Panáček v reality show

Bar: Tomáš Savka – pohledem fanouška

16. Srpen 2006 | napsal(a): | reality show: Bar

Jelikož se už ani bulvární média BARu nevěnují, a jen přetiskují zprávy z oficiálního webu a tiskové zprávy Primy – a kromě Scalexe na bleskově.cz a Lukáše Franty na webu gorilla.cz, kteří píší denní rekapitulace sestřihů – tak vpodstatě nikde není možnost si přečíst další názory na dění v RS BAR, proto jsem se rozhodl nabídnout na Panáčkovi polemiku PRO & PROTI pohledů lidí, kteří sledují i on-line kamery, a můžou nám tak nabídnout svůj pohled na jednu osobu v BARu. Toony
PROTI: Tomáš Savka – pohled bez růžových brýlí

PRO: Tomáš Savka – pohledem fanouška
Tomáš vstoupil do této reality show jako celebrita. Přišel si zkusit, jaké to je dělat rukama. Rovnou dostal funkci kapitána, což nebyla pro začátek zrovna lehká role. Za první dva až tři týdny nasbíral celou řadu fanoušků a sympatizantů. Tomáš se všemi vycházel a červení se těšili dobré slávy. Ani jednou nešli do křesla.

Kapitán červeného družstva stále rozděloval plusy a mínusy podle toho, jak kdo pracoval nebo nepracoval. Což dělá zatím doteď. Tím si bohužel uřízl pod sebou větev. Jelikož se vytvořila ženská hegemonie, v jejímž čele stála Míša, která chtěla stůj co stůj dosáhnout toho, aby tuhle reality show vyhrála žena, tak na to Tom bohužel doplatil tím, že za použití jeho v křesle chtějí vyhodit Luboše. Což se Tomáše dotklo, protože stále si udržoval představu o dobrém fungování pracovního týmu. Tím na sebe dostali Míša a Tomáš absolutní alergii. Do křesel šli červení až příští týden a to si Míša sama strhla vaz, když jako Amazonka chtěla čelit Lubošovi v horkém křesle.

Tomáš mezi tím ztratil ty nově nabyté fanoušky. Byl totiž pořád v jednom konfliktu za druhým. Po té přišlo takzvané „pomlouvání Fleryho“ spíš to byla taková výměna názorů na téma Flery. Také on byl těchto výlevů často přítomen, proto tu nemůže být řeč o pomlouvání. Většinou jde stále o jednu historku s Flerym o mixéru, kterou Luboš stále přetřásá. Ovšem, jako vtipného společníka ho naopak všichni chválí. I díky tomu článku s fiktivním konfliktem pana „Peťky“ a Tomáše, nepřibylo zrovna moc dobrých názorů na něj.

U Tomáše zkrátka platí jedno pravidlo: „Co řeknete, může být použito proti vám.“ A to i v tom případě, že se jedná o vtip.
Manažer Tomáše Savky, opravdu přišel a i spolu s Markem Libertem se mu opravdu poradit Ale pouze mu radili, ať přestane bojovat a začne si tu soutěž užívat. Povídali si o tom, že nemá cenu, aby nějakými výměnami názorů zbytečně dával podněty novinářům. Přece jenom, co myslíte, který článek se bude číst víc? „Savka vybouchnul!“ nebo „Savka je v pohodě“? Názor si udělejte sami.

Tímhle článkem se probudí pro změnu velká nevole těch, kteří jsou jeho zatvrzelý odpůrci. Můj názor ovšem na celou věc je, že čím dřív Tomáš vypadne tím lépe. Bude se moc věnovat té práci, která ho baví a jde mu nejlíp. Zpěv mu moc tahle show neumožní. A tak pokud to nemá vyhrát, jako, že to s určitostí nevyhraje. Je čas tuto soutěž opustit. Vyhrát by mohla jeho „Drahá“ Petra. Té by to život, jak říká Dagi, nakoplo. Toť názor obyčejného fanouška.

autor: Lion438

Bar

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
zuza
Reagovat

to jak se savka choval k Petře je neodpustitelné.Ač byla Petra opilá neomlouvá ho to.Nebudu pořád obhajovat pro a proti jen mě mrzí žě většina hlasujících nemá kamery.podotýkám, že na začátku byl Savka můj favorit.Dnes už k jeho chování nemám slov

2
Lion438
Reagovat

A jak se choval??? to se choval snad Luboš ne?

3
Sara151
Reagovat

Nepíšeš žádné PRO Savku. Čekala bych vypsání dobrých věcí, které v baru udělal, ale o Savkovi nemůže ani jeho fanoušek napsat moc dobrého. Jen omlouváš jeho špatné chování. To si se mohla vyjádřit k článku mabell. Na toto nebylo potřeba samostatný článek !!

4
Lion438
Reagovat

Pokud vím ta soutěž není o dobrých zkutcích, ale jak chceš pokud chceš dobrý zkutky jeden už sem v článku zmínil.

Doteď nezačal taktizovat a dává mínusy a plusy tak jak se má, podle práce.
Myslí na fanoušky i když je zavřený. Viz vzkaz na jeho webu nebo to jak chtěl aby se jim mohl podepisovat na terase.
Úplně nádherně zvládnul ty prudiče v Baru. Navíc když tam byl prudič na Flaryho, tok to chtěl vzít za něj a obsloužit ho sám, při tom si vykoledoval spíš pár nadávek.

A mohl bych pokračovat dál a dál, ale to už sou spíš samozřejmosti a maličkosti, kterých si nikdo nevšímá.!!! Ber to jako dodatek článku, když si chtěla, abych vypsal jeho dobré skutky.

5
Jouza
Reagovat

Lion438:
Povazovat netaktizovani za dobry skutek? A dava plusy tak jak ma. Je fakt, ze pravidla Baru asi nikdy nikdo nevidel, ale ze by se mely davat plusy podle prace se mi nejak nezda.
Na fanousky mysli urcite uprimne ;) a vubec, ale vubec to neni zadny tah.
Prudice zvladl docela fajn o tom se neda polemizovat. Taky nam pak, ale hned musel namachrovane sdelit co by vsechno udelal, kdyby tam nebyl za zamestnance, ale za Savku. Kazdopadne nenechat se vytocit mi taky moc do kategorie dobrych skutku nezapada ;)
Takze jediny opravdovy dobry skutek co mi zustal je s tim Flarym, ale tam si zas nepamatuju, ze neco takoveho bylo, ale to bude tim, ze sem nektere veci propasl.
Dal by se urcite pokracovat dalo, ale jestli to jsou podobne dobre skutky, tak to potes ;)

6
Lion438
Reagovat

Drobné skutky taky skutky. Zdělil pouze že se krotil. Kdyby taktizoval, byl by za větší potvoru než je, ale to má fuk.

7
klepetka
Reagovat

Savka uz byt vetsi potvora nemuze :-)) Savka je sebestredny nafoukany hajzl. Potvora je rodu zenskeho.

8
bica
Reagovat

A jak že se choval k Petře? To je snad špatně položeno ne?otázka by měla znít: To jak se Petra chovala k Tomášovi je neodpustitelné!!!
Začínaje tí co se stalo když byla opilá, přes den než vypadla Míša až po to co odešli Luboš s Tomášem

9
Denisa
Reagovat

ahoj jak se mas tomasku.

10
Veronika
Reagovat

Ahoj.Máš moc hezkej web.
Nechtělabys se u mně na blogu přihlásit o nejhezčí blog nebo web?
Jestli jo tak napiš na muj blog muj blog je : veriesblog.blog.cz

11
Veronika
Reagovat

Ahoj.Máš moc hezkej web.
Nechtělabys se u mně na blogu přihlásit o nejhezčí blog nebo web?
Jestli jo tak napiš na muj blog muj blog je : veriesblog.blog.cz

12
Lenka
Reagovat

Tom je skvělý!!!! A tento článek mě neodradí od toho, abych mu přestala fandit!!!! Skvěle zpívá a navíc se umí i chovat!!!! Já souhlasím s vosickou77!!!! A nemyslím si, že Tomáš bude populární ještě hondě dlouho!!! Zpívá v pěti muzikálech a navíc ho starší zpěváci a zpěvačky respektují a dokonce si ho zvou do svých pořadů!!!! Př. H.Vondráčková, Kernl, Černoch, Felix Slováček a spousta kolegů z muzikálu!!!!! Tome, moc ti fandím!!!!

13
sshsggjs
Reagovat

tento dopis pochazi z venezuely byl vyslam aby zmenil tvuj zivot a udelal te stastnejsi.posli tento dopis 20 lidem do 96 hodin.zmeny se dockas do 5 dnu.alena Kovarikova ktera tento dopis poslala 22 lidem vyhrala v losovani automobil.erik prazak ktery tomuto dopisu neuveril do 5 dnu dostalrakovinu a zemrel.

Přidat komentář