Panáček v reality show

Finále Baru: proti sobě se postaví Petra a Marcela

31. Srpen 2006 | napsal(a): | reality show: Bar

Reality show Bar nám skutečně míří do finiše, již tuto sobotu se proti sobě postaví Petra a Marcela. Petra již měla své finálové křeslo jisté od včerejších plus mínus. Marcela měla cestu mnohem delší. Prvně se utkala v trojboji s Honzou a Drobkem. Facku od diváků v podobě nedostatku hlasů dostal Honza, který nejspíše své fanynky už utrápil žalem, když si to co chvilku rozdával s jinou. A ani s tou Maruškou to nemyslel chlapec vážně.

Do křesel předfinálových kol se tak usadil Drobek proti Marcele a diváci opět rozhodli, že finále bude ryze ženskou záležitostí. Zhruba 70 na 30 procent vyhrála Marcela. A pak ať mně ty holky tvrdí, že žena nemůže vyhrát reality show. V případě Baru se tak evidentně stane. Tedy pokud někdo v sobotu neodhalí nějaký mega podvod :))

P.S.: Naše tipy se potvrdily, TV Prima nemá kule na to někoho vyřadit z reality show za porušování pravidel :)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Bar

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Borice
Reagovat

Já si myslím že to možná vyhraje Petra i když fakt to bude na ostří nože bude to o fous si mylsím já !!

2
big M
Reagovat

Ja v to i tajne doufam ze to vyhraje Petra, protoze ta me (narozdil od naprosto nudne Marcely) alespon dokazala pobavit jejim flirtovanim s panem Peťkou :-)

3
Noves
Reagovat

Taky si myslim ze vyhraje Petra, byla celou dobu fajn…a s Petkem to umi poradne roztocit.

Přidat komentář