Panáček v reality show

Bar: Dobro i Zlo šlo domů, zůstal Rozum

27. Srpen 2006 | napsal(a): | reality show: Bar

Dvornímu intrikánovi reality show Bar Pavlovi, fanoušci Flaryho nedovolili usednout ani do Horkého křesla. S téměř 58 procenty hlasů dostal šanci bojovat o své přežití v reality show Bar Flary. Pavel na Horké křeslo nedosáhl a jako ztělesněné ZLO pro mnohého diváka odešel domů. Škoda ho.

Flary si velmi věřil do horkých křesel a tak ani minutu před přenosem nevěnoval balení svých věcí. Oproti tomu před přenosem ničeho netušící Marcela, která následně také do horkého křesla usedla, měla již sbaleno svých pomyslných pět švestek.

Ale ejhle, Marcela dostala 68 procent diváckých hlasů. Pravděpodobně má smysl poslouchat sousedky, které říkají, že je to jediná soudná dospělá osoba v Baru a jedině jí jsou ochotny poslat SMS. Sousedek je v republice opravdu hodně…

Během přímého přenosu byly uděleny dvě Žluté karty. První byla udělena Petře za tajné telefonování ve Špindlerově Mlýně. Druhá byla udělena Drobkovi za podvodné přebrání novin. Co si budeme říkat, TV Prima stejně nemá kule na to, aby někoho vyloučila nebo si myslíte něco jiného? :))

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Bar

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
BugHer0
Reagovat

Taky si myslim že na to nemá. Podle mě by mohla za ty noviny dát žlutou i Honzovi pže tam byl s Drobkem a čet si to asi taky (i když nevim co je v „pravidlech“ což neví asi ani PRIMA). Jo a chtěl jsem se zeptat. To maj povolený když maj volno vzít si na apartmán někoho? (viz. masáž polonahé ženy od Drobka a Honzy) Zdar BugHer0

2
Hooper
Reagovat

BugHer0: Návštěvu apartmánu zvenčí (příbuzní, známí atd.) musí odsouhlasit někdo ze štábu.

3
Trillian
Reagovat

pak nechapu, ze tam ochranka nejdriv Marusku pustila a kdyz se schylovalo k rozmnozovani napric reality show, vykopali ji?

Reagovat

Trillian, řekl bych, že pravidla Baru jsou natolik průžná, že netřeba se rozčilovat. Dle mého se upravují dle libosti a chuti tvůrcu, co je dle jejich myšlení zrovna třeba k podpoření děje.

5
Trillian
Reagovat

což je IMHO důvod, proč nejsou pravidla k nalezení v sepsané formě :o)
taky jsem si kolikrát říkala, že by to musela být dost tlustá kniha, když v ní mají řešení na každou eventualitu plusů a mínusů :o)))

Přidat komentář