutaný a cool má svoje kouzlo, ale má to i své náklady, které je potřeba do posledního centu zaplatit. A Simoně v neděli přišel účet.
Aspoň bude mít co vyprávět vnoučatům :-)

64
Merťas
Reagovat

59 – Díky. :) Vynasnažím se své zápory postupně měnit v klady. :)

65
Stepan
Reagovat

To XMAN 57: No zrovna já jsem pro ni hlasoval v té anketě – ne že bych ji nějak fandil, ale Kutheil – krajně nesympatický a moc řve (aspoň teď strašně řval), Oravec – taky hodně nesympatický a připadalo mi, že někoho napodobuje, protože se mi zdál jeho hlas jiný než ve výběru naslepo, Bágová – taky nesympatická a vadí mi její barva hlasu, Pažoutová – si nemůžu pomoct, ale proč MD vybírá takové nesympatické lidi :-), Weingartner – konečně sympaťák, ale ze dvou vystoupení absolutně nic nepředvedl a pokud bych ho neznal z Robina Hooda, tak bych kroutil hlavou nad tím, jak se mohl dostat do finálových kol – takže mi zbyla jen ta Petráňová.
U Dary jsem vybral Miloše, protože jeho barva hlasu se mi v duelu opravdu líbila.
U Pepy jsem vybral Veroniku, ale duel se mi od ní nelíbil, za to ve výběru naslepo se mi líbila hodně. Škoda, že tam není ta její soupeřka – Husárová – ta se mi líbila hodně a přišla mi velmi sympatická.
U Rytmuse – to je jasný Anna, i když Nikoleta taky není špatná, Juraj je moc namyšlený a duel odflágl.

66
sali
Reagovat

Koučovi dostali slinu, tak si zložili malý repík:

Rytmus:
Tottto je paráda, tottto je HLAS,
tak to Simona nepo-nepoKAZ!
Chcem mať ten naj-naj-naj-NAJLEPŠÍ TÍM,
ja určím kto, kedy, za čo a s kým!

Dara:
Choďte už, dievčatká, choďte už PREČ,
z jedného chlapca stratila som REČ.
Fandí mu Olomouc, Přaha i Písek.
Na Panáčkovi ukameňovať ma idú za to, že som vybrala chlapca menom BISEK. (V tomto momente Dara stratila Rytmus).

MD:
Ivannko, mám Ťe rááááááááááááád…

Pepa:
Doktr Džekí, mistr Hájd,
co mám v tímu za sajrájt?
Tlak mám tři TURBO-BÁRY
Tak ať se jím všem daří.

67
mila
Reagovat

maly dotaz – ja tady nekdo, kdo fandi Bagove? teda krome MD..:-)

68
sali
Reagovat

67 – Ani nie. :-) Pravdaže, hovorím za seba.

69
yeey
Reagovat

67 – ja ji fandim urcite nejvic od MD, ale favority mam trochu jiny (a jinde:-)), ale ve vyberu naslepo se mi fakt hodne libila!

70
mila
Reagovat

69 – oprostim se od pocitu, ze mi vyhodila Hnilicu (koneckoncu, vyhodil ho blby vyber pisne a kouc, tak co), ale stejne – Tobe neprislo, ze ve vyberu naslepo byla falesna a chvilemi o pulton, ton jinde hlavne v tech vyskach? Zacatek nasadila krasne, to musim uznat, ale pak uletavala, citila jsem z ni takove lajdactvi ci to.. ale mozna jsem fakt zaujata. No a v tom duelu sice mrskala nozkama v mini lepe nez Hnilica, ale zpev nic moc.. Krivdim ji moc?

71
XMAN
Reagovat

70: Mě v tom výběru naslepo přišla taky ke výškách falešná a jednou jí to dost nepěkně ujelo, snažila se to v tom místě zamaskovat chraplákem, ale nepovedlo se…rozhodně to vystoupení žádný zázrak nebylo.

72
yeey
Reagovat

70,71 – no ja to u Ivanny neslysel (coz zas nemusi nic znamenat, ale vetsinou chyby ve zpevu slysim a tady mi vsechno prislo spravne) a myslim ze minimalne Scalex by to v clanku poznamenal, ale bylo to podle nej nejlepsi vystoupeni za 2 vybery naslepo a myslim, ze ten by na nikom nit suchou nenechal, takze si spis myslim, ze ji krivdite :-)) ale bylo by fajn, kdyby se k tomuhle konecne nekdo fundovanej vyjadril, jestli Ivanna byla nebo nebyla falesna, uz se to tu urcite resilo…

73
XMAN
Reagovat

Mě přijde Ivanna jako zpěvačka hodně přeceňovaná stejně tak jako Simona H a možná i Anna. Když už bych měl fandit nějaký holce tak z těch co tam zbyli by to asi byla jen Dominika a to ještě jen proto že se mi líbí vzhledově. Možná ještě Kristína a Zuzana, protože jsou sympatické ale jinak prostě holkám nefandím. Asi se s nimi nedokážu tolik ztotožnit nebo nevím čím to je, prostě tolik nezaujmou.

74
DJ Vlado
Reagovat

ANKETA: Koho tipujete jako prvního vypadlíka v každém týmu? Já to mám takhle:

Dara – přání Bisex, tip Katarína
Vojtek – tip asi Kristína nebo Bára, přání nemám
David – přání i tip Alžběta
Rytmus – tip Kristýna nebo Adam, přání nemám

A jak to máte vy?

75
yeey
Reagovat

Vlado, tak to muzu to tvoje v podstate az na jednu vecicku zkopirovat :D
Dara – přání Bisex, tip Katarína
Vojtek – tip asi Kristína nebo Bára, přání nemám
David – přání i tip Alžběta
Rytmus – tip i přání Adam

u Pepy prani nemam, kdybych jako faaaaakt musel mit, tak asi Jackie :D

76
K.
Reagovat

74
Dara – tip Katka, mimo ohrožení bohužel není ani Zuzana, přání David (ale ani pro Katku bych nebrečela)
Vojtek – nejohroženější je Kristína, přání: je mi to dost jedno
eMDý: přání Katka, případně Petr, tip Alžběta
Rytmus: přání: nejmíň mě oslovují Michal a Nikoleta, tip: Kristýna

77
DJ Vlado
Reagovat

yeey: Kdybych se já fakt musel rozhodnout, tak bych u Pepy obětoval asi Báru, nic proti ní nemám, je to velmi dobrá zpěvačka, ale ostatní mají prostě větší „přidanou hodnotu“, Markéta je prostě hotová hvězda, Verča je mi vyloženě sympatická a Kristína má moc pěkný hlas a je zajímavě tajemná. A co se týče kluků tak, Jackie je fakt velkej sympaťák a Dan si prostě vypadnout nezaslouží (i když doufám, že mu Pepa ve finále vybere konečně něco normálního). U Rytmuse bych se asi rozhodoval mezi Kristýnou a Adamem, i když proti nim nic nemám, tak ti čtyři ostatní mi přijdou prostě lepší. Ale opravdovými antifavority v celé Top 24 jsou pro mě jenom Bisex a Repetentka, zbytek mé AntiTop 4, tedy Koběrský a Tamara (Klaudie č.2), už naštěstí vypadl.

78
sali
Reagovat

74 –

Dara – tip: Katarína, (nereálne) prianie: Bisek
MD – tip: Katarína, (nereálne) prianie: Weingartner
Rytmus – tip: Adam, prianie: Chrenko
Pepa – tip: Kristína, prianie: Barbora

79
sali
Reagovat

Btw, Weingartner mi tvárou pripomína Chodúra, vám nie?

80
XMAN
Reagovat

74: Dara – tip: Katarína nebo David, přání Katarína
MD – tip: Alžběta nebo Petr(bohužel) , přání: Alžběta, Kateřina nebo Ivanna
Rytmus – tip: Kristýna nebo Adam, přání: Adam
Pepa – tip: Barbora, Kristína nebo Jackie(bohužel), přání: Barbora nebo Veronika

81
Jackolo
Reagovat

Jak se povedly Souboje celkově?

hlasceskoslovenska.net/clanek/112-leos_v_ringu_aneb_jak_se_povedla_soubojova_faze_hlasu_cesko_slovenska

83
Anta
Reagovat

74
Dara – tip: Katarína, přání: Bisek
Pepa – tip: Barbora, přání: nemám, ale asi Barbora
MDý – tip: Alžběta, přání: Alžběta nebo Ivanna nebo
Kateřina
Rytnus – tip: Kristýna, přání: Adam nebo Kristýna

Ono také dost záleží, jak se jim povedou finálová vystoupení a moje tipy i přání se mohou dost změnit.

85
Jackolo
Reagovat

Rekapitulace druhé epizody Hlasu Velké Británie:

hlasceskoslovenska.net/clanek/113-the_voice_uk_2_dil_jessie_j_se_sklebi

86
keira
Reagovat

84, rena: :)))))))))))))) tak to mě dostalo!

„Jeho kolegové z kapely si na protest proti divnému chování slovenské televize po nedělním vystoupení nasadili na hlavu slipy. „Potichu vyjádřili protest proti komunistickým totalitním zastaralým praktikám, kvůli cenzuře rockové muziky a mladých umělců na Slovensku. Vždyť STV nepropaguje ani Eurovizi.“

co věta, to perla

87
XMAN
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=pLCCsr8mbYU Tak takhle si představuju vítěze pěvecké soutěže.

88
K.
Reagovat

86 – Ahoooj :-))) To je dost, že ses tu taky ukázala ;-))

89
keira
Reagovat

88, K: nazdaaar 8)

no hele, to já jen tak občas na skok mrknu… já na to moc nekoukám. jednak jsem začala teď v zimě sledovat us voice a to je tak nebetyčný rozdíl, že je mi za tu naši pofidérní verzi neskutečně stydno, plus ve srovnání s americkými soutěžícími mi všichni naši přijdou příšerně mdlí a nezajímaví.
a pak: já prostě nemůžu vystát to panoptikum, co se tam viklá na těch pouťových křeslech na pérách. čoveče, už pepe vojtek je na mě silný kafe, ale (a to tě, myslím, nijak nepřekvapí :D) emdý, to je definitivní konec – jestli nic jinýho, tak tohle skřehotavý epicentrum žumpy mi to znechutilo zcela jistě :/
chvílema jsem něco zachytila, když koukal pan citrón na netu, ale souvislejší pozornosti nejsem schopná. i ty nevýrazné soutěžící bych konečně nějak zvládla, ale toho, jak tu neschopný trotloidní týmy prasej zajímavý tv formát, už mám fakt nějak dost… stačilo mi, jak jsem se pořád vztekala u superstar (a to tam byl emdý „pouze“ jako téma jednoho večera. zlatý časy!)

90
K.
Reagovat

89 no jo, to chápu. já mám problém, že o us voice bych si neměla moc s kým popovídat a bez těch diskusí by mě to asi tolik nebavilo :-D

Přidat komentář