Panáček v reality show

Bar: Tomáš Savka – pohled bez růžových brýlí

15. Srpen 2006 | napsal(a): | reality show: Bar

Blesk nám dnes oznámil, že koncerty tohoto zpěváka, se i přes jeho účast v RS Bar, neruší a dojímá nás informacemi o jeho tříhodinovém spánku a nedojedeném guláši.

Napíšu pár svých postřehů k Tomášovi a jeho chování na Baru.

Vstoupil do soutěže jako sympatický kluk, s věčně rozesmátou tváří. Tato maska mu vydržela celý týden, pak se objevily trhliny. Sobecký, lakomý a sebestředný náfuka si našel cestu ven. Mladík, který si bere co potřebuje, ale co se týká jeho věcí, jsou pouze „soukromé a osobní“.
Vykuk, který poznal, že za barem se nepředře a pod rouškou různých výmluv, často odmítá opustit svůj dolíček a post míchače koktejlů.
Drbna, která pomlouvá své kolegy z branže; lakomec, který za zpívání v Baru a jakoukoliv pomoc druhému týmu, chce zaplatit. Hrubián, nadávající dívkám, vyjádří-li se některá negativně k jeho osobě.

Jarka, jenž už Bar opustila, měla pravdu v jedné věci. Tomáš často mluví se svými Barovými kolegy povýšeně a zesměšňuje je.

Dělá to ve třech případech:
– Když dotyčný nesouhlasí s jeho názory
– pokud někdo poukáže na jeho předstíranou práci
– a v neposlední řadě ve chvíli, kdy je u návštěvníků Baru někdo oblíbenější, než on.

Je pravda, že trochu ubral v nabubřelosti po návštěvě svého managera, který mu dal pár rad ohledně jeho nevhodného chování.
Vydrželo mu to pár dnů. Chtěl-li si Tomáš Savka udržet pověst příjemného hocha, měl se manažer přihlásit s ním a udělovat mu rady denně.
Hodný zmínění je také jeden z rozhovorů páně Savky s Pavlem Novotným:

Savka: „Mě udivuje, jak za mnou příjde deset lidí a maj mě rádi a každej kvůli něčemu jinýmu.“
Novotný: „To ti pochlebujou.“
Savka: „To poznám, když mi pochlebujou. Ale některý to myslej vážně. Člověk, kdyby si tam stáhnul kalhoty a vydělal se před nima, tak ho budou mít pořád rádi.“

Chápu, že má slova zvednou vlnu nevole v řadách Tomášových fanoušků.
Kdo má pochyby o mém pohledu na tuto hvězdu, nechť si zaplatí online kamery, sleduje opravdovou Reality show a nenechá se manipulovat rekapy, které mají v režii lidé, předkládající nám Telenovelu á la „Hodní a slušní chlapci z Baru“.

Končím a vzkazuji Blesku: I kdyby spal Tomáš Savka jen deset minut a ke guláši si stihl pouze čichnout, litovat ho nebudu.

Bar

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
Booo
Reagovat

mabell vidí savku skvěle, souhlasím s názorem na něj

2
Lion438
Reagovat

Jéééééééééééééééé mabell, ne u mě nevoly nevyvoláš, protože Tě znam. Takhle antisavkoskej článek si mohla napsat jedině ty!!!! Což na tom, že sou viděný tvýma brýlema!!! Tady ty stránky jsou totiž celej okoun. Nad tímhle článkem se mohu pouze pousmát. Pravím Savčatům vůbec nestojí ani za přečtení!!

3
koukee
Reagovat

Nooo vždyť jo, zase nějakej inteligent dostal tu moc, známit veřejnosti svoji antipatii vůči němu. Ať mi každej kdo píše tyhle hlody a nemá k tomu oprávnění, políbí klobouk!

4
istaed
Reagovat

mabell, není to jen tvůj názor, jestli můžu, tak podepisuji. I když nemám kamery… A koukee: Zajímalo by mě, kdo má oprávnění psát hlody… Nějak jsem mimo, tvůj příspěvek mi nedošel. Asi nemám oprávnění pro jeho pochopení.

Reagovat

koukee, jak se přesně získává oprávnění na psaní názorů na Tomáše Savku? Musí se někde podat kolkovaná žádost? :)

6
Sara151
Reagovat

Krásný a skutečně pravdivý článek o panu Savkovi, který je tak navoněný, že „za ním ta vůně zůstává!“

7
klepetka
Reagovat

Naprosto s clankem souhlasim a Savka je nehorazny sebestredny namysleny clovek.

8
Pavel
Reagovat

Co se da cekat od normalniho kluka co byl najednou vrzen do ceskeho showbyznisu,dela jen to co okoukal od lidi co si uspech vydupali krok po kroku.Savka je produkt televizni show a ti ve svete z 98% konci po par letech bidne.Nechte mu jeho par let slavy casem vysumi a pak ho budeme vidat jako davne zapomenute celebrity jak zpiva po barech za obed.

9
vosicka77
Reagovat

Tomáš Savka je nejlepší celebrita kterou znám!!!!!A vůbec není nafoukaný!!!!!!Prostě je super!!!A vůbec nechápu to co o něm píšete!!!!!

10
Lenka
Reagovat

Tom je skvělý!!!! A tento článek mě neodradí od toho, abych mu přestala fandit!!!! Skvěle zpívá a navíc se umí i chovat!!!! Já souhlasím s vosickou77!!!! A nemyslím si, že Tomáš bude populární ještě hondě dlouho!!! Zpívá v pěti muzikálech a navíc ho starší zpěváci a zpěvačky respektují a dokonce si ho zvou do svých pořadů!!!! Př. H.Vondráčková, Kernl, Černoch, Felix Slováček a spousta kolegů z muzikálu!!!!! Tome, moc ti fandím!!!!

Přidat komentář