Panáček v reality show

Do horkého křesla usedne Pavel nebo Flary, Zlo nebo dobro? :)

24. Srpen 2006 | napsal(a): | reality show: Bar

Celý dnešní sestřih dne v reality show Bar měl dva středobody. Drobkovo píchnutí vosou do krku, díky čemuž se odsunuly plusy a mínusy na ráno a taktizování všech (nikoliv pouze Pavla, jak by snad někdo mohl mít dojem :), komu dát svůj plus a komu svůj mínus, aby zrovna jeho maličkost nesvedla prvně boj o diváka a následně o další setrvání v reality show Bar skrze horké křeslo.

Nakonec z této velmi náročné šachové partie vyšel nejlépe Drobek s Honzou. Tedy především Drobek, který bude volit v sobotu druhého do křesla. Oproti tomu Pavel dostal minus takřka od všech a ač Flary jich rozhodně tolik nepobral, postaví se mu v souboji o přízeň diváků.

Zatímco Flary pojal svůj „volební“ spot velmi suše, Pavel opět zaperlil a popsal tento duel soubojem Dobra a Zla. Kdo je kdo snad netřeba říkat. Nemohu si pomoci, ale Pavel je pro mě přínosnější element v reality show Bar, než sice na zákazníky hodný, ale jinak pro mě nezajímavý Flary. Já volím ZLO :)) A koho vy? :)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Bar

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Hooper
Reagovat

Pavel je možná vtipnější, ale jeho intrikánská hra mne nebaví. Volím dobro v podobě Flaryho.

2
Scalex
Reagovat

Hooper tomu nerozumí. 8^) Volím samozřejmě Pavla, Flary intrikuje mnohem víc než on, ale pro mne nezajímavým způsobem.

Reagovat

Scalex, přesně tak, kdo v té reality show tvrdí, že netaktizuje a tedy nevytváří situace výhodně pro něj, tak ten tedy lže. Na Pavlovi je sympatické, že nic neskrývá a tak se dle mého maximálně baví i divák :)

4
Borice
Reagovat

Flary je lepší Pavel je trapnej a navíc má asi ze všech nejvýtříbenější slovník a to se mi teda nelíbí !!

5
Ajik
Reagovat

Volím Pavla. Nejprve mi „bavičův synek“ vůbec neseděl, snad možná předčasnou averzí díky velké podobnosti na svého tatínka. Ale musím připustit, že se mi jeho „hra“ začíná líbit a i když je možná v pr… neztrácí smysl pro humor a celou dobu „hraje“ pro někoho „intrikuje“. Já mu fandím. Flary je na můj vkus až moc pasivní. Nebo aspoň prostřednictvím tv obrazovky tak působí.

6
deter
Reagovat

Pavel mozna intrikuje, ale uz mu to nikdo nezere. Je nesympatickej az na pudu, neni mu kazdy 2.slovo rozumnet, je videt jak si mysli ze mu fandi spousta lidi – bych chtel videt kdo, kdyz tuhle rs sledujou jenom nactilety fanynky. nevolim nikoho

7
pavlínka
Reagovat

samozřejmě fandim flarymu,protože pavel je hnusný spocený prase,který ani neumí pořádně mluvit.každýho pomlouvá za zády,křivák!!!!.doufám,že večer vypadne,přeju mu to,moc si o sobě myslí.

Přidat komentář