Panáček v reality show

BAR vyhrála Marcela Baldas

2. Září 2006 | napsal(a): | reality show: Bar

Reality show BAR po 55 dnech strávených v apartmánu a odpracovaných v baru zvítězila v diváckém hlasování poměrem hlasů 78:22
Marcela Baldas, dvaatřicetiletá podnikatelka v kavárenství z Písku. Marcela bojovala v červeném družstvu, které se dlouho vyhýbalo vylučování v Horkých křeslech, první souboj o setrvání v soutěži svedla až ve spojeném modrém družstvu. V něm docela překvapivě porazila favorita soutěže Flaryho poměrem 63:37 hlasů a poslední týden svedla úspěšný souboj s benjamínkem Honzou a poté i Moravákem Drobkem. Ve finále svedla duel o výhru v ceně 5 miliónu s Petrou. Marcela odjede do Písku v novém Cadillacu za 1,2mil. Kč s dovolenou v ceně 500tis. Kč, elektronikou za 300tis. Kč a k tomu hotovostí ve výši 3 milionů. Gratulujeme.

související články

Vítězkou Baru se stala Marcela! / Bleskově.cz
– Bar: Marcela vyhrála! / gorilla.cz

Bar

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Borice
Reagovat

No gratulujeme no tak jo no ale fandil jsem každopádně Petře moc jí to slušelo na finále ale určitě jestli jste si všimli nevím to jistě si myslím že by Bar finále mohl mít slušnou sledovanost protože a jelikož v anketě na http://www.bar.centrum.cz vyhrávala s přehledem Petra a to vždy byla minimální odchilka od reálných výsledků a tudíž by Bar mohl mít podruhé od svého startu slušnou sledovanost myslím tím prvotní díl a finální co myslíte ?
Jinak Dagmar opět nezklamala svou krásou !!

2
Mitchi
Reagovat

Věc v kusu já bych si o Petru ani kolo neopřel a jak jí to vždy minimálně slušelo tak ve finále vypadala fakt hrozně.

3
Verca
Reagovat

jo gratuluju ale vyhrat mel Honzik,tomu to s Maruskou z vyvolenych moc sluselo

4
running
Reagovat

koukal jsem na to a jestli TOHLE bylo finále, tak nevim … celé to působilo příšerně trapně

5
hih
Reagovat

je dobre ze to vyhrala Marcelka…ja ji znam a pride mi strasne v pohode!!!!

Přidat komentář