Panáček v reality show

Nahá Dagmar z Baru, poběží po Václaváku?

3. Srpen 2006 | napsal(a): | reality show: Bar

Co by byla reality show bez nějaké té nahoty. Ani reality show Bar, která nyní jde den co den, vcelku bez zájmu diváků na TV Prima si nahoty dopřála. Konkrétně v pondělí a byla to Dagmar Červinková z týmu Žlutých. Jak jí to sluší takřka v rouše Evině se můžete podívat díky identitě FanY z Lapiducha. Ale to není vše, tým Žlutých uzavřel sázku, díky které si možná zkusí na vlastní kůži slavný běh Rudolfa Hrušínského nejmladšího v rouše Adamově z filmu Discopříběh.

Sázka o nahý běh po Václaváku

Vůdce žlutého týmu – Dagmar a Pavla, už nebavilo neustále usedat na horkou barmanskou stoličku (tedy spíše Dagmar) a tak se vsadili. Pokud jim diváci pošlou tolik hlasů, aby někdo ze žlutého týmu nemusel v sobotu domů a naopak se tam poprvé usadili zástupci týmu červených, proběhne se nahá Dagmar (trénink má evidentně již za sebou :) a nahý Pavel Václavským náměstím od koně směrem dolů k Můstku.

Co myslíte, zabere tento tah na diváky? Osobně mám nutkání jim hlas poslat, tato odvaha se přeci musí nějak ocenit :)

související články

Barmani se svlékli do naha / bleskově.cz
Nahota v českých reality show / bleskově.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Bar

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Borice
Reagovat

Tak to je teda pipka ta Dagmara

2
Anonymní
Reagovat

Dagmar strašně rád bych se stebou taky probjech nahej po Vaclaváku tak tě moc prosím abys my dala den dopředu vjedět na tel. 733607132 děkuju Luboš.

Přidat komentář