Panáček v reality show

BAR: Naprostá anarchie soutěžících

29. Srpen 2006 | napsal(a): | reality show: Bar

Štábu se začíná vracet jeho nedůslednost ve vztahu k soutěžícím a k dodržování pravidel a soutěžící si teď se štábem dělají co chtějí, a doslova jim přerostli přes hlavu. Barmanažeři si nikdy nedokázali zjednat v baru pořádek a respekt, a není se ani divit, když jim hlavní páku na neposlušné „zaměstnance“ drží v ruce někdo jiný, a tím je štáb, který se bojí cokoliv udělat. A je docela sranda co si dovolí ti, kteří už mají dvě žluté karty a visí nad nimi hrozba vyřazení. No posuďte sami: Petra, která byla drzá na svého nadřízeného a neuposlechla jeho požadavek, aby za barem nežvýkala. Dále přestala řešit zákaz čtení časopisů a kdykoli někdo přinesl do Baru cokoli bulvárního, hned se do toho začetla.
Aktualizace o průběh +/-

A tohle všechno ještě dnes dorazil, při Petrově kontrolní akci Honza, který tvrdil, že nic nepil, ale trochu váhavěji, až nakonec přiznal, že si po obědě dal pivo. Výsledek ukazoval ale něco jiného: 1,3 promile alkoholu v krvi! A tak se, i když nerad, přiznal ještě k vodce, kterou k tomu pivu po obědě přidal.

Jestli s tímto něco štáb neudělá, tak se z BARu stane naprostá fraška, no ona už to vlastně fraška je, že? :)

Průběh posledních plus/mínus

Barmanažer Petr: + Marcela / – Honza
Marcela: + Petra / – Drobek (2+/2-)
Petra: + Marcela / – Honza (1+)
Honza: + Drobek / – Marcela (1+/2-)
Drobek: + Honza / – Marcela (1+/1-)

Petra je ve finále
Jelikož ve středu musí vypadnou dva, tak do souboje o finále jdou Marcela, Honza a Drobek. Chráněnou hráčkou zůstala s nejlepším skore +/- Petra, která si tak zajistila finále. Kdo se s Petrou popere o výhru 5 milionů se rozhodne ve středu.

Budete tedy hlasovat pro jednoho z těchto tří, kdo z nich dostane nejméně hlasů, automaticky vypadne. Druzí dva se spolu ve středu večer utkají v Horkém křesle.
SMS posílejte na telefonní číslo 906 90 07 ve tvaru DROBEK nebo MARCELA nebo HONZA.

Bar

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
Reagovat

Dle mého to má Petra již z velké části vyhrané. Neboť lze předpokládat, že fans vítěze trielu už budou co se týká kreditu vyčerpáni a proto bude mít Petra vcelku jednoduchou cestu k vítězství. Ale třeba se pletu.

2
RAINMAN
Reagovat

To je sice pravda, ale ani tak to nebude stačit na Marcelu.
Takže můj tip je:

1) Marcela
2) Petra
3) Honza
4) Drobek

3
Robin
Reagovat

Achjooo nostalgie , chtelo by to dalsi radu … nebo alespon VV nebo BB :-)

Přidat komentář