Panáček v reality show

Jste těhotné? Staňte se aktérkami časosběrného dokumentu Matky

25. Únor 2012 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

[singlepic id=3563 w=420]
Časosběrné dokumenty typu Manželské etudy či Marcela mají své přiznivce a diváky i zde na Panáčkovi v reality show. Proto není od věci, že Česká televize připravuje 6 dílný seriál s pracovním názvem Matky v režii Lindy Kallistové Jablonské, ve spolupráci se scénaristskou Irenou Hejdovou. A právě do této dokumentární série hledají ženy, které budou rodit v rozmezí květen až říjen 2012.




Koho ČT hledá pro dokumentární sérii Matky

Pro seriál hledáme ženy, které budou rodit v rozmezí květen až říjen 2012. Je jedno, jde-li o vaše první těhotenství, či už jste zasloužilou matkou. Hledáme budoucí maminky z města i venkova, nejrůznějšího věku, z nejrůznějších sociálních prostředí i s nejrůznějšími přístupy k mateřství i porodu – zajímají nás i maminky, které chtějí rodit doma, i ty, které spoléhají na pomoc zdravotnického systému. Maminky samoživitelky i zajištěné maminky obklopené početnou rodinou. Maminky, které se chtějí plně věnovat dítěti, i maminky, které hodlají mateřství skloubit s kariérou.

Co nás zajímá

Příprava na mateřství, proměny partnerských rolí, samotný porod i následné seznamování s novou životní rolí jsou silně emocionálními momenty, které se přímo nabízí zachytit filmovou kamerou a uchovat tak památku na tyto šťastné okamžiky navždy. Zajímá nás, jako současné ženy prožívají své těhotenství a mateřství, jak se jim daří skloubit své mateřství s kariérou či s nelehkou sociální situací.

Jak se přihlásit

Pokud chcete svoje těhotenství, porod a šestinedělí zachytit prostřednictvím České televize, napište nám na e-mail: matky@ceskatelevize.cz anebo zavolejte na telefonní číslo: 261 13 61 13. Podrobnosti, co má e-mail obsahovat zjistíte na http://www.ceskatelevize.cz/porady/10397777701-matky/

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!