Panáček v reality show

Bar: Splní Dagmar Červinková sázku a poběží nahá?

6. Srpen 2006 | napsal(a): | reality show: Bar

Jak už jistě víte, sázka o nahý běh po Václavském náměstí se Pavlovi s Dagmar vyplatila a o neuvěřitelných 0,1 procenta se nemusel nikdo z jejich týmu žlutých posadit na horké barové židličky. Avšak má to háček. Do Baru za Dagmar Červinkovou přišel její právoplatný manžel s tím, že pokud se bude i nadále v této reality show svlékat a opíjet, že nechce, aby v soutěži pokračovala.

Jak Dagmar situaci pořeší?

Co myslíte, jak tuto prekérní situaci Dagmar Červinková vyřeší? Nesplní slib, který dala divákům a tím si nepochybně podepíše ortel a půjde domů? Nebo se vykašle na rady svého manžela a riskne, že její nahý běh po Václaváku neskončí rozvodem? A nebo snad celou situaci vyřeší jako chytrá horákyně? (na ofic. webu Baru kdosi napsal řešení, že stačí vystřihnout velké H, dát si jej na botu a pak může Dagmar říkat, že běžela Na Há :))

související články

Nahá Dagmar z Baru, poběží po Václaváku?
– Dagmar a manžel: Rozhřešení ?! / bleskově.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Bar

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Jiří Holman
Reagovat

Sorry Dagmar,ale takovýhle putky z reality show bývají hrozný husy,už od začátku jsem věděl že ten Václavák neuděláš,je to asi 2 měsíce co o té sázce vím.Jak to vím?Ted se drž:Já sám jsem naprosto bez souvislosti s tvou sázkou dostal ten nápad,ale já to měl udělat zadarmo,pozval jsem si kámoše aby mě natočily a pak jsem to udělal.Přešel jsem nahatý Václavák,pak jsem doufal že to někdo z těch hodně lidí co mě točilo dal na internet,tak jsem to hledal,ale jediné co jsem našel byla ta tvoje sázka,řikal jsem si:Cože to snad neni možný někdo jinej to chce udělat??Divil jsem se právem,hovno ty si to neudělala,už od začátku jsem nechtěl věřit.Já Jirka Mad Holman jsem to přešel a pak jsem to ještě vzal stanicí metra Mustek zpátky na Muzeum kde jsem původně vyšel nahý a nechal věci,pak jsem si je vzal.Ano je to pravda dal jsem nahatý Václavák a jednu stanici metra,chůzí a metrem furt nahatý a zadarmo.Ty jsi dala hovno,tak příště nemachruj,někdo to udělal za tebe a mnohem líp.Doufám že si tento přízpěvek přečteš.Takhle to slibovat a pak to nuedělat chachacha,to já nic nesliboval a ještě jsem za to nic nechtěl,zadarmo a pro prdel a pak to dodržet,tak to dělá pravej machr!!!!

2
reggie
Reagovat

no to si macgr…ja bych rek spis ez se skrypl..demente radsi nic nepis…!

3
Madholman
Reagovat

Nebo co????Pokusíš se o to taky?????

4
Madholman
Reagovat

No dobře tak sem kecal žádnej Václavák sem nepřešel akorá jim v KFC,ale to je taky dobrý ne?

5
Madholman
Reagovat

Ten jeden přízpěvěk s tím jménem Madholman,ten s tím KFC jsem nepsal já,ale jeden debílek za mě,kterej myslí že se sem někdo kouká a že tím něco zmůže.

Přidat komentář