Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent 2011: Finále s jasným vítězem

28. Listopad 2011 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=2970 w=420]
Tak a máme za sebou finále druhé řady soutěže Česko Slovensko má talent. Včera večer jsme poznali jméno toho, který se stal nástupcem Dae Men a vyhrál 100.000 eur a letenku do Las Vegas. A překvapení se tentokrát nekonalo, protože zvítězil favorizovaný tanečník z Kyrgysztánu Atai Omurzakov. Jaké bylo vystoupení jeho i ostatních soupeřů, jak probíhalo vyhlášení a co říkám na Ataiovo vítězství já, to si všechno přečtěte níže. Teď už na pódium přichází první finalista. 




Stevie Starr

Už z toho, že Stevie vystoupil jako první, bylo jasné, že je produkcí určen na odstřel (podobně jako tomu bylo v loňském finále u Chebejetu). A navíc jeho včerejší číslo dost zaostalo za tím semifinálovým. Přece jen tato disciplína má své limity a včera se to potvrdilo. Počáteční flambování Martina Dejdara bylo fajn, i když bylo od začátku jasné, co přijde. Trik s mincemi se už pak jen velmi málo lišil od toho, co Stevie už předvedl v divadle, jen je tentokrát označil písmeny, které vyvrhoval v pořadí, aby z nich vzniklo slovo TRIP. A závěr s Rubikovou kostkou byl také celkem předvídatelný. Přesto však Stevie pořád patřil k nejlepším číslům večera, i když diváci si to bohužel nemysleli.

Ladylicious

Jediná taneční skupina ve finále opět předvedla průměrné a zcela nezajímavé taneční vystoupení a opět byly porotou zcela nesmyslně přechválené. Jejich choreografie byla opět naprosto nenápaditá a tanec byl velmi průměrný. Toto vystoupení jsem si nepamatoval už pět minut po skončení.

Diana Kalashová

Včera jsem si podruhé uvědomil (poprvé tomu tak bylo ve Velkém třesku), že v nižší poloze má Dianka velmi příjemný hlas. Je proto velká škoda, že této polohy využívá tak poskrovnu, zvlášť když ve výškách je její hlas úzký, nepříjemný a navíc v nich často zpívá falešně. Včera tomu nebylo jinak, počáteční níže položenou sloku zazpívala velmi pěkně, ale jakmile šla do výšek, tak se v nich trápila. Přes všechny výtky na mě však její vystoupení z pěveckých čísel včera zapůsobilo nejvíc, což je možná dáno tím, že Dianka má velmi silný „likebility faktor“, díky kterému jsem jí ochoten leccos odpustit.

Strýc a synovec Jo-Joo

Oproti semifinále mi to přišlo o chlup lepší, hlavně oba kluci tentokrát více vynikali a ostatní členové jejich početné rodinky se jim tolik nepletli do cesty. Ovšem ve srovnání s loňským finálovým vystoupením Dae Men mi to přišlo sotva poloviční (tohoto srovnání se dopouštím hlavně proto, že se rovněž jedná o akrobatické duo). Chlapci tam těch prvků nakombinovali až moc, že mi to přišlo lehce překombinované. A pořád nechápu tu přítomnost zvířat na pódiu, ty jsou tam podle mě hlavně na efekt. Přesto však včera kluci patřili k nejlepším a druhé místo jim náleží právem.

Tomáš Buranovský

Tomáš je majitelem zřejmě nejhezčí barvy hlasu v soutěži, bohužel má ale i jiný primát a to zřejmě v nejmimóznějším výběru písní. Poté, co jsem po semifinále kritizoval výběr písně Michaela Jacksona, jehož hlas byl o dost výše položený než Tomášův, tak tentokrát neváhal přijít s ženským songem, konkrétně s aktuálním hitem od Rihanny California King Bed. Tomáš sice bojoval statečně, ale po celou dobu byl značně nejistý. Navíc mínusové body získal i za „komunistický striptýz“ (neboli vyhrňme si rukávy), což u trička s krátkým rukávem nevypadalo dobře. Na druhou stranu však na Tomášově vystoupení musím ocenit, že na rozdíl od semifinále byl na pódiu sám za sebe bez zbytečného balastu kolem něj.

Eva Burešová

Další špatná volba písně. Tohle není zrovna primárně chytlavá věc a když se nezazpívá výborně, tak celý výkon může dost vyšumět, což se v případě Evy taky stalo. Zpěv byl spíše průměrný a Eva nedokázala svému vystoupení dodat žádný osobní vklad, proto celý výkon působil velmi matně a nevýrazně. Po celou dobu Evina vystoupení jsem přemýšlel, co by asi na jejím místě předvedla má „srdeční záležitost“ Andrea Gabrišová. Nevím, jestli by zazpívala lépe (to by záleželo na výběru písně), ale podle mě by její vystoupení bylo určitě výraznější.

La Gioia

Tady se výrazně rozejdu s porotou i hlasujícími diváky, ale podle mě byl tohle průšvih večera. Sólové pasáže ještě ušly, ale ty společné refrény byly hrozné a opět ukázaly na největší chybu této trojice, a sice tu, že hlasy pánů spolu dohromady vůbec, ale vůbec neladí. Umístění v Top 3 pro mě bylo velkým překvapením, ale to bylo způsobené asi tím, že kombinace opery a profláklých hitů na starší divačky automaticky zabírá, ať už je to podání jakékoliv.

Segment

Oproti semifinále to bylo o chlup lepší, ale úrovně touchdownu z divadla včerejší vystoupení Segmentů nedosáhlo. Opět si vybrali melodicky dost nevýraznou píseň, což Jaro Slávik velmi dobře vystihl. Navíc mám pořád problém se zpěvákem, který má pro tento žánr vyloženě slabý hlas a působí to, jako kdyby si Metallica vypůjčila zpěváka od Backstreet Boys. I tak ale vystoupení Segmentů patřilo do lepší poloviny včerejšího večera.

Adéla Ferencová

Celý Adélčin výkon pro mě zastínila kauza, která se odehrála hned na jeho začátku. Adélka totiž nejdřív neslyšela hudbu a nestihla začátek písně, z čehož se na pódiu přímo rozplakala. Moderátoři se v tu chvíli zachovali dost pohotově, když přiběhli Adélku utěšit, k čemuž se následně přidala i porota, a tak mohla Adélka začít svoje vystoupení znovu od začátku. Tohle se samozřejmě může stát každému, ale okamžitě jsem si vzpomněl na to, jak odbodnou situaci s přehledem zvládla tehdy stejně stará Anabelka Patkolová ve Slovensko má talent, které na začátku vystoupení nefungoval mikrofon, ale tuto situaci zvládla s mimořádnou grácií (připomenout si to můžete zde). Proto si myslím, že Adélka ještě není připravena na vstup do showbyznysu, když ji rozhodí i taková maličkost. Co by jí pak udělaly například nějaké lživé bulvární články nebo jiné strasti, které život celebrit přináší? Aby nakonec nedopadla jako Iveta Bartošová. Ale nebudu se pouštět do nějakých hlubších psychologických rozborů a vrátím se k Adélčinu výkonu. Vzhledem ke vzniklé situaci podala určitě slušný výkon, ale v rámci večera to byl spíš průměr. V hodnocení poroty se podle mě odrazila i výše zmíněná situace.

Atai Omurzakov

Oproti semifinálovému vystoupení to bylo slabší, ale přesto Atai opět podal nejlepší výkon večera. Myšlenka byla velmi zajímavá, souboj dobra a zla funguje vždy, ani celkové provedení nebylo vůbec špatné, jen to působilo méně efektně než semifinálový robot. Přesto však Atai vyhrál naprosto zaslouženě a v Las Vegas ostudu určitě neudělá (navíc ho stejně jako Dae Men zřejmě nechají vystoupit jen párkrát v nějakém hotelu, takže bych to Vegas zas tak nepřeceňoval).

Moje pořadí: 1.Atai Omurzakov, 2.Stevie Starr, 3.strýc a synovec Jo-Joo, 4.Segment, 5.Diana Kalashová, 6.Adéla Ferencová, 7.Tomáš Buranovský, 8.Eva Burešová, 9.Ladylicious, 10.La Gioia

Vyřazovací část tentokrát zahájil duet Karla Gotta a Lucie Bílé (kteří už tradičně letos obhájili prvenství v Českém Slavíku) Co sudičky přály nám, jehož autorem je Michal David. Nevím však, co bylo na jejich vystoupení tak exkluzivního (jak ohlašovali moderátoři), když tuto píseň zpívají už patnáct let. Navíc ani jejich účast na finále nebyla exkluzivní, když Lucie Bílá sedí v porotě a pro Karla Gotta je to už páté hostování v talentové show (v minulosti vystoupil už v X-Factoru, Elán je Elán, první Česko Slovenské SuperStar a Talentmanii).

Po vystoupení „královského páru“ české pop-music začalo vyhlášení výsledků. Tentokrát to probíhalo, tak, že moderátoři nejdřív oznamovali soutěžícím, kdo z nich nevyhrál, až dospěli k Top 3. Nevím, jestli pořadí, ve kterém to vyhlašovali, bylo podle umístění, ale je to dost pravděpodobné, každopádně to pořadí bylo následující: Eva Burešová, Stevie Starr, Diana Kalashová, Tomáš Buranovský, Ladylicious, Segment a Adéla Ferencová. Do Top 3 se tedy dostali Atai Omurzakov, strýc a synovec Jo-Joo a překvapivě i La Gioia. Posledně jmenovaní získali bronzovou medaili a rozhodovalo se tak mezi Ataiem a kluky Jo-Joo. A vítězem se podle očekávání stal Atai Omurzakov. A nutno podotknout, že jeho vítězství bylo skutečně zasloužené. Přestože nebyl vyloženě mým favoritem, tak jsem ho celou dobu respektoval a svými vystoupeními většinu ostatních soutěžících výrazně převyšoval. Osobně mi vůbec nevadí, že Atai je cizinec a nemám s tím žádný problém. A taky se divím, že s tím někdo problém může mít. I kdyby tam Atai spadl z Marsu, tak by mi to bylo úplně jedno. Tady je na prvním místě talent a o tom se u něj absolutně nedá pochybovat.

K porotě se po tolika kolech nedá říct už nic moc nového, snad jen to, že Jaro Slávik žije ve „Slávikově vidění“, v němž toto bylo nejlepší finále jakékoliv talentové show u nás. To teda ani omylem. A Lucie Bílá už mě taky štve tím, že některé myšlenky opakuje miliónkrát, třeba jako tu, že „zpěváků je málo, zatímco každá druhá holka chce být zpěvačka“. Nejsympatičtější z poroty je mi Martin Dejdar, který sice tak úplně nenaplnil má očekávání ze začátku a možná nebyl tak vtipný jako Jan Kraus, ale ničím mi výrazně nevadil a často jsem s ním i souhlasil. Ovšem největšími tahouny letošního ročníku byli moderátoři, kteří se oproti loňsku hodně zlepšili, zvláště pak Jakub Prachař vyzrál jako víno a nebyl už jen Pycovým „chudým příbuzným“. A včera měli rovněž několik skvělých vstupů a zvláště jejich improvizace na queenovskou hymnu Another One Bites The Dust byla skvělá.

Tak nám skončil druhý ročník Talentu, který měl celou řadu světlých i stinných momentů. V tomto článku jsem se nestačil věnovat soutěži jako celku, proto se můžete začátkem příštího týdne těšit na mé závěrečné shrnutí. A jelikož forma výčtu kladů a záporů se při letošní SuperStar neukázala jako zrovna nejšťastnější, tak pro vás mám překvapení v tom, jak svůj poslední článek o letošním Talentu pojmu. Napovím jen, že jsem se inspiroval Ataiovým finálovým vystoupením. Máte se tedy rozhodně na co těšit.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 40
1
Jana
Reagovat

Moje naj
Najlepsi ucinkujuci – Atai , vitazstvo si jednoznacne zasluzil, narodnost, nenarodnost , zasluzene 1.miesto
Najnudnejsi ucinkujuci Tomas Buranovsky – u mna na poslednom mieste – farba, nefarba, nepocuvame jeho spev z rozhlasu, nedokazal ocarit v Superstar a mal stastie, ze v semi boli este horsie „talenty“ ziadna charizma,
najtriezvejsi porotca Slavik – vzdy hovori sutiaziacim, co vidi a citi a ja som citila podobne
najzaujimavejsi ucinkujuci – Segment
najhorsi porotca – Lucia Bila – vsetci su in, vsetci su super – takto to v svete biznysu nefunguje, naco tahat medove motuzy

2
Anta
Reagovat

Plně souhlasím s žebříčkem DJ Vlada, jenom bych snad přehodila Buranovského za Burešovou. Můj favorit byl Atai a národnost také nařeším, přece to není olympiáda. Takže s výsledkem jsem spokojená.

Reagovat

Tak to já včera poprvé za oba ročníky talent po pár minutách vypl, jak se na to nedalo dívat a dokonce jsem radši pracoval O:-) Ta show šla s talentama úplně do kopru.
Vítězi byli moderátoři a scéna … jinak ztráta času.

4
Miou
Reagovat

Myslím, že v tomhle ročníku vyhráli s velikým náskokem hlavně moderátoři
A to s hodně velikým-x-fatorem…

5
kanárek
Reagovat

Taky jsem to propásla…a ani jsem nelitovala. Doufám, že se někde budu moct ze záznamu mrknout na Adélku, možná i Jojáky, jinak mne nikdo nezaujal…je paradoxní, že čím víc porota přeháněla v superlativech na účinkující, tím míň se mi na to chtělo dívat.

6
Paul
Reagovat

Souhlas, pouze moderátoři se snažili zachránit soutěž bez nadprůměrných výkonů. Slabé, slabé….kdeže jsou výkony z loňské Talentmánie.

7
Tomáš
Reagovat

Tohle je snad poprvé za všechny reality show které u nás kdy proběhly, kdy jsem stoprocentně spokojený s tím kdo vyhrál. Nezbývá než si ten pocit užívat, možná už se nikdy nebude opakovat.

8
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

S odcházejícím ročníkem je třeba udělit výroční ceny:

1. Velká cena Řezníka Špejlíka (Kmotra Liška) – Adélka Ferencová

2. Cena Společnosti přátel žehu – La Gioia

3. Putovní pohár města Mimoně – celá porota za adorace Té, co si zpívá v kuchyni

4. Velká cena Max Factoru, make-upu filmových hvězd – Segment

5. Cena ministra životního prostředí za mimořádný přínos čistotě ovzduší Jozef Patrovič

6. Zlatá kobra pro nejlepšího uspavače hadů – Tomáš Buranovský

7. Cena Mezinárodního lesbického hnutí „ZLatý mravenečník“ – Ladylicious

8. Pornooskar za nejlepší polykací scénu – Stevie Starr

9. Zlatá miniatura Udo Jeshity – Jaro Slávik

NApadnou vás další?

9
honza
Reagovat

S vítězem jsem maximálně spokojenej.A o Steviem si myslim,že finále ulil schválně nebo to dostal jako pokyn.

10
Ája
Reagovat

8 – chybí mi zvláštní ocenění pro militantní lesbu něco jako „Judrův plyšový cedarin pro estetický přínos v oblasti feminismu“

a taky ocenění dětí ulice pro osvětářku z Respect Us

11
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

10 – na tu strašnou osvětářku jsem zapomněl. Hodila by se mi do páru s Militantní lesbou… :-)))

12
Ája
Reagovat

11 – jak jen jsi mohl zapomenout? :-D

ještě mě napadla „Stlejdova slavičí soška pro Albertíka a jeho menedžra“

13
Tomáš
Reagovat

9:Proč by to ale dělal? Já si myslím že Stevie předvedl to co předvést mohl a co bylo v jeho silách, mě se jeho vystoupení líbilo a rovněž mi přišlo jako jedno z nejlepších i když je jasné že na Ataie neměl. To že v hlasování nakonec skončil jako druhý od konce přičítám tomu že vystupoval hned jako první a tak jeho vystoupení prostě v průběhu večera zapadlo a zapomělo se na něj a především tomu, že všechny čechy a slováky uchvátil především Atai a tak mu v obrovském množství posílali hlasy a ostatní soutěžící dostali hlasy ve velké míře od svých příbuzných a známých. Stevie neuchvátil lidi tak jako Atai a navíc tu neměl jako cizinec ani žádné příbuzné a známé. Tak proto asi to dopadlo tak jak to dopadlo.

14
Maxx
Reagovat

No Vladko, ještě že už nám to trápení s tebou končí :D Zkusím to taky nějak shrnout, nejdříve celkově, pak podle vystoupení.

Celkově druhou řadu Talentu chválím, byla super, nevím co chce Vlado kritizovat, jelikož máme skutečně jednu z nejlepších verzí na světě, takže bych spíš byl ticho a byl rád za to, že se tu něco takového zrodilo. Vítám účastníky ze zahraničí, paradoxně i menší počet semifinále, díky čemuž vše bylo přehlednější, i když bych to klidně do Vánoc s Talentem ještě rád vydržel. Děkuju JOJ za skvělou stage, oproti té loňské z Brna to je něco naprosto fantastického, chválím moji oblíbenou porotu a děkuju Lucce, že do toho příště půjde zas, bez ní by to nebylo ono, a pokud příště nepřemluví Krause, budu rád znovu za Martina a samozřejmě nemůže chybět náš Jaroušek. Prima a JOJ opět nezklamaly a velká sledovanost je pro ně nejlepší odměnou a pro nás je dárkem zase přislíbená třetí řada.

Ve finále mi trochu vadilo řazení čísel, kdy bych předpokládal, že se nadbytek hudebních vystoupení proloží těmi nehudebními. Naopak nám nafrkali na začátku a na konci ta nehudební a celý prostředek pak byl jak X Factor nebo Eurovize, kdy jedinou změnou bylo střídání žánrů a kapel se sólisty.

Bohužel celkově nemůžu finálová čísla příliš vychválit, jelikož byla oproti těm semifinálovým slabší. Ale i tak jsem si včerejší večer užil.

Stevie – super, ale na finále měl připravit nějakou bombu, souhlas s Vladem, nijak výrazně to neuchvátilo

Ladylicious – super taneční skupina, ale zaujaly mě jen v divadle, semifinále a finále přemňágané a slabé

Diana – talent, ale občas jí to ujíždí, ale na její věk fantastické, ne nadarmo nás zastupovala na New Wave

Jo-Joo – opět se potvrzuje Vladkův divný vkus, podle mě a všech mých přátel bylo jejich finálové vystoupení o mnoho slabší než to semifinálové, bylo to nepřehledné, bez námětu, špatně zvolená hudba, méně triků, zkrátka na famózní a barevné semifinále to nemělo

Tomáš – nuda, nikdy mě nebavil

Eva – krásně zpívá, ale dech mi nevyráží

La Gioia – souhlas s Vladem, pro mě také poslední místo a jejich umístění v top 3 považuji jen za efekt hlasujících důchodců, na druhou stranu ale jde pouze o to, že mě tito pánové nebaví, jinak nesouhlasím s Vladkem, že zpívají falešně, naopak, zpívají krásně a i díky vhodně zvolené písni byli podle mě jedinými vystupujícími, kteří s každým dalším kolem své vystoupení vygradovali směrem nahoru, ale i tak mě bavili nejméně

Segment – super kapela, ale musím souhlasit s Vladkem, na castingu byli nejlepší, každopádně i tak jsem je čekal v top 3 a spolu s Jo-Joo jsem je obdařil hlasem

Adéla – semifinále famózní výkon, ve finále nic moc a to nejen kvůli počátečním problémům, ale i proto, že tahle píseň ji nesedí

Atai – pro mě velké zklamání, ne proto, že by dělal stále stejná vystoupení, dělají to tak všichni, že volí své největší trumfy, se kterými vystupují jinde, ale proto, že jeho semifinálové číslo bylo absolutně tím nejlepším, co naše talentové show kdy nabídly a na finále jsem čekal další jeho úžasnou show – tu, kterou dělal na Ukrajině, bohužel výsledkem byla lehce obměněná varianta, která zabila 50% kouzla toho původního vystoupení z Ukrajiny a výsledek tak byl velmi rozpačitý, ten tanec zla byl tak úžasný a Atai ho u nás tak domrvil, že jsem litoval té promarněné šance a začal pochybovat o jeho vítězství, nakonec ale zaslouženě vyhrál už proto, že i s tím nic moc číslem byl včera skutečně asi nejlepší.

Gratulace do Kyrgyzstánu! Loučím se, pac a pusu. Voice sledovat nebudu, protože novácké pseudoestrády už fakt nedám a na podzim se budu těšit u Talentu 3. PS: Vlastně ještě přijdu na Hotel Paradise a na Vladkovo závěrečné shrnutí Talentu, to si zase pošmáknu :DDD

15
Maxx
Reagovat

Jo a samozřejmě pochvala moderátorům – nejlepší!!! Celkově druhý Talent podle mě překonal ten první a totálně zašlapal do země hnus jménem Telemánia, jehož největším dárkem pro celé Česko, Slovensko a celý svět bylo to, že se už podruhé neodvážil na obrazovku vstoupit :D

16
Nofux
Reagovat

Pro mě tento ročník ten minulý teda zdaleka nepřekonal. Minulý rok to bylo prostě zábavnější, nepamatuju si, že by se mi loni stalo, že se mi z castingového dílu nelíbilo ani jedno číslo. Vždycky se tam objevilo něco, že jsem si řekl „To je dobrý“ nebo „wow“, letos se objevilo několik dílů, kdy se mi fakt nelíbil nikdo. O ne úplně nejlepším výběru semifinalistů radši pomlčim, i když ani loni to nebylo nejideálnější. Celý tenhle ročník tak pro mě zachraňovali jen výborní moderátoři, technické zpracování pořadu a úchvatná scéna pro live shows, která skutečně nemá v našich končinách obdoby a může se rovnat těm nejlepším v zahraničí (i co se týče toho, jak se s tou scénou pracovalo – efekty, projekce atd.). JOJka s Primou dokázali, že technicky mají na to udělat X Factor a já se těšim až se konečně bude vysílat. Nicméně bych byl rád, kdyby se pokračovalo i s Talentem, jen třeba až za rok a půl nebo za dva roky.

Jinak, ještě takový off-topic který mě teď napadnul……. dneska jsem si projížděl má oblíbená videa ze So You Think You Can Dance. Vim, že pár let zpátky plánovala Nova tenhle formát, ale nakonec od toho upustila. Nezaslechli jste nějaké zprávy o tom, že by se něco v podobném stylu chystalo? I třeba na Primě? Myslim si, že ČSMT nám ukázalo, že tu je hodně tanečníků, i dobrých a nějaká taneční soutěž by mohla být příjemná změna… (taneční soutěž pro „amatéry“, ne pro nějaké celebritky ala Bailando a StarDance).

17
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

8, pane doktore, kde jste studoval? Velmi dobrá škola, dle vašeho projevu:-)))

18
Monika
Reagovat

Tohle sem hodim (nick TK, nemecky talent)

http://www.clipfish.de/special/supertalent/video/3676696/stevie-starr-schluckt-alles-beim-supertalent-casting/

To vejce je super, skoda, ze to nepredvedl i u nas…

19
rafles
Reagovat

Dovolím si jen malou poznámku. Díky vystoupení cizinců se bylo opravdu na co dívat. Naši talenti zůstali o dost pozadu. Ovšem v souladu s názvem soutěže by tam vlastně vystupovat vůbec neměli! Takže pokud by se i příště měly pomyslné dveře otevřít i cizincům, měla by se soutěž přejmenovat na „Česko Slovensko HLEDÁ talent“. A bylo by to i formálně v pořádku.

20
anja
Reagovat

19 v tanečních skupinách byli taky cizinci, to by se řešilo jak? že by vyřadili celou skupinu? nebo její část?

21
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

17 – na právech v Plzni, ale fakt… :-)

22
Milena
Reagovat

Sama za sebe bych ještě udělila výroční cenu Ubohosti Otýlii Šmatlavé za pravidelné zesměšňování zevnějšku
devítiletého děvčátka a nevkusných útoků na toho, kdo se Adélky zastal. Naproti tomu až působí směšně její obdivné adorování výšplechtů „pana doktora“ (ten mi ale tolik nevadí, protože dokáže přijmout odlišný názor bez slovních útoků). Jen jsem ráda, že s ženou typu O.Šmatlavé se nemusím setkávat v reálu.
Mějte se všichni hezky a nemarněte svůj čas zapšklostí a zesměšňováním jiných. Na světě nám bude líp.

23
Syky
Reagovat

21 Já jsem si to hned myslel. :-) A tyden nebo až dlouhých 14 dní? :o)))

24
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

23 – no právě že, pitomec, ještě normálně. Tenkrát to běželo ještě normálním způsobem…

25
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Pane doktore, já si to myslela, jiná škola už z principu génia Vašeho formátu vyplivnout nemůže. Ostatně patrně ani sežvejknout:-)))

26
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Moc se mi líbí, jak se ujalo slovo adorace:-)))

Milenko, Mileno, co je to nadsázka, to nejspíš ani netušíte, že? Ale co už.

27
Profik
Reagovat

Páni, kde se v Maxxovi ta sžíravá nenávist bere? Je mi ho SKORO až líto. Nebyl bvy zde kromě JUDra nějaký MUDr, který by se ho ujal a pomohl mu?

Jinak IMHO letošní finále dobré, ale to je málo, loni přeci jen někteří výrazněji vyčnívali (Nedvěd a Dea men), i když nabitější finále přeci jen měla ještě Talentmánie.

28
cedarin
Reagovat

27 Profik – MUDr. se stal práv z tebe, ale Maxx je toho času na pitevně díky tvé poslední větě :-))

Vzpomínáme!

29
°_m-M-m_°
Reagovat

27, profik: Sžíravá nenávist se bere ze zkaženého charakteru. Zkažená osobnost kolem sebe šíří zkažený puch. Maxx je nejhorší člověk, který se tu vyskytl za celou dobu, co to tady sleduji. A viděl jsem toho hodně.

Kromě toho, že je agresivní bezohledný nesnášenlivý hulvát a namyšlený netolerantní pokrytec (vzpomínáte třeba, jak v jednom příspěvku řekl, že toleruje názory druhých, aby hned vzápětí žádal admina, aby „kokoty“ s jiným názorem tady zablokoval? Dýdžejovo přirovnání k fašistovi nebylo tak od věci, jak se mohli nezasvěcení přihlížející domnívat), je to navíc prachsprostý lhář a podvodník. Například před pár dny dokonce konkurenčnímu serveru, kde léta vystupuje pod jinou přezdívkou, lezl do zadnice se slovy, že prý po dvou dílech Talentu odmítl číst „blafy“ DJ Vlada na Panáčkovi a Talent trávil tam s nimi. Což jak všichni víme příkře kontrastuje s tím, co tady od něj každý týden čteme. A nebyla to první účelová lež, kterou se neštítil vytasit v zájmu neférového útočení na druhé, v naději, že se na ten podvod nepřijde.

Maxx je křivý člověk bez charakteru, bez svědomí, bez skrupulí, bez špetky studu, lidské slušnosti, poctivosti či pokory. Otrávil nejen Vlada (který je tisíckrát lepší člověk než on), ale i mě a další, kteří už sem moc nechodí. To jenom pro ty, kteří si nevšimli, s kým měli tu čest (kdyby to neznělo tak komicky pateticky, skoro bych použil klišé „hřáli si hada na prsou“). Tomu žádný MUDr. nepomůže. Ostatně ani on Panáčkovi nepomáhá.

30
KK
Reagovat

29 – a já zrovna nechápu, že takovej profík jako Ty (nebo Scalex) se nechá otrávit nějakým anonymním pitomcem na netu.. chápu, že nemáte zapotřebí se s někým dohadovat a štěkat, ale přijde mi to za vlasy přitažený, dělat z nedůležitý diskuze pod články takovou kovbojku a detektivku (viz. „Například před pár dny dokonce konkurenčnímu serveru, kde léta vystupuje pod jinou přezdívkou, lezl do zadnice se slovy, že prý po …“ atd.) a pronášet věty jako „díky Maxxovi jsem sem přestal chodit atd..“ na internetu se nesympaťáci dají docela dobře ignorovat narozdíl od těch ve skutečnosti..

31
°_m-M-m_°
Reagovat

30, KK: Sranda končí ve chvíli, kdy podvodník začne očerňovat lidi a konkurenci podvodnými taktikami na několika serverech pod několika identitami. Což je přesně to, co dělá, to je ta „kovbojka“, o které jsem v předchozím příspěvku psal (a byl to jen příklad, mohl bych psát i o tom, jak podváděl a lhal při očerňování mě, ale o mě mi nejde). Jeho kampaň proti DJ Vladovi je nejen nechutná, ale svojí zákeřností může dýdžejovi do budoucna na Panáčkovi skutečně ublížit. Ostatně mám dojem, že už se tak děje. Zblbnul i dříve rozumného člověka Lukáše Frantu, který se na ČSMT podílel, a který se dal jeho vlezdoprdelkovskými příspěvky zmást natolik, že napsal největší hovadinu ve svém životě (a já věřím, že jednou si to uvědomí a distancuje se od toho). Tohle chování je hrubě nefér a proto už to po několika měsících přestávám ignorovat (což byl můj dosavadní režim), ale poukazuju na to, stejně jako dýdžej.

To, že lidi nechápou, co je Maxx skutečně zač, a vidí v tom jenom nějakou „kovbojku“ a „štěkání“, je přesně ten důvod, proč jsem předchozí příspěvek napsal. Já ho důkladně sleduji již mnoho měsíců tady i tam, a kdybych neměl setsakra pádné důvody o něm tady takto psát, tak bych to nedělal.

32
KK.
Reagovat

Já nevím, jestli plácání jednoho anonyma na internetu může někoho očernit nebo mu dokonce ublížit, ale možná víš víc než já, takže máš pravdu.. to ale nic nemění na tom, že si myslím, že reakce jsou přehnaný (a tím nechci říct, že vyjadřování Maxxe je v pořádku..) takže si asi každej necháme svůj názor:o)

33
Soňa
Reagovat

29, 31: Já to tu většinou jen čtu a beru to jako zábavu, takže mi nedělá potíže Maxxovy příspěvky ignorovat. Ale vzhledem k jeho nepřehlédnutelnému způsobu vyjadřování je mi jasný, že taky slušně plevelí digizone (jakýkoliv článek o Primě, sledovanosti a je tam, pod jiným jménem pochopitelně) a tam už mě to štve. Nicméně tam mu tolik neprojde, alespoň něco:-).

34
james73
Reagovat

33 – No pokud myslíte Davida Nováka (nenapadá mě koho jiného) tak to asi nebude on. Třeba zatímco David Novák Jara Slávika obhajoval jako skvělou osobnost který je v té show zapotřebí, tak maxxovi na té show nejvíc vadí :)

35
m4xp0w3r7
Reagovat

Druhý talent byl hodně slabí. Jediné co stojí za zmínku jsou moderátoři, Slávik a Atai v semifinále. Jinak nuda nuda šeď šeď. Prostě Československo nemá talent.

36
santini
Reagovat

K Maxxovi: Naprosto nechápu, že na základě jeho zdejších příspěvků, dokážete rozpitvávat psychologický profil člověka, kterého vůbec neznáte. Může se vám obsah jeho příspěvků nelíbit a můžete přiměřeně reagovat, ale hodnocení, že je to očerňující podvodník atd. je podle mého mino mísu Panáčka reality show.
Nikdy jsem netušil, že v kometářích pod touto v podstatě zábavou, může něčí nesouhlasný názor vybudit tolik nenávisti.
Maxxe čtu, občas s ním souhlasím, občas ne, ale v každém přpadě mě baví. A jsem rád, že tady je.

37
kanárek
Reagovat

36- Souhlasím s m-M-m 29 a rozhodně nás bude tento názor sdílí víc. Ono záleží, na které jeho příspěvky natrefíte. Sem tam se dokáže tvářit opravdu neškodně a jen zaujatě pro svou věc. Vyhledat ty jeho hnusy, co dokáže na lidi bezdůvodně vyvalit bych mohla, ale neudělám to, protože si nechci kazit den.

38
Milena
Reagovat

Taky se mi párkrát nelíbilo, jak se Maxx (hned se k tomu někdo přidal) snažil zesměšńovat DJ Vlada, dokonce si kdosi vyhledal jeho fotky a ihned negativně posuzoval jeho zevnějšek, což mi připadá jako největší ubohost -sám zůstat v anonymitě.
Myslím, že všichni máme právo na svůj názor- pokud nikoho neurážíme, nezesměšňujeme- je i odlišný názor v pořádku.
Taky jsem na panáčka přestala chodit, protože mne doslova vadilo takové chování a udivilo mne,kolik se tu objevilo lidí s touhou někoho pošpinit, urážet a vysmívat se mu. protože jsem si myslela, že tady chodí vyzrálí lidé s nadhledem a tolerancí.
Příspěvky m-M-m mi chyběly.

40
simona
Reagovat

ja jsem spokojena Atai byl nejlepsi ze vsech talentu ve vsech nasich soutezi je to borec moc jsem mu fandila

Přidat komentář