Panáček v reality show

Bar horké křeslo – odchází Anife – he he :)

15. Červenec 2006 | napsal(a): | reality show: Bar

Tak poté, co jsem včera shlédnul prvně reality show Bar, jsem dnes, ač ze včerejšího vydání dosti rozladěn, přesvědčil kamarádku, že Baru ještě dám šanci v podobě tzv. Horkého křesla. A ač obsah byl opět neslaně nemastný, tak výsledkem jsem více než potěšen. Jako první jde domů Anife Vyskočilová (či jaké nyní po rozvodu má příjmení).

To co se druhé řadě VyVolených podařilo až někdy v šesté Volbě do vily, se Baru podařilo hned napoprvé. Poslal jsem hlas a kupodivu jsem prolomil tradici a ten komu jsem ho poslal v Baru zůstal. Nyní se jistě všude po internetu objeví spekulace, zda stejně jako v případě české mutace Big Brother lidé nepochopili hlasování a tedy hlasovali pro tu co chtěli nechat odejít.

Nemyslím si to. Já jsem si byl plně vědom toho co činím a zkrátka když se mně naskytla možnost vyhodit z této reality show Anife, ani chvilku jsem neváhal. A určitě nejsem jediný, kdo tuto slečnu příliš nemusí a to byl hlavní důvod mého hlasování. To se navíc během večera ukázalo jako správné, protože odvysílaná zákulisní videa nejrůznějších pomluv na Dagmar náladu v týmu žlutých jen vyostří a tedy pro diváka jen dobře, bude se na co dívat :))

Znělka Baru

Než se pustím do menšího rozboru Baru po obsahové stránce, tak bych zabrousil k tomu prvnímu co divák vidí a tím je znělka. Nemohu si pomoci, ale myslím si, že jí dělali úplně stejní lidé jako znělku Prima vařečky. Viděl někdo zahraniční znělku této reality show? Opravdu by mě zajímalo jak moc se od české liší.

Moderátoři

Bouček v dnešním živáku opět prokázal, že patří k tomu lepšímu v rámci našich televizních moderátorů. To Laďka bohužel potvrdila zcela opačnou pravdu. Že je tragická. Přebrepty, nesmyslné otázky a snad i pokusy o humor. A jak dobře poznamenal jeden diskutující na Okounovi – potřebuje tato reality show vůbec dva moderátory?

Obsah Horkých křesel

Dívat se na to dalo, ale že by to byl nějaký extra výkon? Co mně vrtá hlavou, co se vlastně v Baru dělo včera, když dnes v rámci Horkých křesel nebyl žádný sestřih? Mimochodem, kdo neviděl, tak pro něj doplním, jak se Dagmar a Anife vůbec do horkých křesel dostali. Jistě nejsem jediný kdo nečetl pravidla a tak nějak logicky předpokládal, že dnes do Horkých křesel zasedne Luboš a Dagmar, tedy zástupci červeného a žlutého týmu. Avšak dle pravidel tam na bázi hlasování diváků (jsem ani žádné v TV Prima nepostřehl :), kteří rozhodli 70 ku 30% pro červené, poslali tým žlutých. Za něj šla Dagmar a Anife. Ta může za vyslání poděkovat Honzovi (vzpomíná si divák českých reality show, že jej mohl spatřit již v reality show Big Brother? :), držiteli nejvíce plusových bodů.

Anife jde domů

Jak je už uvedeno v úvodu. Anife diváci poslali domů opět v poměru 70 ku 30%. Zde je zarážející fakt, že Libor ukončil hlasování a v zápětí se do baru vřítili holčina s obálkou? Kde se stala chyba? Je to podfuk? :))

Klady reality show Bar

Zatím za největší klad této reality show považuji souboj týmů. A také systém žlutých a červených karet. I když je dosti trapné říkat – v této rs se pravidla přísně dodržují – a v zápětí říci, pro tento týden uděláme vyjímku a žluté karty se mažou :))

Zajímavou vložkou Horkých křesel Baru bylo rozhodně i hodnocení od manažera Baru Petra (a co druhý manažér Martin?). Ten evidentně preferuje červený tým ze kterého jsou pro něj zatím nejlepší barmani Luboš a Tomáš. Za flákače označil Flaryho a Rockera (ten neustále tvrdí, že je tam spíše na zábavu, ale směje se někdo jeho hláškám?).

Ač manažér Petr označil červený tým za lepší, z ekonomického hlediska vydělali žlutí více a tedy zítra mají volno a do práce jdou červení. Co mě i nadále vrtá hlavou, tak to je jejich manko. Jak se dá smazat? Speciální úkoly? Proč se zkrátka neodečetlo z jejich výsledku?

Kulturní vložka okresního formátu

Jakási kapela, která občas udeřila do strun a občas s ní vystoupila zpěvačka. Jo to byla ta Gába Al Dhába ze Superstar. O to větší zklamání. A to nemluvím ani o návštěvě Petra Novotného – syna otce jednoho ze soutěžících a především majitele agentury, která prováděla castingy :) Taky se popadáte za břicho? Já ano, bylo to dobře trapné.

A co závěrem?

Citát jednoho z diskutujících :)

Lidi chlastaj po barech v celý ČR, co by měli z toho jenom se na něj dívat v televizi? :-)

související články

Anife vyhazov nečekala / bleskově.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Bar

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Baryk
Reagovat

Je to blbý pořad, poprvé a naposled jsem se dívala. HLavně, že je Anife pryč. Je to hysterická a psychicky nevyrovnaná upírka. Novotný snad nemá za potřebí do takové trapárny vstupovat a jeho syn? Proboha, ať zkusí něco pořádného a ne podřadného. Jedním slovem Zábava pro debilky.

2
Ifa
Reagovat

Petr Novotný je OTEC, ne syn jednoho ze soutěžících. A ty hrubky v článku…

3
Luck
Reagovat

Prosím autora článku,nebo nekoho jineho jestli by mi nemohl poslat znelku nebo odkaz na stahnuti znelky Baru z jine zeme,abych porovnal.Diky moc

4
Luck
Reagovat

***
Muj e-mail je JARclub@centrum.cz

5
TK
Reagovat

to SUNíčko a Luck:
Můžeme třeba porovnat naši znělku a znělku ke čtvrté řadě polského Baru.

Jenom na okraj: v Polsku soutěžící bydleli v uzavřeném komplexu standardní vily a do práce v baru dojížděli každý den přes půlku města. Zajímavé, že třeba Prima nenechala naše soutěžící bydlet v už existujícím objektu vily VV v Libni a stavěla budovu novou.

6
Lucka
Reagovat

Honza nebyl v BB, alespoň ne v tom, co šlo na Nově ….

7
Toony
Reagovat

Lucka: v Big Brother Bez Cenzury byla soutěž o nejlepší klony soutěžících a Honza vyhrál jako klon Filipa Trojovského

ad znělka – tady je od TK přesná ukázka toho co mělo být ve znělce – fotky a jména soutěžících, podobně jako to bylo u VV a jak se to dělá všude v zahraničí u těchto show – jde o to si zapamatovat jména a tváře a k tomu může dobře sloužit i znělka.

TK: asi to byla snaha se hlavně odlišit – spíš vidím jako velkou škodu, tu nevyužitou šanci toho celého areálu kolem apartmánu nějak víc zapojit do děje, když už se teda usídlili v Žlutých lázních

8
TK
Reagovat

Toony: já zase docela chápu, že Prima nechtěla provozovat dvě režijní místnosti a řídí to jenom z té jedné, která je ukrytá v přízemí vily soutěžících ve Žlutých lázních.

9
Míša
Reagovat

Tak co, už má Bar víc diváků než účinkujících?

10
Lucka
Reagovat

Toony: tak to jo, je fakt, že Trojovskému je hodně podobný :o)

11
three7
Reagovat

pYYYYnda jedna..co chce….
uz je trapna jak porad leze lidem na obrazovky s tim jaka je ….
mno co…

12
Rastinho
Reagovat

Viete mi niekto poslat link kde si mozem stiahnut alebo pozriet tuto reality show ( Bar ) …Dakujem

Přidat komentář